Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 15:57   #1651
201605100
Konto usunięte

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Mi się dziewczyna z załącznika strasznie podoba wiem, że to modelka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3705_141.jpg (29,7 KB, 30 załadowań)
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 16:07   #1652
ollka1994
Rozeznanie

Poniewaz jestem tylko na sekunde poozniej nadrobie wszystko. Teraz chce wam napisac o tym charkes studio. generalnie sa swietni ale ich ceny za pakiety filmowe zaczynaja sie o 4900 zł i więcej. Na fotografowanie nawet nie patrzyłam. Oprócz tego płacisz za dojazd ekipy nocleg i wyzywienie. takze jak na moj budzet zdecydowanie za drogo.

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 16:10   #1653
smokeyeye
Raczkowanie

Czesc dziewczyny
W koncu upragniony weekend
Mnie sie taki typ sukienek podoba jak w zalaczniku.
Co do makijazu to ja mimo,ze potrafie sie sama umalowac to jednak oddam sie w rece wizazystki.Sam Tz mowi,ze to dobry wybor bo jak jeszcze cos mi nie wyjdzie to bedzie foch,rzucanie wszystkim i obraza
Nie,nie, nie moge sobie na to pozwolic w tak waznym dniu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_5425205.jpg (34,9 KB, 22 załadowań)
smokeyeye jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 16:11   #1654
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Tż nie ma urlopu W tym roku to nigdzie nie jedziemy bo zbieramy na wesele, jesteśmy jedynymi inwestorami ale z wyboru Tak więc ten urlop spędzę u siostry w domu w Skoczowie, bo ona ze swoją rodzinką jedzie nad może z naszymi rodzicami, ja będę pilnować chałupki ale i tak się cieszę, Tż zapowiedział się, że po pracy będzie przyjeżdżał do mnie i zostawał na noc do obiadu a potem do pracy na 14:00 i tak cały tydzień Siostra ma za domem sporo placu więc na pewno będę się opalać i jak będzie pogoda to Tż pomoże mi rozłożyć basen W przyszłym roku sobie to odbijemy chcemy jechać na moją wymarzoną Chorwację na 10dni oferta all inclusive

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Moja siostra studiowała wieczorowo i do pracy jechała na 6:00 a po pracy leciała na autobus do Katowic i przyjeżdżała z uczelni około 21-22 i jeszcze miała stypendium, nie wiem jak ona tego dokonała
Morze Przepraszam Cię kochana ale aż mnie to w oczy zakłuło Mam nadzieję że się nie obrazisz

Ja już się powoli szykuje do wyjazdu. Torba z ubraniami już spakowana. Inne duperele się pakują. Ja siedzę w maseczce z pomalowanymi paznokciami u łapek i stópek Nic tylko czekać na wyjazd

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 16:14   #1655
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Dziewczyny dzięki za info o bibulkach. Przy okazji kupię i wyprobuje.

Już po pracy wreszcie weekend Ale jutro na uczelnie jadę, prawie na cały dzień... W niedziele mam tylko seminarium, ale nie jadę, bo muszę jechać na festyn - nasz żłobek będzie sie reklamować Na szczęście tylko na 3h.

Odkąd znów zaczęliśmy więcej odkładać na wesele, dostałam powera jeśli chodzi o załatwianie ślubnych spraw (kamerzysta, fotograf). Jeśli tak będziemy odkładać to wszystko sami uzbieramy (tyle ile założyliśmy), a już sie bałam, że albo będziemy musieli pożyczać albo przełożyć ślub... Oby wszystko udało sie zebrać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 16:25   #1656
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

U mnie rok do mojego ślubu ! Nawet nie wiecie jakie to cudowne uczucie

Dziś idąc do stomatologa zastanawiałam się o której za rok wstanę, na którą umówić fryzjera i makijaż A moja mama stwierdziła, że za rok o tej porze będzie beczeń i się denerwować

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny serio uważacie, że Kwaśniewska miała straszną fryzurę?

jak dla mnie fryzurę miała fajną, prostą, nieprzesadzoną. Gładki, perfekcyjnie zrobiony kok- co w tym jest brzydkiego?

Mnie się dużo bardziej podobają takie koki, niż jakieś dziwne upięcia/podpięcia z milionem wsuwek itd

wiadomo suknia ma swoich zwolenników i przeciwników, ale fryzurę miała bardzo klasyczną, pasującą do całego looku.

a wiadomo, jej mama mogę jej nie lubić, ale klasa sama w sobie
zgadzam sie w 100%. Piekna fryzura, mi baskinka nie przypadla do gustu, ale coz. Pani K. wygladala cudownie.

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi czy jak mam mały biust a raczej jego brak to mogłabym ubrać taki stanik http://www.asos.com/Fashion-Forms/Fa....ac=rec_viewed czy raczej nie ?
Sukienkę chcę mieć z koronkową górą, plecy chyba koronkowe i nie wiem jak wtedy schować stanik?! No chyba, że znajdę na siebie bardotkę z silikonowym tyłem chociaż nie wiem czy to dobrze by wyglądało albo ewentualnie miałabym wszyty stanik w suknię tylko nie wiem czy jest taka możliwość.
Dla mnie wystajace ramiaczka czy pasek od stanika to totalna porazka, a na slubie koszmar. Do sukni wszywa sie miseczki i wtedy wszystko pieknie wyglada i nie wypada, osuwa, czy wystaje.

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Podoba mi się sukienka Ani, jakbym miała drugi dzień na sali to w takiej bym wyskoczyła
sliczna!

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
podobnież bibułki matujące z INGLOTA się sprawdzają, zresztą możesz poczytać opinie:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-matujace.html
50 sztuk w opakowaniu i kosztują 20zł, ja mam zamiar je wypróbować w najbliższym czasie, z myślą o ślubie właśnie (tylko one chyba nie są pudrowane, ale opinie mają dobre)

co do staników w sukniach to babka w salonie polecała wszyć sobie stanik (właściwie to są miseczki tylko) w Madonnie kosztuje to 60 zł więc myślę, że w innych miejscach nie będzie więcej a bardzo
praktyczne, nie martwisz się czy stanik jest na miejscu a biust się ładnie układa, zresztą tak jak któraś pisała, suknie mają usztywnianą tą górę
wlasnie

Ja bibulki uzywam z essence. Mam teraz jakies infinity z Urody. Kupie sobie tego inglota jak bede w PL

Pokatuje was moim perdzionkiem po raz kolejny Nie moglam sie powstrzymac jak te piwonie takie piekne!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_6749s.jpg (47,5 KB, 31 załadowań)
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 16:29   #1657
ollka1994
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
nie ja nie posiadam , tak jak pisałam podkład nakładam płaskim pędzlem flat top z hakuro h50s i chwalę
I jak Ci się spisuje? Jak wlosie itp? Ja mam z hakuro inne pedzle i jestem zadowolona. Rozwazalam zakup h50s ale nie kupiłam.

Co do gabek do makijazu to ja mam normalna trójkatna z inglota i bardzo ja lubie choc wyprobowalabym pedzel

Jezeli chodzi o makijaz na slub to raczej wybiore kosmetyczke. Choc sama mam juz pewna wizje wiec bede probowac sama jak cos mi sie uda to bede robic zdjecia.

W kwestii fryzury to mam dylemmat bo mam ciezkie wlosy i nawet jak bym chciala upiac to sie boje. ale tez nie chce miec puszczonych najzwyklejszych ani prostych bo sie na pewno mi troche poodkreca ani lokow bo znow mi oklapna noi wlasnie nie mam pojecia co wymyslic:/

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 16:35   #1658
Opiumalfa
Zakorzenienie

Mnie bedzie malowac makijazystka i druhna w jednej osobie

CO do ANI Guzik, nie podobala mi sie fryzura. WYgladalo zwyczajnie. I ta grzywka jakas dziwna. I moglaby miec lepszy makijaz. Suknia piekna.
Stary 2013-06-14, 16:45   #1659
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Fajne te staniki co wrzucacie, ale z moimi cyckami to nie da rady rusztowanie bym musiała rozstawić

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-06-14, 16:50   #1660
Opiumalfa
Zakorzenienie

patrzcie jaka boska!!! http://pinterest.com/pin/539517230330765138/

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Aha, DZOANA - sukienka kiczowata, w jej guscie, ale WELON bardoz mi sie podoba. Z tego co pamietam KAte MOss miala podobny...
Stary 2013-06-14, 16:51   #1661
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
patrzcie jaka boska!!! http://pinterest.com/pin/539517230330765138/

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Aha, DZOANA - sukienka kiczowata, w jej guscie, ale WELON bardoz mi sie podoba. Z tego co pamietam KAte MOss miala podobny...
Piękna suknia ale góra trochę za duża pokazuje

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 16:55   #1662
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Do PM raczej nie powinni bo z jakiej racji? Miejsce jest dla każdego, a że chaos? To wina ludzi którzy pędzą jak szaleni żeby tylko dobrze usiąść.
Zresztą, zależy od rodziny. Jak pisałam, u mnie i u TŻ winietki nie są modne więc raczej nikt do nas pretensji nie będzie miał.
Ja bym tylko chciała żeby nasi znajomi siedzieli przy jednym stole, bo będą pary "samotne" które nie znają innych i nie chciałabym żeby usiedli między ciotkami. Więc chyba wydzielę jeden stół dla młodych i poproszę świadków żeby głośno powiedzieli że np. stół po lewej jest dla młodszej części. Jeszcze nie wiem jak to rozwiązać...
Na pewno nie będę usadzać ciotek i wujków bo na 500% z kims nie trafię i potem będzie pół roku gadania...
Nie wiem ja jestem za winietkami mimo ze do tej pory u mnie w rodzinie się nie praktykowało tego. Z resztą każdy ma swoje zdanie ale wiem że takie bez winietek sprawia wiele problemu chaosu itd. A potem jest problem prosić żeby ludzie się przesuwali a to nie siądzie się ze znajomymi tylko miejsce zostanie gdzieś daleko... nie miło wspominam wesela bez winietek.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ja w ogóle nie ogarniam tych ślubów celebrytów, Krupy sukienka mi się nie podoba, Kwaśniewskiej też mi się nie poodbała, oo Guzikowej całkiem ładna była..
Mnie też się nie podobały te stylizacje

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny serio uważacie, że Kwaśniewska miała straszną fryzurę?

jak dla mnie fryzurę miała fajną, prostą, nieprzesadzoną. Gładki, perfekcyjnie zrobiony kok- co w tym jest brzydkiego?

Mnie się dużo bardziej podobają takie koki, niż jakieś dziwne upięcia/podpięcia z milionem wsuwek itd

wiadomo suknia ma swoich zwolenników i przeciwników, ale fryzurę miała bardzo klasyczną, pasującą do całego looku.

a wiadomo, jej mama mogę jej nie lubić, ale klasa sama w sobie
Myślę że to chodzi o troszkę coś innego. Jeśli jakaś dziewczyna wygląda na innych imprezach, galach, na co dzień lepiej niż na ślubie to chyba jest coś nie tak.. i tyle. A Kwaśniewska wyglądała wiele razy lepiej niż to jak na swoim ślubie. Suknia miała dziwny materiał taki jakby gruby mało elegancki dla mnie... A fryzura też do jej buzi tak średnio..

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 17:31   #1663
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Faceci to naprawdę takie duże dzieci. Mimo że jestem od TŻ-ta 50km, muszę mu robić listę co na spakować na wyjazd, ile par majtek wziąć itd

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-06-14, 17:44   #1664
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Faceci to naprawdę takie duże dzieci. Mimo że jestem od TŻ-ta 50km, muszę mu robić listę co na spakować na wyjazd, ile par majtek wziąć itd
haahha u mnie jest podobnie
Stary 2013-06-14, 17:52   #1665
moooniaaaa
Zakorzenienie

Rok do ślubu!

Za rok o tej porze będziemy małżeństwem
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 17:54   #1666
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
to ja nie mam takiego problemu

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 17:57   #1667
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez handzia600 Pokaż wiadomość
haahha u mnie jest podobnie
moj ma zalaminowana liste na kazy typ wyjazdu
Stary 2013-06-14, 18:03   #1668
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Zaszalałam na wyjazd, zrobiłam sobie każdy paznokieć w innym kolorze

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-06-14, 18:10   #1669
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym zwariowała z takim facetem. Może przy pierwszym wyjeździe bym przecierpiała ale przy drugim bym się wkurzyła ostro - zwłaszcza że my wyjeżdżamy 2-3 razy w roku
Jak dobrze że mój jest bardzo zorganizowany i potrafi się nawet lepiej spakować niż ja Zawsze wie co zabrać i w jakiej ilości, ja biorę "na zapas" i później mam np. 3 polary (wiadomo, mówię o wyjeździe w góry) i chodzę tylko w jednym o ile wogóle
Stary 2013-06-14, 18:11   #1670
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
moj ma zalaminowana liste na kazy typ wyjazdu
omg mistrz!!

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 18:19   #1671
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Mój na szczęście radzi sobie sam a jakby sobie nie radził to musiałby się nauczyć

Wymyśliłam sobie, że wskoczę do wanny(w końcu pt trzeba się umyć ) pojechałam do sklepu po desperadosa i stoję nad stoiskiem z gazetami i nie mogę nic wybrać. Chciałam jakąś głupią babską gazetę, wzięłam joya także ide sobie zrobić z pazurkami, ogolę nogi, szuru buru i będzie można do nauki siąść
Stary 2013-06-14, 18:23   #1672
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja bym zwariowała z takim facetem. Może przy pierwszym wyjeździe bym przecierpiała ale przy drugim bym się wkurzyła ostro - zwłaszcza że my wyjeżdżamy 2-3 razy w roku
Jak dobrze że mój jest bardzo zorganizowany i potrafi się nawet lepiej spakować niż ja Zawsze wie co zabrać i w jakiej ilości, ja biorę "na zapas" i później mam np. 3 polary (wiadomo, mówię o wyjeździe w góry) i chodzę tylko w jednym o ile wogóle
Eeee i tak go baaardzo kocham Czasem fajnie jak nie może sobie poradzić W końcu do czegoś się wtedy ja przydaję

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Mój na szczęście radzi sobie sam a jakby sobie nie radził to musiałby się nauczyć

Wymyśliłam sobie, że wskoczę do wanny(w końcu pt trzeba się umyć ) pojechałam do sklepu po desperadosa i stoję nad stoiskiem z gazetami i nie mogę nic wybrać. Chciałam jakąś głupią babską gazetę, wzięłam joya także ide sobie zrobić z pazurkami, ogolę nogi, szuru buru i będzie można do nauki siąść
Taka wypindrzona to do TŻ-ta a nie do nauki

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-06-14, 18:26   #1673
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Eeee i tak go baaardzo kocham Czasem fajnie jak nie może sobie poradzić W końcu do czegoś się wtedy ja przydaję

Taka wypindrzona to do TŻ-ta a nie do nauki
Wiesz kiedy student ma najczyściej w domu?
Stary 2013-06-14, 18:27   #1674
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Wiesz kiedy student ma najczyściej w domu?
Nie studiuję już od 2 lat Za stara na to jestem

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-06-14, 18:31   #1675
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
a ja właśnie stanę się MS
To tak jak ja!
Też będę M.S.

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
to ja nie mam takiego problemu
Ja na szczęście też nie

Tż samodzielny, może dlatego że wcześniej sam mieszkał, więc musiał ogarniać gotowanie, sprzątanie i inne :P

Z okazji roku do ślubu wino się chłodzi w lodówce
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 18:34   #1676
201605100
Konto usunięte

to odpowiadam: w czasie sesji nawet wszystkie ciuchy z szafy wyrzuciłam dobra ide się pluskać
Stary 2013-06-14, 18:34   #1677
velika
Winter is coming

Cytat:
Morze Przepraszam Cię kochana ale aż mnie to w oczy zakłuło Mam nadzieję że się nie obrazisz

Ja już się powoli szykuje do wyjazdu. Torba z ubraniami już spakowana. Inne duperele się pakują. Ja siedzę w maseczce z pomalowanymi paznokciami u łapek i stópek Nic tylko czekać na wyjazd
zazdroszczę u mnie jeszcze tydzień bawcie się dobrze
Ja za to zwariuję, kilka razy dziennie sprawdzam pogodę na wyjazd, jestem nienormalna Ale jak przedwczoraj mi przepowiadali, że 6 dni ma lać, to miałam stresa. Na szczęście na dziś to już wygląda idealnie.

Cytat:
Fajne te staniki co wrzucacie, ale z moimi cyckami to nie da rady rusztowanie bym musiała rozstawić
haha to tak jak ja
Ja mojego też nie pakuję ani mu nie mówię co ma zabrać, na szczęście częste wyjazdy nauczyły go pakowania Pytam go tylko zawsze, czy zabrał szczoteczkę do zębów

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 18:35   #1678
Opiumalfa
Zakorzenienie

Sluchajcie!!!

Chyba stanie na Rutko http://rutko.pl/

Co o nich sadzicie?
Stary 2013-06-14, 18:36   #1679
velika
Winter is coming

ja w czasie sesji miałam zawsze mega burdel, ale kujon byłam straszny

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Sluchajcie!!!

Chyba stanie na Rutko http://rutko.pl/

Co o nich sadzicie?
Rutko są rewelacyjni

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 18:37   #1680
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
zazdroszczę u mnie jeszcze tydzień bawcie się dobrze
Ja za to zwariuję, kilka razy dziennie sprawdzam pogodę na wyjazd, jestem nienormalna Ale jak przedwczoraj mi przepowiadali, że 6 dni ma lać, to miałam stresa. Na szczęście na dziś to już wygląda idealnie.

haha to tak jak ja
Ja mojego też nie pakuję ani mu nie mówię co ma zabrać, na szczęście częste wyjazdy nauczyły go pakowania Pytam go tylko zawsze, czy zabrał szczoteczkę do zębów
Ja też co chwilę sprawdzam pogodę 16-to dniową

A szczoteczki mój nie musi brać. Wymyślił na to patent, że ma jedną w domu, a jedną u mnie. I jak gdzieś jedziemy to ja muszę brać swoją i jego

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości