Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-18, 12:25   #2341
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

zamowiłam wlasnie pas poporodowy ciekawe jak sie spisze po. w ogole jak bedzie tak goraco to nie bedzie sie chcialo chodzic z tym pasem... no ale kosztowal 10zl wiec zalowac nie bede w razie czego

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:25   #2342
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

To witam w klubie
Też na moje baloniki patrzeć nie mogą, są już takie nie moje, a pimpikowe - w pełni przygotowane do wydawania posiłków
ja pierniczę.. no masakra.. i jeszcze te brodawki takie wielkie jak u krowy załamałam się.

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
en mam nadzieję, że posiedzi trochę w poczekalni i zdąży ochłonąć przed badaniem jak wróci spróbuję zagadać o tej akcji.. w rozmowach jestem cienka i beznadziejna.. układam sobie w myślach co mam powiedzieć, ale jak trzeba to gęby nie potrafię otworzyć

bardzo ładny i taki opalony
Tylko na spokojnie, to wtedy łatwiej Ci będzie powiedziec to co sobie ułożyłaś w myślach

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Niestety mam to samo i olbawiam się, że po KP będę wyglądała, jak panie z afryki
ja już teraz tak wyglądam w zasadzie
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:27   #2343
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
tweed zmieniałaś awatarek tak się zastanawiałam przez chwilę, kto to się odzywa..jakaś nowa chce się wbić?
też tak mam jak któraś zmienia

Ale nudzą mi się moje szybko, stąd zmiany
Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
póki twarzy na zdj nie ma i nie tylko brzuszek ale udka też mam pokaźne w porównaniu do tego co było
Bosz, jak to są pokaźne udka, to jakie ja mam

Jeżeli przed ciążą miałaś jeszcze szczuplejsze, to lepiej żeby PO zostały ci takie, bo są bardzo ładne

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
ja pierniczę.. no masakra.. i jeszcze te brodawki takie wielkie jak u krowy załamałam się.
hahahahah

Już nie chciałam o nich pisać, ale one chyba najgorsze są A miałam takie ładne
Stary 2013-06-18, 12:33   #2344
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Neni, przyszedł ten stanik do karmienia i jestem połowicznie zadowolona.

faktycznie jest miękki, wygodny, nigdzie nie uwiera. odpina się go z łatwością jedną ręką. ALE jest o wiele bardziej zabudowany niż na zdjęciach, bardziej taki babciny.. myślę czy go nie zwrócić nie potrzebuję jakiegoś mega seksi stanika, ale ten jest tak wysoko i szeroko zabudowany, że wyglądam w nim fatalnie niby miał to być tylko taki do karmienia w domu, ale mimo wszystko...
No co Ty ... Szkoda To w takim razie też na pewno go nie wezmę, bo nie lubię takich zabudowanych do góry
Zastanawiam się nad tym: http://allegro.pl/alles-mama-new-biu...285525530.html

Asiunia Twój mąż zachowuje się jak smarkacz

Dzoan nic się nie przejmuj, bo nie musisz być piękna od rana. A z resztą co to za gość-brat męża-przecież to rodzina i nie musisz być dla niego odpicowana
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:33   #2345
ita83
Wtajemniczenie

dzień dobry widze ze pomalu się nam szykują czerwcowe maluchy MALINKA - trzymaj się kobitko i dawaj znac co i jak

u nas dalej zastój finansowy matko ile można czekać - mija miesiąc a tu ani widu ani slychu...........nie wiem co robic z jednego urzędu mnie wysylja do drugiego i wszędzie slysze ze platnosc jest w trakcie realizacji

mogłam jednak nie isc na to chorobowe zacisnąć zęby i pracować bo tak to zaraz się zalamie po porstu
Stary 2013-06-18, 12:36   #2346
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
hahahahah

Już nie chciałam o nich pisać, ale one chyba najgorsze są A miałam takie ładne
I niech mi ktoś powie, że kobieta nie poświęca się zachodząc w ciążę haha

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
dzień dobry widze ze pomalu się nam szykują czerwcowe maluchy MALINKA - trzymaj się kobitko i dawaj znac co i jak

u nas dalej zastój finansowy matko ile można czekać - mija miesiąc a tu ani widu ani slychu...........nie wiem co robic z jednego urzędu mnie wysylja do drugiego i wszędzie slysze ze platnosc jest w trakcie realizacji

mogłam jednak nie isc na to chorobowe zacisnąć zęby i pracować bo tak to zaraz się zalamie po porstu
Ita nawet mnie nie denerwuj. Ledwo wstawałaś rano, a Ty mówisz o zaciśnięciu zębów. Mam nadzieję, zę szybko się rozwiąże ta sprawa i dostaniecie kasę, ale nawet nie waż się myśleć, że to Twoja wina!!

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-18, 12:38   #2347
jakierka
Zadomowienie

Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16!

Asiunia, nie wiem co Ci powiedziec odnosnie meza, ale widze glosy, ze juz wczesniej sie zapowiadalo na to jak bedzie sie zachowywal. Wedlug mnie sama na to pozwolilas i nadal na to pozwalasz, bo maz zachowuje sie skandalicznie i nie sadze, ze powinnas lagodnie godzic sie na wszystkie jego zachcianki. Cie mocno i mam nadzieje, ze jakos to rozwiazesz. I nie placz duzo, bo szkodzisz dziecku

Dzoan, przeciez jestes na zwolnieniu lekarskim, wiec sila rzeczy masz prawo byc w szlafroku przez caly dzien. Juz nie wsppmne o tym, ze jestes w zaawansowanej ciazy i u siebie w domu. Nie przejmuj sie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-18, 12:41   #2348
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

a w gratisie macie domek mojego smerfa...
Ślicznie wyglądasz
Cytat:

No może niepotrzebnie, że przed badaniem Jego się poklóciliście, ale całkowicie rozumiem Twoje podejście. Niby dlaczego będąc w swoim domu i w 8mym msc ciąży masz być zawsze gotowa aż jego brat przyjdzie lub ktoś z jego rodziny. Przecież Ty nie musisz być na każde zawołanie zwłaszcza, jeżeli te wizyty nie były z Twojej inicjatywy. Pogadaj na spokojnie o tym z Mężem i postaraj mu się to wytłumaczyć
Prawie w 9tym
Cytat:
brzuszek nie jest opalony mam zespół Gilberta czyli mam za dużo żółtego barwnikau mnie wygląda to trochę jak opalenizna i wszyscy myślą że ja ciągle się opalam a to tak samo z siebie
E to fajnie masz
A ta choroba jest jakoś dokuczliwa dla Ciebie?
Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
zamowiłam wlasnie pas poporodowy ciekawe jak sie spisze po. w ogole jak bedzie tak goraco to nie bedzie sie chcialo chodzic z tym pasem... no ale kosztowal 10zl wiec zalowac nie bede w razie czego
Tylko pamiętaj, że nie możesz go zakładać przez pierwsze 6 tygodni po porodzie!

Szafa będzie za tydzień zamontowana
Ale czadowo
Stary 2013-06-18, 12:43   #2349
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
noo, mam to samo.
dziewczyny, czy po połogu itd. brodawki wracają do dawnego stanu? chodzi mi o wielkość jak i kolor

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
No co Ty ... Szkoda To w takim razie też na pewno go nie wezmę, bo nie lubię takich zabudowanych do góry
Zastanawiam się nad tym: http://allegro.pl/alles-mama-new-biu...285525530.html
też nad nim myślałam
zdecydowałam, że ten z benefitu oddaję i biorę jakiś porządny z alles. mam dosyć szukania tych staników

mi wpadł w oko jeszcze ten, ale boję się, że będzie zabudowany jak tamten. tamten na zdjęciu też ładnie wyglądał
http://allegro.pl/biustonosz-mama-ka...262136085.html
Stary 2013-06-18, 12:43   #2350
Neni1984
Zakorzenienie

Tweed bardzo ładny avatarek
Stary 2013-06-18, 12:44   #2351
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
tweed zmieniałaś awatarek tak się zastanawiałam przez chwilę, kto to się odzywa..jakaś nowa chce się wbić?
ja też
Stary 2013-06-18, 12:44   #2352
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje się fajny i nie mocno zabudowany
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:45   #2353
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość

mi wpadł w oko jeszcze ten, ale boję się, że będzie zabudowany jak tamten. tamten na zdjęciu też ładnie wyglądał
http://allegro.pl/biustonosz-mama-ka...262136085.html
Wydaje mi się, że niestety też będzie wysoki
Stary 2013-06-18, 12:48   #2354
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
A smarujesz regularnie na noc nogi kremem
niestety nie
u mnie z regularnością odnośnie wszystkiego jest problem.. nawet okresy były mega nieregularne

Cytat:
brzuszek nie jest opalony mam zespół Gilberta czyli mam za dużo żółtego barwnikau mnie wygląda to trochę jak opalenizna i wszyscy myślą że ja ciągle się opalam a to tak samo z siebie
nie musisz się opalać przynajmniej we wszystkim można znaleźć plusy

Cytat:
Dzoan nic się nie przejmuj, bo nie musisz być piękna od rana. A z resztą co to za gość-brat męża-przecież to rodzina i nie musisz być dla niego odpicowana
Przyznam szczerze, że rodzina czy nie, nie lubię pokazywać się bez make-upu, nie umytymi włosami i w piżamie.. zniosę to jedynie przy mężu i własnych rodzicach.. Więc w sumie dla własnego bezpieczeństwa powinnam być zawsze gotowa albo się chować przed takimi 'gośćmi'.. Ale żebym chociaż była uprzedzona przed takimi odwiedzinami..gdybym sama nie postanowiła się ukryć, asekuracyjnie.. to by mnie młody zobaczył spoconą w piżamie, z cyckami wiszącymi jak naleśniki i sterczącymi na szpic sutami

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:48   #2355
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Jakaś ty chudzinka. Tylko brzusio urósł.

Asiunia- bardzo mi przykro. Twój mąż musi się ogarnąć, a ty musisz mu to uświadomić. Kiedy pojawi się dziecko będzie ciężej. Szkoda, że twój TŻ nie dorósł. Nie możesz w każdym razie pozwolić, by taki stan się utrzymywał. On MUSI się ogarnąć i dorosnąć teraz w przyspieszonym tempie.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:49   #2356
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Przyznam szczerze, że rodzina czy nie, nie lubię pokazywać się bez make-upu, nie umytymi włosami i w piżamie.. zniosę to jedynie przy mężu i własnych rodzicach.. Więc w sumie dla własnego bezpieczeństwa powinnam być zawsze gotowa albo się chować przed takimi 'gośćmi'.. Ale żebym chociaż była uprzedzona przed takimi odwiedzinami..gdybym sama nie postanowiła się ukryć, asekuracyjnie.. to by mnie młody zobaczył spoconą w piżamie, z cyckami wiszącymi jak naleśniki i sterczącymi na szpic sutami

Serio aż tak źle z Tobą?
Stary 2013-06-18, 12:50   #2357
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Malinka trzymam kciuki

Sliczny brzusio i piekna figura!! I szczerze nie wyobrazam sobie jak wygladalas gdy bylas szczuplejsza, bo teraz juz jestes szczupla
Stary 2013-06-18, 12:50   #2358
Neni1984
Zakorzenienie

Chciałam się pochwalić, że mamy dziś bardzo wykwintny i egzotyczny obiad

Czyli arbuza
Stary 2013-06-18, 12:53   #2359
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli arbuza
Pyszności Ja robię zupkę pieczarkową. Moim mężczyznom w taką pogodę pewnie nie będzie się chciało zbytnio jeść, więc na zupce dziś skończę moją przygodę w kuchni. Najpierw jednak skończę moczyć moje nóżki w wodzie. Super przyjemnie się tak je chłodzi.
Stary 2013-06-18, 12:54   #2360
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
I niech mi ktoś powie, że kobieta nie poświęca się zachodząc w ciążę haha
A ktoś tak powiedział?!
Serio, mam 22lata na karku, a momentami czuję się jak przejechana przez walec
Gdzie jestem dopiero w przededniu 8 miesiąca
Cytat:
Tweed bardzo ładny avatarek
Dziękuję, Twój standardowo też
Cytat:

Sam sex

Któraś reflektuje na truskaweczki?? Czy już wszystkie się przejadły?

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:

Czyli arbuza
U mnie dzisiaj też czysta egzotyka, bo jajko sadzone, maślanka, mizeria+młode ziemniaczki z zasmażką z masła, cebulki i koperku
Stary 2013-06-18, 12:55   #2361
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się, że niestety też będzie wysoki
aaaaaaa, biorę ten co Ty przesłałaś
tylko inny rozmiar.
Stary 2013-06-18, 12:56   #2362
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Poki co nie nadrsbiam. Jestem poza domem. Oliath pisala ze czuje sie zaopiekowana, ktg ok badaja ja co jakis czas i ma rozwarcie na 1cm. Podczytuje nas ale nie moze pisac

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:56   #2363
enlevee
Zakorzenienie

Twee ja chcę truskawki, ja!

Ja dzisiaj mam pierogi serowo- jagodowe z biedronki, też mega wykwintnie

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-18, 12:57   #2364
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Poki co nie nadrsbiam. Jestem poza domem. Oliath pisala ze czuje sie zaopiekowana, ktg ok badaja ja co jakis czas i ma rozwarcie na 1cm. Podczytuje nas ale nie moze pisac

No i kolejna do rodzenia się szykuje wszystkie dzieciaki w jednym dniu wyskoczą
Dobrze, że się Nią zaopiekowali i nie zbagatelizowali niczego w takim razie!!

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-18, 12:57   #2365
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
zbesztajcie mnie jak chcecie, ale rozebrałam się do rosołu od pasa w górę i tak sobie hasam po mieszkaniu ale dalej mi gorąco i rozważam opcję wejścia pod zimny prysznic
Ja dzisiaj paraduję w samym staniku i spodenkach od piżamy

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
U mnie po wizycie na nfz- babka nie robi ktg ( bo w sumie po co w 39tc)
Rozwarcie na opuszek i czekamy na skurcze. Po tym gmeraniu w kapie boli mnie w krzyzach jak nie wiem..
Jutro mam normalna wizyte prywatnie na kontroli wagi i ktg wiec moze sie czegos dowiem

No i trzymam kciuki za wszystkie szpitalne kolezanki nasze
Rozwarcie maleńkie jest, więc może coś ruszy lada moment

Cytat:
Napisane przez Asiunia1230 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ale dużo piszecie.
Przykro mi bardzo z powodu twojego TŻ Nie wiem co ci poradzić, ale na pewno nie możesz być dla niego za dobra. I jeszcze zaspokajać go jak tylko mu się zachce Spora część naszych TŻ musiała się obejść przez większość ciąży bez sexu, więc twój pewnie już by awantury robił... Gówniarz z niego i tyle. Zero odpowiedzialności.

Cytat:
Jeszcze się wkurzyłam na męża. Może niepotrzebnie tak wybuchłam, ale no zdenerwował mnie. Przyszedł z bratem, bo budowa o rzut beretem.. Ja na wszelki wypadek schowałam się do łazienki, bo nie byłam pewna czy sam będzie.. A on zajrzał i czy ubrana jestem.. A ja nie, w piżamie ciągle.. i oburzenie na mnie, że 'no ładnie'.. Bo on z bratem, a ja taka po nocy i o tej godz jeszcze. Wkurzyło mnie takie podejście, powiedziałam, że mógł dać znać smsem jak mu to nie pasuje.. Kurde w końcu u siebie jestem, a jego brat przychodzi tu jak do wychodka, bo na budowie nie ma kibelka.. Mam byc przygotowana zawsze.. kurde u siebie jestem! Jeszcze problemy przy kimś będzie mi robił. Powiedziałam, żeby spadał, taki nerw we mnie wlazł Jego brat skorzystał z kibla, wyszedł, mąż się umył i ubrał w ciszy (wizyta u kardiologa, ciśnienie przed echem serca mu podniosłam..super) i wyszedł. Nie powiem, małe wyrzuty mam do siebie.. ale jestem niewyspana, jest mi gorąco i ciężko..i ostatnią rzeczą jaka mi potrzebna do szczęścia, to popędzanie mnie i dawanie do zrozumienia, że powinnam być od rana gotowa jakby ktoś (tym kimś jest zawsze rodzina męża!) miał akurat wpaść.
Też bym się wkurzyła. Mówię, ja dzisiaj w staniku i też nie koniecznie chciałabym, żeby mi ktoś przychodził mnie taką pooglądać. Wystarczyło uprzedzić, że wpadnie z bratem.

Cytat:
Malinka trzymam kciuki

Jaki ładniutki

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
Jaki zamówiłaś?

Mój kot to czubek Przyszedł na górę do pokoju mnie omiauczeć. Pytam go, co chce. Prowadzi mnie na dół, więc grzecznie za nim schodzę. Ten staje na środku i miauczy. To znowu go pytam co chce. Prowadzi mnie do drzwi wyjściowych, dając znak, że chce wyjść. Mówię mu, że klucze mam na górze w torebce i nie chce mi się po nie iść i mogę go wypuścić przez taras (jest dokładnie z drugiej strony domu, na przeciwko drzwi wejściowych). Idzie za mną, wystawia nos i się wraca I znowu zaczyna miauczeć. I ja znowu pytam o co mu chodzi. Ten znowu do tych drzwi wyjściowych. Ja znowu o tych kluczach i tarasie. Otwieram, a ten się wraca i miauczy. W końcu idę na górę po te klucze, siadam na chwilę i szukam ich w torebce, a ten na mnie miauczy. Schodzę na dół, otwieram mu drzwi i ten sobie wychodzi 10 minut później słyszę, że miauczy pod drzwiami. Schodzę na dół, a ten siedzi pod drzwiami tarasowymi, żeby go wpuścić
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:57   #2366
sarna405
Zadomowienie

objaDAM ie czeresniami u mnie w sklepie wczoraj były po 4,9 dzis po 5,9 a na targu 7-któraś ostatnio pisała ze u niej po 29
Dzis na obiad pyzy z mięsem - biedronkowe i zrobiłam wafla z masą krówkową i kakaową
i kupiłam sobie na targu podkoszulki normalnie były aż po 5 zł ale bardzo fajne
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 12:58   #2367
lachryma
Zakorzenienie

jak duszno

ja też chcę truskawy!
Stary 2013-06-18, 12:58   #2368
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Oliath pisala ze czuje sie zaopiekowana, ktg ok badaja ja co jakis czas i ma rozwarcie na 1cm. Podczytuje nas ale nie moze pisac
Niech się nią tam dobrze opiekują.
Stary 2013-06-18, 12:59   #2369
sarna405
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj paraduję w samym staniku i spodenkach od piżamy

Rozwarcie maleńkie jest, więc może coś ruszy lada moment

Przykro mi bardzo z powodu twojego TŻ Nie wiem co ci poradzić, ale na pewno nie możesz być dla niego za dobra. I jeszcze zaspokajać go jak tylko mu się zachce Spora część naszych TŻ musiała się obejść przez większość ciąży bez sexu, więc twój pewnie już by awantury robił... Gówniarz z niego i tyle. Zero odpowiedzialności.

Też bym się wkurzyła. Mówię, ja dzisiaj w staniku i też nie koniecznie chciałabym, żeby mi ktoś przychodził mnie taką pooglądać. Wystarczyło uprzedzić, że wpadnie z bratem.

Jaki ładniutki

Jaki zamówiłaś?

Mój kot to czubek Przyszedł na górę do pokoju mnie omiauczeć. Pytam go, co chce. Prowadzi mnie na dół, więc grzecznie za nim schodzę. Ten staje na środku i miauczy. To znowu go pytam co chce. Prowadzi mnie do drzwi wyjściowych, dając znak, że chce wyjść. Mówię mu, że klucze mam na górze w torebce i nie chce mi się po nie iść i mogę go wypuścić przez taras (jest dokładnie z drugiej strony domu, na przeciwko drzwi wejściowych). Idzie za mną, wystawia nos i się wraca I znowu zaczyna miauczeć. I ja znowu pytam o co mu chodzi. Ten znowu do tych drzwi wyjściowych. Ja znowu o tych kluczach i tarasie. Otwieram, a ten się wraca i miauczy. W końcu idę na górę po te klucze, siadam na chwilę i szukam ich w torebce, a ten na mnie miauczy. Schodzę na dół, otwieram mu drzwi i ten sobie wychodzi 10 minut później słyszę, że miauczy pod drzwiami. Schodzę na dół, a ten siedzi pod drzwiami tarasowymi, żeby go wpuścić
madry kotek
moja świnka morska mnie przywitala głosnym kwiczeniem miałąm dla niej trawke...
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 13:02   #2370
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak ruszą porody, to pełną parą Nie nadążymy relacji czytać
Dobrze, że jest pod opieką
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości