|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Zapraszam do glosowania na kolejny tytuł wątku! | |||
| W majteczkach biegam, plecak noszę-przedszkolak będę za rok o tej porze |
|
3 | 10,71% |
| Drugie lato już na nami, na zimę i sanki teraz czekamy |
|
4 | 14,29% |
| Bunt dwulatka w pełnej krasie, żyć się jednak z tym jakoś da się |
|
6 | 21,43% |
| Super mamy, super dzieci, drugi roczek szybko zleci |
|
5 | 17,86% |
| Dzieciaki nasz maja 2 lata, a my w komplecie nadal "tratatata" |
|
1 | 3,57% |
| Sikamy po kątach, psocimy że strach, a nasze mamy tylko "och" i "ach" |
|
9 | 32,14% |
| Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-08
Marzenka no poszlam na kontrolna kolposkopie bo rok temu tez bylam z powodu nadzerki ktora sie teraz powiekszyla i jest tam taka zmiana ktora albo jest spowidowana tymze wirusem albo jest no nieqiadomo jaka... nowotworowa lub nie dlatego lekarz pobral wycinek. Dlatego tak sie denerwuje.
Marina na Twoich tesciow szkoda slow. Olej ich. :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Juluś 20.07.11 Kornelia 04.02.2016 Będę powtarzać zawsze: bieda to stan umysłu. Edytowane przez Chelsea91 Czas edycji: 2013-06-15 o 15:00 |
|
|
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-0
Marzenko - śmietanowiec: http://www.mojewypieki.com/przepis/s...hym-z-wisniami
|
#2253 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-0
Oto Natalka
![]() DSC_0104.jpg DSC_0101.jpg DSC_0239.jpg 1.jpg |
|
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-0
MARINKO kur...ja tez ich nie lubie
Chorzy ludzie...---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- MARZENA Haniołek ślicznie czyta
|
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z fb w pon się odezwę wieczorem bo stąd nie mogę się zalogowac.pozdrowionka
|
|
|
|
#2256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
AgaG, Chelsea, iwa, marzenko, Shira, Lili, Marinko, dziękujemy za życzenia ![]() Myha, śliczna Natalka!!! marzenko, Hania jak zwykle wymiata ![]() Marina, ja też nie znoszę twoich teściów. Współczuję Wiecie co, chyba mi ktoś dziecko podmienił, albo przejął się tym że ma już dwa lata Do wczoraj na nocnik sikał od czasu do czasu, o niczym innym nie było mowy. A dziś od rana woła za każdym razem, wszystko (grubsze sprawy też) ląduje w nocniku ale nie wierzę że mu tak zostanie
|
|
|
#2257 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() - To jacyś psychopaci! Już nawet po tym jak traktują zwierzęta widać, ze to nie mogą być dobrzy ludzie Maleńka Czarnulka Psuje do niej imię Natalia Cytat:
Brawo
|
|
#2258 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo
Adaś i Igor, sto lat dla Was chłopcy, Rośnijcie zdrowo! Adaś wspaniały prezent dziś rodzicom zafundowałes w postaci siusiania "ma dorosłego" Eliko gratuluje serdecznie chłopca ![]() Góra pytałas o schody bedą drewniane, w naszym obecnym mieszkaniu tez mamy z tego tartaku Marzenko Haniołek wymiata z mówieniem, tak ładnie i wyraźnie "ćita" Aż dech zapiera Kajoolku, śliczny zgrabny brzucholek. Adrji co u Was? Mała Natalia słodka kruszynka. A w telikowie cudowne zamieszanie remontowe, I choć jesteśmy strasznie zmęczeni, mamy dużo radoche z urządzania i już nie możemy sie doczekać niedzielnej kawy na własnym tarasie ![]() Brumciu małosolne mmmhhh Tez mam ochotę
Edytowane przez telik Czas edycji: 2013-06-15 o 22:49 |
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Myha Natalka cudowna
![]() Aaniu to super z tym nocnikowaniem! zazdroszczę ![]() my po imprezie ![]() nawet tańce były ![]() Ala tortem zachwycona bardzo spodobało jej się zdmuchiwanie świeczek
|
#2260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie znowu plecy bola... Co troche porobie to potem cierpie...
Od poniedziqlku bece dwa tygodnie dorabiac u znajomebo na telefonie w jego firmie. Moze szwagaierke wkrece bo szuka pracy. Zaneta- jablka mam z biedronki. Teraz czekam na sezonowe owoce bo jak beda w znosnej cenie to bedzie jazda z sokami i dzemami. Drugi raz edytuje ![]() wczoraj dzien bez pampka. 12razy mokre majty, 3razy kupa,1 siuskowa kaluza wola ale nie zdazy dobiec. 5razy nie wolala bo akurat kucnela i poszlo... Ale bede probowac jak edzie ladna pogoda.Na dzialce szalenatwem sa slimaki - kinga je laskocze zdzbłami trawy. I opowiada wierszyki. Za to muchy to jakas trauma. Wlsanie artur tlumaczy kindze "muchy sa małe. Nie zjadaja ludzi. A jak sie je nadepnie to nie zyje. Masz zabke bo ona zjada robale." kochany brat! Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2013-06-16 o 09:16 |
|
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
AGATKO NAJLEPSZEGO GADUŁKO
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Adaś wszystkiego najlepszego Agatko sto lat! Monia a Ty już wiesz kto tam u Ciebie puka w brzuszku?
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Gagata
|
|
|
|
#2265 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy. 07-08
Adasiu, Agatko sto lat maluszki!!!!
Ps. Aniu moze już tak z nocnikiem zostanie, u nas też z dnia na dzień Zuz nagle zaczęła na nocnik siadać i tak oto jest już dwa tygodnie bez pampersa w dzień ![]() Wcześniej ani razu nie zrobiła nic na nocnik, aż jednego dnia zaczęła za każdym razem wołać i robić. Wzięła mnie z zaskoczenia i do tego 3 miesiące wcześniej niż Kuba.
![]() Kto rano wstaje ten jest niewyspany ![]() - Co robisz? - Szukam szczęścia. - W lodówce??? - Gdzieś kur*a musi być!! Edytowane przez iustyna1 Czas edycji: 2013-06-16 o 11:07 |
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Monia u nas muchy to tez trzyma u jednej i drugiej
![]() Agatko wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń. u nas skwar od rana dziewczyny spały do 10 teraz myślimy co dziś robić
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Agatoko - sto lat Cytat:
Tymuś je ubóstwia. Jak znajdzie jakiegoś, to go karmi trawą i sadza sobie na wierzch buta, i tak z nim łazi I próbuje wierszyk mówić "ślimak ślimak pokaż rogi". Oczywiście po swojemu Ślimak to "imak".A Artura tłumaczenie boskie
|
|
#2268 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatko sto lat!
Myha sliczna Twoja pyzunia! Czarnulka Iwa Twoje dziewczyny jak bliźniaczki! Tort widze, ze sliczny! Czyli w końcu się udal? Blondynko Ty już w domu, czy jeszcze na wczasach? Marinko i jak impreza się udala? Ania, Justyna brawa dla dzieciakow! A to my i moje kapelusze. Mój to była proba, w sumie nie miałam go zamiaru robic dla siebie, bo jakos się nie widze w czyms takim, no ale jak już jest, to może wezme na wczasy. Co myślicie? |
|
|
|
#2269 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Brumku nie było mamy.Może dzisiaj przyjedzie, jak da radę...Ale wstydziła by się. Ja bym tak nie mogła jakbym wnuczka miała. Aga było ok! Igor ganiał z kuzynem - zadowolone dzieci, to najważniejsze dostał rower biegowy od mojej chrzestnej. Fajny, cieszymy się.Ale Wy ładne! no ślicznotki!!! Iwa słodziaki masz. Agatko 100 lat!!!!!!!!!!!!1
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
|
|
|
#2270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Agatko, wszystkiego najlepszego!!!
Cytat:
![]() Iwa_iw, ślicznotki masz!! Cytat:
![]() mam nadzieję ze tak będzie ![]() Cytat:
ślimaki, robaczki, niczemu nie daruje. Al e ślimaki te bez skorup, winniczków na szczęście nie rusza. A rozdeptane bierze w rękę i podziwia ![]() ![]() Śliczne kapelusze!!! ehh... moja
|
|
|
#2271 | ||||
|
Zadomowienie
|
Bry Kuniaste
Cytat:
o jacieeeee, ale boska!!Cytat:
brawo dla Adasia!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no chyba to nikogo nie dziwi
|
|
#2272 | ||
|
Zakorzenienie
|
moje kobietki dziękują za komentarze
![]() Cytat:
![]() prostszego to już się chyba nie da zrobić biszkopt ostatecznie wyszedł - nie wiem co to było....miałam już gotowe blaty kupować, ale moje ego chyba by nie przeżyło ![]() kapelusze superowe extra wyglądacie!na wyjeździe na pewno się przyda! Cytat:
wiem, że to niemożliwe, ale my chyba mamy tą samą teściową
|
|
#2273 |
|
Zadomowienie
|
Sto lat dla Agatki.
Natalka sliczna. A my cały dzień na balkonie moczylismy się w wiaderku. Muszę basenik kupić.
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy.
bella - na 80% corcia. jutro ide do gina o moze sie wiecej dowiem
dzis umieralam. poszlam z rodzinka do kosciola na taka lokalna gore. ledwo weszlam. potem jeszcze chcialam uspic kinge i spacer po dzialklach w wozku - trawiasta droga, ciezko. i mnie wzielo. brzuch jak kamien, bol niemilosierny, az musialam przystanac i ukucnac. prawie plakalam... potem maz sie zezloscil i kazal mi lezec do konca dnia... kim urodzila
|
|
|
|
#2275 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za to chrzestna super prezent zrobiła. Najlepszy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() My dziś u mamy byliśmy na obiedzie. Cały dzień w ogrodzie, Boże, jakie to szczęście mieć ogród. Żeby tyle na dworze być na co dzień, to ja się muszę codziennie naspacerować tyle, że mi wszystkim wychodzi. A tak siada się z dzieckiem na własnej działce i miodzio No i u znajomych obok obowiązkowo zaliczyliśmy batut i karmienie papug Tymek tak lubi ten batut, że na tę moją znajomą mówi "Ciocia Hopa"
|
|
#2276 |
|
Wtajemniczenie
|
Adaś, Agatka zaległe sto lat i
witam się! nadrobiłam, ale nie mam czasu teraz odpisywać. niestety.. melduję, że byliśmy z Haneczką w Poznaniu na festynie. super było. Hania zadowolona. tylko upał straszny i nie daliśmy rady wytrwać do końca |
|
|
|
#2277 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A tak poważnie, to sama marzę o takim ogródku.![]() ADAŚ, AGATKA 100 LAT, 100LAT(zaległe...) Hej. Z odpieluchowywania nici-wogóle nie woła na nocnik-cudem jakimś zrobi siku na nocnik, niewiem czy nie dac sobie spokój? czy nadal nakładać Jej majtki, a i tak nic z tego... W sobotę P. domalował pod oknem, dzieciaczki były u mojej mamy-ja posprzątałam, a potem pojechałam z P.na zakupy, po dzieciaczki i na działkę.Wieczorem jeszcze jedne zakupy. W niedzielę robiliśmy grilla niby mieliśmy z sąsiadami, ale teście trochę sie wprosili, więc ja mówię, że jak oni będą to i swoich zaproszę, a co , no i na dobrą sprawę dobrze że byli, bo tak to sami z dwójką dzieci marnie byśmy obsługiwali gości. A wogóle nie wyszło tak jakbym chciała...
Edytowane przez Oliweczka1985 Czas edycji: 2013-06-17 o 08:23 |
||||||||||
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
Nie spodziewałam się że ksiądz mi nie wyda zaświadczenia pozwalającego zostać chrzestną
Byłam wczoraj u niego, a on mi mówi, że nie wypisze mi bo za mało do koscioła chodzę, bo on mnie rzadko widzi, i nie spełniam wymagań. ![]() Mówie mu ze chodzę do sąsiedniej parafi, to mi powiedział że mam przynieść zaswiadczenie od tamtego ksiedza że chodzę do niego do kościoła. Poszłam do tego księdza ( bojąc się bo za często to ja faktycznie nie chodzę z nastawieniem na kpine, ale co mi zalezy spróbować) no a ten mi powiedziłał, że tmten ksiądz sobie jaja robi, że ja nie jestem dzieckiem od komuni żeby mi zaswiadczenia wypisywał. I że nie ważne kto gdzie chodzi, wazne że chodzi.Powiedział tylko, zeby jeszcze raz spróbować, a jak nie to ( bo ten chrzest jest w jego kosciele) to bede mogła być chrzestną bez tego, tylko po cichaczu. Ach te ludzie. |
|
|
|
#2279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Monia fajnie ale chyba wczoraj z lekką przesądziłas. My od rana w piaskownicy siedzimy,kupiliśmy in te wiaderka z biedronki, i się bawią. Pół dnia im zejdzie w piasku. Gomra to gdzie jest ta sąsiednią parafia ;-)?
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

Chorzy ludzie...

Do wczoraj na nocnik sikał od czasu do czasu, o niczym innym nie było mowy. A dziś od rana woła za każdym razem, wszystko (grubsze sprawy też) ląduje w nocniku
:

Już nawet po tym jak traktują zwierzęta widać, ze to nie mogą być dobrzy ludzie

zębole
ślimaki, robaczki, niczemu nie daruje. Al e ślimaki te bez skorup, winniczków na szczęście nie rusza.