Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 18:42   #4441
Atenya
summer vibes;)

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Tak swoja drogą to wcale nie podobają mi sie te torby Dzikiego Józefa ( co za nazwa ). W życiu bym z takim torbiszczem nigdzie nie wyszła
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 18:42   #4442
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Z tego co wiem vege nie jedzą ani sera, ani mleka, ani niczego co pochodzi od zwierząt - wegetarianie za to nie jedzą tylko mięsa, a inne produkty pochodzenia zwierzęcego tak
Nigdy nie zagłębiałam się jakoś w te filozofię ( bo chyba mogę to tak nazwać), sama za mięsem średnio przepadam, ale raczej nie zdecydowałabym się na całkowite jego odstawienie z menu.
Co do RLM powinna powiedzieć, że nie je mięsa, a nie że jest wegetarianką i było by po problemie. Chyba, że każdy inaczej rozumie pojęcie wegetarianizm....
Vege to od wegetarianizmu, a wegan ma już dużo ostrzejsza dietę. Dlatego wegetarianka, która rozparawia o etyce itp. a sama je nabiał czy pije mleko to kabaret. Krowy zabić nie można bo to jest złe, ale już można ją zmuszać do laktacji przez całe zycie, zmuszać do rozrodu ( bo przecież skądś musi mieć mleko). ba- krowa wydaje na świat cielaka, który zazwyczaj idzie do ubojni i staje się pyszną cielęcinką. Bez cielęcinki nie byłoby tego sztucznego podtrzymywania laktacji u krów czyli mleka.
Sama nie noszę futer- nie ten klimat, torby skórzane mam. Nie jestem wegetarianką bo mięso lubię. Ale gdyby człowiek miałby byc roślinożerny to trawiłby np. celulozę- błonnik, miałby żołądek jak koza czy krowa.
Sama nie popieram wielkich hodowli zwierząt tylko na ubój- ja jem mięso tylko od rolników, z prywatnych gospodarstw, gdzie zwierzęta nie są szprycowane paszą z gmo itp.

Czyli co- jak ktoś nie je mięsa to nie może się nazywać wegetarianinem? Wtedy jest tylko jaroszem?
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 18:51   #4443
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Czyli co- jak ktoś nie je mięsa to nie może się nazywać wegetarianinem? Wtedy jest tylko jaroszem?
Pewnie może, ale np. ja "wiązałam" wegetarianizm z jakąś tam ideologią

Ej na ile Bubus dostał bana?

Edytowane przez patisia123
Czas edycji: 2013-06-17 o 18:52
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 19:02   #4444
agnieszka0790
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lmaa Pokaż wiadomość
I mamy "pyskowke"na FB. Wiedzialyscie,ze DZIKI JOZEF to torebki (ja nie wiedzialam- uwsteczniona ja taka ),produkowane przez - i tutaj tez ciekawostka w dyskusji.Macie ochote,to poczytajcie https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
ooo makeupsamouk, zaskoczona jestem.

błagam zmotywujcie mnie! za pół godziny muszę wyjść na fitness, a tak mi się nie chce... Najchętniej poszłabym spać..
agnieszka0790 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 19:05   #4445
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość

Ban tymczasowy jest chyba na 2 tygodnie

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka0790 Pokaż wiadomość
ooo makeupsamouk, zaskoczona jestem.

błagam zmotywujcie mnie! za pół godziny muszę wyjść na fitness, a tak mi się nie chce... Najchętniej poszłabym spać..
Pomyśl o efektach
Stary 2013-06-17, 19:06   #4446
201605170931
Konto usunięte

Cytat:

a za co dostała?
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 19:11   #4447
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Co Księżniczka studiuje ?
Obstawiam bombing, a zaocznie świeczkoznawstwo.

Cytat:
Napisane przez lmaa Pokaż wiadomość
I mamy "pyskowke"na FB. Wiedzialyscie,ze DZIKI JOZEF to torebki (ja nie wiedzialam- uwsteczniona ja taka ),produkowane przez - i tutaj tez ciekawostka w dyskusji.Macie ochote,to poczytajcie https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Dzikiego Józefa znałam wcześniej od Szusz i myślalam, że to po prostu jakaś dość ekskluzywna polska marka, jak Sabrina Pilewicz czy coś. Nie spodziewałam się w ty wkładu MakeUpSamouka. Lubiłam ja oglądać, bo filmy były takie inne, dobrze nakręcone, ładne po prostu.

Cytat:

Chyba nikt nie wie...
Może na tydzień?
Miło jej na pewno będzie jak będzie nadrabiać, że tyle osób dopytuje.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez sophistgirl Pokaż wiadomość
a za co dostała?

Najpierw ostrzeżenie za offtop, a potem bana tymczasowego za wyrażenie opinii na ten temat.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 19:15   #4448
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Vege to od wegetarianizmu, a wegan ma już dużo ostrzejsza dietę. Dlatego wegetarianka, która rozparawia o etyce itp. a sama je nabiał czy pije mleko to kabaret. Krowy zabić nie można bo to jest złe, ale już można ją zmuszać do laktacji przez całe zycie, zmuszać do rozrodu ( bo przecież skądś musi mieć mleko). ba- krowa wydaje na świat cielaka, który zazwyczaj idzie do ubojni i staje się pyszną cielęcinką. Bez cielęcinki nie byłoby tego sztucznego podtrzymywania laktacji u krów czyli mleka.
Sama nie noszę futer- nie ten klimat, torby skórzane mam. Nie jestem wegetarianką bo mięso lubię. Ale gdyby człowiek miałby byc roślinożerny to trawiłby np. celulozę- błonnik, miałby żołądek jak koza czy krowa.
Sama nie popieram wielkich hodowli zwierząt tylko na ubój- ja jem mięso tylko od rolników, z prywatnych gospodarstw, gdzie zwierzęta nie są szprycowane paszą z gmo itp.

Faktycznie - pomyliłam pojęcia - pogoda nie sprzyja myśleniu
No właśnie - jaka jest różnica pomiędzy byciem jaroszem, a wegetarianinem?
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 19:17   #4449
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Faktycznie - pomyliłam pojęcia - pogoda nie sprzyja myśleniu
No właśnie - jaka jest różnica pomiędzy byciem jaroszem, a wegetarianinem?
google podpowiedziało mi , że jarosz je tylko ryby , a wegetarianin nie je w ogóle mięsa.

ale raczej chodzi o to , że jarosz nie wiąże z tym żadnej ideologii tylko np. nie smakuje mu mięso , nie lubi itp.

Edytowane przez patisia123
Czas edycji: 2013-06-17 o 19:20
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 19:24   #4450
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

google podpowiedziało mi , że jarosz je tylko ryby , a wegetarianin nie je w ogóle mięsa.
A ryby zaliczają się do mięsa? Bo na ten temat słyszałam różne teorie
Oglądałam sobie Dzikiego Józefa i nie rozumiem zachwytu nad tymi torebkami No cóż... ja nigdy do końca nie rozumiałam blogerek/vlogerek.

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
ale raczej chodzi o to , że jarosz nie wiąże z tym żadnej ideologii tylko np. nie smakuje mu mięso , nie lubi itp.
Czyli RLM powinna sie nazwać jaroszem ( jaroszką?) a nie wegetarianką
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 19:26   #4451
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:

Ja też wiąże wegetarianizm z jakąś tam ideologią, ale często jest moim zdaniem invalid bo ktoś nie je mięsa, a mleko już pije. Dla mnie to rodzaj diety. Nie wiem, może zacznę bojować, ze np. Polacy nie mogą być na diecie śródziemnomorskiej bo nie należą do kraju z Mediterranean region ich prapra dziadkowie nie uprawiali oliwek tylko zajadali się kartoflanką czy chlebem ze smalcem, a zamiast wina łoili wódę.
Dziwi mnie, że też inna rzecz- produkty testowane na zwierzętach- nagonk a na koncern L'oreal, który należy do Nestle- wiele wegetarian swoich pupili karmi Friskies czy Puriną, która właśnie należy do Nestle. Wszystko jest testowane na zwierzętach bo musi- tylko, że w jednym przypadku jest to produkt gotowy (wtedy jest nagonka) a w innym substraty, z których powstanie przedmiot- i tutaj producent bezkarnie może zamieścić informację o nietestowaniu jego produktu na zwierzętach. Bo de facto jego produkt nie był testowany, ale juz poszczególne części składowe tak.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 19:30   #4452
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Oglądałam sobie Dzikiego Józefa i nie rozumiem zachwytu nad tymi torebkami No cóż... ja nigdy do końca nie rozumiałam blogerek/vlogerek.

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Czyli RLM powinna sie nazwać jaroszem ( jaroszką?) a nie wegetarianką

Ja strzeliłam kiedyś faux pas robiąc urodziny. Było mięsne danie na ciepło i miała przyjść koleżanka wegetarianka, więc specjalnie dla niej przyrządziłam rybę. A ona się wydarła na mnie "A co Ty myślisz, że ryba to jest owoc czy warzywo?!". :/ Ale wydaje mi się, że zależy od osoby. Wiem, że niektórzy wegetarianie jedzą ryby, inni za to twierdzą, że TRU vege ryby nie tknie... Weganie chyba nie jedzą nic pochodzenia zwierzęcego - jaja itd. Są jeszcze tacy półwegetarianie, którzy nie mam pojęcia jak się nazywają , co to nie jedzą mięsa czerwonego - drób może być.

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Ja też wiąże wegetarianizm z jakąś tam ideologią, ale często jest moim zdaniem invalid bo ktoś nie je mięsa, a mleko już pije. Dla mnie to rodzaj diety. Nie wiem, może zacznę bojować, ze np. Polacy nie mogą być na diecie śródziemnomorskiej bo nie należą do kraju z Mediterranean region ich prapra dziadkowie nie uprawiali oliwek tylko zajadali się kartoflanką czy chlebem ze smalcem, a zamiast wina łoili wódę.
Dziwi mnie, że też inna rzecz- produkty testowane na zwierzętach- nagonk a na koncern L'oreal, który należy do Nestle- wiele wegetarian swoich pupili karmi Friskies czy Puriną, która właśnie należy do Nestle. Wszystko jest testowane na zwierzętach bo musi- tylko, że w jednym przypadku jest to produkt gotowy (wtedy jest nagonka) a w innym substraty, z których powstanie przedmiot- i tutaj producent bezkarnie może zamieścić informację o nietestowaniu jego produktu na zwierzętach. Bo de facto jego produkt nie był testowany, ale juz poszczególne części składowe tak.

Testowanie na zwierzętach to temat rzeka, a yutuberki toczą o to straszne boje... Ostatnio dawno nic nie było.
Stary 2013-06-17, 19:38   #4453
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Wg mnie to jest mięso. Ryby nie rosną na krzaczku czy drzewie

Kiedyś miałam śmieszną sytuacje na stołówce na wakacjach. Pojechałam ze znajomymi nad jezioro i podano nam sporo mięsiwa. Ja wtedy byłam wege czy tam jaroszem jak kto woli i poprosiłam o zmianę mięsa na coś innego. Pani zapytała - a może być parówka? A my oczy na nią WTF?

Także ten...

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-17 o 19:39
Stary 2013-06-17, 19:40   #4454
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Wg mnie to jest mięso. Ryby nie rosną na krzaczku czy drzewie

Kiedyś miałam śmieszną sytuacje na stołówce na wakacjach. Pojechałam ze znajomymi nad jezioro i podano nam sporo mięsiwa. Ja wtedy byłam wege czy tam jaroszem jak kto woli i poprosiłam o zmianę mięsa na coś innego. Pani zapytała - a może być parówka? A my oczy na nią WTF?

Także ten...

W niektórych parówkach są światowe ilości mięsa, więc to już podchodzi pod wege prawie.
Stary 2013-06-17, 19:41   #4455
lakeithia
Zadomowienie

GG do lakeithia
Filmiki urodowe na you tube, część XII

Nissiax po kilku dniach ciszy dodała nowy filmik http://youtu.be/YVs8N_1tm9Q

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-17, 19:46   #4456
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
W niektórych parówkach są światowe ilości mięsa, więc to już podchodzi pod wege prawie.
Też racja Ale padłam wtedy

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Czy mi się wydaje czy Nissiax jakos nie w sosie jest na tym filmiku?
Stary 2013-06-17, 19:46   #4457
dominkoo
Raczkowanie

Cytat:
Ja strzeliłam kiedyś faux pas robiąc urodziny. Było mięsne danie na ciepło i miała przyjść koleżanka wegetarianka, więc specjalnie dla niej przyrządziłam rybę. A ona się wydarła na mnie "A co Ty myślisz, że ryba to jest owoc czy warzywo?!". :/ Ale wydaje mi się, że zależy od osoby. Wiem, że niektórzy wegetarianie jedzą ryby, inni za to twierdzą, że TRU vege ryby nie tknie... Weganie chyba nie jedzą nic pochodzenia zwierzęcego - jaja itd. Są jeszcze tacy półwegetarianie, którzy nie mam pojęcia jak się nazywają , co to nie jedzą mięsa czerwonego - drób może być.

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Testowanie na zwierzętach to temat rzeka, a yutuberki toczą o to straszne boje... Ostatnio dawno nic nie było.
Mięsa nie jadam, tym samym ryb (dokładnie to walczę ze sobą, czasem jeszcze ulegam tuńczykowi) i wydaje mi się, że wegetarianie nie jedzą ani ryb, ani drobiu. Owszem, jest taki termin jak semiwegetarianizm, pod którym rozumie się dopuszczenie właśnie jedzenia ryb, ale "prawdziwi" wegetarianie krytykują taką selekcję. Ja się nie chce bawić w żadne nazewnictwo sztuczne, nikogo krytykować, jednakże w moim przypadku u podstaw niejedzenia mięsa legły względy etyczne, moralne -jak zwał tak zwał, więc ryba jest dla mnie jak najbardziej zwierzęciem
Nie używam też kosmetyków testowanych na zwierzętach, zgadzam się jednak, iż jest to temat rzeka i indywidualna sprawa każdej osoby
dominkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 19:50   #4458
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dominkoo Pokaż wiadomość
Mięsa nie jadam, tym samym ryb (dokładnie to walczę ze sobą, czasem jeszcze ulegam tuńczykowi) i wydaje mi się, że wegetarianie nie jedzą ani ryb, ani drobiu. Owszem, jest taki termin jak semiwegetarianizm, pod którym rozumie się dopuszczenie właśnie jedzenia ryb, ale "prawdziwi" wegetarianie krytykują taką selekcję. Ja się nie chce bawić w żadne nazewnictwo sztuczne, nikogo krytykować, jednakże w moim przypadku u podstaw niejedzenia mięsa legły względy etyczne, moralne -jak zwał tak zwał, więc ryba jest dla mnie jak najbardziej zwierzęciem
Nie używam też kosmetyków testowanych na zwierzętach, zgadzam się jednak, iż jest to temat rzeka i indywidualna sprawa każdej osoby

Teraz już wiem, człowiek się uczy na błędach.
Stary 2013-06-17, 19:54   #4459
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
I sprzeciw wobec przedmiotowemu traktowaniu zwierząt.
Ale jako osobie mięsożernej dyskusja nt. postępowania RLM mi wisi, czyli łotewa.
Nie lubię tylko osób, które ze łzami w oczach mało nie wyrywają mi talerza z kurczakiem, a same mają na nogach piękne skórzane rzymianki. Ja ich 'nie nawracam', a oni niech zostawią mnie.
Dokłądnie, ja też
Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Naprawdę przed filmikami sponsorowanymi powinien pojawiać się napis "audycja zawiera lokowanie produktu". Bo to już przesada. Zaczynam się czuć, jakbym oglądała charytatywny blok reklamowy na polsacie, a nie zwykłe dziewczyny na youtube.
No włacha. Każda każdej nakręca biznes, po sympatii, nie do końca wiadomo czy warto, ale że to koleżanka
Cytat:

Także ten...

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
A już miałam sie jej pytać, że czemu tak płacze, zamiast filmik nakręcić
Cytat:

Hmmmmm rzućmy na to okiem
Stary 2013-06-17, 19:57   #4460
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

dziwisz się?! dowiedziała się z Wizażu że jest matką, ale nie może zlokalizować swojego dziecka nigdzie.. każdy byłby nie w sosie
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:02   #4461
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Jest bardzo nie w sosie, coś jakby miała zaraz albo krzyczeć albo się rozpłakać. Nie dziwi mnie to PR się jej pogorszył.

Cóż na pewno nas czyta i musiało się jej zrobic przykro po lekturze tego wątku. Częściowo przez mango częściowo przez trolla. No albo wierne widzki donoszą o każdym ruchu w sieci na jej temat.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:06   #4462
201705250955
Konto usunięte

Szuszek się kiedyś jarała Dzikim Józefem. Nawet mnie zainteresowała, bo myślę, że warto tyle zainwestować w torbę. O ile dobrze kojarzę, to ten ojciec - producent - to Józef właśnie. Ale czemu dziki to nie wiem. Może jakiś chwyt marketingowy, w sensie egzotyczna nazwa Trzeba by zapytać Karoliny.

A ja sobie zrobiłam risotto ze szparagami z przepisu gościa Karolina. W smaku super, ale na pewno to nie jest dietetyczne

Nowy film u szusz - http://www.youtube.com/watch?v=HEKg6KSF_o0
Na szczęście na tym kompie mam problem z wtyczką, więc nie będę dziś niczego oglądać. Dobrze dla mojego jutrzejszego egzaminu
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:13   #4463
anianutella
Raczkowanie

czy tylko mi się wydaje czy nissiax tak dziwnie w tym odbiciu lustrzanym, nie chodzi mi o to że smutna czy coś ale o to że na innych filmikach zawsze miała swoje prawe oko ciut mniejsze, a teraz jest ono z jej lewej strony, i twarz wygląda juz zupełnie inaczej co nie zmienia faktu że i tak jest ładniutka. czy tylko ja to widzę?

Ludzie dzielą się na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde
anianutella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:33   #4464
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
.
Nowy film u szusz - http://www.youtube.com/watch?v=HEKg6KSF_o0
Na szczęście na tym kompie mam problem z wtyczką, więc nie będę dziś niczego oglądać. Dobrze dla mojego jutrzejszego egzaminu
Z czego masz jutro egzamin?

Mi się zawsze wydawało, że Dziki Józek to taki facet co stoi w jakiejś galeri w czarnym płaszczu i wszyscy się z niego nabijają. To nie on?

RGP prawdopodobnie studiuje dziennikarstwo. Rozwiązywałam jakąś ankiete na jej facebooku i tak mi się wydaje. Poza tym to od zawsze było jej marzeniem tylko wyjechała do UK i nie miała jak studiować.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:34   #4465
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anianutella Pokaż wiadomość
czy tylko mi się wydaje czy nissiax tak dziwnie w tym odbiciu lustrzanym, nie chodzi mi o to że smutna czy coś ale o to że na innych filmikach zawsze miała swoje prawe oko ciut mniejsze, a teraz jest ono z jej lewej strony, i twarz wygląda juz zupełnie inaczej co nie zmienia faktu że i tak jest ładniutka. czy tylko ja to widzę?
Nie oglądałaś uważnie-na samym początku mówiła, ze może wyglądać jakby miała lekkiego zeza, bo spogląda w lustro i w podgląd jednocześnie.
Stary 2013-06-17, 20:35   #4466
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubię mięso. Bardzo. Ale zawsze staram się zwracać uwagę na to, co kupuję. Jeśli mogę przywiozę sobie jakiegoś kuraka od babci. Jajka to samo. A jak mi się skończą to kupuję te z 1, jak bieda w moim portfelu to 2, 3 się wystrzegam, kura też człowiek

A co do testowania, to jestem zupełnie przeciwna (mam na myśli kosmetyki). Takie testy można prowadzić z powodzeniem na liniach komórkowych, także ludzkich. Sama robiłam takie testy. Wyniki są całkiem miarodajne. Bo przy kosmetykach zawsze możemy zrezygnować z jakiejś substancji gdy nie jesteśmy jej pewni.
Jeśli chodzi o leki to też testuje się je na komórkach. Dopiero gdy taki lek wykazuje niską toksyczność przechodzi się na myszki. Na szympansach można testować jedynie 4 grupy leków. I bardzo dobrze, że nie więcej.
Stary 2013-06-17, 20:35   #4467
guziczkowa
Przyczajenie

http://www.youtube.com/watch?v=HEKg6KSF_o0
Colors of the Rainbow TAG! u Szusz
Ilość tagów u vlogerek urodowych mnie przeraża, wymyślają je z prędkościa światła. Szkoda, że większość nie wnosi niczego ciekawego. Ot, nabijanie wyswietleń.
guziczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:36   #4468
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Z czego masz jutro egzamin?

Mi się zawsze wydawało, że Dziki Józek to taki facet co stoi w jakiejś galeri w czarnym płaszczu i wszyscy się z niego nabijają. To nie on?
Polityka gospodarcza, podejście nr 2 (1 termin) Musi się udać Dziś długa noc jeszcze przede mną.

Może to nawiązanie do tego, ale właśnie przeglądałam profil tego sklepu (bo nie mają strony i chyba nawet stacjonarnie miejsca sprzedaży?) na Facebooku i tam chyba rozwinęła się o tym dyskusja. A może szusz?
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:36   #4469
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
haha dobre to
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:40   #4470
201610310857
Konto usunięte

Cytat:
Obstawiam bombing, a zaocznie świeczkoznawstwo:
heheheheh
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości