Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-20, 23:11   #3991
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia
Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Ghi idź a nóż się uda, zaliczysz i bedziesz miała z "bani"
Też na to liczę

Madi ze mną możesz spamować czekam uparcie na arbuza

A ja co robię?? Oglądam top gear i piszę na wizażu
Stary 2013-06-20, 23:11   #3992
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
jaka poetka z Ciebie

Ja nie wiem jakim cudem byłam na pasku, bo laptop zamknięty, a ja brałam prysznic i się kremowałam i robiłam porządek ze stopami
Kurcze te moje rozstępy mi się tak nie podobają na bokach
smarujesz je jakimś specyfikiem En?

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 23:13   #3993
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

ja mam dodatkowe roztepy na dole brzucha!!
myslalam ze unikne ich..
co jakis czas mam maly skurcz na poziomie 60 a te prawdziwe maja miec 100, jak na razie sa nawet sympatyczne
no ale gin powiedzial ze nie widzi u mnie rychlego porodu- kurde tszyjka caly czas twarda itp

a i mowil ze sa tylko dwa naturalne sposoby wywolania poordu:
masaz sutkow
wspolzycie

moze z tym poczekam do niedzieli bo te egzaminy bym miala z glowy, chociaz nie moge sie skupic na nauce ;/

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 23:16   #3994
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Ja kiedyś miałam rozstępy z boku na zgięciu kolan ( za szybko urosłam czy coś) i przed ślubem sobie zafundowałam chyba 5 zabiegów u kosmetyczki nie pamiętam jak się to nazywało ale byłam owinięta w jakiejś tkaninie i mnie masowała babeczka przez 40 min każdy zabieg. Rozstępy zniknęły i jak się pytałam co jest takie skuteczne to powiedziała, że tak naprawdę to chodzi o masaż bardziej niż o kremy I jeszcze jakbyście miały dostęp do lampy Bioptron (światło spolaryzowane) też czyni cuda. Ja mam swoją bo mam blizny pooparzeniowe i bardzo się zmniejszyły po naświetlaniu tą lampą. wiem, że są też zabiegi w salonach kosmetycznych.
Stary 2013-06-20, 23:16   #3995
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Też na to liczę

martwię się o Ciebie.....bo wiesz...jak zjesz tego arbuza.....to bedziesz ganiac do wc co chwile w nocy...moze sie jednak podzielisz :P

28.07.2013r.
Stary 2013-06-20, 23:21   #3996
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
smarujesz je jakimś specyfikiem En?
Tak, olejkiem arganowym no ale wyszły cholery.. no ale one same w sobie mi nie przeszkadzają, bo i tak mam na tyłku czy na udach jeszcze z okresu wcześniejszego, ale byle by były blade, a nie czerwone

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja mam dodatkowe roztepy na dole brzucha!!
myslalam ze unikne ich..
co jakis czas mam maly skurcz na poziomie 60 a te prawdziwe maja miec 100, jak na razie sa nawet sympatyczne
no ale gin powiedzial ze nie widzi u mnie rychlego porodu- kurde tszyjka caly czas twarda itp

a i mowil ze sa tylko dwa naturalne sposoby wywolania poordu:
masaz sutkow
wspolzycie

moze z tym poczekam do niedzieli bo te egzaminy bym miala z glowy, chociaz nie moge sie skupic na nauce ;/
Jaka miarka "mam skurcz na poziomie 60"

Cytat:
Ja kiedyś miałam rozstępy z boku na zgięciu kolan ( za szybko urosłam czy coś) i przed ślubem sobie zafundowałam chyba 5 zabiegów u kosmetyczki nie pamiętam jak się to nazywało ale byłam owinięta w jakiejś tkaninie i mnie masowała babeczka przez 40 min każdy zabieg. Rozstępy zniknęły i jak się pytałam co jest takie skuteczne to powiedziała, że tak naprawdę to chodzi o masaż bardziej niż o kremy I jeszcze jakbyście miały dostęp do lampy Bioptron (światło spolaryzowane) też czyni cuda. Ja mam swoją bo mam blizny pooparzeniowe i bardzo się zmniejszyły po naświetlaniu tą lampą. wiem, że są też zabiegi w salonach kosmetycznych.
nooo ja to popłynę na zabiegach jak zacznę usuwać mój cellulit
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 23:25   #3997
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
martwię się o Ciebie.....bo wiesz...jak zjesz tego arbuza.....to bedziesz ganiac do wc co chwile w nocy...moze sie jednak podzielisz :P
Dlatego specjalnie dziś śpię w tym pokoju bliżej toalety No ale dobra nie będę świnia i się podzielę jak tylko się doczekam na tego arbuza TŻ jeszcze pojechał zatankować.

En - weź nie wymawiaj tego słowa na C.... nie mogę patrzeć na swoje nogi

Gramoliłam się gramoliłam na wyrku aż w końcu przyłożyłam sobie w łeb wiatrakiem ałaaaa
Stary 2013-06-20, 23:25   #3998
madi82
Zakorzenienie

Wiecie co idę spać...długo trzeba czekać na tego arbuza....a pewnei i tam w nocy zajrzę co z Olą i MAlinką

Do jutra kobiety!

28.07.2013r.
Stary 2013-06-20, 23:26   #3999
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

enlevee
taka skala na wydruku gin tez mi jakos tak tlumaczyl

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Stary 2013-06-20, 23:28   #4000
madi82
Zakorzenienie

ROCKY WiDZĘ CIE...jak sie masz?

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Jutro nowy wątek...co robimy z tytułem zostawiamy?czy jakiś inny już o wypakowaniach?

28.07.2013r.
Stary 2013-06-20, 23:28   #4001
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Wiecie co idę spać...długo trzeba czekać na tego arbuza....a pewnei i tam w nocy zajrzę co z Olą i MAlinką

Do jutra kobiety!
No i poszła i mnie zostawiła no jak tak można się pytam??
Stary 2013-06-20, 23:29   #4002
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
spamerki wątkowe, która chce sie podciągnąć do pierwszej 10 to się spieszcie

lachryma 216
surka 199
iwona335 199
Anulka_p 191
Neni1984 180
fiazo 142
madi82 136
dzoan 127
ona8686 126
enlevee 122
czarownica1 122
d0tkaaa 116
jakierka 110

A gdzie ROCKY..byłą dziś???? moze rodzi????????????
Ja dzisiaj nadrobiłam spamem trochę więc bez wyrzutów sumienia uciekam spać:p Poza tym w łóżeczku leży taki fajny TŻ, że szkoda by było się do niego nie wtulić
Dobranoc
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez kallisto89
Czas edycji: 2013-06-20 o 23:30
kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 23:31   #4003
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
No i poszła i mnie zostawiła no jak tak można się pytam??
Ghia jeszcze cywam ...bo ciekawa jestem co u Rocky ale ta pewnie nadrabia najpierw....tak jak ja to zawsze zaczynałąm od d...strony

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Oliath przyyyjjjj dziewczynoo przyjjjjj, czekamy na Liloooo

28.07.2013r.
Stary 2013-06-20, 23:33   #4004
misiaczka555
Wtajemniczenie

Idę w kime
Jeszcze trzeba Mai poczytać, ale śpi więc nie wiem.....
A w ogóle czytam jej rano książkę "zakamarki marki"- dotyczy marketingu i ona ja uwielbia zawsze wiezga tymi nozkami

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Tak wiesz jak bedzie mnie napierdzielac to będzie mi obojętne komu ja pokaze :p zresztą corke swoja tez badala
Podziwiam

Cytat:
ja mam takie z tym, ze biel transparentna po całości

ja raczej tez nie
Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Ja też
No nie żyje az tak blisko z teściowa. Chociaż moze bym inaczej mówiła gdy była ta położna ....ale to jest tak trudne do wyobrażenia ze az nierealne

Cytat:
Też na to liczę

Gdzie ten TZ po niego pojechał? Czeka az urośnie ?

DOBRANOC

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 23:37   #4005
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

madi: chodziło mi o to którego nie kupiłaś..takie drewniane z księżycem i gwiazdkami..zastanawialas się nad nim i pytalas o nie..ja swoje dostałam wie nie mam żadnego linka..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 23:38   #4006
Rockyyy
Zakorzenienie

Hej żabki moje kochane

Cały dzien spedziłam poza domem a wieczorem-niespodzianka-tescie przyjechali. Komary prawie mnie przy grilu zjadły :/

Byłam u gina...Szyjka zamknieta,nie skraca sie.Reszta w porzadku.Ginek powiedział ze nie znamy dnia ani godziny i w kazdej chwili moze byc niespodzianka i moga odejsc wody/chwycic skurcze ale patrzac z prespektywy szyjki to mam sie raczej nastawic na indukcje porodu w lipcu bo jest zupełnie na chwile obecną niegotowa ta szyja ale mamy przeciez jeszcze 2 tygodnie wiec sie moze pozmieniac wiec siedze grzecznie i czekam.Zbadał mnie dzis konkretnie,oczywiscie nadzerka po badania zaczela plamic i mam recepte na globulki :/ mam jeszcze mega mulący net ale postaram sie jutro zajrzec.W razie gdybym rodziła to dam znac na FB bo mi jako tako w fonie hula i czasem da sie tez wizaz podczytac.Alebo komus eska wysle :0 Do jutra

Malinka,Oliath trzymam kciuki ,zebyscie kochane moje miały juz porodziki za sobą

Perse za Was tez cały czas zacisniete
Stary 2013-06-20, 23:38   #4007
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Nasi: chodziło mi o to którego nie kupiłaś..takie drewniane z księżycem i gwiazdkami..zastanawialas się nad nim i pytalas o nie..ja swoje dostałam wie nie mam żadnego linka..
Nasi ...to chyba o mnie mowa a to ja juz nawet nie pamiętam które to:/

28.07.2013r.
Stary 2013-06-20, 23:39   #4008
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Już maaaam Madi masz za czekanie
Stary 2013-06-20, 23:40   #4009
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Hej żabki moje kochane

Cały dzien spedziłam poza domem a wieczorem-niespodzianka-tescie przyjechali. Komary prawie mnie przy grilu zjadły :/

Byłam u gina...Szyjka zamknieta,nie skraca sie.Reszta w porzadku.Ginek powiedział ze nie znamy dnia ani godziny i w kazdej chwili moze byc niespodzianka i moga odejsc wody/chwycic skurcze ale patrzac z prespektywy szyjki to mam sie raczej nastawic na indukcje porodu w lipcu bo jest zupełnie na chwile obecną niegotowa ta szyja ale mamy przeciez jeszcze 2 tygodnie wiec sie moze pozmieniac wiec siedze grzecznie i czekam.Zbadał mnie dzis konkretnie,oczywiscie nadzerka po badania zaczela plamic i mam recepte na globulki :/ mam jeszcze mega mulący net ale postaram sie jutro zajrzec.W razie gdybym rodziła to dam znac na FB bo mi jako tako w fonie hula i czasem da sie tez wizaz podczytac.Alebo komus eska wysle :0 Do jutra

Malinka,Oliath trzymam kciuki ,zebyscie kochane moje miały juz porodziki za sobą

Perse za Was tez cały czas zacisniete
czyli Laurcia czeka jeszcze na swoją pore grzecznie
trzymaj sie

28.07.2013r.
Stary 2013-06-20, 23:41   #4010
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
bo bede walić monologiem

PS> Zaczyna znów lać...

Poprzez krople, poprzez deszcz.....zaraz tu stworzę jakiś wiersz

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

co robicie???

immacolata, Ghia, czerwony_balonik, lemurki_malutkie, Katerine2, malaczarnakejt, Neni1984, Kathe, elaine-blath, rusałka_1, Claaudiaa, tysia222, domciatko, enlevee, idzia111, kamisia33
Ja się mylam:-P małż chodzi jak osa wkurzony, ciekawe czemu... Ostatnio tak dziwnie między nami. Jak go poproszę o pomoc to robi to z miną skrzywdzonego. Wkurza mnie to, bo chętnie sama bym wszystko dzwignela, a nie liczyła na jego łaskę. Wkurza mnie w ciąży uzależnienie od innych osób. Lecę spać zanim się umyje. Ciekawe, czy mnie przytuli... Zerkne w nocy. Pa:-*

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 23:41   #4011
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Już maaaam Madi masz za czekanie
dzięki....przełknełam ślinę...
Pyszny, tylko ja bym go bardziej schłodziła
:P

28.07.2013r.
Stary 2013-06-20, 23:42   #4012
idzia111
Zakorzenienie

Ide spac, dzis dzien pelen wrazen. W szpitau dzien w dzien ok 1 zasypialam i juz wymiekam, hehe

Kolorowych snów.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-20, 23:44   #4013
madi82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Ja się mylam:-P małż chodzi jak osa wkurzony, ciekawe czemu... Ostatnio tak dziwnie między nami. Jak go poproszę o pomoc to robi to z miną skrzywdzonego. Wkurza mnie to, bo chętnie sama bym wszystko dzwignela, a nie liczyła na jego łaskę. Wkurza mnie w ciąży uzależnienie od innych osób. Lecę spać zanim się umyje. Ciekawe, czy mnie przytuli... Zerkne w nocy. Pa:-*

może zmęczony tym remontem itp....
Napewno przytuli a jak nie to pewnie dlatego, ze mu gorąco bedzie:P

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Ide spac, dzis dzien pelen wrazen. W szpitau dzien w dzien ok 1 zasypialam i juz wymiekam, hehe

Kolorowych snów.
dobrze, ze już jesteś....tzn..byłas bo juz zmykasz

28.07.2013r.
Stary 2013-06-20, 23:49   #4014
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

A wiesz, że nawet chłodniutki

Rockyy to trzeba z tą Twoją szyją chyba poważnie porozmawiać

Stopy mi płoną
Stary 2013-06-21, 00:02   #4015
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

aa i zapomnialam napisa ze GBS mam dodatki....
czyli ze musze wczesniej do szpitala pojechac czy jak?

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

a ten antybiotyk w jakiej formie podaja?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Stary 2013-06-21, 00:11   #4016
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Najadłam się i teraz bym poszła spać, ale mi goły TŻ paraduje po chacie a ja nie chcę niczego przyspieszać no żesz tylko kosmate sny mi zostały
dobranoc
Stary 2013-06-21, 00:14   #4017
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Bez zartow, strasznie mocne te skurcze, JADĘ.
Poprosze o najmocniejsze z mocnych kciuki.
Napisze do Meli.

o rety, o rety

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Oliath- są kciuki

dzięki kobitki za odpowiedzi z tymi wodami

Zielone smierdza, wiec bedziesz legginsy wachac

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja po wizycie
na KTGkilka skurczow, ale tak na 60, mam nieregularne
gin powiedzial ze to przepowiadajace i moga ustapic na kilka dni i pozniej przyjsc te wlasciwe wiec porod tuz tuz ale pozniej mnie zbadal i mowil ze szyjka zamknieta i na razie nie ma oznak porodu ;/
co do wagi malego to najpeirw jak go zmierzyl to mial 4.300!!! pozniej 3.600 wiec mowil ze ok 4 powinien miec ;/ a co dalej?! boje sie...
a to 38 tc wiec teoretycznie 2 tyg jeszcze
nastepna wizyte mam na 4 lipca, nie wiem czy wytrzymam do niej oby nie

KEJT- na lapku musze zobaczyc zdjecia.v

Reszty nie nadrobie. Moze jutro. Dobranoc

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 00:47   #4018
ita83
Wtajemniczenie

ja tez tylko sprawdzic czy ktoras nie urodzila i czy nie trzeba warty chonorowej pelnic zeby wykonczyc watek hehehe ale jak zostalo 1000 postow to wykonczymy rano i damy en sie wyspac

dobranoc

rodzace - trzymamy kciuki nawet spiac wiec przec z calej sily
Stary 2013-06-21, 01:37   #4019
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Melduje ze Lilo ur sie o 23:45.
Jak bedzie cos wiecej wiadomo to dam znac.

---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

Jeszcze mi powiedzcie jak poznac ze sie wody sacza? I gdzie papierek lakmusowy sie kupuje? Bo w aptekach nie za bardzo.

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 02:08   #4020
kubus puchatek
Rozeznanie

Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Melduje ze Lilo ur sie o 23:45.
Jak bedzie cos wiecej wiadomo to dam znac.

Gratulacje!!! Dużo zdrówka życzę!!!
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości