Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 3,85%
Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki 7 13,46%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 19 36,54%
Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci 8 15,38%
Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego 3 5,77%
Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę 3 5,77%
Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi 10 19,23%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-22, 00:13   #2821
beaciakiss
Raczkowanie

GG do beaciakiss
Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
First of all:

Nie mogę oglądać ani słuchać piosenki z Titanica. Bo ryczę. Serio, mam jakąś traumę... Potem mam koszmary w nocy i w ogóle!

Mam dziś szczupły brzuszkowo dzien, za to noggi ;/ Fuj fuj fujfuj! strasznie grube, z cellulitem i jeszcze rozstępy czerwone wysoko na udach ;(

Zuzinka dzis caly dzień mega aktywna! Fajowo tak i w końcu widziałam jak mi faluje ciało od tego:P Nawet chciałam kręcić filmik, ale stwierdzilam, że nie będę nikomu pokazywać jak mnie dziecko po pi.pce kopie :P
czasami też siedzę i się w brzusio wpatruję bo przy mocniejszych ruchach już tak fajnie widać yupiiiii. ale rzeczywiście sporo "guzów" tak niziutko wychodzi
beaciakiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 00:15   #2822
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

teacherka powodzenia

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 00:16   #2823
beaciakiss
Raczkowanie

GG do beaciakiss

a godzina tutaj 6 po południu. 6 godzin do tyłu
beaciakiss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 00:16   #2824
teacherka
Zakorzenienie

Tż dostanie nową pracę Od września oczywiście, więc na podpisanie umowy trzeba zaczekać, więc ciężko już świętować, ale... Ufff!
Więc dziękuję za wszystkie kciuki

Mężuś urządza właśnie polowanie na komary

Ani trochę nie chce mi się spać, znowu spałam w dzień... Oczy mi się same zamknęły jak się położyłam na moment...

Aaaaaaaaaaaaaaa jutro się wybieramy do wrocławia
I mam pytanie:
Czy gdzieś we Wrocławiu można kupić stacjonarnie staniki Alles? Bo na necie znalazłam ciążowe/do karmienia nawet z miseczką K A że ja już w tej chwili mam J, to chyba ostatnia nadzieja dla mnie... Potem tylko coraz większy obwód będę mogła brać...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 00:16   #2825
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beaciakiss Pokaż wiadomość
a to mój brzuszek, tylko fotka taka robocza oko nie podmalowane i w ogóle. to było z tydzień temu. w sumie wszyscy mówią że nie za duży brzusio. ale ja wysoka jestem i taka dość szeroka w biodrach więc jakoś tak mi się rozłożyło nieźle
Eeee, bardzo przyzwoity, ale jeden z mniejszych
Też taki malutki miałam w pierwszej ciąży

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-22, 00:19   #2826
teacherka
Zakorzenienie

Beacia, hello!

Matal powodzenia w sensie, że z glukozą? Spoko, wizyta u gina za 3 tygodnie, więc jeszcze poczekam, do wakacji co najmniej
Stary 2013-06-22, 00:29   #2827
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Beacia, hello!

Matal powodzenia w sensie, że z glukozą? Spoko, wizyta u gina za 3 tygodnie, więc jeszcze poczekam, do wakacji co najmniej
Nie, w sensie z nadrabianiem

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-22, 00:30   #2828
teacherka
Zakorzenienie

Matal, ale ja nadrobilam wszystkoooo możesz mnie przepytać Tylko nie cytowałam, bo mi się komp wiesza:P:P
Stary 2013-06-22, 00:35   #2829
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
a to mój brzuszek, tylko fotka taka robocza oko nie podmalowane i w ogóle. to było z tydzień temu. w sumie wszyscy mówią że nie za duży brzusio. ale ja wysoka jestem i taka dość szeroka w biodrach więc jakoś tak mi się rozłożyło nieźle
a faktycznie nie za duży, ale ma czas zeby jeszcze podskoczyć dużo zalezy od budowy ciała tak jak piszesz, ja jestem niska i drobna, to mój brzuch wydaje się sporo większy przy takiej sylwetce

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

no czas najwyższy iść w kimę, bo już się głodna pomału robię, może zasnę zanim się dorwę do lodówki na razie mamuski
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 01:15   #2830
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Matal, ale ja nadrobilam wszystkoooo możesz mnie przepytać Tylko nie cytowałam, bo mi się komp wiesza:P:P
Aaa
To niezła jesteś

Zrobiłam coś strasznego
Zgapiłam, że na innych wątkach są takie masochistki, co robią statystyki wątku i zrobiłam naszą

Wrzucę Wam tu może jutro
Ale chcę powiedzieć, że największą wątkową gadułą (I-IX, bo obecnego nie wliczałam ) zostaje ladan
Zaraz po niej jestem ja , a po mnie kaska87

Zresztą, same zobaczcie
https://www.dropbox.com/s/i6ypmutppl3vsww/staty.pdf

Tak, bardzo mi się nudzi
Idę spać

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-22, 02:38   #2831
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dziecia

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
ja nie wyobrażam sobie spania bez stanika boje sie ze będa poźniej wisiały
a ja mysle dokladnie na odwrot. ze jak sie za duzo chodzi w staniku to oslabia sie.skore.i miesnie i bez stanika nie daja rady
ja chodze bardzo duzo bez i cycki mam jedrne jak 14latka, choc pewnie niedlugo sie to zmieni

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Albo... albo moderatorzy czuwają i czytają, ale mi się nie chce czytać czasami wstecz a co dopiero im

Czemu?
pewnie majawyszukiwanie po slowach kluczowych, no znowu bez przesady zeby tak ogarniali wszystko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 04:31   #2832
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Zastrzele własne dziecko...!!
Od godziny słucham mialczenia i jeczenia... Gorzej jak z noworodkiem :/ brzuch cały twardy i boli, spalam 2 h i szczerze, to chyba oleje to badanie usg dziś, bo sie przewróce, a nie tam dojadę, jak ten młody obywatel nie pójdzie spać

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-22, 06:42   #2833
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

O matkooooo, Matal, godziny Twojej aktywności mnie przerażają...

Edi, Edi! Ciotka mówi bądź dobry dla mamy i śpij dziecko, śpij!!!!!!!!!!!

Za statystyki i w sumie to nie wiem czy gratulować zwyciężczyniom Królowe spamu

Ale miałam sen... Z dziewczynami wątkowymi, ale nie powiem, którymi dokładnie bo aż głupio...Siedziałyśmy wszystkie w jednej sali (chyba na szkole rodzenia) i pierwsza pojechała rodzić. Po jakimś czasie przyszedł lekarz, zanotował coś na karcie i wyszedł. Poszła prowadząca SR odczytać, jest pierwsze dzidzi! Cieszymy się, bijemy brawo i w ogóle... NA karcie były też dane ojca... I się okazało, że to Tż innej mamusi z naszego wątku.. i jak ona połączyła fakty, to jej się słabo zrobiło... A potem cała sytuacja okazała się fragmentem teledysku...
Stary 2013-06-22, 07:24   #2834
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2

Cytat:
ja jakos się ciesze bardzo z tego usg na każdej wizycie. one trwają bardzo krótko więc chyba niuni nie zaszkodzą a ja z radością podejrzę jak sobie rączkami przebiera. tylko te 2 genetyczne były długie. tutaj to norma z tymi usg więc mam nadzieję że wiedzą co robią i czytałam że to nie są jakieś straszne promienie tylko fale ultradźwiękowe które odbijają się od dzidzi i dają obraz i są nieszkodliwe i nieodczuwalne ale teraz zacznę mieć wyrzuty sumienia
ja w ogole nie rozumiem dlaczego to niby mialoby szkodzic? pierwsze slysze taka teorie

wrocilismy po 2 z grilla, o 3 poszlam spac, a upal taki ze niestety juz nie spie!!! cos czuje ze dzis czeka mnie masakra, mialam zaraz isc na basen bo w poludnie idziemy na SR ale nie wiem jak to ogarne z takim spiochem na twarzy

[/RIGHT]
Stary 2013-06-22, 07:48   #2835
kaska87
Zakorzenienie

hejo
u nas popadało i jest fajnie
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Zrobiłam coś strasznego
Zgapiłam, że na innych wątkach są takie masochistki, co robią statystyki wątku i zrobiłam naszą

Wrzucę Wam tu może jutro
Ale chcę powiedzieć, że największą wątkową gadułą (I-IX, bo obecnego nie wliczałam ) zostaje ladan
Zaraz po niej jestem ja , a po mnie kaska87

Cytat:
Zastrzele własne dziecko...!!
Od godziny słucham mialczenia i jeczenia... Gorzej jak z noworodkiem :/ brzuch cały twardy i boli, spalam 2 h i szczerze, to chyba oleje to badanie usg dziś, bo sie przewróce, a nie tam dojadę, jak ten młody obywatel nie pójdzie spać

Cytat:
O matkooooo, Matal, godziny Twojej Ale miałam sen... Z dziewczynami wątkowymi, ale nie powiem, którymi dokładnie bo aż głupio...Siedziałyśmy wszystkie w jednej sali (chyba na szkole rodzenia) i pierwsza pojechała rodzić. Po jakimś czasie przyszedł lekarz, zanotował coś na karcie i wyszedł. Poszła prowadząca SR odczytać, jest pierwsze dzidzi! Cieszymy się, bijemy brawo i w ogóle... NA karcie były też dane ojca... I się okazało, że to Tż innej mamusi z naszego wątku.. i jak ona połączyła fakty, to jej się słabo zrobiło... A potem cała sytuacja okazała się fragmentem teledysku...
napisz, które te
mi się nic nie śniło buu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 08:02   #2836
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X

Wstalam i myślę, czy się przewrócić, czy próbować pozostać w pionie...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-22, 08:08   #2837
tassia
Zakorzenienie

matal przewroc sie byle na miekkie lozko i pozostan w tej pozycji jak najdluzej dasz rade

ja po 4 h snu czuje sie jak nemo, ale przynajmniej poprzytulana jestem przez tz

[/RIGHT]
Stary 2013-06-22, 08:11   #2838
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dzień dobry. Co za koszmarna noc. Chyba do 3 przewracałam się z boku na bok i nie mogłam zasnąć.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 08:11   #2839
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

Ale miałam sen... Z dziewczynami wątkowymi, ale nie powiem, którymi dokładnie bo aż głupio...Siedziałyśmy wszystkie w jednej sali (chyba na szkole rodzenia) i pierwsza pojechała rodzić. Po jakimś czasie przyszedł lekarz, zanotował coś na karcie i wyszedł. Poszła prowadząca SR odczytać, jest pierwsze dzidzi! Cieszymy się, bijemy brawo i w ogóle... NA karcie były też dane ojca... I się okazało, że to Tż innej mamusi z naszego wątku.. i jak ona połączyła fakty, to jej się słabo zrobiło... A potem cała sytuacja okazała się fragmentem teledysku...

Witam sie i spadam na egzaminy, mam nadzieje ze to moj ostatni dzien na tej uczelni
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 08:14   #2840
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość

Witam sie i spadam na egzaminy, mam nadzieje ze to moj ostatni dzien na tej uczelni
Trzymam kciuki

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 08:17   #2841
matallewar
Zakorzenienie

Zapomniałam, witam w 27 tc

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-22, 08:20   #2842
kaska87
Zakorzenienie

Bajka

a ja dalej męczę bułę z wózkiem, bo myślałam nad laret polka dots, ale małż mówi, że dla chłopca nie bardzo, że edziu- pedziu a mi sie podoba- z wyjątkiem tego czegoś w nóżkach w spacerówce

Stary 2013-06-22, 08:23   #2843
butterfly20
Zakorzenienie

Czeeeść

Ale miałam sen! Że braliśmy udział w BOD i już jechaliśmy na finał i była Gosia R. , transportowali nam jakąś limuzyną i realizatorzy dali nam jakąś dupną starą kamerę w prezencie,żebyśmy mogli kręcić dzidzię jak się urodzi i była taka duża impreza, a na galę musieliśmy dojechać taką kolejką jak Rollercoaster. Nie wiem w kiońcu kto wygrał, bo mi si ę ten sen rozmył

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Clive Owen typy butterfly też mi odpowiadają a Leo ujdzie, ale wszędzie oprócz titanica, nie jako taki lowelasik
No tak.zapomniałam o Clivie Owenie

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
zapędziłam się, podobają mi się typy Motyla, bez tego ostatniego z piwkiem a ja podobnie jak Kaśka nie lubię blondynów
Ten ostatni z piwkiem to samo życie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

powiem Wam, że te chipsy lais są mega
Które?Te max?Jaki smak?Paprykowe mi nie smakują...

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
byłam dzisija na prywatnej wizycie chodziłam/chodzę na nfz

luksus tam był jeśli chodzi o warunki, pierwszy raz dostałam jednorazowe niby kapcie i taką osłonkę na tyłek
miałam chwilowe ktg bardzo lubię yem dźwięk
nawet szanowny mógł wejść, wywiad, powidziała, że te skurcze mogą być od infekcji bo wyniki badan czystości pochwy nei najlepsze, ale moja gin nic z tym ei robiła usg szyjki, długa, trzyma, gdzies tam lekko się rozwiera ale jest dobrze i nawet na sex pozwoliła, wow po 2 miesiącach ale o basen eni spytałam
usg małej nei robiła, bo powiedziała, że niedawno miałam i zbyt częste usg nie jest dobre ale jak koniecznie chcemy to będzie, posłuchaliśmy pani profesor
to super,że w miarę ok

Cytat:
Fajny Mi też gin mówiła,że mi się chowa bo jestem wysoka.

Cytat:
Tż dostanie nową pracę Od września oczywiście, więc na podpisanie umowy trzeba zaczekać, więc ciężko już świętować, ale... Ufff!
Więc dziękuję za wszystkie kciuki
Gratki dla TŻ!
U mnie nie ma stacjonarnych Alles, nad czym ubolewam...

Cytat:
Aaa
To niezła jesteś

Zrobiłam coś strasznego

Tak, bardzo mi się nudzi
Idę spać
Tobie się nudzi czasem;P

Cytat:

Powodzenia!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 08:23   #2844
Asiek84
Wtajemniczenie

hello

stawiam coś mocniejszego z okazji mojej ostatniej 2...

wczoraj próbowałam ws nadrobić i co nie co popisać... ale niestety w związku z burzą i mega wiatrem nie miałam prądu... ( był z częstotliwościa na 15 minut i znowu jakieś 30 minut nie było, wiec wyłączyłam wszystkie sprzety i poszliśmy spać)
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 08:26   #2845
butterfly20
Zakorzenienie

Miałam sześć podejść ze skracaniem tamtego posta,ciągle był przeładowany grafiką

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 08:29   #2846
kaska87
Zakorzenienie

u mnie w jednym sklepie z tego co kojarzę są staniki alles

Motyl następny mądry sen

Stary 2013-06-22, 08:34   #2847
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Bajka

a ja dalej męczę bułę z wózkiem, bo myślałam nad laret polka dots, ale małż mówi, że dla chłopca nie bardzo, że edziu- pedziu a mi sie podoba- z wyjątkiem tego czegoś w nóżkach w spacerówce
no troche sie zgadzam z mezem twoim.
mi tez dla synka nie lezy ale to kwestia gustu jak kto lubi

[/RIGHT]
Stary 2013-06-22, 08:37   #2848
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
no troche sie zgadzam z mezem twoim.
mi tez dla synka nie lezy ale to kwestia gustu jak kto lubi
i tak wezmę murę, ale wiesz muszę pooglądać pozostałe 10039388373 modele, żeby się upewnić

Stary 2013-06-22, 08:37   #2849
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
matal przewroc sie byle na miekkie lozko i pozostan w tej pozycji jak najdluzej dasz rade

ja po 4 h snu czuje sie jak nemo, ale przynajmniej poprzytulana jestem przez tz

Leze, tz zaoferował, ze pojedzie nas zapisac na badanie i dopiero po nas wróci. Nie powiem, doceniam jak cholera, więc ma chwilową amnestię, a cieta na niego byłam już bardzo

Cytat:

Cytat:
Bajka

Tylko nie Edzio-pedzio

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-06-22, 08:38   #2850
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X

Kaska, tez bym chyba dla chłopca nie wzięła raczej... Mnie się bardziej podoba Perso. Dokładnie taki jak ma Larysa:P Ale ja go pierwsza zobaczyłam i pokochałam A gdzie to ten sklep z Allees? Ty gdzies niedaleko Wro mieszkasz chyba, prawda? W stronę Lubina gdzieś?;>

Bajka, kciuki!

Motylek, dzięki za gratki dla Tża

Gorąco trochę, ale chyba i tak pojedziemy Juz po śniadanku, wlosy mi wyschną i w drogę

Jak któraś mamusia wie, gdzie stacjonarnie obczaić staniki ALLES to prosze o info
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości