|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Dzięki za radę
jutro najwyżej się do apteki wybiorę |
|
|
|
#2342 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
mowie jej ze teraz przytylam od nastepnej wizyty 2 kg a wczesniej nic a ona na mnie wyjechala: "Chyba pani zwariowala tycie ciężarnej to dopiero w 7 miesiacu ciąży!" Nie wiem jak, to będzie jak nie zmienię lekarza... Dziekujemy ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Od maści cynkowej mocniejsza jest pasta... wyprobowalam na tradzyiku. Z domowych sposobow na opryszczkę jest dobry czosnek. A maści nie można stosowac w ciąży? np. hascovirPRO Dobre były takie tabletki antywirusowe Heviran, ale to po ciąży sobie wyprobuj, bo są strasznie mocnee! |
|
|
|
|
#2343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to dobrze, przynajmniej można reagować w razie nagłego wypadku i oby go nie było ![]() |
|
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
ale wiadomo każda z nas inaczej przybiera na wadze
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przesada,a w Twoim przypadku przecież to bardzo dobrze że przytyłaś nie? |
|
|
|
|
#2347 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Katarzyna O baloniku czytałam dosyć sporo,zaciekawił mnie tylko że cena powala.Jakbym miała przetestować gratis w ramach badań skuteczności to jak najbardziej jestem na tak
![]() To chyba niedługo przed porodem się stosuje ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Mam nadzieję
|
|
|
|
#2349 |
|
Wtajemniczenie
|
Budowniczka ja łykam Sorbifer Durules.
a ten czosnek to trzeba łykać czy przykładać do opryszczki? Ten balonik to chyba dobry zamysł moim zdaniem, ale ceny nie widziałam |
|
|
|
#2350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ogóle nie moge sie doczekać prasowania malusich ubranek. W sumie zrobiłabym to teraz i potem drugi raz ale mnie mój TZ pewnie z domu by wyrzucił Trele- wszystkiego dobrego, dużo zdrówka ![]() Piękne brzuszki macie, ja muszę chyba zrobić zdjęcie , żeby potem porównywać. Ale jakoś nie mam weny
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Raczkowanie
|
lineczka1989 to coś na podobnej zasadzie tylko ćwiczenia mechaniczne rozszerzającym się balonikiem.
nemosek mnie cena też powaliła najtańsze 160... (są jeszcze tańsze, używane...feee..) stosuje się z tego co pamiętam od 36 tc. myślisz że to mogłoby być pomocne?
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
To wrzucam zdjęcia mebelków i spodenek dla niuni
![]() Robione telefonem, więc jakość nie powala... Narazie to wygląda dośc łyso
|
|
|
|
#2353 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze sie na mnie podejrzanie patrzyła że byłam w szpitalu i zapytala: a to jakaś impreza czy co? Myslałam ze sie rozpłacze! Cytat:
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2354 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobrze pamiętam , że kupione w promocji?W ogóle bezczelna jestem, ani się nie przywitałam Dzień dobry wszystkim |
|
|
|
|
#2355 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2356 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny Ja to chudzina jestem od zawsze. Pamiętam jak rodzina prorokowała, że z moją wagą to ja nigdy w ciążę nie zajdę a tu proszę ![]() Cytat:
Nie wiem jak ja wytrzymam jeszcze tyle czasu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja jeszcze nic nie mam dla maleństwa. Zacznę gromadzić po ślubie jak już zamieszkamy na swoim. Od paru dni ciągle czuję grilla, nie wiem czy coś sobie ubzdurałam czy faktycznie pachnie Aż nabrałam ochoty na kiełbaskę
|
|||||
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ciesze się, że sie podoba Jak to mąż zmontował i ustawił, to nie chciało mi się wychodzić z tego pokoiku ![]() A za godzinkę lecę do koleżanki na pedicure Z tym pedicurem to sie ciesze, bo już samej mi ciężko coś ze stopami zrobić Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-06-18 o 19:18 |
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Dziewczyny śliczne brzuszki
![]() Matko ja dziś glodna jestem :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2359 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za poprawę wyników!Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#2360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mya poprawiło Ci się trochę? |
|
|
|
|
#2361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katarzyna Na stronce epino są za 329 zł. A gdzie znalazłaś za 160?Ja takiego gadżetu nie kupiłabym używanego ![]() Pewnie epino jest pomocne,na pewno coś dają te ćwiczenia jeśli rzeczywiście dojdzie do porodu sn. Ale jak czytałam nie zawsze uda się uniknąć nacięcia bo maluch np na supermena wychodzi wtedy trzeba zrobić ciach.Fakt podobno nacięcie jest mniejsze Tak naprawdę warto by było podpytać rzeczywiście kogoś kto używał Bo tak to można gdybać właściwie. Cytat:
A jak dojdą dodatki to pokoik Cytat:
|
|||
|
|
|
#2362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2363 |
|
Raczkowanie
|
nemosek na allegro
i używane również tam... ja nie mam pojęcia kto wystawia takie używane rzeczy, to jak sprzedawać... używany wibrator! rozbawiłaś mnie tym wyjściem na supermana... Miki masz fajnego bloga
|
|
|
|
#2364 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie chciałabym się rozwlec ![]() |
||
|
|
|
#2365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny używa któraś takiego żelazka z bazą i tą super hiper parą, bo dziś mi mama mówiła, że całkiem inne prasowanie, ktoś jej tam podobno zachwalał i ogólnie cud-miód. Prawda to? Bo moje kiepskie to może bym na cuś takiego zmieniła
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Raczkowanie
|
W Poznaniu taka garówa, że nie da się wysiedzieć ;/
|
|
|
|
#2367 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Ja się właśnie zastanawiam jak to zrobic.Czy zrobić normalnie pokój dla niemowlaczka, czy też postawić zwyczajnie łóżeczko w sypialni.Niby praktyczniej wydaje się łóżeczko w sypialni, bo do dziecka bliżej. |
||
|
|
|
#2368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
[QUOTE=24Kasiula24;4137336 0]
Cytat:
Jakbym go miała I jakby moj brat nie mial tak na imie Zaczynam nadrabiac bo potem nie dogonie .. Czuje sie ogolnie ok . Jakby nie te jelita ktore bola jak tylko cos zjem. Dobrze ze Majka sie rusza tak jak zawsze bo bym zwariowała . Ja juz chce wrzesien !!!!! Od Jutra ruszam pelna para za zalatwianie macierzynskiego I mam nadxieje ze bede mogla juz pojsc od lipca .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
mój brat też MArcel
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

a jest szansa, że wyniki sie poprawią?? nie ma jakichś mocniejszych witamin/leków na to??
za zdrówko twoje i dzidzi 

ale mnie mój TZ pewnie z domu by wyrzucił 

słodki