Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-15, 12:28   #1771
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Co do teściów, do moich zarąbistych sąsiadów przyjechali Jego rodzice, a mądra jego żona poszła do ogrodu PIELIC !!
Ludzie mają nasrane, rodzice przyjeżdżają średnio raz w roku ( albo i jeszcze rzadziej) a ona okazuje pełną kulturę !
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:34   #1772
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Witam się.. nie uwierzycie ale dopiero sie o obudzilam..
Chyba musialam odespac ciezki tydzien.
Podoba mi sie dzisiejsza pogoda na slub troche bialych chmurek na niebie i delikatny wiatr,a nie upalnie ibskwierczacr slonce. Tak bym chciala
Co do kanalu z fryzurami,ja uwielbiam te siostry,na wszystkie uroczystosci robie sobie fryzury z ich filmikow
http://m.youtube.com/user/LuxyHair
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:34   #1773
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ollka1994 Pokaż wiadomość
Tak z innej beczki to zalaczam wam makijaz który podesłała mi kuzynka i jestem nim zauroczona
Jak patrzę na te otwarte oczy, to niby wiem gdzie jest góra a gdzie dół, ale tego za bardzo nie widzę Za to przymknięte oczy wyglądają bardzo ładnie

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:49   #1774
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość

Ale idea pracy, żeby zarabiać, a nie zdobywać doświadczenie w przyszłym zawodzie jest dla mnie kiepska. Uważam, że lepiej się przykładać do nauki, odbywać staże, niż pracować, bo nie ma kasy i pracować trzeba. A praca ta nie ma związku z tym co chcielibyśmy robić po studiach.
)
ahhh tak z poczatku inaczej Cię zrozumiałam zgadzam się całkowicie

Cytat:

Tak z innej beczki to zalaczam wam makijaz który podesłała mi kuzynka i jestem nim zauroczona
Piękny, ale za mocny na ślub po całonocnej imprezie makijaż nie byłby aż taki piękny i mogłabys wyglądać na zmęczoną, chociaż znawcą nie jestem - więc w razie w umów się na próbny i idź na imprezę

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Jeśli naprawdę nie masz możliwości szkolenia się w zawodzie, to możesz pracować i jako pomoc dentystyczna. Trudno, żeby ktoś na grafika zatrudnił osobę bez żadnego wyszkolenia, prosto po LO. Ale może na uczelni będziesz mogła gdzieś się zaczepić? Ja bym stawiała na różnego rodzaju staże.
Miałam to samo napisać Olce jestem tego samego zd.

WPADŁAM, BO CAŁKOWICIE WYLECIAŁO MI Z GŁOWY... MAM DO WAS PROŚBĘ CZY MOGŁYBYŚCIE RAZ JESZCZE WRZUCIĆ SWOICH USŁUGODAWCÓW W ZAKRESIE FILMOWANIA I PODAĆ CENY??

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:55   #1775
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

Dziękuję Kochana

Dzisiaj jestem na uczelni do 18tej... Wczoraj do późnego wieczora siedziałam nad tymi zmiennymi na seminarium... Ale zrobiłam w końcu

Jak wracaliśmy wczoraj z zakupów to pod blokiem stały 2 dziewczynki w wieku mniej więcej 9-10 lat. Wpadła im piłka na daszek (nad wejściem do klatki) i nie mogły jej ściągnąć. Poprosiły mnie o pomoc, ale powiedziałam, że nie dam rady, że jestem za niska. Więc C. im pomógł. Dziękowały mu tak, że szok A potem powiedziały: "Jest Pan bohaterem! Naszej piłki" Myślałam, że się posikam ze śmiechu
Od tego momentu C. każe do siebie mówić "Super bohater"

Cytat:
U mnie sytuacja wygląda tak, że jestem po maturze noi chce isc na grafika komputerowego i patrzylam ze czyms z tym zwiazanym ale nie znalazlam a praca jest mi potrzebna nie wiem wlasnie co mam robic bo mam mozliwosc pracy jako pomoc dentystycza. dziewczyny pomocy nie wiem co zrobic

A robisz już coś w tym kierunku ? Rozumiem, że w liceum miałaś takie zajęcia i zdecydowałaś, że chciałabyś to studiować ? Nie wiem co bym zrobiła w Twojej sytuacji, studia są ważne ale praca też, najważniejsze jest doświadczenie i umiejętności bo ja po studiach niestety nie mam doświadczenia w zawodzie...tylko, że ja nawet nie będę zajmowała się tym co studiowałam

Mój TŻ jest webdesignerem, wszystkiego tak naprawdę nauczył się sam, jego studia związane były z informatyką i ekonometrią ale nie za bardzo związane z projektowaniem stron www, więc zrobił studia ale tak naprawdę przez cały ten czas sam się uczył projektowania, obsługi PS i różnych programów i dzisiaj (powiem nieskromnie) jest moim zdaniem świetny w tym co robi
Tylko, że on jest moim zdaniem tak zdolny i mądry, że mógłby się zajmować wszystkim... potrafi sobie ze wszystkim poradzić, kurde mój TŻ nawet lepiej szyje niż ja ...:P Mam fajnego TŻ

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-06-15 o 12:57
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:56   #1776
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
a kogo macie?
Panorama Projekt
Jedyni w naszej granicy cenowej, którzy mi się spodobali

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
http://pogoda.interia.pl/prognoza-dl...wowo,cId,38192

pogodę to taką średnią będziemy mieć
E tam prognozy ... ja kiedyś nad morzem w nocy miałam deszcz i burze,a od rana przez cały dzien smaliło słońce

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Polecam, jednak radzę zrobić je sobie raz przed ślubem... by na ślubie nie okazało się, że to jednak nie to.
To były sztuczne rzęsy,a nie takie przedłużane 1:1 ?

[QUOTE=exist_;41332190]
Właściwie nigdy nie byłam w solarium i myślałam że nigdy nie pójdę... Ale chyba nie mam wyjścia...[/QUOTE
Na Twoim miejscu poszłabym na początek na jakieś 6min, potem o minutę więcej, aż dojdziesz do pożądanego efektu

Cytat:
U mnie sytuacja wygląda tak, że jestem po maturze noi chce isc na grafika komputerowego i patrzylam ze czyms z tym zwiazanym ale nie znalazlam a praca jest mi potrzebna nie wiem wlasnie co mam robic bo mam mozliwosc pracy jako pomoc dentystycza. dziewczyny pomocy nie wiem co zrobic
A na pomoc dentystyczną (higienistka stomatologiczna, asystentka stomatologiczna) nie trzeba mieć skończonej szkoły policealnej? Mam po tych kierunkach koleżanki.

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Co do teściów, do moich zarąbistych sąsiadów przyjechali Jego rodzice, a mądra jego żona poszła do ogrodu PIELIC !!
Ludzie mają nasrane, rodzice przyjeżdżają średnio raz w roku ( albo i jeszcze rzadziej) a ona okazuje pełną kulturę !
I co w tym złego? Jeśli przyjechali na godzinę czy dwie to faktycznie, ale jeśli np.:na cały weekend to ja też nie siedziałabym z nimi całych dni przy stole Tym bardziej jakbym miała akurat robotę koło domu do zrobienia :P

Jedziemy dzisiaj na wioskę do znajomych na grilla, pogoda boska
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:20   #1777
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
ahhh tak z poczatku inaczej Cię zrozumiałam zgadzam się całkowicie

Piękny, ale za mocny na ślub po całonocnej imprezie makijaż nie byłby aż taki piękny i mogłabys wyglądać na zmęczoną, chociaż znawcą nie jestem - więc w razie w umów się na próbny i idź na imprezę

Miałam to samo napisać Olce jestem tego samego zd.

WPADŁAM, BO CAŁKOWICIE WYLECIAŁO MI Z GŁOWY... MAM DO WAS PROŚBĘ CZY MOGŁYBYŚCIE RAZ JESZCZE WRZUCIĆ SWOICH USŁUGODAWCÓW W ZAKRESIE FILMOWANIA I PODAĆ CENY??
My co prawda poki co nie zdecydowalismy sie ns film,ale ja bym chciala..tz nie jest jeszcze do konca przekonany,oczywiscie chodzi o pieniadze. Ale jak wezmiemy to: Stelmotion, cena za 15-20min film 1700zl.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 13:35   #1778
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

1:1

faktycznie nie napisałam - już edytowałam Zaznaczam, że to moja subiektywna opinia.

Byliśmy z tż oglądać mieszkania... te, które nam się podobają kosztują ok 450 ty, a my musimy zmieścić się do 400 Na poważnie zaczniemy się rozglądać w lutym.

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
I co w tym złego? Jeśli przyjechali na godzinę czy dwie to faktycznie, ale jeśli np.:na cały weekend to ja też nie siedziałabym z nimi całych dni przy stole Tym bardziej jakbym miała akurat robotę koło domu do zrobienia :P
Mnie irytuje, jak ludzie interesują się cudzymi spawami Przecież to wyłącznie jej sprawa. Może musiała, albo zwyczajnie nie lubi tych ludzi.
Moja teściowa wyskoczyła kiedyś z pytaniem, czy moja mama robi coś w ogrodzie w niedzielę, bo ona nie bo nie chce by ludzie "wzięli ją na języki". Kurna, kogo to obchodzi co kto robi w wolnym czasie? Wydaje mi się, że to taka małomiasteczkowa wścibskość.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Dziękuję, kochana , ale to jeszcze nie koniec... Konferencja była wczoraj, a termin oddania pracy jest pod koniec sierpnia (wiem- zupełnie bez sensu). Póki co przeprowadziłam mój eksperyment, mam wyniki, wprawdzie nie do końca opisane, ale pracy nie napisałam. Także od poniedziałku znów zaczynam masakrę uczelnianą- 10 tys. słów do napisania
to trzymam kciuki by poszło sprawnie Zdradzisz jaki eksperyment?

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-06-15 o 13:23
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:37   #1779
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
1:1

faktycznie nie napisałam - już edytowałam Zaznaczam, że to moja subiektywna opinia.

Bo ja właśnie też chcę 1:1 i planowałam wcześniej sprawdzić jak się będę w nich czuła i tak czytam, że tyle czasu je nosiłaś i myślę hmm tyle czasu sztuczne nosić?

Wyprostuję dzisiaj włosy to będę miała spokój na cały weekend, tylko przeczesze i gotowe :P
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:39   #1780
missmalezji
Wtajemniczenie

Dziewczyny,co do doswiadczenia,pracy i studiow to u mnie sytuacja wyglada troche inaczej ja przez cale studia mialam mnostwo godzin praktyk- w semestrze 1100h zajec w tym okolo polowa praktyk. Byly to wszystkie oddzialy zwiazane z moim zawodem i praktyki te mialy na celu aby wyksztalcila czynnosci ktore beda mi potrzebne do pracy. Praca w moim zawodzie nie jest mozliwa w moim przypadku juz w trakcie studiow bo do tego potrzebuje pozwolenia. W moim przypadku liczy sie wyksztalcenie bo zeby pracowac w srofowisku tak jak ja chce,musze miec najpierw tytul magistra. U mnie wyglada to tak ze ide w sprawie pracy i patrza na moj tok studiow,tytul i pytaja co robilam w trakcir studiow takze podejrzewam ze nie ma jednego sposobu na prace w zawodzie i zarobki.wszystko zalezy od kierunku w ktorym sie ksztalcimy

Stary 2013-06-15, 13:50   #1781
little_zosh
Rozeznanie

Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Dziewczyny,co do doswiadczenia,pracy i studiow to u mnie sytuacja wyglada troche inaczej ja przez cale studia mialam mnostwo godzin praktyk- w semestrze 1100h zajec w tym okolo polowa praktyk. Byly to wszystkie oddzialy zwiazane z moim zawodem i praktyki te mialy na celu aby wyksztalcila czynnosci ktore beda mi potrzebne do pracy. Praca w moim zawodzie nie jest mozliwa w moim przypadku juz w trakcie studiow bo do tego potrzebuje pozwolenia. W moim przypadku liczy sie wyksztalcenie bo zeby pracowac w srofowisku tak jak ja chce,musze miec najpierw tytul magistra. U mnie wyglada to tak ze ide w sprawie pracy i patrza na moj tok studiow,tytul i pytaja co robilam w trakcir studiow takze podejrzewam ze nie ma jednego sposobu na prace w zawodzie i zarobki.wszystko zalezy od kierunku w ktorym sie ksztalcimy
Podpisuję się obiema rękami

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 14:07   #1782
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Hej Hej!

kroooliczek89
Podoba mi się ta fryzura... ale na moje włosy niestety się nie nadaje mam cienkie, liche.. takie sianko...

alloffkowa
Szacunek powinien być, ale cóż... a może ona za nimi nie przepada?

missmalezji

No to Ci się pospało

Zgadzam się co do Twojego zdania na temat zawodu i przyszłości. Mam dyplom filologa, a prowadzę szkolenia z zajęć plastycznych (moje hobby), a jedyne co mi się przydało ze studiów to blok pedagogiczny... Ci, którzy studiują u mnie na uniwerku kulturoznawstwo mają tylko 2 dni na uczelni, więc pracują w barach itd... albo udzielaja się w organizacjach kulturowych łapiąc doświadczenie.
Stary 2013-06-15, 14:21   #1783
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja właśnie też chcę 1:1 i planowałam wcześniej sprawdzić jak się będę w nich czuła i tak czytam, że tyle czasu je nosiłaś i myślę hmm tyle czasu sztuczne nosić?

Wyprostuję dzisiaj włosy to będę miała spokój na cały weekend, tylko przeczesze i gotowe :P
haha to było by dziwne. I tak długo nosiłam, bo nie miałam czasu zapisać się do kosmetyczki. Na koniec zostały mi się głównie w zewnętrznych kącikach oczu i jak odpowiednio domalowałam to też fajnie wyglądały

Cytat:
... takze podejrzewam ze nie ma jednego sposobu na prace w zawodzie i zarobki.wszystko zalezy od kierunku w ktorym sie ksztalcimy
dokładnie Np. ja straciłam 5 lat na beznadziejne studia i teraz jak słyszę, że ktoś studiuje jakiś mało przyszłościowy kierunek (nie tylko mój) to mam ochotę krzyczeć by szybko go zmienił.
Mi wystarczyły by 3 lata, a po nich powinnam była zmienić kierunek na inny. Jednak wtedy zabrakło mi odwagi.
Jeżeli udało się znaleźć komuś od nas pracę w zawodzie to przy dobrych wiatrach zarabia najniższą krajową. Słyszałam tylko o jednym przypadku, gdzie chłopak po naszych studiach dostaje teraz 4 tys. Uważam, że na prawdę mu się poszczęściło. Dlatego ja zmieniłam branżę na pokrewną i dużo lepiej płatną. Szkoda, że nie byłam taka mądra sześć lat temu

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=699071 chyba jeden z najgorszych koszmarów każdej PM'ki tutaj się ziścił!

Czas edycji: 2013-06-15 o 14:23
Stary 2013-06-15, 14:32   #1784
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana po pierwsze bardzo dziękuję za wskazanie kto będzie u Ciebie (prawdopodobnie) filmować i czekam może któraś jeszcze napisze? Potrzebuje dla kolegi, szuka fajnego kamerzysty na swój ślub, a wiem że Wy macie zdecydowanie fajniejszych usługodawców w tym zakresie tylko nie pamiętam nazw i ceny

i po drugie, nie wiem czy czytałaś moją wypowiedź napisałam w niej, że właśnie doświadczenie = m.in. PRAKTYKA, praca. doświadczenie nie wiąże się tyko z pracą zarobkową! Wszelkiego rodzaju szkolenia no wszystko, wszystko Dlatego uważam, że w Twojej pracy nie tylko tytuł jest ważny, ale też w dużej mierze praktyka odbyta przez Ciebie w danym hmm szpitalu. Mieszkałam swego czasu z lekarzem, więc w miarę też znam ten rynek pracy. Duzo na ten temat było rozmów Sama też byłam pracodawcą... No to tak w drodze wyjaśnienia, żebyście mnie nie zrozumiały źle, że uważam tylko że praca na studiach daje większe szanse na zdobycie pracy... nie nie nie I zgadzam się z Wami - mam znajomych z polibudy bazują głównie na projektach, bez dośw. i nie mają problemu z pracą, więc macie racje, że nie należy tego wszystkiego uogólniać Ja akurat kształcę się w takim zawodzie, który wymaga ode mnie doświadczenia i ZNAJOMOŚCI :/ z przewagą chyba tego drugiego.

Stary 2013-06-15, 14:33   #1785
szklaneczka25
Rozeznanie

Hej!
Wczoraj podpisaliśmy umowę z zespołem 300 zł utargowaliśmy.

Zastanawiam się cały czas nad barmanem... bo nie wiem sama, ale chyba weźmiemy jednak. Mamy 2 tygodnie żeby zdecydować, bo zarezerwowałam termin.

Musimy kiedy pójść do księdza...

Ale dziś truskawek nazbierałam
Bede robić placek

Buziaki dla Was
szklaneczka25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 14:39   #1786
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=699071 chyba jeden z najgorszych koszmarów każdej PM'ki tutaj się ziścił!
o borze.. dlatego teraz wzięłam się za leczenie zębów bo wiem jakie moje potrafią być kapryśne.. to co było najpilniejszego już zrobiłam
A widziałyście to? http://www.zeberka.pl/art.php?id=23833 podobno po jakimś zabiegu kosemtycznym, na moje to może mikrodermabrazja..? koleżanka która mi robiła ostatnio mikro mówi że to niewysterylizowane narzędzia i ktoś jej wtłoczył gronkowca pod skórę.. ja planuję zrobić w kwietniu czyli 3 mies przed ślubem mikro..jakby mnie ktoś tak oszpecił na 3 mies przed slubem to chyba bym przez okno wyskoczyła..

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Kochana po pierwsze bardzo dziękuję za wskazanie kto będzie u Ciebie (prawdopodobnie) filmować i czekam może któraś jeszcze napisze? Potrzebuje dla kolegi, szuka fajnego kamerzysty na swój ślub, a wiem że Wy macie zdecydowanie fajniejszych usługodawców w tym zakresie tylko nie pamiętam nazw i ceny

i po drugie, nie wiem czy czytałaś moją wypowiedź napisałam w niej, że właśnie doświadczenie = m.in. PRAKTYKA, praca. doświadczenie nie wiąże się tyko z pracą zarobkową! Wszelkiego rodzaju szkolenia no wszystko, wszystko Dlatego uważam, że w Twojej pracy nie tylko tytuł jest ważny, ale też w dużej mierze praktyka odbyta przez Ciebie w danym hmm szpitalu. Mieszkałam swego czasu z lekarzem, więc w miarę też znam ten rynek pracy. Duzo na ten temat było rozmów Sama też byłam pracodawcą... No to tak w drodze wyjaśnienia, żebyście mnie nie zrozumiały źle, że uważam tylko że praca na studiach daje większe szanse na zdobycie pracy... nie nie nie I zgadzam się z Wami - mam znajomych z polibudy bazują głównie na projektach, bez dośw. i nie mają problemu z pracą, więc macie racje, że nie należy tego wszystkiego uogólniać Ja akurat kształcę się w takim zawodzie, który wymaga ode mnie doświadczenia i ZNAJOMOŚCI :/ z przewagą chyba tego drugiego.
Nie ma za co
No właśnie u mnie okazuje się że praktyki nie mają nic wspólnego z pracą Koleżanki które poszły do pracy mówią o tym że to dwa różne światy. Nas na praktykach uczą wszystkiego inaczej, w rzeczywistości też jest inaczej. Na praktykach teoretycznie do odebrania 40 porodów, w rzeczywistości odbierasz maksymalnie 10. Wszyscy dookoła którzy pracują w szpitalu mówią że w pracy i tak uczysz się wszystkiego od nowa. Podstawy które wnosisz są tak naprawdę czysto teoretyczne. Smutne to bardzo, bo wiele dni spędziłam w szpitalu,ale jednak prawdziwe.. Teraz podobno wogóle mają znieść na moim kierunku praktyki na porodówce bo porównuje się to do operowania przez studenta lekarskiego
Także ja się nie przejmuję,wiem że doświadczenie nabędę w pracy

Stary 2013-06-15, 14:40   #1787
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
o borze.. dlatego teraz wzięłam się za leczenie zębów bo wiem jakie moje potrafią być kapryśne.. to co było najpilniejszego już zrobiłam
A widziałyście to? http://www.zeberka.pl/art.php?id=23833 podobno po jakimś zabiegu kosemtycznym, na moje to może mikrodermabrazja..? koleżanka która mi robiła ostatnio mikro mówi że to niewysterylizowane narzędzia i ktoś jej wtłoczył gronkowca pod skórę.. ja planuję zrobić w kwietniu czyli 3 mies przed ślubem mikro..jakby mnie ktoś tak oszpecił na 3 mies przed slubem to chyba bym przez okno wyskoczyła..
Tak... niedawno chyba Misiadelkoo tutaj wrzuciła - koszmar! Taką ładną buźkę miała... Po przeczytaniu tego zrezygnowałam z jakichkolwiek zabiegów u kosmetyczki przed ślubem Nie mam problematycznej buzi, więc w sumie po co Ale przyznam się, że dopiero ten artukyuł mnie do tego zniechęcił i dał do myślenia, bo wcześniej już planowałam jakie zabiegi sobie zrobię

Idę jeść lasagne

Stary 2013-06-15, 14:45   #1788
alloffkowa
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

[QUOTE=moooniaaaa;41334525]Panorama Projekt
Jedyni w naszej granicy cenowej, którzy mi się spodobali

E tam prognozy ... ja kiedyś nad morzem w nocy miałam deszcz i burze,a od rana przez cały dzien smaliło słońce

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Właściwie nigdy nie byłam w solarium i myślałam że nigdy nie pójdę... Ale chyba nie mam wyjścia...[/QUOTE
Na Twoim miejscu poszłabym na początek na jakieś 6min, potem o minutę więcej, aż dojdziesz do pożądanego efektu

A na pomoc dentystyczną (higienistka stomatologiczna, asystentka stomatologiczna) nie trzeba mieć skończonej szkoły policealnej? Mam po tych kierunkach koleżanki.

Jedziemy dzisiaj na wioskę do znajomych na grilla, pogoda boska

na weekend. Chyba by ich Miotla pogonila. Robota robota, moim zdaniem powinna choc chwile z nimi posiedziec z nimi, tymbardziej ze przyhechali na godzine dwie. Jak ona ma gosci to ten biedny maz czy chce czy nie chce musi siedziec. W ogole on biedny jest. W zyciu nie slyszalm zeby jaas kobieta tak wyzywala faceta jak ona.

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Hej Hej!

kroooliczek89
Podoba mi się ta fryzura... ale na moje włosy niestety się nie nadaje mam cienkie, liche.. takie sianko...

alloffkowa
Szacunek powinien być, ale cóż... a może ona za nimi nie przepada?

missmalezji

No to Ci się pospało

Zgadzam się co do Twojego zdania na temat zawodu i przyszłości. Mam dyplom filologa, a prowadzę szkolenia z zajęć plastycznych (moje hobby), a jedyne co mi się przydało ze studiów to blok pedagogiczny... Ci, którzy studiują u mnie na uniwerku kulturoznawstwo mają tylko 2 dni na uczelni, więc pracują w barach itd... albo udzielaja się w organizacjach kulturowych łapiąc doświadczenie.
Czy przeada czy nie. Powinna uszanowac jego gosci.

Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-06-15, 14:49   #1789
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego ja na nic takiego nie idę! Zbyt bardzo lubię obecny stan mojej skóry na twarzy.

W sumie to też muszę zapisać się do dentysty... ale u mnie w mieście.
Jak na tą chwilę przerzuciłam się z powrotem na elmex sensitive. Doszłam do wniosku, że zęby są dla mnie zbyt cenne by używać tańszych past. Na szczęście tż też powoli zaczyna to pojmować. Wcześniej używał signal, czego z kolei ja nie mogę pojąć

Czas edycji: 2013-06-15 o 15:01
Stary 2013-06-15, 14:50   #1790
alloffkowa
Zakorzenienie

Oswiadczam iz w czwartek tz wyprawia imieniny i bedziemy testowac weselna wodke

Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-06-15, 14:50   #1791
missmalezji
Wtajemniczenie

Spadam zrobić zaległy wczorajszy trening

Stary 2013-06-15, 15:00   #1792
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:

Idę jeść lasagne
rzuć kawałkiem!

Nas dzisiaj czeka kolejna lekcja tańca... robi się coraz trudniej, a tż odmawia ćwiczenia w domu

Chyba zdecyduję się na taką formę dekoracji talerzy. Może tam umieszczę menu? W sumie wcześniej o tym nie myślałam, ale jak już bym miała takie serwetki, to mogłabym umieścić na nich tekst z podziękowaniem za przybycie i do tego menu. Co o tym myślicie? i do tego winietki w formie zawieszek jak na zdjęciu z gałązkami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ca2b0c842cb6e18c47312ab025ae2139.jpg (37,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fcae626ba446185f80403da05455c9a5.jpg (156,5 KB, 21 załadowań)
Stary 2013-06-15, 15:09   #1793
KaEs
Wtajemniczenie

Kate mi się ten pomysł podoba bardzo fajnie i elegancko to wygląda

jedynie mam wątpliwości do winietek, czy się nie zleją z resztą - patrzę z perspektywy mojej ślepoty bo na wesela nigdy nie zakładam soczewek

pewnie! cała brytwanka (czy brytfanka?) lasagne

Edit: wiecie, że nawet nie pomyślałam, żeby iść do dentysty przed ślubem, żeby nie było niespodzianek, także dzięki Kate bo głupia jestem i nawet nie przeszło mi to przez myśl. Niby kontroluje wszystko, no ale z systematycznością u mnie na bakier.

Edytowane przez KaEs
Czas edycji: 2013-06-15 o 15:14 Powód: dopisanie informacji
Stary 2013-06-15, 15:21   #1794
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
My co prawda poki co nie zdecydowalismy sie ns film,ale ja bym chciala..tz nie jest jeszcze do konca przekonany,oczywiscie chodzi o pieniadze. Ale jak wezmiemy to: Stelmotion, cena za 15-20min film 1700zl.

My też nie mamy kamerzysty, TŻ uważa, że kolejny usługodawca to kolejny nocleg i posiłek i to już jest za dużo a po drugie uważa, że płytę obejrzymy pewnie tylko raz i potem już nie. Mi się strasznie podobają takie krótkie filmiki, są wzruszające i jest w nich ukazane to co najważniejsze...Jeśli uda mi się odłożyć tak 2000 zł to może bym się pokusiała na tego Stelmotion bo cena fajna i te filmiki jego też mi się podobają zrobiłabym TŻ niespodziankę

Cytat:
rzuć kawałkiem!

Nas dzisiaj czeka kolejna lekcja tańca... robi się coraz trudniej, a tż odmawia ćwiczenia w domu

Chyba zdecyduję się na taką formę dekoracji talerzy. Może tam umieszczę menu? W sumie wcześniej o tym nie myślałam, ale jak już bym miała takie serwetki, to mogłabym umieścić na nich tekst z podziękowaniem za przybycie i do tego menu. Co o tym myślicie? i do tego winietki w formie zawieszek jak na zdjęciu z gałązkami.
Bardzo ładne, ja menu nie będę miała ale może podziękowania dla gości bym włożyła zamiast tego, fajnie to wygląda

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-06-15 o 15:23
Stary 2013-06-15, 15:25   #1795
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się z Tobą, żeby pracować w moim zawodzie muszę mieć magistra i muszę zapisać się do krajowej izby diagnostów, a tam dostanę numer i dopiero będę mogła wykonywać zawód wiadomo, że mam obowiązkowe praktyki, więc jakieś tam doświadczenie będę miała, z resztą dużo praktyki mamy na samych studiach

ja wpadłam na chwilę, idę się uczyć, bo wieczorem idziemy z Tżtem z przyjaciółmi na piwo

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 15:42   #1796
ollka1994
Rozeznanie

Wyglada na to ze nie musze miec szkoly policealnej. na chwile obecna to robilam tylko dyplomy na zyczemie a chcialabym projektowac strony www plakaty itp. No w liceum bylam na mat-inf i bylo troche z grafiki aligator photoshop a z programowania to tylko wstep, algorytmy w eli. Najchetniej poszlabym na kosmetyczke, make up paznokcie itp ale do tego kursy mi wystarcza a w sumie mam wiecej ambicji niz kursy i chce isc na zaoczne.

Co do makijazu to lubie mocne nawet bardzo i tez chce taki na wesele. miewalam ciemniejsze i na imprezach nic sie nie dzialo. chce skupic sie na cieniowaniu oka dlatego chce cienki liner.

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 16:44   #1797
aniuska18032
Zakorzenienie

Lecę bo zaraz zaczynamy grilla ale będzie wyżera ..a jutro będą wyrzuty sumienia...jak zwykle

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2013-06-15, 16:55   #1798
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Dziewczyny, postaram się Was nadrobić jutro bo dziś cały dzień dokańczałam balkon (efekt w załączniku), mimo, że nie jest idealnie to jestem z niego dumna (a we wtorek przyjadą chyba mebelki ). A dziś jedziemydo teściów i zostaniemy do jutra (śniadanko w ogrodzie ).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg balkon metamorfoza new.jpg (39,2 KB, 44 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 17:40   #1799
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Wyglada na to ze nie musze miec szkoly policealnej. na chwile obecna to robilam tylko dyplomy na zyczemie a chcialabym projektowac strony www plakaty itp. No w liceum bylam na mat-inf i bylo troche z grafiki aligator photoshop a z programowania to tylko wstep, algorytmy w eli. Najchetniej poszlabym na kosmetyczke, make up paznokcie itp ale do tego kursy mi wystarcza a w sumie mam wiecej ambicji niz kursy i chce isc na zaoczne.

Co do makijazu to lubie mocne nawet bardzo i tez chce taki na wesele. miewalam ciemniejsze i na imprezach nic sie nie dzialo. chce skupic sie na cieniowaniu oka dlatego chce cienki liner.
hej ja mogę ci trochę podpowiedzieć, bo mam małe doświadczenie w tej branży
studiuję architekturę i u nas jest kładziony bardzo duży nacisk na pracę w programach graficznych. wcześniej (jeszcze w gimnazjum) się ty interesowałam, więc nauczyłam się praktycznie sama obsługi photoshopa, ilustratora, corela itp. nie mam żadnych kursów w tym kierunku, tylko umiejętności. do tego też trzeba mieć duszę artysty, znać się na kompozycji i dosyć dobrze rysować - często trzeba robić coś na tablecie. liczą się również pomysły i znajomość obowiązujących trendów. teraz pracuję w pracowni graficznej. przyjęli mnie do pracy na podstawie mojego portfolio, później po prostu sprawdzili, czy rzeczywiście potrafię to robić. mieli jakieś tam potwierdzenie w postaci mojego kierunku, który można powiedzieć jest trochę 'artystyczny'.

z grafiką nie wiążę przyszłości, bo chcę być architektem, ale grafika jest moim hobby i sposobem na dorobienie sobie.

czyli reasumując : musisz znać programy, mieć talent, pomysły i umieć się przebić. jeśli będziesz dobra przyjmą cię do pracy na podstawie twojego portfolio, nie będą się interesować gdzie i jak się tego nauczyłaś.

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-06-15 o 17:41
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 17:41   #1800
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, postaram się Was nadrobić jutro bo dziś cały dzień dokańczałam balkon (efekt w załączniku), mimo, że nie jest idealnie to jestem z niego dumna (a we wtorek przyjadą chyba mebelki ). A dziś jedziemydo teściów i zostaniemy do jutra (śniadanko w ogrodzie ).
brawo, pięknie!
Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
My też nie mamy kamerzysty, TŻ uważa, że kolejny usługodawca to kolejny nocleg i posiłek i to już jest za dużo a po drugie uważa, że płytę obejrzymy pewnie tylko raz i potem już nie. Mi się strasznie podobają takie krótkie filmiki, są wzruszające i jest w nich ukazane to co najważniejsze...Jeśli uda mi się odłożyć tak 2000 zł to może bym się pokusiała na tego Stelmotion bo cena fajna i te filmiki jego też mi się podobają zrobiłabym TŻ niespodziankę

Bardzo ładne, ja menu nie będę miała ale może podziękowania dla gości bym włożyła zamiast tego, fajnie to wygląda
Mi też właśnie podobają się krótkie filmiki przygotowania, spotkanie pary młodej, przysięga, przywitanie gości w restauracji.. więcej mi nie trzeba

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości