|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! |
|
0 | 0% |
| Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
1 | 1,56% |
| Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! |
|
9 | 14,06% |
| Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
16 | 25,00% |
| Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
13 | 20,31% |
| Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! |
|
5 | 7,81% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
Mój też jeszcze śpi
Próbowałam go obudzić ale jakiś taki jest dziś sprytniejszy ode mnie i się nie udało
|
#2192 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
To udało im się z tym sianem ![]() Cytat:
![]() Mi zostało tylko jedno pranie do zrobienia, a potem już tylko prasowanie. ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś zjadłam parówkę, pół pomidora, pół ogórka gruntowego i kromkę chleba, a do tego jak zwykle inka
|
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja z rana!!!
wstałam )wszystkie w całości? |
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
To jak omawiamy śniadaniowe menu to ja zjadłam serek wiejski ze zmixowanymi truskawkami
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kawke rozpuszczalna z capuccino i mlekiem se strzele- a co! niby w ostatnich tygodniach sie nie przybiera na wadze a ja teraz widze jak mi wszystko rośnie, nogi, uda, ręce takie olbrzymki sie robią no i w 9 m-cu zaczelam jesć za dwoje
|
|
|
|
|
#2198 |
|
Zadomowienie
|
hejo
mnie też o 6 obudziła burza ale przeszła bokiem, coś takie nie wyraźne to niebo a miało być 34 stopnie
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Ty to chyba lubisz serki wszelakie co nie?
|
|
|
|
#2200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak Wam zazdroszczę, ja nie mogę pozwolić sobie na takie śniadania przy diecie
|
||
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
na to wyglada ze wszystkie w dwupakach
chociaż nie mamy info od Cynamonowej i Perse- martwie sie o nie |
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry ...
jak zwykle noc ledwo przespana, znowu coś się porobiło, ze źle sypiam. Idę zaraz ogarniać zlecenie pracowe, później wezmę się dalej za ogarnianie dupereli, może uda mi się popakować do reszty rzeczy w pracowni, a po południu pomoc do okien na przybyć... OLI, pozdrawiam gorąco i ja! BELLE, ściskam i mam nadzieję, że wszystko ok! IDZIA, ściskaj nóżki, ściskaj CYNAMONKI, a Was gdzie znowu wcięło??? Znowu cisza, ale miejsmy nadzieję, że brak wieści-dobre wieści PERSE, Skrobnij choć słówko co u Was! TESO, ta pościel jest czysto biała w szary wzorek? To nie jest przypadkiem złamana biel, tudzież jasny ecru? STOKROTKA, ja z przerażeniem ostatnio oglądam swój brzuch, bo mi tak go wywaliło i taką mam napiętą skórę na nim, że aż się boję czy nie popękam... smaruję niby, ale 1,5 kg mi przybyło (wreszcie waga drgnęła, bo już myślałam, że jak od 2 miesiecy stoję w miejscu to może waga mi się zepsuła) i to chyba w samym brzuchu i martwię się czy mi skóra wytrzyma. MADI, a jak Twój niebieski koreczek? Czujesz go czy się już przyzwyczaiłaś? NENI, mistrzostwo świata z tą patelnią DOTKAAA, teraz to Cię będą mieli w sklepie na oku, jak się pojawisz Będziesz chodzić jak VIP po sklepie z ochroniarzem dobra spadam, poźniej zajrzę ![]() kciuki, gratulacje i dla leżakujących dużo pozytywnych wibracji ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- aaaa, DOMCIATKO, jestem za grupą wsparcia w walce z kg tylko będziemy się chyba musiały przenieść na wątek o odchudzaniu? Jak myślisz? No i co wykombinowałaś z guzikami? |
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
rzuciłam się tylko na torbę z ciuszkami, karton zostawiłam na później i co znalazłam w tej torbie-zakochałam się
|
|
|
|
#2204 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
A ja spalam nawet w miarę. TZ w pracy, zjadłam juz sniadanie. U mnie dzis kromka chleba, sałata, pomidor, 2 kabanosy i 3 ostre rzodkiewki No i dopijam cherbate z cytryna ![]() Wczoraj i dzis rano mam dziwne ciśnienie jak na mnie bo 96/60 dobrze sie przy tym czuje ale dziwne....
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
czarownica guziki przykleje krejem na gorac, na pomalowana kanwę
))taki pomysl, tylko musze kupic kanwe i pistolet do leju hahaha )a ja Wam powiem, ze nie ma sie co martwic o Perse i Oliath, wszystko bedzie dobrze!!! one juz maja blizej niz polowa z nas pewnie. i są pod dobrą opieką )
|
|
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
wzielam z klubu numer telefonu do Idzi (bo ma termin na koniec lipca i ma tel. z plusa jak ja) a tu moze wyjsc na to, ze jeszcze bedzie rodzić przede mna
gdzie tu sprawiedliwość ![]() Idzia, Perse, Cynamonkowa dajcie nam znać co i jak !!! |
|
|
|
#2207 |
|
Konto usunięte
|
heloo!
my jeszcze lezymy w lozku... jade ze starszakiem do ortopedy potem wiec nie musimy sie spieszyc... ![]() neni az parsknelam na caly glos smiechem jak przeczytalam o tych drzwiach no padne zaraz! jakierka - tez mam czasem takie zjazdy.. ale zwykle jak zapomne zjejsc albo chce mi sie pic i niestety zazwyczaj jestem sama :-( dobrze, ze juz przeszlo oli- niech wszystko sprawdza i zbadaja ... bo w sumie chyba mozesz juz rodzic.. wiec jak jestes juz na miejscu to... buziaki!
|
|
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41370435] neni az parsknelam na caly glos smiechem jak przeczytalam o tych drzwiach no padne zaraz! [/QUOTE] Ja parsknęłam śmiechem jak sobie rano to przypomniałam |
|
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katastrofa. |
|
|
|
|
#2210 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biorę numer Idzi, bo ma termin na 30 czy 31 lipca i co? Jest w szpitalu ze skurczami przede mną. Zaopatrzyłam się już w dwa dodatkowe na wszelki wypadek
|
|
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c
Dzień dobry
u mnie też deszczowo. Będzie się lepiej ogarniac mieszkanie![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
![]() Miłego sprzątania
|
|
|
#2214 |
|
Raczkowanie
|
Witam Laleczki!
Nadrabialam, nadrabialam i jakos sie nie wbilam... ![]() Trzymam kciuki za wszystkie mamuski w szpitalach! Moze dzisiaj pojawia sie pierwsze bobasy Ktoras z Was pokazywala sypialnie- bardzo, bardzo ladna, wszystko do siebie pasuje! Eh tez bym chciala miec taki zmysl dekoracyjny! Domi pomysl z guzikami super! Skad Wy bierzecie inspiracje na takie cuda ![]() My wczoraj walczylismy z kacikiem dla Franka no i jest!!! Maz cos mi sie przeziebil po wizycie w Pl wiec musze dzisiaj sama zrobic jakis wieksze zakupy bo lodowka swieci pustkami w zwiazku z czym na sniadanie bulka z szynka i ogorkiem ![]() Moze upoluje dzisiaj ogoreczki gruntowe i wstawie na malosolne... marza mi sie ![]() ![]() a zeby odkupic swoje zaleglosci wizazowe wstawiam foty maritki i Farniowego kacika (przepraszam za wyrko ale zdjecia robione przed chwila i jeszcze nie ogarnelam )
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jest est bardzo wietrznie, straszne przeciągi i muszę niektóre okna pozamykać, bo mnie wywieje. Taki wiatr, że i orki nie oszczędzi.
|
|
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to jest Roan Marita? Bo też mam (nawet kolor ten sam), ale ciut inaczej wygląda
|
|
|
|
|
#2218 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jakie slodkie księżyce na baldachimieCytat:
---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Idę Majeczce puścić muzyczke, niech potańczy sobie troszkę
|
|
|
#2219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
Moze Ci sie szyjka skraca? Mi sie snilo,ze Kalisto powiedziala mi,ze Idzia urodzila.... Dobrze ze sny sa na odwrot przewaznie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

jak Wam zazdroszczę, ja nie mogę pozwolić sobie na takie śniadania przy diecie

dobrze sie przy tym czuje ale dziwne....
gdzie tu sprawiedliwość