|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
SoBitter na szczęście na karnację nie narzekam
słońce łapie mnie bardzo szybko już po 15 minutach mam ślady od opalania ![]() Dobrze, że nie mam problemów z owłosieniem mam jasne włoski i bardzo delikatne, nogi golę maszynką i mam spokój na 3-5 dni, bo wolno odrastają i są to takie pojedyncze włoski
|
#3632 |
|
Wtajemniczenie
|
Skuszona Waszymi opiniami co do plastrów z woskiem poleciałam z rana do Rossmanna i Zakupiłam plastry Weet, te które polecała Say... Wróciłam do domu i zabrałam się do roboty
![]() I tu się strasznie rozczarowałam... Plastry nie wyrwały mi nawet połowy włosów, bolało przeokrutnie, poza tym cała byłam poklejona... Na 1/4 łydki zużyłam 4 plastry a i tak większość włosków została na nodze...
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnmie mamy prawie identyczne pazurki ![]() ja własnie uzywam jedwabiu z GP a chi lubiłam
|
|
#3634 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież rozmiary zaczynają się od brytyjskiego D czyli mniej więcej od polskiego F ![]() To są dobre staniki, ale zapomniałam dodać, że na większe biusty ![]() Nawet wtedy były śliczne. Dawaj te nowe foty ![]() Cytat:
![]() Spoko luz, zmieścisz się. Mierzyłam ostatnio w Cubusie właśnie takie staniki. Cycków raczej małych nie mam a w rozmiarze M się utopiłam, S byłby dobry gdyby nie za szeroki obwód ![]() Kurczę, jak w takim staniku fajnie cycki wyglądają to się nadziwić nie mogłam ![]() Ech, kiedyś sobie kupię i będę paradować ![]() Dwa tygodnie temu były przecenione na ok 8 zł. Teraz żałuję, że nie zrobiłam zapasu.. no ale skąd miałam wiedzieć, że takie świetne są ![]() Chociaż skoro to Isana to pewnie niedługo znowu będą w przecenie ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Mi na początku też nie szło, a teraz bezproblemowo. Przyklejasz plaster 'z włosem' a odrywasz 'pod włos'. No i plaster trzeba wygładzić ręką, żeby były szczelnie przyklejony do skóry A jak się odrywa plaster to nie tylko trzeba szybko, ale też tuż przy skórze (ja się staram w ogóle nie odrywać kciuka od nogi.. czy tam czego).
pisze się razem ! Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-06-18 o 14:57 |
|||
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
ver nie u każdego to się sprawdza, ja robiłam dokładnie tak jak opisałaś z plastrami i też większość niewyrwana, robiłam wiele podejść, z 4 opakowania tych isany i kupa.
|
#3636 |
|
Spaceroholiczka
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Ver, ja chcę z Nike albo Adidasa, z naciskiem na Nike, tylko do nich się nie mieszczę. Mierzyłam kilka rozmiarów i żaden nie pasuje. One są po prostu za małe, żeby pomieścić cycki. Chociaż łudzę się, że zaczną produkować większe
![]() Wkurzyłam się teraz. Przyszły mi ubrania zamówione dwa miesiące temu w rozm. M i nic nie jest na mnie dobre. Nawet spodnie w udach są za luźne! No i dalej proszę o kciukasy, nie za mnie, za dziadka. Do piątku musi być diagnoza, bo inaczej mogę się z nim pożegnać do końca czerwca... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Cytat:
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jakiś czas temu pisałyście o jakimś żelu czy utrwalaczu do brwi, możecie mi przypomnieć co to było?
ok ehh podnosisz napięcie jak w jakimś dobrym thrillerze to czekam na fotkę ahh i sprawdziłam cenę tych plastrów veet debiut - one w regularnej cenie w Rossmannie są po 11,99zł, więc całkiem spoko. Cytat:
trzymam mocno kciuki!
|
|
#3639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak jak u Kathinny
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Karmazynko już dawno zauważyłam, że mamy podobny kształt pazurków tylko Ty masz dłuższą płytkę i masz ładniejsze
No właśnie ja do tej pory używałam jedwabiu chi i zadowolona byłam, mam jeszcze dwa całe opakowania jedno nawet nie zaczęte, więc chyba do niego wrócę ![]() Kav ![]() zmyłam olej, nałożyłam mały mix Isana bawełna + bingacz z błotkiem + fruity passion + joanna argan oil + sekrety prowansji morelowa + parę kropel oleju arachidowego + 3 krople gliceryny trzymam 20 minut i idę zmyć, bo nie chce mi się dłużej siedzieć ciekawe co będzie na łubie
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2013-06-18 o 15:33 |
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3642 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej kusicielki wy.
W portfelu pusto, a przez was tyle potrzeb. Teraz mam dylemat: plastry, depilator z biedry, kosmetyki do ujędrnienia ciała (Kascysko uduszę Cię za to) czy nic. Jak tylko coś polecacie to wewnętrzny chochlik krzyczy: chcem, chcem, chcem! Pójdę z torbami jak Boga kocham. Cytat:
|
|
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w portfelu susza, najpepszy sposób to nie wychodzenie w domu w okolice danych sklepów, czego oczy nie widzą..
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3645 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bo u mnie pogoda przeplatana.. deszcz+burza, słońce, deszcz+burza.. A poza tym teraz nie mam gdzie się opalać :< Cytat:
![]() Cytat:
![]() Burzę wykorzystałam na zrobienie i zjedzenie obiadu, poczytanie gazetki i pomalowanie paznokci u nóg, a teraz się znów wypogodziło, więc wróciłam
|
|
#3646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj właśnie oglądałam szafę Miss Sporty i znalazłam tylko bezbarwny tusz do rzęs - o to chodzi? Cytat:
|
|
#3647 | ||
|
Wtajemniczenie
|
znów się zaczęło spamowanie
![]() Cytat:
, teraz mam taki sam ale wersje pomarańczową i nie cierpię drania, ma konsystencje budyniu, ciężko go wydłubać i jakiś taki klejący ![]() a ten zielony całkiem spoko, chociaż dość dużo go dawałam, ale ładnie podkręcał i łatwo było odgniesc ale one raczej nie są zbyt mocnymi stylizatorami Cytat:
![]() pewnie się zgodziła i teraz ciągle albo szkoła albo treningi ![]() ![]() karmazynka99 zmieniłaś avatar! idziesz w ślady kav że teraz tak często zmieniasz?
|
|
#3648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3649 |
|
Raczkowanie
|
Ja do zaciemnienia brwi i rzęs używam olejku rycynowego
I powiem szczerze że świetnie się sprawdza Na brwi nakładam normalnie paluszkiem a na rzęsy szczoteczką do rzęs którą wcześniej dobrze wyczyściłam
|
|
|
|
#3650 |
|
Spaceroholiczka
|
Odp: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Chyba stanę na rzęsach, żeby cokolwiek wykombinować do piątku i myślami ściągnę Blondynę...
Say, ja wzięłam sobie ten bezbarwny. Operowanie kredką idzie mi coraz lepiej, a żelem tylko je utrwalam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3651 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi też za nic depilacja plastrami nie idzie, prawie wcale to to włosów nie wyrywa Musiałabym chyba kilka opakowań zużyć i męczyć się kilka godzin, a i tak sądzę ze nie byłabym zadowolona |
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecałam sobie, że o 16 nałożę coś na łepecynkę, jest 10 po, a ja ciągle siedzę.
Osłabiona jakaś jestem, krew mi z nosa leci, głowa boli, jak się położyłam na 5 min to wstałam po 2,5 h ![]() Dobra, podnoszę odwłok i idę się paćkać. |
|
|
|
#3654 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3655 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam ciemne i grube wlosy nanogach i po maszynce potrafia ogolone rano odrasnac wieczorem
![]() Plastry sklepowe wgl nie wyrywaly... A depilator mnie wkurza, boli i za dlugo to trwa... wiecbawie sie maszynkami ![]() Po co wgl sa wlosy na nogach ?
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3657 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- mam nadzieję, że mi lepiej z nogami pójdzie. |
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Rycynowy jest dobry, ale ze względu na tłustość tylko na noc. Ja używam pomadki alterry i też jest dobra na poprawę kondycji brwi i rzęs. I do tego wygodna w stosowaniu.
|
|
|
|
#3659 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

słońce łapie mnie bardzo szybko już po 15 minutach mam ślady od opalania 

Plastry nie wyrwały mi nawet połowy włosów, bolało przeokrutnie, poza tym cała byłam poklejona... Na 1/4 łydki zużyłam 4 plastry a i tak większość włosków została na nodze...