|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! |
|
0 | 0% |
| Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
1 | 1,56% |
| Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! |
|
9 | 14,06% |
| Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! |
|
16 | 25,00% |
| Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
4 | 6,25% |
| Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! |
|
13 | 20,31% |
| Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! |
|
6 | 9,38% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! |
|
5 | 7,81% |
| Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
Też na to liczę
Madi ze mną możesz spamować czekam uparcie na arbuza A ja co robię?? Oglądam top gear i piszę na wizażu |
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,
smarujesz je jakimś specyfikiem En?
|
|
|
|
#3993 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam dodatkowe roztepy na dole brzucha!!
myslalam ze unikne ich.. co jakis czas mam maly skurcz na poziomie 60 a te prawdziwe maja miec 100, jak na razie sa nawet sympatyczne ![]() no ale gin powiedzial ze nie widzi u mnie rychlego porodu- kurde tszyjka caly czas twarda itp ![]() a i mowil ze sa tylko dwa naturalne sposoby wywolania poordu: masaz sutkow wspolzycie moze z tym poczekam do niedzieli bo te egzaminy bym miala z glowy, chociaz nie moge sie skupic na nauce ;/ |
|
|
|
#3994 |
|
Zadomowienie
|
Ja kiedyś miałam rozstępy z boku na zgięciu kolan ( za szybko urosłam czy coś) i przed ślubem sobie zafundowałam chyba 5 zabiegów u kosmetyczki nie pamiętam jak się to nazywało ale byłam owinięta w jakiejś tkaninie i mnie masowała babeczka przez 40 min każdy zabieg. Rozstępy zniknęły i jak się pytałam co jest takie skuteczne to powiedziała, że tak naprawdę to chodzi o masaż bardziej niż o kremy
|
|
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
martwię się o Ciebie.....bo wiesz...jak zjesz tego arbuza.....to bedziesz ganiac do wc co chwile w nocy...moze sie jednak podzielisz :P
|
|
|
|
#3996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak, olejkiem arganowym no ale wyszły cholery.. no ale one same w sobie mi nie przeszkadzają, bo i tak mam na tyłku czy na udach jeszcze z okresu wcześniejszego, ale byle by były blade, a nie czerwone
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||
|
|
|
#3997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
En - weź nie wymawiaj tego słowa na C.... nie mogę patrzeć na swoje nogi Gramoliłam się gramoliłam na wyrku aż w końcu przyłożyłam sobie w łeb wiatrakiem ałaaaa |
|
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co idę spać...długo trzeba czekać na tego arbuza....a pewnei i tam w nocy zajrzę co z Olą i MAlinką
![]() Do jutra kobiety! |
|
|
|
#3999 |
|
Wtajemniczenie
|
enlevee
taka skala na wydruku gin tez mi jakos tak tlumaczyl
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
ROCKY WiDZĘ CIE...jak sie masz?
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Jutro nowy wątek...co robimy z tytułem zostawiamy?czy jakiś inny już o wypakowaniach? |
|
|
|
#4001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no jak tak można się pytam??
|
|
|
|
|
#4002 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
:p Poza tym w łóżeczku leży taki fajny TŻ, że szkoda by było się do niego nie wtulić![]() Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez kallisto89 Czas edycji: 2013-06-20 o 23:30 |
|
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Ghia jeszcze cywam ...bo ciekawa jestem co u Rocky ale ta pewnie nadrabia najpierw....tak jak ja to zawsze zaczynałąm od d...strony
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Oliath przyyyjjjj dziewczynoo przyjjjjj, czekamy na Liloooo
|
|
|
|
#4004 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Idę w kime
Jeszcze trzeba Mai poczytać, ale śpi więc nie wiem..... A w ogóle czytam jej rano książkę "zakamarki marki"- dotyczy marketingu i ona ja uwielbia zawsze wiezga tymi nozkami Cytat:
![]() No nie żyje az tak blisko z teściowa. Chociaż moze bym inaczej mówiła gdy była ta położna ....ale to jest tak trudne do wyobrażenia ze az nierealne Cytat:
![]() DOBRANOC
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
madi: chodziło mi o to którego nie kupiłaś..takie drewniane z księżycem i gwiazdkami..zastanawialas się nad nim i pytalas o nie..ja swoje dostałam wie nie mam żadnego linka..
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Hej żabki moje kochane
![]() Cały dzien spedziłam poza domem a wieczorem-niespodzianka-tescie przyjechali. Komary prawie mnie przy grilu zjadły :/ Byłam u gina...Szyjka zamknieta,nie skraca sie.Reszta w porzadku.Ginek powiedział ze nie znamy dnia ani godziny i w kazdej chwili moze byc niespodzianka i moga odejsc wody/chwycic skurcze ale patrzac z prespektywy szyjki to mam sie raczej nastawic na indukcje porodu w lipcu bo jest zupełnie na chwile obecną niegotowa ta szyja ![]() Malinka,Oliath trzymam kciuki ,zebyscie kochane moje miały juz porodziki za sobą ![]() Perse za Was tez cały czas zacisniete
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to ja juz nawet nie pamiętam które to:/
|
|
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymaj sie
|
|
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki....przełknełam ślinę...
![]() Pyszny, tylko ja bym go bardziej schłodziła :P |
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
Ide spac, dzis dzien pelen wrazen. W szpitau dzien w dzien ok 1 zasypialam i juz wymiekam, hehe
Kolorowych snów. |
|
|
|
#4013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-
Cytat:
Napewno przytuli a jak nie to pewnie dlatego, ze mu gorąco bedzie:P ![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4014 |
|
Zadomowienie
|
A wiesz, że nawet chłodniutki
![]() Rockyy to trzeba z tą Twoją szyją chyba poważnie porozmawiać ![]() Stopy mi płoną |
|
|
|
#4015 |
|
Wtajemniczenie
|
aa i zapomnialam napisa ze GBS mam dodatki....
czyli ze musze wczesniej do szpitala pojechac czy jak? ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- a ten antybiotyk w jakiej formie podaja? |
|
|
|
#4016 |
|
Zadomowienie
|
Najadłam się i teraz bym poszła spać, ale mi goły TŻ paraduje po chacie
no żesz tylko kosmate sny mi zostały dobranoc |
|
|
|
#4017 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o rety, o rety Zielone smierdza, wiec bedziesz legginsy wachac ![]() Cytat:
![]() KEJT- na lapku musze zobaczyc zdjecia.v Reszty nie nadrobie. Moze jutro. Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4018 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez tylko sprawdzic czy ktoras nie urodzila i czy nie trzeba warty chonorowej pelnic zeby wykonczyc watek hehehe ale jak zostalo 1000 postow to wykonczymy rano i damy en sie wyspac
dobranoc rodzace - trzymamy kciuki nawet spiac wiec przec z calej sily
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c
Melduje ze Lilo ur sie o 23:45.
Jak bedzie cos wiecej wiadomo to dam znac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Jeszcze mi powiedzcie jak poznac ze sie wody sacza? I gdzie papierek lakmusowy sie kupuje? Bo w aptekach nie za bardzo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4020 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

no jak tak można się pytam??

:p Poza tym w łóżeczku leży taki fajny TŻ, że szkoda by było się do niego nie wtulić

zacisniete
Madi masz za czekanie