|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Ale się wkurzyłam
wyszła nam niedopłata za wodę, przyjdzie jeszcze za prąd, a no i czynsz wzrósłNo to sobie poszłam na usg dopplerowskie
|
#183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
![]() Cytat:
A teraz uciekam miłej nocki |
||
|
|
|
#184 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#185 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba ze komuś zakosze jak ty ![]() Cytat:
smrodasy![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41432255]Iwonko ma małe cukry mój synus ale na razie nie włączyli mu glukozy. Przekleta moja cukrzyca:\ pewnie dlatego ciągle biedactwo śpi. Ale reszta ok, odjeli punkty za kolor skóry po minucie i słabsze napięcie miesniowe, co jest ponoć u wczesniakow normalne. Ale oddycha sam i nie jest do niczego podpiety na szczęście. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Kurcze martwię sie tymi małymi cukrami u dzieci po porodzie, Tari synek tez tak miał Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41431639]Dziękuję Dziewczynki za gratulacje ![]() Malinka i Tobie gratuluję porodu!!!! Ja leze i cierpię, rana ciągnie, macica sie obkurcza i boli. Ale to nic, najważniejszy jest nasz Mały Skarbeniek. Niestety dziś go nie zobaczę, jutro jak wstane to od razu do niego pójdę. Nasze życie nabrało na powrót sensu, nawet ten ból ma sens. Sama cc to pikus, teraz boli, no ale co zrobić. Tz robił zdjęcia Małego, jest idealny, jutro Wam pośle, dzisiaj nie mam sily. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Czekam z niecierpliwością na fotkę twojego przystojniaka
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Witam się w nowym wąteczku
jaaaaa 3 godzinki mnie nie było i tyle nadrabiania![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
jezeli to nie są przepowiadacze to ja nie chce rodzic
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41432255]Iwonko ma małe cukry mój synus
ale na razie nie włączyli mu glukozy. Przekleta moja cukrzyca:\ pewnie dlatego ciągle biedactwo śpi. Ale reszta ok, odjeli punkty za kolor skóry po minucie i słabsze napięcie miesniowe, co jest ponoć u wczesniakow normalne. Ale oddycha sam i nie jest do niczego podpiety na szczęście. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Maly twardziel kochany!!!z dnia na dzien bedzie lepiej. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a było zdjecie Lilianki? Czy ominęlam ?
|
|
#190 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
A co sie dzieje sie??
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Nie bylo
|
|
#191 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Wywalilam żale o ginie Tż, nakarmilam Go i sie polozylam.
Jakas burza chyba zmierza znowu. A komarow mam tony...moze by je sprzedawac ? PERSE czyli Artus w inkubatorku jest? Dobrze ze sam oddycha, podkarmisz Go i bedzie rosl jak na drozdzach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Mowie Wam juz dobranoc bo mnie muli. Dobrej i chlodnej nocy Wam zycze. Paaa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
boli mega miesiaczkowo i do tego czuje jak mała mi tam sie rusza przy szyjce, nie wiem juz czy siedziec czy chodzic ale skurczyka chyba nie ma przy tym ani jednego
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie bylo zdjec Lili. Moze jutro sie uda.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#195 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Sammi pisałam że nie położna a teraz by było jak znalazł, a na porodach byłam i wspominam b.fajnie, teraz mnie czeka ale z innej strony
z obserwacji mogę dodać dla tych dziewczyn co mają długie włosy o gumce lub opasce jakiejś, i szminka do ust nawilżająca bo się oddycha przez usta i potem są suche jak wiór, niby głupotki takie ale warto mieć. Nad Lbn wielka burza ale ja daleka od porodu jestem w sensie gówniara jeszcze 7 tyg
|
|
|
|
#196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII
Cytat:
Mnie mala tez gmera tam na dole az mnie czasem zgina. Zamiast glowy to pewnie rece tam cisnie ![]() A wiesz na jutro moze sie szykowac porodzik
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzisz?
|
|
|
|
|
#198 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja czekam na ten obiecany opis porodu Małgosia
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie w miarę chłodno bo upał pewnie wszystkim doskwiera
![]() Próbowałam Was ponadrabiać i takie niespodzianki po drodze [B]Dziewczyny gratuluje dzieciaczków i łatwych porodów [B]Trzymam kciuki za następne[B]Teraz to juz poleci z górki i codziennie bedziemy kogos witać ![]() Najlepszego z okazji urodzin i gratulacje z okazji 5 rocznicy ![]() Lece Was nadrabiac dalej. Niestety nie moge byc z Wami jeszcze na stałe bo cały czas w robocie a wieczorami zazwyczaj padam na twarz ![]() Trzymajcie sie zatem a ja trzymam kciuki za wizyty, porody itd ... |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
nie rodze, jak juz to dopiero w niedziele
![]() Zuzka sie bawi srubokretami, ale niech da spokoj ja chcialam zobaczyc kabaret |
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
nie, na moje urodziny
a dzien ojca przy okazji
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
O retyy jak mnie muli spanie przez te deszcze
idę się myć i w kimę. Pewnie przez to, że się wcześnie położę będę miała ze 3 wycieczki na siku. Cóż... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#204 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadrabiam...
Perse ![]() Młody po pierwszej kąpieli w wiaderku ) Generalnie osobiście bardzo polecam I udało mi się rozpakować w 16 części, chyba Czarowniczka mi tak wróżyła? Dziękuję )Dobra idę tworzyć ;p
|
#205 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
![]() Jak mam 3 wycieczki na siku to mówię, że miałam super noc Ja wstaję ok 6 razy w nocy O! Pan Nenin wrócił |
|
|
|
|
#206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
deszcze, a u mnie juz nie padalo chyba z miesiac---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć brzuchatki!!! Ja tylko na chwilkę, bo padam na dziób...
Dziękuję Ci Słoneczko, że mnie szukałaś ![]() Perse, Malinka - gratuluję dzieciaczków - spisałyście się na medal. Spadam do łóżka, może podczytam coś z kom, a jak nie to ponadrabiam jutro paaaaaaaaaaaa ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#208 |
|
Zadomowienie
|
Witam w nowej części
Przeleciałam trochę pobieżnie ale za dużo jak dla mnie żeby nadrobić wszystko, nie dam rady. No więc tak, Oliath i Margosi już gratulowałam,ale jeszcze raz za szybkie i sprawne porody, a dla Malinki i Perse ściski i gratulacje. Cudownie,że tyle już maluszków przyszło na świat Od wczoraj zaczęłam dietę cukrzycową i najadam się na krótko, po godzinie czy dwóch znów jestem głodna,masakra. Zamówiłam sobie słodzik ze stewii (po taniości jest na allegro) żeby móc choć kawy się napić z rana bo niesłodkiej niecierpię. Stopy cały czas masakrycznie spuchnięte,plecy ciągle bolą, kapa też, a po dzisiejsej cytologii dodatkowo szyjka pobolewa i szczypie, bo zrobiono mi ją niedelikatnie i aż kryczałam tam z bólu... Gabrysiu wychodź już,proszę
|
#209 |
|
Zadomowienie
|
Miałam nadrabiać ale nie nadrabiam bo mam mega wkur.wa i nie mogę się na czytaniu skupić:banghead: lepiej położę się już spać.
Dobranoc kochane brzusie, mamusie i dzidziusie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

wyszła nam niedopłata za wodę, przyjdzie jeszcze za prąd, a no i czynsz wzrósł

współczuje
i do tego posmarowałam się środkiem przeciwko swedzeniu bo mnie komary pogryzły i tak bym mogła leżeć godzinami..
chyba ze komuś zakosze jak ty
tylko tam jest mi dobrze 
smrodasy
ale na razie nie włączyli mu glukozy. Przekleta moja cukrzyca:\ pewnie dlatego ciągle biedactwo śpi. Ale reszta ok, odjeli punkty za kolor skóry po minucie i słabsze napięcie miesniowe, co jest ponoć u wczesniakow normalne. Ale oddycha sam i nie jest do niczego podpiety na szczęście. 

a dzien ojca przy okazji
i gratulacje. Cudownie,że tyle już maluszków przyszło na świat