Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-18, 21:27   #241
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
To chyba do mnie było?
tak wiedziałam ze cos pokrecilam z nazwa sorki

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
uroczo i ja bym go nie obcinala, ale podcieła boczki co nachodza na uszko.
No dobra , wezme to pod uwagę

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:38   #242
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Naprawde? Uwazasz ze zle tak wygląda?

Jestes pierwsza dziewczyna która jest po stronie meza Wy dziewczyny tez tak uważacie?
Nie uważam tak, nawet mu się nie przyjrzałam, ja po prostu nie lubię loczków

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Przykro mi

Oj zjadłabym serniczka
Już nie mam sił go robić i nie wiem czy by się moja panna nie obudziła jakbym mikser włączyła, postaram się go zrobić jutro rano przed wyjściem na ćwiczenia, mam nadzieję, że zdążę....
Więc zapraszam jutro albo zrobię Ci w lipcu

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:

Ja zawsze polecam kaszki Holle
- kupuję je na Allegro. Są dość drogie, ale świetne jakościowo. Zdrowy brzuszek jest przeraźliwie słodki
Nawet szwagra (ojca bliźniaczek) przekonałam do tych kaszek, choć zarzekali się, że zamówili jednorazowo, bo to za droga impreza
A kupują je od 1,5 roku.
Mam ją gluten nią wprowadzałam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:39   #243
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Ojej.... półpasiec..... a co to w ogóle jest daj znać co i jak po wizycie u dermatologa.
to zakaźna choroba króra zarażasz się od kogoś kto ma ospę. Drugi raz ospy nie można przechodzić i wtedy jest półpasiec, to objawia się wysypką, gorączką i chyba jeszcze jakimiś bólami
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Bika no to nieźle. Kup może pepti i zobacz. Co się się stało, że cię tak wkurzyła?

Z dobrych wieści, to mój @ który zgubił drogę.... dziś przyszedł po tygodniu spóźnienia ale tłumaczę to tym plamieniem , które miałam 3 tyg temu I wyszło na to, że ten mega rozciągliwy śluz miałam przed @ hm.... dziwne, dziwne. Ale nic mnie nie boli jeaaa
super, że @ nie boli
Cytat:

stokrotka - super ze syncio zdrowo rosnie Mam nadzieje ze to jednak nie półpasiec

W niedziele byliśmy na polskim pikniku u nas w miescie fajnie było! Wszyscy zachwyceni Domino jaki ma piękne wloski i oczki. Mam nadzieje ze to przekonalo meza żeby mu te loczki zostawić

Wkurzylam się trochę bo doszly mnie sluchy po pikniku ze znajome mnie obgadaly jak mogłam wziasc Domino do parku jak miał wirus ... Ostatnio czyscilo go w piątek rano raz i od tego czasu był spokoj ... Nie wiedziałam powodu żeby z nim nie isc , temp nie miał.

A wczoraj bylam na pogrzebie ( w wypadku samochodowym zmarla babcia dziewczybek którymi się opiekowałam ) Zycie jesteś a zaraz Cie nie ma ...
ja tez mam taką nadzieję przykro mi powodu babci dziewczynek
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Stokrotko ..półpasiec? Skąd??
Może to tylko potówki? W końcu jest taki ukrop...
może jakieś dziecko miało ospę, a potóki to nie są na pewno, bo juz tydzień to mam, smaruję sudokremem i nie schodzi, a zresztą to są takie ropne zmiany. Jutro się okaże co to, oby zwykła wysypka
Cytat:

Wylecz dobrze to zapalenie pęcherza, bo to wpływa na dzidziusia.
Półpasiec!?
ostatnio ciągle wraca mi to zapalenie układu moczowego

Cytat:
Nie gadam z Toba!

No nie powiecie ze Domino nie wygląda uroczo
o jejku ale uroczo nie ścinaj loków

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:39   #244
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
U mnie wraz z @ zakończyły się dni zachcianek smakowych
U mnie też, czuję, że mój organizm wraca "do normy"

A jak laktacja u Ciebie? Jest czy zanikła?
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-06-18, 21:39   #245
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Nie gadam z Toba!

Ehhh Ty! Przecież nikt nie powiedział, że Domino wygląda źle...wiadomo, że uroczo

Cytat:
Już nie mam sił go robić i nie wiem czy by się moja panna nie obudziła jakbym mikser włączyła, postaram się go zrobić jutro rano przed wyjściem na ćwiczenia, mam nadzieję, że zdążę....
Ej, to jest pomysł. Może każda coś zrobi i zrobimy sobie piknik

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-18, 21:49   #246
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

U nas jest burza lokow I serio nie wyobrażam sobie żeby był obcięty na krotko. Znajoma teraz ogolila maszynka swojego 10 miesięcznego synka.
I jak się prezentuje? Może mam jakieś zboczenie, ale ja lubię łyse dzieci tzn łyse niemowlęta, bo starsze to już lepiej jak już mają włoski

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:

Nie nazwałabym tego talentem

Ok, trzymam Cię za słowo. Chociaż dalej nie bardzo jestem w stanie sobie wyobrazić, jak to zrobiłaś!
No dobra sierota ze mnie, nie wiem jak się te kości nazywają miednicy czy biodrowe wpadłam do wanny tak jakby na brzuch, i tą kością przywaliłam i rant wanny, potem jak wstałam to w tym miejscu miałam po prostu dziurę, mały palec mogłabym sobie w nią włożyć. Serio

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Nie gadam z Toba!

Żabeńko kochana, no wygląda uroczo ale ja i tak bym obcięła, ale to Twoja decyzja, zawsze może być tak, że loczki już nie odrosną, gdzieś kiedyś miałam do czynienia z dziewczynką takim aniołeczkiem lokatym i jak jej mama obcięła włoski to już potem rosły proste no chyba że Dominik ma włoski po Tobie, to mu to nie grozi i loczki odrosną.....

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
to zakaźna choroba króra zarażasz się od kogoś kto ma ospę. Drugi raz ospy nie można przechodzić i wtedy jest półpasiec, to objawia się wysypką, gorączką i chyba jeszcze jakimiś bólami
No tak, odświeżyłaś mi wiadomości dzięki a miałaś ospę i miałaś kontakt z kimś kto mógłby Cię zarazić???

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Ehhh Ty! Przecież nikt nie powiedział, że Domino wygląda źle...wiadomo, że uroczo

Że niby tego 20. piknik??? A można tak gdzieś w chorzowie???
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-06-18, 21:50   #247
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
tak wiedziałam ze cos pokrecilam z nazwa sorki
Nie ma sprawy

Cytat:

Mam ją gluten nią wprowadzałam
Ja kiedyś o nich wiele dobrego przeczytałam na Wizażu i teraz sama kontynuuję "dobrą nowinę"

Na etapie wprowadzania glutenu zakupiłam zwykłą kaszę mannę, bo wtedy jeszcze oświecona nie byłam

Cytat:
ostatnio ciągle wraca mi to zapalenie układu moczowego
A miałaś wcześniej w ciąży? Ja też miałam pod koniec.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-18, 21:55   #248
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
I

No tak, odświeżyłaś mi wiadomości dzięki a miałaś ospę i miałaś kontakt z kimś kto mógłby Cię zarazić???

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

ja miałam ospę jak byłam mała, a kontakt mam z moim chrześniakiem (chodzi do żłobka) ale z tego co wiem to ospy nie ma, niedawno tez byłam u koleżanki co ma dwoje dzieci małych, na razie muszę sprawdzić czy to faktycznie to, bo może jakaś wysypka po prostu

Cytat:

A miałaś wcześniej w ciąży? Ja też miałam pod koniec.
miałam już chyba ze dwa razy, a teraz tak gorąco to mimo podmywania się i tak pewnie bakterie się mnożą

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 02:31   #249
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie uważam tak, nawet mu się nie przyjrzałam, ja po prostu nie lubię loczków

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------
To zesz ladnie pojechala

No dobra! Ale dwa ray w lipcu na nasze spotkanie i jak będziemy w BB dobra

Cytat:
ja tez mam taką nadzieję przykro mi powodu babci dziewczynek

o jejku ale uroczo nie ścinaj loków

Noooo wkoncu ktoś tu dobrze gada Polejcie jej .... soczku!

Cytat:

No ja mysle

Piknik?! Doby pomysl!

Cytat:
I jak się prezentuje? Może mam jakieś zboczenie, ale ja lubię łyse dzieci tzn łyse niemowlęta, bo starsze to już lepiej jak już mają włoski

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------Żabeńko kochana, no wygląda uroczo ale ja i tak bym obcięła, ale to Twoja decyzja, zawsze może być tak, że loczki już nie odrosną, gdzieś kiedyś miałam do czynienia z dziewczynką takim aniołeczkiem lokatym i jak jej mama obcięła włoski to już potem rosły proste no chyba że Dominik ma włoski po Tobie, to mu to nie grozi i loczki odrosną.....
???
Jak dla mnie tak dziwnie trochę ... ja znowu nie lubie małych dzieci lysych

No wlasnie mam nadzieje ze ma wloski po mnie No nic pomysle może faktycznie mu troszkę podetnę ale tylko obok uszu

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 05:03   #250
tomalinka
Wtajemniczenie

Hej

Kolejna ciężka noc za mną - ta bezsenność doprowadza mnie do szału. Od kilku dni mam skurcze właściwie bezbolesne co ok. 10 minut. Ale trwa to kilka godzin i przechodzi. Szlag mnie trafia już.
Dziś w nocy myślałam, że coś się rozkręci a tu dalej nic. Wody mi się sączą ale nie wiem czy to mam czekać aż odejdą całkowicie?
Te moje objawy ciążowe to do końca takie rozmyte są

Do tego te upały mnie męczą - nogi drętwieją. Już bym chciała urodzić

A z drugiej strony szkoda mi tego brzuszka
Stary 2013-06-19, 06:44   #251
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
dziekuje, ze pytasz

dziewczynki maja sie dobrze, Sandra ostatnio przeszla juz z fazy zawstydzenia do fazy zaczepiania wszystkich i jest z niej cwana zgaga
a z Rita poki co nie mam sie czym chwalic ... nawet jakos mi sie nie chce , kiedy wszystkie inne dzieciaczki juz biegaja (a ona nawet sama nie staje), albo gadaja (ona gega po swojemu)...
i wiem, wiem doskonale, ze w koncu sie rozgada i zacznie biegac, ale na chwile obecna, jej rozwoj nie jest tak spektakularny jak u rowiesnikow
Kochana, i na Ritę przyjdzie pora A jak nagle Wam ruszy, to za nią nie nadążycie Do 18 m-cy ma prawo nie chodzić, tak? Noooo, to ma dziewczynka kupę czasu
Z resztą...

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
zreszta podejrzewamy z mezem, iz przyczyna jest wielojezykowosc , bo rozumie juz 3 ...
to może być przyczyną I powiem Ci, że już jej zazdroszczę! Nie musi się spieszyć z chodzeniem - a te 3 języki milion razy w życiu jej się przydadzą!

Cytat:
Aaby, mój kudeł też poluje na ćmy, na komary, na pszczoły...też to zżera...przywykłam chociaż staram się ratować owady, wywalając je za okno
Ćmy, komary, pszczoły... to wszystko jest malutkie i nie tak obleśne jak te cholerne chrząszcze!

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Aaaa miałam przypomnieć o fotach mieszkania
No widzisz, wiedziałam, że zapomnę!
Obfocę

Cytat:
Dzień dobry, witam się w 35 tc
Ależ to leci!

Cytat:
ja już po wizycie, z małym wszystko dobrze, wazy już 2131 g, mały jest ale w normie. Ja oczywiście dostałam reklamówkę leków: jeden na zapalenie układu moczowego, jeden na ciśnienie, dwa na anemie bo hemoglobina spadła i kupę kasy poszło a jutro jeszcze muszę zanieść wymaz na paciorkowca. Ale najlepsze jest to, że ginka zauważyła moją wysypkę z tyłu pleców i kazała mi iśc jutro do dermatologa bo wg niej to półpasiec raczej dziecku już na tym etapie nie zagraża na szczęście. Ja przytyłam 0,5 kg więc równe 10 na plusie. A jeszcze szyjka zaczęła się skracać, ma 3-2,5 ale mam się nie przejmować bo już blisko
Już końcówka

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Myślałam że się posikam z tego chrup-chrup nasza kochana ostatnio się o nas bardzo troszczy bo zostawia nam przed drzwiami myszy i nornice na śniadanie
Tu nie ma z czego sikać, tu trzeba zwiewać!
Jestem przekonana, że mysze i nornice są bardziej sympatyczne niż chrząszcz wielkości kciuka

Cytat:
Bika, sorki, nie kapuję, jak mogłaś rozciąć brzuch kością biodrową?
Też miałam o to pytać

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Dziś w nocy myślałam, że coś się rozkręci a tu dalej nic. Wody mi się sączą ale nie wiem czy to mam czekać aż odejdą całkowicie?
Kochana, ale z sączącymi wodami to chyba powinnaś być już na IP

Bry!
Zostawiłam Wam coś w k. Co by nie było, że ściemniam

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 07:57   #252
Malensstfo
Zakorzenienie

Dobry...

Jak tak dalej pójdzie, to chyba dzisiaj stracę cierpliwość...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 07:58   #253
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Witam się w nowej części

martynka gratulacje kochana
Stary 2013-06-19, 08:10   #254
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No dobra sierota ze mnie, nie wiem jak się te kości nazywają miednicy czy biodrowe wpadłam do wanny tak jakby na brzuch, i tą kością przywaliłam i rant wanny, potem jak wstałam to w tym miejscu miałam po prostu dziurę, mały palec mogłabym sobie w nią włożyć. Serio

No tak, to już rozumiem. Ale to sobie rozcięłaś biodro, a nie brzuch? Bo ja oczyma wyobraźni to widziałam, że na środku brzucha miałaś dziurę zrobioną kością biodrową

No a jak nie można? Na trawce? W parku? Nad wodą??!! Czyż nie świetny pomysł

Cześć.

Strippi, kochana, 100 lat, spełnienia marzeń, dalszych spektakularnych efektów w swojej metamorfozie i wszystkiego co najlepsze dla Ciebie

Hania

Stary 2013-06-19, 08:23   #255
kaska87
Zakorzenienie

hejo

ale noc ale gradu nie było na szczęście

Żabcia to ja mam odwrotnie bo chciałabym, żeby Miki miał włosy po mężu- krótkie, proste i czarne, a nie jasne i kręcone po mnie

córeczka może mieć po mnie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 08:36   #256
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Tomalinko, ja bym z sączącymi się wodami jechała do szpitala. Co na to Twój gin? Masz z nim kontakt?

Stokrotko
, współczuję tych nawracających infekcji

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:01   #257
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dobry...

Jak tak dalej pójdzie, to chyba dzisiaj stracę cierpliwość...
Co się dzieje?

Czy wasze dzieci też Was tak drastycznie budzą? Moja wkłada mi palce do nosa, ciągnie za włosy i drapie po buzi

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
No tak, to już rozumiem. Ale to sobie rozcięłaś biodro, a nie brzuch? Bo ja oczyma wyobraźni to widziałam, że na środku brzucha miałaś dziurę zrobioną kością biodrową

No a jak nie można? Na trawce? W parku? Nad wodą??!! Czyż nie świetny pomysł

Cześć.

Strippi, kochana, 100 lat, spełnienia marzeń, dalszych spektakularnych efektów w swojej metamorfozie i wszystkiego co najlepsze dla Ciebie
Brzuch, biodro..... dla mnie to brzuch Zresztą zobaczysz i sama ocenisz

Super, jestem za

Strippi dołączam się do życzeń wszystkiego najlepszego dla Ciebie

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hejo

ale noc ale gradu nie było na szczęście

Żabcia to ja mam odwrotnie bo chciałabym, żeby Miki miał włosy po mężu- krótkie, proste i czarne, a nie jasne i kręcone po mnie

córeczka może mieć po mnie
Hej

No też bym tak wolała Znałam chłopaka który miał kręcone włosy i na noc na mokre włosy nakładał czapkę i szedł spać, bo miał nadzieję, że się trochę rozprostują za to jego siostra była wścieła że ma "proste szczypy"

Ja tam jestem zadowolona z moich prostych włosów i jak już tu kiedyś pisałam nigdy nie chciałam mieć kręconych
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-06-19, 09:07   #258
mysia1986
Zakorzenienie

.Hej
Stokrotko, wspolczuje infekcji, ja kiedys czesto mialam chory pecherz. PzA z tym polpascem.. nieciekawie, wle jak gin mowi, ze nie grozne dla maluszka to najwazniejsze.
Tomalinka, u Cibie to juz chyba tuz tuz, no i te wody, ja mysle jak aaby, moze , to trzebw,skonsultowac?
Reszty nie pamietam..
Ja mam utlop dzisiaj,wlasnie zamontowali mi moskitiery. Wybieram sie na miasto, chociaz upal przeokropny.
Milgo dnia
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:08   #259
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Co się dzieje?

Czy wasze dzieci też Was tak drastycznie budzą? Moja wkłada mi palce do nosa, ciągnie za włosy i drapie po buzi
Jakieś marudne są...Dominika cały czas by się przekręcała na brzuch, a nie zawsze jej to wychodzi i wtedy sie wkurza A nie chce jej za każdym razem popychać, bo się nie nauczy niczego... Asia się chwilę pobawi i też marudzi...śpią oczywiście po 15 minut...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:12   #260
tomalinka
Wtajemniczenie

Asiuk, Aaby, Mysiu

No czekam na mamę i jedziemy do szpitala.. choć teraz znowu się nie sączą... oby to już się dzisiaj ruszyło.
Ok uciekam.
Stary 2013-06-19, 09:18   #261
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk, Aaby, Mysiu

No czekam na mamę i jedziemy do szpitala.. choć teraz znowu się nie sączą... oby to już się dzisiaj ruszyło.
Ok uciekam.

Hania

Stary 2013-06-19, 09:34   #262
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Kolejna ciężka noc za mną - ta bezsenność doprowadza mnie do szału. Od kilku dni mam skurcze właściwie bezbolesne co ok. 10 minut. Ale trwa to kilka godzin i przechodzi. Szlag mnie trafia już.

Ja bym nie czekala tylko na IP jechała

Cytat:
Co się dzieje?

Czy wasze dzieci też Was tak drastycznie budzą? Moja wkłada mi palce do nosa, ciągnie za włosy i drapie po buzi [COLOR="Silver"]

Ja tam jestem zadowolona z moich prostych włosów i jak już tu kiedyś pisałam nigdy nie chciałam mieć kręconych
Bika no to sa dzieciwszystkiego ciekawe

Ja nie lubie moich prostych wlosówbo nie sa podatne na krecenie, nawet chwilowe

Cytat:
Asiuk, Aaby, Mysiu

Ok uciekam.
jedz jedz i to szybko
Trzymam kciuki

Czesc

Seba w przedszkolu, ja wpadlam na sniadanie
Stary 2013-06-19, 09:45   #263
(t)asia
Zadomowienie

Ale naskrobałyście.

Tomalinko

Ja rano zrobiłam badania podstawowe, jutro wyniki. Gardło dalej mnie boli... Masakra jakaś.

Za śniadanie się biorę =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 09:49   #264
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Jakieś marudne są...Dominika cały czas by się przekręcała na brzuch, a nie zawsze jej to wychodzi i wtedy sie wkurza A nie chce jej za każdym razem popychać, bo się nie nauczy niczego... Asia się chwilę pobawi i też marudzi...śpią oczywiście po 15 minut...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Współczuję wiem, że można pier.olca dostać w takich sytuacjach, a Ty to jeszcze masz podwójnie..... ale cierpliwości, potem będą podwójne radości

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:

Ja nie lubie moich prostych wlosówbo nie sa podatne na krecenie, nawet chwilowe
To tak jak moje, ale mi to w ogóle nie przeszkadza.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-06-19, 09:52   #265
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję wiem, że można pier.olca dostać w takich sytuacjach, a Ty to jeszcze masz podwójnie..... ale cierpliwości, potem będą podwójne radości [COLOR="Silver"]

To tak jak moje, ale mi to w ogóle nie przeszkadza.
a znasz powiedzenie ,,małe dzieci mały kłopot, duze dzieci duzy kłopot,,

a mi czasem tak, zwlaszcza w sytuacjach jak mam ochote na jakas inna fryzure
Stary 2013-06-19, 10:02   #266
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Ok uciekam.

Cytat:
nie tzn juz nie teraz to jest w stylu "mamuniuuuu wstawaj!!! jestem glodna!!! a jak zjem sniadanko to pojdziemy skakac na tampolinie"......o 5:30

nawet nie musze mowic chyba ze moj humor zostal dzis w domu i jeszcze chyba spi

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 10:04   #267
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość

nie tzn juz nie teraz to jest w stylu "mamuniuuuu wstawaj!!! jestem glodna!!! a jak zjem sniadanko to pojdziemy skakac na tampolinie"......o 5:30

nawet nie musze mowic chyba ze moj humor zostal dzis w domu i jeszcze chyba spi
u mnie bardzo podobnie jak tylko otworzy oczy jest,, do dzieci!!!,, , ,na dwórek!!!,

Stary 2013-06-19, 10:05   #268
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Że też musiałaś mi to przypomnieć......
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-06-19, 10:11   #269
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, ale ile radochy...

Cytat:
u mnie bardzo podobnie jak tylko otworzy oczy jest,, do dzieci!!!,, , ,na dwórek!!!,

Hehe... fajnie
Moja młodsza siostrzenica, jak śpi u nas, to budzi się o 6, wgapia się w moją mamę, a jak się budzi to mówi 'wyspałam się babciu'

Hania

Stary 2013-06-19, 10:17   #270
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Że też musiałaś mi to przypomnieć......

Cytat:
No tak, ale ile radochy...

Hehe... fajnie
Moja młodsza siostrzenica, jak śpi u nas, to budzi się o 6, wgapia się w moją mamę, a jak się budzi to mówi 'wyspałam się babciu'
no w to nie watpie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości