Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 22:38   #4381
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Monia, Twoi chłopcy już tacy duzi (foto) Jak ten czas leci...
Twój i Heroinki post skłonił mnie do sprawdzenia czym dokładnie jest botwinka. Wiedziałam że robi ją się z buraków ćwikłowych. Moja mamuśka robi dobrą, ale może ja też spróbuję Przydałaby mi się jakaś zupa, bo codziennie jemy sycący, konkretny obiad. Trochę byśmy się przepłukali tą zupą

Heroine, czytam o tym Twoim detoksie. W ogóle gratsy żę tyle tego dajesz radę wypić Ale co to tak naprawdę robi? Jelitka oczyszcza czy bardziej organizm po całości. Ja planuję od czasu do czasu pić len, ale jakoś nie mogę się przemóc na razie. Ten smak, konsystencja jakoś mnie odpychają.
Widzę że jutro wyjazd Ci się szykuje. To miłego wypoczynku!
Zazdraszczam zdecydowanego TŻ Mój to nigdy się nie określi co by chciał zjeść i ja tak muszę móżdżyć, przeglądać blogi, szukać pomysłów na obiad. On zje wszystko, ale znowuż ja chcę mu dogodzić A tu fajnie: raz, dwa - naleśniory chcę. Mówisz masz
Co do pizzy - ja uwielbiam z brokułem i kukurydzą, do tego kurak Ostatnio z mamuśką piekłyśmy taką gdy u niej byłam Ale standardowe dodatki to jakaś kukurydza, groszek, szynka, może salami, pieczarki.
Dziękuję za komplementy Nie jestem chwalipiętą ale muszę przyznać że w butkach się zakochałam od kiedy zobaczyłam je na DeeZee. A jak znalazłam je w Lbn i jeszcze w takiej cenie to po porstu musiałam wziąć! Dziś już w nich smigałam - wygodne

Likeaw, jaki śmiech? wrzucaj wpisy i dawaj adresa!
Wiesz że z tym moim podkładem z AA działo się dokładnie to samo. Kiedyś był ok, używałam go w zimie, kiedy byłam blada, a teraz naprawdę widocznie zaczął się odznaczać. Na zdjęciach zaczęłam wychodzić jakbym miała doklejoną głowę
Na razie zmieszałam AA z podkładem z Avonu i bardzo fajne mazidło wyszło. Ale gdy tylko trafię na promocję City Matt to kupię.
Co do Carlo Rossi - ja w ogóle uwielbiam te wina Naprawdę samaczne i wcale nie są drogie, choć nieco droższe od np. Kadarki.

Zoska, co do domowej pielęgnacji - będę wdzięczna za "przepisy" tu lub na priv o ile są dość tanie. Bo ogólnie ja lubię takie naturalne metody, jak choćby olejki, piling kawowy, maska z awokado.
Szyciem się zainteresowałaś? Ja i mój TŻ teeeż Mieliśmy tydzień temu jechać po maszynę ale pogoda się zkiepściła. A gdy już mam zamawiać na All to sobie myślę, że może jednak jej nie potrzebuję. Ale tak naprawdę o szyciu myślę codziennie

Mielnus, niezłe zlecenia I gratuluję spadku.

Medzik, ja kupiłam o ten puder KLIK. Miałam go już kiedyś ale inny odcień, bardziej różowawy. Teraz kupiłam idealnie dopasowany no i co...zobaczymy Ale wiesz, on będzie tylko na podkład stosowany dla zmatowienia. Bo kryjący to on nie jest.

Margot, kilo truskawek to tylko 280kcal? Toż to tylko jeść

Pipson, dostaliśmy listę 30 pytań ogólnie z kierunku i 20 ze specjalizacji. Na obronie dostaniemy 1 pytanie z pracy i wylosujemy 2 z listy. No więc opracowaliśmy to sobie w grupkach
A ten antyplagiat to skąd masz? Jakiś internetowy? Ja kiedyś przez taki przepuszczałam ale jakos nie ufałam mu

Nadrobiłam
Oglądałam z TŻ 10000BC na TVN (swoją drogą całkiem fajny) a później po filmie poszedł spać. Miałam w ogóle wyrzuty że o 19 ten obiad..no właśnie raczej obiadokolację zjadłam, ale nałożyłam tylko jedną większą gałkę ryżu i dałam tego sosu chińskiego. No i potem gałka lodów, truskawy i sos czeko, ale truskawki strasznie kwaśne kupiłam TŻ wniebowzięty ale był taki zmęczony że chrapie już od 2 godzin. Mi się też już ziewa więc idę pewnie w jego ślady

Dziś w ogóle powiem Wam że dużo zjadłam a nie ćwiczyłam bo chciałam dać mięśniom 1 dzień odpoczynku Pewnie dlatego tyle jadłam bo dość wcześnie wstałam i miałam kiedy głodnieć
Ś: owsianka z jabłkiem, mlekiem i miodem
IIŚ: kromka chleba i pół ryby z puszki
Na mieście zjadłam rożka z biedry
IIIŚ - grahamka z pomidorem
O: Duża gała ryżu i sos z kurakiem
Deser: gałka lodów, truskawki, sos czeko.

Ojeeej, idę spać bo nawet mi się oczy zaczęły zamykać. Buziole
Stary 2013-06-14, 23:24   #4382
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Paula, no chyba nigdy w życiu tyle nie piłam a dodatkowo herbata, kawa to ma na celu usunięcie nadmiaru wody z organizmu a że mam tendencję do jej zatrzymywania (często puchną mi łydki np.) to stwierdziłam, że spróbuję dodatkowo sok z żurawiny ma wiele dobroczynnych właściwości kiedyś chciałam pić ten len, ale też mnie odrzuca
No miałam jechać, ale jednak nie jadę... ;/ zostaję w domu jutro będę sprzątać chałupinę i się SPA-mować mam cały dzień dla siebie, bo TŻ idzie na dyżur i wraca w niedzielę rano
Oj, z tym zdecydowaniem to nie trafiłaś naleśniki były jego pomysłem, bo nie bardzo mieliśmy co zrobić z zakupionym serkiem słodkim jabłko+rodzynki TŻ kupił niby do smarowania pieczywa, ale ja nie lubię takich rzeczy na kanapkę on w sumie też nie no i tak leżał ten serek chyba z 1,5 tyg i trzeba było coś z nim zrobić. Lubię na bieżąco czyścić lodówkę, by móc kupić nowe świeże produkty. A że miałam jeszcze mleko, które też trzeba było wykorzystać to narodził się pomysł naleśniorów ale ogólnie to codziennie wymyślam i przeglądam blogi w poszukiwaniu pomysłu na jakiś smaczny obiad mój TŻ zawsze mi mówi: ugotuj co chcesz, przecież wiesz, że ja wszystko zjem ze smakiem. Niby tak, ale ja zawsze chcę żeby właśnie mu dogodzić, żeby smakowało, że oh i ah no i taka Jego pomoc jest ale jak to facet, raczej woli jak obiad ma coś wspólnego z mięsem :P bo zupy lubi bardzo, zje z chęcią, ale co z tego jak za godzinę szuka szczęścia w lodówce i po szafkach
Co do pizzy to ja jadam raz na ruski rok i zwykle jest to hawajska właśnie
To super, że buty wygodne

To dogodziłaś dzisiaj TŻ-towi widzę a co do truskawek to u mnie też kwaśne ale i tak dooooobre mam ochotę na biszkopt z truskawkami i galaretką no ale nieee

A ja właśnie obejrzałam ostatni odcinek 6 sezonu Mentalisty rany, ale emocje i ja mam tyle czekać na kolejny sezon? wszędzie teraz przerwy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 23:34   #4383
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Fajnieeee,szczególnie te lody
Ja na jutro planuje grill'a,a wieczorem jak dzieci pójdą spać-winko z TŻ-tem.Już od dawna się czaje na Carlo Rossi Sweet Red,podobno pycha.Piła któraś?
Ja piłam xD Dooooobre!^^

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 06:08   #4384
dzaga1989
Zakorzenienie

No czeee

Heroine, a to jednak Twój TŻ jest w tej kwestii taki jak mój i tylko raz na jakiś czas rzuci pomysłem. Chyba że ja w bezradności rozkładam ręce i nie wiem co przygotować to wtedy on sam gotuje a ja nie mam wstępu do kuchni Założę się że dodaje wtedy wiele kalorycznych składników - więcej oleju lub oliwy, tłustszą śmietanę, itp.
A jak robię zupę to jest tak samo Za godzinę siedzi w lodówce i wsuwa jak odkurzacz.
Mi się chce do mamy jakoś jechać, ale dopiero na odpust w lipcu pojadę, z tym że na dłużej. Zleeeci...
Mój TŻ też dziś w pracy bo przedwczoraj dostali zlecenie na weekend (oprócz jutra ofc) i jeśli nie skończą to pewnie i na część tygodnia. Nie wiem co zrobić z czasem. Pewnie pójdę wydrukować pytania na obronę (bo na mojej drukarce mi się chyba nie opłaca tyle stron dziergać) i się pouczę
A Mentalista - Nie oglądam regularnie (zaczęłam tylko 1 sezon, ale planuję obejrzeć wszystko) ale aktora kocham Taki stary a taki fajny I w ogóle filmy z Bakerem lubię. Jak się uśmiechnie to już mnie nie ma
Stary 2013-06-15, 09:07   #4385
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Czyli mówisz tragedii nie ma? A śniadanie to trzeba jeść tak późno? Ty masz tą książkę?

No hawajska jest the best a salami
O matko pewnie pyszne poradzi sobie sam z całą blachą? [COLOR="Silver"]

Piłam
Polecam tą dietę,naprawdę.Dziś musiałam,no musiałam wejść na wagę,bo przecież ciekawość zabija a tam 800g.w dół i cm.w udzie Dietę mam od wtorku,środa było 1400kcal.,czwartek i wczoraj 500,dziś i jutro po 1000kcal.Dla mnie to wystarczy.Śniadanie możesz zjęść o dowolnej porze,ale czyatłam ze najlepiej miedzy 11-12 bo jak coś zjemy to rusza metabolizm i gdybyś zjadła ok.8 to chyba ciężej było by wytrzymać do wieczora o jednym posiłku.Książki nie mam,ale obleciałam chyba wszystkie możliwe niusy w tym temacie,także coś nie coś wiem
Co do ciasta to mąż i dzieci pochłonęły połowę,a drugą mają na dziś.
To mówisz winko dobre?Ja lubię słodkie,albo półsłodkie.Gdzie je kupiłaś?Bo w "stonce" ni ma,ani w Kauf... ani w "Ropusze"

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Makaron Polecam tą dietę,bo już widać spadki,a to chyba najbardziej motywuje do kontynuowania Tylko gdybyś się zdecydowała,to radziłabym Ci stosować te 2 dni po 500kcal.między tymi "normalnymi"odpowiedn imi do Twojego zapotrzebowania(np.1500kc al.),kiedy masz wzmożony wysiłek fizyczny i mogłabyś się słabo czuć,gdybyś dwa dni pod rząd miała tylko 500kcal.Czyli np.tak: poniedziałek-500kcal.,wtorek,środa,czw artek "normalnie",a piątek znów 500kcal.i tak w koło.Chyba,że masz luźniejsze dni,kiedy możesz się poobijać,to wtedy spokojnie możesz te 500kcal.stosować dwa dni pod rząd.
Dieta nie nadaję się dla osób z zaburzeniami jedzenia,kompulsami i skłonnościami do przejadania się.
No i gdzie ten gołąb?Chyba zaginął w akcji,bo po ciasto nie dotarł
Stary 2013-06-15, 09:07   #4386
pipson
Zadomowienie

Paula,u nas każda praca musi być przepuszczona przez uczelniany system antyplagiatowy, tzn on jest chyba nawet ogolnopolski, pierwszy raz sie musialam logowac z uczelni,potem sa jakieś kody, nie wiem w ogole jeszcze co ; ale jak się zalogujesz na uczelni już, to możeszpracę wrzucić z domu, wtedy na maila rzychodzi Tobie i promotorowi raport i dopiero jak promotor zatwierdzi raport, to możesz iść do dziekanatu i złożyć pracę
ja nawet nie chce myslec ile to jeszcze latania za drukowaniem, oprawianiem 3 kopii, zdjecie do dyplomu, blablabla zreszta sama to wiesz
U nas jest tak, że promotor zadaje dwa pytania z pracy i jedno z ogólnego toku studiów- ale raczej wszyscy są "ustawieni" z promotorami swoimi, żeby im powiedzieć, który przedmiot się najbardziej lubiło i on raczej zada z tego

wlasnie ide myć łeb, sprzatnac i leciec znalezc jakiegos ogarnietego fotografa :/ jeszcze nigdy nie mialam ladnego zdjęci, ani do legitymacji, ani do dowodu, na kazdym wygladam jak na liscie gonczym
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 09:19   #4387
makaron91
Zadomowienie

Pipson O, aqua femin dzięki
Drogie właśnie są te tabletki, ale to już mnie do szału doprowadza... Po całym dniu pracy np nie moge kucnąć nawet, tak mi te nogi puchną... Także na pewno wypróbuję, może pomoże
A to chudzina jesteś to spokojnie od 2 fazy możesz zaczynać, po co sie katować tą pierwszą jak to tylko 4 kg Hehe, no trzeba sie troche ograniczyć z żarciem

Heroine Dziękuję
A ten koleś sam nie wie czego chce Pracuje 2 tyg i od 2 tyg ma zwolnienie. Cóż

LikeAW Brawo za spadki! - 1 cm w udzie w takim czasie? Szok!
Dziękuję bardzo za rady Narazie spróbuję SB, jak nie przyniesie efektów to skorzystam z tej 5:2- wydaje się troche bardziej drastyczna
Jak to gołąb nie dotarł?
Stary 2013-06-15, 09:51   #4388
pipson
Zadomowienie

Makaron, tylko, że ja te 4 kg to jużz rok zrzucam w zeszłe wakacje wazylam juz 48, ale wrocilo oczywiscie, bo cechuje mnie całkowity brak silnej woli, lub jak to mówi moja mama "nie mam ogłady" i mialam w tamtym czasie małą przygodę z kompulsami, na szczęscie szybko się zorientowalam, ze coś się nie tak dzieje, więc staram się teraz znów wrocic na dobry to, ale wydaje mi się, że mam rozregulowany metabolizm ale jak bede trzymac dietke, to w koncu sie ruszy
Stary 2013-06-15, 10:39   #4389
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie nie ma słońca przyznawać się kto mi zabrał? niby 20 stopni, ale jakoś chłodno...
Pospałam dziś śniadanie właśnie zjadłam i popijam mój detoksik tylko kurcze chyba jakoś więcej sypnęłam dziś tego mniszka i czuję go dziwny smak ma dzisiaj no może jakoś wyżłopię...

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
No czeee

Heroine, a to jednak Twój TŻ jest w tej kwestii taki jak mój i tylko raz na jakiś czas rzuci pomysłem. Chyba że ja w bezradności rozkładam ręce i nie wiem co przygotować to wtedy on sam gotuje a ja nie mam wstępu do kuchni Założę się że dodaje wtedy wiele kalorycznych składników - więcej oleju lub oliwy, tłustszą śmietanę, itp.
A jak robię zupę to jest tak samo Za godzinę siedzi w lodówce i wsuwa jak odkurzacz.
Mi się chce do mamy jakoś jechać, ale dopiero na odpust w lipcu pojadę, z tym że na dłużej. Zleeeci...
Mój TŻ też dziś w pracy bo przedwczoraj dostali zlecenie na weekend (oprócz jutra ofc) i jeśli nie skończą to pewnie i na część tygodnia. Nie wiem co zrobić z czasem. Pewnie pójdę wydrukować pytania na obronę (bo na mojej drukarce mi się chyba nie opłaca tyle stron dziergać) i się pouczę
A Mentalista - Nie oglądam regularnie (zaczęłam tylko 1 sezon, ale planuję obejrzeć wszystko) ale aktora kocham Taki stary a taki fajny I w ogóle filmy z Bakerem lubię. Jak się uśmiechnie to już mnie nie ma
Jaki z Ciebie ranny ptaszek
No właśnie tylko czasem rzuci pomysłem a tak to mam na głowie zastanawianie się co on by zjadł bo ja to mogę codziennie jeść zupę i git. Dzisiaj jest na dyżurze to raczej nic nie ugotuję bo mnie się nie chce pewnie warzywa na patelnię sobie zrobię i się na tym skończy mój TŻ lubi gotować, ale nie ma na to czasu ale jak już wejdzie do kuchni to zrobi taki bajzel też mam zakaz wchodzenia, ale ja i tak podglądam i czasami mam ochotę tam wejść i mu pomóc chociaż w zmywaniu, bo nienawidzę jak się nie zmywa na bieżąco no i doczekać się na ten Jego obiad czasami można z głodu paść i tak jak Twój dodaje masę niepotrzebnego tłuszczu ale muszę Go pochwalić bo zawsze wymyśli coś ciekawego, jest fanem Okrasy nie ma co narzekać, takie te nasze chłopaki są starają się przynajmniej
Ty się tyle nie ucz! I tak już pewnie wsio umiesz
Zaczęłaś Mentalistę? Noooo dokładnie! Ja też Go uwielbiam! jak się uśmiechnie to klękajcie narody
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-06-15, 10:41   #4390
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Polecam tą dietę,naprawdę.Dziś musiałam,no musiałam wejść na wagę,bo przecież ciekawość zabija a tam 800g.w dół i cm.w udzie Dietę mam od wtorku,środa było 1400kcal.,czwartek i wczoraj 500,dziś i jutro po 1000kcal.Dla mnie to wystarczy.Śniadanie możesz zjęść o dowolnej porze,ale czyatłam ze najlepiej miedzy 11-12 bo jak coś zjemy to rusza metabolizm i gdybyś zjadła ok.8 to chyba ciężej było by wytrzymać do wieczora o jednym posiłku.Książki nie mam,ale obleciałam chyba wszystkie możliwe niusy w tym temacie,także coś nie coś wiem
Co do ciasta to mąż i dzieci pochłonęły połowę,a drugą mają na dziś.
To mówisz winko dobre?Ja lubię słodkie,albo półsłodkie.Gdzie je kupiłaś?Bo w "stonce" ni ma,ani w Kauf... ani w "Ropusze"
Oooo, już widać spadki? Szybko gratuluję! coraz bardziej kusisz
Winko pycha, ale piłam go na imprezie rodzinnej więc sama nie kupowałam. Też muszę poszukać

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
A ten koleś sam nie wie czego chce Pracuje 2 tyg i od 2 tyg ma zwolnienie. Cóż

Czy Wam też się pojawia w tle reklama "Lactovaginal"? jesuuu doprowadza mnie już do szału
Stary 2013-06-15, 10:46   #4391
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki u mnie dziś ładna pogoda, ale nie ma upałów wczoraj byliśmy na piwku i wpadły 2 despery i jeden reds żurawinowy ale nic nie zjadłam z fast foodów, a Tż wciągnął dwa hamburgery a dziś idziemy na pizze i piwko of kors

Aaa dzis przyjeżdża kuzyn z dziewczyną ( fryzjerką ) i będę podcinać końce trzymajcie kciuki, żeby za dużo mi nie ciachła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 10:59   #4392
heroine86
Zakorzenienie

Madzia, nie daj się ale jak to znajoma to Ci krzywdy nie zrobi
Też mam ochotę na redd'sa może sobie dzisiaj kupię na samotny wieczorek?
Stary 2013-06-15, 11:12   #4393
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine na pewno nie zrobi. bo to dobra dziewczyna jest tylko muszę jej powiedzieć dobitnie, że 2 cm nie więcej. Ostatnio zadowolona z podcięcia byłam, niby nie dużo ciachnęła, a po zmierzeniu w domu okazało się, że straciłam 5 cm z jednej strony dobrze bo jak najszybciej chciałabym ściąć te końce rozjaśnione, a z drugiej mi żal, bo przecież zapuszczam
Aa pewni kupuj sobie co będziesz sama o suchym pysku siedziała
Stary 2013-06-15, 11:30   #4394
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Heroine na pewno nie zrobi. bo to dobra dziewczyna jest tylko muszę jej powiedzieć dobitnie, że 2 cm nie więcej. Ostatnio zadowolona z podcięcia byłam, niby nie dużo ciachnęła, a po zmierzeniu w domu okazało się, że straciłam 5 cm z jednej strony dobrze bo jak najszybciej chciałabym ściąć te końce rozjaśnione, a z drugiej mi żal, bo przecież zapuszczam
Aa pewni kupuj sobie co będziesz sama o suchym pysku siedziała
Mi też zawsze szkoda podciętych końców... ale później naprawdę lepiej mi je ogarnąć, lepiej się układają i nie są takie 'rozciupirzone' na końcach także lepiej mieć zdrowe niż takie nie wiadomo co swoją drogą mi też by się przydało odwiedzić fryzjera
No chyba tak zrobię, tylko muszę się ogarnąć z deczka, bo tak siedzę w pół-piżamie, pół-dresie no i na solarium dzisiaj chcę skoczyć
Stary 2013-06-15, 11:56   #4395
dzaga1989
Zakorzenienie

Między jednym a drugim gryzem kanapki z tuńczykiem piszę

Heroine, a żebyś wiedziała że umiem Tzn. jak się okazało dużo zapamiętałam opracowując te pytania. Ponadto większa część to dość oczywiste rzeczy, które jedynie trzeba sobie nieco przypomnieć. Albo jest pytanie o opis wybranych regionów geograficznych Europy, to np. taki region alpejski, to co: są góry, jest śnieg, narty, sanki, skoczkowie czasem skaczą, i co? Nie dałabyś piątala za taką odpowiedź? Kuuuuurde
Też pojawia mi się Lactovaginal. Rzygam już tym podobnie jak reklamą Frugo Owoc Kultury. Albo kiedyś Nescafe w necie też krążyła i taka dobijająca muzyczka Za to mój faworyt to: KLIK1 KLIK2 Śpiewam i tańczę do wszystkich reklam

Medzik, my może jutro pójdziemy na pizzę bo tak właśnie rozmawialiśmy sobie o tym wczoraj. Poszlibyśmy dziś, ale tyle ryżu z wczorajszego obiadu zostało, że trzeba dziś zjeść Jakoś go może zapiekę co by za nudno nie było.
A wczoraj się tak najadłam że nawet pół szklanki piwa nie mogłam wypić. A kupiłam 2 dla TŻ i jedno dla siebie. Aaaa ze mną takie picie ^^
Ale po obronie sobie odbiję. Już moja ostatnia obrona więc bajlaaaa

Pipson, to u mnie z tymi pytaniami dotychczas było podobnie. Wiedzieliśmy mniej więcej o co będziemy pytani. No a teraz 60 pytań - trochę słabo. Nie wiem jak oni sobie to losowanie wyobrażają. Z kapelusza? W razie wu przyszykuję się z nr pytań żeby podać te które mi się podobają Może akurat trafię na najlepsze
A u nas nie przepuszcza się przez antyplagiat ale może to i źle. W tamty roku dwa dni przed moją obroną dziewczyna z seminarium w dzień swojej obrony dowiedziała się że przepuścili ją przez anty i niestety nie może się bronić. A ona wyszykowana, wszystko gotowe, weszła na obronę i Trochę słabo

Ja pożarłam kanapkę, siedzę z olejkiem Babuszki na głowie i za jakąś godzinę pójdę ćwiczyć, żeby potem mieć dla TŻ czas wieczorem. W ogóle to muszę kudły pohennować, ale jakoś mi się tym razem ładniej trzyma niż po dwóch poprzednich farbowaniach. Może wcześniej przez kawę mi tak wypłukiwało Bo z kawą rozrabiałam. A teraz z wodą...
Stary 2013-06-15, 12:03   #4396
heroine86
Zakorzenienie

Paula, a to Ty teraz na tej turystyce się bronisz tak? nie wiem co mi się pokićkało, że na anglistyce a to było rok temu dasz radę
No mnie te reklamy dobijają a te co podałaś: fajne są! nie widziałam ich wcześniej
Stary 2013-06-15, 12:32   #4397
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ja też sobie dzisiaj robię mini spa Siedze właśnie z olejem na włosach dokupiłam sezamowy zobaczymy jak się spisze. Pod olej dałam plancete
Zaraz strzele sobie jakąś maseczke na twarz i zrobie nowe hybrydki Tż właśnie poszedł sie edukować to mam troche czasu

Wczoraj grillowaliśmy ze znajomymi, kupiliśmy sobie grilla elektrycznego i od nadmiaru mieszkanki myślałam że w nocy będzie cieżko tak mi było niedobrze, ale jakoś przeżyłam
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:45   #4398
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Wczoraj grillowaliśmy ze znajomymi, kupiliśmy sobie grilla elektrycznego i od nadmiaru mieszkanki myślałam że w nocy będzie cieżko tak mi było niedobrze, ale jakoś przeżyłam
Oooo, jakiego kupiliście grilla? za ile? Bo my właśnie chcemy kupić teraz w Lidlu ma być od poniedziałku za 129 zł, no i się zastanawiamy
Stary 2013-06-15, 13:10   #4399
dzaga1989
Zakorzenienie

A jak działa taki gryl? Tego się w domu używa? Sorry ale serio nie wiem. Gdyby smak glillowanego żarełka był zbliżony do tego z prawdziwego węglowego grilla to też byśmy wzięli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 13:32   #4400
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, jakiego kupiliście grilla? za ile? Bo my właśnie chcemy kupić teraz w Lidlu ma być od poniedziałku za 129 zł, no i się zastanawiamy
Ja mam taki zwykły co się wlewa do niego wode i są grzałki. 50zł kosztował
O taki mamy :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg BM_letnie_przysmaki_na_grill_542x230.jpg (52,3 KB, 20 załadowań)
Stary 2013-06-15, 13:34   #4401
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
A jak działa taki gryl? Tego się w domu używa? Sorry ale serio nie wiem. Gdyby smak glillowanego żarełka był zbliżony do tego z prawdziwego węglowego grilla to też byśmy wzięli
No taki można w domu używać, ja swój wystawiłam na balkon i tam sie jedzonko robiło. Wiadomo, że to nie to z ogniska czy takiego prawdziwego grilla ale też dobre
Stary 2013-06-15, 14:20   #4402
dzaga1989
Zakorzenienie

Cocktail, pewnie się skusimy zwłaszcza że fajna cena

Zataszczyłam rowerek do kuchni i teraz na blacie mogę postawić sobie lapka i oglądać seriale. Niach niach niach
Już mam dosyć TVN Turbo z TŻ

No to jadę
Stary 2013-06-15, 14:26   #4403
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam taki zwykły co się wlewa do niego wode i są grzałki. 50zł kosztował
O taki mamy :
O to rzeczywiście taniutki był a gdzie kupiliście?
Stary 2013-06-15, 14:50   #4404
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
O to rzeczywiście taniutki był a gdzie kupiliście?
W kauflandzie

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-06-15 o 15:31
Stary 2013-06-15, 14:51   #4405
Margot85
Wtajemniczenie

meeedzik ale kolekcja kocham oglądać takie foty

Paula jeszcze raz sprawdziłam na ileważy i 1kg truskawek to tylko 280kcal
Z Tż już 4 lata na elektrycznym grillu robimy praktycznie wszystko(ryby, piersi z kurczaka , warzywa np cukinie itd, tosty a nawet karkówkę w piwie jak mieliśmy gości typu wujkowie i bardzo sobie chwalimy bo zero tłuszczu a fajnie "przygrilowane" (od mamy dostałam w prezencie zamykany model z Bosha i nie wiem ile kosztował ale przynajmniej 3-4 razy tyg go używamy od 4 lat i myjemy ruszt w zmywarce i elegancko śmiga)

makaron aquafemin - i tak jak dziewczyny mówiły tak i ja potwierdzę, że tylko za wysoka cena nie pozwala mi regularnie używać tego preparatu.

Wczoraj wypiłam 2 piwa typu babskiego i jak dla mnie to dużo i dziś ciut nie kac żartuje ale wyrzuty sumienia mam dietetycznie też nie było (pewnie ok 1700kcal ale tak rozłożone w ciągu dnia i takie produkty, że szkoda gadać, zdrowe były jedynie truskawki):torba :
Dziś poćwiczyć muszę a jedzonko mam uszykowane grzeczne i zdrowe
Stary 2013-06-15, 14:54   #4406
pipson
Zadomowienie

ja dziś zjadłam owsiankę z mlekiem, banankiem i jagodami goji, potem trochę swiezego ananasa i jabłko, a teraz wszamałam 120g łososia z patelni grillowej z pomidorkiem i sałatką teraz nie mam za bardzo pomysłu co pożreć potem
potem podliczę kalorie, bo jestem nawet ciekawa

znów mam ochote na orzeszki ziemne z papryką, ale wiem, że jak kupię, to na 30 g sie nie skonczy tylko pożrę całą paczke
Stary 2013-06-15, 15:03   #4407
Margot85
Wtajemniczenie

pipson a jagody goji to suszone czy może masz cudownego dostawcę świeżych ? nigdy świeżych nie jadłam ale one chyba za daleko rosną by do nas dotarły tylko suszone kupuje czasami właśnie

Nie jestem na 100% pewna ale chyba widziałam takie mniejsze opakowania orzeszków w paprykowej posypce 50g chyba w Kauflandzie ale z ciekawości jak będę na zakupach to sprawdzę bo i sama ochoty sobie narobiłam
Stary 2013-06-15, 15:30   #4408
meeedzik
Zakorzenienie

3 centy włosów poooszłooo teraz mam ciachnięte wszystkie na prosto i jestem zadowolona podobają mi się powiem nieskromnie no i wyprostowane są takie gładziutkie
W dodatku na grzywce mam warkocz, zaraz dodam fotki do albumu
Stary 2013-06-15, 15:38   #4409
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
W kauflandzie
Ooo, jutro się wybieramy to popatrzymy dzięki

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Z Tż już 4 lata na elektrycznym grillu robimy praktycznie wszystko(ryby, piersi z kurczaka , warzywa np cukinie itd, tosty a nawet karkówkę w piwie jak mieliśmy gości typu wujkowie i bardzo sobie chwalimy bo zero tłuszczu a fajnie "przygrilowane" (od mamy dostałam w prezencie zamykany model z Bosha i nie wiem ile kosztował ale przynajmniej 3-4 razy tyg go używamy od 4 lat i myjemy ruszt w zmywarce i elegancko śmiga)
Twoja opinia jeszcze bardziej mnie utwierdziła w tym, że to dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
3 centy włosów poooszłooo teraz mam ciachnięte wszystkie na prosto i jestem zadowolona podobają mi się powiem nieskromnie no i wyprostowane są takie gładziutkie
W dodatku na grzywce mam warkocz, zaraz dodam fotki do albumu
Mi też się podobają bosko jak zwykle
Stary 2013-06-15, 16:12   #4410
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
pipson a jagody goji to suszone czy może masz cudownego dostawcę świeżych ? nigdy świeżych nie jadłam ale one chyba za daleko rosną by do nas dotarły tylko suszone kupuje czasami właśnie

Nie jestem na 100% pewna ale chyba widziałam takie mniejsze opakowania orzeszków w paprykowej posypce 50g chyba w Kauflandzie ale z ciekawości jak będę na zakupach to sprawdzę bo i sama ochoty sobie narobiłam
50gramowe byłyby moim wybawieniem Ja nie wytrzymałam i poszłam do sklepu, ale obiecałam sobie zjesc mało zobaczymy jak moja silna wola, bo są pyszne. a co do jagód , to suszone kupiłam, nie widziałam szczerze mówiac swiezych

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Meedzik, piekne wloski!! a ja wczoraj nałożylam ten olejek migdałowy i powiem Ci, że sobie chwalę, są bardzo lśniące i całkiem mi ładne podkreślił skręt

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

heroine, moi rodzice mają elektrycznego grilla i potwierdzam, cudo moja mama nawet na nim tosty robi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości