|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją: | |||
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013
|
|
2 | 3,85% |
| Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki |
|
7 | 13,46% |
| Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo |
|
19 | 36,54% |
| Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci |
|
8 | 15,38% |
| Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego |
|
3 | 5,77% |
| Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę |
|
3 | 5,77% |
| Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi |
|
10 | 19,23% |
| Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X
Jejuuu niech już będzie lipiec. Kupisz ten wozek i przestaniesz psioczyć;P
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X
ale on nie zna Twego Edzika ![]() Cytat:
Motyl nie wiem czy kupię w lipcu- deadline dałam na sierpień
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2013-06-22 o 08:42 |
|
|
|
|
#2853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
miałam ciężką noc. Przez ten gorąc nie mogłam spać. I miałam okropny sen. Zamordowałam dziewczynę, która weszła mi bez pukania do wc. Urwałam jej głowę i zakopałam w śmieciach. Potem mnie gonili i schowałam się w kościele.
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() wstalam i zaraz jedziemy do Ikei jupiii ![]() ale tu ruch od rana
|
|
|
|
#2856 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,
Cytat:
![]() Ja to i tak duzo gadam jak na siebie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
ja-ika
|
#2858 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2
Gratki!
A ja w 30 tc ![]() Teoretycznie, jeszcze z 6 tyg i dziecko sie moze urodzic bo juz bedzie donoszone...OMGWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2860 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
My znowu na chwileczke tylko - grzecznie sie meldujemy, ze u nas wszystko dobrze. Dzisiaj wielki dzien wiec prosimy o kciuki, zeby caly czas, nerwy i krzatanina nie poszly na marne i impreza rocznicowa sie nam udala.... uffff a dzialo sie oj dzialo i musze sie wam przyznac ze troszke dalam popalic Wikusi chodzac spac o 2 w nocy a wstajac o 7... ![]() ale OBIECUJE od jutra bardziej o nas dbac, zwlaszcza ze poniedzialek mamy wolny No dobra ogarniam koncowo chalupe ... potem ustawianie stolow na zewnatrz... masza rocznicowa w kosciolku ... i zaczynamy imprezke ok.18 (17 PL) ![]() Udanego weekendziku dla wszystkich mamusiek i dzieciaczkow |
|
|
|
#2861 |
|
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X
Witam już z DE.Podróż minęła spokojnie, nie było nawet za gorąco.Trochę mnie skurcze męczyły po przyjeżdzie. Mam nadzije, że to tylko tak jednorazowo.
Teraz idę się trochę rozpakować bo nawet nie mam w czym chodzić. |
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X
Cytat:
u nas słonko wychodzi
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam przy okazji pytanie do ciebie bo wlasnie mierzylam cukier na czczo - czy 76 jest ok?
|
|
|
#2864 |
|
BAN stały
|
A to pogoda u mnie na następnych parę dni
http://www.weather.com/weather/5-day...+GMXX3378:1:GM |
|
|
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na czczo: 60-90 mg/dl 1 godzinę po posiłku: poniżej 120 mg/dl
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
a tak poza tym to oczywiscie w temacie opuchlizny na stópkach
wczoraj miałam to samo co przed wczoraj pomimo, ze wypilam 4 litry wody, plus kawe, zupe itp. dzis planuje zmasowany atak: pokrzywa/ 4 litry wody/miska z lodowata woda/zero soli/ masaz Tżeta - wiecej pomyslow nie mam, jak ktos zna jakies czary to bardzo prosze o pomoc ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- dzieki-wlasnie nie wiedzialam jak to na czczo ma byc
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my jutro idziemy do Teściowej na obiad. Urodziny Teściowej i Dzień Ojca. No i całą noć myślałam co kupić i nie mam bladego pojęcia.
|
|
#2868 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek widze ze czym wiecej jej pije tym ma słabsze działanie wiec i tak troche stopuje
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl ja też nie lubię prezentów kupować tzn lubię jak wiem co kupić
|
#2871 |
|
Wtajemniczenie
|
hej wam
![]() podczytuje was troszkę, ale nie mogę nadrobić i mam tym samym zaległości 30 stron ale to wszystko przez to, że mam mnóstwo nauki na obrone która jest już w środę ale ja zawsze byłam nerwus i mnie wszystko zawsze tak stresuje czy egzamin czy cokolwiek...mam nadzieje ze się tego wszystkiego naucze bo inaczej się chyba nie obronie:/ jak to moja siostra mówi musze mega wypchać brzuch i wejść do komisji heh... uciekam sprzątać i jeszcze troszkę was nadrobić a reszta później buziaki ;* |
|
|
|
#2872 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2873 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam się sobotnio
Ależ u nas wczoraj była burza okropna A właściwie dwie-jedna poszła to przyszła druga straszniejsza.Tak waliło,że powyłączaliśmy wszystko w domu.W ubiegłym roku nam walnęło i do wymiany był piec gazowy do centralnego także teraz to i mikrofalę wyłączam A wczoraj walnęło w lampę uliczną aż z niej iskry poszły i momentalnie zgasło światło w całym rynku.Boję się burz ![]() Ale jak cudownie rześko się zrobiło po burzy Ale z Was ślicznoty ![]() Ewunia też wczoraj była mega aktywna.Co chwilę dostawałam słodkie kopniaczki ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Fajna relacja na żywo passion80 to super,że wizyta udana teacherka gratki dla tż Cytat:
![]() heloł heloł ja-ika nieźle ![]() Sylwia cypr najlepszego i udanej imprezy |
||
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
nie daję rady nadrobić ![]() Ladan a po ile te rzeczy chcesz sprzedać ? bo nie widziałam nigdzie takiej informacji ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
i Wy przeciwko mnie
![]() chciałam taką piękną różową kuwetę kupić dla Oli, ale mąż powiedział, że ona nie wejdzie do takiego domku http://allegro.pl/kuweta-kryta-dla-k...324339808.html
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa...
Mi tylko biżuteria zostaje,ale to zbyt ryzykowne Mojej mamie nie ma problemu, ale nie znam gustów Teściowej. Oczywiście mój mąż mówi,że kupi się jej kwiatki lub flaszkę, Teściowi też i będzie po robocie.Pomyśl,że moja Teściowa ma sklepy: z ubraniami,torebkami, portfelami,z pierdołami dekoracyjnymi typu świeczki,jakieś szkatułki i inne głupoty, z kosmetykami i perfumami, z pościelą,ręcznikami,szlaf rokami. To co ja jej mogę niby kupić?Wszystko ona może sama sobie wziąć po lepszej cenie, a mi powie,że niepotrzebnie tyle wydawałam...
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl fakt to ciężko jej coś kupić
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Upałów ciąg dalszy ![]() Sprzątnęłam balkon i leci ze mnie. Jedziemy po obiedzie nad jezioro, Zuzka będzie zachwycona a ja poleżę w cieniu Zamówiłam też wakacje nad morzem Bajka powodzenia! ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Kaśka ten kolor wg mnie też taki dziewczęcy bardziej. Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2013-06-22 o 10:07 |
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
http://kobieta.onet.pl/dom/przestron...eszkanie/xd956 fajnie urządzone,ale w tej "sypialni" miałabym klaustrofobię...
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Tfu tfu u mnie dzisiaj całkiem przyjemnie, 24 stopnie i lekko zachrzmurzone...Można przeżyć
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz był o 9 na miejscu (godzinę przed) i jestem 3 poza listą, więc jeśli nikt nie zrezygnuje, to się nie uda ![]() Ja właśnie się obudzilam i jestem cała spocona i spuchnieta...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.

ale on nie zna Twego Edzika 

ale ja zawsze byłam nerwus i mnie wszystko zawsze tak stresuje czy egzamin czy cokolwiek...mam nadzieje ze się tego wszystkiego naucze bo inaczej się chyba nie obronie
A właściwie dwie-jedna poszła to przyszła druga straszniejsza.Tak waliło,że powyłączaliśmy wszystko w domu.W ubiegłym roku nam walnęło i do wymiany był piec gazowy do centralnego także teraz to i mikrofalę wyłączam
cześć dziewczynki! podczytuję i podczytuję i wreszcie zdecydowałam się skromnie poprosić o dopisanie. mam na imię beata, 28 latek i 9 października spodziewam się mojej pierwszej pociechy, córeczki Victorii. OM 2 stycznia 2013. jeśli znajdzie się miejsce dla mnie