|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
|
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cebulova- dopiero ja miałam takiego kropka
![]() Brawo Kochana!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cebulak jejku, jeszcze niedawwno moje maleństwo było taką kropeczką. A my po połówkowym. Synuś zdrowy i śliczny. Mamy piękne zdjęcie profilu, bo maluszek sobie leżał i wkładał paluszki do buzinki. Pan doktor powiedział, że wydaje mu się, że malusi bedzie duży. Ale to sprawdzimy na następnej wizycie. W ogóle to nie podobało się mu badanie, bo kopał prosto w pelote od USG, ale również na koniec bezwstydnie rozłożył nóżki i pokazał siusiaka. W ogóle to ja się popłakałam na tym Usg, a pan doktor poklepał mnie po rece i powiedział, że jeszcze trochę i przytulę malutkiego.
![]() |
#2795 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
No i pięknie Misia. Ale bezwstydnik z Kornelka
![]() Dawaj nam tu fotke. ![]() Ale mi niedobrze...
#2796 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Przynajmniej ma dużego siurka i laski nie będą narzekać... ![]()
![]() |
#2797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja byłam w piątek na usg bo bardzo mnie dr zestresował mięśniakiem. znalazłam więc wolną wizytę i poszłam do innego gina. odpala usg, patrzy w ekran, uśmiecha się i mówi "dzień dobry młody człowieku! jak się masz? mama się o ciebie martwi, wiesz?" ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cebulova, ahh jaki malutki kropek ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
U nas wagę oznaczają dopiero ok. 30 tygodnia. ja się Ja się bardziej martwię położeniem Kornela.
#2800 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
chyba więc zmieniam lekarza prowadzącego... ten, u którego byłam na weryfikacji tej opinii jest mi znany, bo kiedyś do niego chodziłam i właściwie byłam zadowolona. ma jeden minus - nie pracuje w żadnym szpitalu w moim mieście. ale przynajmniej mnie uspokoił, powiedział, że zdarzało mu się prowadzić ciąże z mięśniakami jak pięść a kończyło się dobrze itd. powiedział co prawda, że ciąża jest osadzona dość nisko, ale absolutnie nie mam się czym przejmować bo w 70% wraz ze wzrostem dziecka ciąża się podnosi. trzeba o tym pamiętać i to monitorować ale się nie stresować. i takie podejście mnie przekonuje ![]() przynajmniej mam banana na twarzy i się nie denerwuję.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2802 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() I kiedy ja mam nadrabiac jak taka ładna pogoda? ale że chyba burza idzie to zostajemy w domu. Jestem wykonczoona i nawet mi sie nie chce pisac dlaczego Cytat:
![]() Cytat:
![]() myślę że to zależy od gumki Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Do ciąży nie można się przygotować! Będziesz w ciąży, to nie będziesz mieć wyjścia, urodzić musisz ![]() Ja też na samym początu się bardzo bałam, później w 37tc plakalam ze strachu ale jak mały dalej nie wychodził to go błagałam żeby to było już.. i uwierz mi do puki nie zaczęło naprawdę boleć to nawet nie pomyślalam że to ma być bolesne. Jarałam się że w końcu rodze ![]() Cytat:
![]() a tak że w pokarmie jest tyle alkoholu co we krwi matki (albo mniej) więc jak mały zasypia o 20:30 to pije sobie piwko bo do 4 rano nie ma szans żeby coś we mnie zostało ![]() ![]() ![]() Najczęściej pije jedno piwo na pół z TŻ, albo jednego całego radlera ![]() Cytat:
![]() Dasz dokładny przepis? a Kamilek jak mu przeszła wysypka tak wróciła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też miałam takie jednorazowe krwawienie i jak pojechałam na IP to już nic nie było.. ale jaki strach ![]() najważniejsze jednak że wszystko wporządku i jest serducho ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak będą indukowac to też dobrze, nie przenosisz. Aaaaa czekam na smsa! ![]() Cytat:
![]() ![]() Witaj Kropku ![]() ej ja też chce, ale mi się tęskni.. mojajeszcze mniejsza plamka ma już 7 kg i gapi sie z maty na TV ja mu dam ![]() Kochana jeszcze przekaż TŻ że masz prawo się schizować bo każde ale to każde chociażby maleńkie plamienie krwią trzeba natychmiast sprawdzić. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Do klubu zajrze później bo lecimy jednak na mały spacerek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
Zakorzenienie
|
Dobrze czytać, że u Was wszystko ok
![]() ![]() A u mnie 1 dc i jak to 1 dc, brzuch boli i generalnie do bani .. jeszcze w taki upał mnie musiała @ nawiedzić..
#2805 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki u mnie życie wywrócone do góry nogami .
Nawet nie mam czasu pisać i nadrabiać ale uspokajam że nic strasznego się nie dzieje tylko tyle że się będziemy przeprowadzać do Warszawy. Tż tam dostał pracę i jadę z nim bo nie chce jechać sam. Pracę zaczyna już 1 lipca a do tego czasu musimy znaleźć jakieś mieszkanie. Ja leniem nie pozostanę tylko też czegoś poszukam. Plus kolejny jest taki że z Kejthx może się pozanamy w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moni,wow ale zmiany ![]() 1.07 tuż,tuż... wiec za wiele czasu Wam nie zostało na ogarnięcie tego wszystkiego ![]() W koncu uwolnicie się od teścia :P
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-06-17 o 18:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zadomowienie
|
melduje sie po ginekologu. Wszystko jest ladnie, slyszalam serduszko, szyjka bez zmian... no ale ta glukoza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kocurek i Bajka mają podobny problem z cukrem wiec pewnie zaraz Ci coś podpowiedzą, masz też wątek w poczekalni "słodkie mamy" przepisy,porady itp ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buuuu masz identyczne wyniki jak ja ![]() Dawaj do nas do słodkich mam.. masz pełno przepisów informacji itp. ![]() Pierwsza i podstawowa to się nie stresuj, idź do diabetologa i będziesz na diecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kocurku i bajko w jakiej poradni bylyscie? mi kazala isc na arkonska do dr ogonowskiego.... jutro bede sie rejestrowac.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja będę jutro w przychodni ok 7:50-8:00 Jak się będziesz rejestrować top idź jak najwcześniej, bo później jest Sajgon- może się spotkamy?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Jedziesz rano i idziesz do rejestracji. Później po wypełnieniu dokumentów masz wizytę. ![]() Następnie masz szkolenie z glukometru itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Zadomowienie
|
kurka no :/ jutro bede tam dzwonic bo i tak nie mam jak jutro pojechac. najwyzej w srode pojade.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie dziś nastraszyły skurcze ![]() Wystraszyłam się bo mąż pracuje cały tydzień od rana do nocy ![]() Nuna daj znak co u Ciebie!! Komu Nuna zostawiła nr telefonu? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-06-17 o 20:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |||
Zakorzenienie
|
Niedługo do Ciebie dołączę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2820 |
Zakorzenienie
|
witam sie wieczorowa porą
![]() miałam fajną przygodę..pojechalam sama na wycieczkę moim nowiutkim rowerem..trafilam na 'jeziorko' miedzy blokami..zobaczyłam kaczuszki to polecialam po chleb do sklepiku..i tak mi szło karmienie ze ludzie zatrzymywali się i robili zdjęcia wariatce..na rowerze siedziały gołębie , mnie deptału kaczki po stopach. Jeden goląb usiadł na rece w której miałam chleb, spanikowałam i zapiszczałam a ludzie zaczeli brawo bić...jak w cyrku!!!! ....jutro tez tam jadę ! ps1 czemu jak tak poźno odkryłam takie coś? ![]() ps2 nażarlam sie chleba z cebulą i pomidorkiem ...i mi niedobrze bleeeee ![]() Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-06-17 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.