|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! |
|
0 | 0% |
| Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
1 | 1,56% |
| Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! |
|
9 | 14,06% |
| Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
16 | 25,00% |
| Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
13 | 20,31% |
| Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! |
|
5 | 7,81% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
zamowiłam wlasnie pas poporodowy
ciekawe jak sie spisze po. w ogole jak bedzie tak goraco to nie bedzie sie chcialo chodzic z tym pasem... no ale kosztowal 10zl wiec zalowac nie bede w razie czego
|
|
|
|
#2342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
załamałam się.Cytat:
![]() Cytat:
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|||
|
|
|
#2343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak mam jak któraś zmienia ![]() Ale nudzą mi się moje szybko, stąd zmiany ![]() Cytat:
Jeżeli przed ciążą miałaś jeszcze szczuplejsze, to lepiej żeby PO zostały ci takie, bo są bardzo ładne ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Już nie chciałam o nich pisać, ale one chyba najgorsze są A miałam takie ładne
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w takim razie też na pewno go nie wezmę, bo nie lubię takich zabudowanych do góry ![]() Zastanawiam się nad tym: http://allegro.pl/alles-mama-new-biu...285525530.html Asiunia Twój mąż zachowuje się jak smarkacz ![]() Dzoan nic się nie przejmuj, bo nie musisz być piękna od rana. A z resztą co to za gość-brat męża-przecież to rodzina i nie musisz być dla niego odpicowana |
|
|
|
|
#2345 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
widze ze pomalu się nam szykują czerwcowe maluchy MALINKA - trzymaj się kobitko i dawaj znac co i jaku nas dalej zastój finansowy - mija miesiąc a tu ani widu ani slychu...........nie wiem co robic z jednego urzędu mnie wysylja do drugiego i wszędzie slysze ze platnosc jest w trakcie realizacjimogłam jednak nie isc na to chorobowe zacisnąć zęby i pracować bo tak to zaraz się zalamie po porstu
|
#2346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2347 |
|
Zadomowienie
|
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16!
Asiunia, nie wiem co Ci powiedziec odnosnie meza, ale widze glosy, ze juz wczesniej sie zapowiadalo na to jak bedzie sie zachowywal. Wedlug mnie sama na to pozwolilas i nadal na to pozwalasz, bo maz zachowuje sie skandalicznie i nie sadze, ze powinnas lagodnie godzic sie na wszystkie jego zachcianki.
Cie mocno i mam nadzieje, ze jakos to rozwiazesz. I nie placz duzo, bo szkodzisz dziecku Dzoan, przeciez jestes na zwolnieniu lekarskim, wiec sila rzeczy masz prawo byc w szlafroku przez caly dzien. Juz nie wsppmne o tym, ze jestes w zaawansowanej ciazy i u siebie w domu. Nie przejmuj sie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie wyglądasz
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ta choroba jest jakoś dokuczliwa dla Ciebie? Cytat:
Szafa będzie za tydzień zamontowana ![]() Ale czadowo
|
|||
|
|
|
#2349 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny, czy po połogu itd. brodawki wracają do dawnego stanu? chodzi mi o wielkość jak i kolor Cytat:
zdecydowałam, że ten z benefitu oddaję i biorę jakiś porządny z alles. mam dosyć szukania tych staników mi wpadł w oko jeszcze ten, ale boję się, że będzie zabudowany jak tamten. tamten na zdjęciu też ładnie wyglądał ![]() http://allegro.pl/biustonosz-mama-ka...262136085.html
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
Tweed bardzo ładny avatarek
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2354 | ||
|
Zakorzenienie
|
niestety nie
![]() u mnie z regularnością odnośnie wszystkiego jest problem.. nawet okresy były mega nieregularne Cytat:
we wszystkim można znaleźć plusy Cytat:
|
||
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Jakaś ty chudzinka. Tylko brzusio urósł.
![]() Asiunia- bardzo mi przykro. Twój mąż musi się ogarnąć, a ty musisz mu to uświadomić. Kiedy pojawi się dziecko będzie ciężej. Szkoda, że twój TŻ nie dorósł. Nie możesz w każdym razie pozwolić, by taki stan się utrzymywał. On MUSI się ogarnąć i dorosnąć teraz w przyspieszonym tempie. |
|
|
|
#2356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio aż tak źle z Tobą? |
|
|
|
|
#2357 |
|
Zadomowienie
|
Sliczny brzusio
i piekna figura!! I szczerze nie wyobrazam sobie jak wygladalas gdy bylas szczuplejsza, bo teraz juz jestes szczupla
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się pochwalić, że mamy dziś bardzo wykwintny i egzotyczny obiad
![]() Czyli arbuza
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robię zupkę pieczarkową. Moim mężczyznom w taką pogodę pewnie nie będzie się chciało zbytnio jeść, więc na zupce dziś skończę moją przygodę w kuchni. Najpierw jednak skończę moczyć moje nóżki w wodzie. Super przyjemnie się tak je chłodzi.
|
|
|
|
|
#2360 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio, mam 22lata na karku, a momentami czuję się jak przejechana przez walec ![]() Gdzie jestem dopiero w przededniu 8 miesiąca ![]() Dziękuję, Twój standardowo też ![]() Cytat:
Sam sex Któraś reflektuje na truskaweczki?? Czy już wszystkie się przejadły? ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
U mnie dzisiaj też czysta egzotyka, bo jajko sadzone, maślanka, mizeria+młode ziemniaczki z zasmażką z masła, cebulki i koperku
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaa, biorę ten co Ty przesłałaś
tylko inny rozmiar.
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c
Poki co nie nadrsbiam. Jestem poza domem. Oliath pisala ze czuje sie zaopiekowana, ktg ok badaja ja co jakis czas i ma rozwarcie na 1cm. Podczytuje nas ale nie moze pisac
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Twee ja chcę truskawki, ja!
Ja dzisiaj mam pierogi serowo- jagodowe z biedronki, też mega wykwintnie
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
wszystkie dzieciaki w jednym dniu wyskoczą Dobrze, że się Nią zaopiekowali i nie zbagatelizowali niczego w takim razie!!
|
|
|
|
|
#2365 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przykro mi bardzo z powodu twojego TŻ Nie wiem co ci poradzić, ale na pewno nie możesz być dla niego za dobra. I jeszcze zaspokajać go jak tylko mu się zachce Spora część naszych TŻ musiała się obejść przez większość ciąży bez sexu, więc twój pewnie już by awantury robił... Gówniarz z niego i tyle. Zero odpowiedzialności.Cytat:
Jaki ładniutki ![]() Cytat:
Mój kot to czubek Przyszedł na górę do pokoju mnie omiauczeć. Pytam go, co chce. Prowadzi mnie na dół, więc grzecznie za nim schodzę. Ten staje na środku i miauczy. To znowu go pytam co chce. Prowadzi mnie do drzwi wyjściowych, dając znak, że chce wyjść. Mówię mu, że klucze mam na górze w torebce i nie chce mi się po nie iść i mogę go wypuścić przez taras (jest dokładnie z drugiej strony domu, na przeciwko drzwi wejściowych). Idzie za mną, wystawia nos i się wraca 10 minut później słyszę, że miauczy pod drzwiami. Schodzę na dół, a ten siedzi pod drzwiami tarasowymi, żeby go wpuścić
|
|
#2366 |
|
Zadomowienie
|
objaDAM ie czeresniami
u mnie w sklepie wczoraj były po 4,9 dzis po 5,9 a na targu 7-któraś ostatnio pisała ze u niej po 29![]() Dzis na obiad pyzy z mięsem - biedronkowe i zrobiłam wafla z masą krówkową i kakaową ![]() i kupiłam sobie na targu podkoszulki normalnie były aż po 5 zł ale bardzo fajne
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
jak duszno
![]() ja też chcę truskawy!
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech się nią tam dobrze opiekują. |
|
|
|
|
#2369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja świnka morska mnie przywitala głosnym kwiczeniem miałąm dla niej trawke...
|
|
#2370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie nadążymy relacji czytać![]() Dobrze, że jest pod opieką
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

ciekawe jak sie spisze po. w ogole jak bedzie tak goraco to nie bedzie sie chcialo chodzic z tym pasem... no ale kosztowal 10zl wiec zalowac nie bede w razie czego 

załamałam się.
jak wróci spróbuję zagadać o tej akcji.. w rozmowach jestem cienka i beznadziejna.. układam sobie w myślach co mam powiedzieć, ale jak trzeba to gęby nie potrafię otworzyć
i taki opalony 

nie potrzebuję jakiegoś mega seksi stanika, ale ten jest tak wysoko i szeroko zabudowany, że wyglądam w nim fatalnie
To w takim razie też na pewno go nie wezmę, bo nie lubię takich zabudowanych do góry
- mija miesiąc a tu ani widu ani slychu...........nie wiem co robic z jednego urzędu mnie wysylja do drugiego i wszędzie slysze ze platnosc jest w trakcie realizacji
Cie mocno i mam nadzieje, ze jakos to rozwiazesz. I nie placz duzo, bo szkodzisz dziecku