|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Chyba zamieszkam w lidlu. U mnie w tym sklepie jest super klima, tylko gorzej jak się wychodzi, bo jest takie uderzenie gorąca jakby suszarka ktoś wiał w twarz.
|
|
|
|
#512 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
za egzamin, jestem pewna, ze drugi tez zdany A pyzy, ja chce, ja!! Cale wieki ich nie jadlam!Roxi, za 34tc! I fajnie, ze remont juz skonczony.A synek ma racje, dlaczego spicie az do 6.00 Sarna, duzo zdrowka dla synka!
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Roxi: nooo!! jak idzie remont? i brawa za tygodnie!
Ghia: co za egzaminy? idzia: współczuję... u mnie ciepło bardzo, mąż obiad robi, ja trochę ogarnęłam chałupkę i się relaksuję z książką i zaglądam do was od czasu do czasu.
|
#514 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
DOTKA właśnie wczoraj rozmawiałam z moim TŻ o jakiejś wyprawie nad wodę i stwierdziliśmy, że czemu nie
![]() Cytat:
drugi też na pewno zdany, wierzę w ciebie zdolniacho![]() Cytat:
A z urządzeniami tak jest, że lubią się psuć stadami i to w naj mniej odpowiednim momencie![]() Zrobiłam sobie przerwę w prasowaniu. Leje się ze mnie niemiłosiernie, okna pootwierane a i tak żadnego przewiewu:banghead: już się nie mogę doczekać jak wskoczę pod chłodny prysznic ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- ROXI bezlitosnego masz synka hehe ![]() za tc!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten drugi egzamin na pewno tez zaliczonyCytat:
|
||
|
|
|
#517 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
![]() Na aplikacji wszyscy się pytali co ja jeszcze tam robię mam nadzieję, że da radę.Cytat:
tak bloczek walnęli ![]() Próbuję załadować fotki z telefonu do kompa i coś nie mogę |
|
|
|
|
#518 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() ja tylko na chwilę, bo TŻ z moim tatą zaczynają działać w łazience... Lepiej późno niż wcale ![]() I mam od razu do was pytanie: Jak odczuwacie skurcze? Bo mnie co jakieś 30-40 minut przechodzi dreszcz przez cały brzuch i dość mocno boli w podbrzuszu przez kilka minut... I nie wiem czy to przepowiadacze czy raczej skurcze jelit ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41436031]A ją przespalam noc, byłam taka wykończona. Dostaje leki i w sumie nic nie boli, teraz już tylko czekam, aż mnie postawią i pójdę do Małego. Potem też Wam opisze, jak wygląda cc, dla tych, które mają ją planowo nie bójcie sie, wszystko jest do przejścia. Ją jestem sama histeryczka, ale tym razem nic nie było mi straszne, byłam skupiona tylko na Małym. Poród sn jest 100 razy lepszy, ale przy cc też wielkiej tragedii nie ma. [/QUOTE] Kochana są sytuacje kiedy nie dyskutuje się nad wyższością sn nad cc. Dla ciebie i Artusia tak było najlepiej i najważniejsze, że wszystko jest dobrze Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno będzie sukces![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41439193]Mały dobrze sobie radzi i czekam aż mi go przywiozą, spróbujemy karmić!!! ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Perse twoje wiadomości są przepełnione miłością ![]() Cytat:
za egzaminy
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
szafka nocna już złożona!
![]() Leżę, bo brzuch mnie kłuje, a o 17 mamy jechać na imieniny do cioci męża... Mój biedaczek śpi, bo po wyrwaniu zęba ma stan podgorączkowy... Mieliśmy ogarnąć łóżeczko, ale chyba dziś się nie uda ![]() Perse wspaniałe wiadomości! uściski dla Ciebie i Arturka ![]() Ghia! Gratuluję egzaminów
|
|
|
|
#520 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A ja padam, chyba za dużo dzisiaj sprzątałam
brzuszek trochę pobolewa, ale szkoda mi Tż bo od samiutkiego rana ciągle robi, na doopie usiadł tylko, żeby obiad zjeść więc chciałam mu troche pomóc a i tak mnie opierniczał na każdym kroku że coś robię.No ale pokój Adasia umalowany Cytat:
ten czwartkowy też na pewno zdany Cytat:
Gratki za 34 tc ![]() Zaglądaj do nas kiedy tylko będziesz mogła idzia współczuje spuchniętych nóg i popsutych sprzętów sarna zdrówka dla synka Ide poleżeć |
||
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Karolajn ja mimo bóli podbrzusza, równiez watpie, w to, ze urodze przed terminem OM 12 dni , USG 8 dni
ale wiem ze za 19 dni zaczna jak cos wywoływać bo wtedy mam sie zglosic na oddział Perse wiele przed Wami, ale te magiczne pierwsze chwile z własnym dzieckiem Edytowane przez iwona335 Czas edycji: 2013-06-22 o 15:52 |
|
|
|
#522 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
za szafkę, ja też uwielbiam skręcać meble TŻ zawsze mnie gania, że to męską robota i umniejszam jego męską dumę pomagając mu hehe ale to tak w żartach.Odpoczywaj sobie i zbieraj siły na imieninowe jedzonko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#523 | |
|
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41440040]Dziewczyny ale to nie jest tak różowo, że wczesniaczki sobie tak super radza. U mnie po prostu lepiej było już zakończyć ciążę, bo przepływy nie były najlepsze i poza moim brzuchem Artus jest bezpieczniejszy, co nie oznacza, że nie mogą nas spotkać jeszcze konsekwencje wczesniactwa. Przed nami pewnie wiele konsultacji u lekarzy i nerwów, które omijają rodziców donoszonych dzieci. Także nie śpieszcie sie zbytnio
[/QUOTE]Perse - różowo może i nie jest i nigdy nie będzie, bo teraz do końca życia będziemy się o te nasze "maluchy" okropnie martwić , ale:1. miesiąc przed terminem to nie taki znów wcześniaczek 2. konsultacje u specjalistów czekają wszystkich, a to kardiolog, a to ortopeda i usg bioderek... okulista... itp co chwila bedzie coś... a co lekarze mówią, co trzeba teraz sprawdzić u malucha? te cukry to co to? Cytat:
będziemy chodzić na grzyby, na ryby i będzie super Rocky - fajnie, że zajrzałaś odpoczywaj dużo!
Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-06-22 o 15:57 |
|
|
|
|
#524 |
|
Zadomowienie
|
No załadowałam w końcu.
Więc przedstawiam tęczowy pokój Antosia jeszcze brakuje kilku rzeczy np nalepek na ścianę czy porządnego fotela, ale to już jak dostaniemy w końcu kasę z byłej firmy TŻta albo chociaż z zusu
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, jaka jestem szczęśliwa. Co prawda remont łazienki jeszcze trwa, ale prysznic zamontowany i dzisiaj pierwszy raz od 13 maja będę mogła wziąć prysznic u siebie
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
i jeszcze trafił mu się pokój z balkonem
|
|
|
|
|
#526 |
|
Wtajemniczenie
|
No mnie ginka powiedziala, ze jak do niedzieli 30.06 nie urodze to da mi skierowanie do szpitala
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Idzia szkoda, że nie idziesz na ślub, ale ważniejsze wasze zdrówko. Nie ma sensu męczyć się, iść kawał drogi i nie daj Boże zasłabnąć w kościele. Odpoczywajcie z Michałkiem.
|
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze mam taki dmuchany fotel to się zainstalujemy z małym pod parasolem na balkonie i się będziemy chillować
|
|
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak remont łązienki to jedna z gorszych remonotowych pomieszczeń, ani umyc ani posiedziec na tronie spokojnie, wszedzie syf itd... przechodzilam to w październiku/listopadzie i w takiej rozwalonej łazience z dziurami na wylot robiłam test ciazowy
|
|
|
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za prysznic!
|
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Królestwo Antosia.
|
|
|
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja juz po egzaminie, jakos mam ambiwalentne uczucia jutro kolejnynie wiem czy mi si eczasem troche brzuch nie obnizyl, ale tz mowi ze taki mialam ![]() w ogole to mi sie roztepy zrobily na dole brzucha ![]() jestem zmeczona, a jeszcze chce sie pouczyc na jutrzejsza poprawke brzuch mnie troche znow boli jak na okres, chyba znow sobie moj organizm robi jaja |
|
|
|
#534 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Szykują się porodziki !~
--> http://demotywatory.pl/4155966/Znajac-moje-szczescie
|
|
|
|
#537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byliśmy dziś rano Planowaliśmy powtórkę wieczorem, ale sama widzisz pogodę Cytat:
![]() I wracajcie szybko do domu, bo jest przyjemniej niż w szpitalu ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41439193]Mały dobrze sobie radzi i czekam aż mi go przywiozą, spróbujemy karmić!!! ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() Cytat:
|
|
#538 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie burza i pada
Ghia- i gratulacje za egzaminy Kate- dla Ciebie w takim razie dalej
|
#539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Iwona z tym dywanem też akcje były bo już mieliśmy inny tylko wszystkie te dywaniki dla dzieci jakieś takie szorstkie były no i natknęliśmy się na ten a on jest taaaaki puchaty że tylko się do niego przytulać no i pomyśleliśmy, że Antkowi będzie przyjemnie się na takim puchatku bawić Sierść przez tydzień spała tylko na tym dywanie Cieszę się że się Wam podoba ![]() Coś się u mnie chmurzy może deszcz będzie Nie wiem co jest bo poszłam sobie zimnym prysznicem polać stopy bo mi strasznie w nie gorąco i lałam lodowatą wodą na te stopy i w ogóle nie czułam temperatury jak polałam trochę wyżej to czułam lód a na stopach nic jakbym lała letnią wodą |
|
|
|
|
#540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rzeczywiscie, bardzo kolorowy pokoik, jestem pewna, ze Antos bedzie zadowolony
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

za egzamin, jestem pewna, ze drugi tez zdany
Cale wieki ich nie jadlam!

paznokcie pikus, bo 20 min w sumie je robilam, ale nad fryzura troche posiedziałam

WITAM WAS W 34 TYGODNIU!!!

nie zycze nikomu ale wszystko da sie przezyc. A rodzilam bez znieczulenia jakiegokolwiek. Wiec nie bojcie sie. Skoro ja sobie poradzilam to i wy dacie rade.