|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Co do teściów, do moich zarąbistych sąsiadów przyjechali Jego rodzice, a mądra jego żona poszła do ogrodu PIELIC !!
Ludzie mają nasrane, rodzice przyjeżdżają średnio raz w roku ( albo i jeszcze rzadziej) a ona okazuje pełną kulturę ! |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Witam się.. nie uwierzycie ale dopiero sie o obudzilam..
![]() Chyba musialam odespac ciezki tydzien. Podoba mi sie dzisiejsza pogoda na slub ![]() ![]() Co do kanalu z fryzurami,ja uwielbiam te siostry,na wszystkie uroczystosci robie sobie fryzury z ich filmikow ![]() http://m.youtube.com/user/LuxyHair Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1774 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() WPADŁAM, BO CAŁKOWICIE WYLECIAŁO MI Z GŁOWY... MAM DO WAS PROŚBĘ ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój TŻ jest webdesignerem, wszystkiego tak naprawdę nauczył się sam, jego studia związane były z informatyką i ekonometrią ale nie za bardzo związane z projektowaniem stron www, więc zrobił studia ale tak naprawdę przez cały ten czas sam się uczył projektowania, obsługi PS i różnych programów i dzisiaj (powiem nieskromnie) jest moim zdaniem świetny w tym co robi ![]() Tylko, że on jest moim zdaniem tak zdolny i mądry, że mógłby się zajmować wszystkim... ![]() ![]()
Razem od 01.07.2008 ![]() Zaręczczeni od listopada 2011 ![]() Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 ![]() Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-06-15 o 12:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | ||||
Zakorzenienie
|
Panorama Projekt
![]() Jedyni w naszej granicy cenowej, którzy mi się spodobali ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=exist_;41332190] Właściwie nigdy nie byłam w solarium i myślałam że nigdy nie pójdę... Ale chyba nie mam wyjścia...[/QUOTE Na Twoim miejscu poszłabym na początek na jakieś 6min, potem o minutę więcej, aż dojdziesz do pożądanego efektu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jedziemy dzisiaj na wioskę do znajomych na grilla, pogoda boska ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | ||
Zakorzenienie
|
1:1
![]() faktycznie nie napisałam - już edytowałam Zaznaczam, że to moja subiektywna opinia. Byliśmy z tż oglądać mieszkania... te, które nam się podobają kosztują ok 450 ty, a my musimy zmieścić się do 400 ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() Moja teściowa wyskoczyła kiedyś z pytaniem, czy moja mama robi coś w ogrodzie w niedzielę, bo ona nie bo nie chce by ludzie "wzięli ją na języki". Kurna, kogo to obchodzi co kto robi w wolnym czasie? ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-06-15 o 13:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wyprostuję dzisiaj włosy to będę miała spokój na cały weekend, tylko przeczesze i gotowe :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,co do doswiadczenia,pracy i studiow to u mnie sytuacja wyglada troche inaczej
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1781 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
![]()
![]() |
#1782 |
Wtajemniczenie
|
Hej Hej!
![]() kroooliczek89 Podoba mi się ta fryzura... ale na moje włosy niestety się nie nadaje ![]() alloffkowa Szacunek powinien być, ale cóż... a może ona za nimi nie przepada? missmalezji No to Ci się pospało ![]() Zgadzam się co do Twojego zdania na temat zawodu i przyszłości. Mam dyplom filologa, a prowadzę szkolenia z zajęć plastycznych (moje hobby), a jedyne co mi się przydało ze studiów to blok pedagogiczny... Ci, którzy studiują u mnie na uniwerku kulturoznawstwo mają tylko 2 dni na uczelni, więc pracują w barach itd... albo udzielaja się w organizacjach kulturowych łapiąc doświadczenie.
![]() |
#1783 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi wystarczyły by 3 lata, a po nich powinnam była zmienić kierunek na inny. Jednak wtedy zabrakło mi odwagi. Jeżeli udało się znaleźć komuś od nas pracę w zawodzie to przy dobrych wiatrach zarabia najniższą krajową. Słyszałam tylko o jednym przypadku, gdzie chłopak po naszych studiach dostaje teraz 4 tys. Uważam, że na prawdę mu się poszczęściło. Dlatego ja zmieniłam branżę na pokrewną i dużo lepiej płatną. Szkoda, że nie byłam taka mądra sześć lat temu ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=699071 chyba jeden z najgorszych koszmarów każdej PM'ki tutaj się ziścił! ![]() Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-06-15 o 14:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kochana po pierwsze bardzo dziękuję za wskazanie kto będzie u Ciebie (prawdopodobnie) filmować ![]() ![]() i po drugie, nie wiem czy czytałaś moją wypowiedź ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Rozeznanie
|
Hej!
Wczoraj podpisaliśmy umowę z zespołem ![]() Zastanawiam się cały czas nad barmanem... bo nie wiem sama, ale chyba weźmiemy jednak. Mamy 2 tygodnie żeby zdecydować, bo zarezerwowałam termin. Musimy kiedy pójść do księdza... Ale dziś truskawek nazbierałam ![]() Bede robić placek ![]() Buziaki dla Was ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A widziałyście to? http://www.zeberka.pl/art.php?id=23833 podobno po jakimś zabiegu kosemtycznym, na moje to może mikrodermabrazja..? koleżanka która mi robiła ostatnio mikro mówi że to niewysterylizowane narzędzia i ktoś jej wtłoczył gronkowca pod skórę.. ja planuję zrobić w kwietniu czyli 3 mies przed ślubem mikro..jakby mnie ktoś tak oszpecił na 3 mies przed slubem to chyba bym przez okno wyskoczyła.. ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() No właśnie u mnie okazuje się że praktyki nie mają nic wspólnego z pracą ![]() ![]() Także ja się nie przejmuję,wiem że doświadczenie nabędę w pracy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Idę jeść lasagne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
[QUOTE=moooniaaaa;41334525]Panorama Projekt
![]() Jedyni w naszej granicy cenowej, którzy mi się spodobali ![]() E tam prognozy ... ja kiedyś nad morzem w nocy miałam deszcz i burze,a od rana przez cały dzien smaliło słońce ![]() To były sztuczne rzęsy,a nie takie przedłużane 1:1 ? Cytat:
na weekend. Chyba by ich Miotla pogonila. Robota robota, moim zdaniem powinna choc chwile z nimi posiedziec z nimi, tymbardziej ze przyhechali na godzine dwie. Jak ona ma gosci to ten biedny maz czy chce czy nie chce musi siedziec. W ogole on biedny jest. W zyciu nie slyszalm zeby jaas kobieta tak wyzywala faceta jak ona. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie to też muszę zapisać się do dentysty... ale u mnie w mieście. Jak na tą chwilę przerzuciłam się z powrotem na elmex sensitive. Doszłam do wniosku, że zęby są dla mnie zbyt cenne by używać tańszych past. Na szczęście tż też powoli zaczyna to pojmować. Wcześniej używał signal, czego z kolei ja nie mogę pojąć ![]() Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-06-15 o 15:01 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Oswiadczam iz w czwartek tz wyprawia imieniny i bedziemy testowac weselna wodke
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Wtajemniczenie
|
Spadam zrobić zaległy wczorajszy trening
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
rzuć kawałkiem!
![]() Nas dzisiaj czeka kolejna lekcja tańca... robi się coraz trudniej, a tż odmawia ćwiczenia w domu ![]() Chyba zdecyduję się na taką formę dekoracji talerzy. Może tam umieszczę menu? W sumie wcześniej o tym nie myślałam, ale jak już bym miała takie serwetki, to mogłabym umieścić na nich tekst z podziękowaniem za przybycie i do tego menu. Co o tym myślicie? i do tego winietki w formie zawieszek jak na zdjęciu z gałązkami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Wtajemniczenie
|
Kate mi się ten pomysł podoba
![]() ![]() jedynie mam wątpliwości do winietek, czy się nie zleją z resztą - patrzę z perspektywy mojej ślepoty ![]() ![]() ![]() pewnie! cała brytwanka (czy brytfanka? ![]() ![]() Edit: wiecie, że nawet nie pomyślałam, żeby iść do dentysty przed ślubem, żeby nie było niespodzianek, także dzięki Kate bo głupia jestem i nawet nie przeszło mi to przez myśl. Niby kontroluje wszystko, no ale z systematycznością u mnie na bakier. Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-06-15 o 15:14 Powód: dopisanie informacji |
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Razem od 01.07.2008 ![]() Zaręczczeni od listopada 2011 ![]() Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 ![]() Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-06-15 o 15:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wpadłam na chwilę, idę się uczyć, bo wieczorem idziemy z Tżtem z przyjaciółmi na piwo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Rozeznanie
|
Wyglada na to ze nie musze miec szkoly policealnej. na chwile obecna to robilam tylko dyplomy na zyczemie a chcialabym projektowac strony www plakaty itp. No w liceum bylam na mat-inf i bylo troche z grafiki aligator photoshop a z programowania to tylko wstep, algorytmy w eli. Najchetniej poszlabym na kosmetyczke, make up paznokcie itp ale do tego kursy mi wystarcza a w sumie mam wiecej ambicji niz kursy i chce isc na zaoczne.
Co do makijazu to lubie mocne nawet bardzo i tez chce taki na wesele. miewalam ciemniejsze i na imprezach nic sie nie dzialo. chce skupic sie na cieniowaniu oka dlatego chce cienki liner.
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
Lecę bo zaraz zaczynamy grilla
![]() ![]() ![]()
#1798 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, postaram się Was nadrobić jutro
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() studiuję architekturę i u nas jest kładziony bardzo duży nacisk na pracę w programach graficznych. wcześniej (jeszcze w gimnazjum) się ty interesowałam, więc nauczyłam się praktycznie sama obsługi photoshopa, ilustratora, corela itp. nie mam żadnych kursów w tym kierunku, tylko umiejętności. do tego też trzeba mieć duszę artysty, znać się na kompozycji i dosyć dobrze rysować - często trzeba robić coś na tablecie. liczą się również pomysły i znajomość obowiązujących trendów. teraz pracuję w pracowni graficznej. przyjęli mnie do pracy na podstawie mojego portfolio, później po prostu sprawdzili, czy rzeczywiście potrafię to robić. mieli jakieś tam potwierdzenie w postaci mojego kierunku, który można powiedzieć jest trochę 'artystyczny'. z grafiką nie wiążę przyszłości, bo chcę być architektem, ale grafika jest moim hobby i sposobem na dorobienie sobie. czyli reasumując : musisz znać programy, mieć talent, pomysły i umieć się przebić. jeśli będziesz dobra przyjmą cię do pracy na podstawie twojego portfolio, nie będą się interesować gdzie i jak się tego nauczyłaś.
![]() 2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-06-15 o 17:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.