|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
![]() Mnie cieszy dziś pogoda. Słoneczko świeci, cieplutko
|
|
|
|
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie za goraco :P
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#574 |
|
Rozeznanie
|
stanowczo za gorąco, a w pracy sie nie da usiedziec...w domu tez nasłoneczniło sie i jak w saunie
![]() |
|
|
|
#575 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, że tak zmieniam temat, ale już psychicznie wysiadam... Przez ostatnie 2 tygodnie eks ciągle do mnie dzwonił, co drugi dzień się widzieliśmy, jak nigdy. A od naszego ostatniego spotkania nie odzywa się prawie w ogóle. Nigdy go nie zrozumiem.
|
|
|
|
#576 |
|
Rozeznanie
|
dziwne ze jeszcze chcesz go rozumieć. daj se spokoj, przeciez sie rozstaliscie wiec lepiej zeby sie przestal odzywac. Olej obojetnosc to najgorsza kara dla wszystkich.
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz lecę na imprezę z kumplem, o którego mój eks był wiecznie zazdrosny, w końcu mogę wyjść spokojnie ze znajomymi a nie tylko z nim
|
|
#578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#579 |
|
Wtajemniczenie
|
Trzeba jakoś żyć
Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2013-06-22 o 18:05 |
|
|
|
#580 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też żałuję. Wtedy myślałam, że więcej nie wytrzymam, że zwariuję jak tego nie zrobię, ale mogłam przecież zostać Teraz mam jakieś dziwne, chore pomysły, żeby do niego napisać wprost, że jak chce coś jeszcze ratować to niech przyjdzie tu i tu o tej i o tej godzinie i że go wysłucham. Ale jakoś się powstrzymuję, bo to jednak głupi pomysł Na pewno tego nie zrobię, bo zdecydowanie teraz jego kolej, bo to on rozwalił wszystko, co było można.
Książki 2021 (2020-125, 2019 - 67, 2018 - 87, 2017 - 108, 2016 - 56, 2015 - 54, 2014 - 42, 2013 - 66) Edytowane przez Naomi21 Czas edycji: 2013-06-18 o 19:52 |
|
|
|
|
#582 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wyslalam odpowiednie fragmenty rozmow z gg
Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2013-06-22 o 18:07 |
|
|
|
#583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja spedziałam z nim sobotnią noc, całą niedziele a wczoraj chciał żebym przyjechała do niego ale odmówiłam, i dziś sie uczy i tęsknie za nim.. szkoda, że fajnie jest tylko na początku ...
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2013-06-18 o 20:01 |
|
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może przyszedłby w nadziei na seks Był przecież moment, w którym zapytałam czy chce to ratować, a on stwierdził, że nie widzi szans i tysiące powodów. I to było OK, po czym spotkałam go w klubie i znowu mi w głowie namącił, zaczął się wycofywać z tamtych słów, ech
|
|
#585 |
|
Wtajemniczenie
|
nijak :P
Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2013-06-22 o 18:06 |
|
|
|
#586 |
|
BAN stały
|
Wdalam sie w romans z kolega z pracy,wcześniej mało rozmawialiśmy,podobał mi sie bardzo długo już.I w piątek z koleżanka i z tym chłopakiem i kilkoma innymi osobami pojechaliśmy na piwo no i sie zaczęło,spedzialam z nim 3 dni.Dzisiaj spotkaliśmy sie w pracy,nie odstepywal mnie na krok,wiecznie sie patrzył,zaplanował dla nas 3 wekendy z góry.Wiecznie pisał SMS,dzisiaj po pracy sie widzieliśmy na moment ale od tego czasu nie napisał nawet SMS czy dostarlam do domu
![]() On od 2 miesięcy nikogo nie ma,bo zdradziła go dziewczyna po 4 latach i niby nikogo mieć nie chce.W pracy ciagle sie gapil,nie chcący sztural i mówił zobaczymy jak to sie potoczy dalej.Ale jego była chce do niego wrócić,a on niby nie chce po tym co mu zrobiła.Zauroczylam sie bardzo,ale on chyba nie do końca skoro nawet nie napisze dzisiaj SMS.Ja to mam pecha.Ja mu tylko ciagle powtarzam ze jest miło i ze jak będzie chciał wrócić to niech to zrobi ja go zatrzymywac nie będę na sile,i ze fajnie z nim tak spędzam ten czas
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-06-18 o 20:42 |
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a mnie naszła wielka ochota wejść do pokoju eksa i przytulić się do niego i spędzic z nim czas.
A wiem, że przyjąłby mnie. Błagam wybijcie mi to z głowy, bo dzieli nas od siebie tylko kilka metrów, więc szybko mogę zrealizować mój żałosny plan. |
|
|
|
#588 |
|
Zadomowienie
|
Zanim to zrobisz to pomysl co dalej ?
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powstrzymuje mnie fakt, że ja przecież zaraz wyjeżdżam na rok, a wtedy on na pewno zdradzałby mnie na prawo i lewo. Dlatego też nie chcę dać mu kolejnej szansy. |
|
|
|
|
#592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanowiłam się, czy chcę, żeby moje dalsze życie wyglądało tak, jak to do tej pory z eksem. Nie chcę tego. Marzy mi się wspaniały mąż, który będzie się troszczył o naszą rodzinę i którego nie będę musiała podejrzewać o żadne oszustwa i który nie będzie nawet chciał cokolwiek przede mną ukrywać. I to marzenie wygrywa z głupim pomysłem powrotu do eksa.
|
|
|
|
#594 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i takiego męża będziesz miala
|
|
|
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny !
Wy tu o tęsknocie i chęci powrotu, naprawieniu czegoś.. A mój eks w ogóle się nie interesuje, czy ja żyję. Nie wiem co jest lepsze.. czy mieć nadzieję jak Wy, czy wiedzieć, że nie ma szans nawet najmniejszych jak to u mnie jest. Btw.. nawet na fb zablokował mi wszystko. Jakby nie mogę widzieć jego znajomych itd. (żebym nie mogła obczajać kogo nowego poznał) i w ogóle. Sama jestem od tygodnia tylko na niewidocznym na czacie.. To mi trochę pomaga. Nie patrząc na to zielone kółeczko przy jego nazwisku które było 24 na dobę, chociaż zerwał po części 'z braku czasu' ... Ale nie chcę usuwać go z fb bo kiedyś jak już się podniosę, chce żeby widział co osiągnęłam a co on stracił. ![]() ps. też dziś zainstalowałam simsy. To mnie totalnie odciąga od facebooka !
|
|
#596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a minelo 10 miesiecy.
|
|
|
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
Ahh.. gdyby tak miało się wejście do ich myśli...Albo dało się im próbkę tego, co my czujemy przez nich. Może kiedyś jakiś naukowiec znajdzie na to sposób
. Przynajmniej nasze córki, wnuczki itd mniej by cierpiały
|
|
#598 |
|
Wtajemniczenie
|
zatęsknilam
Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2013-06-22 o 18:04 |
|
|
|
#599 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#600 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Mocny początek.
Użyłaś słowa "romans", czyli niezobowiązujące bzykanie? Nie możesz zacząć związku od trzymania za rączki, całusów w policzek, dokańczania po sobie zdań i przede wszystkim od rozkochania kogoś w sobie? Teraz będziesz się męczyć, bo Ty się już zauroczyłaś, a on nie jest jeszcze gotowy na związek, do tego dochodzi była dziewczyna niczym córa marnotrawna... Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli chcesz, by się w Tobie zakochał, to spraw, aby się o Ciebie starał. Zamęczanie kogoś swoją obecnością 24/7 i podawanie serca na tacy na pewno nie pomoże. Miej własne zdanie, własne sposoby na spędzanie wolnego czasu bez niego, bądź dla niego ciekawa, niech Cię odkrywa miesiąc po miesiącu. Czego od niego oczekujesz? Po takim jednoznacznym weekendzie i planowaniu kolejnych przydałoby się porozmawiać o Waszej relacji. Jesteś wrażliwą kobietą, więc zrezygnuj z fizyczności, póki nie będziecie w nieukrywanym przed światem związku. Jeśli facet mówi, że do związku się nie nadaje, a pod kołdrę leci ochoczo, to jego zamiary są jasne i nie ma co się oszukiwać. Cytat:
![]() Cytat:
Ludzie, którzy dopiero co zakończyli związek i to nie ze swojej winy, nie są zbyt dobrymi kandydatami na partnerów. Potrzebują czasu, by przekonać się, że nie czują nic do poprzedniego partnera i otworzyć się na kolejnego. Cierpliwości. Widzieliście się cały dzień w pracy, a Ty rozpaczasz, że nie zapytał, czy dotarłaś do domu... Przecież wracałaś z pracy, a nie z imprezy nad ranem pieszo przez gangsterską dzielnicę. Czy zdajesz sobie sprawę, że Twoje słowa w tłumaczeniu na męski brzmią "pasuje mi luźna znajomość, nie zależy mi za bardzo na tobie, a może by tak trójkącik z twoją eks?"
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

Może przyszedłby w nadziei na seks
. Przynajmniej nasze córki, wnuczki itd mniej by cierpiały