|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
a mała na zdjęciu-cudo ![]() Cytat:
moja teściowa tak trójkę wykarmiła dziecki zdrowie i jakie dorodne ![]() a teraz to jakies szaleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tkana podobno tak nie grzeje, ale elastyk to jednak są 3 warstwy. W nosidle jest trochę przestrzeni gdzie dostaje się powietrze. Cytat:
![]() A my kupiłyśmy wczoraj łyżeczkę i dziś startujemy z marchewką pierwszą w życiu! Planuję podać o 12:00. Wiecie, zepsuła nam się lodówka co była na mieszkaniu... więc trzeba było nową (tamta padła całkiem) i Tż się szarpnął (ja byłam w domu z dzieckiem, on wieczorem pojechał z moim tatą), na Samsunga No Frost, jakaś promocja była - ma któraś z Was no frosta w lodówce? jak to się sprawuje?? To nic, że teraz nie będzie czym tej lodówki zapchać,,,, ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo kurczę startujecie z marchewą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3427 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Nancy-tak, wszystko obleciałam w jeden dzień ![]() Ale jeszcze nie pisałam że byłam oprócz tego w jeszcze jednym lumpie i po świece do chrztu dla Oskara. W dwóch sklepach odzieżowych.Potem na zakupach w biedronce i na lodach z mężem ![]() ![]() Ania-u nas też się mówi Kosi łapci ![]() Marsi-biedny Leo ![]() ![]() Oskar usnął więc idę śniadać ![]()
#3429 |
Zakorzenienie
|
Udało się wreszcie nadrobić. No za wyjątkiem klubu
![]() ![]() Ja niestety ostatnio mam dużo na głowie i forum to jest ostatnia rzecz w kolejce i czasem po prostu nie mam siły żeby tu zajrzeć. Ubolewam nad tym ,bo brakuje mi tej odskoczni. W miarę możliwości jestem na bieżąco ewentualnie jak dużo napiszecie to przelatuję pobieżnie. Z ciekawostek to w czwartek złożyliśmy dokumenty do banku o kredyt na zakup mieszkania. A wczoraj już trafiły do pierwszego zespołu analityków. Teraz proszę kciuki, żeby szybko wszystko i pomyślnie poszło. A co u Oli. Ostatnio jest strasznie nieznośna. Jest nie odkładalnaa, każe się nosić, jak tylko chcę ją położyć to drze się jak poparzona. Sama pobawi się chwilę i na tym koniec i muszę się z nią bawić. I takim sposobem nie mogę nic zrobić w domu mam bałagan jakich nigdy nie było zaległości w nauce pytań do obrony. Dobrze, że z uczelnią się trochę obrobiłam odebrałam kartę ocen, zrobiłam obiegówkę i napisałam pracę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3431 |
Lurker ;)
|
2 lata bez szkoly i juz nie potrafie listu motywacyjnego napisac
![]() Nie cierpie tego lania wody... Ps. Mala menda skarpetki sobie sciaga!
#3432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wystukalam pierwszego zabka
![]() ![]()
#3436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- aaaa no nie źle ![]() ![]()
![]() |
#3437 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, na dworze jest TAK GORĄCO, że jak wracałam z Biedronki to prawie zasłabłam - nogi jak sto kilo, czarno przed oczami, ostatkiem świadomości sięgnęłam po fantę (ostatnio ciągle żłopię tylko fantę i wodę
![]() ![]() ![]() idę robić sałatkę, a potem jeszcze kremówki ![]() ![]()
#3438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To dzisiaj wirtualna impreza?? ![]() ![]() Cytat:
skoro do 18 tzn. że do dziś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Gratulacje dla Yae za 4 miesiace
![]() dla Domci,Lenki i Wiktorka za 5miechow ![]() No i Marsi ![]() ![]() Little, zgadzam sie,list motywacyjny to okropnosc ![]() ![]() ![]() Black,kciuki za szczepienie ![]() Ide robic sos do bolognese o ile dziec pozwoli ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Brawa za wize ! Sprobowali by nie przedluzyc........ A wlasnie sory pewnie pisalas 1000 razy ale jestescie malzenstwem? Bylo jakies wesele po japonsku czy zwykla formalnosc??? Cytat:
Braawo ![]() Buziaczki dla wszystkich rocznicowych dzieci ! ![]() A dzis rano o 6 urodzila siostra tż synka Grzesia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, tak, szeptem lepiej ![]() ![]() ![]() Ooooo, coraz wiecej ich tu u nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 | |||||
Zadomowienie
|
Hej, ale dziś mamy solenizantów
![]() Brawa za kolejne miesiąe dla Leonarda, Yae, Dominiki, Leny, Lili i Wiktora ![]() ![]() ![]() ![]() Kciuki za Oliwkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kciuki zaciśnięte ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3443 |
Rozeznanie
|
Hej.
![]() Nadrobiłam na raty 3 ostatnie dni, ale nie cytowałam, bo by wyszło pinćset stron. ------------------ Co zapamiętałam - pisałyście o szybkim zajściu w ciążę itp. (Authentic- ![]() U mojej mamy jest tak: jedna siostra z lutego '76, druga z marca '77, a potem brat z lutego '80 i siostra z marca '81. Swoją drogą - te z marca, to obie z 8, w dzień kobiet. A wczesne macierzyństwo, to moja chrzestna miała tak: syn w wieku 18 lat (co najlepsze, do 8. miesiąca nikt się nie domyślił, że była w ciąży), potem bliźniaki na 21 i córka na 23. No i synka by jeszcze miała w wieku 29 lat.. Ogólnie w mojej rodzinie było kilka ślubów przez "wpadki": babcia była z mamą w 2 miesiącu ciąży, jedna ciotka w 6, chrzestna to już po urodzeniu syna, w październiku się hajtali, bo czekali aż wujek będzie pełnoletni; druga ciotka chyba w 4 miesiącu. A i rodzice też podobno myśleli, że wpadli i dlatego załatwiali wesele, a jak się okazało, że jednak nie, to i tak już wzięli ślub. No i teraz my. ------------------ Gratuluję wszystkich ząbków, nowych umiejętności i skończonych miesięcy. ![]() ![]() U nas zaczęło się "czytanie gazet", tym bardziej, że zęby idą, to wszystko w buzi ląduje. Dziś o 8.30 termometr, w cieniu, pokazywał 28 st., potem ok. 10, dalej w cieniu, 31 st. Teraz już nawet nie patrzę.. Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-06-18 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
Bokeh-no to
![]() ![]() aż mi się łezka zakręciła jak przekazałaś tą wiadomość bo przypomniało mi się jak to u nas było'jak prawie każdego dnia ktoś z nas przekazywał wieści że jest nas więcej na świecie ![]()
#3445 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() gratulacje ![]() ![]() Cytat:
i ![]() Cytat:
ale ja tak nie chce byc znowu w ciazy, to znaczy te ostatnie miesiace i strach znowu przed porodem i ten strach o zdrowie dziecka maskara ![]() ![]() ![]() pokaze w klubie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i duuuuuuzo zdrowka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() marsi dla Leo specjalne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurcze muszę isć do ksiedza sama, ja pitole moze wezme siostrę bedzie raźniej, muszę zaklepać termin, i jak nie powie ile mam zapłacic to ile mam mu dac??? a i jeszcze chrzestny nie ma biezmowania dopiero za rok bedzie mial bo jeszcze sie uczy myslicie ze zgodzi sie ksiadz?? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja siedzi teraz w bujaku w bodziaku z krótkim i.. tyle. Brawo! U nas pojawiła się jakaś mała kropka na dole, też chyba ząb.. Do godziny 0 jeszcze pół godziny - już gaciami trzęsę! Dziewczyny - ile czasu, teraz w wieku 5-6 mcy spędzają Wasze dzieci w bujaczkach/huśtawkach? Bo ja moją wcześniej dawałam tylko na chwilę (pół godziny dziennie może się zbierało), a teraz ona coraz mniej lubi na płasko leżeć, chyba, że ma zajęcie, np na macie. Ale nie chcę jej za długo w tym trzymać, bo jednak kręgosłupek.. jak jest u Was? ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- heh.. na wizażu reklama akurat tej mojej lodówki, chyba po to, żeby nas całkiem wyrzuty sumienia zżarły ![]() ![]() Bokeh: a w czym trzymasz żywność, w pojemnikach? wędlina, żółty ser? Albo rzeczy z zamrażalnika? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3448 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzieki Kochane za odp!
![]() ![]() ![]() dziec znow mi zansal na bujaczce w ogrodzie. to chyba najdrozsza bujaczka na watku ale najwazniejsze ze dziala ![]() na poczatek ![]() ![]() Cytat:
![]() czym roznia sie takie lady seat od pozostalych miejscowek? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cudna ta twoja Lili! a jaka kiecuszka w tle... ![]() ![]() Cytat:
![]() oby im pogoda dopisala... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2013-06-18 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.