|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41351238]Biorąc pod uwagę mój sposób żywienia to pewnie jestem jednym wielkim rakiem i ewenementem medycznym
[/QUOTE]Ja myślę, że każdy kto zagląda na Twojego bloga regularnie, też ma raki. |
|
|
|
#4652 |
|
Konto usunięte
|
Anlejka, milcz! o tym blogu nie mówi się głosno, wszystkie go przegladają i cierpią w milczeniu
|
|
|
|
#4653 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Dziwia mnie pytania przy skladania wniosku o wize do USA.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
to w sumie na czasie nadal (chyba). mogę się jarać
|
#4655 |
|
Ha ha ha ha ha
|
Napisz o tym na blogu
+outfit
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie, jeżeli ktoś siedzi w parku, a koło niego stoi otwarta butelka piwa, i przechodzi patrol, to może wlepić mandat, bo wszystko wskazuje na to, że osoba popełniała wykroczenie (i będzie je popełniać, gdy patrol pójdzie), mając przy tym świadomość, że nie powinna. W dodatku butelka jest już w pewnym stopniu opróżniona, więc oczywiście widać, że osoba zaniechała czynu tylko dlatego, że zobaczyła policję.
|
|
|
|
#4657 |
|
Konto usunięte
|
Ale wiesz, policja nie może cię aresztowac za stanie obok zwłok
Jeśli nie widzą, że pijesz, to nie może wlepić mandatu.
|
|
|
|
#4658 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
|
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Ale piwo tylko stoi obok mnie, akurat otwarte, bo sobie patrzę jak się wygazowuje" to według mnie żadna wymówka. Piwo jest otwarte, upite = usiłowanie popełnienia czynu zabronionego. |
|
|
|
|
#4660 |
|
Konto usunięte
|
Tak, ale nie mogą automatycznie uznać, ze to ty zabiłaś
![]() No ale nie mają prawa wlepić ci mandatu w teorii - no bo co mandat za "stanie piwa w miejscu publicznym"? To głupie, ale nie udowodnią ci, że piłaś akurat to piwo W praktyce to wygląda oczywiście inaczej.
|
|
|
|
#4661 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mnie też dziwią takie osoby. Dobrze, że teraz wszystko jest w usosie. Chociaż jak mieliśmy indeksy, to jedna osoba zbierała indeksy i sprawdzała sobie, tak bez żadnego poczucia wstydu, oceny innych osób. |
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;41350116]Nienawidzę uczucia kładzenie nowej warstwy tapety na gębę, nie wiem jak te laski to wytrzymują, ja czułam się wtedy brudna i taka fee.[/QUOTE]
Ja tak samo. Jeśli chcę nałożyć nową warstwę podkładu to muszę zmyć starą.
|
#4663 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4664 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Nie byłabym w stanie tak funkcjonować. Jak podkład nieciekawie wygląda, to go zmywam i nakładam nowy. Kiedyś co prawda robiłam poprawki za dnia, ale zaniechałam tego bo czułam potem, że zaraz mi twarz odpadnie.
|
|
|
#4665 |
|
Konto usunięte
|
Ale mogą zbadać alkomatem xD
moim zdaniem badanie alkomatem z wynikiem niekorzystnym, otwarta butelka piwa leżąca obok, do tego dopita do połowy w parku no to trochę jasno wskazuje xd |
|
|
|
#4666 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
A wszystkie patrole mają przy sobie alkomaty?
|
|
|
#4667 |
|
Konto usunięte
|
No przy badaniu alkomatem to faktycznie marne szanse na uniknięcie mandatu
|
|
|
|
#4668 |
|
Konto usunięte
|
nie wszystkie, ale jak się uprą to przecież to jest 5 minut roboty na komisariacie;p
|
|
|
|
#4669 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4671 |
|
Konto usunięte
|
To nadal jest pięć minut roboty :d
---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Ja bym się czuła jakbym... śmierdzącą koszulkę zakrapiała perfumami, albo na brudną zakładała kolejną, czystą |
|
|
|
#4672 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Nie dostał, bo się z nimi wykłócił. Teoretycznie mogliby mu dać, ale to by było jak... niektóre pomysły ZUSu - zgodnie z literą prawa, a sytuacja jest chora. Bo to naprawdę nielogiczne, żeby iść kilometr dalej tylko po to, żeby przejść przez pasy, nie uważasz? Jeszcze na jakiejś mało uczęszczanej drodze... Powiedział im, żeby mu pokazali pasy to po nich przejdzie, to zrobili głupie miny i dali spokój.
---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- [1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;41345985]Ja dostałam za to, że nie przeszłam, mimo braku pasów Niby mieli racje, ale jakoś osób idących przede mną nie zwinęli. I tak, chodzę tak dalej, ponieważ uważam, że większe niebezpieczeństwo stwarzałabym stojąc jak głupia na jednej z ruchliwszych ulic i 2 razy przechodząc nie na pasach. Chociaż ja tam święcie byłam przekonana, że tych 100m od przystanku do zejścia do mojego domu nie ma, ale jestem już uświadomiona [/QUOTE]A od tego przystanku do domu masz w ogóle chodnik?
|
#4673 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
takie mam wrazenie, ze czesto tak jest
|
|
|
|
|
#4674 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
. Przyjechali samochodem. Wynikła taka sytuacja, że TŻ musiał wzywać policję i na jego słowa, że "jeżdżą pijani po wsi" jeden z tych policjantów rzekł: "Przecież samochód stoi"No tak, pewnie we czwórkę go tu dopchali. ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ---------- A propos kolejek... Ostatnio koleżanka opowiadała mi, że czekała w kolejce do lekarza, który wychodził i czytał, kto ma wejść. Jakiś pan się rzucił, że teraz jego kolej, lekarz pyta, czy jest pani Y? Facet krzyczy(nie patrząc czy się ktoś zgłasza), że nie ma, że teraz jego kolej i się wpycha do gabinetu .
|
|
#4675 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy jedzie Pan do USA, zeby handlowac bronia, przemycac ludzi, handlowac narkotykami. Czy bral Pan kiedys udzial w morderstwie? Czy nalezy Pan do jakiejs grupy terrorystycznej? Pytania o rodzine i sprawy prywatne. A pytan pierdyliard. Zarty jakies. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Jestem chora psychicznie, mam kile, naleze do Alkaidy, a mam zamiar sie prostytuowac. Edytowane przez 201708160922 Czas edycji: 2013-06-17 o 09:49 |
|
|
|
|
#4676 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 9
Cytat:
Jakby prawdziwy terrorysta odpowiedział twierdząco na te pytania
|
|
|
|
|
#4677 | |
|
zawsze mam racje
|
Należę do wizażowej grupy terrorystycznej terroryzującej rossmana w celu nakłonienia do przywrócenia sprzedaży pewnych odżywek do włosów.
I chce się zająć handlem rzeczami kuchennymi w tym nożami, a to może być narzędzie zbrodni Mordowałam w grze komputerowej, ale to chyba oznacza, że mam złe skłonności. I przewiozę w sobie komórki jajowe, a to prawie jak połowa człowieka. -- Dziwi mnie, że się ludziom chce do USA jeździć, jak tam taką łaskę robią jakby bramy raju otwierali. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() A reszta ludzi może nie lubi dlatego, że tam gdzie trzeba to ich nie ma. No wiadomo, że nie mogą być wszędzie na raz, ale jak kogoś napadną to uważa, że policja powinna być akurat w tym akurat miejscu.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-06-17 o 10:34 |
|
|
|
|
#4678 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4679 | |
|
Konto usunięte
|
ciekawe jak jest z wizą do Polski. Czy są podobne pytania? ;>
i jak jest ze staraniem się o obywatelstwo polskie ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mówi, że ona nigdy nie zmywa po przyjściu do domu, a jak wychodzi potem to poprawia, nową warsztwę pudru daje..Cytat:
Wiadomo, że jak ktoś idzie z otworzonym piwem, to nie właśnie dlatego, tylko cel jest oczywisty - sobie wypić od razu. Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

[/QUOTE]

W praktyce to wygląda oczywiście inaczej.

takie mam wrazenie, ze czesto tak jest
. Przyjechali samochodem. Wynikła taka sytuacja, że TŻ musiał wzywać policję i na jego słowa, że "jeżdżą pijani po wsi" jeden z tych policjantów rzekł: "Przecież samochód stoi"