Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-22, 09:39   #3961
Aysell
Wtajemniczenie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
Aysell, a nie zamawiasz tego filtra za 150zł ? Czy szukasz jednak czegoś tańszego?
Właśnie uparcie szukam czegoś tańszego... niby jak jest coś dobrego do twarzy to mi nie żal, ale jednak ogólnie rzecz biorąc to mi trochę żal wolałabym znaleźć coś np. trochę "gorszego" składowo, ale oczywiście żeby cera nie reagowała źle i już
Poza tym namnożyło mi się wydatków chcę sobie kupić fiszki do angielskiego, dość drogą książkę do historii, dwie książki w ramach samodzielnej edukacji wakacyjnej [spadkowe i finansowe - tak, dobrze widzicie, będę to w wakacje czytać ] , książki do czytania "zwykłego" - jakieś kryminały itd, hantelki, niedługo będę zmuszona zrobić kolejne zamówienie na Mazidłach no i jeszcze chciałam sobie ten biustonosz kupić i jeszcze małe radio z wejściem USB, żebym mogła MP3 odtwarzać

Możecie mnie kopnąć w tyłek, nie zdałam procedury karnej nie zdążyłam się nauczyć, mam wrzesień A dwa egzaminy jeszcze nie wiadomo...

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:53   #3962
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Ale Ty masz dobrą pamięć
Niee, Aysell o tym pisała chyba dwa razy, poza tym sama się zastanawiałam nad tym filtrem i dlatego zapadł mi w pamięć
Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Właśnie uparcie szukam czegoś tańszego... niby jak jest coś dobrego do twarzy to mi nie żal, ale jednak ogólnie rzecz biorąc to mi trochę żal wolałabym znaleźć coś np. trochę "gorszego" składowo, ale oczywiście żeby cera nie reagowała źle i już
Poza tym namnożyło mi się wydatków chcę sobie kupić fiszki do angielskiego, dość drogą książkę do historii, dwie książki w ramach samodzielnej edukacji wakacyjnej [spadkowe i finansowe - tak, dobrze widzicie, będę to w wakacje czytać ] , książki do czytania "zwykłego" - jakieś kryminały itd, hantelki, niedługo będę zmuszona zrobić kolejne zamówienie na Mazidłach no i jeszcze chciałam sobie ten biustonosz kupić i jeszcze małe radio z wejściem USB, żebym mogła MP3 odtwarzać

Możecie mnie kopnąć w tyłek, nie zdałam procedury karnej nie zdążyłam się nauczyć, mam wrzesień A dwa egzaminy jeszcze nie wiadomo...
Też szukam dobrego kremu z filtrem spf30, ale kompletnie nie wiem co kupić Na razie używam nawilżającego kremu Iwostin spf20 i jest OK, ale nie jestem pewna czy filtry w takich kremach pielęgnacyjnych nie są słabsze niż w takich typowych kremach z filtrem ? Chciałabym taki filtr, który jednocześnie by mi trochę nawilżał skórę i właśnie ten, o którym pisałaś, mógłby to robić, ale też mi szkoda kasy, biorąc pod uwagę inne wydatki. Twoich jest sporo Chyba nawet więcej niż moich Muszę sobie kupić wodę termalną, zamówienie na mazidłach (wprawdzie małe, bo kompleks na naczynka, hydrolat oczarowy i opakowanie, ale jednak 30zł się uzbierało ), do tego ekspander do TurboFire, a jeszcze chciałam biżuterię kupić i nie wiem czy tego nie przełożę Nie mówiąc już o tym, że potrzebuję jakichś odżywek do włosów, bo Timotei również kończy się w tempie ekspresowym... Ale chyba taki urok tych gęstych odżywek, a z kolei po takich rzadszych moje włosy nie są takie przyjemne w dotyku i odżywione I nie wspomnę o moim deficycie ubrań, które by mi się podobały Przydałby się tysiak na zakupy Chyba muszę obrabować bank

Książek póki co prawie nie kupuję, jedynie wypożyczam lub ściągam na czytnik w pdfie. Marzy mi się w przyszłości pokój, w którym będą same książki i stolik z fotelem - taka mini czytelnia. Jednak to plany odległe, jak zacznę zarabiać i być na swoim, to na pewno będę gromadzić różne lektury Jak dla mnie zapach książek jest piękny, uwielbiam przebywać w bibliotekach! I lubię każdą książkę, czy to nową i jeszcze przez nikogo nie tkniętą, czy to starą, która przeszła przez ręce tysiąca czytelników

Jedna poprawka, trudno Ważne żebyś resztę zaliczyła

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-06-22 o 09:56
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 10:04   #3963
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
znowu mi smaczka robicie ale powiem wam, że moje naleśniki ze spzinakiem to było cuuudo rozeszły się raz dwa ja sobie jeszcze zostawiłam jednego i zjadłam na kolację
Ja ze szpinakiem jadłam takie coś.. że ser tam był i szpinak i było pyszne

Cytat:
"
Oby to była jedyna poprawka
Stary 2013-06-22, 10:14   #3964
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Niee, Aysell o tym pisała chyba dwa razy, poza tym sama się zastanawiałam nad tym filtrem i dlatego zapadł mi w pamięć

Też szukam dobrego kremu z filtrem spf30, ale kompletnie nie wiem co kupić Na razie używam nawilżającego kremu Iwostin spf20 i jest OK, ale nie jestem pewna czy filtry w takich kremach pielęgnacyjnych nie są słabsze niż w takich typowych kremach z filtrem ? Chciałabym taki filtr, który jednocześnie by mi trochę nawilżał skórę i właśnie ten, o którym pisałaś, mógłby to robić, ale też mi szkoda kasy, biorąc pod uwagę inne wydatki. Twoich jest sporo Chyba nawet więcej niż moich Muszę sobie kupić wodę termalną, zamówienie na mazidłach (wprawdzie małe, bo kompleks na naczynka, hydrolat oczarowy i opakowanie, ale jednak 30zł się uzbierało ), do tego ekspander do TurboFire, a jeszcze chciałam biżuterię kupić i nie wiem czy tego nie przełożę Nie mówiąc już o tym, że potrzebuję jakichś odżywek do włosów, bo Timotei również kończy się w tempie ekspresowym... Ale chyba taki urok tych gęstych odżywek, a z kolei po takich rzadszych moje włosy nie są takie przyjemne w dotyku i odżywione I nie wspomnę o moim deficycie ubrań, które by mi się podobały Przydałby się tysiak na zakupy Chyba muszę obrabować bank

Książek póki co prawie nie kupuję, jedynie wypożyczam lub ściągam na czytnik w pdfie. Marzy mi się w przyszłości pokój, w którym będą same książki i stolik z fotelem - taka mini czytelnia. Jednak to plany odległe, jak zacznę zarabiać i być na swoim, to na pewno będę gromadzić różne lektury Jak dla mnie zapach książek jest piękny, uwielbiam przebywać w bibliotekach! I lubię każdą książkę, czy to nową i jeszcze przez nikogo nie tkniętą, czy to starą, która przeszła przez ręce tysiąca czytelników

Jedna poprawka, trudno Ważne żebyś resztę zaliczyła
Nie mam pojęcia... Ja bym chciała obojętnie jaki, żeby tylko nie szkodził. Mam dosyć męczenia się z cerą. A składów idealnych nie ma chyba na całym świecie, zawsze coś głupio dodadzą i zepsują olej z malin niby ma SPF, ale nie jest polecane używanie go samodzielnie, a szkoda, bo ja oleje kocham...
Jak będziesz szykować ten napad na bank, możesz na mnie liczyć
Czasem się okropnie denerwuję brakiem kasy, najchętniej bym poszła do pracy a tu nie dość, że dwa lata jeszcze, to potem się będę szarpać z aplikacją
W ogóle mam problem z wyborem promotora, nie wiem na kogo się zdecydować, nikt mi nie pasuje a jak mi pasuje osoba, to mi nie pasują zagadnienia, np. jest cudowna prof, ale z prawa finansowego Egzamin zdałam, ale nie powiem, żebym to specjalnie uwielbiała i chciała to przerabiać przez następne dwa lata, do tego dogłębnie

Taaak, mam identycznie marzenie kocham książki, chciałabym mieć taki właśnie pokój z książkami i w ogóle chciałabym mieć ich dużo, najlepiej całą masę

Noooo, nie wiem, jak z resztą ostatni egzamin mam 28 czerwca, a dwa dni temu egzamin był kosmiczny abcd, jednokrotnego wyboru, a wszystkie odpowiedzi pasowały, albo żadna ale gość jest z tego znany niestety... Mam nadzieję, że dobrze postrzelałam

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość

[...]

Oby to była jedyna poprawka
Oby w każdym razie uczyć się będzie miło, jakkolwiek to brzmi, bo ja tę procedurę wbrew pozorom uwielbiam Ciekawe w sumie, co zawaliłam, nie poszło mi tragicznie, bo umiałam całkiem nieźle. Pewnie kazusy rozwiązałam nie tak jak należało

Stary 2013-06-22, 11:31   #3965
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam pojęcia... Ja bym chciała obojętnie jaki, żeby tylko nie szkodził. Mam dosyć męczenia się z cerą. A składów idealnych nie ma chyba na całym świecie, zawsze coś głupio dodadzą i zepsują olej z malin niby ma SPF, ale nie jest polecane używanie go samodzielnie, a szkoda, bo ja oleje kocham...
Jak będziesz szykować ten napad na bank, możesz na mnie liczyć
Czasem się okropnie denerwuję brakiem kasy, najchętniej bym poszła do pracy a tu nie dość, że dwa lata jeszcze, to potem się będę szarpać z aplikacją
W ogóle mam problem z wyborem promotora, nie wiem na kogo się zdecydować, nikt mi nie pasuje a jak mi pasuje osoba, to mi nie pasują zagadnienia, np. jest cudowna prof, ale z prawa finansowego Egzamin zdałam, ale nie powiem, żebym to specjalnie uwielbiała i chciała to przerabiać przez następne dwa lata, do tego dogłębnie

Taaak, mam identycznie marzenie kocham książki, chciałabym mieć taki właśnie pokój z książkami i w ogóle chciałabym mieć ich dużo, najlepiej całą masę

Noooo, nie wiem, jak z resztą ostatni egzamin mam 28 czerwca, a dwa dni temu egzamin był kosmiczny abcd, jednokrotnego wyboru, a wszystkie odpowiedzi pasowały, albo żadna ale gość jest z tego znany niestety... Mam nadzieję, że dobrze postrzelałam

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Oby w każdym razie uczyć się będzie miło, jakkolwiek to brzmi, bo ja tę procedurę wbrew pozorom uwielbiam Ciekawe w sumie, co zawaliłam, nie poszło mi tragicznie, bo umiałam całkiem nieźle. Pewnie kazusy rozwiązałam nie tak jak należało
A w jaki sposób stosujesz oleje?
Hm, a nie masz do wyboru jakiegoś tematu związanego z tą procedurą ? Czy promotorzy Ci tam nie odpowiadają?
W zasadzie to co robi promotor?

Ten mój ostatni egzamin to też był test jednokrotnego wyboru, ale odpowiedzi były do siebie tak podobne, że chociaż byłam obkuta, to w 40% pytań wręcz zgłupiałam Ale 60% byłam pewna, a od tego momentu jest zaliczenie, więc raczej powinno być dobrze...

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-06-22 o 11:34
Stary 2013-06-22, 11:38   #3966
IzzieSt
Zakorzenienie

Ja dziś jadę po wyniki egzaminu gdzie był test wielokrotnego wyboru z punktami ujemnymi i zadania. O ile zadań jestem pewna, tak tym testem mogłam sobie wszystko zepsuć

Nie mogę się zmusić do ćwiczeń, do tego spóźnia mi się @ i już mnie wszystko boli, więc chyba wykorzystam ten czas na naukę, bo później może być gorzej

Lewą stronę twarzy mam ok, a na prawym policzku 3 gule, podejrzewałam, że to od tego, że śpię na prawej stronie, więc staram sę zasypiać prosto lub na lewej stronie, ale co z tego skoro gdy się budzę to jestem na prawej

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-06-22 o 11:40
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 11:45   #3967
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś jadę po wyniki egzaminu gdzie był test wielokrotnego wyboru z punktami ujemnymi i zadania. O ile zadań jestem pewna, tak tym testem mogłam sobie wszystko zepsuć

Nie mogę się zmusić do ćwiczeń, do tego spóźnia mi się @ i już mnie wszystko boli, więc chyba wykorzystam ten czas na naukę, bo później może być gorzej

Lewą stronę twarzy mam ok, a na prawym policzku 3 gule, podejrzewałam, że to od tego, że śpię na prawej stronie, więc staram sę zasypiać prosto lub na lewej stronie, ale co z tego skoro gdy się budzę to jestem na prawej
Nie cierpię takich testów Na szczęście do tej pory miałam taki tylko jeden

Spoko, ja od dwóch tygodni prawie nie ćwiczę, tyle co biegałam dwa razy , raz byłam na basenie i raz poćwiczyłam Yoga Meltdown z Jillian Ale w ogóle nie mogłam się zmobilizować, albo mi było za gorąco albo się uczyłam, albo coś tam... Ale muszę w końcu spróbować to Insane abs, które polecała abrakatabra i może na rowerku dziś pojeżdżę...

Wiesz co, to może być od tego, że śpisz na jednej stronie Ale bardzo trudno jest się przyzwyczaić spać na plecach... Mnie się jeszcze nie udało

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 11:58   #3968
IzzieSt
Zakorzenienie

Ja uwielbiam spać na brzuchu, dwie ręce pod poduszką, lewa noga prosta, prawa ugięta
Stary 2013-06-22, 12:15   #3969
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam spać na brzuchu, dwie ręce pod poduszką, lewa noga prosta, prawa ugięta
Ja też lubię mieć dwie ręce pod poduszką i jedną nogę ugiętą! Zazwyczaj tę ugiętą kładę na TŻ
Stary 2013-06-22, 12:43   #3970
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
A w jaki sposób stosujesz oleje?
Hm, a nie masz do wyboru jakiegoś tematu związanego z tą procedurą ? Czy promotorzy Ci tam nie odpowiadają?
W zasadzie to co robi promotor?

Ten mój ostatni egzamin to też był test jednokrotnego wyboru, ale odpowiedzi były do siebie tak podobne, że chociaż byłam obkuta, to w 40% pytań wręcz zgłupiałam Ale 60% byłam pewna, a od tego momentu jest zaliczenie, więc raczej powinno być dobrze...
Na twarz po prostu zamiast kremu. Uwielbiam je.
Mam tylko bardziej od procedury kocham cywilne temat to w ogóle dla mnie abstrakcja jeszcze, nie wiem, co bym chciała napisać Promotor pomaga w pracy magisterskiej, prowadzi seminaria dla mnie ten wybór jest za trudny, a we wrześniu muszę się zdecydować Poczytam w wakacje o finansach, ale to mi chyba nie wyjdzie budżet państwa, podatki... chyba nie ogarnę
To najgorsze, jak wiem, że umiem, ale nie potrafię napisać, bo mnie to przerasta
Cytat:

Punkty ujemne to jakiś cyrk jest, chamstwo na całego
Ja miałam teraz taki egzamin, że był test wielokrotnego, każde pytanie za 2 pkt, ale np. dwie odpowiedzi były prawidłowe, a zaznaczyło się tylko jedną - był jeden punkt, trzy prawidłowe - zaznaczyło się też tylko jedną dobrą - pół pkt i tak dalej wg mnie miłe i sprawiedliwe. Oczywiście jak się zaznaczyło jakąkolwiek złą, to zero. Ale były pytania, gdzie np. o prowizorium wiedziałam jedno, a drugiego nie byłam pewna - i dostałam 1 pkt, a nie zero od razu tylko dlatego, że drugiego nie zaznaczyłam Fajnie moim zdaniem.
Gule : dziewczyna z innego wątku poradziła mi świetny sposób : spirytus salicylowy. Znikają w mig patyczkiem smaruję oczywiście, nie całą twarz, tylko na to jedno jedyne miejsce nakładam.

Edytowane przez Aysell
Czas edycji: 2013-06-22 o 12:44
Stary 2013-06-22, 12:46   #3971
Vinnga
Zakorzenienie

Aysell, a jakich olejów konkretnie używasz? Nawilżasz skórę tym, tak?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 13:09   #3972
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Aysell, a jakich olejów konkretnie używasz? Nawilżasz skórę tym, tak?
To znaczy wydaje mi się, że oleje głównie natłuszczają, więc mieszam z kwasem HA, żeby nawilżenie też było i czasem dodaję inne rzeczy, np. dosypię niacynamidu, albo aloesu itp. Teraz mam olej z pachnotki, jest świetny tamanu taki sobie - nie leczy tak jak oczekiwałam. Oleje otwieram po kolei [wyjątek - tamanu, nakładam punktowo], więc jak pachnotka się skończy, startuję z avocado pachnotka miała 30 ml, nie 15, więc do tego czasu tylko z tym olejem zdążyłam mieć do czynienia, jeśli chodzi o całą twarz a kupiłam jeszcze wspomniany avocado, konopny, z malin, z czarnuszki siewnej

Stary 2013-06-22, 13:21   #3973
Vinnga
Zakorzenienie

Rozumiem Masz suchą cerę?
Ja mam w lodówce kwas hialuronowy niewykorzystany, ale zużyję go wraz z kompleksem na naczynka, sokiem z aloesu i hydrolatem z oczaru, chcę sobie zrobić takie jakby serum nawilżająco-wzmacniające naczynka Będzie chyba dość wodniste, ale zamówiłam buteleczkę z atomizerem, więc powinno być OK I w sumie kwas HA jest glutkowaty...
Stary 2013-06-22, 13:22   #3974
@na
Zakorzenienie

Cytat:
też tak śpię ! najwygodniejsza pozycja !

*Ćwiczę*

@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 13:27   #3975
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też lubię mieć dwie ręce pod poduszką i jedną nogę ugiętą! Zazwyczaj tę ugiętą kładę na TŻ
<5> Tylka ja bez tej części o TŻ
Cytat:
Na twarz po prostu zamiast kremu.
Punkty ujemne to jakiś cyrk jest, chamstwo na całego
Ja miałam teraz taki egzamin, że był test wielokrotnego, każde pytanie za 2 pkt, ale np. dwie odpowiedzi były prawidłowe, a zaznaczyło się tylko jedną - był jeden punkt, trzy prawidłowe - zaznaczyło się też tylko jedną dobrą - pół pkt i tak dalej wg mnie miłe i sprawiedliwe. Oczywiście jak się zaznaczyło jakąkolwiek złą, to zero. Ale były pytania, gdzie np. o prowizorium wiedziałam jedno, a drugiego nie byłam pewna - i dostałam 1 pkt, a nie zero od razu tylko dlatego, że drugiego nie zaznaczyłam Fajnie moim zdaniem.
Gule : dziewczyna z innego wątku poradziła mi świetny sposób : spirytus salicylowy. Znikają w mig patyczkiem smaruję oczywiście, nie całą twarz, tylko na to jedno jedyne miejsce nakładam.
U mnie za pytanie testowe jest 3 punkty, więc jak źle to -3
Serio spirytus? Ja mam wrażenie, że lepiej by się sprawdzał do takich krostek, które są na wierzchu, bo by je wysuszył, a jak gula jest grubo pod skórą to co on z nią zrobi?

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
też tak śpię ! :d najwygodniejsza pozycja ! :d
<5>
Stary 2013-06-22, 13:46   #3976
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozumiem Masz suchą cerę?
Ja mam w lodówce kwas hialuronowy niewykorzystany, ale zużyję go wraz z kompleksem na naczynka, sokiem z aloesu i hydrolatem z oczaru, chcę sobie zrobić takie jakby serum nawilżająco-wzmacniające naczynka Będzie chyba dość wodniste, ale zamówiłam buteleczkę z atomizerem, więc powinno być OK I w sumie kwas HA jest glutkowaty...
Mieszaną
Aha ja mam w lodówce macerat brzozowy i nie wiem, co z nim począć, powinnam zużyć, ale strasznie go dużo kwas HA to prawdziwy żel

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
<5> Tylka ja bez tej części o TŻ

U mnie za pytanie testowe jest 3 punkty, więc jak źle to -3
Serio spirytus? Ja mam wrażenie, że lepiej by się sprawdzał do takich krostek, które są na wierzchu, bo by je wysuszył, a jak gula jest grubo pod skórą to co on z nią zrobi?

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

<5>
To zgroza, taki test
Nie wiem, jak krostki, ale gule po prostu się wchłaniają jak czujesz ją pod skórą - posmarujesz kilka razy dziennie i ona się wchłania, masz gładką skórę, nie ma zaczerwienienia, niczego

Stary 2013-06-22, 13:54   #3977
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
To zgroza, taki test
Nie wiem, jak krostki, ale gule po prostu się wchłaniają jak czujesz ją pod skórą - posmarujesz kilka razy dziennie i ona się wchłania, masz gładką skórę, nie ma zaczerwienienia, niczego
Nie strasz bo jadę za 15 minut po wyniki
Spróbuję, idę do apteki po nospę bo przestaję już funkcjonować jak człowiek to kupię spirutus
Stary 2013-06-22, 14:10   #3978
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Spróbuję, idę do apteki po nospę bo przestaję już funkcjonować jak człowiek to kupię spirutus
Ojej przepraszam może będzie dobrze, nie ma co się martwić na zapas
Spróbuj koniecznie

Stary 2013-06-22, 14:46   #3979
@na
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam jeszcze od dermatologa dalacin C on też na spirytusie jest, i własnie nim traktuję milion razy dziennie moją cudną gulę na brodzie ale nic w ogóle zauważyłam, że przed @ mi na brodzie się zawsze robi 1-2 gule od czasu jak skończyłam antybiotyki od dermatologa Twarz ogólnie mam ładną, czystą, nic się z nią nie dzieje, ale widzę, że dekolt i plecy nie są już w takim super stanie wkurza mnie to , smaruje effaclarem i widzę małą poprawę, mam nadzieję, że szybko to zejdzie bo jest gorąco i nie fajnie to wygląda odsłonięte

zrobiłam sobie ładny fioletowy pedicure i idę się pogrzać w słońcu

*Ćwiczę*

Edytowane przez @na
Czas edycji: 2013-06-22 o 14:50
@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 14:51   #3980
natalkaa7522
Zakorzenienie

Oglądam ostatni odcinek 8 sezonu chirurgów Jaki smutny jest.
Stary 2013-06-22, 18:10   #3981
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mam jeszcze od dermatologa dalacin C on też na spirytusie jest, i własnie nim traktuję milion razy dziennie moją cudną gulę na brodzie ale nic w ogóle zauważyłam, że przed @ mi na brodzie się zawsze robi 1-2 gule od czasu jak skończyłam antybiotyki od dermatologa Twarz ogólnie mam ładną, czystą, nic się z nią nie dzieje, ale widzę, że dekolt i plecy nie są już w takim super stanie wkurza mnie to , smaruje effaclarem i widzę małą poprawę, mam nadzieję, że szybko to zejdzie bo jest gorąco i nie fajnie to wygląda odsłonięte

zrobiłam sobie ładny fioletowy pedicure i idę się pogrzać w słońcu
A dużo go tam jest? Może pytanie głupie, ale oczywiście kojarzę tę nazwę, za to nigdy nie miałam do czynienia z takimi lekami Ja bym chyba spróbowała spirytusem solo, może taki zadziała akurat?
Moje plecy też nie są idealne, o co się wkurzam najbardziej, bo źle to wygląda a dekolt zaczęłam olejować i już przyszedł do siebie, jest idealnie pleców nie mogę, bo zatłuszczę wszystko a przód to co innego, ja mam nawet piżamę z dekoltem
Fajny lakier

Stary 2013-06-22, 18:27   #3982
Vinnga
Zakorzenienie

Boże, dziewczyny, czuję alkohol po dwóch piwach... Nie wiem czy to z tego gorąca czy jak
Stary 2013-06-22, 18:32   #3983
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Boże, dziewczyny, czuję alkohol po dwóch piwach... Nie wiem czy to z tego gorąca czy jak
Po dwóch piwach to ja już bym miała mega humor
Ja na plecach mam rozszerzone naczynka i tak bardzo, kiedyś miałam tylko na ramionach i tylko w zimie, a teraz jest ich co raz więcej

Dziewczyny, używa któraś z Was mydła Aleppo do mycia twarzy?

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-06-22 o 20:04
Stary 2013-06-22, 20:49   #3984
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Nauczcie się za mnie na fizę Myślałam, że jutro jest impreza rodzinna, więc odpuściłam naukę, a ona jednak za tydzien się odbędzie akurat jak poprawka -.- No zdam na pewno....
Cytat:
Aysell, a nie zamawiasz tego filtra za 150zł ? Czy szukasz jednak czegoś tańszego?
rzućcie linkiem
ja dziś w SP kupiłam biodermę 30 za 25zł w sprayu, ale będę kupowała jeszcze 50+
Dziś zdobyłam też krwistobordowy lakier do paznokci. Miałam kupić oksy Michaela Korsa, ale już nie było :cry;
Cytat:
i jak?
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 21:18   #3985
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]

Dziewczyny, używa któraś z Was mydła Aleppo do mycia twarzy?
Tak, ja, 25%. Cudowne!
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4144526 2]
[...]
rzućcie linkiem
[...]
[/QUOTE]
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-ochrona.html

Stary 2013-06-22, 21:25   #3986
IzzieSt
Zakorzenienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4144526 2]
Nauczcie się za mnie na fizę Myślałam, że jutro jest impreza rodzinna, więc odpuściłam naukę, a ona jednak za tydzien się odbędzie akurat jak poprawka -.- No zdam na pewno....
rzućcie linkiem
ja dziś w SP kupiłam biodermę 30 za 25zł w sprayu, ale będę kupowała jeszcze 50+
Dziś zdobyłam też krwistobordowy lakier do paznokci. Miałam kupić oksy Michaela Korsa, ale już nie było :cry;

i jak? [/QUOTE]
Uuu, fizyka to nie moja bajka. Była moją bajką w gimnazjum, ale w liceum mi się odwidziało, chwała, że nie zdecydowałam się na profil mat-fiz

Zdane 3,5
Cytat:
Kupowałaś stacjonarnie czy przez internet? Masz namiary na dobre źródło? Nie chciałabym podróbki

Cały dzień słucham i mogłabym tak bez końca http://www.youtube.com/watch?v=IrFAPaTTzjY (perełka z Greysów)

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-06-22 o 21:27
Stary 2013-06-22, 21:33   #3987
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

potem poczytam na zagranicznych blogach o nim
Cytat:
Zdane 3,5
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 21:47   #3988
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
[...]
Kupowałaś stacjonarnie czy przez internet? Masz namiary na dobre źródło? Nie chciałabym podróbki
[...]
Przez internet, tu : http://organeo.pl/ Jak sądzę, sklep sprawdzony, polecany przez Alinę Rose i jednak zdecydowałam się kupić hydrolat zakwaszający, pomimo tego, że na mydle jest napisane : "odczyn neutralny", uświadomiono mnie bowiem, że jest robione z olejów i zasady sodowej - więc można domniemać odczyn zasadowy. Dla "bezpieczeństwa" psikam twarz po umyciu. I pocięłam na małe kawałeczki, żeby całości od razu nie moczyć.

Stary 2013-06-22, 21:56   #3989
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Przez internet, tu : http://organeo.pl/ Jak sądzę, sklep sprawdzony, polecany przez Alinę Rose i jednak zdecydowałam się kupić hydrolat zakwaszający, pomimo tego, że na mydle jest napisane : "odczyn neutralny", uświadomiono mnie bowiem, że jest robione z olejów i zasady sodowej - więc można domniemać odczyn zasadowy. Dla "bezpieczeństwa" psikam twarz po umyciu. I pocięłam na małe kawałeczki, żeby całości od razu nie moczyć.
Dziękuję
Podobno 1% to zasada sodowa
Stary 2013-06-22, 22:37   #3990
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję
Podobno 1% to zasada sodowa
Nie ma za co.
No właśnie, czyli pisanie "pH neutralne" jest wysoce nieuzasadnione i wprowadza ludzi w błąd

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości