|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: To już XI część wątku będzie, a nazwiemy ją: | |||
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013
|
|
2 | 3,85% |
| Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki |
|
7 | 13,46% |
| Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo |
|
19 | 36,54% |
| Coraz cieplej, słonko świeci, kopią w brzuszki nasze dzieci |
|
8 | 15,38% |
| Już kopniaczki nic nowego, zgaga męczy na całego |
|
3 | 5,77% |
| Upał mamom sił podbiera masę, mimo to pokazują klasę |
|
3 | 5,77% |
| Wariują szyjki i puchną nogi - a mamy schdzą tu z wielkiej trwogi |
|
10 | 19,23% |
| Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X
Ale mi cudnie
Eda na początku.płakał, ale po 10 minutach się oswoił i było fajnie ![]() Jedziemy do mojej przyjaciółki na naleśniki
|
|
#3002 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X
Dirty jak coś to możesz w K.
![]() No upiekłam mu bo jutro dzień ojca, a poza tym to się stara przy remoncie. Ja nie przepadam za ciastami czekoladowymi, a on uwielbia.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A to http://e-foteliki.pl/webpage/fotelik...esty-adac.html ??
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,
Cytat:
![]() ja już zrobiłam sałatkę, dla siebie koktajl truchawowy zamiast obiadku i za 2h mykam
|
|
#3004 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013, cz. X
Cytat:
Snow twój tż mnie zadziwia po raz kolejny ![]() mój zakłada moskitiery, w końcu
|
|
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
MC Cabriofix miał w 2010 r. 4, a w 2007 znowu miał 5. Może to zależy od bazy,ale i tak tu podane są one tylko z bazami, nie ma bez baz
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzieś widziałam, że miał 5 a Ty jaki bierzesz ten Aton 2?
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2
Cytat:
![]() Ja też już upralam wszystko, ale prasuje duże 62 i 68. Mniejsze zostawiłam do drugiego prania i będę w sierpniu prasować
|
|
|
#3008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. Marcelina to ta co w tej ostatniej edycji zajęła drugie miejsce, taka czarna, na pewno wiesz która ![]() 3. Scarlett ma trochę ciałka, wolę ciut szczuplejsze, ale ona jest mega sexi w filmach ![]() wogóle to może zabrzmi dziwnie, ale nieraz bardziej mi się podobają laski niż faceci ![]() a w K. też nie napiszę, za gruba sprawa nawet tam nie ma tematu
|
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Matal dzięki
![]() ja bym pewnie prała od razu np rzeczy zakupione w lumpku, ale te mam nowe, albo od kuzynki-wyprane więc czekam do sierpnia
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Dirty aaa...tylko ona ma na imię Marcela Marcela Leszczak.Ja musze przyznać,że w ogóle laski mi się nie podobają tak fizycznie. Mi podobają się ładne kobiety ubrane ładnie i z klasą, ale tak samo jak podobałaby mi się np. ładna lodówka. Czyli pod względem estetyki. A tak to w życiu żadna kobieta mi się nie podobała i w życiu nie mogłabym z żadną nic... Ja nawet nie uznaję buziaczków czy przytulasków z koleżankami, nie lubię takiego zbliżania się,brzydzi mnie to
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2013-06-22 o 15:18 |
|
|
|
|
#3011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://e-foteliki.pl/uploads/images/...fixnagroda.jpg
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- http://fotelik.info/pl/testy/Maxi-Cosi/ocena/malejaco/ tutaj tylko Maxi Cosi wyszperałam Dziwne że ten sam fotelik z tą samą bazą z 2006 ma gorsze oceny niż z 2007. Może rok produkcji tez ma znaczenie i się różnią?
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2013-06-22 o 15:22 |
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odznaczam sobie na liście co już kupione i zostało już niewiele do kupienia Motylek a kto Wam polecił ten Aton? już sama nie wiem
|
|
#3014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
katarzyna, a myślisz, że roweru by nie umyli?
Bo moje auto trochę wstyd przywieźć na taką myjnię, ale rower mam bardziej wypaśny ![]() Też nie lubię blondynów i zawsze na ciemne, południowe typy leciałam, aż mi się Bartek trafił - niebieskooki blondas ![]() Snow, co za buraki Beaciakiss witamy teacherka reklamuj zabawki Można, w Askocie, w Mam i Ja... Askot ma najtaniej Sylwia ![]() ![]() ![]() policzanka ![]() Dobra, zawzięłam się i doczytałam wszystko ![]() Tylko jakoś niegramotna dzisiaj jestem i nie bardzo mam pomysł co poodpisywać. Ogarnęliśmy chałupę i brzuch mnie teraz boli, a jak znam życie to Bartek będzie o spacer zaraz marudził
|
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to facet powiedział nam,że pasują foteliki Cybex Aton, MC Pebble i Cabriofix no i jeszcze jakiś. Na co ja,że fajnie,bo chciałam tego Pebble lub Cabriofix, bo są najlepsze w testach. A on zdziwiony,że czytałam stare dane, bo teraz zmienili jakoś klasyfikację i w ogóle trzeba patrzeć na najnowsze testy z 2012. No to popatrzyłam...Więc może jeśli MC chcesz to lepiej z bazą skoro ten bez bazy nigdzie się nie plasuje? (przejrzałam dużo tabelek bo myślałam,ze to pomyłka). A jak bez bazy to może popatrz jeszcze za innymi?Roemer też są super!
|
|
#3017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Pokopane wszystkie flaczki, rosną w siłę nam dzieciaczki, mamy IX-X 2013,
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3018 |
|
Wtajemniczenie
|
Policzanka gratuluję 8 m-ca, już coraz bliżej... ja wczoraj 6 m-c rozpoczęłam...
Matall ale cena za basen... az się faktycznei odechciewa... ja kiedyś byłam na darmowym 3D- całe 7 lat temu, pierwszy raz w moim mieście był pokaz sprzętu i mój gin wtedy robił, zadzwonił do mnie dzień przed i sis mnie zawiozła, tłum był ogromny, na hasło która pierwsza wszytskie stały jak wryte i ja stwierdziłam że ide na pierwszy ogień... nie dość ze mi to usg robił najdłużej, to mój Jakub jako jedyny buzię pokazał .... wszystko było wyświetlane na mega ekranie i usłyszałam tylko wow... Angelikada ja broniłam licencjat w 4 m-cu i jak poszłam na obronę to mój promotor był w wielkim szoku, bo wcześniej nic nei było widać... jak siadłam przed komisję to dziekan przewodniczący co jakiś czas pytał czy się dobrze czuję... a ja byłam obkuta i zdałam na 5 czego i Tobie życzę... powodzenia Agusia powodzenia na obronie tz zabiera się za mycie okien po tynkowaniu domu przyczepił mi karnisz w sypialni i bedziemy mieli pierwszą firankę w oknie... mieszkamy 10 m-cy i w oknach same rolety
Edytowane przez Asiek84 Czas edycji: 2013-06-22 o 15:32 |
|
|
|
#3019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl mi znowu mówili, że testów nie powtarzają czy jakoś tak
tak jak z wózkiem- lepiej jakby był jeden do wyboru jak za czasów naszego dzieciństwa i gitara
|
#3021 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3022 |
|
Wtajemniczenie
|
witam popołudniowo
Nadrobiłam was wczoraj i spisałam sie jak głupia na komórce i mi wszystko zjadło Witam nowe mamuśki A więc na ktg w ciągu 20 min wyszedł mi jeden skurcz ale dopuszczalny ( jak to gin określił) a szyjka tak jak przypuszczałam po tych ostatnich twardnieniach skrócona o ok 30%, rozwarcie zewnętrzne bez zmian na opuszek palca. Mam brać nadal fenoterol 3x dziennie i w poniedziałek na wizyte i wtorek lub poniedziałek ktg, jesli przez weekend się nie uspokoi to mnie weźmie mnie na kilka dni do szpitala A więc muszę bardziej leżakować a takie birdello w domu że patzreć nie moge
|
|
|
|
#3023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Ewcia - nie masz wyjscia, musisz odpoczywac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się podobają te foteliki Romer w krówkę
I zebrę chyba też![]() Dirty nie, ja lubię klasyczne wózie Ja w lipcu kupuję Tako Acoustic. Ma dużą gondolkę, 87 cm![]() Kaśka to prawda, duży wybór to też źle A co do powtarzania to nawet w tej tabeli robili w 2006 i 2007 tych Cabriofixów, więc ja nie wiem?
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2013-06-22 o 15:43 |
|
|
|
#3025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie buja
|
|
#3027 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
grunt zeby nie spadalo ponizej 70 i nie szlo powyzej 90. a i tak najlepiej jak plasuje sie w okolicach 80 Cytat:
kiedy idziesz? ja mam 5 lipca... Cytat:
![]() ja kupuje no a co do gwiazdek cabriofixa, to ma 4. ostatnio sprzedawca z ktorym gadalam, mowil ze testow ADAC tez nie ma co tak brac calkiem do siebie, bo np maxi cosi sama firma chce obnizyc ocene do 3, zeby wzrosla sprzedaz pebble ktory tez ma 4 a jest drozszy. nie wiem jak sie ma to do rzeczywistosci. dziewczyny dzieki za kciuki egzaminy super, pozaliczane na 4 wiec wszelkie zaliczenia mam z glowy, jeszcze tylko prace napisac, ale to do konca wrzesnia ![]() i tez wrzucam rezydencje Amelki, dzis na uczelni powiedzieli mi ze juz mam wielki brzuchol
|
||||
|
|
|
#3028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może ty tez powinnaś to skontrolować szybciej???
|
|
|
|
|
#3029 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Właśnie wyszłam ze szpitala. Wyobraźcie sobie, że wg lekarzy moja szyjka ma 35mm a nie 28
. Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku |
|
|
|
#3030 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie mieszkam co prawda na wsi, ale w mieście też się zaspy trafiają w zimie i tak rozkminiam, że z pompowanymi oponami pójdzie łatwiej![]() idę jeść obiadek, do później zapewne, bo nie mam coś ciekawych planów na dzisiaj, to tu pewnie jeszcze zajrzę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.

ale myślałam, że to źle, że oznacza, że mam krzywe nogi
leser nic nie pomaga, ale wymagania ma ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ja zabieram się za to na początku sierpnia 

nie ma tematu

Witam nowe mamuśki
weszło to i wyjdzie-tylko trochę większe 
egzaminy super, pozaliczane na 4 wiec wszelkie zaliczenia mam z glowy, jeszcze tylko prace napisac, ale to do konca wrzesnia