|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Lady, biedny Pietraszko
![]() ![]() Daria mi od wczoraj na dworze dostaje takiej histerii. Jestem pewna że to przez ten upał ![]() Wisienko ciesz się z panieńskiego i zabaw się na całego! (o, zrymowało mi się ![]() Debrah,Nancy, nie zapomnijcie zrobić fotki na spotkaniu ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-21 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Okej, przekonałyście mnie, zostaję! Tylko nie bierzcie moich słów zawsze w negatywny sposób.
![]() Dziękuję za kciuki ![]() ![]() Fewciu kochana, myślę, że to dobry pomysł, by kupić Tulę. Może Blaneczce będzie trochę lżej wtedy, no i od razu też Tobie. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-21 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 | |
Zakorzenienie
|
Jutro jedziemy rano dl neurologa trzymajcie kciuki.
Spadam coś z Tż obejrzec i spac bo narmalnie juz drugi dzień wstaje o 4,30 niunius chce mnie wykończyc plus jeczydło przez upał to ponad moje siły ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() |
#4414 |
Konto usunięte
|
Gojka, ja bym brała pracę w zawodzie. O to w naszym zawodzie trudno, więc skoro się trafia, to nawet się nie zastanawiam
![]() Fewciu, skoro malutka nie trzyma główki porządnie, to bierz z wkładką. Poza tym, czy Blanka waży 7kg? jeśli mniej to tak czy siak wkładka potrzebna. Rany, idę spać. powiem wam, że usypianie dwójki w jednym pokoju jest wyzwaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, 50 stron! Przeciez ja tego nigdy nie ogarne
![]() W przerwie czytania napisze tylko, ze mnie wirus juz opuscil i na szczęśćie Zosie chyba ominie ![]() Upaly daja nam sie we znaki, bo malutka zimnolubna.. dziś sie strasznie meczyla.. na szczescie burza schlodzila troche atmosfere ![]() Nocki nadal mamy tragiczne.. i nie mam juz pomyslu, co zrohic, zeby bylo jak wczesniej.. Aska ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | |
Zakorzenienie
|
Kurde, ja mam schiza, ze lipnie sie odzywiam...
Ale widze, ze nie tylko u mnie takie dlugie przerwy sie czasem zdarzaja ![]() Cytat:
Zloty czlowiek z Ciebie ![]() Oby sie spotkanie udalo! Bez fot sie nie obejdzie ![]() szaja, a jak zwykle Agatke usypiacie? Bajka czy po prostu lezycie z nia? Dzieki za odpowiedzi dot.ubranek ![]() Ktoras pytala o t-shirty? My od kilku dni tez je ubieramy. Troszke denerwujace, ze sie ciagle podwijaja, ale chociaz dziecko ma przewiew. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
Szaja - my też ubieramy ostatnio t-shirty małej. Jutro jedziemy na grilla (w godzinach popołudniowych, tak pewnie gdzieś o 17), to założę jej "maxi dress".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale się stresuję ![]() Cytat:
Super, że zostajesz ![]() i ![]() ![]() po 2 h usypiania Kubuś wreszcie padł, za to nie płakał przy kąpieli ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkam bardzo blisko Solvayu - ostatnio w sobotę jak mi Mała jeść nie chciała to wyszperałam informację na necie, że niby w tych delikatesach eco w solvayu są Holle - pognałam czym prędzej - ale kaszek niet - nie ma ich tam niestety ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do t-shirtów: też tak robimy - ale okropnie mnie wkurza że się rolują. Aktualnie młoda śpi w rozpiętym ![]() ![]() Kąpać dziś nie miałam jak bo Tż nie ma i sama cały dzień siedzę - to sobie przyniosłam miskę z wodą, wzięłam tetrówkę, dziecko na przewijak i tak pieluchą mokrą ją poprzecierałam, z płynem dzieciowym. Chyba to było przyjemne dla niej, a chociaż taka pseudo kąpiel. Sama bym nie zaniosła wanienki. Która lubi koktajl truskawkowy? od kilku dni mam total fazę i blenduję codziennie..właśnie zrobiłam litrowy dzbanek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poczatkowo nie kapalam codziennie, co drugi dzien przecieralam wlasnie na przewijaku. Ale jak upaly sa to kapiel jest obowiazkowa. Spodobalo nam sie wiaderko ![]() Super sprawa, malo szykowania, kapiel szybko trwa (jak np zasiedzimy sie na dworze). Ja tez codziennie sie koktajluje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Zakorzenienie
|
Ja swego czasu chciałam wiaderko, ale odpuściłam bo dostałam wanienke a wiaderko trochę kosztuje. Ale bardzo popieram pomysł, wydaje się super!
Ja też nie kąpałam codziennie, ale odkąd są upały nie wyobrażam sobie inaczej. Ale dziś - siła wyższa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 |
Zakorzenienie
|
Bokeh - niezupełnie.
![]() ![]() Nancy, o widzisz, to ja się nie odzywam... ![]() ![]() Ps. Czy tylko mojemu dziecku nie przeszkadza ten upał? Śpi normalnie, dziś zasnęła nieco po 19... Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-21 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Zakorzenienie
|
Black
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny pojechaliśmy z Małą na działke o 18, ona cała spocona, włosy mokre , kurde na balkon jak wyszliśmy to była już fajna temp., a jak zeszliśmy na dół to ukrop niesamowity. Więc na działce byliśmy może z 10 minut bo tak komary gryzły że masakra.... Truskawek nie ma, może dlatego, że krzewy w tm roku sadzone ![]() Zerwałam zieloną sałatę i koper (nawet go nie sialiśmy, sam się wysiał pewnie), już go zamroziłam. Mąż poszedł na piwo , a ja znowu sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak - korzystam ![]() Wiadomo, bez TZ trudno, ale na pewno lepiej przemyc tetrowka niz wcale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
Aga: to kurdę mógł zostać z Tobą...;/
Ale ja się nie wymądrzam, mój Tż też jeszcze nie wrócił ( jest u rodziców i brata, coś tam z bratem wyczyniają) |
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
Black, gratuluje egzaminu!
Powiedz mi - co myslisz o kosmetykach Bell? Sa teraz w Biedrze: http://www.okazjum.pl/biedronka/gaze...013,16376.html (i nastepne strony) |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41433087]No myśmy wczoraj miały największy upał, dlatego też na zamku Czocha młoda została położona w niszy marmurowej na przewijaku i rozebrana ![]() ![]() Miałam dla Agu duuużo, lubiłam bardzo, część mi została, część wyrzucona -ale normalne, po długim użytkowaniu się porozciągały przy szyi. Ale słowo honoru, miały prawo, bo Agatka np. jak wskoczyła w rozmiar 6-9mcy to chodziła z pół roku w tym. I teraz Dorotce też jakieś dokupię z długim, bo z krótkim mam sporo. Czy wasze dzieci chodzą też tylko w t-shirtach? Dorka teraz tak, przegrzałaby się w body. Fewciu, strasznie mocno Was tulę obie ![]() a jak tam recepta na pepti, bez problemu? dokładnie, ale tylko tych bawełnianych całkiem nie polecam - masakrycznie przy szyi się rozciągnęły, przy Agatce miałam. Ale dostałam kiedyś taki lekko elastyczny, przewiewny jednakże, a nie rozciągnął się, super. ja do roku bez poduszki Najpierw idę do SH, dopiero gdy nie mogę kupić potrzebnej rzeczy, to nowe. No i buty, bielizna - obowiązkowo nowe. Asiu, no tak się zdarza czasem, trudno. Myśmy teraz zapakowali osobno zapasowe klucze, i nosimy przy sobie. Pewnie za późno, ale trzymam ![]() Nie wiem, o co cho, ale zostań ![]() na polu t-shirt w domu pampers Cytat:
![]() Dobranoc ![]() (błyska się ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() Filip za długo dzisiaj spał i mi spaliło nogi ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41424155] Debrah, jak wam w tuli? My na zmianę - tula i nati (wreszcie ![]() ![]() http://img607.imageshack.us/img607/772/1p0z.jpg[/QUOTE] jaki wielkooki kapturek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4433 |
Zakorzenienie
|
tż wrócił.
idę coś czytnę na uczelnię bo niedługo zaacznie się armagedon.. a potem spać. komary mnie gryzą! |
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Black, gratelejszyn egzamu
![]() Zalyczylam od meza desperadosa ![]() ![]() Cos jeszcze chcialam i zapomnialam. Trzymajcie kciuki za jutro, o 9 startujemy z przeprowadzka ![]() Aaaaa, Szajus, moj maz to jest bezbledny, ja nie moge z niego, pokazuje mu wasze zdjecie - Twoje z Agu na plecach - a on "rany, ale juz duza ta dziewczynka, niby mlodsza od Pietraszka ale duzo wieksza!!!" ![]() Dobranoc Lejdis, idziemy sie pakowac dalej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4435 |
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się do tego wracać ale dla tych które nie wiedzą o co ten cały dym to już mówię- tż wkurzył mnie bo wrócił z pracy i jakoś podczas rozmowy wyszło że przez przypadek wyrzuciłam jego serek który kupił wczoraj (był nowy nie otwarty ale wzięłam automatycznie dla psów bo ostatnio mi płakał że mu nie smakuje). A to był nowy a nie ten poprzedni ale skąd mogłam wiedzieć że to jest już nowy? I moja mama jak zobaczyła że cały schowała do swojej lodówki więc ocalał jak się okazało ale powiedział kilka słów za dużo. Stwierdził że poczułam dobrobyt i w dupie mi się poprzewracało skoro wyrzucam dobre jedzenie (serio nie przyglądałam się temu bo myślałam że to ta stara paczka na którą narzekał więc pomyślałam że po co ma leżeć niech psy zjedzą). I wszystko byłoby ok ale skoro mówię mu że automatycznie to zrobiłam i że w życiu dobrego bym nie wyrzuciła a ten dalej swoje że on kupuje ja wyrzucam no to sorry ale nie mamy o czym dyskutować. Bo nie zrobiłam tego specjalnie. Już rozumiecie? Wtedy pisałam w nerwach i pewnie dlatego nie zrozumiale.
#4436 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny Tulowe macie wkładkę dla noworodka? Są tu jeszcze jakieś kruszyny noszone w nosidłach? ![]() Rola matki jest wyczerpująca, co chwilę jest jakiś powód do zmartwienia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale dziękuję za próbę pomocy ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() Black no to elegancko, kolejny egzamin za Tobą ![]() ![]() Debrah-ale bym wypiła takiego koktajla, podziel się, dużo masz ![]() Tak mnie ta CZIKA osłabiła i ćwiczenia z Mel B, że wypiłam redsa ananas coś tam i banię mam ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Ahhh Black i mam ten sam problem co Ty. Julianie się odwidziało jedzenie warzyw łyżeczką. Zaciska tę paszczę i koniec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4438 | ||||
Zakorzenienie
|
o cholera, współczuję nerwów; an szczęście wszystko dobrze się skończyło
Cytat:
![]() ![]() wiem, że Ci nie do smiechu, ale padłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dlatego ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4439 |
Zakorzenienie
|
Nawijko - generalnie różnie, bo podkłady, pudry, cienie i korektory mają słabe, natomiast mają super lakiery, świetne tinty, przyzwoite róże, całkiem okej eyelinery i błyszczyki.
![]() ![]() Z tej gazetki to mi się bardzo podoba depilator i chyba go kupię... Znacie może? |
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Black, masz puder z amilie no nie? Jak sie sprawuje, mialam kiedys z edm i bylam zadowolona ale jestem otwarta na nowosci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:18.