Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 19:26   #1621
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Chyba tylko paracetamol można. Wzięłam dzisiaj i trochę szybciej mi przeszło, ale swoje wycierpiałam Nawet nie chcę dopuszczać do głowy, że złapie mnie w dzień ślubu Nafaszeruję się kawą i będę modlić się żeby mnie nie złapało.

Biżuterię chyba też zamówię. W sukni jest taka aplikacja i myślę nad tą biżuterią, raczej pasowałaby. Nie wiem tylko czy nie za dużo - długie kolczyki i naszyjnik. Jak będzie źle to ewentualnie założę na uszy zwykłe perełki.
Na pewno będzie to piekny dzień i żadne migreny Ci go nie zakłócą

Piękna suknia pokaż całą
Biżu bardzo mi się podoba i wydaje mi się, że będzie pasować
Stary 2013-06-14, 19:30   #1622
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

Jak dobrze że nie ma dużo do nadrabiania

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Ale sen
A ja się zaczęłam niepokoić czy mój 80% Kamilek zostanie Kamilkiem
Po ostatnich wiadomościach wszystko jest możliwe

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Ryba pytałaś się kiedy poznam płeć dziecka więc mam nadzieję ze na nast. wizycie, mam w sumie tylko kontrole dot. tego ciśniania mojego, i poproszę go o usg, bo teraz niby nie przysługuje, bo n NFZ chodze, ale raczej problemu robic nie będzie.

Poza tym spałam po południu i miałam sen hahah
sniło mi się że byłam u lekarza i robił mi usg, wydrukował zdjęcie ale wyglądało raczej na rentgena i mowi mi że będzie syn, i narysował mi " penisa markerem, takiego wiecie z jajkami i tymi włosami na jajkach" a na zdjeciu nie było nic widać całe czarne było

widzę ze za bardzo przejmuje się tym że mogę mieć syna

Beatka Ja należę do 3
Wszystko dla malucha i mojego zdrowianatura sama zadecyduje

Cytat:
Miałam jechać z ojcem po buty ślubne i co? migrena mnie złapała Nie wyrabiam, to już 4 czy 5 w ciągu ostatnich tygodni. Daruję sobie łażenie po sklepach, zamówiłam te na all http://allegro.pl/ekskluzywne-buty-s...253759447.html mam nadzieję że będą dobre. Chciałam zwykłe, białe czółenka bez żadnych ozdobnych pierdół.
Znowu??
A butki ładne takie klasyczne.Ja bym sobie w nich nogi połamała,wysokie
Ja też kupowałam na allegro i zadowolona byłam

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:33   #1623
Madzik 89
Zadomowienie

Cytat:

Biżuterię chyba też zamówię. W sukni jest taka aplikacja i myślę nad tą biżuterią, raczej pasowałaby. Nie wiem tylko czy nie za dużo - długie kolczyki i naszyjnik. Jak będzie źle to ewentualnie założę na uszy zwykłe perełki.
Piękne
20.08.2016
Madzik 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:37   #1624
nemosek
Zakorzenienie

Miki Ja dałabym bez naszyjnika.Ale pewnie jak przymierzysz to zobaczysz najlepiej jak pasuje.
Suknie b.ładna
Jaki to model bo coś mi świta ale nie wiem gdzie

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-14, 19:37   #1625
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama ma migreny i ja też prawdopodobnie je odziedziczyłam, z tym że zdazyło mi sie właśnie coś takiego tylko 3 razy, właśnie z wymiotami, pamiętam że nie potrafię wtedy ułożyć z liter wyrazów a potem połączyć wyrazy w zdania, nie umiem tego wtedy, i brałam jakieś czopki przeciwbólowe na recepte, no ale ty nie możesz nic z okazji ciąży a męczy cię porządnie, a ja narzekałam na 10 tyg, wymiotów, oby ta migrena była ostatnia
Migreny to coś strasznego Ja cierpię już kilkanaście lat, zaczęło się jakoś w okresie dojrzewania i na początku nie miałam pojęcia co to jest. Dopiero po jakimś czasie zaczęłam czytać i dowiedziałam się, że to właśnie migrena. Też mam wtedy taki mętlik w głowie, że nie potrafię się normalnie wysłowić, wszystko mi się plącze i jedyne o czym marzę to w ciszy leżeć i zasnąć Teraz mi się tak nasiliły, niestety wina hormonów

Cytat:
Napisane przez Madzik 89 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne buciki

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Na pewno będzie to piekny dzień i żadne migreny Ci go nie zakłócą

Piękna suknia pokaż całą
Biżu bardzo mi się podoba i wydaje mi się, że będzie pasować
Oby, oby

Pod koniec czerwca mam przymiarkę. Może uda się zrobić zdjęcia na sobie Wcześniej mierzyłam ją w rozmiarze 42, innego rozmiaru nie mieli w salonie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg greatest_ebc34cba59.jpg (24,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101-1.jpg (50,0 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101-2.jpg (47,8 KB, 34 załadowań)

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:40   #1626
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Pod koniec czerwca mam przymiarkę. Może uda się zrobić zdjęcia na sobie Wcześniej mierzyłam ją w rozmiarze 42, innego rozmiaru nie mieli w salonie.
śliczna!!
Ale będziesz pięknie wyglądać Nie mogę się doczekac fotek ze ślubu
Stary 2013-06-14, 19:41   #1627
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Znowu??
A butki ładne takie klasyczne.Ja bym sobie w nich nogi połamała,wysokie
Ja też kupowałam na allegro i zadowolona byłam
Znowu W dzień już mnie głowa pobolewała, ale tak lajtowo, dopiero później się rozkręciło

Wysokie? Eee 7 cm mają, przyzwyczajona jestem do takiej wysokości. Dla mnie wysokie to około 10 cm wzwyż.

Cytat:
Piękne

Cytat:
Miki Ja dałabym bez naszyjnika.Ale pewnie jak przymierzysz to zobaczysz najlepiej jak pasuje.
Suknie b.ładna
Jaki to model bo coś mi świta ale nie wiem gdzie
Zamówię i tak komplet, przyda mi się w przyszłym roku na wesele brata Tż

Agnes 10750

Stary 2013-06-14, 19:41   #1628
nemosek
Zakorzenienie

Coś dziewczyny milczą po wizytach

Ale czuję fajne banieczki w brzuszku

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-14, 19:43   #1629
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Migreny to coś strasznego Ja cierpię już kilkanaście lat, zaczęło się jakoś w okresie dojrzewania i na początku nie miałam pojęcia co to jest. Dopiero po jakimś czasie zaczęłam czytać i dowiedziałam się, że to właśnie migrena. Też mam wtedy taki mętlik w głowie, że nie potrafię się normalnie wysłowić, wszystko mi się plącze i jedyne o czym marzę to w ciszy leżeć i zasnąć Teraz mi się tak nasiliły, niestety wina hormonów

Oby, oby

piękna ta suknia, piękna
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:44   #1630
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
śliczna!!
Ale będziesz pięknie wyglądać Nie mogę się doczekac fotek ze ślubu

Zdjęcia na pewno będą Fotografa bierzemy na całość, zdjęcia od gości to nie to samo

Kolejny dylemat to fryzura. Muszę mieć zakryte uszy, a takie piękne fryzury są na ogół z odkrytymi Może coś fryzjerka wykombinuje.

Stary 2013-06-14, 19:45   #1631
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu W dzień już mnie głowa pobolewała, ale tak lajtowo, dopiero później się rozkręciło

Wysokie? Eee 7 cm mają, przyzwyczajona jestem do takiej wysokości. Dla mnie wysokie to około 10 cm wzwyż.

Zamówię i tak komplet, przyda mi się w przyszłym roku na wesele brata Tż

Agnes 10750
No właśnie,przypomniałaś mi dokładnie Agnes.

Dla mnie wysokie to 5 cm bo sama duża jestem
Chociaż powoli przekonuję się do obcasów takich do 6 cm max

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-14, 19:47   #1632
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Ale czuję fajne banieczki w brzuszku
Cudowne uczucie

Cytat:
piękna ta suknia, piękna
Miłość niemal od pierwszego wejrzenia. Tyle sukien co oglądałam i mierzyłam i żadna nie podobała mi się tak jak ta. Brzuszka nie będzie w niej widać

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
No właśnie,przypomniałaś mi dokładnie Agnes.

Dla mnie wysokie to 5 cm bo sama duża jestem
Chociaż powoli przekonuję się do obcasów takich do 6 cm max
A to chyba że Ja mam tylko 158 a Tż 184 więc muszę mieć trochę wyższe buty

Stary 2013-06-14, 19:47   #1633
agaczilla21
Zakorzenienie

Dziecko śpi więc teraz mam czas Was poczytać i co nieco poodpisywać
Issia88-
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia

My w tym roku za ponad miesiąc 3 rocznica...tylko akurat męża nie będzie więc trochę wcześniej będziemy świętować....

coralady
Mi się Liliana też najbardziej podoba Mikołaja żeśmy tak z marszu wymyślili jak tylko się urodził

ktosiula
Dobrze kojarzysz...ja będę mieć niespodziankę tak jak w pierwszej ciązy tak i teraz

coralady
Ja też bardzo żałuję że te chwile nam odebrano...a Mikołajowi nic nie było poza rozszczepem...kilka dni był karmiony sondą...a jak był po operacji w Krakowie to sama go mogłam przez sondę karmić i spałam z nim na sali...więc jak by tylko chcieli i mieli serce to Mikołaj by był cały czas ze mną....Operację miał 16 kwietnia- miał wtedy 4 miesiące i 2 dni...to jego pierwsza operacja- zszycie wargi a czekają go jeszcze minimum dwie- zszycie podniebienia i przeszczep kości z biodra do wyrostka zębodołowego...Blizny już teraz prawie nie widać...jak będę miała czas to dam do albumu zdjęcia przed, tydzień po i teraz...różnica jest kolosalna...bardzo jestem zadowolona z efektu. W sierpniu jedziemy do kontroli to zobaczymy co chirurg powie...
Jego leczenie po operacji podniebienia to głównie nauka mowy u logopedy no i trzeba też słuch sprawdzić bo teraz słyszy od 40 db ale po operacji podniebienia powinno być lepiej...no i leczenie ortodontyczne na pewno nas czeka...

nemosek, Trele_Morele
Jakoś to wszystko przeszłam...cięzko było ale miałam wsparcie męża, rodziny...teraz mam nadzieję że wszystko będzie ok

aksbarg
Nam dawali 3 lata temu przeważnie po 400 od pary, jak my chodzimy na wesela to też tak dajemy...

24Kasiula24
My mamy podobne łóżeczko, też z allegro...Mikołaj w nim śpi od pierwszego dnia w domu...tylko po operacji jak wróciliśmy to 2 dni spał w wózku bo nie mógł zasnąć....

Taszanta
Lepiej nie czytaj takich opisów...ja nie powiem że miałam łatwy poród bo nie miałam...wywoływanie od 6 rano, urodziłam o 16-40...skurcze mega, bolały jak skurczybyk ale jak juz się Mikołaj urodził to o wszystkim zapomniałam...dla mnie i tak szycie było gorsze niż te prawie 11 godzin na porodówce...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:51   #1634
Madzik 89
Zadomowienie

Cytat:

Przepiękna sukienka, bardzo w moim stylu tylko ja bym nie przesadzała z biżu, bo suknia sama w sobie jest śliczna
20.08.2016
Madzik 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:56   #1635
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Mnie szczerze przeraża myśl o porodzie Nie chcę schizować, bo to kupa czasu, ale czasami tak czy inaczej nachodzą myśli jak to będzie. Wiadomo każda kobieta przechodzi to inaczej, każda ma inny próg bólu. Mam nadzieję, że jakoś to będzie

Cytat:
Przepiękna sukienka, bardzo w moim stylu tylko ja bym nie przesadzała z biżu, bo suknia sama w sobie jest śliczna
Być może zostawię tylko bransoletkę i kolczyki, a zrezygnuję z naszyjnika. Zobaczę jak będzie wyglądać w całości, ale podejrzewam że będzie za dużo tego wszystkiego.

Stary 2013-06-14, 19:56   #1636
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
świetna, mogłabym mieć taką na kościelny
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:56   #1637
89Beatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aksbarg Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy bakterie w moczu są normalne w ciąży? Mój gin na początku kazał brać urisept (chyba) i więcej pić. Za drugim razem znowu wyszedł taki sam wynik (pojedyncze bakterie , jakoś tak) to powiedział, że nie ma możliwości aby nie było bakterii, bo one pojawiają się w moczu w ciągu 40 minut po oddaniu moczu.

Pytałam koleżanki i ona pisze"
na cztery dni miałam tabletki po jednej 3 razy dziennie
i piłam mineralna z sokiem z żurawiny 1,5 l dziennie
i pozniej jej przeszło
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:58   #1638
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie szczerze przeraża myśl o porodzie Nie chcę schizować, bo to kupa czasu, ale czasami tak czy inaczej nachodzą myśli jak to będzie. Wiadomo każda kobieta przechodzi to inaczej, każda ma inny próg bólu. Mam nadzieję, że jakoś to będzie :rolleyes
Ja w ogóle o porodzie nie myslałam...nawet jak już gin mi kazał sie do szpitala zgłosić...jakoś tak na spokojnie i poszlo...
Stary 2013-06-14, 20:00   #1639
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
świetna, mogłabym mieć taką na kościelny

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Ja w ogóle o porodzie nie myslałam...nawet jak już gin mi kazał sie do szpitala zgłosić...jakoś tak na spokojnie i poszlo...
To dobrze, że takie podejście miałaś Ja to trochę panikara jestem, na pewno będę ten moment bardzo przeżywać.

Naoglądałam się filmów z porodów na yt

Stary 2013-06-14, 20:03   #1640
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja za każdym razem na wynikach z badania moczu mam "bakterie nieliczne"...więc to normalne...nic mi gin nie kazał brać...kiedyś mi tylko wyszła jakaś tam bakteria poważniejsza z posiewu to mi Amoksiklav zapisał....

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

xxxMikixxx weź to na spokojnie...co ma być to i tak będzie a Twoje nerwy w niczym nie pomogą...JA w sumie jestem wdzięczna mojemu mężowi że był ze mną bo sama to bym chyba nie dała rady...i teraz też chce być...A teściowa jeszcze parę miesięcy przed porodem mówiła do mnie i do swojej córki "po co wam tych chłopów na porodówce?"
Stary 2013-06-14, 20:06   #1641
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:

Naoglądałam się filmów z porodów na yt
Heh ja też oglądałam,ale szczerze jakoś mnie nie przeraziły

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-14, 20:11   #1642
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

xxxMikixxx weź to na spokojnie...co ma być to i tak będzie a Twoje nerwy w niczym nie pomogą...JA w sumie jestem wdzięczna mojemu mężowi że był ze mną bo sama to bym chyba nie dała rady...i teraz też chce być...A teściowa jeszcze parę miesięcy przed porodem mówiła do mnie i do swojej córki "po co wam tych chłopów na porodówce?"
Ja też nie wyobrażam sobie żeby Tż nie był ze mną. Na pewno dużo mi da jego obecność. Jakoś musimy dać radę. Gdzieś w głębi trochę się wstydzę, że będzie na to patrzeć Z tego co koleżanki opowiadały różne rzeczy dzieję się przy porodzie. Jednej źle zrobili lewatywę i zrobiła kupę

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Heh ja też oglądałam,ale szczerze jakoś mnie nie przeraziły
Ja oczywiście na każdym filmie ryczałam Na swoim porodzie pewnie będę ryczeć jak bóbr, a jak zobaczę dziecko to już w ogóle

Stary 2013-06-14, 20:13   #1643
agaczilla21
Zakorzenienie

W ogóle personel ma inne podejscie do rodzącej jak jest poród rodzinny...bo jest ktoś z zewnątrz...wiele plusów w tym że mąż był ze mną bo jak mi się chciało siku to nie musiałam się drzeć żeby mi ktora przyszła kroplówkę odpiąc tylko M wysyłałam i zaraz przychodziły...Miki zobaczysz że jak juz się znajdziesz na porodówce to Ci wszystko bedzie obojętne byla jak najszybciej było po...

Edytowane przez agaczilla21
Czas edycji: 2013-06-14 o 20:15
Stary 2013-06-14, 20:14   #1644
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba tylko paracetamol można. Wzięłam dzisiaj i trochę szybciej mi przeszło, ale swoje wycierpiałam Nawet nie chcę dopuszczać do głowy, że złapie mnie w dzień ślubu Nafaszeruję się kawą i będę modlić się żeby mnie nie złapało.

Cytat:

Oby, oby

Pięknie będziesz wyglądać!!!

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 20:18   #1645
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja za każdym razem na wynikach z badania moczu mam "bakterie nieliczne"...więc to normalne...nic mi gin nie kazał brać...kiedyś mi tylko wyszła jakaś tam bakteria poważniejsza z posiewu to mi Amoksiklav zapisał....

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Mąż jak dla mnie też musi być obowiązkowo
Gdzie ja tam sama bidula bym została

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-14, 20:22   #1646
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż jak dla mnie też musi być obowiązkowo
Gdzie ja tam sama bidula bym została
Ja też sama w życiu!!!co kurde, był przy poczęciu to niech i przy porodzie będzie...Ja tam mu złego słowa nie powiedziałam ale położna na sr mówiła że niektóre babki klną na swoich facetów czy tam są czy ich nie ma...
Stary 2013-06-14, 20:22   #1647
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle personel ma inne podejscie do rodzącej jak jest poród rodzinny...bo jest ktoś z zewnątrz...wiele plusów w tym że mąż był ze mną bo jak mi się chciało siku to nie musiałam się drzeć żeby mi ktora przyszła kroplówkę odpiąc tylko M wysyłałam i zaraz przychodziły...Miki zobaczysz że jak juz się znajdziesz na porodówce to Ci wszystko bedzie obojętne byla jak najszybciej było po...
Dokładnie Mąż to podstawa przy porodzie, nie widzę innej opcji żeby go nie było. Pewnie będzie tak jak mówisz, w końcu jeden poród masz już za sobą Ja jeszcze niedoświadczona i tylko znam to z opowieści koleżanek i tu też rozbieżność jest kolosalna, jedne miały bardzo lekki poród inne cierpiały katusze.

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Pięknie będziesz wyglądać!!!
Mam taką nadzieję

Widzę, że mamy USG w ten sam dzień

Stary 2013-06-14, 20:24   #1648
agaczilla21
Zakorzenienie

A i chyba Wam nie mówiłam że mam termin na urodziny M...więc jak bym tak urodziła w dzień terminu (co wg mnie graniczy niemalże z cudem) to za rok 19 listopada 2014 mój mąż świętowałby swoje 30 urodziny a dzidziol roczek
Stary 2013-06-14, 20:27   #1649
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też sama w życiu!!!co kurde, był przy poczęciu to niech i przy porodzie będzie...Ja tam mu złego słowa nie powiedziałam ale położna na sr mówiła że niektóre babki klną na swoich facetów czy tam są czy ich nie ma...
Ja mojemu pozostawiam wybor.., jak będzie chciał być przy porodzie to będzie.. jak nie to nie.. Na razie się nie zdecydował.

Cytat:
Dokładnie Mąż to podstawa przy porodzie, nie widzę innej opcji żeby go nie było. Pewnie będzie tak jak mówisz, w końcu jeden poród masz już za sobą Ja jeszcze niedoświadczona i tylko znam to z opowieści koleżanek i tu też rozbieżność jest kolosalna, jedne miały bardzo lekki poród inne cierpiały katusze.

Mam taką nadzieję

Widzę, że mamy USG w ten sam dzień
Też właśnie spojrzałam na pierwszą stronę

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
A i chyba Wam nie mówiłam że mam termin na urodziny M...więc jak bym tak urodziła w dzień terminu (co wg mnie graniczy niemalże z cudem) to za rok 19 listopada 2014 mój mąż świętowałby swoje 30 urodziny a dzidziol roczek
Było by co świętować

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 20:27   #1650
agaczilla21
Zakorzenienie

Mój też miał wybór...a ze sam chciał i nie musiałam go do tego namawiać to byłam bardzo szczęśliwa...no i udało mu sie zostać 3 tyg dłużej w pracy żeby mógł być ze mną...bo jego praca jest w systemie 3 tyg za granica i 3 w domu...

Edytowane przez agaczilla21
Czas edycji: 2013-06-14 o 20:28
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości