|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
![]() Już to widzę oczami wyobraźni TAK i TAK Oczywiście króluje blue ![]() Kate Noir widziałam ![]() ![]() ![]()
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2013-06-17 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 | |
Blond forever!
|
Cytat:
![]() My już wiemy, że od babci TŻta dostaniemy sztućce, bo każdy wnuczek dostaje ![]() Ale sama babcia mówi (mówiła to przy okazji tego wesela 2 tygodnie temu), że ona daje taki prezent, a czy oni to zachowają czy sprzedadzą, oddadzą to już jej nie interesuje. A my jeszcze nic nie mamy to się przyda ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Tyyy, te pierwsze talerze to wcale niebrzydkie, my z TŻ uwielbiamy niebieski ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Kurdę, muszę iść się uczyć na koło na jutro... Niech mnie ktoś wygoni z wizażu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Zakorzenienie
|
czy kolor kolor Ivory/Silver to jeszcze biały czy już nie ?
http://www.autumnbridal.com/images/l...erity-3656.jpg ta suknia podoba mi się na niektórych zdjęciach... a na paru wygląda jak by było jej za dużo na dole. Może ktoś przymierzał? o np tu: http://img20.allegroimg.pl/photos/or...7/3313470711_3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Zakorzenienie
|
Ivory to nie biały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Blond forever!
|
Super piosenka, taka w naszym stylu na teledysk ślubny...
http://www.youtube.com/watch?v=RfrdufzXKlQ No i Buble ![]() Ale kurde, tekst jest o tym, że go dziewczyna rzuciła ![]() ![]()
![]() |
#2138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- czyli to bardziej srebrny, tak? B myślałam, że może wstawki będą tylko srebrne. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Ale i tak go wcisnę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zakorzenienie
|
A ja tam bym się nie obraziła za jakiś ekspres do kawy, porządne sztućce czy jakiś uniwersalny komplet obiadowy. Wiadomo, że jak bym miała kase to byśmy kupili w 100% taki jakbyśmy chcieli,a tak może być różnie ...
![]() Ale już nie sądzę, że ktoś nam wyleci z kompletem z duralexu albo w żółto-niebieskie-czerwone-zielone wzorki itp. ![]() Poza tym mieszkamy razem, ale jeszcze wszystkiego się nie dorobiliśmy i spokojnie zrobiłabym małą listę czego nam brakuje :P no i wierzę w dobry gust i dobre intencje naszych gości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Zakorzenienie
|
No i dostaliśmy zaproszenie na wesele w PL 3 sierpnia. Trochę za późno dla mnie, żeby pojechać
![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2142 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mimo, że mieszkamy ze sobą 3,5 roku i jesteśmy urządzeni, to absolutnie nie pogardziłabym pięknym kompletem sztućców. ![]() ![]() Cytat:
![]() Pogibałabym na weselu. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Rozeznanie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Skoro już mowa o prezentach to może podpowiecie mi co mogę kupić na parapetówkę?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
co do TZta napewno odniesie sukces. A pół roku szybko zleci, bedziemy Cie wspierac ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() sama mam w podobnym klimacie zestaw kawowy i dokupie sobie obiadowy, lubie takie troche sielskie - rustykalne klimaty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kochane dziekuje serdecznie za gratulacje i życzenia pomyślności ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie takich ewentualnych rozkminek chcę oszczędzić naszym gościom, więc bez sugerowania niczego chcemy pozostawić zupełnie wolny wybór. Wolę ja pomęczyć się z dwoma kompletami sztućców, niż wprawiać w 'zakłopotanie naszych gości. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
![]() -alkohol -zestaw do kąpieli w ładnym opakowaniu - kule musujące, sól, fajne mydełka... taki zestaw dla dwojga na miły wieczór ![]() -śmieszną solniczke z pieprzniczką, -albo fajną patere/ miske widziałam ostatnio w TK max bardzo fajne rzeczy do domu w przystepnych cenach, a wyglądały na takie ceramiki mega dizajnerskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Ciąża http://www.suwaczki.com/tickers/7470hqvkkbz2t44k.png Poród http://www.suwaczki.com/tickers/7470skjoll5khh75.png Edytowane przez niulka_1985 Czas edycji: 2013-06-17 o 20:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wróciłam z Zakopanego, narzeczony znów w pracy. Mniej więcej poczytałam co się działo od zeszłego czwartku. Jeśli chodzi o usadzanie gości do ani w górach u M., ani w moich rejonach, nie stosuje się przydzielania gości do konkretnego miejsca czy stołu. Także u nas tego na pewno nie będzie. Nigdy nie słyszałam by goście bili się o miejsce. Każdy siada gdzie chce, bez dzielenia na młodych, starych, rodzinę pani młodej czy pana młodego ![]() Co do karteczek z prośbą o kasę a nie prezenty to chyba się nie spotkałam. Raczej wierszyki z prośba o książki, wino czy słodycze zamiast kwiatów ![]() ![]() Co do zabaw to zawsze się stresowałam że muszę brać w nich udział, dlatego też bardzo się cieszę, że żadnych mniej lub bardziej nie na miejscu zabaw nie będzie. Będzie tradycyjny (no może za wyjątkiem tańczenia po góralsku PM) cepiec i tym sposobem uniknę tego typu atrakcji. A dodatkowo wszyscy będą szczęśliwi - górale bo będzie tak jak u nich być powinno, a moi goście bo zobaczą coś nowego ![]()
#2149 | |
Blond forever!
|
Cytat:
![]() http://www.nuskuart.pl/
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się marzy komplet dwóch filiżanek, takich tylko dla mnie i tż, do porannej niedzielnej kawy i jakby komuś było głupio wsadzić 5 dych do koperty, a kupił nam takie filiżanki (żadnych porcelanowych,moga być z pepco ![]() ![]() Oczywiście już nie wspomnę o wypasionych sztućcach, na które zawsze szkoda kasy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Jeśli nie wiesz jak mają w mieszkaniu i co by im prasowała to celowałabym w szkło/przezroczyste rzeczy. Fajny szklany wazon, albo misę/paterę - będzie pasować praktycznie do każdego wystroju. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() Skąd ja to znam. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
ja bym sie na parapetowke ucieszyla z fajnego kwiata w doniczce np te drzewko bonsai ( nie wiem jak to sie pisze :p )
albo jakis ladny wazon np taki wiekszy szklany ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Zakorzenienie
|
Verunka Gratuluję i powodzenia!
![]() Blondi Będzie ciężko, ale szybko minie. Ja wprawdzie tylko na dwa miesiące, ale dwa lata z rzędu wyjeżdżałam w wakacje do pracy i wydawało mi się, że to wieczność, a jednak jakoś minęło ![]() Pisałyście coś o sztućcach, zastawach. Komplet pięknych sztućców w walizce od wujka czeka u mnie w domu na nas (podziękowanie za przysługę), serwis obiadowo-kawowy od mamy już chyba od 2 lat też czeka ![]() ![]() Dobrej nocki, budzik ustawiony na 3.45. Jak ja to lubię ![]() Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-06-17 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, właśnie sobie drinkujemy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Rozeznanie
|
Dziewyczyny dziękuje za porzucenie pomysłów
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Z Lotkiem akurat słyszałam bardzo dobre opinie od osób które to widziały. Dla mnie przekombinować można bardziej jeśli się wynamuje barmanów lub pokazy sztucznych ogni. U mnie akurat nie będzie oczepin trwających 2 godz, będą max 3 zabawy więc akurat taki Lotek nie byłby jakims szczególnym kombinowaniem. Ale to nadal tylko mały pomysł, nawet nie plan ![]() Cytat:
Dobrą opcją jest lista prezentów, w dobie fejsbuka, blogów itp. można zrobić fajną listę. Kolega u siebie zrobił, były rzeczy przydatne i dość oryginalne, np. plecak turystyczny marki xxxx, śpiwór rozmiar yyy, wiertarka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
U mojego kuzyna np. była akcja że babcia jego żony dała w prezencie 5000 zł i oni o tym wiedzieli. Świadkowa - siostra PMki zabrała kopertę i zawiozła do domu, ale reszta kopert została na sali. Później była afera z tą kopertą, wszyscy jej szukali a świadkowa akurat gdzieś zniknęła na chwilę żeby powiedzieć że koperta jest bezpieczna w domu...
![]() |
#2157 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie u nas to najczęściej króluje wódka, lub inny alkohol, ale u nas parapetówki robi się za każdym razem gdy ktoś zmienia wynajmowane mieszkanie, więc nie mam doświadczenia. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Więc ja nie daję tych karteczek, każdy przyniesie co będzie chciał. Wszyscy wiedzą że mieszkamy razem, powinni sie domyślić że wolimy pieniądze, ale jak ktoś uzna że koniecznie chcemy sztućce to ta karteczka nie odmieni jego myśli ![]()
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeżdżąc na 7 do innego miasta wstaje o 5.30 - co nie zmienia faktu że tego nie lubię, ale idzie się przyzwyczaić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.