|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Dobry!! |
||
|
|
|
#3662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Cytat:
kolejny wyjątek potwierdza regułę że co kraj to obyczaj ![]() Cytat:
Marsi ja też myślę że na żądanie. Nawet jeśli do końca prawidłowo to nie jest to przez jeden dzień nic się nie stanie ![]() Ewik,Nawijko dziękuje za miłe słowo Zastanawiam się czemu ją odpocznę chociaż muszę powiedzieć że dzisiaj przynajmniej Spalam 4 i potem 3 godziny. Więc jest sukces Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Meneq nie wiem czy doczytalas w mojej wypowiedzi .. O jakim wentylatorze pisalas ...
|
|
#3664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki za dzisiejsze szczepienia ![]() Jeloł fajny ten Twój synek - szkoda, że nie mogę go poznać
|
|
|
|
|
#3666 |
|
Zadomowienie
|
wow ale cudenko ... ciekawe czy u nas jest szansa taki dostac
|
|
#3667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawa mam nadzieję że moja też dziś będzie grzeczna i nie będzie ją bolało![]() Cytat:
żeby nie było :Pa co do mleczka... też myślę że na żądanie (co u mnie i tak wychodzi co 3 h:P) I musze po raz kolejny to powiedzieć Leo to cały tatuś ! i jaki opalony <3 Cytat:
na lodówkach, tam gdzie takie gotowe rzeczy typu zapiekanki, sery, jogurty. Ale powinno byc gdzieś gdzie te półprodukty typu lasagna, hamburgery ale nie zawsze ten makaron jest
|
|
#3668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ania jest wprawdzie na mm, ale tak właśnie robię - jak już zaczyna być marudna to po prostu robię jej mleczko. U nas to wychodzi mniej więcej co 3h, jeśli zje 120ml, wiadomka że jak mniej, to krócej trwa przerwa, ale np w taki dzień jak wczoraj to i 4h nie jadła mleka, tylko soczek sobie popijała.
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Minęła mnie grupa z przedszkola,na oko tak 3latki. Dziecko zaczęło płakać a opiekunka do niego "przestan ryczec bo kijem dostaniesz!" i w ręku miała taki wielki kij!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukaj. Powinny byc. Firma jest brytyjska, tylko ostrzegam tanie nie beda. Ale i tak od klimatyzacji tansze.
Za to bezpieczne przy dziecku i chlodza niesamowicie!! Podobno sa tez z funkcja grzania. (Aha, nie dostajeprowizji od sprzedazy ;-) ) |
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Fewcia, serio?
Widzę, że prawie nikt nie zwrócił uwagi na to, że ja też się pochwaliłam nosidłem. Jedynie Meduzza i Asia. To nic, wieczorem wstawię fotkę, dzisiaj już przymierzałam mojego dziecia i fajnie to wygląda, łatwo się zakłada itp itd, a samo nosidło jest mięciutkie i wydaje się wygodne. ![]() Ciekawe, co się dzieje z Badzią? Czy przeszła już jej ta jelitówka? Wie ktoś coś?Aniu, zapomniałam wczoraj napisać - Twoja córka jest śliczna! Zresztą, obie są przepiękne. |
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Meneq- tak, już kiedyś mieliśmy
teraz przy nowym domu nie daliśmy rady finansowo, w pierwszym etapie będziemy robić rekuperacje a potem klime ja mm taki http://www.agito.pl/wentylator-ravan...12-331968.html daje radę, a do tego jak znajomi siedzą dłużej to wstawiam do małego do pokoju on troszkę hałasuje więc tym samim tłumi nasze rozmowy ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() a Owisk opalony jak Bułgar, smaruje chłopine filtrem 50 a i tak słonko go chwyta makaron masz w lodówkach- tam, gdzie sery, na najniższej półce a pesto świeże- próbowła? nie te ze słoiczka tylko w plastikowym opakowaniu
|
|
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Black niestety tak.
idę za nimi i uszy mnie już bola. Zaraz zwrócę chyba jej uwagę! Jak jej praca nie odpowiada to niech zmieni a nie się wyżywa na biednych dzieciach!Black a Oliwki się podobało? Bo mówiłaś że ona nie chustowa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Fewcia, masakra.
MASAKRA! Co za baba okropna. Ja pamiętam, że jak chodziłam do przedszkola, to też różne rzeczy się tam działy... Dlatego nie wiem, czy poślę Oliwkę do przedszkola w moim miasteczku, bo niektóre z tych osób, co źle traktowały dzieci, wciąż tu pracują... Boję się właśnie tego, że ktoś będzie chciał skrzywdzić moją księżniczkę, jakimiś takimi groźbami właśnie, czy nawet czynami, w sensie - jeszcze mi ją ktoś uderzy. Zabiłabym! :[A co do nosidła, to nie marudziła, ale tylko na chwilę ją włożyłam, bo oderwałam ją od zabawy i chciała z powrotem na matę wracać. Fuck. Zamówiłam od jakiegoś z☠☠☠anego sklepu na allegro stanik silikonowy, bo mi potrzebny na ślub, wzięłam rozmiar D, a co mi przysłali? A! I co ja mam z tym zrobić, na oczy założyć? Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-19 o 10:57 |
|
|
|
#3677 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
nie pozwala mi brac niczego na pale, tylko kaze przymierzac. Mowi w czym dobrze w czym zle. Kocham go za to i nie czepia sie ze lazimy pare godzin :P Kocham go za to ![]() Black na zdjecia czekamy! Ja sie chyba na Womara zdecyduje, cena ujdzie ( w porownaniu do Tuli), opinie ma fajne no i wzory ladne, wiadomo Tula the best ale mam placic prawie pol tysiaca bo chce miec sowki na nosidle? ![]() Co do makaronow z Lidla, maja fajny do spaghetti- razowy. Pycha, moglabym go jesc bez niczego ![]() Fewcia a wez jej powiedz, ze jak jeszcze raz tak sie do dziecka odezwie to Ty jej pierd.olniesz tym kijem! Cwaniara ;/ az strach dziecko puscic do przedszkola
|
|
#3678 |
|
Zadomowienie
|
Marsi, Bokeh kurde nie wdzialam u mnie tego makaronu, ale moze niefdokladnie patrzylam .. od jakiegos czasu omijam gotowe produkty, a jogurty kupuje tylko naturalne ...
Marsi jakie pesto w pudelku Kurde ja przez ta laparoskopie to ostatnio nie bardzo jem, ale pesto juz jadlam do kaszy i bylo oki ... Kupilam ostatnio takie bez sera, tylko 70% pomidorow pychaaa ... no i mam faze na bazyliowe ....A tak wogole chce kupic hummus, podobno super smakuja z nim maczane warzywka pociete w slupki .. a ja teraz jestem na dietce ... Maly sukces, bylo 5 tyg temu 79,4, jest 74,4 ![]() Co do wentylatora, moi rodzice maja taki i jest strasznie glosny, my obecnie mieszkamy w 1 pokoju z mala i boje sie ze przy jego sile mloda by nam zwialo lub przewialo ![]() Wybacz, ze wzielam tesciowej rece za Twoje ...
Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-06-19 o 11:02 |
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie często w przedszkolach niestety tak się dzieje.
![]() Zadzwoń i opi.dol! A swoją droga dobrze że masz jeszcze troszkę czasu żeby zamówić drugi. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
Fewciu Little dobrze gada, wez jej powiedz, ze zaraz jej ☠☠☠☠☠☠☠niesz tym kijkiem i jeszcze, ze bedziesz od tej pory ja obserwowac ...
Dlatego ja posle mala do prywatnego przedszkola, kasa niewiele wieksza, duzo wiecej zajec i inna atmosfera ..
|
|
#3681 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja lekarka twierdzi że upasiony, Twoja Ania będzie później biegać jak sarenka a mój taki klocuszek Cytat:
Cytat:
trzymam ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yae tez jest bardzo opalona, pomimo stosowania filtrow. Po mamusi to ma. A opalenizne wczoraj skomentowala lekarka, ze na niedobor witaminy D, to z pewnoscia nie cierpi |
|
|
|
|
#3683 |
|
Rozeznanie
|
Black,porazka:/ chcialas przeciez stanik na cycki,a nie na same sutku
Marsi,tez mysle ze na zadanie. To tylko jeden dzien przeciez i wazne,zeby Leo jak najmniej odczul brak mamusi Kurde,takmnie wkurza,ze nie moge na tym tel uzywac polskich znakow:/ i aplikacja mi sie zepsula,a nowa nie chce sie pobrac. Kurcze dziewczyny,nawet nie wiecie jak mi milo,ze pamietacie jak moj synek ma na imie |
|
|
|
#3684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są te wentylatory http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...house/22455080 tylko to jakaś stara oferta http://www.youkids.pl/wentylator-bez...fanleader.html Cytat:
Cytat:
nie komentowałam bo nie widzę Twojej Oliwki w nim więc co mi z komentowania aukcji i zdjęcia nosidła- poproszę o zawartość a tak swoją drogą to moglabyś częściej wstawia photki małej, ja niestety nie mam fb bo kiedyś pisałaś,że tam wstawiasz |
|||
|
|
|
#3685 |
|
Zadomowienie
|
A tak wogole wlasnie zapakowalam do szafy zimowa koldre
![]() ![]() ![]() Umylam dzis wlosy 1 raz od sciecia .. jeju laski jak szybko i jak malo szamponu i odzywki poszlo i wysuszylam w 5 min ... juz zapomnialam jaki to komfort miec krotsze wlosy ![]() Mam pytanie uzywa ktoras z was moze workow prozniowych, bo tak mysle, czy nie kupic, bo mam 2 wielkie koldry ... Polecacie jakies ??
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
Marsi dziekuje za linka do wentylatora, zaraz bede go szukac ... Meneq ufam ze bede zadowolona i kupie go ...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
makaron jest w takich plastikowych przezroczystych pudełeczkach- pamiętaj,że makaron bez mięsa nie tuczy ![]() pesto jest właśnie na tym samym regale- bazyliowe wogóle teraz jest tydzień włoski i nakopowałam takich pyszności,że szok co do wagi- to nie mały ale duży sukces brawoCytat:
kołdry, podszuki chowam a i na wakacje jak jadę to pakuje czasem rzeczy do takiego wora ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/listing/listing.ph...%C5%82opatkowy
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-06-19 o 11:19 |
|||
|
|
|
#3689 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
Jak was nadrobić skoro od piątku jeszcze nie skończyłam, a wy tak pędzicie. Cytat:
.
|
|
#3690 |
|
Zadomowienie
|
Marsi co pokupowalas dobrego w lidlu ...
Kurde jak przekonac chlopa, ktory wychowany jest na schabie na smalcu robionym, ze co innego jest dobre ... zje spagetti, ale dla niego miecho to jedzenie, reszta nie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:02.

na szczęście Tż idzie z nami.
W kazdym razie bardzo dziekuje za rzeczowe odpowiedzi

mam nadzieję że moja też dziś będzie grzeczna i nie będzie ją bolało

MASAKRA! Co za baba okropna. Ja pamiętam, że jak chodziłam do przedszkola, to też różne rzeczy się tam działy... Dlatego nie wiem, czy poślę Oliwkę do przedszkola w moim miasteczku, bo niektóre z tych osób, co źle traktowały dzieci, wciąż tu pracują... Boję się właśnie tego, że ktoś będzie chciał skrzywdzić moją księżniczkę, jakimiś takimi groźbami właśnie, czy nawet czynami, w sensie - jeszcze mi ją ktoś uderzy. 
moja lekarka twierdzi że upasiony, Twoja Ania będzie później biegać jak sarenka a mój taki klocuszek