Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-20, 22:19   #3931
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Oliath- no to mocne dla Ciebie i Lilo! będzie dzieciaczek

Kathe- duze to Twoje malenstwo.. ale jak on to mierzył, ze raz 4300 a raz 3600? to jest dosyc duza rozbieżność trzymam kciuki zeby jednak ta druga waga

Charlize- a co to za obyczaje wracać z wizyty i relacji nie zdawać? chcesz dostać lanie?

Charlize napisała mi na priv wagę Anulki0 2470g w 34tc, więc chociaż tyle wiemy
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:20   #3932
Renessme1985
Rozeznanie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Malinka, Oliath mega : kciuki:

Nadrobiłam ale jestem wykończona dzisiejszym upałem
Co prawda koło 17.30 pojechaliśmy na spacer nad korze i tam było mega rewelacyjnie, bo lekki wietrzyk wiał, ale i tak prawie umieram...

Nic sie znowu nie uczyłam na exam sobotni

I jeszcze młody mi skacze, chyba po cewce moczowej i normalnie aż mnie skręca, takie to nieprzyjemne i jeszcze żeby nie było mało zgaga zaraz mi gardło wypali...

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:21   #3933
iwona335
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41414547]No i miałam usg z przeplywami i nie wyszło idealnie, tzn.coś tam granicznie, jutro na czczo. Zobaczymy, co zadecydują.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
trzymam kciuki za Was bo juz chyba tylko to pozostaje

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Mialam dzis podlaczona kroplowke na wywolanie i nic to nie dalo. Wymeczyli mnie tylko caly dzien i nic. Skurcze po kroplowce ustaly a wiekszych efektow w rozwarciu nie bylo. Ruszylo tylko o pol palca. Jutro prawdopodobnie powtorka z rozrywki bo kazali byc na czczo. A jak to nic nie da to prawdopodobnie cesarke zrobia mi jutro. Ech a myslalam ze juz dzis bede tulic malenstwo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
bedziesz tulic nie bój sie jeszcze wspomnisz, ze tak chciałaś wygonić Milenke na drugą strone brzuszka

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Bez zartow, strasznie mocne te skurcze, JADĘ.
Poprosze o najmocniejsze z mocnych kciuki.
Napisze do Meli.
no nie jednak rodzi, Oli Ty to nawet poród masz zaplanowany co do godziny, i czekamy na wieści

a ja tak sie troche posmialam, pochodzilam po podwórku, pobawilam sie z psem i tak leze i sie nie ruszam bo tak nnie boli kapa skurcze to to na pewno nie są- przynajmniej tak mi sie wydaje, chyba Zuzia zrobiła sobie plac zabaw z mojej szyjki, niech juz kończy albo neich wychodzi
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:25   #3934
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Fiazo- za wizyte

Stokrotka- dobrze ze to jednak nie polpasiec

Olcia- witaj

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:25   #3935
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Myślicie, że Oli już prze? A może już po bo to trzecie dziecko
jja nie zasne jak sie nie dowiem, czy rodzi czy nie
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:26   #3936
enlevee
Zakorzenienie

Oli pewnie już bejcuje coś jednocześnie karmiąc Lilo

"Prognozy przewidują, że w sobotę w Krakowie będzie 27 stopni, a w niedzielę o dwa stopnie mniej. W te dni Małopolskę mogą nawiedzać burze.

Znaczna zmiana czeka nas od poniedziałku. Ma być deszczowo i z każdym dniem coraz chłodniej. Według synoptyków termometry we wtorek pokażą 19 stopni. Taka pogoda ma się utrzymać przez cały nadchodzący tydzień, podobnie ma być w następny weekend."

O, w przyszły tydzien to ja mogę rodzić- idealna pogoda jak dla mnie

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-20, 22:27   #3937
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

hejooo
nadrobilam 3 ostatnie strony - taki upal a wy gonicie jak szalone

Oli mocno sciskam kciuki, ale moze ty juz "po" w koncu jestes wielorodka

ghia brawa dla TZ - widzisz i sie chlopak zmobilizowal

charlize jak po wizycie?

a ja..... no coz, ogarnelam chate pod nieobecnosc pociechy. Chrzestny ja przywiozl kolo 16, padla w samochodzie, spala moze z pol godziny w domu. Moja mama w miedzyczasie podjechala, bo TZ wymienial jej klocki hamulcowe. No i w polowie roboty pekl mu klucz i musielismy gnac do castoramy po niego - oczywiscie poklocilismy sie po drodze, ale zaraz mu przeszlo i mnie tez. Marysia na wieczor urzadzila nam pol godziny buntu wszystko na nie, a jak sila i tak zrobilismy co chcielismy, to pozniej byl drugi bunt - myslalam ze sobie w leb palne, ale padla na lozku i poszla spac. Teraz zjadlam kolacyjke i siedze przed kompem.

roztapiam sie - musimy kupic Marysi do pokoju wiatrak, bo nie da sie spac przy otwartym oknie tak komary wlaza do domu. W sypialni mamy, ale ja tez musze miec chlodek.

Ktoras pytala co ile bedziemy kapac dziecko - codziennie. Po pierwsze, dziecko ma duzo faldek, gdzie moze sie zbierac brud, jak sie uleje i takie tam, po drugie rutyna=przyzwyczajenie do codziennych czynnosci i rytmu dnia.

Ponadto dobijcie mnie..................... .............

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:27   #3938
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
a ja tak sie troche posmialam, pochodzilam po podwórku, pobawilam sie z psem i tak leze i sie nie ruszam bo tak nnie boli kapa skurcze to to na pewno nie są- przynajmniej tak mi sie wydaje, chyba Zuzia zrobiła sobie plac zabaw z mojej szyjki, niech juz kończy albo neich wychodzi
mam dziś podobnie. czuję kłucia na samym dole, nieprzyjemne to, ale na szczęście pojawia się rzadko. pewnie szyjka się skraca
Stary 2013-06-20, 22:27   #3939
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
Malinka, Oliath mega : kciuki:

Nadrobiłam ale jestem wykończona dzisiejszym upałem
Co prawda koło 17.30 pojechaliśmy na spacer nad korze i tam było mega rewelacyjnie, bo lekki wietrzyk wiał, ale i tak prawie umieram...

Nic sie znowu nie uczyłam na exam sobotni
No to obie egzaminujemy się w sobotę choć ja ciągle nie wiem czy pójdę. Ten upał mnie wykańcza.

Iwona mnie też dziś kapa boli nawet kość łonowa mało fajne
Poszłabym spać ale ten arbuz mnie kusi niech już TŻ przyjeżdża z nim
Stary 2013-06-20, 22:28   #3940
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisze do Meli.
aaa, dzieje sie, trzymamy kciuki

malinka oby samo sie ruszylo cos

perse spokojnie, jestes w dobrych rekach
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:32   #3941
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Piotruś chyba bedzie miał zółtaczke,czekaja na wyniki badan.. Margos pisze ze jest ok młody spi i trzeba go budzic do jedzenia,Maz byl przy porodzie i przecinał pepowine.. i pytalam czy duzo kobiet krzyczy to napisala ze Ona krzyczala strasznie i ze to pomaga,a wsumie ona nie miala partych i niewie jak jest podczas nich. ha
ciągle sobie nie wyobrażam, że mogłabym się drzeć

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Jak zachowują się u Was pieluchy tetrowe? Bo mi po upraniu w 90 stopniach z pieluch 80x60 wyszły jakieś 30x60 Trochę się rozciągają, ale nie wiem, czy po wyschnięciu urosną do normalnych rozmiarów?
Ja prałam w 50, choć na opakowaniu zalecane 60..wydaje mi się, że nic im się nie stało, jeszcze nie prasowałam ich... może 90 to za dużo?

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
No to jestem, najpierw relacja z wizyty potem będę nadrabiać
ciś 100/60 waga moja 73,5kg
z synkiem wszystko ok i ze mną raczej też bo nic nie mówił konkretnego
waga synka zrównała się prawie z terminem porodu czyli dieta działa
synek waży 1900g
badania laboratoryjne wyszły dobre
powiedziałam, ze mnie wszystko swędzi to dostałam skierowanie do lab na bilirubinę

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
czy swoj talerz bierzecie do szpitala?

Czy zwykle majtki bierzecie?

czy oprocz tantum bierzecie jakis plyn do higieny intymnej?
u mnie talerzyk, kubek, sztućce trzeba mieć swoje, majtki może też sobie wezmę.. a do higieny int. kupiłam białego jelenia.. położne radziły by brać coś czego używamy na co dzień, żeby nie wyszło jakieś uczulenie od nowości.. ja w sumie nie używam w ogóle tego typu płynów, żel pod prysznic mi wystarcza również do podmywania..ale po porodzie jakbym popękałą, to chyba jednak wolę specjalny..nawet jeśli nei wiem czy nie uczuli

Cytat:
REMONT PRZED I PO <<jeżeli macie ochotę obejrzeć
I myślę, że już się nie zdziwicie dlaczego na 2 miesiące przed porodem zdecydowałam się na taki krok jak generalny remont :P
Teraz mi tylko kuchnia nie pasuje :P
wow..jest różnica.. super

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41414547]No i miałam usg z przeplywami i nie wyszło idealnie, tzn.coś tam granicznie, jutro na czczo. Zobaczymy, co zadecydują.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] na pewno wszystko będzie ok

Cytat:
Hej dziewczyny. Mialam dzis podlaczona kroplowke na wywolanie i nic to nie dalo. Wymeczyli mnie tylko caly dzien i nic. Skurcze po kroplowce ustaly a wiekszych efektow w rozwarciu nie bylo. Ruszylo tylko o pol palca. Jutro prawdopodobnie powtorka z rozrywki bo kazali byc na czczo. A jak to nic nie da to prawdopodobnie cesarke zrobia mi jutro. Ech a myslalam ze juz dzis bede tulic malenstwo

dalej się męczysz jeszcze troszkę.. może noc coś przyniesie

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Wizyta za mną, w nagrodę kupiłam sobie książke i spędziłam popołudnie z psem na plaży.

Czuję się przez was troszkę olewana, więc nie wiem kiedy zajrze. Pewnie jak skończe książke. Nic tu po nas.
za wizytę.. prosimy o szczegóły

Cytat:
Napisze do Meli.
o jaaaaa!!!!! to już!!!!!

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja po wizycie
na KTGkilka skurczow, ale tak na 60, mam nieregularne
gin powiedzial ze to przepowiadajace i moga ustapic na kilka dni i pozniej przyjsc te wlasciwe wiec porod tuz tuz ale pozniej mnie zbadal i mowil ze szyjka zamknieta i na razie nie ma oznak porodu ;/
co do wagi malego to najpeirw jak go zmierzyl to mial 4.300!!! pozniej 3.600 wiec mowil ze ok 4 powinien miec ;/ a co dalej?! boje sie...
a to 38 tc wiec teoretycznie 2 tyg jeszcze
nastepna wizyte mam na 4 lipca, nie wiem czy wytrzymam do niej oby nie
wow duża różnica pomiędzy wagami..oby ta druga się sprawdziła.. w każdym razie należą się

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:32   #3942
enlevee
Zakorzenienie

a mój mały dzisiaj taki mega leniwy, ze jak bedzie taki po porodzie to bedzie to najgrzeczniejsze dziecko na swiecie

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-20, 22:34   #3943
mela1234
Zakorzenienie

Dobra przenoszę się na tel. Jak tylko dostanę smsa to wam napiszę, chyba, że prześpię.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:34   #3944
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Charlize: wiedziałam, ze oprócz relacji coś jeszcze chciałam napisać: jaką książkę kupiłaś?

brat odebrał mi dzisiaj z biblioteki ostatnią część Gry o Tron - czekałam kilka miesięcy, ale najpierw Kafkę skończę.

Karolajn: a u Ciebie jak samopoczucie?

samatha: pewnie nie tyle mały ile Twój żołądek nie jest kompletnie przygotowany do trawienia mięsa, bo trochę czasu juz nie jesz no nie? Do trawienia mięsa żołądek wytwarza odpowiedni enzym/sok trawienny (nie pamiętam), jak przestajesz jesz to jego produkcja zanika.

Renesme: a czego się uczysz?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:34   #3945
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Charlize dla Ciebie i Anulki

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:35   #3946
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość

roztapiam sie - musimy kupic Marysi do pokoju wiatrak, bo nie da sie spac przy otwartym oknie tak komary wlaza do domu. W sypialni mamy, ale ja tez musze miec chlodek.

Ktoras pytala co ile bedziemy kapac dziecko - codziennie. Po pierwsze, dziecko ma duzo faldek, gdzie moze sie zbierac brud, jak sie uleje i takie tam, po drugie rutyna=przyzwyczajenie do codziennych czynnosci i rytmu dnia.

Ponadto dobijcie mnie..................... .............
czemu mamy Cie dobić, no o ty

U nas się wezbrał jakiś silny wiatr....brrrrPrzedtem troche padało i grzmiało, psina się bała, ale w sumei burze przeszły bokiem ufff...

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Jak ja ci zazdroszczę tej plaży!

Jutro rocznica, ale teraz to ja się wkurzyłam bo ani o wizytę i dziecko nie zapytał, ani o moją babcię. Więc zła jestem!

A poza tym to rano nagrzeszyłam i przed USG skoczyłam na rynek, kupiłam czereśnie, truskawki i kwiaty! I już je posadziłam w doniczki i już mi lepiej! Fakt, że ledwo się teraz ruszam, ale to też przez pogodę.
a jak babcia? cos wujek mówił?

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Moje biegunki i wymioty ustaly. Ja nie moge w ogole jesc miesa w ogole! Tz mnie ok.mca temu skusil na kielbase i sie zaczelo zdychanie. Na poczatku nie skojarzylam, ale potem znow zjadlam i znow umieralam nad wc. W pon.zjadlam zapiekanke z tunczykiem i poprostu zgon nad wc.
Tz sie smieje,ze urodze kroliczka

Pozdrawiam Was wszystkie i sle buziaki

Mam jutro wizyte wiec postaram sie napisac co i jak u mnie
dobrze, ze sie lepiej czujesz!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:35   #3947
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

Kejt super a łazienka bomba, baaardzo mi sie podoba w kuchni macie lodówkę Elektroluxa? bo my mamy identyczną z wyglądu

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
ciągle sobie nie wyobrażam, że mogłabym się drzeć

Ja prałam w 50, choć na opakowaniu zalecane 60..wydaje mi się, że nic im się nie stało, jeszcze nie prasowałam ich... może 90 to za dużo?
na opakowaniu było, że można prać w 95 stopniach... Zobaczę może jutro. Chyba, że się nie zbiorę do żelazka :P

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:36   #3948
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
No to obie egzaminujemy się w sobotę choć ja ciągle nie wiem czy pójdę. Ten upał mnie wykańcza.

Iwona mnie też dziś kapa boli nawet kość łonowa mało fajne
Poszłabym spać ale ten arbuz mnie kusi niech już TŻ przyjeżdża z nim
Ghi idź a nóż się uda, zaliczysz i bedziesz miała z "bani"

28.07.2013r.
Stary 2013-06-20, 22:37   #3949
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Kochane rodzace, trzymam kciuki!
Ja sie muszę pochwalić, że odwiedzilam wc i była to najprzyjemniejsza chwila w tym tygodniu.
Miałam dokładny zapis godzinny, wyszedł ok. Zobaczymy jutro. Czytam Was

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:37   #3950
misiaczka555
Wtajemniczenie

Oliath to jeszcze nie twoja kolej a poważnie to wracaj szybko z córeczką po drugiej stronie brzucha

TZ wyciągnął materac z foli, na początku byłam zła bo sie zakurzy itp ale uparł sie zeby wierzyć go. I miał racje! Wali jak nie wiem nie polozylabym na niego Majeczki teraz

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:38   #3951
fiazo
Zakorzenienie

myślałam że se posiedzę, a jednak nie dam rady, kładę się, zajrzę jutro rano, żeby zobaczyć czy jakieś nowe wieści są
dobranoc

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:38   #3952
dzoan
Zakorzenienie

Olcia witam i ja

Cytat:
a co to tak naokoło?

Cytat:
"Prognozy przewidują, że w sobotę w Krakowie będzie 27 stopni, a w niedzielę o dwa stopnie mniej. W te dni Małopolskę mogą nawiedzać burze.

Znaczna zmiana czeka nas od poniedziałku. Ma być deszczowo i z każdym dniem coraz chłodniej. Według synoptyków termometry we wtorek pokażą 19 stopni. Taka pogoda ma się utrzymać przez cały nadchodzący tydzień, podobnie ma być w następny weekend."

O, w przyszły tydzien to ja mogę rodzić- idealna pogoda jak dla mnie
nadchodząca pogoda mnie zadowala..tylko, żeby słoneczko było, to idealnie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
mam dziś podobnie. czuję kłucia na samym dole, nieprzyjemne to, ale na szczęście pojawia się rzadko. pewnie szyjka się skraca
ja też kłucia odczuwam jakby w pochwie.. zwłaszcza gdy Lol się porusza..
przed chwilą wierzgał jak wariat..harce i tańce mu w głowie o tej godzinie... rośnie imprezowicz

Stary 2013-06-20, 22:38   #3953
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

OLIATH no nie mogę! Postawiłaś na swoim poród sobie dokładnie zaplanowała i ma ciekawe czy już Lilo wyskoczyła?

KISS
CHARLIZE co ty jaka olewana, lepiej dawaj info, jak tam na wizycie było
CZAROWNICA tu za mamę

Cytat:
ja po wizycie
gin powiedzial ze to przepowiadajace i moga ustapic na kilka dni i pozniej przyjsc te wlasciwe wiec porod tuz tuz ale pozniej mnie zbadal i mowil ze szyjka zamknieta i na razie nie ma oznak porodu ;/
co do wagi malego to najpeirw jak go zmierzyl to mial 4.300!!! pozniej 3.600 wiec mowil ze ok 4 powinien miec ;/ a co dalej?! boje sie...
No spory klocuszek ale może jak nie urodzisz do 4tego to gin ci zleci cc

Mężu wrócił (idąc za panującym obecnie nurtem na wątku: pan Kalliston:cojes t: ) i jeszcze przyniósł mi fryty z dressingiem

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:39   #3954
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Perse: no to super, że teraz wyszło lepiej i brawa za wc:P

czarownica: za mamę kciuki

Madi: chyba wujek Meli nic nie dzwonił, bo pytałam juz dzisiaj.. i nic nie odpisała..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692

Edytowane przez elaine-blath
Czas edycji: 2013-06-20 o 22:40
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:40   #3955
madi82
Zakorzenienie

Jak Ola dzis urodzi to będzie Lilo Pamelazgodnie z nazwą

Perse
a Tobie miałam pisać już kiedyś...Ty kochana jak urodzisz to chyba sie poryczymy wszystkie ze szczęścia.

28.07.2013r.
Stary 2013-06-20, 22:40   #3956
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

madi bo juz nie mam sily, TZ nie chce wspolpracowac, Marysia tez (oczywiscie na tyle na ile ja bym chciala aby mi bylo lzej) - wiec mi jakos strasznie ciezko w tej ciazy, choc o wiele lepiej sie w niej czuje i o wiele lepiej wygladam. Dzis juz z nerwow powiedzialam do TZ, ze jego rola nie zakonczyla sie na tym, ze mnie zaplodnila do Marysi nie powiedzialam nic, bo coz moge powiedziec niespelna dwulatce. Mysle ze togolne rozdraznienie, ale coz ktos oberwac musial

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 22:41   #3957
czerwony_balonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
DotkaAle dziś skwar , na dodatek zapowiadają straszne burze, a wiatr ma niby mieć nawet prędkość 100 km/h
Mam nadzieję ze jednak to się nie sprawdzi…

Na początku lipca będziemy zamawiać łóżeczko, dzisiaj z Tżtem wypatrzyliśmy takie :

http://allegro.pl/nowosc-julia-ii-sz...330941190.html

podoba mi się w kolorze słomki, tak się zastanawiam na stronce jest napisane ze „motyw na każdym łóżeczku jest losowy” , a mi tak bardzo marzy się miś Myślicie ze da cos jak w mejlu zaznacze ze zależałoby mi na akurat tym motywie?
A ja bym chciała burze i ochłodzenie Niecierpię takiej duchoty jak dziś. Super łóżeczko Ja bym na twoim miejscu zapytała przed zakupem czy można z misiem i napisała że bardzo ci zależy na tym motywie

Cytat:

Moja mama miała podobnie jak ty jak mnie rodziła,tylko że zrobili jej szybciej cesarkę, bo rozwarcie cały czas było na 1cm,a skurcze duże i bolesne plus ja się pchałam na chama mimo braku rozwarcia Trzymam żebyś już jutro tuliła Milenkę i żeby was już nie męczyli.

Cytat:
Napisze do Meli.

Cytat:
ja po wizycie
Moja Gabi też duża, super że skurcze już masz, porodzik już niedługo

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A mi dziś przyszedł ten wiesiołek i nie wiem, czy zacząć go brać, czy czekać do 2 lipca i zapytać gina na wizycie, czy można w ogóle??
A może dryndąć do gina i spytać telefonicznie?

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Moje biegunki i wymioty ustaly. Ja nie moge w ogole jesc miesa w ogole! Tz mnie ok.mca temu skusil na kielbase i sie zaczelo zdychanie. Na poczatku nie skojarzylam, ale potem znow zjadlam i znow umieralam nad wc. W pon.zjadlam zapiekanke z tunczykiem i poprostu zgon nad wc.
Tz sie smieje,ze urodze kroliczka

Maly sie tak wypycha na prawy bok,ze mam mega skurcze i promieniuje mi az do kregoslupa na dole. Jak mam taki skurcz to mi slabo sie robi. Mam schizy, ze jak zaczne rodzic to strace przytomnosc i nie zadzwonie po pomoc na czas

Malinka - trzymam zebys juz jutro urodzila
Oliath- rowniez trzymam Po Twoim poscie, ze juz jedziesz przeszly mnie ciarki. Nie wiem dlaczemu

Pozdrawiam Was wszystkie i sle buziaki

Mam jutro wizyte wiec postaram sie napisac co i jak u mnie
Napisz koniecznie Jakaś nietolerancja ze strony ukłądu trawiennego,może spróbuj mięsa gotowanego? Np kurczak z rosołu? Może to kwestia obróbki termicznej właśnie?

fiazo za wizytę

Kejt za remont,warto było! Wyszło świetnie

Perse nadal i niezmiennie za was,będzie dobrze
Stary 2013-06-20, 22:42   #3958
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41417923]Kochane rodzace, trzymam kciuki!
Ja sie muszę pochwalić, że odwiedzilam wc i była to najprzyjemniejsza chwila w tym tygodniu.

Wkońcu się odkorkowałas SUPER teraz odczujesz ulgę!!!!

ależ to musi być szczęście

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
myślałam że se posiedzę, a jednak nie dam rady, kładę się, zajrzę jutro rano, żeby zobaczyć czy jakieś nowe wieści są
dobranoc
Fiazo nie badz "cienkim Bolkiem " siedź:P

28.07.2013r.
Stary 2013-06-20, 22:42   #3959
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

na opakowaniu było, że można prać w 95 stopniach... Zobaczę może jutro. Chyba, że się nie zbiorę do żelazka :P
ja się nie zebrałam dzisiaj, za gorąco i parno by jeszcze takie katusze znosić

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41417923]Kochane rodzace, trzymam kciuki!

że tak może nieładnie napiszę.. wreszcie się odkorkowałaś
od początków ciąży jestem zdania, że jedną z najbardziej radosnych chwil w stanie błogosławionym jest możliwość zrobienia kupci
za zapis!

Stary 2013-06-20, 22:46   #3960
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Olcia witam i ja

a co to tak naokoło?

nadchodząca pogoda mnie zadowala..tylko, żeby słoneczko było, to idealnie

ja też kłucia odczuwam jakby w pochwie.. zwłaszcza gdy Lol się porusza..
przed chwilą wierzgał jak wariat..harce i tańce mu w głowie o tej godzinie... rośnie imprezowicz
Dzis hormony buzują u Charli i się na nas obraziła
Mam nadzieje, ze jutro ją przywołamy do porządku

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość

Mężu wrócił (idąc za panującym obecnie nurtem na wątku: pan Kalliston:cojes t: ) i jeszcze przyniósł mi fryty z dressingiem

z Dynastią mi się skojarzył Twój tż KArington
Cynamonka niezły nurt wprowadziła

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Perse: no to super, że teraz wyszło lepiej i brawa za wc:P

czarownica: za mamę kciuki

Madi: chyba wujek Meli nic nie dzwonił, bo pytałam juz dzisiaj.. i nic nie odpisała..
aaa..ok...
a Ty Elenka to taki mól książkowy jesteś ja widzę

28.07.2013r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości