Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-15, 14:38   #1291
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-V

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Super Chyba też pomyślę o takiej falbance
Ja w ogóle tego nie bralam pod uwage, ale jak wylicytowalam rozek to dostalam w gratisie falbanke, ochraniacz i przybornik
Wcześniej kupilam juz ochraniacz z Ikea ale to będzie na potem, bo mi do reszty nie pasuje
Stary 2013-06-15, 14:42   #1292
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Witam się popołudniowo

Od 7.30 do 13.30 nie miałam prądu, Tż z samego rana pojechał na uczelnie, więc ja zjadłam o 9 śniadanie, walnęłam się z powrotem do wyrka i do 11 byczyłam się i czytałam książkę.

Dziś wieczorek spędzamy z Adasiem samotnie bo Tż idzie na imprezę

Gratuluję nowych tygodni

Nadrobiłam i z tego co pamiętam:

Cynamonowa
kochana z zapartym tchem czytałam Twoje relacje Twój dystans mnie rozwalał ale faktycznie chyba siłą woli powstrzymałaś poród. Cały czas sie jednak dziwię, że w takim stanie Cię wypuścili ze szpitala, szczerze to ja bym się bała być w domu bo to jak na bombie się siedzi. Oby Adaś grzecznie jeszcze posiedział

Ewusia
pokoik Tymusia śliczny i ciesze się, że wczoraj mimo tylu wrażeń, dzień skończył sie pomyślnie i ten drugi lekarz Cię uspokoił

Fiazo gratuluje rozpoczętych wakacji

Ghia 25 czerwca mówisz??? no to faktycznie lada dzień będę trzymać kciuki. za wizytę.

Dotkaaa
uśmiałam się z tekstów Twojego Tż dociera do niego, że to już tuż tuż.

Perse dobrze, że z Artusiem ok i ładnie się rusza. współczuje migren i mam nadzieję, że odpuszczą. Cały czas trzymam za Was kciuki

Misiaczka moja teściowa kupiła Adasiowi te naklejki i pszczółkami i kwiatkami takie troche dla mnie bardziej dziewczęce ale co tam, niech mu bzykają nad łóżeczkiem

Iwona za 19 dni do tp.

Więcej nie pamiętam
U mnie dzisiaj od rana pochmurno i tak smętnie. Idę poprasować, miałam wrzucić pranie ale chyba odpuszczę bo na słonce się nie zapowiada.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:46   #1293
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Ja w ogóle tego nie bralam pod uwage, ale jak wylicytowalam rozek to dostalam w gratisie falbanke, ochraniacz i przybornik
Wcześniej kupilam juz ochraniacz z Ikea ale to będzie na potem, bo mi do reszty nie pasuje
Fajne gratisy ci się trafiły
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:47   #1294
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Ale w domu już nie bedę mieć kroplówki a moja ginka mi powiedziała że jak będzie wsio ok to już w 3 dobie mnie wygoni ze szpitala bo uważa że w szpitalu więcej wirusów i bakterii niż gdziekolwiek indziej. Poza tym ja mam do szpitala 15 min spacerkiem. No i teraz do mnie dotarło że bede sama w domu z małym ze świeżą raną po operacji. Tż wyjeżdża na 2tygodnie zaraz po porodzie
A poza tym to mnie od rana Tz wkurzył na maksa. Wie dobrze ze nie wolno mi już sie męczyć i nie mogę latać z psem na 4 pietro wiec miał przejac spacery i co 11.30 a pies waruje podc drzwiami. dopiero jak ryknełam na niego to ruszył doopsko. I tak mu ciezko cokolwiek zrobic a przeciez nie ma NIC do roboty. Prace zaczyna dopiero od lipca wiec mógłby się trochę ruszyć i mi pomóc a nie wszystko wymuszone Chleba do tej pory oczywiście nie mam a na śniadanie zjadłam czekolade ! Komoda stoi nieskręcona 3 tydzień! Farba dla Antka niekupiona i malowanie pewnie się zacznie nie wczesniej niz w poniedziałek O nie koniec tego za chwilę prze Kielce przejdzie tornado i mój Tż oberwie porządnie Beztroskie lata się skończyły.
Do nich chyba jeszcze nie dociera, że zaraz na świecie pojawią się ich dzieci. Myślę, że takie tornado dobrze mu zrobi i postawi do pionu

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Jesteśmy już po 2 śniadanku i udało mi się cyknąć telefonem kilka fotek pokoiku Tymusia, mam nadzieję, że macie ochotę pooglądać. Dziś odpoczywam po wczorajszych przygodach, więc planuję cały dzień paradować w piżamce i się nie ogarnywać, dlatego moich zdjęć brzuszka dziś nie zrobię, ale może jutro będę na siłach i zamieszczę aktualny apartament Tymusia

Fotki pokoiku w załączeniu - to jest mały pokoik 9metrów kwadratowych więc ciężko uchwycić cały na raz, dlatego są osobne zdjęcia jednej strony i drugiej strony osobno.
Śliczny pokoik

Cytat:
Napisane przez Sofina Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak pisałam, że moje dziecko się bardzo mało rusza? Lekarka stwierdziła, że wszystko jest ok więc starałam się o tym nie myśleć. A tu dzisiaj mała odstawia takie harce jak nigdy, kręci się w każdą stronę, super uczuciewiem, że dla Was to nic nowego, ale dla mnie przy jej wczesniejszych 5-6 ruchach na cały dzień to jest niesamowite.
Tylko uważaj, bo jak się przyzwyczaisz, to potem przy spokojniejszym dniu będzie panika... Wiem coś o tym niestety

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Aaaaa i muszę się pochwalić, bo się bardzo cieszę - TŻ wynegocjował cenę 2500 zł za szafę do pokoju Małego Szafa nie byle jaka, bo 2,5 m na 2,5 m + 60 cm schowka u góry. Mieliśmy odłożone 3400 na nią, bo tyle wołali w Komandorze, a tu taka niespodzianka
W poniedziałek przyjeżdża firma na pomiar do domu
dla TŻ.

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
wróciłam, wszystkie wpisy w indeksie otrzymałam i zdany mam wakacje
co ja teraz w weekendy będę robić
patrzę parę stron naprodukowałyście... idę nadrabiać
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Przeleciałam Was

Od rana ogarniam chatke, ze złości na Tzta zrobilam prawie wsyzstko to co On powinien zrobic (tzn to co wiedział ze ma zrobic) ale ja nie bede sie prosic
wiec dywany mam wyczyszczone, nie ma na nich siersci, ani innych nieciekawych plamek, podłogi zmylam- skomentował to tylko, że nie powinnam tego robic to ciekawe kto by to zrobil
no i jak widział ze ja pracuje jak mrówka to zaczal sam od siebie sprzatac łazienke, a potem poszedł i zaczal szlifować ta nieszczesną szafke- jednak boki szafki są ze sklejki i chyba nie bedzie malowania tylko okleine sie przyklei (to stara szafka po mojej prababci która dużo przeszła- stało na niej akwarium długie lata wiec kontakt z woda byl nieunikniony)
no i pewnie dzisiaj tego nie oklei bo przeciez jak wróci z castoramy to bedzie zmeczony
Następny co tornada potrzebuje Nie wiem co wam poradzić na to, bo mój TŻ ostatnio się stara bardzo...

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Witam się i ja Tż z Wojciechem wyekspediowani do Warszawy, szpital obejrzany, zakupy zaliczone, pranie nastawione, sprzątanie zaczęte, truskawki zjedzone, wku.rw zaliczony (pojechałam specjalnie po czereśnie na Plac, a tam plaga egipska tyle ludzi i korki do zaparkowania, więc wróciłam bez ). Teraz tylko kończę sprzątanie i się relaksuję 2 dni Może spakuję torbę do szpitala i ogarnę rzeczy dla Małej. Po 20tym rozpoczyna się wyprzedaż w Mothercare
Intensywny dzień

Cytat:
U nas bez zmian, na dodatek w nocy nawet pół skurczu nie mialam :banghead:
Tż po dwóch dniach wolnego poszedł do pracy i znów jestem sama...
Hanka mi tak napina brzuch, ze zaraz mnie rozerwie, czuje kazdy jej najmniejszy ruch :banghead: lepiej niech juz wychodzi, bo wyhoduje dziecko 5kg..

Bylam na konsultacji u tego anestezjologa i w razie chęci moge miec zzo tylko, ze je podają tylko do 3-4cm rozwarcia

A to wyrko juz ubrane i moja kapa na przewijaku
Śliczny kącik ma Hanulka Aż dziwne, że nie chce go zobaczyć
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:49   #1295
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
W zalaczniku Lala - pierwsze foty z kamery (sorki za kiepska jakosc, rece sie trzesly tatusiowi ) :
O losie, aż mi serce zaczęło szybciej bić myśląc, że już urodziłaś! Zanim przeczytałam te zdjęcia rzuciły mi się w oczy! Śliczna mała.

Cytat:
Ja chciałabym, żeby akcja zaczęła się rano, nie chciałabym trafić na porodówkę w nocy
Dlaczego? Mnie to wszystko jedno byle by na porodówce było miejsce!

Ewusia pokój bardzo ładny, czysty, jasny bardzo mi się podoba.

U mnie jutro brat będzie kuchnie malował i sufit u Małgosi. I tyle jeżeli chodzi o remonty w tym roku. Były inne plany, ale kasa...

Wiem, że miałam się oszczędzać, ale nie mogłam patrzeć już na to moje podwórko i pozamiatałam kostkę.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:55   #1296
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Bylam na konsultacji u tego anestezjologa i w razie chęci moge miec zzo tylko, ze je podają tylko do 3-4cm rozwarcia
Chyba od 4 cm? Przynajmniej u mnie tak było 4 lata temu

Pokoik sliczny

Ewusia- Tymusia też

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:56   #1297
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Dlaczego? Mnie to wszystko jedno byle by na porodówce było miejsce!
O miejsce się nie martwię, ale w moim szpitalu na nocki przychodzą nie zawsze fajni lekarze
Stary 2013-06-15, 14:56   #1298
czarownica1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Oliath mam takie pytanko mam nowe łóżeczko pomalowane jakąś farbą, ale boję się, że ono szybko się zetrze i chciałabym nałożyć, jakąś wasrtwę bezbarwną, żeby było ładne na dłużej, co mogę do tego użyć, żebym ja się nie potruła
Ja nie Oliath ale... Lakier wodny - akrylowy np. Domalux. Masz do wyboru polysk, półmat daje lekki polysk taki moim zdaniem wystarczajacy.
Mozesz dac jedna lub dwie warstwy szybko schnie. Nie martw sie bo on po nalozeniu daje fioletowy filtr. Po wydchnieciu pieknie wydobywa kolor spod spodu. Fiolet znika.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 15:02   #1299
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-

A Malinka to się dziś meldowała czy coś przegapiłam?
Stary 2013-06-15, 15:06   #1300
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Chyba od 4 cm? Przynajmniej u mnie tak było 4 lata temu

Pokoik sliczny

Ewusia- Tymusia też
Nono od 3-4 cm. Zbudynialy mozg mam jakbym w ciąży byla
Stary 2013-06-15, 15:06   #1301
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
zdolniacha. To teraz mozesz leżeć do góry brzuchem
o dokładnie, chyba będę to właśnie robić

Cytat:
jedynka z przodu - 19 dni do porodu

Cytat:
Cześć Myszki
Enlevee- super, że macie już imię pozdrawiamy Tomaszka

Cynamonku- ale mieliście przejścia. .teraz to faktycznie nic tylko leżeć i sie nie ruszać. .dobrze, ze w domku jesteście

Perse- ważne, że Arturo się rusza współczuję migreny, tez mialam w ciąży :banghead: Ty sie nacierpisz..

Dotka- brawo za tygodnie! To sie sprezaj, moze otworzysz kolejke i sie posypiemy potem

Roxy- brawa za 33 tydzień

Ghia- popedz tż, bo 25 juz tuż tuż! ale będzie maluchów :p

Nie pamiętam co jeszcze komu wiec gratuluje ogólnie nowych tygodni

U nas bez zmian, na dodatek w nocy nawet pół skurczu nie mialam :banghead:
Tż po dwóch dniach wolnego poszedł do pracy i znów jestem sama...
Hanka mi tak napina brzuch, ze zaraz mnie rozerwie, czuje kazdy jej najmniejszy ruch :banghead: lepiej niech juz wychodzi, bo wyhoduje dziecko 5kg..

jak ślicznie

zjadłam obiadek, poleżałam w łóżku, przyłapałam moje dziecie na film z ruszającym się brzuszkiem, może bez szaleństwa bo szaleje jak nie mam aparatu, ale zawsze coś
no i zrobiłam foty wczorajszych łowów więc zaraz wrzucę

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 15:15   #1302
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia
Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Normalnie wymiękam. Słowo daje ktoś mi zaczarował Tż do niego naprawdę nie dociera że za 10 dni Antek się rodzi. właśnie mi oznajmił że zaprosił naszego przyjaciela do nas na przyszły weekend bo jest turniej w kosza i sobie obejrzą i kolega sobie pojedzie w poniedziałek. Zatkało mnie ale ze stoickim spokojem zapytałam czy przypadkiem o czymś ważnym nie zapomniał w poniedziałek za tydzień. A mianowicie o tym, że o 10 rano mam się stawić w szpitalu ! i raczej nie bede się komfortowo czuła szykujac się do szpitala ogarniajac toalete wokół siebie mając obcego faceta w domu mimo, iż jest dla mnie jak brat! Poza tym ostatnie dni przed porodem mogę mieć ochotę na trochę prywatności i spokoju a nie na gości! Ja nie wiem czy to już ja przesadzam czy Tztowi na mózg pada?

Stary 2013-06-15, 15:15   #1303
surka
Zakorzenienie

Chyba będę potrzebowała kupić torbę do wózka, jak zobaczyłam ceny niektórych to szok
Stary 2013-06-15, 15:15   #1304
fiazo
Zakorzenienie

wrzucam foty łupów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg PTDC0030.jpg (122,6 KB, 39 załadowań)

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 15:18   #1305
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Ja nie Oliath ale... Lakier wodny - akrylowy np. Domalux. Masz do wyboru polysk, półmat daje lekki polysk taki moim zdaniem wystarczajacy.
Mozesz dac jedna lub dwie warstwy szybko schnie. Nie martw sie bo on po nalozeniu daje fioletowy filtr. Po wydchnieciu pieknie wydobywa kolor spod spodu. Fiolet znika.
Dziękuję ci dobra kobieto

Cytat:
Normalnie wymiękam. Słowo daje ktoś mi zaczarował Tż do niego naprawdę nie dociera że za 10 dni Antek się rodzi. właśnie mi oznajmił że zaprosił naszego przyjaciela do nas na przyszły weekend bo jest turniej w kosza i sobie obejrzą i kolega sobie pojedzie w poniedziałek. Zatkało mnie ale ze stoickim spokojem zapytałam czy przypadkiem o czymś ważnym nie zapomniał w poniedziałek za tydzień. A mianowicie o tym, że o 10 rano mam się stawić w szpitalu ! i raczej nie bede się komfortowo czuła szykujac się do szpitala ogarniajac toalete wokół siebie mając obcego faceta w domu mimo, iż jest dla mnie jak brat! Poza tym ostatnie dni przed porodem mogę mieć ochotę na trochę prywatności i spokoju a nie na gości! Ja nie wiem czy to już ja przesadzam czy Tztowi na mózg pada?

To tż przesadza Jakby mój na coś takiego wpadł, to chyba głowę bym mu urwałą
Stary 2013-06-15, 15:19   #1306
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
ślicznie wyrko wygląda i Twoja kapa może być

Ale się nażarłam tej pizzy.. i mam czosnkowy oddech

A teraz zabieram się za ciacho Kallisto z rabarbarem i truskawkami.. wieczorem jeszcze pieczenie chleba.. z kuchni dzisiaj nie wyjdę

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 15:19   #1307
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Dzięki Kochane Dziewczynki A tak w ogóle u nas 35+0 więc 36 tydzień

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 15:20   #1308
Soleilka
Zakorzenienie

Kochane! Rok temu rozpakowała się pierwsza z nas, teraz Wasza kolej... Jak to zleciało...
Życzę Wam dobrego podejścia, wspaniałej końcówki ciąży, mało bolesnego porodu, wspaniałych chwil z maluszkiem i wielu sił na te nieprzespane noce () Trzymam za Was mocno kciuki!

Perse

Mamusia lipcowa 2012

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 15:21   #1309
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

Oni w większosci chyba maja jakieś zaćmienia umysłu przypomnialo mu sie o tej ważnej sprawie czy nie dotarlo???
u mnie juz dzisiaj bańka pękła, powiedziałam mu ze jest leserem i zamiast pomyslec co przygotowac czy co zrboic dla dziecka to on mysli tylko o swojej skrzynce (czyt. komputer) w której grzebie juz od paru tygodni- on to uwielbia bo ze starego robi nowe, a jak podączył jakies głosniki do tego to mnei szlak trafil!! do tego jeszcze jego brat go nakreca do takich gadzetów (ale brat to ani ułożonego zwiazku, kątem u rodziców, i bez pracy- świetlana przyszłość). Podumał 15 minut i zebrał sie do castoramyi jeszcze sie dziwil czemu z nim nie jade a ja po czyszczeniu dywanów chodze jak kaczka, tak mnei pachwiny bola
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 15:23   #1310
jakierka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:

Chyba normalne, ze juz nie czujesz sie na silach przyjmowac gosci, tym bardziej na noc. Dla mnie dziwni sa ludzie, ktorzy tak sie zwalaja innym do domu wiedzac jaka jest sytuacja. No ale to sa faceci Moze po prostu wytlumacz TZtowi na spokojnie jak sie czujesz i ze teraz to nie jest najlepsza pora dla gosci.

Fiazo - fajne lowy
Stary 2013-06-15, 15:25   #1311
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Kochane! Rok temu rozpakowała się pierwsza z nas, teraz Wasza kolej... Jak to zleciało...
Życzę Wam dobrego podejścia, wspaniałej końcówki ciąży, mało bolesnego porodu, wspaniałych chwil z maluszkiem i wielu sił na te nieprzespane noce () Trzymam za Was mocno kciuki!

Perse

Mamusia lipcowa 2012
dziękujemy za życzenia
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 15:27   #1312
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

jak tego nie odkręci, to chyba naprawdę zastanowiłabym się nad urwaniem mu głowy

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
wrzucam foty łupów

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41335471]Dzięki Kochane Dziewczynki A tak w ogóle u nas 35+0 więc 36 tydzień

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] coraz bezpieczniej

Stary 2013-06-15, 15:27   #1313
jakierka
Zadomowienie

Cytat:

Perse

Mamusia lipcowa 2012
Dziekujemy i oby bylo tak jak nam zyczysz!
Stary 2013-06-15, 15:29   #1314
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

Perse

Mamusia lipcowa 2012
dziękujemy

Stary 2013-06-15, 15:31   #1315
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Normalnie wymiękam.
No powiem ci, że popłynął ten twój TŻ. Aczkolwiek wiem, że jak się dłuższy czas nie pracuje to się dni i daty zacierają! Ja tam mam przynajmniej.

Cytat:
Podumał 15 minut i zebrał sie do castoramyi jeszcze sie dziwil czemu z nim nie jade a ja po czyszczeniu dywanów chodze jak kaczka, tak mnei pachwiny bola
A ty to chcesz urodzić dzisiaj, że te dywany szorujesz?

Jak czytam, że wasi mężowie to i tamto (jednak) robią, że macie pokoiki gotowe to mi trochę przykro. Ale prawda jest taka, że mój mąż nie ma na pomoc mi po prostu czasu. I choćby się skichał to go nie wytrzaśnie. Pracuje po 12 h w tyg. dziś się urwał z pracy i o 12 był w domu po to, żeby wsiąść na ciągnik i siano suszyć. No krowy muszą coś jeść zimą. Teraz klei smołą dach na budynku gospodarczym bo się leje z niego i tak cały czas coś. Opierdzielił mnie, że zamiatałam to podwórko, ale naprawdę nie mam sumienia jeszcze o to go prosić. Jutro po malowaniu poproszę tylko, żeby odkurzył i wsio. Brata mam takiego kochanego, że wiem, że po tym malowaniu pomyje mi tu wszystko, no ale on też pracuje od pon do sob i w sumie wypadałoby żeby nd spędzał z żoną i małym synkiem.
Stary 2013-06-15, 15:32   #1316
surka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41335471]Dzięki Kochane Dziewczynki A tak w ogóle u nas 35+0 więc 36 tydzień

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Już coraz bliżej końca

Cytat:

Perse

Mamusia lipcowa 2012
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć
Stary 2013-06-15, 15:33   #1317
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Mam taką samą pościel jak Ty Tylko zamiast serduszek mam misia, ale te same paseczki I falbankę dałam nie na materac tylko pod materac na te szczebelki położyłam, dzięki czemu falbanka mi fajnie zastawia całą tą dziurę aż do szuflady

Cytat:
A Malinka to się dziś meldowała czy coś przegapiłam?
Jeszcze się nie meldowałam, ale właśnie się melduję Sprzątający dzień dziś mam. I nadal jestem w dwupaku jakby któraś pytała Ale dni córki w moim brzuchu są już policzone Wypchnę ją stamtąd niebawem choćby nie wiem co

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 15:36   #1318
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak czytam, że wasi mężowie to i tamto (jednak) robią, że macie pokoiki gotowe to mi trochę przykro. Ale prawda jest taka, że mój mąż nie ma na pomoc mi po prostu czasu. I choćby się skichał to go nie wytrzaśnie. Pracuje po 12 h w tyg. dziś się urwał z pracy i o 12 był w domu po to, żeby wsiąść na ciągnik i siano suszyć. No krowy muszą coś jeść zimą. Teraz klei smołą dach na budynku gospodarczym bo się leje z niego i tak cały czas coś. Opierdzielił mnie, że zamiatałam to podwórko, ale naprawdę nie mam sumienia jeszcze o to go prosić. Jutro po malowaniu poproszę tylko, żeby odkurzył i wsio. Brata mam takiego kochanego, że wiem, że po tym malowaniu pomyje mi tu wszystko, no ale on też pracuje od pon do sob i w sumie wypadałoby żeby nd spędzał z żoną i małym synkiem.
Ale u ciebie to jest całkiem inna sytuacja, nie siedzi w domu przed telewizorem i nie pierdzi w stołek
Stary 2013-06-15, 15:39   #1319
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Mam taką samą pościel jak Ty Tylko zamiast serduszek mam misia, ale te same paseczki I falbankę dałam nie na materac tylko pod materac na te szczebelki położyłam, dzięki czemu falbanka mi fajnie zastawia całą tą dziurę aż do szuflady

Jeszcze się nie meldowałam, ale właśnie się melduję Sprzątający dzień dziś mam. I nadal jestem w dwupaku jakby któraś pytała Ale dni córki w moim brzuchu są już policzone Wypchnę ją stamtąd niebawem choćby nie wiem co
Ja ją dalam na, bo mam żółte prześcieradełko i nijak mi pasuje do reszty musialam je schować :p

Milenka!! ! wychodzić i to juz!
Stary 2013-06-15, 15:47   #1320
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-

Ja się żegnam z wami dzisija
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości