|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! |
|
0 | 0% |
| Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
1 | 1,56% |
| Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! |
|
9 | 14,06% |
| Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
16 | 25,00% |
| Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
13 | 20,31% |
| Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! |
|
5 | 7,81% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
To czekamy na info od Bell ![]() A Ty miałaś nr do Idzi? ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- piasek nawet w większych supermarketach kupisz...
|
|
|
|
|
#2642 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
Cytat:
![]() taaaaaa, ja dziękuję za ten listopad... i 40C na termometrze Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Mela - kciuki dla babuni
|
||||
|
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c
Tż przyjechał a ją w ryk i panika. Że nie dam rady sama ogarnąć domu. Że do okien pomoc się rozchorowala. Że mam nowe dziwne bóle... Że Margos urodziła i ją że wszystkim nie zdążę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Mela
za babcie Oliath pewnie umiera tam ze śmiechu że Glutek wyskoczyl tak hm.. nagle (?) |
|
|
|
#2645 | |||||||
|
Raczkowanie
|
na poczatek Margosia wielkie gratulacje!
ciesze sie bardzo! mam nadzieje, ze latwo poszlo i szybko dojdziesz do siebie Glutka zdrowie!Malinka trzymam kciuki, zeby poszlo szybko i bezproblemowo! ![]() Cytat:
za wizyte! slodkie zdjecieCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My tez mamy 2 wesela jedno w lipcu 2w sierpniu i raczej nie pojdziemy choc baardzo bym chciala! Chyba zamowie jednej parze reczniki z wyszytymi imionami, a drugiej jeszcze nie wiem. Chcialabym cos wyjatkowego bo sa mi szczegolnie bliscy, ale nie wiem po prostu nie wiem. Bede myslec jeszcze... Cytat:
Dziewczyny mam pytanie: Kiedy zaczac brac wiesiolek? Kupilam 60 tabletek, ale nie wiem kiedy moge zaczac brac i ile dziennie?
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonka wita na swiecie Chryzogona Saturnina ![]() Napisała, ze ani dziś ani jutro raczej rodzić nie będą, Adaś robi sobie jaja ![]() Jutro się odezwie
|
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2
czyzbys zaczynałą panikować...no Czarowniczkooo!!!
|
|
|
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
Margosia SUPER gratulacje
i Malinka tez gratulacje to szubciutko poszło prawie w dniu terminu![]() ![]() Bardzo sie ciesze najlepiej kupic malutki woreczek w OBI albo Leroy tam pewnie najtaniej
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się, oczywiście że zdąrzycie ))spokojnie, nie denerwuj się bo jeszcze poród wywołasz, szalona! |
|
|
|
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
zjadłam kolacje, jeszcze podleje na szybko kwiatki, bo padną od tej temperatury. i tak ciągle myślę o dziewczynach, troszkę im zazdroszczę
|
#2652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Malinka, Tobie tez zycze jak najmniejszego bolu i szybkiego porodu !!!Nadrabiam dalej z zapartym tchem, bo moze juz mala Milenka jest na tym swiecie a ja nic nie wiem. Co za emocje!!
|
|
#2654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2655 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chudzinka jesteś.. Cytat:
Cytat:
Chyba nie będę mogła spać tyle emocji! Trzymaj się Malinka..niedługo Milenka będzie już z Wami... niech Ci poród łatwym i szybkim będzie, a córcia zdrowiutka i różowa Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziewczyny normalnie zaczęło się!!!! ![]() ![]()
|
||||||||
|
|
|
#2656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam ślub w sierpniu i to przyjaciółki liczę, że choć na ślub uda mi się pojechać bo on prawie 5okm poza miastem, nie myślałam czy będziemy coś jej dawać Cytat:
|
||
|
|
|
#2657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz czeka Cię ciężka praca, kłótnie itp...az sobie go wyszkolisz! Nie wyobrazam sobie by mój mąż nie miał do mnie szacunku i zwracał się w taki sposób.... a co do przytulanek....jak Twój zniesie 6 tyg. połogu??? wogole chyba będzie Tobą pomiatał skoro nawet przytulanek nie będzie....I tak Cię podziwiam , ze dajesz radę codziennie..... NIE DAJ się bądz twarda. Przykłąd Magolinki był bardzo dobry! Zyczę Ci dużo sił bo ciężki okres przed Tobą, ale wkońcu może zmądrzeje...dorośnie.... Cytat:
![]() jak skurczyki? Echee...tere fere Margosiu ![]() poddaemy się...nie wierzę, ze aż tak dużo Ci przyrosło? ile możesz mieć 110?115? 120??? nie więcej tak myślę
|
|||
|
|
|
#2658 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c
O jaaaaaa!!! Przelecialam was na szybko w telefonie a tu takie wieści! !!
Margosia- super Malinka- dajesz dziś w nocy życzę bezbolesnego porodu ![]() Mowilam wczoraj, że któraś w nocy urodzi :p czulam Malgosie w kościach ( co z tego ze jeden dzien poslizgu ) ![]() ![]() Ja sie wysmazylam i zdycham...stop i kostek juz nie mam ![]() Boli mnie w krzyżu dalej...gina mowila, ze to szyjka sie rozwiera wiec moze cos sie dzieje To kochane ktora nastepna? Elaine sie odzywala?
|
|
#2659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dla babci dla Oliath, bo moze tez rodzi.Poza tym Elaine pewnie tez rodzi. Ale by bylo gdyby kilka dzieciaczkow pojawilo sie tego samego dnia!
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
no własnei gdzie ELAINE?????
mogłaby dać cynka!!!!!11 ELAINE WYWOŁUJEMY CIĘ!!!! gdzie jesteś? Był już u Ciebie porodzik , jest czy będzie??????????????
|
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
podpinam się pod pytanie
|
|
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
niech ktos napisze do Elain- ja jej nie widziałam dzisiaj
no i Idzia??- przegapilam cos?? jeszcze nam sie ktos zgubił po drodze? |
|
|
|
#2663 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2
Ja wiesiołka (oeparol) jem od początku 36tc po 2 tabletki dziennie
|
|
#2664 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mam nadzieję, że zbytnio się nie męczyłaś, odpoczywaj Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oliath - co u Ciebie? Jak Lilo? Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-06-18 o 20:41 |
||||
|
|
|
#2665 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezu u mnie jest taki skwar, ze sie wykapalam po tej dzialce i latam na golasa..umieram normalnie
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Wykapalam się. Leżeć w lozeczku. Tż sprząta drugie auto bo jutro odmianą u mechanika. Jeden przynajmniej już zrobiony.
Panika, bo czasu wcale nie tak dużo żeby załatwić wszystko zanim Synek przyjdzie na świat. Ale spoko uszy mam już na górze. Podobne sobie je spineczka żeby szybko nie opadły. Ciekawe jak MALINKA ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez czarownica1 Czas edycji: 2013-06-18 o 20:42 |
|
|
|
#2667 |
|
Wtajemniczenie
|
Margosiu gratuluje syneczka
Wracaj szybko do sił i opowiadaj jak to jest tulić swoje wyczekiwane maleństwo Siedzę i rycze, tak sie wzruszylam. Mamy pierwszego dzieciaczka na wątku
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny przestańcie panikować i ścigać innych!!
jak któraś urodzi to się dowiemy pierwsze ) na 100%nie ma co panikować |
|
|
|
#2669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath nie rodzi.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

Glutka zdrowie!
ja miałam młode ziemniaki i kapustę na gesto

i znowu jest masakraaaaaaaaaaa
i ile dziennie?

!!!
mam nadzieję, że jak hormony wrócą do stanu przedciążowego to moje piersi także