|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Mam okrągłą buzię i fryzury z grzywką na bok są dla mnie najlepsze, wtedy twarz staje się bardziej pociągła. Może nieco inne wykończenie tego koka, nie chcę kulki tylko coś większego i bardziej przypominającego sakiewkę ![]() Opcja ze zdj.2 odpada, bałabym się że ta fala oklapnie. Jak włosy są dobrze natapirowane i polakierowane to kok nie wygląda na ulizany. ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
Ogólnie, PMki w rozmiarze 36 mają ułatwione zadanie bo w każdej sukni wyglądają zjawiskowo.
![]() |
#2492 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za to bukiet ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wyłączam wizaż, bo inaczej się nie oderwę od kompa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może właśnie dloatego nie podoba mi się to. Ogólnie to też jestem przeciwna weselom w stylu "och i ach", wszelkim udziwnieniom itp. Ale też od paru lat mieszkam w większym mieście, obracam się w gronie takich a nie innych ludzi i niestety... kto z kim przestaje... Nabrałam kilka nawyków, zmienił mi się nieco gust. Parę lat temu miałam inną wizję wesela, teraz mam inną. Pewnie za 5 lat będę oglądać zdjęcia i zastanawiać się dlaczego zdecydowałam się na pewnie rzeczy... ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Opiumalfa z tego co pamiętam to Twoja sala była w klimacie pasującym do stylizacji Twojej koleżanki, może też tam mieli wesele?
![]() |
#2495 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby dobrze wyglądam w całkowicie spiętych włosach ale nie wiem czy będę się dobrze czuła tak...muszę iść zrobić chyba ze dwie próbne i wtedy będę wiedziała bo podobają mi się koczki z warkoczami itd ale nie mam pojęcia czy u mnie to będzie fajnie wyglądało ![]() Ja mam beznadziejne włosy i boję się, że nic nie da się z nimi zrobić tak jak ja bym chciała.... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nakładam na włosy oleje, wcieram wcierki na porost i przeciw wypadaniu a i tak dupa ![]() ![]()
![]() |
#2496 |
Wtajemniczenie
|
A ja z kolei jestem rasowym rudzielcem i uwielbiam mój kolor
![]()
#2497 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
Jedziemy z TŻ 31 sierpnia na wesele i muszę znaleźć jakąś sukienkę, kurczeeee
![]()
#2499 |
Rozeznanie
|
Blondi Gratuluję równego ROKU do ślubu
![]() ![]() ![]() Myślę, że Justynkie ma rację z tym graniem pod domem, że wynika to z warunków mieszkalnych. W miejskich blokowiskach pewnie rzadko jest to zjawisko spotykane niemniej jednak na wsiach i mniejszych miastach jak najbardziej to normalne. U mnie pewnie też nam zespół zagra, ale akurat u nas jest to jak najbardziej normalne. Poza tym mam własne podwórze, a sąsiadów znam od dziecka. A wracając jeszcze do wierszyków o kasie, to jeśli już miałabym takowy mieć (jest to kwestia do przemyślenia jeszcze, bo szczerze mówiąc jak widać to dość kontrowersyjny temat ![]() ![]() "Aby ulżyć Wam w udręce, co za paczkę dać w prezencie, Młoda Para podpowiada i zarazem pięknie prosi, zamiast kwiatów i prezentów, by w kopertę włożyć grosik. Tyle ile każdy może, za co z góry Szczęść Wam Boże!" Ten wydaje mi się taki najbardziej optymalny Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-06-19 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zdjęcie sprzed roku, robione przed weselem koleżanki. Teraz mam tą samą długość ale na co dzień noszę związane w stylu Małej Mi ![]() ![]() Ja rok temu kupowałam w Top Secret. Wybór byl ogromny i ceny dość fajne. Tylko że ja zmierzyłam sukienkę w sklepie ale kupiłam przez stronę internetową - wyszło 20% taniej
![]() |
#2501 |
Rozeznanie
|
No i widzę, że we wrześniu dużo wesel się szykuje - my też idziemy 14.09 do brata Tż. Jeśli chodzi o pogodę na wesele to idealna jest taka nie za słoneczna i nie deszczowa. Jakieś 20 - 22st. myślę, że w sam raz. Byliśmy na dwóch weselach gdzie było wręcz upalnie i nie da się tego wytrzymać. Pomijając fakt, że PM w swoich strojach się gotują to jeszcze goście nie chcą ani pić, ani jeść ani się bawić... Co prawda na tych weselach sale nie były klimatyzowane.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tylko nie pasuje fragment "szczęść Wam boże", bo my niewierzący i trochę by się to kłóciło z naszymi przekonaniami dawać taki tekst na zaproszeniu, hmmm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nie chcę koka, źle się czuję w takich spiętych włosach, rozpuszczonych całkiem też nie chcę, bo tak mam na co dzień:P Ale właśnie coś w stylu 3 załącznika bajka. ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Zadomowienie
|
Witam sie po bardzo dlugiej nieobecności....
pamieta mnie tu ktos jeszcze? ![]() ![]() Sesja prawie zakończona, ale było mega ciezko czasowo wszystko ogarnąć, dlatego trza było podjąc męską decyzje - szlaban na wizaż ![]() ![]() Cytat:
![]() podobnie było z garniturem dla tż - jego mama: ale to lato, latem pasuje jasny garnitur. a ja w zaparte,że na pewno nie, ona jeszce pare razy próbowała, ale ostatecznie i tak stanie na moim ![]() Niestety nasi rodzice mają wizje naszych slubów i ciezko im zrozumieć, że wszystko sie zmienia... Np.: moja mamcia ostatnio próbowała mi wmówić rękawiczki za łokieć ![]() ![]() ![]() dziewczyny czy myslicie że w aparcie sa jakieś wyprzedaze? ![]()
![]() |
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ilonuś podkradaj, podkradaj - po to go właśnie wrzuciłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
Zakorzenienie
|
Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
ja widzialam piekny naszyjmik w aparcie
![]() a tak ladnid pasowalby do sukni Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Rozeznanie
|
Dotka w takim razie może ten wierszyk, ale bez ostatniej linijki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
Albo spróbować jakoś przerobić ostatnią linijkę? W sumie jesteśmy specjalistkami od rymów
![]()
![]() |
#2510 | |
Wtajemniczenie
|
Helloł wszystkim
![]() ![]() ![]() króliczka wypoczywaj, tylko nie wróćcie we trójke z wczasów ![]() odnośnie wierszyków o pieniądze już się wypowiadałam i zdania nie zmieniłam. Zbieranie na wózek - u nas popularna zabawa. Ja jej nie chcę ale Tż tak więc sądzę, że będzie. Pomysł z kuponami totolotka do mnie nie przemawia ![]() ![]() KaEs Wasz ogród w porównaniu z ogrodem mojej babci to pikuś - tam jest dopiero kwiatek na kwiatku ![]() ![]() temat mieszkania - drażliwy dla mnie. Póki co jedna wielka nie wiadoma dla mnie i Tż. Nasze punkty widzenia diametralnie się różnią. Chociaż z jednej strony nie dziwię się że jest przeciwny zadłużaniu się na 30 lat ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Blondi tylko rok do ślubu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
Poka!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale tak aby to było ze smakiem... trudne zadanie mnie czeka ![]()
![]() |
#2513 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ich stylizacja tez nie jest w moim stylu, ale uwazam, ze wszystko pasuje, wygladaja swietnie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14
Cytat:
![]() Ja bizuterie na slub bede wybierac u mojej kuzynki ktora ma hurtownie srebra ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |
Wtajemniczenie
|
I suknia i sala w stylu rustykalnym, jak dla mnie.
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
"nie w moim stylu" = fajne, ładne ale źle się w tym czuję, nie pasuje mi
![]() |
#2517 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() I też uważam, że wszystko do siebie pasuje. Ale nie specjalnie mi się podoba. Tyle. Wyraziłam tyko swoje zdanie, nie miałam zamiaru nikogo krytykować ![]() A PMka kolczyki ma fajne ![]()
Edytowane przez little_zosh Czas edycji: 2013-06-19 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do pracy - niestety trzeba umieć się sprzedać... jednak im więcej rozmów się odbywa tym człowiekowi wychodzi to lepiej ![]()
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
Hej dziołchy
![]() Idziemy jutro do innej drukarni w sprawie zaproszeń. Wygląda na to, że mają o wiele wiekszy wybór jeśli chodzi o papier i efekty. I zobaczymy ile nam pan zaśpiewa za usługę ![]() Opiumalfa, Twoja koleżanka, jak i jej mąż, fajnie wyglądali ![]() Może ja jestem dziwna, ale ja chcę orkiestrę pod blokiem- najlepiej cygańską ![]() ![]() ![]() Taki jest u nas zwyczaj i nie wstydzę się tego. Co do mieszkania, my będziemy wynajmować po ślubie i oszczędzać na depozyt na dom. Mamy już trochę odłożone, ale chcemy dozbierać, żeby dostać lepszy kredyt/ większy dom. Rodzice Tż proponowali nam mieszkanie u nich przez jakiś czas po ślubie, żebyśmy nie tracili pieniędzy na wynajem, ale ja nie wyobrażam sobie dzielić kuchni z teściową po ślubie.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-06-19 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.