|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 | ||
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Dobry!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3662 | |||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Cytat:
kolejny wyjątek potwierdza regułę że co kraj to obyczaj ![]() Cytat:
Marsi ja też myślę że na żądanie. Nawet jeśli do końca prawidłowo to nie jest to przez jeden dzień nic się nie stanie ![]() Ewik,Nawijko dziękuje za miłe słowo ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Meneq nie wiem czy doczytalas w mojej wypowiedzi .. O jakim wentylatorze pisalas ...
#3664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki za dzisiejsze szczepienia ![]() Jeloł fajny ten Twój synek - szkoda, że nie mogę go poznać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3666 |
Zadomowienie
|
![]()
wow ale cudenko ... ciekawe czy u nas jest szansa taki dostac
![]()
#3667 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawa ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do mleczka... też myślę że na żądanie (co u mnie i tak wychodzi co 3 h:P) I musze po raz kolejny to powiedzieć Leo to cały tatuś ! i jaki opalony <3 Cytat:
na lodówkach, tam gdzie takie gotowe rzeczy typu zapiekanki, sery, jogurty. Ale powinno byc gdzieś gdzie te półprodukty typu lasagna, hamburgery ![]()
![]() |
#3668 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ania jest wprawdzie na mm, ale tak właśnie robię - jak już zaczyna być marudna to po prostu robię jej mleczko. U nas to wychodzi mniej więcej co 3h, jeśli zje 120ml, wiadomka że jak mniej, to krócej trwa przerwa, ale np w taki dzień jak wczoraj to i 4h nie jadła mleka, tylko soczek sobie popijała.
![]() ![]() |
![]() |
#3669 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Minęła mnie grupa z przedszkola,na oko tak 3latki. Dziecko zaczęło płakać a opiekunka do niego "przestan ryczec bo kijem dostaniesz!" i w ręku miała taki wielki kij!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3670 |
Zakorzenienie
|
Poszukaj. Powinny byc. Firma jest brytyjska, tylko ostrzegam tanie nie beda. Ale i tak od klimatyzacji tansze.
Za to bezpieczne przy dziecku i chlodza niesamowicie!! Podobno sa tez z funkcja grzania. (Aha, nie dostajeprowizji od sprzedazy ;-) ) |
![]() ![]() |
![]() |
#3671 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3672 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
Fewcia, serio?
![]() Widzę, że prawie nikt nie zwrócił uwagi na to, że ja też się pochwaliłam nosidłem. ![]() ![]() Ciekawe, co się dzieje z Badzią? ![]() Aniu, zapomniałam wczoraj napisać - Twoja córka jest śliczna! Zresztą, obie są przepiękne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |
Zakorzenienie
|
Meneq- tak, już kiedyś mieliśmy
teraz przy nowym domu nie daliśmy rady finansowo, w pierwszym etapie będziemy robić rekuperacje a potem klime ja mm taki http://www.agito.pl/wentylator-ravan...12-331968.html daje radę, a do tego jak znajomi siedzą dłużej to wstawiam do małego do pokoju on troszkę hałasuje więc tym samim tłumi nasze rozmowy ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() a Owisk opalony jak Bułgar, smaruje chłopine filtrem 50 a i tak słonko go chwyta makaron masz w lodówkach- tam, gdzie sery, na najniższej półce a pesto świeże- próbowła? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
Black niestety tak.
![]() Black a Oliwki się podobało? Bo mówiłaś że ona nie chustowa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Fewcia, masakra.
![]() ![]() A co do nosidła, to nie marudziła, ale tylko na chwilę ją włożyłam, bo oderwałam ją od zabawy i chciała z powrotem na matę wracać. Fuck. Zamówiłam od jakiegoś z☠☠☠anego sklepu na allegro stanik silikonowy, bo mi potrzebny na ślub, wzięłam rozmiar D, a co mi przysłali? A! ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-19 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3677 | |
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Black na zdjecia czekamy! Ja sie chyba na Womara zdecyduje, cena ujdzie ( w porownaniu do Tuli), opinie ma fajne no i wzory ladne, wiadomo Tula the best ale mam placic prawie pol tysiaca bo chce miec sowki na nosidle? ![]() Co do makaronow z Lidla, maja fajny do spaghetti- razowy. Pycha, moglabym go jesc bez niczego ![]() Fewcia a wez jej powiedz, ze jak jeszcze raz tak sie do dziecka odezwie to Ty jej pierd.olniesz tym kijem! Cwaniara ;/ az strach dziecko puscic do przedszkola ![]()
![]() |
#3678 |
Zadomowienie
|
Marsi, Bokeh kurde nie wdzialam u mnie tego makaronu, ale moze niefdokladnie patrzylam .. od jakiegos czasu omijam gotowe produkty, a jogurty kupuje tylko naturalne ...
Marsi jakie pesto w pudelku ![]() A tak wogole chce kupic hummus, podobno super smakuja z nim maczane warzywka pociete w slupki .. a ja teraz jestem na dietce ... Maly sukces, bylo 5 tyg temu 79,4, jest 74,4 ![]() Co do wentylatora, moi rodzice maja taki i jest strasznie glosny, my obecnie mieszkamy w 1 pokoju z mala i boje sie ze przy jego sile mloda by nam zwialo lub przewialo ![]() Wybacz, ze wzielam tesciowej rece za Twoje ...
Chcesz wygladac jak swinia !!! - ZRYJ DALEJ ![]() Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-06-19 o 10:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 |
Zakorzenienie
|
Właśnie często w przedszkolach niestety tak się dzieje.
![]() Zadzwoń i opi.dol! A swoją droga dobrze że masz jeszcze troszkę czasu żeby zamówić drugi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 |
Zadomowienie
|
Fewciu Little dobrze gada, wez jej powiedz, ze zaraz jej ☠☠☠☠☠☠☠niesz tym kijkiem i jeszcze, ze bedziesz od tej pory ja obserwowac ...
Dlatego ja posle mala do prywatnego przedszkola, kasa niewiele wieksza, duzo wiecej zajec i inna atmosfera ..
#3681 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yae tez jest bardzo opalona, pomimo stosowania filtrow. Po mamusi to ma. A opalenizne wczoraj skomentowala lekarka, ze na niedobor witaminy D, to z pewnoscia nie cierpi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Rozeznanie
|
Black,porazka:/ chcialas przeciez stanik na cycki,a nie na same sutku
![]() Marsi,tez mysle ze na zadanie. To tylko jeden dzien przeciez i wazne,zeby Leo jak najmniej odczul brak mamusi ![]() Kurde,takmnie wkurza,ze nie moge na tym tel uzywac polskich znakow:/ i aplikacja mi sie zepsula,a nowa nie chce sie pobrac. Kurcze dziewczyny,nawet nie wiecie jak mi milo,ze pamietacie jak moj synek ma na imie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3684 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
są te wentylatory http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...house/22455080 tylko to jakaś stara oferta http://www.youkids.pl/wentylator-bez...fanleader.html Cytat:
![]() Cytat:
nie komentowałam bo nie widzę Twojej Oliwki w nim więc co mi z komentowania aukcji i zdjęcia nosidła- poproszę o zawartość a tak swoją drogą to moglabyś częściej wstawia photki małej, ja niestety nie mam fb bo kiedyś pisałaś,że tam wstawiasz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Zadomowienie
|
A tak wogole wlasnie zapakowalam do szafy zimowa koldre
![]() ![]() ![]() Umylam dzis wlosy 1 raz od sciecia .. jeju laski jak szybko i jak malo szamponu i odzywki poszlo i wysuszylam w 5 min ... juz zapomnialam jaki to komfort miec krotsze wlosy ![]() Mam pytanie uzywa ktoras z was moze workow prozniowych, bo tak mysle, czy nie kupic, bo mam 2 wielkie koldry ... Polecacie jakies ??
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zadomowienie
|
Marsi dziekuje za linka do wentylatora, zaraz bede go szukac ... Meneq ufam ze bede zadowolona i kupie go ...
![]()
#3688 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
makaron jest w takich plastikowych przezroczystych pudełeczkach- pamiętaj,że makaron bez mięsa nie tuczy ![]() pesto jest właśnie na tym samym regale- bazyliowe wogóle teraz jest tydzień włoski i nakopowałam takich pyszności,że szok co do wagi- to nie mały ale duży sukces ![]() Cytat:
kołdry, podszuki chowam a i na wakacje jak jadę to pakuje czasem rzeczy do takiego wora ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/listing/listing.ph...%C5%82opatkowy ![]() ![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-06-19 o 10:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |
Rozeznanie
|
Hej
Jak was nadrobić skoro od piątku jeszcze nie skończyłam, a wy tak pędzicie. Cytat:
![]()
![]() |
#3690 |
Zadomowienie
|
Marsi co pokupowalas dobrego w lidlu ...
Kurde jak przekonac chlopa, ktory wychowany jest na schabie na smalcu robionym, ze co innego jest dobre ... zje spagetti, ale dla niego miecho to jedzenie, reszta nie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.