|
|
#2401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
No cóż, nie jest to idealnie dopasowany do mnie i do moich potrzeb partner, ale co poradzę, że się zakochałam i już? Po prostu patrzę na niego i.... nie mogę ![]() ![]() Aaa, a ja myślałam, że już jesteś zaręczona ![]() Mój to mi się chyba nie oświadczy do starości może wtedy dojrzeje ![]() Cytat:
Ale czułam się wtedy odrzucona jak nigdy.
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem załamana... Egzamin był okrutnie trudny... Tak trudny, że myślałam, że to żart po zobaczeniu pytań...
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Jovi, mój ex właśnie też nie okazywał uczuć, totalnie nie okazywał... I w sumie przez to się z Nim rozstałam
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Ty byś chciała przystojniaka, ale nie lalusia; zakochanego po uszy, ale nie obnoszącego się z uczuciami; nie wpatrzonego w Ciebie, ale też niezauważającego innych kobiet
|
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam do was z niebytu, tyle było stron do nadrobienia, że nie pamiętam, co chciałam poodpisywać
![]() Wysłałam wczoraj pracę do profesorki wieczorem, dzisiaj rano dostałam odpowiedź, że mogę już drukować. Czy jest możliwe, że praca nie wymaga ŻADNYCH poprawek? ![]() I jutro jadę do domu, pofarbuję włosy, zrobię zdjęcie dyplomowe, wpiszę cytacje, bibliografię i pojadę w przyszłym tygodniu z pracą do Sosnowca. Pony
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty jesteś przecież perfekcjonistką, więc nic dziwnego, że promotorka zaakceptowała pracę w całości
|
|
|
|
|
#2407 |
|
MBZ♥
|
Arra
ciesz, że tak w Ciebie wpatrzony![]() Magda, my na imprezach czy spotkaniach nie wisimy na sobie mi wystarcza muśnięcie ręki, puszczenie oczka, objęcie na chwilę kiedy stoję tyłem i nie widzę jak podchodzi i słuchanie jak mówi:moja żona Med wszystko na pewno napisałaś bardzo dokładnie więc nie dziwota że poprawek nie ma |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2409 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szkoda z tym egzaminem... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień Dobry ![]() po tym nadrabianiu nie mam siły na pisanie
|
|
#2410 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
M. przytachał telewizor do łazienki, było winko, kula do kąpieli i tak oglądaliśmy. Średnio romantyczny film, ale cóż Cytat:
gdzie tym razem jeździłaś?Cytat:
![]() Ogoliłaś bobra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Bajkał, elektrownia wodna w Janowicach a potem śluza w Ratowicach. Miałam wracać jak zawsze przez łąki i Kotowice ale zalało i się nie dało. Więc wróciłam tą samą trasą - mogłam jeszcze jechać do Jelcza i Oławy ale chyba bym padła
![]() Co do drugiego to :haha: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Med wymiatasz! No ale nic dziwnego, ze praca bez poprawek skoro taka porządną studentka z Ciebie.
Ja myślę, za takie obściskujące się pary to zwykle kwestia początkowego etapu związku i choć to drażni to jest urocze jednocześnie. Nie ma to jak kieliszek zimnego białego wina i talerz makaronu (tu powinna być emotka love) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
med, zdolnaś!
![]() pati podziwiam za ten rower ćwiczysz coś oprócz tego? jakieś efekty?![]() jak byłam na koncercie, gdzie był ścisk taki, że nie można było palcem kiwnąć, to jakaś para przede mną, trochę z boku, się lizała (inaczej tego nazwać nie mogę). bałam się, że mnie oplują ![]() dziewczyny biegające - czujecie różnice między zwykłymi adidasami, a takimi lekkimi do biegania? mam ochotę zainwestować, ale nie wiem czy jest sens |
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, dobra, zdałam pierwszą część egzaminu!
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Pony gratuluję!!
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
... i było się tak martwić? Brawo
Mam PM-kę w pierwszej połowie lipca
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
nie umiem się zmotywować, chociaż za każdym razem mówię że nie zrobię przerwy w ćwiczeniach. Ale na razie jest marnie. Jak widzę tłuszczyk i cellulit to niestety mnie trafia... Ale dzisiaj stwierdziłam, że przeziębienie przechodzi to może wrócę do ćwiczeń. Oby tym razem nie skończyło się tak jak zawsze. Widząc efekty po ewce korci mnie wrócić do niej, plus pupa/brzuch z mel b i tiffoczki. Chociaż plusem jest to, że jadąc tyle km nogi zaczęły boleć mnie pod koniec. Kiedyś ledwo co robiłam 10-15 km. Ale efektów nawet po rowerze nie widzę mam w domu nawet rolki i skakanke i co z tego jak mam lenia ![]() A jak u Ciebie z ćwiczeniami? Co do drugiego to fuuuuu ![]() Pony gratuluję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() 6.05.2017 ![]() Edytowane przez patuska18 Czas edycji: 2013-06-17 o 20:15 |
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Pony gratuluję. dużo części jeszcze do zaliczenia zostało?
Dostaliśmy dziś zaproszenie na wesele na 30 czerwca czyli za 2 tyg. Kolega tż zadzwonił z info, że zmieniła im się koncepcja i jednak robią wesele a nie tylko obiad dla rodziny. A myślałam, że my byliśmy niezdecydowani
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Pony - gratuluję
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jechałaś tą nową obwodnicą? Fajnie się jedzie, jest droga rowerowa.A w której części Wro teraz mieszkasz, że tak często sie tu zapuszczasz? Rain to super Horse gratuluję to kiedy kolejna część?
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
Aleks, jeszcze jedna - praktyczna. Piszę w środę. |
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje!!
![]() Cytat:
![]() A my się uczyyymyyy, ale właśnie się dowiedziałam, że piszemy egzamin w sali na 160 osób... a nas na roku jest jakieś 170 ![]() Nie wiem, czy nadal mam się ochotę uczyć
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam, gratuluję zdania tego bardzo trudnego egzaminu
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie praktyczna - praktyczna, czy tak jak na ogół praktyczna - pisemna?? Jak uczyłam florystyki to moja grupa mało z krzeseł nie pospadała jak się dowiedziały, że egzamin praktyczny będą zdawać pisemnie
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
A pisałam Wam, że mój Frugo wyzdrowiał?
))) Odkąd rodzice mają Tosię to on jest nią tak zaabsorbowany, że z dnia na dzień było coraz lepiej, a teraz już całkiem zamyka pysk i wszystko pogryzie, oko też ma całkiem normalne, nie ma tylko tych mięsni nad oczami. Nie wiem co mu było, lekarze rozkładali ręce, ale jestem przeszczęśliwa z tego powodu, mam nadzieję, że mu to nie wróci i jest to dla mnie prawdziwy cud |
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że mimo różnic kulturowych i rasowych Frugo Tosię zaadoptował?
|
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
claris super wiadomość! tosia uzdrowicielka
![]() pati, u mnie średnio ale mam silne postanowienie poprawy
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
rain zdecydowanie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

Mi tak raz na pół roku przejdzie przez myśl, że mógłby mnie porwać na jakiś romantyczny piknik i wyznawać mi miłość od rana do wieczora
ale na codzień tego nie potrzebuję i wystarcza mi rzucone w przelocie "apetycznie wyglądasz" 
No cóż, nie jest to idealnie dopasowany do mnie i do moich potrzeb partner, ale co poradzę, że się zakochałam i już?
może wtedy dojrzeje 

Ty jesteś przecież perfekcjonistką, więc nic dziwnego, że promotorka zaakceptowała pracę w całości
ciesz, że tak w Ciebie wpatrzony

mam w domu nawet rolki i skakanke i co z tego jak mam lenia