|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ale jednak mieszkac samemu to samemu, jak chce to sobie za przeproszeniam z cyc*ami na wierzchu bede chodzic ![]() ![]() jak ja nie cierpie jak ktos mna dyryguje ![]() ![]() Cytat:
ale w nocy sie obudzil, czuje cos mnie miętosi po szyi ![]() obudziałam sie i powiedzial,że kocha mnie najbardziej na swiecie i niewyobraza sobie dnia beze mnie, ze wszystko sie ulozy i bedzie lepiej jak znajdziemy wieksze mieszkanie,a potem.... ![]() ale to fakt, to mieszkanie na nas zle dziala ![]() jest ciasne,stare,sypie sie z kazdego kąta,kuchnia pamieta PRL ![]() a na dodatek wszedzie sie rzeczy mojej ciotki i to nas przytlacza, a ja nie znosze ciasnoty i takiego chaosu i jestem przez to nerwowa ![]() mysle,że jak bedziemy mieli co najmniej 2 pokojne urzadzone na prawde po swojemu, to i relacje miedzy nami sie poprawia. Kazde z nas musi miec swoj "kąt" odrobine marginesu prywatnosci,a na kawalerce to jest niemozliwe ![]() Cytat:
![]() Bradzo podoba mi sie ten kolor ![]() i chyba by mi pasował... wiec jakbym chciala takie cos np. drogeryjnymi uzyskac to jaka farbe bys polecila? i jakie oxy na dlugosc, a jakie na odrost? czy lepiej profesjonalna? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam,az uda mi sie sprzedac mieszkanie w GW i kupujemy jakies min 2-pokojowe, absolutnie nie chce juz kawalerki ![]() ja jestem charakterna i jak cos sobie umysle to tak byc musi ![]() Ej ide pobiegac chyba... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Zapuszczam włosy blond <3 Alfaparf Edytowane przez Carolajn Czas edycji: 2013-06-21 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamietam,że jak kupowałam mieszkanie w GW to byl szczyt marzen i w ogole, dopiero pozniej wszystko zaczelo wychodzic. Jak opisujesz swojego to jak bym o moim czytała ![]() oni wszyscy maja jakis defekt mozgu,autentycznie ![]() on by tylko w gry grał, czołgiem jezdzil i zdjecia obrabial ![]() nie widzie, ze kredens trzeba zetrzec, pranie z balkonu sciagnac, bo burza no jak male dziecko ![]() a mi sie marza 2-3 pokoje i mam nawet juz zaplanowane jak je urzadze i w jakich kolorach ![]() ![]() Sypialnia na pewno bedzie malinowo-kremowa z cieplym dolnym swiatlem w kątach pokoju, białe dodatki a na jednej scianie biała cegła...ahhhh sie rozmarzyłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Wtajemniczenie
|
My mieszkamy w kawalerce (wynajmowanej) ale po tym horrorze u teściowej to mnie to bardzo cieszy
![]() ![]() ![]() Kylie Bunny dobrze mówi, trzeba siąść i gadać, wałkować. Mój tż strasznie nie lubi gadać, muszę go zmuszać na rozmowę o "problemach" ale z każdym razem jest lepiej ![]() Bunny super tost będzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Ja w ramach sportu wyciągam tż na rower, pierwszy raz za nim ostatnio, teraz dłuższa trasa ![]() Kylie a Ty w taki skwar dajesz radę biegać?? bo ja zaczynam biegać ale chyba tylko rano i wieczorem jak taka pogoda dam radę...
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Zapuszczam włosy blond <3 Alfaparf Edytowane przez Carolajn Czas edycji: 2013-06-21 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
Ja to mam pecha...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- A tak poza tym to dzisiaj robię pierwszy raz zupę-krem czosnkowy, życzcie mi powodzenia ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-06-21 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() popatrz co tak na prawde potrzebujesz... czy faktycznie nie masz butow do chodzenia czy to jest kaprys po prostu ![]() a jesli brakuje Ci bluzek to bluzki kup ![]() trzymam kciuki za zupke ![]() Byłam biegać...ale hardcore ![]() teraz Wy mi doradzcie: kupila taki zegarek: http://pasooje.pl/pl/zegarki/36-zlot...rovskiego.html i mysle zeby to polaczyc z taka bransoletka na rece: http://pasooje.pl/pl/damska/146-bial...a-kotwica.html Jak myslicie? albo taka: http://pasooje.pl/pl/damska/84-niebi...-chanelka.html Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-06-21 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | ||||
Rozeznanie
|
Cześć laski, wreszcie lato fajnie prawda?
![]() (dobra nie dobijam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1751 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak sobie czasem myślę, że trzeba by się do każdego fałszywie przymilać to wtedy byłoby najlepiej. Trudno, ja tak nie potrafię, nie wszyscy muszą mnie kochać ![]() Z tym mieszkaniem to prawda, jak my wynajmowaliśmy mieszkania, które nie były w za ciekawym stanie, to dosyć często dochodziło do spięć, najczęściej o zupełne pierdoły, nawet nam się do domu nie chciało wracać. A jak mieszkaliśmy w zadbanym, ładnie urządzonym mieszkanku, to od razu inaczej, miło, przytulnie i atmosfera od razu lepsza ![]() My do tej pory wynajmowaliśmy prawie zawsze kawalerki i to z aneksem więc byliśmy raczej skazani na siebie ![]() ![]() Kawalerki nie chciałabym kupować, oczywiście, że im mieszkanie większe tym lepsze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie grzało w dzień ponad 30 na termometrze a za chwilę będzie wielka burza ![]() Bunny dziękuję.Juz kupiłam Joannę Naturię z pokrzywą i zieloną herbatą ![]() ![]() Czeko trzymaj się kochana ![]() ![]() Princesska gratuluję ![]() ![]() Ex bierz bluzki ![]() Edytowane przez Eveline1000 Czas edycji: 2013-06-21 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Wtajemniczenie
|
Kylie ta bransoletka pierwsza lepsza
![]() Ty biegasz z jakimś licznikiem? bo ja mam aplikację endomondo i dziś na rowerze wgl nie chciała gps złapać ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() http://allegro.pl/efektowna-zlota-br...329704428.html Moj tż ma takie "cudo" jest to taki pasek na klatke piersiowa połączony z zegarkiem (bezprzewodowo of course) i to oblicza moje tetno, przebiegnięte km i cos tam jeszcze ale ja sie tylko na tym znam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!
![]() Bardzo chciałabym uzyskać taki beżowy blondzik jak tutaj na blogu bunny ![]() ![]() ![]() http://blogblondbunny.blogspot.com/2...pien-2012.html To oto kolorek który chciałabym uzyskąc (dokładnie ten po drugiej koloryzacji) To moje aktualne włosy (zdjęcie trochę kijowe ale lepsze trudno uzyskać ![]()
#1756 |
Zakorzenienie
|
aszzzzzz tu cisza zawiewa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Magda ;)
|
Ex ja brałabym bluzki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kylie do tego zegarka bardziej mi pasuje ta pierwsza bransoletka, wydaje mi się, że mięta ładnie z bielą właśnie wygląda ![]() Milka synuś mamusi nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eveline dzięki ![]() ![]() ![]() Zbroja ale masz piękny kolor teraz ![]() Czekam na TŻ i jedziemy nad jeziorko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój ojczym biega z tą aplikacją endomondo i też zadowolony. Zaraz po biegu leci do kompa i się podnieca ile już łącznie przebiegł i te inne bajery. Fajne, motywujące. Ex Bluzki. Na lity i tak teraz za gorąco, a później pewnie też okazja będzie. Do butiku zapraszam do Mielna, tam w sezonie jest wieczna promocja, chyba z -50%. ![]() Princesska Kurna, fajna ta koszulka z Sinsay. Kupię też ![]() Co do kołnierzyków, to nie wiem, jak to się nosi nawet. :c W New Yorkerze są teraz promocje fajne, dużo bluzek po 2 dyszki.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-06-22 o 09:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Kołnierzyki to do bluzeczek jakiś jednokolorowych,żeby urozmaicić strój ![]() Wyprzedaże dopiero od kilku dni,a ludzi w sklepach multum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=1079201 A skąd wiesz, że będzie wpadała w rudy ta joanna? Kurczę, bo jest piękna ![]()
![]() |
#1761 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo te poziomy wygladaja wdziecznie na foto a w realu roznie bywa- popiel moze ostro zlapac i bedziesz szara ![]() na 3% dlugosci, odrosty na 9%. albo profesjonalne...majirel? kolestony? alfe odradzam bo moze byc zbyt chlodna i podglonuja wlosy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja wlasnei ja uczynilam, ale jestem po zmyciu farby z odrostow i wlosy jeszcze mokre... moze nie byc genialnei od razu za pierwszym podejsciem ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1762 |
Zakorzenienie
|
Chyba jednak zamawiam lity. Mam drugi kod rabatowy -30% w butiku ważny do końca czerwca, więc sprawa się sama rozwiązała
![]() ![]() Princesska cudna ta bluzka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Kylie ja bym brała chanelkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | ||
Zakorzenienie
|
Zamówiłam lity
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czekamy na efekty PO ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Princesska zobaczę na bloga sinsay, jeśli jakaś bluzka jeszcze wpadnie mi w oko podesłałabym Ci link to byś mi może więcej kupiła, za taką cenę nie ma co sobie żałować ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-06-22 o 16:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Tak jest taka oversize i opada na jedno ramię. Myślę, że ich nie wykupią, bo nie są przecenione ![]() pokaż lity ![]() Ex tutaj możesz jeszcze zobaczyć http://www.cogdziezaile.pl/index.php?c=sp&sea_kol[]=1158 Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2013-06-22 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Raczkowanie
|
DROGA BLOND BUNNY
Piszę do Ciebie z prośbą doradzenia optymalnej kąpieli rozjaśniającej.Pisałam do Ciebie,że przyciemniałam platynę,wyszedł mi zielonkawy ciemny blond.Ostatnio farbowałam tydzień temu farbą yellow 8.0 z dodatkiem 6,56,włosy wyszły za ciemne.Chciałabym je troszkę rozjaśnić do typowego średniego blondu,myślę że to będzie 1-1,5 tonu.Zakupiłam rozjaśniacz joanna intensiv blond do całych włosów z oksydantem 9%,ale mam też w zapasie oksydant 3% i 6%,więc w razie czego mogę podmienić.Planuję użyć połowę saszetki rozjaśniacza i właśnie,któryś ze słabszych oksydantów.Na jak długo nałożyć i masować tą mieszankę na włosy aby rozjaśnić tak o 1 ton.Czy taka kąpiel może dodatkowo zlikwidować ciągle tkwiący we włosach zielonkawy refleks?Proszę odpisz,z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź. ![]()
#1769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rob na 9% na 20 minut. przy tak ciemnym odcieniu stosowanie 6 to za malo...i moze byc tak ze za malo ci pojasni...a kapiela az tak nie poniszczysz.
![]() |
#1770 |
Zadomowienie
|
wykorzystałam Tż do podcięcia końcówek tak -3 poszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.