Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V. - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-19, 09:31   #3661
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Hej mój owsik dziś ładnie spał, gorzej z zasypianiem
wczoraj darł się w niebogłosy aż w końcu wyciągnełam go z tego łózeczka i usnął pry cycusiu, ech ta moja konsekwencja

co do wentylatora to ja mam taki ogromny i naprawdę daje radę, bez niego nie umiemm zasnąć a dodatkowo komary nie gryzą bo tak powitrze mieli,że pewnie razem z nimi
ale klime chyba będziemy w domu zakładać- ale w tym roku nie damy rady,fakt koszty prądu mnie przerażają

ja teraz zamiast kremów na -pupę sypię puderek altek czy jakoś tak,wzystkie zaczerwienienia zeszły

a ja gotuję dziś szparagi zielone mlode ziemniaczki i pewnie jajko bo w taki upał chlopaki moje nie chcą mięsa
wczoraj robiłam makaron z owocam morza- w lidlu jest taki boski świeży makaron za 3 zeta, kocham go po prostu, wcześniej jadłam wchorwacji i od jaakiegoś czasu w PL też jest

oto fotka owsika pożeracza chrupek kukurydzianych
Serio? Chcecie klimatyzacje?

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
aaa właśnie, marsi, mignęło mi, że Leoś już ma pół roczku! gratulacje! kiedy to minęło! a pożeracz chrupek pierwsza klasa

w ogóle to chciałam pochwalić mojego męża gdyż wczoraj wziął mnie na zakupy, gdy Anną opiekowała się babcia, wchodziliśmy tylko do sklepów, gdzie są moje rozmiary, cobym się nie zdołowała i jak zawsze: ja stałam w przymierzalni, on mi przynosił ciuchy już w moim rozmiarze, ja przymierzałam, wybieraliśmy w czym dobrze wyglądam a w czym nie, i kupowliśmy. kocham takie zakupy!!! obkupiłam się bardzo, a raczej on mnie obkupił nie zdołowałam się rozmiarami, bo ich nie widziałam, widziałam tylko to co w moim rozmiarze, odpoczęłam od obowiązków domowych i generalnie było cudownie

a dziś mamy 3 rocznicę bycia razem wiem, że przy waszych stażach to kropla w morzu ale ja się jaram
Fajnie masz z zakupami. I najlepszego z okazji rocznicy.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Dzień dobry! IDE nadrabiać
Dobry!!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:34   #3662
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Witam się z rana. Daria drzemie sobie ale zaraz muszę ją obudzić bo na 10.00 idziemy na szczepienie na szczęście Tż idzie z nami.
Będę potem. Jak na razie mam 4 str do nadrobienia, aż się boję co będzie jak siądę popołudniu :P
Miłego (upalnego,gorącego i dusznego ) dnia
Trzymam kciuki za szczepienie!

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Widze,ze zdana podzielone W kazdym razie bardzo dziekuje za rzeczowe odpowiedzi Jest juz lepiej,mam nadzieje ze juz sie nie pogorszy

kolejny wyjątek potwierdza regułę że co kraj to obyczaj

Cytat:
aaa właśnie, marsi, mignęło mi, że Leoś już ma pół roczku! gratulacje! kiedy to minęło! a pożeracz chrupek pierwsza klasa

w ogóle to chciałam pochwalić mojego męża gdyż wczoraj wziął mnie na zakupy, gdy Anną opiekowała się babcia, wchodziliśmy tylko do sklepów, gdzie są moje rozmiary, cobym się nie zdołowała i jak zawsze: ja stałam w przymierzalni, on mi przynosił ciuchy już w moim rozmiarze, ja przymierzałam, wybieraliśmy w czym dobrze wyglądam a w czym nie, i kupowliśmy. kocham takie zakupy!!! obkupiłam się bardzo, a raczej on mnie obkupił nie zdołowałam się rozmiarami, bo ich nie widziałam, widziałam tylko to co w moim rozmiarze, odpoczęłam od obowiązków domowych i generalnie było cudownie

a dziś mamy 3 rocznicę bycia razem wiem, że przy waszych stażach to kropla w morzu ale ja się jaram
Brawo dla męża i gratuluje rocznicy!

Marsi ja też myślę że na żądanie. Nawet jeśli do końca prawidłowo to nie jest to przez jeden dzień nic się nie stanie

Ewik,Nawijko dziękuje za miłe słowo Zastanawiam się czemu ją odpocznę chociaż muszę powiedzieć że dzisiaj przynajmniej Spalam 4 i potem 3 godziny. Więc jest sukces

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:34   #3663
aska27adopcje
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Meneq nie wiem czy doczytalas w mojej wypowiedzi .. O jakim wentylatorze pisalas ...
Stary 2013-06-19, 09:36   #3664
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Meneq dziekuje Ci slicznie, poczytam o tym jeszcze ... mam rok czasu, bo moj blok dopiero stawiaja ... KOchana a o jakim wentylatorze mowisz, moze dasz linka Moj TZ w zeszlym roku chciala noga wlaczyc i popsul

Cala czekam na relacje pieluszek i chyba tez zxamawiam ... wczoraj bylo tak ogoraco ... w moich rodzicow na kocu na dworze to mala ostatnio lezala w tetrowce ... mama jej tak zalozyla jak to kiedys sie robilo ... dupcia odpoczywala ... w domu czesto sie wietrzymy, ale wtedy wszystko zasikane bo podkladow juz nie mam

Black ale Ci sie udalo z tym nosidlem, cena super, a jakosciowo nie odebiega od firmowki ... zakup bomba ... Buziaczki dla Oliwki, oby dzis bylo lepiej

Bokeh ale Haniula ma juz dlugie wloski Wogole taka pannica z niej, cudowna

kurde wiecie cos mi dzieciu nie chce spac w nocy .. niedawno jeszcze kladla sie miedzy 20-21 spala do 4-6 zalezy jaki dzien ...a ostatnio meczymy sie z usypianiem do 22, a potem wstaje 1-2 ...
pisalyscie o spaniu, wiec u nas wyglada to tak, ze usypiam zawsze przy cycku na lezaco, inaczej sie nie da z mloda ... biore ja reka otaczam, lapie na raczki, a jej stopki klinuje miedzy udami ... wiecie ja nie wiem dlaczego, czy to przestymulowanie, ale mloda ostatnio zanim zasnie zachowuje sie jak opetana ... szarpie sie, wygina, kopie mnie straszliwie po brzuchu ... wczoraj mi zerwala strupy na pępku po szwach, myslalam, ze zejde z bolu, stad pomysl zeby jej stopki trzymac ... no i jak tak troche powalczy to w koncu pada ... pozniej przenosimy ja do lozeczka ... w lozeczku sama nie zasnie za chiny ... nie wazne jak jest zmeczona, jak sie tylko w nim znajdzie za wczesnie, to jest ryk od razu i po spaniu ...Jak przeniesiemy ja do lozeczka to do 1 pobodki spi sama ... potem tz wstaje i mi ja daje do lozka ja wyciagam cyca i tak sobie spimy ... szczerze to chyba nancy pisala, ze ja ie wiem ile ona je kiedy je ... czasami jak sie przebudzam i mloda cos tam sie szarpie czy kwiczy to tylko ja cyckiem zapycham i spimy dalej ... kolo 6 mloda ma pobodke na jakies 2 godziny na wojowanie, gadanie, zmiane pampersa itp ... potem przekrecam sie na 2 bok, daje 2 cyca i kimamy sobie dalej ... spie zawsze z cycami na wierzchu ostatnio jak bylam u starych na noc to tata mi rano koszulka przykrywal mowi schowaj se karmniki ... no ale coz taka prawda, ze piersi to teraz nie atrybut kobiecosci tylko paszniki mlodej

A wczoraj obudzila sie po 23,30 :O a moj TZ zamiast ja uspic to ja rozbudzil nosil, gadal do niej ,... mowie oki madyry takis to ja teraz uspij ... poszlam wsciekla kapac sie .. wracam a oni w najlepsze spia na wyrku, blanka w polowie na moim miejscu ... a tekst TZ, ze moge w nogi isc, bo mam im nie przeszkadzac, mnie rozwalil .. spalam wcisnieta w sciane, co chwila sie budzac i patrzac czy tz blanki nie miazdzy, bo 1 rz spala na srodku miedzy nami ... ale wiecie co to TZ sie bardziej nie wyspal .... i dobrze mu tak dziadowi Foto wrzuce do klubu
http://content.dyson.co.jp/fans/
Stary 2013-06-19, 09:38   #3665
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny,popłakałam się a potem zrobiło mi się niedobrze,że ludzie są tacy okropni w stosunku do życia, które nie może się bronić
tylko dla ludzi o mocnych nerwch- uwaga, okrutne
http://wiadomosci.onet.pl/wideo/leka...,128209,w.html
obejrzałam i jestem wstrząśnięta, bo takie rzeczy naprawdę się dzieją

trzymam kciuki za dzisiejsze szczepienia

Jeloł fajny ten Twój synek - szkoda, że nie mogę go poznać

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:39   #3666
aska27adopcje
Zadomowienie

Red face Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

wow ale cudenko ... ciekawe czy u nas jest szansa taki dostac
Stary 2013-06-19, 09:41   #3667
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Hop hop

my już po szczepieniu. Oli ma 73 cm i 8500 waży także do 9 jeszcze nie dobiliśmy mam naprawdę niesamowite dziecko. Cieszy tą swoja kochaną paszczę do każdego przy wkłuciach nie zapłakał, generalnie mało go to obchodziło, a jak lekarka badała mu brzuszek to tak się zaśmiewał w głos że hej, zlokalizowała łaskotki u niego a ona się go pyta co mu rodzice do mleka dosypali. Aż się ludzie dziwnie patrzyli jak wyszliśmy z takim uchachanym dzieckiem jejku jak ja kocham tego mojego dziecia...

Jedyne co mnie wkurzyło to komentarz pielęgniarki na wagę, bo mówi "czym wy te dzieci karmicie" przecież odchudzać go nie będę. Ponad normę nic nie dostaje.

Mały śpi a ja się zastanawiam co tu by robić, sprzątać mi się nie chce, mam dwa kartony ciuszków do prasowania zaraz jeszcze wrzucę fotki do klubu.

brawa mam nadzieję że moja też dziś będzie grzeczna i nie będzie ją bolało

Cytat:
Bokeh fotka rewelacja i ta noga w tle też

Dziewczyny,czy mogę liczyć na Waszą pomoc????

Pisałam ostatnio,że wyjeżdzam w delegację do Szczecina
Wyjadę o 5 rano bo chcę tego samego dnia wrócić, wiem,że to wiele km ale nie ma sensu małego ciągnąć ze sobą. Ja nadal karmię piersia i jak ja mam małemu zaplanować posiłki????? prosze pomóżcie ile powinien dostać porcji mleka????? mały zjada już trzy stałe posiłki- kaszka, deserek i obiadek i wiem,że mleka wypija ok 200 ml no ale co ile teściowa ma mu podawać, co 3 godzny? na żądanie?
no ale ten... noga nie moja żeby nie było :P

a co do mleczka... też myślę że na żądanie (co u mnie i tak wychodzi co 3 h:P)

I musze po raz kolejny to powiedzieć Leo to cały tatuś ! i jaki opalony <3

Cytat:
Marsi ale jaqcy w z Owsikiem opalleni

Gdzie ten makaron znajde w lidlu bo do tej pory nie zauwazylam

na lodówkach, tam gdzie takie gotowe rzeczy typu zapiekanki, sery, jogurty. Ale powinno byc gdzieś gdzie te półprodukty typu lasagna, hamburgery ale nie zawsze ten makaron jest

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-19, 09:41   #3668
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
tak, mam jeszcze jedno opakowanie w lodówce- meeega ostre

Ewulka- czyli co, moje mleczko trzymać w podgrzewaczu?
nie, bo się skwasi, ja bym trzymała normalnie w lodówce już w butelce, jak mały zacznie być marudny to wtedy podgrzać i podać.

Ania jest wprawdzie na mm, ale tak właśnie robię - jak już zaczyna być marudna to po prostu robię jej mleczko.

U nas to wychodzi mniej więcej co 3h, jeśli zje 120ml, wiadomka że jak mniej, to krócej trwa przerwa, ale np w taki dzień jak wczoraj to i 4h nie jadła mleka, tylko soczek sobie popijała.

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:42   #3669
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Minęła mnie grupa z przedszkola,na oko tak 3latki. Dziecko zaczęło płakać a opiekunka do niego "przestan ryczec bo kijem dostaniesz!" i w ręku miała taki wielki kij!

Stary 2013-06-19, 09:42   #3670
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Poszukaj. Powinny byc. Firma jest brytyjska, tylko ostrzegam tanie nie beda. Ale i tak od klimatyzacji tansze.
Za to bezpieczne przy dziecku i chlodza niesamowicie!! Podobno sa tez z funkcja grzania.
(Aha, nie dostajeprowizji od sprzedazy ;-) )
Stary 2013-06-19, 09:43   #3671
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Poszukaj. Powinny byc. Firma jest brytyjska, tylko ostrzegam tanie nie beda. Ale i tak od klimatyzacji tansze.
Za to bezpieczne przy dziecku i chlodza niesamowicie!! Podobno sa tez z funkcja grzania.
Dobra dobra,Wy tu wszystkie w pracy jesteście :p

Stary 2013-06-19, 09:43   #3672
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
minęła mnie grupa z przedszkola,na oko tak 3latki. Dziecko zaczęło płakać a opiekunka do niego "przestan ryczec bo kijem dostaniesz!" i w ręku miała taki wielki kij!

Wysłane z aplikacji mobilnej wizaz forum.
wtf?!
Stary 2013-06-19, 09:47   #3673
BlackSanctum
Zakorzenienie

Fewcia, serio?

Widzę, że prawie nikt nie zwrócił uwagi na to, że ja też się pochwaliłam nosidłem. Jedynie Meduzza i Asia. To nic, wieczorem wstawię fotkę, dzisiaj już przymierzałam mojego dziecia i fajnie to wygląda, łatwo się zakłada itp itd, a samo nosidło jest mięciutkie i wydaje się wygodne.

Ciekawe, co się dzieje z Badzią? Czy przeszła już jej ta jelitówka? Wie ktoś coś?

Aniu, zapomniałam wczoraj napisać - Twoja córka jest śliczna! Zresztą, obie są przepiękne.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:51   #3674
marsi11
Zakorzenienie

Meneq- tak, już kiedyś mieliśmy
teraz przy nowym domu nie daliśmy rady finansowo, w pierwszym etapie będziemy robić rekuperacje a potem klime

Cytat:

ja mm taki
http://www.agito.pl/wentylator-ravan...12-331968.html

daje radę, a do tego jak znajomi siedzą dłużej to wstawiam do małego do pokoju on troszkę hałasuje więc tym samim tłumi nasze rozmowy

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Marsi ale jaqcy w z Owsikiem opalleni

Gdzie ten makaron znajde w lidlu bo do tej pory nie zauwazylam
na zdjęciu to moja teściowa nie ja
a Owisk opalony jak Bułgar, smaruje chłopine filtrem 50 a i tak słonko go chwyta

makaron masz w lodówkach- tam, gdzie sery, na najniższej półce
a pesto świeże- próbowła? nie te ze słoiczka tylko w plastikowym opakowaniu
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:51   #3675
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Black niestety tak. idę za nimi i uszy mnie już bola. Zaraz zwrócę chyba jej uwagę! Jak jej praca nie odpowiada to niech zmieni a nie się wyżywa na biednych dzieciach!

Black a Oliwki się podobało? Bo mówiłaś że ona nie chustowa.

Stary 2013-06-19, 09:54   #3676
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.

Fewcia, masakra. MASAKRA! Co za baba okropna. Ja pamiętam, że jak chodziłam do przedszkola, to też różne rzeczy się tam działy... Dlatego nie wiem, czy poślę Oliwkę do przedszkola w moim miasteczku, bo niektóre z tych osób, co źle traktowały dzieci, wciąż tu pracują... Boję się właśnie tego, że ktoś będzie chciał skrzywdzić moją księżniczkę, jakimiś takimi groźbami właśnie, czy nawet czynami, w sensie - jeszcze mi ją ktoś uderzy. Zabiłabym! :[

A co do nosidła, to nie marudziła, ale tylko na chwilę ją włożyłam, bo oderwałam ją od zabawy i chciała z powrotem na matę wracać.

Fuck. Zamówiłam od jakiegoś z☠☠☠anego sklepu na allegro stanik silikonowy, bo mi potrzebny na ślub, wzięłam rozmiar D, a co mi przysłali? A! I co ja mam z tym zrobić, na oczy założyć? I w dodatku na maile nie odpisują. Żenada.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-06-19 o 09:57
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:58   #3677
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:

Tez lubie zakupy z TZ nie pozwala mi brac niczego na pale, tylko kaze przymierzac. Mowi w czym dobrze w czym zle. Kocham go za to i nie czepia sie ze lazimy pare godzin :P Kocham go za to

Black na zdjecia czekamy! Ja sie chyba na Womara zdecyduje, cena ujdzie ( w porownaniu do Tuli), opinie ma fajne no i wzory ladne, wiadomo Tula the best ale mam placic prawie pol tysiaca bo chce miec sowki na nosidle?

Co do makaronow z Lidla, maja fajny do spaghetti- razowy. Pycha, moglabym go jesc bez niczego

Fewcia a wez jej powiedz, ze jak jeszcze raz tak sie do dziecka odezwie to Ty jej pierd.olniesz tym kijem! Cwaniara ;/ az strach dziecko puscic do przedszkola

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 10:01   #3678
aska27adopcje
Zadomowienie

Marsi, Bokeh kurde nie wdzialam u mnie tego makaronu, ale moze niefdokladnie patrzylam .. od jakiegos czasu omijam gotowe produkty, a jogurty kupuje tylko naturalne ...

Marsi jakie pesto w pudelku Kurde ja przez ta laparoskopie to ostatnio nie bardzo jem, ale pesto juz jadlam do kaszy i bylo oki ... Kupilam ostatnio takie bez sera, tylko 70% pomidorow pychaaa ... no i mam faze na bazyliowe ....

A tak wogole chce kupic hummus, podobno super smakuja z nim maczane warzywka pociete w slupki .. a ja teraz jestem na dietce ...

Maly sukces, bylo 5 tyg temu 79,4, jest 74,4

Co do wentylatora, moi rodzice maja taki i jest strasznie glosny, my obecnie mieszkamy w 1 pokoju z mala i boje sie ze przy jego sile mloda by nam zwialo lub przewialo

Wybacz, ze wzielam tesciowej rece za Twoje ...

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2013-06-19 o 10:02
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 10:01   #3679
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Właśnie często w przedszkolach niestety tak się dzieje.

Zadzwoń i opi.dol! A swoją droga dobrze że masz jeszcze troszkę czasu żeby zamówić drugi.

Stary 2013-06-19, 10:06   #3680
aska27adopcje
Zadomowienie

Fewciu Little dobrze gada, wez jej powiedz, ze zaraz jej ☠☠☠☠☠☠☠niesz tym kijkiem i jeszcze, ze bedziesz od tej pory ja obserwowac ...

Dlatego ja posle mala do prywatnego przedszkola, kasa niewiele wieksza, duzo wiecej zajec i inna atmosfera ..
Stary 2013-06-19, 10:08   #3681
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
Marsi ja bym dawała na żądanie

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

wiesz, że ci zazdroszczę?

i wagi małego, i tego uchachania, i chyba wózka też
moja lekarka twierdzi że upasiony, Twoja Ania będzie później biegać jak sarenka a mój taki klocuszek ciekawe czy mu się to jakoś wyrówna później..

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hej kochane ja czekam w zusie juz o dziwo malusio ludzi az jestem w szoku chyba dobrze, ze zaczekalam pare dni od wejscia ustawy

Wczoraj juz zaczelam pakowanie i nie dam rady byc z wami na biezaco (a jestem prawie zawsze:P wiec wybaczcie) ale bedzie ciezkich pare dni pakowanie przeprowadzka juz dostaje czegos

Chica na dworze taka ze masakra Maly ubrany w cieniutkiego bodziaka wszystkie mohery chca mnie zabicnie ma ani czapeczki ani skarpetek hehe

Buziaki kochane postaram sie cos tam czasem szkrobnac

Powodzenia i oby szybko się udało przeprowadzić

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
brawa mam nadzieję że moja też dziś będzie grzeczna i nie będzie ją bolało

no ale ten... noga nie moja żeby nie było :P

trzymam

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Fewcia, serio?

Widzę, że prawie nikt nie zwrócił uwagi na to, że ja też się pochwaliłam nosidłem. Jedynie Meduzza i Asia. To nic, wieczorem wstawię fotkę, dzisiaj już przymierzałam mojego dziecia i fajnie to wygląda, łatwo się zakłada itp itd, a samo nosidło jest mięciutkie i wydaje się wygodne.

Ciekawe, co się dzieje z Badzią? Czy przeszła już jej ta jelitówka? Wie ktoś coś?

Aniu, zapomniałam wczoraj napisać - Twoja córka jest śliczna! Zresztą, obie są przepiękne.
wygląda całkiem całkiem to nosidło, jestem ciekawa jak w praktyce
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 10:09   #3682
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Meneq- tak, już kiedyś mieliśmy
teraz przy nowym domu nie daliśmy rady finansowo, w pierwszym etapie będziemy robić rekuperacje a potem klime

ja mm taki
http://www.agito.pl/wentylator-ravan...12-331968.html

daje radę, a do tego jak znajomi siedzą dłużej to wstawiam do małego do pokoju on troszkę hałasuje więc tym samim tłumi nasze rozmowy

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

na zdjęciu to moja teściowa nie ja
a Owisk opalony jak Bułgar, smaruje chłopine filtrem 50 a i tak słonko go chwyta

makaron masz w lodówkach- tam, gdzie sery, na najniższej półce
a pesto świeże- próbowła? nie te ze słoiczka tylko w plastikowym opakowaniu
To full wypas sie szykuje.

Yae tez jest bardzo opalona, pomimo stosowania filtrow. Po mamusi to ma.
A opalenizne wczoraj skomentowala lekarka, ze na niedobor witaminy D, to z pewnoscia nie cierpi
Stary 2013-06-19, 10:09   #3683
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Black,porazka:/ chcialas przeciez stanik na cycki,a nie na same sutku
Marsi,tez mysle ze na zadanie. To tylko jeden dzien przeciez i wazne,zeby Leo jak najmniej odczul brak mamusi
Kurde,takmnie wkurza,ze nie moge na tym tel uzywac polskich znakow:/ i aplikacja mi sie zepsula,a nowa nie chce sie pobrac.
Kurcze dziewczyny,nawet nie wiecie jak mi milo,ze pamietacie jak moj synek ma na imie
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-19, 10:10   #3684
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość

są te wentylatory
http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...house/22455080
tylko to jakaś stara oferta
http://www.youkids.pl/wentylator-bez...fanleader.html

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Dobra dobra,Wy tu wszystkie w pracy jesteście :p

no ja jestem w pracy

Cytat:
Fewcia, serio?

.
ja zauważyłam i nawet na allegro oglądałam bo faktycznie wiele od tuli się nie różni
nie komentowałam bo nie widzę Twojej Oliwki w nim więc co mi z komentowania aukcji i zdjęcia nosidła- poproszę o zawartość

a tak swoją drogą to moglabyś częściej wstawia photki małej, ja niestety nie mam fb bo kiedyś pisałaś,że tam wstawiasz
Stary 2013-06-19, 10:12   #3685
aska27adopcje
Zadomowienie

A tak wogole wlasnie zapakowalam do szafy zimowa koldre

Umylam dzis wlosy 1 raz od sciecia .. jeju laski jak szybko i jak malo szamponu i odzywki poszlo i wysuszylam w 5 min ... juz zapomnialam jaki to komfort miec krotsze wlosy

Mam pytanie uzywa ktoras z was moze workow prozniowych, bo tak mysle, czy nie kupic, bo mam 2 wielkie koldry ... Polecacie jakies ??
Stary 2013-06-19, 10:13   #3686
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Marsi, Bokeh kurde nie wdzialam u mnie tego makaronu, ale moze niefdokladnie patrzylam .. od jakiegos czasu omijam gotowe produkty, a jogurty kupuje tylko naturalne ...

Marsi jakie pesto w pudelku Kurde ja przez ta laparoskopie to ostatnio nie bardzo jem, ale pesto juz jadlam do kaszy i bylo oki ... Kupilam ostatnio takie bez sera, tylko 70% pomidorow pychaaa ... no i mam faze na bazyliowe ....

A tak wogole chce kupic hummus, podobno super smakuja z nim maczane warzywka pociete w slupki .. a ja teraz jestem na dietce ...

Co do wentylatora, moi rodzice maja taki i jest strasznie glosny, my obecnie mieszkamy w 1 pokoju z mala i boje sie ze przy jego sile mloda by nam zwialo lub przewialo

Znalazlas dysona. Nota bene jest cichy!
Stary 2013-06-19, 10:15   #3687
aska27adopcje
Zadomowienie

Marsi dziekuje za linka do wentylatora, zaraz bede go szukac ... Meneq ufam ze bede zadowolona i kupie go ...
Stary 2013-06-19, 10:21   #3688
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

no ja też zawsze kupuje naturalne jogurty
makaron jest w takich plastikowych przezroczystych pudełeczkach- pamiętaj,że makaron bez mięsa nie tuczy
pesto jest właśnie na tym samym regale- bazyliowe
wogóle teraz jest tydzień włoski i nakopowałam takich pyszności,że szok

co do wagi- to nie mały ale duży sukces brawo

Cytat:
A tak wogole wlasnie zapakowalam do szafy zimowa koldre

Umylam dzis wlosy 1 raz od sciecia .. jeju laski jak szybko i jak malo szamponu i odzywki poszlo i wysuszylam w 5 min ... juz zapomnialam jaki to komfort miec krotsze wlosy

Mam pytanie uzywa ktoras z was moze workow prozniowych, bo tak mysle, czy nie kupic, bo mam 2 wielkie koldry ... Polecacie jakies ??
ja kupowałam na allegro jakieś najzwyklejsze
kołdry, podszuki chowam a i na wakacje jak jadę to pakuje czasem rzeczy do takiego wora

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Marsi dziekuje za linka do wentylatora, zaraz bede go szukac ... Meneq ufam ze bede zadowolona i kupie go ...
patrz ile tego na allegro jest
http://allegro.pl/listing/listing.ph...%C5%82opatkowy

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2013-06-19 o 10:19
Stary 2013-06-19, 10:23   #3689
mitabe
Rozeznanie

Hej
Jak was nadrobić skoro od piątku jeszcze nie skończyłam, a wy tak pędzicie.

Cytat:
Fewcia, serio?

Czekam na pełną recenzję!! Ja trochę poczytałam poszperałam i jestem zdecydowana na to aby samej uszyć mei tai. Tylko szukam materiałów odpowiednich. Jak nie wyjdzie, a twoje nosidlo się sprawdzi to kupię takie samo .

mitabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 10:24   #3690
aska27adopcje
Zadomowienie

Marsi co pokupowalas dobrego w lidlu ...
Kurde jak przekonac chlopa, ktory wychowany jest na schabie na smalcu robionym, ze co innego jest dobre ... zje spagetti, ale dla niego miecho to jedzenie, reszta nie

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości