Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-15, 05:11   #2731
insolito
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Nawijko, na biedne to nosidelko od Bokeh nie wygladalo
Ja uwielbiam brazy

O wlasnie Szaja, tak mi wczoraj powiedzialas ze te kolory do mnie pasuja, ze mt bedzie takie bezowo brazowe z aplikacjami a po mezowej stronie brazowe suoer sprawa, ze mozna sobie dwie strony przyozdobic

Sorry za jakosc, ale moj malz jest antytalentem i nawet telefonem nie potrafi zdjecia zrobic porzadnie
Kuchnia juz wlasciwie skonczona(czarne plytki sie koncza pod okapem, to o goty na szafce to pozostalosc, ale na zawal malo nie zeszlam bo myslalam, ze ki to na gorze zamontowali) tylko plyte jeszcze trzeba zamontowac na piecyku, a we wnece ktora widac na 2gim zdjeciu beda poleczki a calosc bedzie zaslonieta roleta. Tylko jeszcze nie wiem, jaki kolor, pomozecie? myslalam nad czarno biala w kwiaty kacika jadalnianego nie widac, ale zapewniam, ze jest. Aha, i tesciu mi jeszcze oswietlenie ledowe zainstaluje pod szafeczkamj

A trzecie zdjecie to sypialniasorry za grzejnik, ale bede go musiala przemalowac sama, bo malzowi sie podoba, ze kolorystycznie pasuje do sciany i on tego nie ruszy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Pięknie jest Mąż spryciula i jak szybko sie uwinął

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Kurcze Dziewczyny, jestem przerazona.. dopadla mnie jelitowka.. mam nadzieje, ze uda sie mala uchronic! Ja pierdziele, nie odizoluje sie od niej bo karmie piersia, mam nadzieje, ze moje mleczkojakos pomoze i jej nie dopadnie!
Zdrówka dla Ciebie
Ja ostatnio też miałam , a małemu nic nic nie było

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Hej
Wybaczcie że nie cytuje ale jestem daleko w tyle,jutro mam straszny dzień w szkole i chciałam Was poprosić o kciuki!
Już mam rozstrój żołądka i telepawke:-(

Jak przeżyje jutro to będę zbawiona!

Dobranoc kochane:-*
Kciuki dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Nie uwierzycie!
Tutaj tez jest szal na oballe!!

Ciekawe jak noc u Fewci ?

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 05:33   #2732
bijkora
Rozeznanie

Szajka wygoniłam Rumunów na rynek, niech zarobią trochę na siebie, zawszę mogę podesłać na wskazany adres po wcześniejszym pokazaniu zdjęć

Na nic nie mam ostatnio czasu, do tego popsuł mi się laptop i nie miałam z Wami kontaktu, wracam a tu 40 stron nadrabiania.

Wiecie co, dałam Nadii, 2 dni temu, gruszkę z Gerbera, taką biegunę miała,że nie nadążyłam pampy zmieniać, wczoraj też jeszcze trochę, ciekawe jak bedzie dzisiaj. Na szczęście,Dzieciątko dużo piję.
Właśnie się zastanawiam czy to po gruszkach, czy to te upały tak na nią działają, a może przez zęby

Włosomaniaczka

Stary 2013-06-15, 06:19   #2733
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

hej
lepiej pocytuję bo już mi głupio się żalić na nasze noce

Bokeh super łowy !

Illusion udanej zabawy,mam nadzieję że Niunio będzie grzeczne.

Meneq trzymamy kciuki całym sercem!

Lady chyba większość z nas ma schizy na punkcie dziecka. Moja nie śpi długo,ale jak jej się kiedyś,raz zdarzyło spać 6godz to co godzinę sprawdzałam czy wszystko ok.

Eff Black chce odsprzedać chustę więc może akurat? Skoro dzieciaczkowi się podobało?

Szaja,oryginalną spowiedź.

Czytam na raty i odpisuje na raty żeby o niczym nie zapomnieć

Dziękuje Wam wszystkim za odpowiedź dot kciuka. Moja trzyma często w środku i troszkę mnie to martwi.

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 06:34   #2734
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Szajuś ależ my Cię z Lady przyjmiemy z otwartymi ramionami jak kupisz mietka, nie ma zakazu należenia do dwóch frakcji jednocześnie Będziemy otwarte na nowych członków, prawda Lady?
No ba!

Cytat:
Hej
Wybaczcie że nie cytuje ale jestem daleko w tyle,jutro mam straszny dzień w szkole i chciałam Was poprosić o kciuki!

kciuki kochana

Cytat:
Nie uwierzycie!

Ojacie!
Szaja nawet do Japonii dotarla?

My wstalismy, ale ciemno u nas jak w d.upie, taka pogodadziewczyny udalo nam sie wstrzelic z tym spotkaniem w idealna pogode!!! (Moje plecy spalone do tej pory kwicza:P)

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 06:44   #2735
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

U nas pobudka o 3:30 :banghead: zasnęła potem ale nie wiem o której.
Zuzia ma 1 drzemkę teraz, mąż śpi jeszcze po imprezie a ja wsuwam śniadanko.

Meneq trzymam kciuki.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 07:06   #2736
e_vel
Wtajemniczenie

Hej...
przepraszam Was, że nie jestem na bieżąco i nie będę pewnie do poniedziałku, bo jestem sama z dziewczynkami, bo mąż w pracy, potem musi się przespać, bo zahaczy całą noc podróżą w okolice Opola

Wczoraj miałam taki dzień, że nic tylko się rozpłakać... Już miałam wysłać helikopter po Fewcię, co by mi dom odgruzowała (było by co pokazać w Perfekcyjnej), Marsi co by mi obiad ugotowała (bo lubi gotować), Szaję, żeby pedagogicznie się Karinką zajęła i jeszcze którąś Mamusię o spokojnego dziecia żeby się Mai udzieliło Ale przetrwałam jakoś i obiad upichciłam - babeczki więc trochę roboty, dom ogarnęłam, dzieciów opanowałam, ale powiem Wam, że ciężko było... jeszcze mnie tak głowa bolała jak nigdy.
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 07:20   #2737
aska27adopcje
Zadomowienie

hejka moja wojuje od 5 a mi sie wyc chce ... wstala o 2 i juz mi ja tz do lozka dal ... mamy masakrycznie niewygodne lozko, mega jajo do kt sie wpada. spanie na nim to tragedia, a jeszcze z blanka to juz wogole ... jestem wsciekla i polamana. a ten szarpidrut sie wije steka kweka kopie ... ile mozna ... tz niby ja teraz wzial , ale do tej pory spal niewzruszony ... co z tego jak mamy 1 lozko i ich slysze jak sie szarpia razem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 07:22   #2738
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
hej

stuknij się

Cytat:

O wlasnie Szaja, tak mi wczoraj powiedzialas ze te kolory do mnie pasuja, ze mt bedzie takie bezowo brazowe z aplikacjami a po mezowej stronie brazowe suoer sprawa, ze mozna sobie dwie strony przyozdobic

Sorry za jakosc, ale moj malz jest antytalentem i nawet telefonem nie potrafi zdjecia zrobic porzadnie
Kuchnia juz wlasciwie skonczona(czarne plytki sie koncza pod okapem, to o goty na szafce to pozostalosc, ale na zawal malo nie zeszlam bo myslalam, ze ki to na gorze zamontowali) tylko plyte jeszcze trzeba zamontowac na piecyku, a we wnece ktora widac na 2gim zdjeciu beda poleczki a calosc bedzie zaslonieta roleta. Tylko jeszcze nie wiem, jaki kolor, pomozecie? myslalam nad czarno biala w kwiaty kacika jadalnianego nie widac, ale zapewniam, ze jest. Aha, i tesciu mi jeszcze oswietlenie ledowe zainstaluje pod szafeczkamj

A trzecie zdjecie to sypialniasorry za grzejnik, ale bede go musiala przemalowac sama, bo malzowi sie podoba, ze kolorystycznie pasuje do sciany i on tego nie ruszy

no bo pasują

Kuchnia też w twoich kolorach, ładnie macie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Oboje nie chcemy szarego...
Kolka fajne, ale ten szary :/

(i wyobraz sobie, ze to nasze niezdecydowanie przeklada sie na wszystkie dziedziny zycia - porazka )

TZ znalazl na necie sklep stacjonarny, w ktorym sa Tule i zarzadzil, ze jutro jedziemy ogladac Ojj, iskry beda leciec jak bedziemy wzor wybierac!

TZ nie chce dinusi.....

Ojj tam, d*pę od razu. W domu ma fajna, to po co mu wiecej????

Jejki, jak ten czas leci........
masakra

Cytat:
Przebiłaś moje tańce na środku kościoła podczas mszy Też muszę tak spróbować bom ciekawa co nasz ksiądz by powiedział...
a wiesz, że myślałam o Tobie właśnie? i też stałam, ale z boku, i się bujałam aż mala usnęła

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Co do kapieli w wanience, polecam nalewanie wody miska do wanienki w docelowym miejscu, a nie przenoszenie wanny z woda ... u mnie tez konczylo sie rozlewaniem dookolaq. teraz wlewam i wylewam wode miseczka i nie ma problemu ... kapie mala na podlodze na kleczkach, bo do lazienki mi sie wanna nie miesci, a jak stala na komodzie to mloda zalewala sciany i wszystko wokol ... niestety jest na etapie chlapania i to masakrycznego ... boje sie co bedzie jak bedzie siedziec .... chyba bede musiala kupic miske jakas okragla wysoka, ktora sie zmiesci u mnie pod natryskiem ...

Lady czarna lodowka jest MEGA <3
ja olałam wanienkę i teraz w brodziuku kąpię

Cytat:
Kurcze Dziewczyny, jestem przerazona.. dopadla mnie jelitowka.. mam nadzieje, ze uda sie mala uchronic! Ja pierdziele, nie odizoluje sie od niej bo karmie piersia, mam nadzieje, ze moje mleczkojakos pomoze i jej nie dopadnie!
spokojnie, miałam, było ok

Cytat:
Szajuś ależ my Cię z Lady przyjmiemy z otwartymi ramionami jak kupisz mietka, nie ma zakazu należenia do dwóch frakcji jednocześnie Będziemy otwarte na nowych członków, prawda Lady?
no ja się domyślam

Cytat:
Nie uwierzycie!
Achhhhh! moje wpływy sięgają obcych krajów! ta potęga oddziaływania...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 07:31   #2739
scotasia
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:

Kyrde a moja mloda w foteliku podczas jazdy przewaznie ryczy ... strasznie mnie to dobija, bo nie moge jej wozic z przodu z racji nie wylaczanej poduszki .. ostatnio wracalam od kolezanki to 30 min wyla, ale to tak jakby ja ze skory obdzierali, przed droga nakarmilam, pampka zmienilam i byla w dobrym humorze ... nie wiem dlaczego tak sie zachowuje podczas jazdy ... dzieci przewaznie spia

Szajus zazdroszcze ... Mnie spowiedz przeraza, nie bylam chyba z 10 lat, poza tym, zyje w grzechu bo bez slubu, wiec tak praktycznie nie powinnam dostac rozgrzeszenia ...

To faktycznie nieciekawie z tą jazdą...
Co do spowiedzi, nie wiem, co mnie podkusiło, zeby pojsc do spowiedzi w czasie, gdy mieszkalam z tż bez ślubu. Nie dostać rozgrzeszenia i zebrać op..dol od księdza- bezcenne uczucie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość

Wzięłam dzisiaj rodziców, pokazać im jak mieszkanie sie wykancza i sie nasmialam, a rodzice teraz trawia, jak to tak można, ze łazienka taka szaro czarna, ze do tego płytki na podłodze czarne a jak jeszcze usłyszeli, ze ściana i kawalek sufitu w sypialni tez bedzie czarny to juz wogole za głowę sie złapali,jak wracalismy to tata powtarzał "no tak, urządzacie sie tak jak wam sie podoba", ja mówię, ze oczywiście, przecież to my będziemy tam mieszkać, a on na to, ale gości przecież będziecie przyjmować i tak w tym czarnym ?
Hehe dlatego ja moich zaprosiłam dopiero na efekt koncowy

Cytat:

dziewczyny padłam
http://kotstudent.pl/

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Dobre czujniki nastawione tylko na malucha
Ale ja co rano jestem w szoku, jak tż podchodzi do łóżka i daje mi buziaka. Ja patrze, a on już w butach i w kurtce a ja nic nie czułam...

Cytat:
Akuku
Super! Też myslimy o wiaderku. Moim zdaniem to b.bezpieczne, nawet na SR połozna nam mówila, ze nawet takie maciupkie maluchy mozna tak kąpać i że to bardzo dobry sposob na kolkę.

Cytat:
szaja, mi tez sie gitary najbardziej podobaja, ale NIE, bo brazowe, a dla TZ to bieda :/ Nie kumam.

silver, nie bylas czasem ostatnio u fryzjera?
Bieda??

Cytat:
Współczuje

Cytat:
Hej

Moje dziecko pospało dzis do 7. Ale się wyspalam. Mialam go powoli na spacer zbierać, a tu taka chmura za oknem

Gratisowo zdjecie w załączniku ( zdjecie zawiera lokowanie produktu) Może wyslę je do Biedronki??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9940.jpg (92,3 KB, 45 załadowań)

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2013-06-15 o 07:33
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 07:35   #2740
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Nawijko to wiaderko spelnia wszelakie wymogi i jest bezpieczne. swego czasu duzo o nim czytalam ...

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Tak sobie myślę fajna sprawa
I raczej nie wydaje mi się żeby w tak krótkim czasie (tym bardziej że nie będziesz w tym kąpać codziennie) coś mogło się dziecku stać.

Czytałam kiedyś opis jak Marsi pokazywała to wiadro i wydawało się być całkiem fajne

A Kubuś naprawdę cudnie w nim wygląda

Hej ho
U nas nocka koszmar - ubzduralo mu sie wstawanie co 1h-1,5h I tak do 6

Nie kumam, w nocy ladnie je na lezaco na spiocha, ale np dzis kolo 6 juz nie chcial, wil sie przeokrutnie (Aska, szarpidrut ), ale na siedzaco owszem - je jak szalony. Nie chce, zeby matka sobie polezala, egoista jeden...

A najgorsze to kopanie po brzuchu......

Edytowane przez nafiyqa
Czas edycji: 2013-06-15 o 07:37
nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 07:41   #2741
aska27adopcje
Zadomowienie

Najgorsze to kopanie po brzuchu masz racje ... szczegolnie jak brzuch jest poszyty ... wtedy kopie sie matke najlepiej ;(
Stary 2013-06-15, 07:43   #2742
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Hej

Co do spowiedzi, nie wiem, co mnie podkusiło, zeby pojsc do spowiedzi w czasie, gdy mieszkalam z tż bez ślubu. Nie dostać rozgrzeszenia i zebrać op..dol od księdza- bezcenne uczucie

Ale ja co rano jestem w szoku, jak tż podchodzi do łóżka i daje mi buziaka. Ja patrze, a on już w butach i w kurtce a ja nic nie czułam...

Super! Też myslimy o wiaderku. Moim zdaniem to b.bezpieczne, nawet na SR połozna nam mówila, ze nawet takie maciupkie maluchy mozna tak kąpać i że to bardzo dobry sposob na kolkę.

Bieda??

Współczuje

Moje dziecko pospało dzis do 7. Ale się wyspalam. Mialam go powoli na spacer zbierać, a tu taka chmura za oknem

Gratisowo zdjecie w załączniku ( zdjecie zawiera lokowanie produktu) Może wyslę je do Biedronki??
Idealne na reklame Dad(dadow?)

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41330914]stuknij się

no bo pasują

masakra

a wiesz, że myślałam o Tobie właśnie? i też stałam, ale z boku, i się bujałam aż mala usnęła

no ja się domyślam

Achhhhh! moje wpływy sięgają obcych krajów! ta potęga oddziaływania... [/QUOTE]

Dobra dobra, teraz sie przyznaj jaki procencik ze sprzedazy dostalas

Jako, ze moje dziecko dorasta i konczy dzis 4 miesiace! mamy dzis z TZ wychodne i idziemy na firmowy piknik, a dzidzia zostaje z babcia i kuzynka

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 07:48   #2743
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Jako, ze moje dziecko dorasta i konczy dzis 4 miesiace! mamy dzis z TZ wychodne i idziemy na firmowy piknik, a dzidzia zostaje z babcia i kuzynka
gratulacje
Stary 2013-06-15, 07:48   #2744
aska27adopcje
Zadomowienie

Little gratki z powodu 4miesiecy ... kawal dziecia juz :d
Stary 2013-06-15, 07:56   #2745
e_vel
Wtajemniczenie

Kurcze, przeleciałam Was tak piernikiem i tylko niektóre rzeczy mi się w oczy rzuciły.

Bokeh, super zdobycze ja jeżdżę na lumpy w piątki bo w jednym jest po 2 zł wtedy wszystko i idzie znaleźć coś fajnego (a ja kupuję TŻ do pracy rzeczy bo on raz ubierze i jest uperniczone w smarach, olejach tak że się nie dopiera więc mi wsio ryba czy są plamki czy nie) a w drugim jest nowy towar i choć ceny kosmiczne 39 zł za 1 kg to idzie perełki znaleźć z metkami nawet ostatnio kupiłam z nowego towaru 5 rzeczy za 15 zł ale lekkich

Charlitz

Black nie mogę się doczekać Twojego próbnego ślubnego makijażu
Ostatnio trafiłam na tanią drogerię ezebra. pl - chyba mają końcówki serii dlatego tak tanio

Authentic gratuluję zastanawiałam się która z nas pierwsza przyniesie wiadomość o 2 kreseczkach i kiedy i proszę szybciutko poszło. Ja mam nadzieję, że ich nie ujrzę przynajmniej przez killllka lat o ile wogóle (tż ciągle gada o 3 ale niech sobie sam chodzi w ciąży i rodzi)

Lady bardzo ładna kuchnia
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 08:03   #2746
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
No ba!

kciuki kochana

Ojacie!
Szaja nawet do Japonii dotarla?

My wstalismy, ale ciemno u nas jak w d.upie, taka pogodadziewczyny udalo nam sie wstrzelic z tym spotkaniem w idealna pogode!!! (Moje plecy spalone do tej pory kwicza:P)

Cytat:
Hej

Bieda??

Współczuje

O Boże, na serio jak z reklamy

Włosomaniaczka

Stary 2013-06-15, 08:06   #2747
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Badzia, będzie dobrze.

Insolito
, widziałam filmik, tylko drogi ten balsam. Ale jak pisałam - kupiłam dzisiaj Sorayę z malutkimi drobinkami, którą rozsmaruję na rozświetlającej bazie pod makijaż (tak, posmaruje sobie nią ręce i dekolt ), efekt powinien być piękny.

Patrzcie, jakie piękne sobie kupiłam - http://allegro.pl/rozpychacz-ozdobna...313878681.html Na razie mam 5mm, ale chcę do ślubu rozciągnąć właśnie do 10mm, bo mam takie piękne tunele z gwiazdą w środku, zamierzam je założyć.
Black a co to takiego bo nie mogę wykombinować do czego służy Którąś dziurę się tym rozpycha czy co?
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 08:10   #2748
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Black a co to takiego bo nie mogę wykombinować do czego służy Którąś dziurę się tym rozpycha czy co?
Też miałam zapytać obstawiam, ze to cos do włosów
poczytałam własnie w necie o tym, no to nie trafiłam

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2013-06-15 o 08:12
Stary 2013-06-15, 08:12   #2749
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Nie uwierzycie!
Pewnie nas japońskie mamuśki podczytują i wyczytały że Szaja kazała kupić...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 08:14   #2750
LadyWhisper
Zakorzenienie

To jest do ucha
Rozciaga sie tym dziurke na kolczyka zeby wlozyc tuneleczyli takie kolczyki z dziura w srodku albo bez:P

Black, a boli to roziaganie? Moja sis chciala robic tunele ale w koncu sie nie odwazyla

Dziekujemy za komplementy kuchni w sumie jakbysmy mieli duzoooooo duuuuuuuuuzooooooooo wieksze fundusze, to by wygladalo troche inaczej ale jest i tak fajnie

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 08:16   #2751
ezzo
Zadomowienie

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Trzymam kciuki, zeby ciebie szybko opuściło o mała ominęło.

Cytat:
hej

.
Piaseczna Fewciu, ja dzisiaj dodatkowo pierwsza nocka bez tz....masakra, wymagające te nasze dzieci...

Nawijko ja sie długo czailam na to wiadro i w sumie pojechaliśmy juz je nawet kupić i koniec końców ze sklepu wyszliśmy ze zwykła wanienka. Fajnie Kubus wyglada, wydaje sie, ze mu wygodnie, bo to w sumie wiecej wody dla niego niż w zwykłej wanience.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 08:20   #2752
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
ezzo, ill, hahaha
mi się marzy taka czarna łazienka no ale tutaj nie będziemy zmieniać póki co, jest w miarę ok, ale w kolorach....zieleni

sypialnia skończona, kuchnia skończona, przedpokój pomalowany
super Wam to idzie, a kuchnia piekna

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
o kurcze ! no to całe szczęście nic sie nie stało! moja tylko raz zrobiła obrót 360 stopni z pleców na brzuc z brzucha na plecy i wylądowała poza kocem na panelach na strachu się skonczyło ale teraz juz szerzej rozkłądam.
Ale np siostrze mojego ex synek spadł z przewijaka na podłoge bez dywanu masakra od razu IP i miloon badań ale podobno wszystko ok. Ona nawet męzowi się nie przyznała co się stalo. Jednak teraz jest taki okres że dziecko może mimo że sie nie przekręca przekręcic sie w kazdej chwili akurat w ciagu tej minuty nieuwagi.

Dziewczyny ale ejstem wku******* chyba nie musze pisać czemu?
nie muszisz, wszystko jasne

Cytat:
wspolczuje i zdrowka zycze

Cytat:
hej

Bokeh super łowy !

Illusion udanej zabawy,mam nadzieję że Niunio będzie grzeczne.

Meneq trzymamy kciuki całym sercem!

Lady chyba większość z nas ma schizy na punkcie dziecka. Moja nie śpi długo,ale jak jej się kiedyś,raz zdarzyło spać 6godz to co godzinę sprawdzałam czy wszystko ok.

Eff Black chce odsprzedać chustę więc może akurat? Skoro dzieciaczkowi się podobało?

Szaja,oryginalną spowiedź.

Czytam na raty i odpisuje na raty żeby o niczym nie zapomnieć

Dziękuje Wam wszystkim za odpowiedź dot kciuka. Moja trzyma często w środku i troszkę mnie to martwi.

o widzisz moze skorzystam z oferty Black musze tylko jeszcze potestowac kilka dni ta chuste

chyba ze ktoras jest juz chetna na ta chuste ??

U nas noc kiepska no ale to raczej normalka maly juz duzo mniej kaszle ale za to corka ze spikiem takze nie ma kolorowo

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 08:25   #2753
Kija80
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41330914]stuknij się

no bo pasują

masakra

no ja się domyślam

Achhhhh! moje wpływy sięgają obcych krajów! ta potęga oddziaływania... [/QUOTE]

Ja tam walę prosto na środek kościoła, niech się wszyscy co chcą dobrze napatrzą. A to taki mały wiejski kościółek gdzie wszyscy siedzą w ławkach albo stoją pod chórem, niewątpliwie rzucam się w oczy na tym pustym środku Ale już raz się zdarzyło że podeszła do mnie po mszy taka starsza pani i zaczęła wypytywać gdzie się takie coś kupuje bo jej się strasznie podoba jak dzidziuś śpi wtulony w mamę i chce takie kupić dla wnuczka który się niedługo urodzi
Stary 2013-06-15, 08:28   #2754
scotasia
Wtajemniczenie

Ja już nie mam siły do mojego dziecka nijak nie idzie go uspic w dzien. Na rekach sie rzuca, w wozku płacz, przy cycu nawet dzis nie moze odleciec. Ja juz nie wiem
Stary 2013-06-15, 08:29   #2755
pstryczek84
Zakorzenienie

Hej!!!!

Cytat:

Szacuneczek dla mlodego, dla mnie to marzenie ... To moje jeczydlo szarpidlo usypia na lezaco przy cyuinaczej nie ma opcji ... Na dodatek wije sie przy nim jak dziecko rosmery, serio jakby w nia jaki szatan wstapil ...
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Super
Dziekujemy bardzo
tylko wy dwie zauwazylyscie nam maly sukces
Cytat:
A tak wogole to musze wam sie do czegos przyznac i ostrzec ...
tak jak to ktoras pisala ale niestety takie rzczy sie zdrzaja, nie jestesmy w stanie wszystkiego przewidziec najwazniejsze ze nic sie nie stalo powaznego

Cytat:
Akuku

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Byłam w kwietniu, 2 miesiące temu. Robiłam pasemka żeby zejść z tego ciemnego koloru. Już mam odrosty :/ A jutro będzie mi nakładać jeden kolorek.
czekam na efekt koncwy bo ja tez tak bede robic

Cytat:

super wyglada ta kuchnia! ale i tak grzejnik jest najlepszy

Cytat:

o kurcze, trzymam kciuki zeby mala sie uchronila przeed tym dziadostwem

Cytat:
Hej

Powodzenia!

Cytat:
Nie uwierzycie!

Cytat:
Super wyglada!

Cytat:
Gratki za 4 miesiace!
udanego wychodnego!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 08:29   #2756
ezzo
Zadomowienie

UWAGA moje dziecko od około 40 minut bawi sie SAMO

Na chrzciny dostał muzyczne centrum aktywności, dopiero dzisiaj rozpakowalam, bo dostał wiele innych zabawek i nie chciałam wszystkiego od razu pokazywać, ale to jest po prostu strzał w 10
Mam nadzieje,ze zainteresowanie zabawka nie minie mu w dniu dzisiejszym.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 08:33   #2757
Kija80
Zadomowienie

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
To jest do ucha
Rozciaga sie tym dziurke na kolczyka zeby wlozyc tuneleczyli takie kolczyki z dziura w srodku albo bez:P

Black, a boli to roziaganie? Moja sis chciala robic tunele ale w koncu sie nie odwazyla

Dziekujemy za komplementy kuchni w sumie jakbysmy mieli duzoooooo duuuuuuuuuzooooooooo wieksze fundusze, to by wygladalo troche inaczej ale jest i tak fajnie

Tak myślałam że może do ucha ale wyobraziłam sobie dziurę w uchu na 10 mm i mi to nie bardzo pasowało Ale do żadnej innej dziury też nie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 08:46   #2758
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już nie mam siły do mojego dziecka nijak nie idzie go uspic w dzien. Na rekach sie rzuca, w wozku płacz, przy cycu nawet dzis nie moze odleciec. Ja juz nie wiem

a moze poprostu dziecie nie jest spiace?
moj czasem tez sie wirzga na rekach jak chce go uspic ale przetrzymuje go i po minucie, dwoch sie uspokaja, ponosze chwilke i odlatuje..
moze za szybko sie podajesz?

Stary 2013-06-15, 08:49   #2759
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Idealne na reklame Dad(dadow?)

Dobra dobra, teraz sie przyznaj jaki procencik ze sprzedazy dostalas

zazdroszcze wyjscia we dwojke
i dla dzieciaczka za 4 miesiace
Stary 2013-06-15, 08:53   #2760
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam walę prosto na środek kościoła, niech się wszyscy co chcą dobrze napatrzą. A to taki mały wiejski kościółek gdzie wszyscy siedzą w ławkach albo stoją pod chórem, niewątpliwie rzucam się w oczy na tym pustym środku Ale już raz się zdarzyło że podeszła do mnie po mszy taka starsza pani i zaczęła wypytywać gdzie się takie coś kupuje bo jej się strasznie podoba jak dzidziuś śpi wtulony w mamę i chce takie kupić dla wnuczka który się niedługo urodzi
fajnie...

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
UWAGA moje dziecko od około 40 minut bawi sie SAMO

Na chrzciny dostał muzyczne centrum aktywności, dopiero dzisiaj rozpakowalam, bo dostał wiele innych zabawek i nie chciałam wszystkiego od razu pokazywać, ale to jest po prostu strzał w 10
Mam nadzieje,ze zainteresowanie zabawka nie minie mu w dniu dzisiejszym.

jaka to radosc nie?
az spr na all jak to wyglada - fajna sprawa. ale i cena tez fajna. kuzwa, jak cos fajnego to kosztuje majatek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości