Bibułki matujące

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 22 kwietnia 2024 o 11:42
    Używam od lat
    Kiedyś o tych bibułkach słyszałam u jednej z youtuberek, które je zachwalała. Myślałam, że będą takie jak reszta, czyli średnie, ale miło się zaskoczyłam, bo jednak bardzo dobrze matują, usuwają sebum przy jednoczesnym pozostawieniu makijażu bez szwanku. Są również bardzo wydajne, cena jest bardzo zachęcająca. Dodatkowo czy możemy pochwalić opakowanie? Uwielbiam minimalizm i te czarne wygląda bosko.
  • 11 lutego 2022 o 19:06
    Bardzo przydatna rzecz w mojej codziennej kosmetyczce.....
    Bibułki marki Inglot to jedne z wielu jakie stosowałam. Zamknięte są w płaskim, kartonowym opakowaniu w ładnym czarnym kolorze. Na opakowaniu znajdziemy logo marki oraz z tyłu dodatkowe informacje na temat produktu. Dodatkowo opakowanie jest tak skonstruowane, aby wyjmowanie z niego bibułek było łatwe i precyzyjne . Bibułki są dość cienkie jakby lateksowe w białym kolorze, mimo tego iż są nie za dużych gabarytów to jeden listek skutecznie zbiera nadmiar serum z twarzy nie naruszając przy tym makijażu, dając mojej strefie T dobre zmatowienie. Jedyny minus dla nie to ich cena.
  • 9 stycznia 2022 o 15:20
    Najlepsze na świecie
    O ile w kwestii testowania nowości kosmetycznych jestem pierwsza w szeregu o tyle bibułki matujące Inglot są ze mną już kilkanaście lat i ciągle uzupełnieniam zapasy. Z firmą Inglot mam jakoś tak, że mimo, że doceniam markę i miałam okazję przetestować kilka kosmetyków (głównie cieni, lakierów do paznokci czy bazy pod podkład) to jakoś nigdy nie zapałałam do niej wielką miłością i w kwestii tzw kolorówki rzadko do nich zaglądam, wyjątkiem są właśnie bibułki. Nie znalazłam lepszych na rynku. Bibułek używam kilka razy dziennie od x lat, przy mojej mieszanej cerze są wybawcą makijażu i pozwalają utrzymać wszystko w ryzach. Szkoda, że firma wyczuła pismo nosem, gdyż od kilku lat ich cena znacznie wzrosła, ale czasem udaje się trafić na promocję, wtedy robię zapasy :)
    Zalety:
    • Działanie :)
    Wady:
    • Cena regularna bez promocji
    U konsultantki
    Manivea
    13 czerwca 2021 o 23:33
    Rewelacja
    Nie miałam nigdy przekonania do bibułek matujących, ale te zdecydowanie mnie zdobyły. Do tej pory ratowałam się dodatkową warstwą pudru, ależ to było głupie. Wystarczy przytrzymać bibułkę w święcącym miejscu, a błyskawicznie wchłonie całe sebum, nie naruszając przy tym podkładu i dając pudrowe wykończenie. Opakowanie jest w porządku, dyskretne, lekkie, poręczne.
    Zalety:
    • działa!!! idealnie matuje, nie narusza makijażu
  • 19 października 2020 o 14:51
    Niezbędnik w torebce
    Chusteczki dostałam w prezencie robiąc zakupy w Inglot. Szczerze powiedziawszy nie zwróciłam na początku na nie większej uwagi. Był to mój pierwszy produkt tego typu. Chusteczki są niewielkie, ale bardzo wydajne. Jedna wystarcza na całą twarz. W pełni spełniają swoją funkcję. Należy delikatnie docisnąć do skóry, a wchłanianiają nadmiar sebum i matują ją, nie niszcząc przy tym makijażu. No cudo! Szkoda, że tak późno odkryłam te chusteczki bo często mam problem z błyszczeniem. Opakowanie nie zajmuje wiele miejsca, spokojnie zmieści się nawet do małej torebki. Przydają się szczególnie latem lub podczas imprez okolicznościowych. Super zastępują puder i są latwe w użyciu. Zawsze mam je przy sobie, polecam!
    Zalety:
    • spełniają swoją rolę, wchłaniają nadmiar sebum nie niszcząc makijażu
    • małe opakowanie, zmieści się do każdej torebki