Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-19, 17:38   #2551
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Magdalenka, jak nie lubisz kawy, to spróbuj Yerba mate, super pobudza, ja ostatnio się nią posiłkuję i piję mniej kawy (1 dziennie albo wcale), a nie jestem senna
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 17:57   #2552
Tycikata
Wtajemniczenie

ja ostatnio jestem w takiej desperacji, że piję redbulle

ale kopa porządnego daje

rzekłabym nawet, że to redbull napisał za mnie pracę magisterską .

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:00   #2553
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

ale kopa porządnego daje

Padłam

Ja nie lubię tych red bulli, burnów itp, jakoś mi to nie smakuje
Stary 2013-06-19, 18:05   #2554
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Ja wypiłam kiedyś tylko łyka. Niesmaczne w ogóle i sama chemia

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:06   #2555
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Padłam

Ja tylko pamiętam jak 2 lata temu moja przyjaciółka walnęła sobie 0.5l redbulla na zakończenie Open'era. Przez godzinę latała w kółko pod sceną główną i robiła przewroty

Idziemy z Tż na drinola
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:08   #2556
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

wenedka Miłego drinkowania

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:11   #2557
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
wenedka Miłego drinkowania
Ach, dziękuję

Wypiję Wasze zdrowie
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-19, 18:11   #2558
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Druga sytuacja to postanowiłam dla tż coś upolować na wyprzedaży w reserved i wybrałam 3 koszulki. Poszłam do kasy i pani skasowała płacę kartą i tak myślę że powinno być 10 zł mniej.. patrzę na paragon a tu wszystkie po jednej cenie a wg metek jedna była 10zł tańsza. I mówię pani że się nie zgadza. Ona sprawdza i że jej wyskakuje taka cena i żebym powiedziała gdzie one leżą te koszulki. to jej mówię ale mówię grzecznie i spokojnie że chcę to koszulkę w cenie zadeklarowanej na metce bo takie jest prawo że mam prawo kupić tą rzecz po takiej cenie a ona że nie może nic zrobić bo jej tak wyskakuje i że mogę zrobić od razu zwrot jeśli nie chcę tej koszulki... i zrezygnowałam z niej ale zaś ceregiele ze zwrotem kasy, zastępczym paragonem trzeba czekać bo im transakcje nie spłynęły jeszcze itd.. eh. nie lubię takich sytuacji i szkoda bo gdyby koszulka kosztowała tak jak pisze na metce to by tż miał fajną ale aż taka piękna i cudowna nie była żeby kupować drożej.. i niby jest prawo że muszą sprzedać po cenie wystawionej a i tak nie można nic zrobić bo oni powiedzą że albo bierzesz drożej albo w ogóle i tyle jest z tego...

Ja bym się kłóciła, bo to nieprawda i MUSZĄ Ci sprzedać po cenie z metki. A jak nie to poproszę z kierownikiem.
Kiedyś miałam taką sytuację w Zarze i poprosiłam o rozmowę z kimś starszym stażem i kupiłam spodnie z nowej kolekcji za 49zł. A dziewczyna za mną miała dokładnie te same spodnie i zapłaciła prawie 300zł

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:18   #2559
velika
Winter is coming

Cytat:

ale kopa porządnego daje

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Ja tylko pamiętam jak 2 lata temu moja przyjaciółka walnęła sobie 0.5l redbulla na zakończenie Open'era. Przez godzinę latała w kółko pod sceną główną i robiła przewroty

Idziemy z Tż na drinola
Miłego drinkowania. Zazdroszczę!
Ale upał dziś. Dobrze, że w robocie mam chłodno to tak tego nie odczułam. Zaraz lecę pod prysznic. Chociaż w sumie mi nie przeszkadza, lubię ciepło i lubię prysznice
Jeszcze tylko jutro do pracy i urlop oby temperatura spadła, bo nie chcę łazić po górach w upale, w zeszłym roku w czerwcu jak byłam to było bardzo ciepło i zdecydowanie wolę okolice 20 stopni, jak mam chodzić 10 godzin.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:22   #2560
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Ja bym się kłóciła, bo to nieprawda i MUSZĄ Ci sprzedać po cenie z metki. A jak nie to poproszę z kierownikiem.
Kiedyś miałam taką sytuację w Zarze i poprosiłam o rozmowę z kimś starszym stażem i kupiłam spodnie z nowej kolekcji za 49zł. A dziewczyna za mną miała dokładnie te same spodnie i zapłaciła prawie 300zł
Ja wiem że takie mam prawo ale jakoś nie cierpię właśnie jak ktoś mi w kółko powtarza że on nic nie może bo tak wchodzi i w ogóle... przyszła kierowniczka i było to samo że mogę oddać albo brać za tą wyższą kwotę. nie wiem co jej mam powiedzieć wtedy? że nie wyjdę póki mi nie sprzeda czy co? bo ja mówiłam jej że chcę to za tyle i tyle i mam prawo to kupić za tyle ile pisze na metce.. to że ona nie może... nie miałam nastroju już się wykłócać o to..

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:30   #2561
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:

Idziemy z Tż na drinola
Jezu

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Ja wiem że takie mam prawo ale jakoś nie cierpię właśnie jak ktoś mi w kółko powtarza że on nic nie może bo tak wchodzi i w ogóle... przyszła kierowniczka i było to samo że mogę oddać albo brać za tą wyższą kwotę. nie wiem co jej mam powiedzieć wtedy? że nie wyjdę póki mi nie sprzeda czy co? bo ja mówiłam jej że chcę to za tyle i tyle i mam prawo to kupić za tyle ile pisze na metce.. to że ona nie może... nie miałam nastroju już się wykłócać o to..
Ja bym powiedziała, że prawo konsumenta mi gwarantuje zakup po niższej cenie i tyle.
I czy mam tu stać do zamknięcia sklepu, czy może wolą zachować się zgodnie z prawem i sprzedać mi tę koszulkę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-19, 18:34   #2562
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym powiedziała, że prawo konsumenta mi gwarantuje zakup po niższej cenie i tyle.
I czy mam tu stać do zamknięcia sklepu, czy może wolą zachować się zgodnie z prawem i sprzedać mi tę koszulkę.
Będę następnym razem się wykłócać

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:34   #2563
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
ojj uwierz mi też nie smakują, ale piłam gorsze rzeczy już

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:35   #2564
di94
Raczkowanie

Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Powolaj się na art. 543 k.c.
- powinno pomóc
di94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:38   #2565
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
ojj uwierz mi też nie smakują, ale piłam gorsze rzeczy już
Nie wnikam

Cytat:
Będę następnym razem się wykłócać
To nawet nie chodzi o wykłócać. Ot, takie Twoje prawo i tyle, oni doskonale o tym wiedzą i nie powinni nawet dyskutować z Tobą, tylko kasjerka z uśmiechem powinna skasować na niższą kwotę i tyle.
Ale musieliby trochę klasy mieć i starać się o klienta, a sieciówkom to mało zależy :/

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-19, 18:39   #2566
Kate Noir
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Dziękuję, za wyrażenie opinii na temat mojej sukni Postaram się ją przymierzyć.

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Jestem aktualnie w trakcie intensywnego szukania pracy i dzisiaj miałam taką chwilę załamania i rozmawiam na ten temat z TŻ:
TŻ: Ja Cię zatrudnię
Ja: Ciekawe jako kogo...
TŻ: Jako moją żonę
Pokazał na mój pierścionek zaręczynowy i mówi:
TŻ: Na razie jesteś na stażu Ale za rok dostaniesz umowę o pracę
Kocham go

Także tadam!
Dobry jest!

Cytat:
hej hej

przez to ostatnie zarywanie każdej nocy ręce mi się trzęsą i nie jestem w stanie sobie kreski nad okiem zrobić już

ehhh...byle do piątku!
Dobrze Ci idzie, pomyśl sobie, że jak skończysz to będziesz miała wrażenie, że Twoje życie jest łatwe i przyjemne

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
A ja z kolei jestem rasowym rudzielcem i uwielbiam mój kolor Nie lubię struktury włosów bo są ni to kręcone ni to proste ale koloru nie zamienię NIGDY
Zazdroszczę wszystkim rudym koloru włosów

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość

Mi też bardzo się ten zwyczaj spodobał Ale muszę przyznać, że dopiero na wizażu o nim usłyszałam... U mnie nie ma takiego zwyczaju
Gdybyś zetknęła się z tym po raz pierwszy na weseli mojej kuzynki to byś nigdy nie pozwoliła na to u siebie przed ślubem Wierzę, że są orkiestry, które potrafią zrobić coś takiego w dobrym stylu, jednak ja jestem uprzedzona

Cytat:
Ja jestem mega niskociśnieniowcem. Ciśnienie typu 90/50 to u mnie niestety nie rzadkość
Raz się mnie w szpitalu pytali, czy ja żyję w ogóle
o a ja mam zazwyczaj 95/60 albo 95/90. Przez to strasznie marzną mi stopy (dlatego ślub to dla mnie najlepsze wyjście)

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Zgodzę się z tym! Sama pracowałam w podobnej branży i oczywiście miałam mówić, że nic nie da się zrobić. Jak ktoś się upierał to wołałam kierownika/menagera i on zazwyczaj sprzedawał po cenie na metce
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:39   #2567
di94
Raczkowanie

Cytat:

ale kopa porządnego daje

Ją magisterke napisałam w miesiąc "żywiąc" się kawą i napojami energet.
Mgr obronione w terminie na 5 i żyje...
(tak, tak, wiem jakie to nie zdrowe )
Stary 2013-06-19, 18:43   #2568
Dotka90
Zakorzenienie

Kate Noir, o co chodzi z tymi stopami i ślubem?
Że mężulek będzie grzał?

Ja się cieszę, bo mój TŻ to tak mega grzeje, że hej! Ciepłe stópki mam w 5 minut przy nim. Bo ogólnie to nieraz mam takie jak trupek
Stary 2013-06-19, 18:45   #2569
di94
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość

Sama od dziecka mieszkam "pod" Krakowem, mnie jest tak wygonie, w niczym mi to nie przeszkadza i się cieszę. W do mieszkania w bloku byłoby mi się ciężko przyzwyczaić, mając 3 piętrowy dom , a na dom takiej czy mniejszej wielkości w Krakowie w rozsądnych pieniądzach nie ma co liczyć.
Podobnie jak ja.. Jedyny minus to sprzątanie
Stary 2013-06-19, 18:56   #2570
Verunka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
a my mamy w lipcu placic druga rate zaliczki za sale i pojawily sie w nas znowu watpliwosci..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
watpliwosci odnosnie slubu??

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

Misia, nie obrażaj się za to co napiszę. ALE... ciągle wszystko widzisz w czarnych barwach. Musisz zmienić nastawienie, bo sama się źle nakręcasz. Jeżeli Twój Tż lepiej zarabia, ma pewniejszą pracę to na Twoim miejscu p ślubie przeprowadziłabym się do jego miasta, wynajęła kawlreke na sam początek - niestety jedna pensja na opłaty, druga na życie, ale razem. Narzekasz na pracę, więc to byłby idealny pretekst do jej zmiany i już teraz zaczęłabym jej szukać w mieście Tż - po roku czasu może akurat by się coś fajnego znalazło na pewno nie zostawiłabym tego na ostatnią chwilę, a szukała rozwiązań tej sytuacji juz teraz. Niee stać Was na mieszkanie, no to niestety wynajem. Moi znajomi wynajmują, żyją skromnie, bo małe pensje mają, ale dają radę. Albo Tż do Ciebie,byłoby to męczące, na pewnoe ciasno by było no ale RAZEM. Trochę więcej optymizmu Nie możesz tak wciąż się zadręczać tym wszystkim. NA PEWNO WAM SIĘ W ZYCIU UŁOŻY, tylko trochę więcej wiary w to wszystko. Zaczęłabym od poszukiwania nowej pracy masz ta więc, nie ma jakiegoś większego przymusu by ja szybko znaleźć - ponad rok czasu masz na to Będzie wszystko dobrze Zmiany są potrzebne w życiu!

Blondi 3mam kciuki byś ją w końcu znalazła mnie też to za chwilę czeka..

.
Kochana a ja Ci bardzo podziekuje za takie słwoa otuchty, bo mimo,ze nie do mnie kierowane, to bardzo mi pomogły Wiele z Was pisze, ze albo ma juz swoje mieszkania, albo ma na nie perspektywe, a my jestesmy w ciezkiej sytuacji i strasznie mi z tym momentami trudno. Rodzice TZta nam raczej nie pomogą, moja mama jest sama i tez nie. TZ pracuje w panstwówce ma bardzo fajną prace, ale zarabia 1800, plusem jest to, ze w sierpniu bedzie sie starał o podwyzke, bo mam nadzieje dostane juz teraz umowe na stałe, czesto tez trafiają mu sie jakies dodatkowe bonusy pieniezne, 13-sta pensja, dodatki itepe, ja na razie zarabiam 1500, ale mam nadzieje ze firma zacznie działac i z czasem bedzie coraz lepiej, ale na razie mielibysmy zdolnosc kredytową w granicach 180tys, a marzy nam sie dom pod krakowem - konkretnie w okolicach Skawiny, a to są kwoty dwa razy wyzsze, wiec nie wiem co zrobimy... mam nadzieje, ze bedziemy mogli na razie mieszkac u rodziców TZta i odkładać...

Cytat:
Ależ nikogo nie namawiam

Sama od dziecka mieszkam "pod" Krakowem, mnie jest tak wygonie, w niczym mi to nie przeszkadza i się cieszę. W do mieszkania w bloku byłoby mi się ciężko przyzwyczaić, mając 3 piętrowy dom , a na dom takiej czy mniejszej wielkości w Krakowie w rozsądnych pieniądzach nie ma co liczyć.

Moja koleżanka ze studiów mieszka z mężem w kawalerce przt Dworcu Twarowym, zamykają się w 950 zł ze wszystkimi opłatami - tylko że łazienka jest maciupeńka, ktoś grubszy by nie był w stanie usiąść na toalecie. Pokój mają spory - mieszczą się 2 łóżka, dwa biurka, stół. Kuchnia przeciętna, "ślepa".
a w którą strone pod krakowem - południe? my aktualnie północ osiedle tuż za prądnikiem białym

Cytat:
co do dzielnic krakowa to ja się bardzo dobrze czułam na bronowicach i chyba to moja ulubiona dzielnica huty nie lubię na prawdę i prokocimia...

Mnie dziś dzień zdenerwował. Zaczęło się od kuriera wytłumaczcie mi dlaczego kurierzy są tacy beznadziejni? dzwonił do mnie o 10 że już zaraz przywiezie mi paczkę i żebym wyszła przed dom do niego hmm większość ludzi o tej porze jest w pracy lub w drodze to pracy. A oni jeżdżą z przesyłkami i oburzenie jak cię nie zastaną a dzwonią w ostatniej chwili! ale na szczęście rodzice byli w domu więc oni mogli odebrać. I jeszcze nawet do drzwi mu się nie chce podejść? tak będę fatygować na pewno mamę że jaśnie kurierowi nie chce się podejść do drzwi żeby wyszła go przywitać
ja juz w krakowie mieszkałam prawie wszedzie... na bronowicach fajnie w hucie - super! na dębnikach - tez cudnie w samym centrum tez - bomba lokalizacyjnie omineło mnie tylko południe na razie

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:59   #2571
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Kate Noir, o co chodzi z tymi stopami i ślubem?
Że mężulek będzie grzał?

Ja się cieszę, bo mój TŻ to tak mega grzeje, że hej! Ciepłe stópki mam w 5 minut przy nim. Bo ogólnie to nieraz mam takie jak trupek
Dokładnie W przysiędze powinno być: ... i będę ci nocami grzał stopy, nie zależnie od pogody!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 18:59   #2572
exist_
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość

a w którą strone pod krakowem - południe? my aktualnie północ osiedle tuż za prądnikiem białym

ja juz w krakowie mieszkałam prawie wszedzie... na bronowicach fajnie w hucie - super! na dębnikach - tez cudnie w samym centrum tez - bomba lokalizacyjnie omineło mnie tylko południe na razie
Wschód Konkretnie okolice Wieliczki Ale na wsi

Huta - super? Gryzie mi się to, mój wujek mieszka przy placu Centalnym, koszmarek.
Stary 2013-06-19, 19:06   #2573
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Dokładnie W przysiędze powinno być: ... i będę ci nocami grzał stopy, nie zależnie od pogody!
O tak!

I że będę Twoim kaloryferem do końca życia

Odnośnie mieszkania w Krakowie, to ja całe zycie mieszkalam w Hucie, teraz też tu mieszkam i sobie chwalę
Fajna okolica, zielono, jest gdzie pojeździć na rowerze, iść na spacer z psem, dla dzieci też fajnie, blisko plac (tomex), gdzie kupuję warzywa, owoce, mięso, wędliny, wszędzie sklepy, blisko do mamy i do brata
Stary 2013-06-19, 19:17   #2574
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Ale piszecie Nie mam kiedy nadrabiać Znowu drinkujemy Dziś byliśmy na Helu i patrzyliśmy jak karmili foczki Jakie one słodkie
http://www.youtube.com/watch?v=2FQjz...ature=youtu.be

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 19:17   #2575
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
O tak!

Odnośnie mieszkania w Krakowie, to ja całe zycie mieszkalam w Hucie, teraz też tu mieszkam i sobie chwalę
Fajna okolica, zielono, jest gdzie pojeździć na rowerze, iść na spacer z psem, dla dzieci też fajnie, blisko plac (tomex), gdzie kupuję warzywa, owoce, mięso, wędliny, wszędzie sklepy, blisko do mamy i do brata
pracowałam kiedyś na Hucie i jakoś nie przypadła mi ta okolica
jakoś tak tam hmm...mało wesoło? nie wiem jak to powiedzieć

ja tez już w kilku miejscach w Krakowie mieszkałam i każde ma swoje plusy i minusy

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 19:19   #2576
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Wschód Konkretnie okolice Wieliczki Ale na wsi

Huta - super? Gryzie mi się to, mój wujek mieszka przy placu Centalnym, koszmarek.
tez mieszkałam przy Placu Centralnym, konkretnie os. Centrum A, super! Świetny dojazd, szeroko, zielono, masa sklepów, tanie, ciepłe mieszkania, sami starsi ludzie praktycznie, bazarki z jarzynkami, mega klimat, historia wisząca w powietrzu, blisko nad zalew nowohucki Pisałam swego czasu artykuł o NH i troche sie o niej dowiedziałam - dla mnie to jest wspaniałe, pełne klimatu miejsce.

Cytat:
O tak!

tez tak uwazam!

11 miesiecy, 11 dni do ślubu

Edytowane przez Verunka
Czas edycji: 2013-06-19 o 19:20
Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 19:27   #2577
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
pracowałam kiedyś na Hucie i jakoś nie przypadła mi ta okolica
jakoś tak tam hmm...mało wesoło? nie wiem jak to powiedzieć

ja tez już w kilku miejscach w Krakowie mieszkałam i każde ma swoje plusy i minusy
Ja tu mieszkam zawsze, więc może hmm, nie wiem jak to ująć.. więcej widzę (?)

Ja z kolei nie chciałabym w Bronowicach mieszkać
Nie wiem czemu, nie lubię tam nawet jeździć za bardzo
Stary 2013-06-19, 19:32   #2578
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ale piszecie Nie mam kiedy nadrabiać Znowu drinkujemy Dziś byliśmy na Helu i patrzyliśmy jak karmili foczki Jakie one słodkie
http://www.youtube.com/watch?v=2FQjz...ature=youtu.be
mam taką foczkę w domu, moją starą spasioną suczkę
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 19:36   #2579
ijaa
Zakorzenienie

Dobry

Widzę, grube tematy znów. Ostatnio wyjątkowo ciekawie się tu zrobiło.

W pracy mały sajgon i wariacji - jak któregoś dnia własnoręcznie nie uduszę mojego Dyra, to normalnie będzie cud! Mam gościa powyżej uszu!!! Dzisiaj to już przeszedł samego siebie, że miałam ochotę wstać i wyjść.
Ciekawe teraz tylko jak moje 'postawienie się' (żeby nie było, wszystko grzecznie i uważam, że prawidłowo) będzie oddziaływać na fakt, że niedługo kończy mi się umowa.

Po pracy kilka spraw do załatwienia, dopiero zjedliśmy obiad i mamy chwilę na odsapnięcie. Obawiam się, że na więcej mnie dzisiaj nie stać.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 19:37   #2580
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

hhaha Tycikata uwielbiam Cię jesteś lekiem na całe zło

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ja wypiłam kiedyś tylko łyka. Niesmaczne w ogóle i sama chemia
też nie lubię to śmierdzi strasznie Tz lubi i jak to cholerstwo otwiera w aucie - cuchnie, aż mnie zzbiera na.... no na wiecie co

Cytat:

Idziemy z Tż na drinola
Ja drinkuje z książkami żałosne - środa wieczór, a ja zamiast wyjść chociażby n spacer - uskuteczniam książki.

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
:
Jeszcze tylko jutro do pracy i urlop

AAAAAAaaaaaaa zazdroszczę!!!! Udanego urlopu życzę wypoczywajcie z Tztem na maksa !!!

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość

Kochana a ja Ci bardzo podziekuje za takie słwoa otuchty, bo mimo,ze nie do mnie kierowane, to bardzo mi pomogły !
O matko, naprawdę? To się cieszę bardzo Pamiętaj, że we dwójke jest wszystko łatwiejsze i wszystko ma sens w życiu na pewno Wam się ułoży i może nie od razu, ale za jakiś czas, gdy już będziecie strarsi uda Wam się wybudowac wymarzony dom - tak jak moim rodzicom Będę 3mać za to kciuki, tylko najważneijsze nie załamywać się, a w chwilach zwątpienia się wspieraać szanujecie się i kochacie, a to jest najważniejsze a reszta się jakoś ułoży, bo widzę że Ci na tym bardzo zależy i firma lepiej będzie prosperować - zobaczysz masz świetne pomysły, więc co do tego wątpliwości nie mam! Także główka do góry mała

Ja dziś włączyłam pozytywne myślenie, ale po całym dn. wystąpił jakiś bład, bo nastały wątpliwości muszę uskutecznić z kimś rozzmowę o sensie życia, coby naładować się pozytywniejszą energią - mamooooo nadchodzę! czyli wieczorne rozmowy z mamą cd.

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości