| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2007-04-13, 21:05 | #1 | 
| Wtajemniczenie | Miniaturki Moshino, Givenchy

Zupełnie nie trafione strzelone w ciemno prawie pełne miniaturki  - Moschino - Eau the toilette - sprzedająca była taka sprytna, że owinęła buteleczkę taśmą klejącą i odszedł częsciowo złoty lakier z plastikowej nakrętki  ale zawartość cała  - Ysatis - Parfum -bardzo mocny Najchętniej pozbędę się jak najszybciej obu, mogę dołożyć Organzę - też miniaturkę za jakieś dwie inne. Moje gusta - coś orientalnego, słodkiego "jadalnego" jak Casmir, Hypnotic Poison itp. rozważę też inne propozycje Dorzuciłam fotkę - Moschino ma taki duży korek co na pierwszy rzut oka sugeruje duży ubytek, ale ubytek jest minimalny największy jak widać jest w Organzie, którą dorzucam warunkowo dla uatrakcyjnienia oferty  ) | 
|     |   | 
|  2007-04-13, 21:22 | #2 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Miniaturki Moshino, Givenchy

Pojemność miniatur - Ysatis 4 ml, Moschino 4ml, Organza 5ml Kartoników brak | 
|     |   | 
|  2007-04-13, 21:28 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

moze cos u mnie?

__________________ | 
|     |   | 
|  2007-04-13, 21:48 | #4 | 
| Wtajemniczenie | 

Olik... tylko zapachy ... pielęgnacji i kolorówki mam za dużo  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     |   | 
|  2007-04-13, 22:16 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

a u mnie...?   Z miniatur mam Boss - Femme - 5 ml 
				__________________ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ | 
|     |   | 
|  2007-04-14, 07:40 | #6 | 
| Wtajemniczenie | 

Mariola co za tego Bossa?

| 
|     |   | 
|  2007-04-14, 08:17 | #7 | 
| Zakorzenienie | 

Chciałabym Organzę    
				__________________ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-04-14 o 09:00 | 
|     |   | 
|  2007-04-14, 08:22 | #8 | 
| Wtajemniczenie | 

Wiedziałam....    Właśnie organzy nie bardzo sie chcę pozbyć tylko tych dwóch śmierdzieli  a Organzę dokładam na zachętę jakby co...  ) Ale przemyślę to jeszcze... mama dużą butlę Organzy wywiem się czegoś na temat tego Bossa bo go nie znam ... | 
|     |   | 
|  2007-04-14, 08:27 | #9 | 
| Wtajemniczenie | 

Szybko przemyślałam - niestety nie skuszę się.... opis nie zachęca mnie, a jestem jeszcze zła po ostatnich nieudanych dwóch strzałach w ciemno..   Bardzo zła | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.