|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3002 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do braku snu to u mnie rowniez w szpitalu bylo kiepsko, mialm wrazenei ze inne mamy spia a tylko mje dziecko placze, az mi glupio bylo ze go uspokoic nie potrafilam, dlatego czekalam na wypis, bo TZ mial mi pomagac (jasne ![]() a terz to wolalabym bym w sziptalu byc prze pierwszy miesiac, nwet caly, bo tam wysprzatne bylo, jedzenie podane do lozka i moze ja jestem jakas dziwna ale mi smakowalo " ![]()
![]() |
#3003 |
Wtajemniczenie
|
Szaja brawo za chrzciny
![]() Fewciu, to może idź do pediatry i niech przepisze jakieś mm dla skazowców ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Wtajemniczenie
|
Fewcia - a może nutramigen? albo chociaz bebilon pepti?
#3005 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() ----------- a mojemu dzieciowi cos sie pokitrasilo w lepetynce i usnal mi chwile po 19 na raczkach na dworzu przed domem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 |
Zakorzenienie
|
Blogerko - u mnie w szpitalu też było dobre jedzenie. Naprawdę dobre. Nie mogłam narzekać. Nie było to jakieś świństwo bez smaku, tylko dobre mięso, ryba, jakieś warzywa gotowane do tego, na śniadanie zupa mleczna, jakieś kanapki, jajka, miałyśmy też podwieczorek - jakieś biszkopty, galaretkę, drożdżówki i takie tam. Dobre było.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3007 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3008 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
właśnie o tym myślałam,zobaczymy co powie lekarz. Wiecie,mam coraz mniej pokarmu chyba, ![]() Mała przez ostatni tydzień, przez całą dobę jadła co godzinę. Dzisiejsza noc była tylko wyjątkiem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() Iść spać razem z dzieckiem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3009 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
fewcia - wlasnie musi byc chyba stwierdzona alergia, u nas wystarczylo zalecenie gastrologa, ale pediatra cos tam sie burzyla - durna baba - bo jdnak 37 zl a 9 zl to kolosalna roznica
#3010 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Tylko tak jak pisałam,u mnie nie ma już terminów na następny rok ! Prywatnie też. Swoją droga to straszne,płacimy ogromne składki a jak przyjdzie co do czego to nie można się dostać do specjalisty i to z maleńkim dzieckiem! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Dziewzcyny zaraz was nadrobię, chciałam wam tylko napisać, że Małego przenieśliśmy dzisiaj do spacerówki i serce mi pęka
![]() w załączeniu Pietraszko i jego nowy dyliżans ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-06-16 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3012 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiec nie wiem czy to mleko jest tylko recepte, czy mozna kupić bez? bo to by się mijało z celem. resztę przelecę później ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3013 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Właśnie to jest dziwne,bo mleko można kupić bez recepty tyle wykupu droższe.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Aaa.. Cała jak samopoczucie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a znowu maz mowi, ze lepiej jedno dziecko bo wszystko wtedy moze miec co chce nie wiem czy ktoras z Was obstawia, ze na pewno nie wiecej dzieci? Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41347873]oooooooo gratuluję ![]() ![]() Kochana, stuknij ty się. Przecież ja. JA! szajopedia ( ![]() Są dzieci, które po prostu dłużej się przekonują do jedzenia. Masz siateczkę? jeśli tak, to ugotuj ziemniaka, wsadź kawałek, rozdziabaj palcem trochę by łątwiej do pyska dała radę wrzucić ![]() :d a nie mówiłam? ![]() A mnie się to imię bardzo podoba ![]() nooo masz rację ![]() ----------------------- Po chrzcie ![]() ![]() ![]() I tylko cały czas się zastanawiałam, czy się nie skupi, bo 2 dni nie robiła ![]() ![]() I Agatka już dzisiaj ok, uff ![]() ![]() Tak więc, ciotki, DZIĘKUJĘ za kciuki ![]() ![]() szaja a Ty chcialabys miec rodzenstwo? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Proszę o przepis na babę ![]() Cytat:
![]() Uwaga - chwalę się ![]() ![]() Lady ja myślę, że jest ok, a Pietraszko zadowolony ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3016 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a jak nozkę sobie polozyl slodziaczek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3017 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o wózek, to ja chyba kupię Bebetto Filippo...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3018 |
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() ja wczoraj tez mialam ciezki dzien, wiec polozylam sie do spania zaraz po tym jak dzieci uspalam czyli o 20 ![]() ![]() moze kiedys sie wyspie ![]() dzis tez chyba poloze sie wczesniej wiec wybaczcie ze nie cytuje bo wpadlam tylko na chwilke ... piszecie o drugim dziecku.. dla mnie to byla ciezka decyzja tzn. sama od siebie nie umialabym sie tak szybko zdecydowac dla mnie bylo to za szybko no ale stalo sie jak sie stalo i choc Mikus jest mega wymagajacym dzieckiem to czasu bym nie cofnela ![]() Meduzka to moze dla swietego spokoju wybierz sie z Julianka do specjalisty, przynajmniej udowodnisz swoja racje ? a nie mowilam Wam ze wyrobilam synkowi dowod, w srode ide go odebrac, na zdjeciu wyszedl smiesznie ![]() brawa za skonczone 5 miesiecy ![]() ![]() Lady skoro maly sam sie rwie do siadania to znaczy ze przyszla na niego kolej, nie mozna mu tez tego ograniczac. Moje dziecko zdecydowanie upalu nie lubi, marudzil dzis tragicznie na zewnatrz a mial same body z krotkim - juz lzej go raczej nie mam jak ubrac bo na golasa go nie wezme ![]() Jak ubieracie dzieci do spania w takie upaly na noc???
#3019 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Aaaa Lady-chcę kupić foczkę ale nie wiem czy nie jest już za mała na nasze dzieciaki? Chciałabym zacząć kąpać w dużej wannie bo w dziecięcej się miejsce kończy. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3020 |
Zakorzenienie
|
Bokeh u Nas ostatnio jest bardzo podobnie, Miki mało co je, tylko by marudzil i spal, a jak mi sie wydaje ze juz powinien byc glodny to on pociumka troszke i dalej nie chce. Tylko w nocy ladnie je.
#3021 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szaja ![]() ![]()
![]() |
#3023 | |
Zakorzenienie
|
hej
![]() nadrabiam, jeszcze nie wszystko ogarnęłam, ale jestem blisko; piekne zdjęcia dzieciaczków kapiących się i wcinających z siateczki ![]() Lady, super kuchnia wygląda ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3025 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a mleka to nie odmówi ![]() Cytat:
![]() bo jesteśmy... podtrzymuję to co mówiłam ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41347873] Kochana, stuknij ty się. Przecież ja. JA! szajopedia ( ![]() Są dzieci, które po prostu dłużej się przekonują do jedzenia. Masz siateczkę? jeśli tak, to ugotuj ziemniaka, wsadź kawałek, rozdziabaj palcem trochę by łątwiej do pyska dała radę wrzucić ![]() [/QUOTE] szaja, mam siatkę, ostanio dawałam jej jabłko, później banana i nie chce tego mymłać ![]() jutro jej sama ugotuje tak jak mówisz i zobaczymy dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3026 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, na bank ciąża, bo już się zaczęło :P Ból krzyża, dym papierochów mnie drażni, chce mi się spać i jestem ogólnie zmęczona. Oby nie urodziło się w grudniu hahaha... bo będę miała dzieciaki z jednego roku ![]() Mąż pewnego wieczoru jęknął coś w rodzaju "o oł..." ![]() Będzie ciekawie... Ale raz odchowamy i po sprawie. Pewnie nigdy byśmy się nie zdecydowali na drugie, zwłaszcza po traumie porodowej ;] Już się tego boję, myślę i wspominam. Chyba umrę jak będę już blisko terminu. No i znów wakacje z brzuchaczem... Czuję się, jakbym w ogóle przerwy nie miała.
![]() |
#3027 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u mnie też mała dźwiga głowkę i się w kąpniu podnosi na tej foczce, ale skoro robią to sami to chyba tak ma być... ![]() ![]() zaraz dam przepis jak ją wyciągne z piekarnika i sprawdzę czy wyszła ![]() ![]() tak Juliusz śpi teraz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3028 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() to jeszcze raz gratulacje i powodzenia ![]() zdrówka dla Ciebie i fasolki ![]() ![]() szaja, super, że chrzciny udane!! fewcia, samopoczucie, hmmm, różnie, kwadratowo i podłużnie- żarcik taki. a tak serio to odkąd to wywaliłam w k. to trochę mi ulżyło.
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-06-16 o 20:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 |
Zadomowienie
|
Authentic moje gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rolek z Yellow zazdraszczam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana wlasnie kurcze juz sama nie wiem ... na rowny teren kola sa oki, wozek prowadzi sie naprawde rewela, ale nie wiem jak w jakis teren nierowny .. musze poprosic ta kumpele zeby sie przeszla z mlodym na bardziej wymagajaca powierzchnie Cytat:
![]() ![]() Ufff nadrobilam ... Tak wogole to witam sie dziewczynki ... KUrde zlecial mi weekend ... Dzis bylam na zakupach malych i kurna nic na mnie nie pasuje ... chcialam 2 pary butow, 1 jakies baletki takie cihobiegi a 2 sandalki leciutkie ..chcialam kupic porzadne ze skory, ale nie bylo nifgdzie rozmiarow na mnie ![]() ![]() ![]() Tesciowa dzis byla u mnie, troche z mala posiedziala, a ja prasowalam 10 dniowe zaleglosci Blankowe ... MASAKRA ... Tak wogole TZ moj to jest taki matol i syfiarz ... wiecie serio ja sie zastnawiam jak ja kurna sie na niego zdecydowalam ... ja nidy za niego za maz nie wyjde ... kurde nie wiem czy jakas by go chciala, tylko ja taka glupia jestem ... on nawet kibla nie umie umyc ... dzis mu kazalam na chama, bo brudny syf, a mnie nie bylo w domu przeciez wiec to jego brod ... a on co .., wyczyscil musze a okolo, ale nie widzial, ze brod jest w srodku tam i trzeba szorowac ... na dodatek, zdarl mi te wycikane zelowe dyski, bo uzywam zamiast kostek do wc ... i tak jest ze wszystkim ... niedorajda i lewar ... mam go dosc ... ksiaze pier^&*()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.