Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 20:29   #2071
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
hmmm, a ja się zastanawiam jak skutecznie pozbyc sie pociążowych kg no i czym traktowac brzuch by wrocił do formy...
smarowidła, gimnastyka...
ja powrócę zapewne do mojego mega niezdrowego trybu żywienia i kilogramy same polecą w dół.. przynajmniej mam taką nadzieję ale oprócz tego i tak jakieś gimnastyki no i zabiegi na likwidację cellulitu koniecznie muszę sobie zafundować niestety

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
28,9 mam dzisiaj w pokoju.......

dzwoniła kobietka od łóżeczka... w środe będzie kurier z bokami ale te co mam do zwrotu mam zapakować w poprzednie pudełko..... a ja już go nie mam...UPS........... a mówiłam mężowi żeby je zostawił to nie..... podarł je wrrrrrrrrrrrrr

A i po 5 dniach od zgłoszenia dostałam kaskę od ubezpieczyciela za pobyt w szpitalu jak miło
Zapakuj w zwykły karton, myślę, że to nie zrobi im specjalnej różnicy w czym, byleby się bardziej nie zniszczyło w czasie przewozu
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:30   #2072
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
hahah, nigdy nie wiesz
moj tż powiedział, że Sara będzie piękna po mamusi, a mądra po tatusiu, więc aż taki geniusz odpada:P haha
(dobrze ze moj tz tego nie czyta)

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:31   #2073
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Tz przyszedł z pracy, otworzyłam mu, a ten do psa krzyczy "bierz grubaska" to chyba było o mnie, bo raczej nie o kimś kogo mijał na ulicy 10 minut wcześniej
Przepraszam, wiem, że dla ciebie to nie było miłe

Cytat:
A i po 5 dniach od zgłoszenia dostałam kaskę od ubezpieczyciela za pobyt w szpitalu jak miło
Ale super W jakiej firmie jesteś ubezpieczona, bo u mnie narazie cisza
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:31   #2074
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Tz przyszedł z pracy, otworzyłam mu, a ten do psa krzyczy "bierz grubaska" to chyba było o mnie, bo raczej nie o kimś kogo mijał na ulicy 10 minut wcześniej

A mnie teściówka w sobotę przywitała słowami "No chodź tu grubasku"
Cytat:
28,9 mam dzisiaj w pokoju.......

dzwoniła kobietka od łóżeczka... w środe będzie kurier z bokami ale te co mam do zwrotu mam zapakować w poprzednie pudełko..... a ja już go nie mam...UPS........... a mówiłam mężowi żeby je zostawił to nie..... podarł je wrrrrrrrrrrrrr

O rety, ale masz saunę
za kaskę

Zapakuj w inny karton, przecież jemu chyba ten konkretny karton nie jest potrzebny
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:31   #2075
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Jedźcie może na IP to sprawdzić. Najwyżej was odeślą z fałszywym alarmem.

Super basen Na pewno zadowolona

Całkiem do rzeczy mówisz

Oby tylko nasze informatorki z smsów nie poszły spać

Myślę, że klej na gorąco jednak. Przyszywanie będzie trudne. I bardziej podoba mi się ciemne tło
tak, zdecydowanie szare tło

Stary 2013-06-17, 20:32   #2076
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm, a ja się zastanawiam jak skutecznie pozbyc sie pociążowych kg no i czym traktowac brzuch by wrocił do formy...
ja też czasami o tym myślę... planuję ćwiczenia (ale w domu, bo nie znoszę siłowni), dłuuugie spacery, masaż bańkami chińskimi, smarowidła no i karmienie piersią
Stary 2013-06-17, 20:32   #2077
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
to ma byc obrazek w ramce na scianie.
nie sadze ze wstanie, wezmie krzeszlo, wejdzie na krzeslo, zdejmie obrazek, wybije szkielko z ramki, odlepi guziki i zacznie je wkladac do buzi.

nie sadze ze bede miec tak tak zdolne dziecko
hahah
Człowieku małej wiary

Cytat:
Może mówił o sobie

Cytat:
Też się nad tym zastanawiam. Niby po pierwszej ciązy wróciłam do wagi bez specjalnego wysiłku, ale za to widać było że tłuszczyk zalegał w dziwnych miejscach
No i skóra na brzuchu po porodzie przez pierwsze 6 miesięcy- dramat

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:32   #2078
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

dziewczyny ja mam apel, że po ciązy może utworzymy jakąś grupę wsparcia dla zrzucających brzuszek i nadprogramowe kilogramy))
ktoś chętny?

Stary 2013-06-17, 20:34   #2079
EVAgwiazdka
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny potrzebuje porady.

wymyslilam sobie, ze zrobie dla Sary obrazek z guzikow, no i zaczelam robic na sucho.
i teraz mam problem.
jak te guziki przyczepic do czegos, aby wyszedl obrazek??

klej? klej na goraco? przyszywac kazdy z osobna???

jesli tak to do czego?
papier? material? karton?

ktos ma pomysl???

ja bym przykleiła na taśme klejącą dwustronna ona mocno trzyma do jakiegos cienkiego kartonu tylko pytanie czy to nie bedzie zagrybe zeby włożyc do ramki ze szkłem? pozatym ładnie to wygląda
Stary 2013-06-17, 20:35   #2080
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja juz mam dość tej ciazy niech mi wyciągną juz Majke z brzucha bo psychicznie nie wyrabiam mam DOŚĆ

Cukry mi skaczą, juz nie wiem co jeść.
Odebrałam wyniki z labo i rycze w pracy
- białko w moczu 30
- ketony 16
Jestem zrozpaczona
dzwoń z ketonami do diabetologa

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie.
Na ktg nawet jednego skurczyka oczywiście. Ale jutro rano mam się zgłosić do szpitala Ginka powiedziała, że w tym tygodniu muszę bezwzględnie urodzić

Cytat:
I
Ja juz po spirometrii i alergologu. Spirometria wyszła w normie, dostałam co prawda jeszcze jeden lek zeby juz było idealnie do czasu porodu ale w porównaniu z zeszłym tygodniem jest cud miód
Do okulisty nie zdążyłam dzisiaj, bo Tż sobie wymyslił zebym go do pracy odwiozła a tam były mega korki i 45 minut nie moje
Ale potem kupiłam włoskie lody- 2 wielkie gałki pistacjowych i malagi i jadłam
Okropna pogoda, taki upał i taka duchota, że już mam dość.

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
witam brzuchatki

no nie , zaczynam dzisiaj 8 miesiąc ale to zleciało
pierwszy egzamin z głowy , jeszcze tylko jutro i będe mogła na spokojnie przygotowywać wszystko dla maluszka
za egzamin

Idzia zaciskaj nogi

Belle

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Małgoś się wykąpała bo już wytrzymać nie mogła. Załączę zdjęcie jak się uda.
oj zazdroszczę basenu

Cytat:
dziewczyny potrzebuje porady.

wymyslilam sobie, ze zrobie dla Sary obrazek z guzikow, no i zaczelam robic na sucho.
i teraz mam problem.
jak te guziki przyczepic do czegos, aby wyszedl obrazek??

klej? klej na goraco? przyszywac kazdy z osobna???

jesli tak to do czego?
papier? material? karton?

ktos ma pomysl???
dla mnie i w ten sposób ładnie wygląda na tym kartonie, a ogólnie to się nie znam więc nie pomogę

kurcze, ale szybko mi popołudnie minęło, a miałam tyle rzeczy zrobić
przyjechała najpierw do mnie moja przyjaciółka się pożalić, potem wisiałam z siostrą na telefonie i nic nie zrobiłam, a tż mi dziś kazał skompletować zamówienie na all
do 23 zostało mało czasu, a jeszcze coś mu na kolację muszę zrobić

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:36   #2081
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
przyzwyczaiłam się, luzik

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Też milusio

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Może mówił o sobie
taaa
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:36   #2082
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez EVAgwiazdka Pokaż wiadomość
ja bym przykleiła na taśme klejącą dwustronna ona mocno trzyma do jakiegos cienkiego kartonu tylko pytanie czy to nie bedzie zagrybe zeby włożyc do ramki ze szkłem? pozatym ładnie to wygląda
sa takie głębokie ramki, że szkiełko jest w odległości)

Stary 2013-06-17, 20:39   #2083
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
a no i doszłam do wniosku, że po porodzie zainwestuję w karnet na solarium po raz pierwszy w życiu, bo nawet moja babcia stwierdziła, że jestem blada.. a jeżeli w jej ocenie jestem blada to już muszę być blada jak d*pa i nie mam zamiaru się wystawiać na słonce i czekać na efekty pare dni.
Babcie sa dobre....
Moja juz 89 lat i juztaka zakrecona jest troche....siedze z nia dzis na lawko-hustawce a ta patrzy na mnie i mowi....
Ty tam masz jakies dziecko czy masz taki brzuch.....hehe
Tak,ze tego...nie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:39   #2084
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:

Ale super W jakiej firmie jesteś ubezpieczona, bo u mnie narazie cisza
w amplico

leżałam 3 razy w szpitalu zgłosiłam ten ostatni za 18 dni muszę te poprzednie w takim razie jeszcze zgłosić... dwa razy po 7 dni jutro się tym zajmę
Stary 2013-06-17, 20:45   #2085
surka
Zakorzenienie

Cytat:
moj tż powiedział, że Sara będzie piękna po mamusi, a mądra po tatusiu, więc aż taki geniusz odpada:P haha
(dobrze ze moj tz tego nie czyta)
To mu pojechałaś

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Jak miło

Cytat:
dziewczyny ja mam apel, że po ciązy może utworzymy jakąś grupę wsparcia dla zrzucających brzuszek i nadprogramowe kilogramy))
ktoś chętny?
Ja jestem chętna

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
w amplico

leżałam 3 razy w szpitalu zgłosiłam ten ostatni za 18 dni muszę te poprzednie w takim razie jeszcze zgłosić... dwa razy po 7 dni jutro się tym zajmę
Ja mam tylko 4 dni, ale dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą. Tylko nie wiem czy powód mojego pobytu kwalifikuje się do wypłaty pieniędzy, więc czekam.
Stary 2013-06-17, 20:49   #2086
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Teso a jaka ta posciel jest, fajna?? chodiz mi gatunkow, śmierdzi? farbuje? puszczaja szwy??
własnie dzisiaj sie rozgladałam za jakas nowa i nie droga
wiesz co.. dla mnie to wszystkie pościele śmierdzą "nowością" jak się je wypakuje, wiec zawsze je piorę - własnie chodzi pralka ta nie farbuje bo jest biała w takie jasno szare wzorki.. i uważam że wszystkie pościele z ikei są naprawdę w porządku... akurat w tej bawełna jest najtańsza i taka szorstka, ale mi to nie przeszkadza..

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Małgoś się wykąpała bo już wytrzymać nie mogła. Załączę zdjęcie jak się uda.
super dziewuszka
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:50   #2087
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Babcie sa dobre....
Moja juz 89 lat i juztaka zakrecona jest troche....siedze z nia dzis na lawko-hustawce a ta patrzy na mnie i mowi....
Ty tam masz jakies dziecko czy masz taki brzuch.....hehe
Tak,ze tego...nie
Babcia mnie rozwaliła
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:50   #2088
kiss12550
Zadomowienie

magolina , neni1984 , surka , fiazo - dizękuje

jak tu iść do ksiazek jak tyle sie dzieje moja ciekawość ni epozwoli mi sie uczyć, a przy okazji śniło mi się dzisiaj że miałąm synka i córeczke, hmm nic mi nie wiadomo żebym spodziewała sie bliźniaków

była u mnie kuzynka i stwierdziła że jak na ten miesiąc mam malutki brzuszek i ze ona jak spodziewałą sie synka wyglądała jak słonica , wiec troszke mnie pocieszyła, chociaż co z tego jak mam juz 12 kg na plusie i moze brzuszek nie jest taki duzy ale za to powiększyło się to i owo
dlatego z chęcią zapisze się do wątku walki z "pociażowymi" kilogramami
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:53   #2089
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
ktoś chętny?
będzie tłok tyle chętnych

ja to zamierzam wykupić karnet na bieżnię pod ciś parę razy chodziłam przed ciążą-super sprawa dla nóg, a na nogach najbardziej mi zależy

Synek
Stary 2013-06-17, 20:53   #2090
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
klej na gorąco zeby guzików nie zepsuł, może jakiś silikonowy klej? chodzi o to żeby nie był twardy tylko coś w rodzaju masy plastycznej.
Najlepiej jak przymocujesz guziki do sztywnego podłoza: gruby karton, cienka sklejka, albo:
ponaszywaj guziki na jakis materiał np. płótno i dopiero wszystko naklej na twarde podłoze
O tak, to by pięknie wyglądało, guziczki przyklejone do np. płótna i w ramkę, pięęęęęknie super pomysł tak w ogóle z tymi guzikami domciatko

Cytat:
a no i doszłam do wniosku, że po porodzie zainwestuję w karnet na solarium po raz pierwszy w życiu, bo nawet moja babcia stwierdziła, że jestem blada.. a jeżeli w jej ocenie jestem blada to już muszę być blada jak d*pa i nie mam zamiaru się wystawiać na słonce i czekać na efekty pare dni.
To mi ostatnio Tż pow że blada jestem strasznie, a jak już on to powiedział to też musi być strasznie tylko ja słyszałam, że zaraz po porodzie też nie można od razu kłaść się na łóżko, bo stężenie hormonów jest jeszcze za wysokie...i co tu zrobić

Cytat:
Sammi, bryka super, popieram Jedo

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Hej dwupaki

U mnie jak w tropikach,topie sieeee :/

Kobitki ale sie rano wystraszyłam.Złapały mnie skurcze.....Nieregularne ale bolesne.Zadzwoniłam do Tza zeby był w razie czego gotowy.Przepakowałam torbe i dałam osobno rzeczy Laury do jednej a swoje do drugiej,umyłam włosy i czekałam ale to fałszywy alarm.Zjadłam obiad i sie polozyłam...i mnie chwycił straszny ból w prawej pachwinie/boku??? tzrymał 20 minut i juz miałam sie zbierac na IP ale minął jak ręką odjął.Miałam dzwonic po Tza zeby po mnie przyjechała bo przy TAKIM bólu jak ten w boku nie dałabym rady sama podjechac tylko ledwo do auta poczłapac.Cały dzien mnie kapa kłuje.....No i teraz przy kolacji dwa razuy mnie taki silniejszy ból brzucha chwytał.Czyżby juz cosik mnie brało??????
Nie no, wiedziałam, że tak będzie! nic, nic, nic, żadna się nie zbiera, a jak zaczną to wszystkie na raz skoro życzysz sobie to czymam kciuki, żeby się rozkręcało

Cytat:
ja to myślę, że urodzę wtedy akurat jak moja mama poleci do Paryża z koleżankami wybrała sobie termin 28.06-03.07 i coś czuję, że akurat wtedy mnie weźmie jak będę jej potrzebować
To u mnie rodzice w czasie, kiedy wydaje mi się, że może się coś rozkręcić, jadą w góry ale dla mnie to akurat oki, akurat po drodze będą mieli z powrotem, to odwiedzą jakby co wnuka.
A i jeszcze! chciałam pogratulować imienia dla Bezika, bo mi mignęło, że w weekend decyzja zapadła i fajnie, że udało się ogarnąć te alergię

Mela
ale zazdroszczę basenu a córa przesłodka i przesliczna

Ja zmykam dziewczyny, jutro się odezwę w południe pewnie i wstawię Wam też wtedy obiecaną resztę zdjęć (łóżko i wanienka, złożony wózek) bo Tż siedzi na kompie i pracuje i nie mam sumienia go wyganiać, żeby to pownosił na już.
Dobrej nocki, a dla terminowych życzę skurczy
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:54   #2091
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Super brzuszek! Jaka z Ciebie jest chudzinka
Gdzie kupowałaś drzwi? Bo szukam a te są śliczne
.
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Będzie dzidziuś!

Drzwi kupiłam w leroy merlin, nazywają się Mataro. Kupiłam w promocji za 304 zł skrzydło

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Belle została w szpitalu. Przyjeli ja z cisnieniem 140/90 ma skrocona szyjke i delikatne rozwarcie. Jutro wchodzi w 38 tydzien i ma pozwolenie aby rodzic. tak jej lekarz powiedzial.
Wow, no to zaczynamy! trzymam kciuki!

My już mamy drzwi w szafie, jeszcze półki, pomyja mi woda z octem, żeby zabić ten zapach i od jutra będę składać ciuchy i układać.
Któraś z Was pytała czy robiłam kuchnię- niestety za mały budżet. Robiłam 3 pokoje, łazienkę i przedpokoj.
biuro męża już gotowe do rozpakowania kartonów. A w salonie graciarnia :-P

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:55   #2092
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
ktoś chętny?
Znajdą się chętne na pewno Ja przynajmniej będę
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 20:57   #2093
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Któraś z Was pytała czy robiłam kuchnię- niestety za mały budżet. Robiłam 3 pokoje, łazienkę i przedpokoj.
biuro męża już gotowe do rozpakowania kartonów. A w salonie graciarnia :-P
szkoda, że nie starczyło Wam kasy na wszystkie pomieszczenia

Synek
Stary 2013-06-17, 20:58   #2094
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
ja to zamierzam wykupić karnet na bieżnię pod ciś parę razy chodziłam przed ciążą-super sprawa dla nóg, a na nogach najbardziej mi zależy
oo, właśnie, vacu też pewnie będzie
Stary 2013-06-17, 21:00   #2095
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
będzie tłok tyle chętnych

Ja kupiłam sobie stepper do chodzenia w domu i sprawdził się super Polecam bardzo. Zrzuciłam na nim 17kg bez diety.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 21:03   #2096
EVAgwiazdka
Raczkowanie

Cytat:
Śliczne te inspiracje, początkowo myślałam, ze to twój ogród i chciałam ci bardzo zazdrościć
mam duzo zdjec ogrodow i kwiatów na kompie bo uwielbiam prace w ogrodzie

Cytat:

ja tez o tym solarium marzyłam przez cała ciąze teraz mam twarz opalona to juz sie tak blado nie czuje ale jak urodze to raz gdzies na solarium pojde

Cytat:
no to piona, będziemy same samotne
moi rodzice wylatuja na tydzien na wczasy 30 lipca razem z moja siostra i jej rodzina i nie maja z kim zostawic swojego pieska- kundelka i 2 kotów a ja bede dopiero pare dni po porodzie ale zaoferowałam sie ze psa wezme do siebie (pies jest dość zwiazany z moja mama bo go przygarneła obcych ludzi sie boji i tylko ze mna moze zostac) boje sie to powiedziec Tz bo wiem ze sie nie zgodzi wiec chce go postawic przed faktem dokonanym bardzo chce zeby rodzice pojechali na ta wycieczke razem z siostra i wypoczeli bo nigdzie juz w tym roku nie pojada mam nadzieje ze dam rade ogarnąć i dziecko i psa
Stary 2013-06-17, 21:04   #2097
surka
Zakorzenienie

Moje siostry kupiły sobie też jakiś sprzęt, więc zamirzam im podrzucać Lilkę a sama będę korzystać
Stary 2013-06-17, 21:04   #2098
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie

Cytat:
szkoda, że nie starczyło Wam kasy na wszystkie pomieszczenia
Kasy i czasu, bo teraz i tak mamy tylko miesiąc na ogarniecie wszystkiego przed porodem. A wiadomo, po remoncie kurzu od cholery...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 21:06   #2099
skylie
Wtajemniczenie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41365917]wiesz co.. dla mnie to wszystkie pościele śmierdzą "nowością" jak się je wypakuje, wiec zawsze je piorę - własnie chodzi pralka ta nie farbuje bo jest biała w takie jasno szare wzorki.. i uważam że wszystkie pościele z ikei są naprawdę w porządku... akurat w tej bawełna jest najtańsza i taka szorstka, ale mi to nie przeszkadza..
[/QUOTE]

Ja mam dla Wojtka pościel z Ikei i super się trzyma

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Babcia mnie rozwaliła
Mnie też

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 21:09   #2100
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ja kupiłam sobie stepper do chodzenia w domu i sprawdził się super Polecam bardzo. Zrzuciłam na nim 17kg bez diety.
Oooo no to ładnie A jak często i długo na nim "steppowałaś"?
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości