Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-17, 21:36   #511
eurekapincet
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Napisane przez skrywana_fantazja
No moj sąsiad tak ma, wspomina teraz jak olał jakąś laskę za szczenięcych czasów i mu szkoda, bo jego baba go wykiwała. Facet ma 50 lat

Moja siostra(ma już teraz męża, dzieci) spotkała swoją dawną miłość po 10 latach, rozstali się, bo chłopak chciał się wyszaleć, pierwsze co jej powiedział jak ją zobaczył na ulicy: bardzo żałuje tamtej decyzji.
eurekapincet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 21:43   #512
impressive20
Raczkowanie

Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
kiedys mi kolega powiedzial ze oni tak rozladowuja napiecie po rozstaniu, nie siedza nie placza tylko szukaja tego co sie rusza i biorą szybko co sie nadarzy, nie zawsze to jest miłosc......
Mój kumpel kobiety nigdy nie miał..chodzi do prostytutek żeby seksualnie się zaspokoić i na dodatek strasznie przeżywa że kobiety nie może znaleźć i nie spi w nocy eh..wspolczulam mu..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-17, 21:44   #513
Petrycja
Zakorzenienie

impressive20 dla mnie to straszne, gdyby nie fakt, że facebook jest mi z uczelni potrzebny bo bym tam w ogóle nie wchodziła, bo o ludziach można się dowiedzieć absolutnie wszystkiego. Gdyby nie fakt, że wyrzuciałam eksa ze znajomych też bym pewnie wiedziała o nim wszystko do teraz, co robi i z kim jest
Stary 2013-06-17, 21:46   #514
eurekapincet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
impressive20 dla mnie to straszne, gdyby nie fakt, że facebook jest mi z uczelni potrzebny bo bym tam w ogóle nie wchodziła, bo o ludziach można się dowiedzieć absolutnie wszystkiego. Gdyby nie fakt, że wyrzuciałam eksa ze znajomych też bym pewnie wiedziała o nim wszystko do teraz, co robi i z kim jest

Ja zauważyłam że po rozstaniu wzrasta aktywność na facebooku
Stary 2013-06-17, 21:47   #515
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
ja mam facebooka bo wiem co robi nie moj eks ale moja miłosc troche platoniczna Wokalista UB40 Ali Campbell niby stary, grubszawy a dla mnie najseksowniejszy facet na ziemi kto wie moze sie z nim spotkam gdzies na ulicach Londynuech....pomogla mi jego muzyka bardzo w przezyciu tych złych momentow, jak równiez jego widok
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 21:51   #516
impressive20
Raczkowanie

Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez eurekapincet Pokaż wiadomość
Ja zauważyłam że po rozstaniu wzrasta aktywność na facebooku
Noo a u moich znajomych na odwrót wszyscy taaacy szczęśliwi carpe diem normalnie:p a jak sa smutni cytaty ,,życie jest szare i do dupy,, hehe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-17, 22:13   #517
skrywana_fantazja
Wtajemniczenie

.

Edytowane przez skrywana_fantazja
Czas edycji: 2013-07-08 o 21:27
skrywana_fantazja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:32   #518
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
a jak u Was Dziewczyny?

taka piekna pogoda a ja caly dzien w pracy bylam ...wrocilam z 20 min temu...zaraz biore sie za cwiczenia bo az 2 dni nie cwiczylam i zle sie z tym czuje

a u mnie hmmmm Mlody mnie wczoraj odwiedzil w sklepie chcial mi dac buziaka ale powiedzialam mu ze do calowania nie jestem jak nie ma nawet czasu zeby sie ze mna spotkac i porozmawiac .... pocalowal mnie w reke i tyle ehhhh a ja potem zalowalam ze nie chcialam tego buziaka

zostawialam mu bardzo dluga wiadomosc na fb ... odpisal mi ze uwielbia calowac moje usta ... ze przeprasza ze nie ma czasu dla mnie ale ma teraz ciezki okres.... musi sie ogarnac
wiec odpisalam mu ze zycze szybkiego ogarniecia sie....
jest mi przykro bo mi zakrecil w glowie

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:38   #519
eurekapincet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skrywana_fantazja Pokaż wiadomość
,,Nie bylo ciebie tyle lat, myslałam, że nie wrócisz już, poukładałam sobie świat i nie zostawie tego już "

Ja swojego dręczyłam długo żeby uzyskać powód takiego stanu rzeczy, w koncu mi powiedział mam czarno na białym, ale nie polecam tego tym, które nie czują się na siłach.
Dla mnie to jest zadziwiające, wspólne noce, dnie, tyle rozmów, pieszczot, bliskości, sekretów, taka niesamowita intymność, a nagle z tygodnia na tydzień obcy ludzie.I potem dziwic sie, że jakaś kobieta chce już tego slubu, bo przynajmniej ma deklarację ,,na zawsze" i może pewności, że do konca życia nie ma 100%, ale na pewno nie jest to też odejście z dnia na dzień. Po ślubie jakoś ludzie bardziej walczą o związki, chodzą na terapie, a nie ,,sorry bejbe, uczucie sie wypaliło, spadam". A decyzja o slubie podjęta z własnej woli jest piękna. Jakoś nie wzrusza mnie kiedy pomyślę, że ktoś może brać slub ze wzgl na wpadkę.

i co Ci powiedział?
"wspólne noce, dnie, tyle rozmów, pieszczot, bliskości, sekretów, taka niesamowita intymność" - otwieramy się przed nimi jak przed nikim innym, dzielimy z nimi swoja prywatność jak z nikim i nagle jak obcy ludzie, jakby nigdy nic, niewyobrażalne.
Stary 2013-06-17, 22:42   #520
skrywana_fantazja
Wtajemniczenie

wcześniej pisałam
Stary 2013-06-17, 22:42   #521
Motyl86
Raczkowanie

Ale żeście się rozpisały od wczoraj :P
Cytat:
Napisane przez Effie121 Pokaż wiadomość
Żółwik, kochana. Ja też swojego eksa poznałam tuż po przeprowadzce to obcego miasta, dlatego trudniej jest się pewnie ogarnąć - tutaj był przecież zawsze. I te plany na wakacje... teraz już się wcale na lato nie cieszę. Ale ogarniemy się jakoś razem!
Ja mam urlop na początku lipca, mieliśmy plany i co? Pśico i nie wiem co ze sobą zrobic, nie chcę jechać ze znajomymi, bo każdy jedzie z kimś i czułabym się jak piątek koło u wozu

Cytat:
juz sama nie wiem co myslec, ale czemu niktorym tak szybko sie wypala. najpierw kocha oblednie a potem nagle sie wypala....
jeny a z tą figurą to maja obsesje, ale zazwyczaj ci niedojrzali, ktorzy jeszcze nie kumają ze to njawazniejsze nie jest i jak trafią na wychudzoną ale suke wredną to wtedy zrozumie ze nie wyglad sie liczy
Może po prostu za szybko rzucają róznego rodzaju deklaracje, nakręcają się a potem nagle: się wypaliłem,sorry...Mam wrażenie, że kobity dłużej czekają z momentem, żeby powiedzieć drugiej osobie, ze się ją kocha..ale uogólniam teraz, sama nie wiem

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Miło czytać takie pozytywne posty

Ja też tego nie rozumiem. Ale jeszcze bardziej jest niepojęte kochać kogoś "ponad życie" i nie móc z nim być
Kochana, ja właśnie to usłyszałam, kocham Cię, ale nie mogę z Tobą być! Ale dla mnie to jest tylko taka poza, bo łatwiej powiedzieć tak, niż przyznać się do tego, że się kogoś nigdy nie kochało....

Edytowane przez Motyl86
Czas edycji: 2013-06-22 o 18:14
Motyl86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:42   #522
skrywana_fantazja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eurekapincet Pokaż wiadomość
i co Ci powiedział?
otwieramy się przed nimi jak przed nikim innym, dzielimy z nimi swoja prywatność jak z nikim
i nie tylko my, oni również
Stary 2013-06-17, 22:44   #523
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wymażę niczego z mojego życia. Każda rzecz, każda najmniejsza rzecz doprowadziła mnie do tego, kim jestem teraz. Rzeczy piękne nauczyły mnie kochać życie. Rzeczy złe nauczyły mnie jak żyć.
Bob Marley
zapisze

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2013-06-17, 22:44   #524
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
ahahaha ale z niego kkoleś no nie mogę zabawny gościu

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

mój po 2 latach przyjechal z wakacji wszedł i powiedział że odchodzi bo mu sie wypaliło i czy mozemy porozmawiać. POwiedziałam mu ze nie mamy już o czym, pokazałam drzwi wywalilam rzeczy na srodek przedpokoju i zajelam sie obiadem wazniejsza dla niego byla opinia kolegow ze mnie nie zaakceptowali ( długa historia i mdła wiec nie bede opowiadac dlaczego) i ze jestem aspołeczna czego nikt nigdy o mnie by nie powiedzial bo ludzie to moj zywiol
no ale zostawil, jak wyszedl to ryczalam przez pare dni.........
miesiac potem mamusia zadzwonila ze chcialaby kołdre odebrac bo to po babci no boki zrywałam ze sam nie dal rady tylko mamusie wyslal, ale im wszystkim pokazalam palec wiec nawet nie wie ze cierpialam a wrecz odrwotnie
hahahahahahahaah,nimal oplułam monitor

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 22:45   #525
skrywana_fantazja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Motyl86 Pokaż wiadomość

Kochana, ja właśnie to usłyszałam, kocham Cię, ale nie mogę z Tobą być! Ale dla mnie to jest tylko taka poza, bo łatwiej powiedzieć tak, niż przyznać się do tego, że się kogoś nigdy nie kochało....
albo sam nie wie czego chce..

Czas edycji: 2013-06-22 o 18:19
Stary 2013-06-17, 22:46   #526
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
teraz po roku czasu jestem przekonana ze mnie eks nie kochal. byl ze mna bo bylo mu wygodnie, chcial sexu mial, zawsze mogl wyjsc na spacer, piwko czy do znajomych nigdy mu niczego nie zabranialam ..... byl ze mna bo mu bylo tak dobrze i tyle

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2013-06-17, 23:00   #527
change
Zadomowienie

I) 10 kg
II) 10 kg

Edytowane przez change
Czas edycji: 2013-06-22 o 18:32
change jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 23:03   #528
skrywana_fantazja
Wtajemniczenie

change - dziękuję Ci
Stary 2013-06-17, 23:04   #529
Motyl86
Raczkowanie

Ale czy oni naprawdę nie rozumieją, że zostawiając nas na koniec z takim komentarzem, tylko jeszcze bardziej nas ranią i utrudniają pozbieranie się? Przecież nam to tylko daje nadzieję, że jak kocha to wróci...

Cytat:
Napisane przez ania230 Pokaż wiadomość
teraz po roku czasu jestem przekonana ze mnie eks nie kochal. byl ze mna bo bylo mu wygodnie, chcial sexu mial, zawsze mogl wyjsc na spacer, piwko czy do znajomych nigdy mu niczego nie zabranialam ..... byl ze mna bo mu bylo tak dobrze i tyle
Powoli dochodzę do takich samych wniosków, chyba mówił to co chciałam usłyszeć.....

Edytowane przez Motyl86
Czas edycji: 2013-06-22 o 18:15
Motyl86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-17, 23:15   #530
ania230
Zakorzenienie

Cytat:

Powoli dochodzę do takich samych wniosków, chyba mówił to co chciałam usłyszeć.....

ide ćwiczyć

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2013-06-17, 23:28   #531
skrywana_fantazja
Wtajemniczenie

.

Czas edycji: 2013-07-24 o 18:19
Stary 2013-06-18, 00:11   #532
eurekapincet
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez skrywana_fantazja Pokaż wiadomość
Mówią to bo chcą się zachowac ,,po dżentelmeńsku" i nie uchodzić w naszych oczach za kretynów. Nie chcą nas krzywdzić, wole walnąć ściemkę żeby w swoich i naszych oczach nie wypaść na gburów.

gdzie ich mózg?:P
Stary 2013-06-18, 05:47   #533
Effie121
Raczkowanie

Witam z samego rana, wstałam wcześnie, żeby powtórzyć materiał do ostatniego egzaminu i niedługo zaczynam wakacje. Dziś mimo deszczowej pory za oknem obudziłam się na razie bojowo nastawiona do życia, więc to chyba dobrze... Życzę Wam pięknego wtorku!
Effie121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 07:03   #534
Talisa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Effie121 Pokaż wiadomość
Witam z samego rana, wstałam wcześnie, żeby powtórzyć materiał do ostatniego egzaminu i niedługo zaczynam wakacje. Dziś mimo deszczowej pory za oknem obudziłam się na razie bojowo nastawiona do życia, więc to chyba dobrze... Życzę Wam pięknego wtorku!
Też mam dzisiaj ostatni egzamin Trzymam kciuki
Talisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 07:12   #535
Effie121
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Talisa Pokaż wiadomość
Też mam dzisiaj ostatni egzamin Trzymam kciuki
Dziękuję, ja również mocno kciuki ściskam!
Effie121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 08:03   #536
Marycha1977
Rozeznanie

powodzenia na egzaminach

---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
hahahahahahahaah,nimal oplułam monitor
wtedy to jak wyszedl to plułam łzami teraz zdarza mi sie pluć ze msiechu jak to opowiadam
Stary 2013-06-18, 09:50   #537
Vesania92
Przyczajenie

Dzisiaj znowu obudziłam sie w podłym nastroju. Wczoraj wieczorem na jego fb zobaczyłam ewidentnie, że już odnowił kontakty z dziewczyną od której zaczął się początek konca naszego rozstania. Boli fakt, że to ona i boli fakt, że czuje ze on w ogole nie cierpi, przestał myśleć i po prostu się odkochał.
I wiecie co? Wysłałam mu smsową wiązankę o tym jak bardzo go nienawidzę i jakim jest podłym człowiekiem. Wiem, wiem.. zle zrobilam..
Czemu to ja znowu musze cierpiec i to w dodatku za takim draniem???
Vesania92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 10:04   #538
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vesania92 Pokaż wiadomość
Dzisiaj znowu obudziłam sie w podłym nastroju. Wczoraj wieczorem na jego fb zobaczyłam ewidentnie, że już odnowił kontakty z dziewczyną od której zaczął się początek konca naszego rozstania. Boli fakt, że to ona i boli fakt, że czuje ze on w ogole nie cierpi, przestał myśleć i po prostu się odkochał.
I wiecie co? Wysłałam mu smsową wiązankę o tym jak bardzo go nienawidzę i jakim jest podłym człowiekiem. Wiem, wiem.. zle zrobilam..
Czemu to ja znowu musze cierpiec i to w dodatku za takim draniem???
po co dałas mu ta satysfakcje i po co masz go na FB albo op co tam wchodzisz. Ochłon troche i nabierz dystansu. Nasze komorki po rozstaniu powinny sie same blokowac w celu uniemozliweinia wysylania im czegokolwiek i tak samo FB. Obojetnosc to jest najwieksza kara dla wszystkich wiec nie dawaj mu znaku ze Ci zalezy i jak sie miotasz. Jego juz nie obchodzi co myslisz wiec Twoj wysilek na marne idzie a Ty sie tylko denerwujesz. Przeklinaj go ale w samotnosci a nawet moze pobij szklanke ze zlosci na niego , to czasem przynosi ulge ale pod zadnym pozorem nie dawaj mu zadnych sygnalow ze Cie to wszystko obchodzi!
Stary 2013-06-18, 10:46   #539
Vesania92
Przyczajenie

wiem, ja to wszystko wiem jak bardzo to zle cze mu pokazuje jak bardzo cierpie, ale pomimo wszystko chce zeby to widzial jak bardzo zranił drugiego czlowieka!!!!!!!
chociaż gowno go to za przeproszeniem obchodzi, moze przyjdzie w jego zyciu czas na refleksje co mi zrobił.. kobiecie która oddałaby mu wszystko !!!!
Vesania92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 10:54   #540
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vesania92 Pokaż wiadomość
wiem, ja to wszystko wiem jak bardzo to zle cze mu pokazuje jak bardzo cierpie, ale pomimo wszystko chce zeby to widzial jak bardzo zranił drugiego czlowieka!!!!!!!
chociaż gowno go to za przeproszeniem obchodzi, moze przyjdzie w jego zyciu czas na refleksje co mi zrobił.. kobiecie która oddałaby mu wszystko !!!!

Kobiety zawsze cchca dawac wszystko. tylko pytam sie po co? trzeba troszke rezcy zostawiac dla siebie, a nie cale zycie podporzadkowywac komuś. Jesltesmy odrebnymi jednostkami a nie jakąs caloscia pomarańczy. kazdy musi miec chwile wytchnienia dla siebie a nie tylko ciągle razem. Wlasnie czesto tak jest ze jestesmy zostawiane bo nie mamy swojego zycia tylko jak bluszcz okrecamy sie wokol czyjegos. Badzmy dla siebie dobre i dawajmy sobie, nie oddawajmy sie w całosci mezczyznie bo jemu to wcale nie imponuje, on musi miec co zdobywac a nie miec podane na talerzu.
Skrzywdzil Cie to prawda, ale jak wiemy tu wszystkie cierpienie mija a Ty wrocisz do zycia z poczuciem straconego czasu na cierpienie po kims takim, takze nie łam sie głowa do gory, pierś do przodu i żyj!

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

a tak wogole to jakie male lub wieksze przyjemnosci sobie dzisiaj zrobulyscie albo co sie milego przdarzylo?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości