Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 11:54   #901
20160901857
Konto usunięte

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

W różowej mam.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 11:54   #902
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
On zadzwonił i zaczął kręcić, że on właściwie nie wie. Rozumiecie, po tym wszystkim jeszcze JA miałam jego przekonywać!Olała m. Rozsądek od dawna mi mówił, że nie ma dla nas szans po tym wszystkim, co się wydarzyło. Zresztą jak mam być z kimś, kto na stwierdzenie, że bardzo mnie skrzywdził mówi ze świętym oburzeniem: "Jak to, kiedy, co masz na myśli"?
I słusznie. Bawcie się dobrze na wakacjach
Stary 2013-06-21, 11:57   #903
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
W różowej mam.
To spróbuj: sms o treści NIE na numer 8013
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 11:59   #904
Motyl86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vesania92 Pokaż wiadomość
Chyba nie wytrzymam

Godzina 8 rano budzi mnie sms od "nieznanego" (bo usunęłam) ale rónocześnie znanego na pamieć numeru o treści "Tęsknię za Tobą..."

PO CO???? JA SIE PYTAM PO CO??? kiedy każdego dnia staram się żyć na nowo, on musi mi to rozwalić jednym smsem.

Póki co ciezko, ale ciezko ale juz dwie godziny dałąm rade wytrzymać że zeby nic nie odpisać.. Jak myslicie? Jak sie zachowac? Odpisac ze ja tez bardzo za nim tesknie? Czy pokazac mu ze nie?
A jak długo nie mieliście kontaktu od rozstania?
Motyl86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:00   #905
20160901857
Konto usunięte

skorzystam i mam nadzieję, że zadziała, bo naprawdę mam już dość tego spamu codziennego Ech, pewnie powiecie, że chamska jestem, a ja zwyczajnie chcę się już ostatecznie odciąć od niego...
Stary 2013-06-21, 12:02   #906
Motyl86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vesania92 Pokaż wiadomość
Nie tęskni szczerze i ja to WIEM

Dlatego też nie odpisze... Dzieki dziewczyny
Albo możesz napisać: no dobrze tęsknisz i co z tego?
Motyl86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:07   #907
Talisa
Raczkowanie

Hej
Kolejny beznadziejny dzień u mnie... Eks cały czas jest w naszym mieszkaniu. Czekam aż pojedzie do rodziców, a jak nie, to sama pojadę, byleby tylko go nie oglądać...
Talisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:10   #908
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Motyl86 Pokaż wiadomość
Albo możesz napisać: no dobrze tęsknisz i co z tego?
Ja myślę, że nie powinna pisać, bo tylko podbije mu ego, doprowadzi do słownej przepychanki, wymiany kolejnych smsów, a potem znowu będzie płakać.

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Talisa Pokaż wiadomość
Hej
Kolejny beznadziejny dzień u mnie... Eks cały czas jest w naszym mieszkaniu. Czekam aż pojedzie do rodziców, a jak nie, to sama pojadę, byleby tylko go nie oglądać...
A kiedy on się wyprowadzi?
Stary 2013-06-21, 12:10   #909
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Hej
naprawde Ci wspolczuje tej męki, ale paradoksalnie to Cie wzmocni bo i tak jestes silna bedac tam z nim
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:19   #910
Talisa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość

A kiedy on się wyprowadzi?
Też bym chciała wiedzieć. Póki co on mnie zbywa, bo ma nadzieję, że jeszcze mi się odwidzi i do niego wrócę. Ale nie zamierzam się na niego oglądać, sama też mogę się wyprowadzić (mieszkanie jest wynajmowane). Trochę z tym kłopotu, ale jaki spokój później...
Talisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 12:56   #911
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Trzymaj się Może najlepiej przenieś się na kilka dni do rodziców, żeby odetchnąć?

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
I słusznie. Bawcie się dobrze na wakacjach
Dzięki Równo za 2 miesiące wyjeżdżamy Nigdy bym nie pomyślała, że jeszcze kiedyś zaliczę babski wyjazd, heh.

Ale dzisiaj zaduch Włączyłam wiatrak, ale niewiele pomaga.
Stary 2013-06-21, 13:43   #912
Vesania92
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Motyl86 Pokaż wiadomość
A jak długo nie mieliście kontaktu od rozstania?
U nas to wyglądało tak, ze się rozstaliśmy ale dwa tygodnie jeszcze ze sobą mieszkaliśmy
Dopiero w sobotę się wyprowadziłam, od tamtego czasu raz w niedzielę do niego napisałam jak bardzo go nienawidzę, potem cisza, czyli w sumie dopiero minął 3 czy tam 4 dzien ciszy... Korci strasznie, żeby odpowiedzieć, ale to nie ma sensu.
Vesania92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:34   #913
Adriana684
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
mojego eks wogole nie obchodze. czy jestem z kims czy nie czy radze soebie bez niego to mu wisi i powiewa wyszedl i tyle go bylo...

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

ech wlasnie na FB zobaczylam komentarze eks pod postami wspolnych znajomych. serce zawaliło przez chwile.......

Ja mojego też nie. Co więcej zaraz po rozstaniu jak go błagałam, żeby wrócił, to namawiał mnie żebym się umawiała i że 'szybko kogoś nowego, lepszego znajdę' ...
I'm ready !
Adriana684 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:41   #914
kobieta_wamp
Wtajemniczenie

No ja mam kryzys dziewczyny. Przepraszam, że tak wciskam się z marszu
Moja historia jest długa i zakręcona, ale w skrócie - byłam z gościem ponad 4 lata. Znosiłam jego wszelkie akcje, aż w końcu powiedziałam dosyć. Zakończyłam ten związek, żeby później po 0,5 roku ponownie spróbować. Nie wyszło, zerwałam ponownie i tak jest do dzisiaj (minęło 9 miesięcy). Czy żałuje? W sytuacji kryzysowej tak, ale wiem, że słusznie zrobiłam, tylko musi minąć jakiś czas żebym mogła się o tym przekonać.
Tylko te sytuacje kryzysowe coraz częściej się pojawiają. Nie umiem sobie z nimi poradzić. Chce już o tym wszystkim zapomnieć, ogarnąć się, otworzyć na innych facetów. Nawet spotykałam się już z nowym gościem, ale nie wyszło, bo jak bumerang myślami wracam do mnie ex. Nie wiem już co mam zrobić. Nie mamy ze sobą kontaktu, a i tak myślę o nim.. Czuje się beznadziejnie :/ Potrzebuje mocnego kopa!
Stary 2013-06-21, 16:33   #915
Onnaa88
BAN stały

W pracy sie jakiś dzisiaj mijalismy,na moje to chodzi zepulismy to na samym początku.Napisał mi dzisiaj żebym przyjechała 30 km od miejsca mojego zamieszkania i ze jutro ktoś tam z jego znajomych mnie odwiezie.Domek ma wykupiony do niedzieli.Wiec napisałam mu,ze sie wycofuje.Do jutra by miał mnie a na sobotę kogos innego na pewno.Wiec ja dziękuje za takie coś.Wczesnie ustalismy,ze pojedziemy razem na działkę,a on nagle nad jakimś jeziorem jest.Nie będę zmieniać planow dla niego i ja jadę jutro na działkę nie będę biegać tez do niego bo on napisał.Napisałam,ze sie wycofuje z tego mam to gdzies.Pocierpie i mi przejdzie.Napisałam tez mu,ze dzisiaj ja jutro inna ze ja sie od tego odcinam.Nie będę naiwna i głupia.Bo byłam i tak,ze poszłam z nim do łóżka.Skoro nie chce ze mną jechać na działkę a wcześniej tak ustalalismy to ja nie będę do niego biegła i jechała taki kawał żeby mógł mnie bzyknac,powiedzieć jutro nara i wieczorem mieć inna to to co nie ! :/
Na rozumiem,ze związek bez zobowiązań to można mieć kogo sie chce,ale ja takiego czegoś nie uznaje.Jutro by mi powiedział wiesz musisz juz jechać.Głupi koleś,głupia ja :/
Cały dzień sie widzieliśmy w pracy,niech zacznie latać trochę za mną,i zateskni to ile można
I to ja będę rozdawać karty,i jak coś planowaliśmy to nie będę biec do niego bo nagle on gdzieś indziej jest bo to śmieszne dla mnie

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2013-06-21 o 16:56
Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 17:04   #916
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Melduję, że jednak nie zeszłam się z byłym Nie potrafiłam do końca podjąć decyzji, ale jednak (po rozmowie z koleżanką) bardziej się skłaniałam ku opcji, że to nie ma sensu. On zadzwonił i zaczął kręcić, że on właściwie nie wie. Rozumiecie, po tym wszystkim jeszcze JA miałam jego przekonywać!Olała m. Rozsądek od dawna mi mówił, że nie ma dla nas szans po tym wszystkim, co się wydarzyło. Zresztą jak mam być z kimś, kto na stwierdzenie, że bardzo mnie skrzywdził mówi ze świętym oburzeniem: "Jak to, kiedy, co masz na myśli"?

Jest mi smutno, jasne, ale nieporównywalnie mniej niż zaraz po rozstaniu. Wiem, że podjęłam dobrą decyzję Powrót byłby ulgą na chwilę, ale w efekcie i tak dalszą stratą czasu, wspólnym męczeniem

Dziś rezerwuję wakacje z przyjaciółką, oficjalnie idę do przodu i zaczynam żyć własnym życiem, bez niego Najbardziej chciałabym wypracować w sobie przeświadczenie, że nie potrzebuję związku do szczęścia, ale na razie nie jestem jeszcze na tym poziomie
bardzo dobrze!
zejścia czesto są własnie po to,by sobie ulżyć,że się nei jest samemu,ale Ty postąpiałas,jak prawdziwa twarda kobieta! gratulacje,będziesz szczęśliwa

aaaaa.... ja sobie dziś jadę na wieś z trzema koleżankami
posiedzimy tam do niedzieli,oderwę się trochę od miasta i duchoty!

a jeszcze jeśli ktoś lubi muzykę,to polecam kolejną piosenkę tekst jest boski,polecam przeczytanie sobie tłumaczenia,jak ktoś nie wyłapuje http://www.tekstowo.pl/piosenka,chri...a,fighter.html

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
To się idzie na policję i się informuje, że ktoś nas nęka
nie polecam takich zachowań

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 17:58   #917
czaroownica87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To całkiem typowe

Uważaj na Wasze obecne zachowania, bo będąc w związku bez związku nie skłonisz go do powrotu, skoro może mieć i wolność, i Ciebie.
sęk w tym, że nie chcę go wcale skłonić do powrotu bo wiem, że i tak nam nie wyjdzie (zbyt duże różnice światopoglądowe i innr, które w dłuższym okresie czasu jednak zbyt mocno dają o sobie znać). Po prostu miałam potrzebę i wypełniłam ją choć skłamię mówiąc, że nie zmieniły się nasze stosunki od tamtej pory... Wcześniej unikaliśmy się, teraz nawet rozmawiamy czasem, ale i tak każdy żyje po swojemu (na razie jeszcze mieszkając razem co akurat bardzo chciałabym już zmienić)

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
No mnie boli bo mieliśmy tyle planów, po to tyle pracowałam cały maj i czerwiec (tak to pół etatu mi starczało) właśnie żeby mieć na tydzień w góry, mieliśmy też do Wiednia jechać i nad morze do rodziny. A jak pytam znajomych to każdy coś tam ma, jeden jedzie tu, drugi nie może, nie w te wakacje, trzeci znowu coś i lipa.
Ech, uwierz mi, że Cię rozumiem, mam to samo ale nic już nie poradzimy, trzeba jakoś sobie zorganizować ten czas. Chyba pozostaje nam zostać w swoim mieście i jakoś próbować ciekawie spędzić ten czas... co mnie akurat jakoś specjalnie nie cieszy bo nie mam kompletnie pomysłu

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
Mój to dwa tygodnie po rozstaniu statusu ze mną nie zmienił bo uważał, że nie chcę żeby ktoś do mnie pisał i żebym sobie z kimś życie nowym układała poszłam po rozum do głowy, nadzieje wyrzuciłam i sama go zmieniłam.

I nie wchodź więcej na jego profil, nie psuj sobie humorku.
Dokładnie, nie ma co wchodzić i się zadręczać. Mój zmienił status w dniu zerwania (jakby to było najważniejsze) co mnie bardzo zdziwiło bo nie jest jakimś maniakiem fejsbukowym... tyle, że jakoś ukrył tę wiadomość przed znajomymi, a ja to zauważyłam wchodząc na jego profil
Stary 2013-06-21, 18:20   #918
impressive20
Raczkowanie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez Wiktoria30 Pokaż wiadomość
Petrycja - ja jestem z Warszawy, jeśli masz ochotę to serio możesz się ze mną zabrać

Płacę 990 zł za tydzień. Ja znalazłam ulotkę u siebie w skrzynce. Wyjazd jest z Warszawy, są jeszcze miejsca więc jeśli masz ochotę to zapraszam, mi też przy okazji będzie raźniej
Ja jestem z dolnego śląska a powiedz mi czy to nad morzem jest i normalnie można skorzystać z fitness w cenie pobytu? To nieglupie..

Ja mam zaplanowany wypoczynek do mielna jadę z przyjaciółka ale myślę na przyszłość żeby na jakieś spa pojechać.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
W pracy sie jakiś dzisiaj mijalismy,na moje to chodzi zepulismy to na samym początku.Napisał mi dzisiaj żebym przyjechała 30 km od miejsca mojego zamieszkania i ze jutro ktoś tam z jego znajomych mnie odwiezie.Domek ma wykupiony do niedzieli.Wiec napisałam mu,ze sie wycofuje.Do jutra by miał mnie a na sobotę kogos innego na pewno.Wiec ja dziękuje za takie coś.Wczesnie ustalismy,ze pojedziemy razem na działkę,a on nagle nad jakimś jeziorem jest.Nie będę zmieniać planow dla niego i ja jadę jutro na działkę nie będę biegać tez do niego bo on napisał.Napisałam,ze sie wycofuje z tego mam to gdzies.Pocierpie i mi przejdzie.Napisałam tez mu,ze dzisiaj ja jutro inna ze ja sie od tego odcinam.Nie będę naiwna i głupia.Bo byłam i tak,ze poszłam z nim do łóżka.Skoro nie chce ze mną jechać na działkę a wcześniej tak ustalalismy to ja nie będę do niego biegła i jechała taki kawał żeby mógł mnie bzyknac,powiedzieć jutro nara i wieczorem mieć inna to to co nie ! :/
Na rozumiem,ze związek bez zobowiązań to można mieć kogo sie chce,ale ja takiego czegoś nie uznaje.Jutro by mi powiedział wiesz musisz juz jechać.Głupi koleś,głupia ja :/
Cały dzień sie widzieliśmy w pracy,niech zacznie latać trochę za mną,i zateskni to ile można
I to ja będę rozdawać karty,i jak coś planowaliśmy to nie będę biec do niego bo nagle on gdzieś indziej jest bo to śmieszne dla mnie
Facetom zawsze pasuje seks bez zobowiązań , mój eks jak miał dziewczyne to ze mną się spotykał na wyglupy ..nie wiedziałam wogóle ze on z laską jest sporo czasu jak się w☠☠☠☠ilam to mnie przepraszal to taki pacan ze jak prosilam żeby się nie odzywał to on dalej swoje ...teraz to ja rządze i mam go w d...pie. Z czasem się przekonałam że go nie kocham to głupie dziecko a nie facet. Mam nadzieję że spotkam wreszcie faceta bo dużych dzieci mam dość...mam dość leni smierdzacych, nudziarzy,oszustów ...chce faceta z klasą.

Stary 2013-06-21, 18:38   #919
Onnaa88
BAN stały

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez impressive20 Pokaż wiadomość
Ja jestem z dolnego śląska a powiedz mi czy to nad morzem jest i normalnie można skorzystać z fitness w cenie pobytu? To nieglupie..

Ja mam zaplanowany wypoczynek do mielna jadę z przyjaciółka ale myślę na przyszłość żeby na jakieś spa pojechać.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Facetom zawsze pasuje seks bez zobowiązań , mój eks jak miał dziewczyne to ze mną się spotykał na wyglupy ..nie wiedziałam wogóle ze on z laską jest sporo czasu jak się w☠☠☠☠ilam to mnie przepraszal to taki pacan ze jak prosilam żeby się nie odzywał to on dalej swoje ...teraz to ja rządze i mam go w d...pie. Z czasem się przekonałam że go nie kocham to głupie dziecko a nie facet. Mam nadzieję że spotkam wreszcie faceta bo dużych dzieci mam dość...mam dość leni smierdzacych, nudziarzy,oszustów ...chce faceta z klasą.

I jak tu komuś zaufać?
Dobrze jednak ja robię,że nikomu nie ufam nie dam rady ja za dużo się już naoglądałam,i nasłuchałam
Wszędzie otacza mnie zdrada,jeden na dyskotece łapał mnie za tyłek pózniej okazało się,że ma dziewczynę oczywiście się przyznał.I mówił,że nic złego nie robimy bo tańczymy tylko ale o te obmacywanki to już chyba zapomniał
Następny w pracy gada o seksie,obmacuje mająć żonę i dwójkę dzieci oczywiście tylko mnie.Kolejny ma dziecko a zdradza,następny zdradził moją koleżankę,kolejny zostawił dziewczynę w 5 miesiącu ciąży dla innej koleżanki.Mój były mnie jedynie nie zdradził,a byłam z nim 8 lat.Teraz każdy po przejściach i dlatego nie da się już nikomu zaufać
Pewnie jest tak,że jak ja nie przyjechałam to zadzwonił po inną
Znam ten wałek doskonale u facetów aż mnie mdli na samą myśl i takie zauroczenie moment i mi przejdzie haha
Byle w pracy nie gadał,że nas coś łączyło i wtedy było by ok

Edytowane przez Onnaa88
Czas edycji: 2013-06-21 o 18:44
Stary 2013-06-21, 18:42   #920
impressive20
Raczkowanie

Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

https://www.youtube.com/watch?v=XGTP...e_gdata_player

Jest piękna
Stary 2013-06-21, 18:47   #921
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję że spotkam wreszcie faceta bo dużych dzieci mam dość...mam dość leni smierdzacych, nudziarzy,oszustów ...chce faceta z klasą.
Również czekam na fajnego, ciepłego, MĘSKIEGO faceta

Cytat:
I jak tu komuś zaufać?
Dobrze jednak ja robię,że nikomu nie ufam nie dam rady ja za dużo się już naoglądałam,i nasłuchałam
Nie można tak podchodzić, bo jednak jest bardzo wielu facetów, którzy nie zdradzają. Wokół mnie są same takie pary: ci, którzy się rozeszli zawsze mieli inny powód niż zdrada. Inna rzecz, że niektórzy są "mocni w gębie" i mają naturę flirciarza, co niekoniecznie przekłada się na czyny. Sama taka byłam, flirtować lubiłam, ale nigdy nikogo nie zdradziłam i nie miałam takiej ochoty To, że jakiś żonaty facet w pracy jakoś Cię zaczepi niekoniecznie oznacza, że ma ochotę na romans.
Stary 2013-06-21, 18:59   #922
Onnaa88
BAN stały

Cytat:
Również czekam na fajnego, ciepłego, MĘSKIEGO faceta

Nie można tak podchodzić, bo jednak jest bardzo wielu facetów, którzy nie zdradzają. Wokół mnie są same takie pary: ci, którzy się rozeszli zawsze mieli inny powód niż zdrada. Inna rzecz, że niektórzy są "mocni w gębie" i mają naturę flirciarza, co niekoniecznie przekłada się na czyny. Sama taka byłam, flirtować lubiłam, ale nigdy nikogo nie zdradziłam i nie miałam takiej ochoty To, że jakiś żonaty facet w pracy jakoś Cię zaczepi niekoniecznie oznacza, że ma ochotę na romans.
Ja do siebie przyciągam bardzo skąplikowanych facetów,przy których jest zawsze wianuszek kobiet.W sekundę mogą mieć inną,gdy ja tylko moment zawachania będę miała bo żaden nie zrozumie,że ciężko mi zaufać i też nie każdemu chce się starać o mnie.Znowu Ci mniej atrakcyjni to ledwo ze mną pogadają,a już się zakochują dlatego takich unikam.No nic mam ciężki charakter jestem po dużych przejściach byłam w toksycznej relacji z facetem 8 lat ciągłe powroty,wyzwiska,raz nawet rękę na mnie podniósł to teraz w takie podobne relacje wchodzę głupia ja.Nie każdy może być szczęśliwy na to wygląda.
Stary 2013-06-21, 19:00   #923
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Adriana684 Pokaż wiadomość
Ja mojego też nie. Co więcej zaraz po rozstaniu jak go błagałam, żeby wrócił, to namawiał mnie żebym się umawiała i że 'szybko kogoś nowego, lepszego znajdę' ...
nic dodac nic ująć, buce i tyle
Stary 2013-06-21, 19:06   #924
Wiktoria30
Raczkowanie

Cytat:

.
To jest jakiś ośrodek na białostocczyźnie. Zajęcia fitness odbywają się dwa razy dziennie. W programie jest aqua aerobic, nordic walking, konsultacje z dietetykiem, wycieczki piesze i rowerowe, pobyt w aquaparku i jakieś dwie wycieczki
Wiktoria30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:07   #925
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
bardzo dobrze!
zejścia czesto są własnie po to,by sobie ulżyć,że się nei jest samemu,ale Ty postąpiałas,jak prawdziwa twarda kobieta! gratulacje,będziesz szczęśliwa

aaaaa.... ja sobie dziś jadę na wieś z trzema koleżankami
posiedzimy tam do niedzieli,oderwę się trochę od miasta i duchoty!

a jeszcze jeśli ktoś lubi muzykę,to polecam kolejną piosenkę tekst jest boski,polecam przeczytanie sobie tłumaczenia,jak ktoś nie wyłapuje http://www.tekstowo.pl/piosenka,chri...a,fighter.html

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

nie polecam takich zachowań

Czemu? Miałabym znosić to, że ktoś mi nie daje spokoju, nęka mnie?
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:22   #926
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wiktoria30 Pokaż wiadomość
To jest jakiś ośrodek na białostocczyźnie. Zajęcia fitness odbywają się dwa razy dziennie. W programie jest aqua aerobic, nordic walking, konsultacje z dietetykiem, wycieczki piesze i rowerowe, pobyt w aquaparku i jakieś dwie wycieczki
ooo to mój region mieszkam w Bialymstoku
Stary 2013-06-21, 19:30   #927
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Najbardziej chciałabym wypracować w sobie przeświadczenie, że nie potrzebuję związku do szczęścia, ale na razie nie jestem jeszcze na tym poziomie
oo ja tez, bardzo! przez ostatnie 11 lat bylam sama najdluzej przez pol roku, ja po prostu nie umiem byc sama...

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:35   #928
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
oo ja tez, bardzo! przez ostatnie 11 lat bylam sama najdluzej przez pol roku, ja po prostu nie umiem byc sama...
mi sie udało, umiem i lubie byc nie w zwiazku to powiew niezależnosci i wolnosci ZYcze wam tego abyscie to poczuly
Stary 2013-06-21, 19:35   #929
yoona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobieta_wamp Pokaż wiadomość
No ja mam kryzys dziewczyny. Przepraszam, że tak wciskam się z marszu
Moja historia jest długa i zakręcona, ale w skrócie - byłam z gościem ponad 4 lata. Znosiłam jego wszelkie akcje, aż w końcu powiedziałam dosyć. Zakończyłam ten związek, żeby później po 0,5 roku ponownie spróbować. Nie wyszło, zerwałam ponownie i tak jest do dzisiaj (minęło 9 miesięcy). Czy żałuje? W sytuacji kryzysowej tak, ale wiem, że słusznie zrobiłam, tylko musi minąć jakiś czas żebym mogła się o tym przekonać.
Tylko te sytuacje kryzysowe coraz częściej się pojawiają. Nie umiem sobie z nimi poradzić. Chce już o tym wszystkim zapomnieć, ogarnąć się, otworzyć na innych facetów. Nawet spotykałam się już z nowym gościem, ale nie wyszło, bo jak bumerang myślami wracam do mnie ex. Nie wiem już co mam zrobić. Nie mamy ze sobą kontaktu, a i tak myślę o nim.. Czuje się beznadziejnie :/ Potrzebuje mocnego kopa!
mam identyczna historie. tylko ze za drugim razem to w sumie on zostawil mnie.

mam kilka ostatnich dni okropny kryzys, mega dol, nie umiem sobie pomoc

Blogowy świat

Edytowane przez yoona
Czas edycji: 2013-06-21 o 19:43
yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 19:37   #930
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Ja do siebie przyciągam bardzo skąplikowanych facetów,przy których jest zawsze wianuszek kobiet.W sekundę mogą mieć inną,gdy ja tylko moment zawachania będę miała bo żaden nie zrozumie,że ciężko mi zaufać i też nie każdemu chce się starać o mnie.Znowu Ci mniej atrakcyjni to ledwo ze mną pogadają,a już się zakochują dlatego takich unikam.No nic mam ciężki charakter jestem po dużych przejściach byłam w toksycznej relacji z facetem 8 lat ciągłe powroty,wyzwiska,raz nawet rękę na mnie podniósł to teraz w takie podobne relacje wchodzę głupia ja.Nie każdy może być szczęśliwy na to wygląda.
Wiesz co, wydaje mi się, że źle do tego podchodzisz. Tak najłatwiej, pozbyć się odpowiedzialności: "niektórzy nie mogą być szczęśliwi", "w takie relacje wchodzę, głupia ja". Piszesz tak, jakby to, co Cię spotyka nie miało nic wspólnego z Tobą i z Twoimi decyzjami. A tak nie jest. Byłaś w takiej relacji, bo nic z tym nie zrobiłaś, dajesz się bzykać i olewać, pozwalasz na brak szacunku - to wszystko są TWOJE decyzje i konsekwencje Twoich wyborów. Nie wiem dlaczego tak jest, przepracuj to, bo inaczej zawsze będzie źle. Ale to tylko od Ciebie zależy w jakim związku będziesz Powodzenia

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
Ja umiem, byłam sama przez prawie całe dorosłe życie, ale po prostu nie chcę. Niestety, w mojej wizji udanego życia po prostu musi być fajny związek

Marycha - tak, bycie singlem ma mnóstwo plusów, ale dla mnie bycie w związku jednak o wiele więcej. Gdybym miała wybierać to na pewno wybiorę związek. Co nie zmienia faktu, że jak jestem sama, to też potrafię zobaczyć plusy tej sytuacji.

Edytowane przez Naomi21
Czas edycji: 2013-06-21 o 19:39
Naomi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości