Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-19, 21:03   #721
ULAS787
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
ale super pomysł, domowe spa a jutro czas na kolejne małe przyjemnosci

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

no w koooońcubravo
hi hi hi i wynalazłam w lodówce puszeczkę reddsa ;-) a co tam jak relax to relax;-)
ULAS787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 21:05   #722
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mychamycha Pokaż wiadomość
O to często
Mnie samotne bieganie na większą skalę nudzi. Słuchałam muzyki, ale dopiero przy audiobooku było fajnie Wsłuchałam sie w książkę i nie zauważyłam zmęczenia.

Ale u mnie chyba bieganie jest taką formą odstresowania. Dlatego, biegam tylko po jakiś cieżkim dniu, albo kiedy coś mnie trapi. Wtedy po bieganiu czuję się cudownie!
ja mam blogostan już na ostatniej prostej

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Napisane przez ULAS787 Pokaż wiadomość
hi hi hi i wynalazłam w lodówce puszeczkę reddsa ;-) a co tam jak relax to relax;-)
nooo moja droga zaczyna gadac po ludzku
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 21:06   #723
ULAS787
Raczkowanie

Cytat:
O to często
Mnie samotne bieganie na większą skalę nudzi. Słuchałam muzyki, ale dopiero przy audiobooku było fajnie Wsłuchałam sie w książkę i nie zauważyłam zmęczenia.

Ale u mnie chyba bieganie jest taką formą odstresowania. Dlatego, biegam tylko po jakiś cieżkim dniu, albo kiedy coś mnie trapi. Wtedy po bieganiu czuję się cudownie!
ja bym chciała, ale mam słomiany zapał i biegam do pierwszych zakwasów;-) za celulit to mi kostek juz sięga ha ha ha
Stary 2013-06-19, 21:07   #724
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
WIECIE CO? rozłożę to łóżko dziś (pierwszy raz od 4 tygodni) i będę się wylegiwać - ot może będzie mi przyjemnie;-)
No i bardzo dobrze Polecam też wydatek w postaci nowej pościeli

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
ja tez mam taka nadzieje.
Chociaz teraz smutna prawda jest taka, ze mimo tego wszystkiego co zrobil, to on juz nie chcial mnie. To on byl gora.
Cały czas był górą, pamiętam to jak poprzednio zostałaś sama jak palec w obcym kraju, chciałaś wracać itd...on chyba dość często był ważniejszą osobą w tym związku, co?

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak odkręcić to żeby ludzie z pracy o nas nie gadali?
A niech gadają, co Cię to? Jak zapytają o to co was łączy, to mów żeby jego pytali :P

Czego Ty w ogóle od tego faceta oczekujesz?
Stary 2013-06-19, 21:07   #725
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
najlepiej powiedz jemu publicznie zeby sie odczepil bo jestes zajeta on przestanie dotykac a inni gadac
To by było dobre,ale trochę by bolało,a i pózniej by sie pewnej mscil na mnie.Wczoraj juz chciałam z nim to zakończyć to sie pytał czemu decyzje zmieniam i nie chce sie z nim juz spotykać.Chciał porozmawiać dzisiaj ale napisałam mu,ze czasu nie mam.Przejeżdżał z bratem koło mnie prawie ale nawet nie nie zatrzymali tak sie spieszyli.Nie odpisał mi na SMS dzisiaj po pracy mu pisałam,wiec ma juz na mnie wylane po całości.
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 21:08   #726
Talisa
Raczkowanie

Cytat:
samotne wieczory....co robić? Śpię jak menel na złożonym łóżku, bo po co rozkładać;-/
Mam tak samo Do tego ciągle natykam się na jakieś rzeczy eksa, bo mieszkaliśmy razem. Teraz on jest u rodziców, ale wszystko zostało tutaj.
Talisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 21:09   #727
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
To by było dobre,ale trochę by bolało,a i pózniej by sie pewnej mscil na mnie.Wczoraj juz chciałam z nim to zakończyć to sie pytał czemu decyzje zmieniam i nie chce sie z nim juz spotykać.Chciał porozmawiać dzisiaj ale napisałam mu,ze czasu nie mam.Przejeżdżał z bratem koło mnie prawie ale nawet nie nie zatrzymali tak sie spieszyli.Nie odpisał mi na SMS dzisiaj po pracy mu pisałam,wiec ma juz na mnie wylane po całości.
wez go olej bo to jakas chora relacja , nie wyjdzie Ci na zdrowie jesli juz nie wychodzi.......

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Talisa Pokaż wiadomość
Mam tak samo Do tego ciągle natykam się na jakieś rzeczy eksa, bo mieszkaliśmy razem. Teraz on jest u rodziców, ale wszystko zostało tutaj.
spakuj i do piwnicy, albo na balkon albo gdzies gdzie nie widac
Stary 2013-06-19, 21:12   #728
ULAS787
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
No i bardzo dobrze Polecam też wydatek w postaci nowej pościeli

Cały czas był górą, pamiętam to jak poprzednio zostałaś sama jak palec w obcym kraju, chciałaś wracać itd...on chyba dość często był ważniejszą osobą w tym związku, co?

A niech gadają, co Cię to? Jak zapytają o to co was łączy, to mów żeby jego pytali :P

Czego Ty w ogóle od tego faceta oczekujesz?
Ja też bym ludziom powiedziała aby jego zapytali ;-) dobra rada;-)klas ki:

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Talisa Pokaż wiadomość
Kochana witaj w klubie;-)
Ja przed chwilą zdjęłam z suszarki jego skarpetki
Stary 2013-06-19, 21:14   #729
Onnaa88
BAN stały

No macie racje,ze lepiej go olac bo nie wyjdzie mi to na dobre.
Stary 2013-06-19, 21:17   #730
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
wez go olej bo to jakas chora relacja , nie wyjdzie Ci na zdrowie jesli juz nie wychodzi.......
Tylko że moim zdaniem ta relacja jest chora w bardzo dużej mierze z jej winy.
Stary 2013-06-19, 21:17   #731
ULAS787
Raczkowanie

łóżko rozłożone;-) ciekawe czy będzie mi się lepiej spało? bo ostatnio kiepsko z tym u mnie
Stary 2013-06-19, 21:18   #732
Talisa
Raczkowanie

Cytat:
Kochana witaj w klubie;-)
Ja przed chwilą zdjęłam z suszarki jego skarpetki
Ja za chwilę będę musiała przekopać się przez cały stos jego ubrań do prasowania, żeby wydobyć kilka swoich.
Talisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 21:20   #733
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
łóżko rozłożone;-) ciekawe czy będzie mi się lepiej spało? bo ostatnio kiepsko z tym u mnie
na pewno lepiej niż na złożonej- to Ci mogę obiecać
może pójdż na wieczór pobiegać trochę,zmęczysz się to będziesz miała sen jak dziecko

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 21:21   #734
ULAS787
Raczkowanie

...

Edytowane przez ULAS787
Czas edycji: 2013-06-21 o 11:56
Stary 2013-06-19, 21:21   #735
pelnia
Raczkowanie

Cytat:
Myslisz, że to dobry pomysł taki intensywny i przyjacielski kontakt z eksem? Jeśli to on Cię opuścił?

Moj eks szuka kontaktu ze mną, też proponował mi różne wypady, czy czasem jak ugotował obiad to proponował mi, że mogę się poczęstować. Zawsze odmawiałam, bo myslałam, że tak powinnam. Mimo, że mnie po raz kolejny oszukał i go zostawiłam, nie nienawidzę go. Nie potrafię. Może to brak szacunku do siebie samej, że nie nienawidzę go, a nawet mogłabym miło spędzić z nim czas?
Nie wiem, czy powinnam mieć z nim kontakt. Wydaje mi sie, że jeśli będę sie z nim kolegować, mieć bliższą znajomość, która opiera sie na czymś więcej niż "cześć" w korytarzu, to pokażę, że można mną pomiatać. Sama nie wiem, co mam o tym mysleć,
U nas jest inaczej, on mnie nie oszukał, nic złego mi nie zrobił. Nie mam żalu - trudno mieć żal, że ktoś czegoś do kogoś nie czuje Spędziliśmy razem 3 fajne, ale burzliwe lata, nasze charaktery nie dały się nagiąć dla siebie nawzajem i cóż. Nie czuję się pomiatana, bo do końca okazywał mi troskę, szacunek, a teraz chce spróbować "przyjaźni" i jakoś tam o nią zabiega.

Nie wiem, czemu miałabyś brak nienawiści uważać za brak szacunku dla samej siebie? Dla mnie to raczej wyraz bycia "ponad tym", jeżeli nie czujesz się na tyle źle, żeby go opłakiwać albo obrzucać mięsem, to świetnie!
pelnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 21:22   #736
ULAS787
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
na pewno lepiej niż na złożonej- to Ci mogę obiecać
może pójdż na wieczór pobiegać trochę,zmęczysz się to będziesz miała sen jak dziecko
U mnie wieczorem to strach samej wychodzić ;-)
Stary 2013-06-19, 21:23   #737
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Tylko że moim zdaniem ta relacja jest chora w bardzo dużej mierze z jej winy.
Wiem,bo mimo tego ze ktoś zapoznał mnie ze znajomymi,ze swoją mama,spędził ze mną kilka cudownych dni,lazil po łące,zrywal kwiaty wplatajac je we włosy,robił zdjęcia,jadł ze mną kolacje,przegadal pól nocy,i pól nocy uprawiał cudowny seks to mimo wszystko powiedziałam mu ze jest świetnym bajerantem i pewnie robi tak z każda niestety nie umiem nikomu ufać i nie wierze mu zupełnie ... A po co to robił to pewnie tylko po to żeby seks znów był kiedyś w przyslosci tak samo jak planowanie 3 tygodni z góry.Jakos od 2 dni zrobił sie inny zupełnie,wczoraj nie odpisał na SMS to napisałam mu ze chyba skończymy ta relacje i ze ja musze odpocząć od wszystkiego.
Bo wiem,ze i tak ma mnie gdzieś i nikt mnie nie pokocha a robi tak po prostu bo każda tak bajeruje takie mam przeczucia.

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2013-06-19 o 21:25
Stary 2013-06-19, 21:24   #738
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
U mnie wieczorem to strach samej wychodzić ;-)
faktycznie,jak mieszkasz w niebespiecznej ikolicy,o lepiej nie kusić losu,ale z domu też możesz się troszke poruszać,jeśli masz choćby odrobinę miejsca.
są na youtube takie programy do trenowania- Ewa Chodakowska????? głowy nei dam,ale cos takiego,widziałam na youtube,może spróbujesz?

Stary 2013-06-19, 21:27   #739
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Wiem,bo mimo tego ze ktoś zapoznał mnie ze znajomymi,ze swoją mama,spędził ze mną kilka cudownych dni,lazil po łące,zrywal kwiaty wplatajac je we włosy,robił zdjęcia,jadł ze mną kolacje,przegadal pól nocy,i pól nocy uprawiał cudowny seks to mimo wszystko powiedziałam mu ze jest świetnym bajerantem i pewnie robi tak z każda niestety nie umiem nikomu ufać i nie wierze mu zupełnie ... A po co to robił to pewnie tylko po to żeby seks znów był kiedyś w przyslosci tak samo jak planowanie 3 tygodni z góry.Jakos od 2 dni zrobił sie inny zupełnie,wczoraj nie odpisał na SMS to napisałam mu ze chyba skończymy ta relacje i ze ja musze odpocząć od wszystkiego.
Bo wiem,ze i tak ma mnie gdzieś i nikt mnie nie pokocha a robi tak po prostu bo każda tak bajeruje takie mam przeczucia.
ewidentnie jestes tym zmeczona, da sie wyczuc po wpisach. to wszystko jest bez ładu i składu. odpocznij o niego , was i od siebie. zrob cos bo inaczej zwariujesz czekajac z telefonem w reku kiedy napisze lub zadzwoni
Stary 2013-06-19, 21:30   #740
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Wiem,bo mimo tego ze ktoś zapoznał mnie ze znajomymi,ze swoją mama,spędził ze mną kilka cudownych dni,lazil po łące,zrywal kwiaty wplatajac je we włosy,robił zdjęcia,jadł ze mną kolacje,przegadal pól nocy,i pól nocy uprawiał cudowny seks to mimo wszystko powiedziałam mu ze jest świetnym bajerantem i pewnie robi tak z każda niestety nie umiem nikomu ufać i nie wierze mu zupełnie ...
I w ten sposób z najfajniejszego faceta na świecie można zrobić skurkowańca. Dojdzie taki do wniosku, że o kobietę nie ma sensu się starać, bo im częściej się ją na rękach nosi, tym mniej ufa. Przelecieć i zadzwonić jej po taksówkę po fakcie, o tak, wtedy będzie za nim latała i kochała. Dobrym, fajnym zachowaniem to można sobie tyłek podetrzeć.

Zgrywasz zimną sucz, a wcale taka nie jesteś. Wmawiasz kolesiowi, że masz wywalone na bliskość, na seks, że był jednorazową przygodą, ogólnie masz go oficjalnie w dupie, zaliczyłaś go i kasujesz znajomość, a z drugiej strony się oburzasz, że on po tym jak go skopałaś, poszedł w dal i traktujesz jak swojego chłopaka.
Strasznie jesteś rozchwiana emocjonalnie i niestety jeśli czegoś z tym nie zrobisz, to tak będzie wyglądała Twoja każda bliższa znajomość z mężczyznami.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
ewidentnie jestes tym zmeczona, da sie wyczuc po wpisach.
Ona nie jest zmęczona tym, tylko sobą. To nie pierwsza durna sytuacja, w którą się wpakowała i którą sama pogarsza na własne życzenie...
Stary 2013-06-19, 21:30   #741
Onnaa88
BAN stały

Najlepsze w tym wszystkim jest to,ze on podobał mi sie od dłuższego czasu.Ale słyszałam ze kogos ma.Pózniej on sie rozstał.Ja sobie mówię bo często go na korytarzu spotykałam,ze bardzo bym chciała być u niego na zmianie,minął tydzień rach ciach i mnie przezucili na jego zmianę gdzie 3 miesiące chodziłam tylko z jedna swoją zmiana !!!
No i pózniej sie zaczęło,dziwnym trafem pracowałam z jego bratem pytam sie czy mnie zabierze autem do domu wiec zabrał skończyło sie wódka no i juz dalej wiecie jak.Ale jeszcze dziwny traf,ze myslalam ze urlopu nie dostanę zanim go poznałam jednak dostałam,oczywiście wcisneli mnie na urlop równo z nim haha ciekawe i dziwne zbiegi okoliczności
Stary 2013-06-19, 21:33   #742
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
I w ten sposób z najfajniejszego faceta na świecie można zrobić skurkowańca. Dojdzie taki do wniosku, że o kobietę nie ma sensu się starać, bo im częściej się ją na rękach nosi, tym mniej ufa. Przelecieć i zadzwonić jej po taksówkę po fakcie, o tak, wtedy będzie za nim latała i kochała. Dobrym, fajnym zachowaniem to można sobie tyłek podetrzeć.

Zgrywasz zimną sucz, a wcale taka nie jesteś. Wmawiasz kolesiowi, że masz wywalone na bliskość, na seks, że był jednorazową przygodą, ogólnie masz go oficjalnie w dupie, zaliczyłaś go i kasujesz znajomość, a z drugiej strony się oburzasz, że on po tym jak go skopałaś, poszedł w dal i traktujesz jak swojego chłopaka.
Strasznie jesteś rozchwiana emocjonalnie i niestety jeśli czegoś z tym nie zrobisz, to tak będzie wyglądała Twoja każda bliższa znajomość z mężczyznami.

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Ona nie jest zmęczona tym, tylko sobą. To nie pierwsza durna sytuacja, w którą się wpakowała i którą sama pogarsza na własne życzenie...
tez prawda
Stary 2013-06-19, 21:33   #743
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
a tamto to zupelnie inna historia jest...

ale w sumie, jaks ie zastanowie to tak, on byl gora...bo to on nie chcial slubu, on nie chcial dzieci, on nie chcial sie wyprowadzic, on nie chcial odwiedzac moich rodzicow,on nie chcial tanczyc na weselu wiec ja przesiedzialam impreze i wiele wiele innych takich przykladow...a ja sie zawsze dostosowywalam, do wszystkiego:/

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-19, 21:35   #744
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
a tamto to zupelnie inna historia jest...

ale w sumie, jaks ie zastanowie to tak, on byl gora...bo to on nie chcial slubu, on nie chcial dzieci, on nie chcial sie wyprowadzic, on nie chcial odwiedzac moich rodzicow,on nie chcial tanczyc na weselu wiec ja przesiedzialam impreze i wiele wiele innych takich przykladow...a ja sie zawsze dostosowywalam, do wszystkiego:/
własnie dlatego nigdy nie bede sie do nikogo dostosowywac tylko po to zeby komus przyjemnosc sprawic a siebie umartwiac, tak robilam przez 2 lata i basta!
Stary 2013-06-19, 21:36   #745
yoona
Zakorzenienie

ja przez 6....

Blogowy świat

Stary 2013-06-19, 21:36   #746
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
ja przez 6....
ech.........baby
Stary 2013-06-19, 21:38   #747
yoona
Zakorzenienie

nie moge sie nadziwic, jak bardzo mozna sie pomylic, kiedy mialam ciezki czas on byl przy mnie wspieral, wydawal sie moim jedynym przyjacielem, ufalam mu jak nikomu i to on byl dla mnie kims kto mnie nigdy nie skrzywdzi. a potem wyszly brudy ktorych nigdy bym sie po nim nie spodziewala i jakbym dostala w łeb. zostalo tylko poczucie zmarnowanych lat z czlowiekiem ktorego w ogole nie znalam. i strach przed samotnoscia, czuje sie bardzo staro, mam wrazenie ze singli juz nie ma.

Blogowy świat

Stary 2013-06-19, 21:41   #748
ULAS787
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
faktycznie,jak mieszkasz w niebespiecznej ikolicy,o lepiej nie kusić losu,ale z domu też możesz się troszke poruszać,jeśli masz choćby odrobinę miejsca.
są na youtube takie programy do trenowania- Ewa Chodakowska????? głowy nei dam,ale cos takiego,widziałam na youtube,może spróbujesz?
córka namawia mnie na tańczenie przy xboksie chyba pobrykam ale już nie dziś. teraz siedzę w rozłożonym łóżeczku, sączę piweczko i ogladam durny film na polsacie ;-)
Stary 2013-06-19, 21:42   #749
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
nie moge sie nadziwic, jak bardzo mozna sie pomylic, kiedy mialam ciezki czas on byl przy mnie wspieral, wydawal sie moim jedynym przyjacielem, ufalam mu jak nikomu i to on byl dla mnie kims kto mnie nigdy nie skrzywdzi. a potem wyszly brudy ktorych nigdy bym sie po nim nie spodziewala i jakbym dostala w łeb. zostalo tylko poczucie zmarnowanych lat z czlowiekiem ktorego w ogole nie znalam. i strach przed samotnoscia, czuje sie bardzo staro, mam wrazenie ze singli juz nie ma.
jest ich sporo mam znajomych ktorzy po 25 latach sie rozstali bo takie brudy wyszly.........nigdy do konca nikogo nie poznamy

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
córka namawia mnie na tańczenie przy xboksie chyba pobrykam ale już nie dziś. teraz siedzę w rozłożonym łóżeczku, sączę piweczko i ogladam durny film na polsacie ;-)
o to to zastanow sie co jutro mozesz przyjemnego sobie zrobic
Stary 2013-06-19, 21:46   #750
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
no tak relaks też ważny
wiecie co.... ogladnęłam sobie dziś fajny film nazywa się "Sekret"-nie fabularny,ale wypowiadają się tam psycholodzy filozofowie i inni ludzie z tej branży,generalnie jest o prawie przyciągania. Stawia na nogi jak się obejrzy, daje taką nadziej,że sobie poradzisz,bo sama wszystkim zarządzasz w swoim życiu,także jak macie płakać,czy myśleć o eksie,to lepiej pooglądajcie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości