Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 12:40   #4111
EdizA
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41421395]Witam się z olejem z pestek winogron na włosach. 50ml mi zeszło na pokrycie całych włosów, co ze mnie za niskopor [/QUOTE]

Gdzieś Ty to zmieściła na tych włosach ?
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:40   #4112
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Dzięki Viekki teraz mi go zanalizuj jeszcze bom ciemna masa
Od razu zaznaczam, że się na analizach nie znam. Lżejszy silikon, emolient tzw. suchy, oliwa z oliwek, aloes, olej ryżowy, olejek z ziaren kamelii małej, olejek sosnowy, zapachy wszelakie. Na moje oko natłuści toto, nawilży lekko, ale jakimś betonowym zabezpieczeniem nie jest.
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:40   #4113
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
A daj spokój, najlepsze szpilki jestem w stanie rozdupcyć, dlatego trochę ich mam.
W każdym razie pozdzierałam je ostro. Nie było tam uszkodzeń fabrycznych- moja robota.
Moja krew
Cytat:
Napisane przez lilith_ed Pokaż wiadomość
Nie wiem czy tak można, ale ja sobie dodaję ze 2 pompki tego jedwabiu z GP do np maski bingo z glinką, zostawiam na włosach ok 10-15min, a potem spłukuję. I puszek mniejszy na łepku
Pewnie, że można

Ale jestem przytruta, na egzamin idę na krzywy ryj, bo nawet czytać za bardzo nie mogę - tylko jak ja na Ruczaj dojadę
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:44   #4114
Konto usunięte

Cytat:
Gdzieś Ty to zmieściła na tych włosach ?
Właśnie się zastanawiam Chyba mnie jeszcze dotyczy obsesja dokładnego naolejowania każdego pasemka po prostu i stąd taka przesada.
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:46   #4115
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
pokombinuje coś kupiłam jeszcze koperek, to dodam
Też chyba koperek dodawałam... już nie pamiętam..

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Ale jestem przytruta, na egzamin idę na krzywy ryj, bo nawet czytać za bardzo nie mogę - tylko jak ja na Ruczaj dojadę
Myślałam, że już wróciłaś... Ale jak dopiero się wybierasz, to
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:47   #4116
say-hello
Zakorzenienie

Łosoś się robi

SoBitter najbardziej mnie wkurza, że niektóre osoby w ogóle nie potrafią znieść krytyki, albo nawet najmniejszego negatywnego komentarza... a jeśli pracujemy w grupie to liczy się efekt końcowy i czasem trzeba jednak zwrócić uwagę komuś, że coś zrobił źle.. dzisiaj koleżanka nie dość, że się spóźniła na oddanie, to zapomniała kilku rzeczy dodać na plansze. jak jej to powiedziałyśmy, to foch i scena taka, że każdy, kto przechodził, pytał co się stało :P
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:48   #4117
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Myślałam, że już wróciłaś... Ale jak dopiero się wybierasz, to
Dopiero o 16:30
Cytat:
Łosoś się robi

SoBitter najbardziej mnie wkurza, że niektóre osoby w ogóle nie potrafią znieść krytyki, albo nawet najmniejszego negatywnego komentarza... a jeśli pracujemy w grupie to liczy się efekt końcowy i czasem trzeba jednak zwrócić uwagę komuś, że coś zrobił źle.. dzisiaj koleżanka nie dość, że się spóźniła na oddanie, to zapomniała kilku rzeczy dodać na plansze. jak jej to powiedziałyśmy, to foch i scena taka, że każdy, kto przechodził, pytał co się stało :P
Nie trawię takich ludzi. Zostałam nawet przez to wrogiem publicznym jednej panienki
Stary 2013-06-21, 12:53   #4118
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

matko jest tak gorąco, że po 10 minutach ćwiczeń dałam sobie spokój, bo się ze mnie leje
ale nie narzekam w sumie, uwielbiam upały mimo wszystko
Stary 2013-06-21, 12:53   #4119
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Też nie trawię takich osobników

Say i jak się skończyło?
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:57   #4120
kwrobel2
Wtajemniczenie

Spamujcie dalej, a ja biere sie za naukę...
say daj znać czy Ci smakowało
A może ja się zbiorę w sobie i pojadę do sklepu po tego łososia i zjem na kolację? kto wie?
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 13:02   #4121
Pani_Herbatka
Rozeznanie

z bólem serca Wa opuszczam na tydzień. Zbliża się decydujący tydzień na studiach. Studiowanie dwóch ścisłych kierunków potrafi wykończyć człowieka trzymać kciuki, w przyszłym tyg chcę 4 egzaminy zdać
Stary 2013-06-21, 13:10   #4122
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Moja krew

No a jak. Szpilki są od zdzierania przecież, co Ty chcesz.
Ja Ci mówię, że zaliczysz.
Będę Ci zaglądać przez ramię i podpowiadać.

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41424750]Właśnie się zastanawiam Chyba mnie jeszcze dotyczy obsesja dokładnego naolejowania każdego pasemka po prostu i stąd taka przesada.[/QUOTE]

A mi to zwisa, czy naolejuję każde pasemko, czy nie. Wmawiam sobie, że jak później zrobię im koczka, to wszystko się ładnie rozłoży. Leń ze mnie

Cytat:
Dopiero o 16:30

Nie trawię takich ludzi. Zostałam nawet przez to wrogiem publicznym jednej panienki
To ja czymię kciuki.

Oj takie laski są tragiczne. Scena, płacz i fochy. Tylko dojść i strzelić z liścia na ogarnięcie.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Pani_Herbatka Pokaż wiadomość
z bólem serca Wa opuszczam na tydzień. Zbliża się decydujący tydzień na studiach. Studiowanie dwóch ścisłych kierunków potrafi wykończyć człowieka trzymać kciuki, w przyszłym tyg chcę 4 egzaminy zdać
Myślami będę Cię wspomagać.
Masz moje kciuki.
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 13:16   #4123
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Mam ten z GP, jest bardzo fajny, ale przy tych upałach trochę nie daje rady i włosy są suche.
Kupiłam dzisiaj to:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-rycynowy.html
Może parafina coś pomoże.
Jak na razie tylko przy prysznicu lekko zwilżyłam włosy i nałożyłam odrobinę tej odżywki (czyli w sumie trochę kiepski sposób tak na prawie suche włosy). Przyznam, że siano, które miałam po powrocie do domu, się ładnie wygładziło. I zakręciło.
no właśnie dla mnie też za lekki jest i szukam czegoś mocniejszego
Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
GP wygląda leciutko - silikony odparowujące i rozpuszczalne w wodzie, trochę olejków (ale te jak wiemy mogą być za słabe do zabezpieczania).
L'biotica ma już cięższy skład - Amodimethicone i Phenyl Trimethicone jak dobrze pamiętam zmywają się delikatnymi szamponami. Może się okazać lepsza, jak na moje mało wprawne oko.
Cytat:
Dwa silikony: oparowujący i niezbyt ciężki, mieszanka olei, aloes, zapaszki i konserwanty
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41424687]Od razu zaznaczam, że się na analizach nie znam. Lżejszy silikon, emolient tzw. suchy, oliwa z oliwek, aloes, olej ryżowy, olejek z ziaren kamelii małej, olejek sosnowy, zapachy wszelakie. Na moje oko natłuści toto, nawilży lekko, ale jakimś betonowym zabezpieczeniem nie jest.[/QUOTE]
Dzięki dziewczyny, zawsze można na was liczyć

Mam jeszcze w domu takie serum z Joaśki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ki-wlosow.html
Skład : aqua, cyclopentasiloxane,isopro pyl myristate, dimethiconol, propylene glycol, cyclohexasiloxane, polyquaternium-37, phenyl trimethicone, propylene glycol dicaprylate/dicaprate, argania spinosa kernel oil, polyquaternium-10, panthenol, hydroxyethylcellulose, ppg-1, trideceth-6, disodium edta, triethanolamine, parfum, amyl cinnamal, hexyl cinnamal, limonene, dmdm hydantoin, methylchloroisothiazolino ne, methylisothiazolinone, ci:19140, ci: 17200
Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
o stoi to u mnie w łazience, mama uzywa

moze jej podkradnę i zobacze jak z działaniem
To podkradaj i daj znać jak się spisuje a Ty czego na końce używasz?
Stary 2013-06-21, 13:17   #4124
versatille
Zakorzenienie

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41421395]Witam się z olejem z pestek winogron na włosach. 50ml mi zeszło na pokrycie całych włosów, co ze mnie za niskopor [/QUOTE]
Weź pokaż tzn. jak wyglądają włosy, na których jest 50 ml oleju
Cytat:
Napisane przez tekla45 Pokaż wiadomość
U mnie dziś pierwsze olejowanie- wybrałam olejek Avon z tureckiej łaźni termalnej (na bazie oleju sezamowego). Zobaczymy, jak na moje włoski podziała
A co to? Mogłabyś podać skład?
Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
matko jest tak gorąco, że po 10 minutach ćwiczeń dałam sobie spokój, bo się ze mnie leje
Ja będę dzisiaj ShokTrening robić w temp. 18°C byłam cała mokra, teraz jest w moim pokoju 29°C Będzie wesoło.

No nieee, dziś wstałam i już mam prześwity żółci na włosach fioletowa pościel pożera mi gencjanę chyba..

piesku
kas, halb
say
i smacznego. Też bym zjadła łososia..
karmazynie, jak coś to na balkonetka.pl mam nowe foty szukaj mnie pod takim nickiem jak tutaj.

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 13:18   #4125
meeedzik
Zakorzenienie

I ode mnie macie kciuki Wszystkie potrzebujące
Stary 2013-06-21, 13:24   #4126
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Niby mam miesiąc wypowiedzenia. Ale na umowie mam mniejszą stawkę niż w rzeczywistości. A za połowę mniej nie będzie opłacało mi się pracować i dojeżdżać do innego miejsca pracy... Sama nie wiem co robić. Mam wrażenie, że powinnam zniżyć ambicje i składać CV nawet do sklepów typu ,,Żabka''. Tylko, że jakoś nie widzę się w pracy w spożywczym.

Mam od wczoraj dosyć kiepski humor. Najgorsze jest to, że dzwonili do mnie w tym miesiącu z kilku innych firm. A ja odmawiałam, bo miałam pracę. Moja intuicja już na samym początku mi podpowiadała, że po miesiącu mogę stracić pracę. Zanim poszłam do pracy mogłam zrezygnować. Dostałam ofertę pracy w CH przy sprzedaży zegarków. Siedziałabym 12h co drugi dzień za te same pieniądze. . Odmówiłam, bo nie wypada zostawiać kogoś na lodzie. Jest mi bardzo przykro, że właścicielka sklepu tak postąpiła. Moim zdaniem ma słomiany zapał. Można to wywnioskować z jej zachowania. Odkąd postanowiła, że ,,zamyka sklep'' przestała się nim w ogóle interesować. Rozumiem, że miała zbyt małe dochody itd. Ale powinna jakoś walczyć to ten sklep albo chociażby starać się w innym. Dowiedziałam się wczoraj od klientki, że Pani, która wcześniej pracowała w tym sklepie wcale nie jest taka święta. Może dobrze się stało, że nie będę z nią pracować. Tylko po prostu mi przykro, że od roku nie znalazłam pracy przynajmniej na okres 4-5 miesięcy. TŻ miał się do mnie przeprowadzić w lipcu, ale nie wiem czy w tej sytuacji uda nam się utrzymać z jednej pensji ? Ech....

Sorry, że marudzę....
poroznoś jeszcze cv. ja dopiero zaczynam szukać pracy, ludzie kończą sesję, a w CH zawsze znajdzie się ktoś, kto się przyda. próbuj!

Cytat:
Łoooo!
Zaszalałaś! Gratulacje!
(to ja się cieszę, że może za ten semestr będę mieć jakieś 4,5 )
dziękuję

Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Gratuluję... I podziwiam... Chciałabym chociaż w połowie ogarniać tak jak Ty... I jeszcze jak Say czy Kaś...

Łosoś pieczony pod kołderką z jogurtu, musztardy i soku z cytryny doprawiony solą i pieprzem... pycha... Właśnie chciałam dzisiaj zjeść, ale nie chce mi się jechać po rybę...
no bez przesady, o ogarnianiu będzie mowa za rok, jak jednocześnie będę pracować, ogarniać mieszkanie i sesję
ten łosoś!

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Bardzo proszę o magiczne kciuki od 12 do 16.
Mam egzamin z matmy i takie dziury w wiedzy, że jak mi się nie poszczęści to go udupię.
trzymam a i piękny nowy avatar

Cytat:
klask i:
dzięki

Cytat:
super! bardzo się cieszę i gratuluję no i trochę zazdroszczę, bo u mnie jeszcze tydzień

nienawidzę pracy w grupach ;//// dzisiaj koleżanka takie sceny odstawiała, że szok... mam przez to zepsuty projekt i humor
sama sobie trochę też zazdroszczę...
nie da się nic naprawić ani zdystansować od pracy koleżanki? ech, też nie cierpię pracy w grupach... 'jak chcesz, żeby coś było zrobione porządnie - zrób to sam'

Cytat:
wowww, brawo kochana
dzięki

Cytat:
A daj spokój, najlepsze szpilki jestem w stanie rozdupcyć, dlatego trochę ich mam.
W każdym razie pozdzierałam je ostro. Nie było tam uszkodzeń fabrycznych- moja robota.
dlatego ja raczej staram się chodzić w drogich butach tylko w pomieszczeniach, nie po moim falenickim błocie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
super, gratulacje
dzięki

Cytat:
Napisane przez Pani_Herbatka Pokaż wiadomość
matko, dwa ścisłe?! trzymam kciukasy!

a ja właśnie OMO Kallos keratyna (jakoś do tej pory się nie przeproteinowałam, a on dobry na pierwsze O jest), BD i Alterra granatowa maska. muszę wreszcie kupić jakąś normalną d/s, bo mam same Alverde i Alterry, żeby moje włosy wybrzydzać nagle nie zaczęły

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 13:24   #4127
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie dla mnie też za lekki jest i szukam czegoś mocniejszego
To jak użyję jej już dokładnie z przeznaczeniem, to dam znać, jak sobie radzi. Ale to po weekendzie, bo nie będę mieć dostępu do internetu.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 13:29   #4128
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
[B]piesku
dzięki

w ogóle któraś, chyba Limone szukała odżywki silikonowej bez protein - a może ta nowa wersja Joanny arganowej?

Stary 2013-06-21, 13:34   #4129
Konto usunięte

Ver, za późno napisałaś, ja olej trzymam tylko godzinę

Spuszyło mnie po tym oleju z pestek wingron. Za to pojawiło się kilka rulonów Rulony to zjawisko losowe, czy jakiś dobry znak (np. że zaniedbywany skręt powoli dochodzi do siebie)?
Stary 2013-06-21, 13:42   #4130
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
dzięki

w ogóle któraś, chyba Limone szukała odżywki silikonowej bez protein - a może ta nowa wersja Joanny arganowej?
Ja szukam.
Patrzyłam dziś na nią i nie wiem. No nie wiem. Nie mogę się zdecydować.
Dlatego tylko Ziaję b/s kupiłam.

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41425696]
Spuszyło mnie po tym oleju z pestek wingron. Za to pojawiło się kilka rulonów Rulony to zjawisko losowe, czy jakiś dobry znak (np. że zaniedbywany skręt powoli dochodzi do siebie)?[/QUOTE]

Ja, jak mi się pojawią, to zwykle mam je co mycie, o ile włosy pozostają ładnie nawilżone.
Ostatnio kiepsko u mnie z rulonami. Wiecznie mam siano na głowie.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:00   #4131
nafiyqa
Zakorzenienie

Say, uzylam w koncu maski Bingo od Ciebie, wiec pisze
Po myciu przecietnie, ale za to fajna jest przed myciem do tuningu

Poza tym denkuje ostatnio az wiory leca
Skonczylam odzywki: Artiste i Alverde do blond, kuracje Alverde.
Na jedno uzycie zostalo mi Sesy, Isany babassu (w koncu!!!), Fructis Oleo, niacynamidu i szamponu Ziaja.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:01   #4132
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Łosoś się robi

to prawda też tego nie lubię, przecież tu nie chodzi o to by kogoś urazic, ale by sprawić żeby efekt końcowy był lepszy, więc nie rozumiem takiego obrazania..
ale z niektórymi bardzo trudno się dogadac...
Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
masakra, ja w ten upał tobiłam turbo, lało się ze mni niemiłosiernie.....
Cytat:
To podkradaj i daj znać jak się spisuje a Ty czego na końce używasz?
ok

teraz tego serum z GP
Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
karmazynie, jak coś to na balkonetka.pl mam nowe foty szukaj mnie pod takim nickiem jak tutaj.
dzięki ze o mnie pamiętałaś, lece szukac !

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:09   #4133
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Ja szukam.
Patrzyłam dziś na nią i nie wiem. No nie wiem. Nie mogę się zdecydować.
Dlatego tylko Ziaję b/s kupiłam.
no właśnie dzisiaj znalazłam próbkę w łazience, bo mama gdzieś dostała i od razu mi się przypomniało

Stary 2013-06-21, 14:12   #4134
Pani_Herbatka
Rozeznanie

2 ścisłe= 8-10 egzaminów w sesji. Zaliczeń nie liczę. To, co da radę, zdaję teraz, z 2 pójdą na wrzesień.

Na poprawę humoru- myślę, które maski zdenkować, coby wszystkiego do domu nie taszczyć
Stary 2013-06-21, 14:22   #4135
karmazynka99
Zakorzenienie

ver masz za☠☠☠iste cycki

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:41   #4136
meeedzik
Zakorzenienie

Karmazynko a wcześniej jakich zabezpieczaczy używałaś? masz jakieś porównanie? Ja z tego chi jestem zadowolona i chyba jemy najwierniejsza pozostanę
Stary 2013-06-21, 14:48   #4137
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Wróciłam. Muszę się czymś zająć, żeby nie myśleć o tym, czy i ile błędów popełniłam.
Dzięki za wszystkie kciuki, teraz się niecierpliwię do jutrzejszego ogłoszenia wyników.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:51   #4138
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:

Mam jeszcze w domu takie serum z Joaśki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ki-wlosow.html
Skład : aqua, cyclopentasiloxane,isopro pyl myristate, dimethiconol, propylene glycol, cyclohexasiloxane, polyquaternium-37, phenyl trimethicone, propylene glycol dicaprylate/dicaprate, argania spinosa kernel oil, polyquaternium-10, panthenol, hydroxyethylcellulose, ppg-1, trideceth-6, disodium edta, triethanolamine, parfum, amyl cinnamal, hexyl cinnamal, limonene, dmdm hydantoin, methylchloroisothiazolino ne, methylisothiazolinone, ci:19140, ci: 17200
Wygląda ładnie, oprócz lżejszych zabezpieczaczy ma też ciężki.

Chyba kiedyś wypróbuję

Dziewczyny, poradźcie mi gdzie kupić/wydębnić kartony? Potrzebuję maksymalnie 4 (wyprowadzka), a co podejdę do sklepu to "nie mamy, nie dajemy"

I jadę na ten egzamin
Stary 2013-06-21, 15:01   #4139
versatille
Zakorzenienie

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41425696]Ver, za późno napisałaś, ja olej trzymam tylko godzinę [/QUOTE]
To następnym razem
Cytat:
ver masz za☠☠☠iste cycki
Znalazłaś
Mam jeszcze jeden stanik do dodania i strój kąpielowy, ale na razie mi się nie spieszy

Co do denkowania..
Mi zostało maski Alterra na jedno użycie (albo i pół użycia), poza tym mam mało ruskiej maski jajecznej, dwóch szamponów Naturii, oleju rycynowego, maski Gloria i Bingacza z Shea
Będę się czuć goła jak mi tyle kosmetyków ubędzie

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 15:02   #4140
meeedzik
Zakorzenienie

Halb na pewno będzie dobrze
Kaś dziękuję
A co do kartonów, to nie możesz wziąć z jakichś supermarketów? wiem, że nieraz jak potrzebowałam na wyjazd do Niemiec to brałam a kupić można w sklepach po 5zł czy po 2,50zł jakoś po 5-6 zł są, albo w pepco brico marche :0

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości