Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 08:51   #4111
Agrafka86
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Anulka jak by nie było Tobie mało zostało do porodu Wszystko spakowane? Bo ja mam jeszcze czas, ale już zaczynam się denerwować czy mi czegoś brakuje czy wszystko mam. I najważniejsze jak ja sobie poradzę.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:53   #4112
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

ale mam psa obrońcę
leży koło mnie, rozgląda się i jak jakiś komar leci to go próbuje łapać
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:53   #4113
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
OK mam szczegóły.
Cytuję wszystko co Oli napisała:

IP o 22:30, rozwarcie n 4, biegiem na porodówkę tam już rozwarcie na 6, kilka mega skurczy pod KTG i rozwarcie na 9, wody, główka ciężko szła i wyłam na całą dzielnice jak syrena przeciwlotnicze, wreszcie JEST moja księżniczka z klapniętym uszkiem, 52 cm i 3150 g. Mąż ledwo do domu dojechał musiał wracać do nas Teraz mi ją zabrali bardzo mocno obkurcza się macica, boli jak skurcze przy kilku cm.
Nie cieli i nie pękłam, więc jestem mega szczęśliwa. Lilo dwie godz ponad non stop ssała, ssaczek głodomorek. Na porodówce od wejścia do narodzin NIECAŁA GODZINA! Przezwali mnie pacjentką miesiąca.
A teraz umieram z głodu. NIC nie mam, tylko wodę (jakoś nie spakowałam )

Powiedz Madi że z postem 4003 (Oliath przyyyyj) utrafiła idealnie w moje parte

O matko ja tez chce tak szybko urodzić
Moja siostra 3dni rodziła. Mam nadzieje, ze ja nie będę tyle sie męczyć.

Dzoan- specjalnie dla Ciebie,ale uprzedzam masakra.

W poniedziałek przyleciała moja siostra z babcia. Siostra i babcia zatrzymały sie u ciotki bo ona ma wielki dom. Do ciotki mam ok.20km. Jak jadę to przyjeżdżam przez parki chyba trzy, takie mini lasy jakby dzielace miasto od miasteczek i wiosek. U nas jest duzo szopow praczy. Te cholery sa ślepe . Łaza w nocy i często gina pod autami.
Wracamy se z Tz jedziemy odpowiadamy se o naszych dziewczynach , ze jak fajnie i milion planów. I nagle Tz ostro chamuje i zatrzymał sie przed zrojechanymi trzema szopami. Jeden to juz był krwawych placek, drugi obok ledwo sie ruszal, a trzeci bliżej krawężnika i to była matka Tz mówił, ze zwiala do lasu. Tak to były dwa maluszki z mama

O matko jaka ja jestem wrażliwa na takie rzeczy. Zaczęłam krzyczeć zeby je ratować,ale Tz mówił, ze nic sie z tym nie zrobi, ze tak jest poprostu. Dostałam spazmow, wylam jak opetana. Trzymalam sie za brzuch i czułam, ze odchodze Tz sie wystraszyl. Zebym nie patrzyla na to cofnął sie i odjechał. Auto za nami tez. Mowie zadzwoń na policję,ale Tz powiedział, ze juz miał takie sytuacje i nie przyjadą bo to jest non stop z tymi szopami. Kumac. Bałam sie o młodego i czułam sie słabo. Przez kilkanaście minut nie mogłam słowa powiedzieć. Nie umiem tego opisać,ale czułam sie fatalnie jakby ktos mi mózg zmienił w maszynce.
Wczoraj przejezdzalismy tamtędy i ani śladu. Napewno ktos posprzatal to,ale często widze tutaj przy tych parkach te biedne szopiki i często tez sarny. Tesciowa mi mówiła, ze takie jest prawo natury, a ja pitole takie prawo bo samochód do natury nie należy
Smutno mi poprostu

Mam nadzieje, ze to na biało sie zrobiło bo na iPad ciezko.

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:54   #4114
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Pytanie ciążowe- Od dwóch dni bolą mnie suty. I to dość mocno. W taki denerwujący, drażniący sposób. Są strasznie wrażliwe. Dziewczyny mające już siarę- czy to może być przepowiednia, że i u mnie coś popłynie?
Anulka nie do mnie pytanie, bo u mnie bardzo mało tej siary i rzadko, ale też zauważyłam tkliwość sutków i to znaczną

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-21, 08:55   #4115
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Brawa do dzielnych Kobitek i Mela to może zarzuć mi numerem to może kiedyś przekażesz mój poród
agrafka ja ma podobny termin, bo 21.08. i powiem ci że jestem totalnie nastawiona na poród na początku sierpnia, nie wyobrażam sobie że będzie inaczej
Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
I przyznam się do czegoś DO MNIE W OGÓLE NIE DOCIERA ŻE ZA 4 DNI BĘDĘ MIEĆ SYNA
Patrzę na pokoik i wszystkie rzeczy Antosia i swój brzuch i nie dociera to do mnie :banghead: Też tak macie?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja może trochę jestem z terminem do tyłu, ale mam to samo, nawet ostatnio pisałam... nie dociera do mnie, że będę miała dziecko kompletnie, coś czuję, że doznam niezłego szoku, jak ze mnie wyjdzie
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Nie chcę potem w drodze na porodówkę podkładów w aptece kupować jakoś po prostu

U mnie te komary są jakąś plagą, jak się przebudziłam o 5ej to Tz też i tak leżymy leżymy, a on nagle do mnie: Śpisz Kula? ja na to, że nie.. a on: podrap mnie po plecach bo mnie sk*rwiel przed chwilą ugryzł
Ja mam tak nogi pociachane, że już nie wyrabiam paznokciami i szczotką się drapię

ja muszę zainwestować w legginsy, bo ostatnie mi się zepsuły i teraz popierniczam w jeansach dzien w dzien
U nas to samo, ale ja do tej pory zamykałam okna i tyle, dusiałm sie bez powietrza, ale komaorw nie wpuszczałam, za to wczoraj już nie dałam rady

A za jeansy podziwiam już myślałam, że tylko ja jestem takim hardcorem, ale mnie przebiłaś
Jakbym w taką pogodę założyła jeansy, to nie wiem, kto by je ze mnie odkleił
Stary 2013-06-21, 08:56   #4116
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Gratuluję wszystkich nowych tygodni
I trzymam za wizyty.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41417923]Kochane rodzace, trzymam kciuki!
Ja sie muszę pochwalić, że odwiedzilam wc i była to najprzyjemniejsza chwila w tym tygodniu.
Miałam dokładny zapis godzinny, wyszedł ok. Zobaczymy jutro. Czytam Was
[/QUOTE]

Wszystko będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
aa i zapomnialam napisa ze GBS mam dodatki....
czyli ze musze wczesniej do szpitala pojechac czy jak?

a ten antybiotyk w jakiej formie podaja?
Chyba 4 godziny przed porodem muszą go podać. I wydaje mi się, że dożylnie.

Cytat:
OK mam szczegóły.
Cytuję wszystko co Oli napisała:

IP o 22:30, rozwarcie n 4, biegiem na porodówkę tam już rozwarcie na 6, kilka mega skurczy pod KTG i rozwarcie na 9, wody, główka ciężko szła i wyłam na całą dzielnice jak syrena przeciwlotnicze, wreszcie JEST moja księżniczka z klapniętym uszkiem, 52 cm i 3150 g. Mąż ledwo do domu dojechał musiał wracać do nas Teraz mi ją zabrali bardzo mocno obkurcza się macica, boli jak skurcze przy kilku cm.
Nie cieli i nie pękłam, więc jestem mega szczęśliwa. Lilo dwie godz ponad non stop ssała, ssaczek głodomorek. Na porodówce od wejścia do narodzin NIECAŁA GODZINA! Przezwali mnie pacjentką miesiąca.
A teraz umieram z głodu. NIC nie mam, tylko wodę (jakoś nie spakowałam )
Szalona Lilo witamy na świecie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
wychodze do gina, trzymac kciuki zebym usłyszala, ze szyjka gotowa i jakies rozwarcie na pol palca czy cokolwiek

Cytat:
Patrzę na pokoik i wszystkie rzeczy Antosia i swój brzuch i nie dociera to do mnie :banghead: Też tak macie?
Też Wczoraj mówię do mojej siostry, że chciałabym urodzić 23.06 i zrobić TŻ prezent na Dzień Ojca. Ona tak patrzy na mnie i mówi "ale, że za 3 dni chcesz rodzić?!"
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:57   #4117
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

Jeszcze okazało się, że mam taki duży bęben, że jednak nie wejdę w przed ciążowe krótkie spodenki, a każda letnia sukienka którą mam podwija mi się na brzuchu tak, że majtki wystają także w taką pogodę mogę co najwyżej pocinać w legginasach
Ja nie wchodzę w żadne sukienki.. spodenki tylko jedne domówki, na dwór nie wyjdę w nich, bo białe i prześwitują.. jeszcze do kolan mam jedne, ale też domówki..przybrudzone i też prześwitują.. na dwór tlyko legginsy.. usmażyć się można
Teraz widziałam, że modne są spodnie do kolan, we wzorki kwiatowe czy jakieś maziaje..szersze górą, węższe przy kostkach.. zwiewne się wydają.. ciekawe tylko jakbym się w takich prezentowała jest tylko jeden problem, jak myślę o sklepach, przymierzalniach to mi się odechciewa

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:57   #4118
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Wieeeelkie buziaki i ściski dla Ciebie Ola i dla Lilianny Pameli
jak cudnie że szybko, że bez cięcia, że dobrze się czujesz( mam nadzieję
u Ciebie ten 38 tc na rodzenie się sprawdził x 3 he he buziaki wielkie !!!!

a ja się dzisiaj witam w 38 tc

i stawiam soczki i oksytocynę dożylnie co niektórym na przyspieszenie bo mam dzisiaj Urodzinki
:happ y:

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-06-21 o 08:58
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:57   #4119
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość

Dzoan- specjalnie dla Ciebie,ale uprzedzam masakra.

W poniedziałek przyleciała moja siostra z babcia. Siostra i babcia zatrzymały sie u ciotki bo ona ma wielki dom. Do ciotki mam ok.20km. Jak jadę to przyjeżdżam przez parki chyba trzy, takie mini lasy jakby dzielace miasto od miasteczek i wiosek. U nas jest duzo szopow praczy. Te cholery sa ślepe . Łaza w nocy i często gina pod autami.
Wracamy se z Tz jedziemy odpowiadamy se o naszych dziewczynach , ze jak fajnie i milion planów. I nagle Tz ostro chamuje i zatrzymał sie przed zrojechanymi trzema szopami. Jeden to juz był krwawych placek, drugi obok ledwo sie ruszal, a trzeci bliżej krawężnika i to była matka Tz mówił, ze zwiala do lasu. Tak to były dwa maluszki z mama

O matko jaka ja jestem wrażliwa na takie rzeczy. Zaczęłam krzyczeć zeby je ratować,ale Tz mówił, ze nic sie z tym nie zrobi, ze tak jest poprostu. Dostałam spazmow, wylam jak opetana. Trzymalam sie za brzuch i czułam, ze odchodze Tz sie wystraszyl. Zebym nie patrzyla na to cofnął sie i odjechał. Auto za nami tez. Mowie zadzwoń na policję,ale Tz powiedział, ze juz miał takie sytuacje i nie przyjadą bo to jest non stop z tymi szopami. Kumac. Bałam sie o młodego i czułam sie słabo. Przez kilkanaście minut nie mogłam słowa powiedzieć. Nie umiem tego opisać,ale czułam sie fatalnie jakby ktos mi mózg zmienił w maszynce.
Wczoraj przejezdzalismy tamtędy i ani śladu. Napewno ktos posprzatal to,ale często widze tutaj przy tych parkach te biedne szopiki i często tez sarny. Tesciowa mi mówiła, ze takie jest prawo natury, a ja pitole takie prawo bo samochód do natury nie należy
Smutno mi poprostu

Mam nadzieje, ze to na biało sie zrobiło bo na iPad ciezko.
Kochana też bym tak zareagowała na Twoim miejscu, bo jestem bardzo wrażliwa jeżeli chodzi o zwierzęta.. ale niestety Twoja Teściowa ma rację, bo często zwierzęta wbiegają pod koła i człowiek tak naprawdę niewiele już może zrobić.. Czasami też w takim momencie "lepszym rozwiązaniem" (o ile w ogóle można tu mówić o lepszości) jest potrącenie zwierzęcia, niż gwałtowne manewry i hamowanie na drzewie.. niestety

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-21, 08:57   #4120
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41414547]No i miałam usg z przeplywami i nie wyszło idealnie, tzn.coś tam granicznie, jutro na czczo. Zobaczymy, co zadecydują.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

tezymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze

Witam sie z Wami

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:58   #4121
surka
Zakorzenienie

Cześć słoneczka

Oliath gratuklacje Super, że Lilo jest już z wami i z niecierpliwością czekam na zdjęcia Pozazdrościć takiego szybkiego porodu I o dziwo znalazłaś na niego czas

Zaciskam za dzisiejsze wizyty
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 08:59   #4122
Agrafka86
Wtajemniczenie

Tweed no mam nadzieję, że Niuniu też przeczeka jeszcze chwilkę. Na razie niech siedzi. Dzwoniłam do Tżta, że następny porodzik na forum, a on "Torbę mamy spakowaną? I gdzie ona jest?". No Kochany. Ale mówię mu, że jeszcze poczekamy na porodzik

09.07.2011 Żona

Stary 2013-06-21, 08:59   #4123
enlevee
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41420746]

i stawiam soczki i oksytocynę dożylnie co niektórym na przyspieszenie bo mam dzisiaj Urodzinki
:happ y:[/QUOTE]

Teso no to wszystkiego czego tylko sobie wymarzysz, słodkiego Leośka, ekspresowego porodu niczym Oli i w ogóle gwiazdki z nieba

No i oczywiście za tydzien!

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-21, 09:01   #4124
d0tkaaa
Zakorzenienie

Oliath gratulacje!!!!!!!!))))

weszlam zob czy ktos urodzil i mam,juz nie usne he ale goracoooooo o bozeee:-/

ide zrobic kawe.

gratuluje wizyt i tyg.

Karolajn Ty sciaglas kalkulator skurczow ale jazda tez tego poszukam haha

A bylam przekonana ze papierek sie kupuje w aptece ten lakmusowy...?

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:02   #4125
Agrafka86
Wtajemniczenie

Teso wszystkiego naj naj naj

09.07.2011 Żona

Stary 2013-06-21, 09:02   #4126
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez Olcia1406 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co do usg to ja widziałam na praktykach że robią,żeby się upewnić i bada się tzw chwyty Leopolda jeszcze czyli ułożenie i położenie. Ale może trafiłam na takich co chcieli nam pokazać jak to wyglądąć a ze standardem nie ma to nic wspólnego niestety.
Ja też się martwię że mój siedzi dupką sobie wygodnie i jest mały no ale niby w normie. A mój mąż pierw chciał być przy porodzie teraz jak się zbliża to przeprosił że się boi i na 1 fazę a potem wyjdzie bo nie wytrzyma jak ja będę krzyczeć i mi się go szkoda zrobiło, ale moja mama może dojedzie a jak nie to przyjaciółka ;-)
Barbara bo ja taka nieogarnięta byłam, gratulacje co do egz.
jeszcze nie powinnam dziekowac bo nie wiem jak mi poszlo ale dziekuje

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-06-21, 09:02   #4127
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Teso no to wszystkiego czego tylko sobie wymarzysz, słodkiego Leośka, ekspresowego porodu niczym Oli i w ogóle gwiazdki z nieba

No i oczywiście za tydzien!
Dolaczam sie,wszystkiego naaaaj:-*

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:03   #4128
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, c

Prawdopodobnie będę miała dzisiaj cięcie.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:03   #4129
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

oliath ty farciaro - GRATULACJE!!!!! ustalilas sobie z gory caly dzien i dotrzymalas wszystkiego i jeszcze w ten sam dzien sie Lilo pojawila na swiecie. Super. Czekamy na foty i dokladny opis porodu

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:04   #4130
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Mialam dzis podlaczona kroplowke na wywolanie i nic to nie dalo. Wymeczyli mnie tylko caly dzien i nic. Skurcze po kroplowce ustaly a wiekszych efektow w rozwarciu nie bylo. Ruszylo tylko o pol palca. Jutro prawdopodobnie powtorka z rozrywki bo kazali byc na czczo. A jak to nic nie da to prawdopodobnie cesarke zrobia mi jutro. Ech a myslalam ze juz dzis bede tulic malenstwo

och to Cie kochana wymeczyli .
Trzymam kciuki za to zeby cos dzisiaj sie ruszylo i zebys mogla rodzic naturalnie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-06-21, 09:04   #4131
Agrafka86
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41420839]Prawdopodobnie będę miała dzisiaj cięcie.

To zaciskamy mocno kciuki i czekamy na wieści!!!

09.07.2011 Żona

Stary 2013-06-21, 09:05   #4132
czarownica1
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41420746]Wieeeelkie buziaki i ściski dla Ciebie Ola i dla Lilianny Pameli

stoooooo lat! wszelakich dobroci i spełnienia najkrytszych marzeń Teso
porodu ekspresowego i.... Leosia zdrowiutkiego
moja Mama te z ma dzi s urodziny i bidna czeka teraz na zabieg.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:06   #4133
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-V

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41420746]Wieeeelkie buziaki i ściski dla Ciebie Ola i dla Lilianny Pameli

spełnienia marzeń i gratulacje tygodni :-*

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41420839]Prawdopodobnie będę miała dzisiaj cięcie.

będzie długo oczekiwany Artuś

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:07   #4134
yevele
Zadomowienie

super wszystkiego najlepszego
Stary 2013-06-21, 09:07   #4135
enlevee
Zakorzenienie

A co powiedzieli lekarze oprócz tej informacji?
Perse, trzymam mocno i wiem, że będzie dobrze, a Ty juz dzisiaj będziesz tuliła Arturka
Nie denerwuj się, jesteś pod dobrą opieką i mają na Ciebie oko!

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-06-21, 09:07   #4136
Agrafka86
Wtajemniczenie

Czarownica to trzymam kciuki za mamy zabieg.

09.07.2011 Żona

Stary 2013-06-21, 09:08   #4137
czarownica1
Zakorzenienie

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Czarownica to trzymam kciuki za mamy zabieg.
podziekuje po zabiegu
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:08   #4138
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie

OLIATH
co za wiadomość)))))))))))))) ))))))))))
GRATULACJE wielkie, super, że już Lilka jest z nami, no strasznie się cieszę)

Piotruś pan i Lilo , pierwsza parka na wątku!!

ale mi się dzień pięknie zaczął

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:09   #4139
surka
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41420746]

Za tc

Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, spełnienia marzeń, szybkiego i bezbolesnego porodu oraz zdrowego maluszka

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
[

Witam się w 38 tc!!!

Cytat:
F
Ja chciałam jeszcze od siebie dodać, że bardzo lubię przekazywać takie informacje i możecie wszystkie do mnie pisać ze szpitali
Za chwile, możesz mieć plagę smsów, aż ci skrzynkę zapchamy

Cytat:
T

To niech dojdzie, bo to już tuż tuż

Cytat:
Tz też i tak leżymy leżymy, a on nagle do mnie: Śpisz Kula? ja na to, że nie.. a on: podrap mnie po plecach bo mnie sk*rwiel przed chwilą ugryzł
Ja mam tak nogi pociachane, że już nie wyrabiam paznokciami i szczotką się drapię

ja muszę zainwestować w legginsy, bo ostatnie mi się zepsuły i teraz popierniczam w jeansach dzien w dzien

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Witamy sie w 35 tygodniu

Zaciskam , żeby wszystko było dobrze
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 09:10   #4140
idzia111
Zakorzenienie

100 lat, 100 lat, 100 lat ... niech żyje nam, niech żyje nam ... Wszzystkiego co najlepsze kochanie dla Ciebie i maleństwa.

Ja chciałam Wam pogratulować nowych tygodni, sama weszłam w 35tc we środę.

W szpitalu był mega wygodny materac i po dzisiejszeej nocy uswiadomilam sobie ze moje łóżko nie jest tak wygodne jak mi sie wydawało Bola biodra, kosci, a w szpitalu nic z tych rzeczy.

Dobrze, że wózek do mnie idzie bo łóżeczka nie ma, wiec jakby co to młody w wózku bedzie spał dopóki łózeczko nie wywietrzeje, hehe
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości