Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 13:42   #1741
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
dokładnie
Ja się rozglądam, TŻ o tym nie wie tzn on nie chce się wyprowadzać i trochę go rozumiem,bo w końcu możemy się odbić, poszaleć, pojedziemy w końcu na wymarzone wczasy, naprawiliśmy w końcu auto... jakoś staram się wytrzymać... Prawda jest taka, że większość dnia spędzam i tak w pracy czy na uczelni i w domu jestem tylko wieczorami, teściówce zaraz skończy się urlop i nie będę jej tak często widywać zresztą będę musiała napisać tam u nas jak to wszystko wygląda, bo nie chcę się rozwlekać tu na wątku

Ex dzięki

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Już napisałam wywód to teraz na odchamienie się idę na lumpki pobuszować trochę
Ja czasem posiedziec w domu z rodzina i nie myslec co na obiad czy,ze z kosza na brudy sie wysypuje
ale jednak mieszkac samemu to samemu, jak chce to sobie za przeproszeniam z cyc*ami na wierzchu bede chodzic i nikomu nic do tego
jak ja nie cierpie jak ktos mna dyrygujezrob tak, bo tak bedzie lepiej,zrob tak,bo ja tak robie i jest dobre...moja tesciowa ma taka tendencjeale juz powoli ja oduczam tego.

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Kylie to jak ja z moim ostatnio a ogólnie od 3lat i raz jest super a raz znowu kłótnie o wszystko...

Dlatego ja nie mieszkam z teściową...wytrzymałam rok...
Wiesz jak to jest w nie swoim domu, to robisz źle, tego nie powinnaś itp...
Wielka wojna była o to że gotowałam dla nas osobno i miałam osobną półkę w lodówce i osobne zakupy...a potem poleciało...wynosiłam się z hukiem i w nieciekawych okolicznościach...czego Tobie nie życzę!!
Powodzenia na zakupach lumpeksowych
moj dzisiaj pojechal na weekend do Pzn, troche odsapniemy,
ale w nocy sie obudzil, czuje cos mnie miętosi po szyi
obudziałam sie i powiedzial,że kocha mnie najbardziej na swiecie i niewyobraza sobie dnia beze mnie, ze wszystko sie ulozy i bedzie lepiej jak znajdziemy wieksze mieszkanie,a potem....
ale to fakt, to mieszkanie na nas zle dziala
jest ciasne,stare,sypie sie z kazdego kąta,kuchnia pamieta PRL
a na dodatek wszedzie sie rzeczy mojej ciotki i to nas przytlacza, a ja nie znosze ciasnoty i takiego chaosu i jestem przez to nerwowa
mysle,że jak bedziemy mieli co najmniej 2 pokojne urzadzone na prawde po swojemu, to i relacje miedzy nami sie poprawia. Kazde z nas musi miec swoj "kąt" odrobine marginesu prywatnosci,a na kawalerce to jest niemozliwe
Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
dla mnie obie nie warte uwagi

ojej trzymaj sie kochanie czyli nadal zle u ciebie... a juz myslalam ze ta praca przelamiesz passe...

to takie 9.1 na pol z 8.1.
wrocic do tego co teraz bo ja wiem... zalezy od wlosow- moze sie samo doplukac a moze byc tak ze zpol roku farbami bedziesz pojasniac az wrocisz.

tort czekoladowy z biala polewa i owocami na wierzchu- truskawki, borowki, maliny, jezyny.

tez mielismy taki okres ale to bledne kolo... trzeba siasc pogadac i postanowic ze ktore pierwsze cos wypomni ma wpier*ol
o mamo...przyslij mi kawalek
Bradzo podoba mi sie ten kolor
i chyba by mi pasował...
wiec jakbym chciala takie cos np. drogeryjnymi uzyskac to jaka farbe bys polecila? i jakie oxy na dlugosc, a jakie na odrost?
czy lepiej profesjonalna?
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 13:49   #1742
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Ja czasem posiedziec w domu z rodzina i nie myslec co na obiad czy,ze z kosza na brudy sie wysypuje
ale jednak mieszkac samemu to samemu, jak chce to sobie za przeproszeniam z cyc*ami na wierzchu bede chodzic i nikomu nic do tego
jak ja nie cierpie jak ktos mna dyrygujezrob tak, bo tak bedzie lepiej,zrob tak,bo ja tak robie i jest dobre...moja tesciowa ma taka tendencjeale juz powoli ja oduczam tego.

obudziałam sie i powiedzial,że kocha mnie najbardziej na swiecie i niewyobraza sobie dnia beze mnie, ze wszystko sie ulozy i bedzie lepiej jak znajdziemy wieksze mieszkanie,a potem....
a na dodatek wszedzie sie rzeczy mojej ciotki i to nas przytlacza, a ja nie znosze ciasnoty i takiego chaosu i jestem przez to nerwowa
mysle,że jak bedziemy mieli co najmniej 2 pokojne urzadzone na prawde po swojemu, to i relacje miedzy nami sie poprawia. Kazde z nas musi miec swoj "kąt" odrobine marginesu prywatnosci,a na kawalerce to jest niemozliwe

i chyba by mi pasował...
wiec jakbym chciala takie cos np. drogeryjnymi uzyskac to jaka farbe bys polecila? i jakie oxy na dlugosc, a jakie na odrost?
Dooookładnie Cię rozumiem my z Tż mieszkamy teraz u mnie bo złapał tu prace u mnie w mieście i powoli odkładamy na coś swojego.. Póki co jest totalna kaszana bo mieszkamy z moimi rodzicami mój pokój jest malutki i zagracony a jak Tż sobie jeszcze swoich rzeczy trochę przywiózł to kompletnie nie ma się gdzie ruszać do szafy się mogę ledwo dostać półek Nam nie starcza balkonu otworzyć nie mogę bo się tam z kompem usadowił "jak żyć" mam nadzieję że do jesieni już znajdziemy coś swojego.. może być nawet małe ale przynajmniej już swoje

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:01   #1743
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolajn Pokaż wiadomość
Dooookładnie Cię rozumiem my z Tż mieszkamy teraz u mnie bo złapał tu prace u mnie w mieście i powoli odkładamy na coś swojego.. Póki co jest totalna kaszana bo mieszkamy z moimi rodzicami mój pokój jest malutki i zagracony a jak Tż sobie jeszcze swoich rzeczy trochę przywiózł to kompletnie nie ma się gdzie ruszać do szafy się mogę ledwo dostać półek Nam nie starcza balkonu otworzyć nie mogę bo się tam z kompem usadowił "jak żyć" mam nadzieję że do jesieni już znajdziemy coś swojego.. może być nawet małe ale przynajmniej już swoje
a na dodatek moj jest urodzonym bałaganiarzem i spina murowana
czekam,az uda mi sie sprzedac mieszkanie w GW i kupujemy jakies min 2-pokojowe, absolutnie nie chce juz kawalerki
ja jestem charakterna i jak cos sobie umysle to tak byc musi
Ej ide pobiegac chyba...
Stary 2013-06-21, 14:09   #1744
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
a na dodatek moj jest urodzonym bałaganiarzem i spina murowana
czekam,az uda mi sie sprzedac mieszkanie w GW i kupujemy jakies min 2-pokojowe, absolutnie nie chce juz kawalerki
ja jestem charakterna i jak cos sobie umysle to tak byc musi
Ej ide pobiegac chyba...
Mój też lubi czasem porozpieprzać jak to facet a ja w tak małych pomieszczeniach czuję się przytłoczona i przynajmniej muszę mieć wszystko poukładane na swoim miejscu bo inaczej mam ochotę walnąć jakimś granatem żeby rozwalić pokój w cholerę pospinamy się chwilę ale grzeczny jest póki co bo się zbiera i sprząta ale to tak jak grochem o ścianę.. dziś go opierdzielę sprzątnie i jutro nie wiadomo skąd znowu jest wszystko na ziemi dodatkowo teraz te upały dają w kość nic Nam się nie chce ja chodzę poirytowana Daniel znowu znudzony też się nie możemy dotrzeć. Za dużo stresu... Na kawalerkę narzekać nie będę bo w Naszej sytuacji to marzenie mieć własną kuchnię łazienkę i sobie rządzić po swojemu a później to już się poszuka czegoś większego co do biegania ja miałam zrobić dziś Ewkę ale odpuściłam... wczoraj jak robiłam to byłam mokra jakbym z wanny ledwo wyszła i jeszcze 10 min po treningu tak ze mnie parowało że po prostu ociekałam... słabo mi się zrobiło a resztę dnia chodziłam jak zwłoki ćwiczenia mnie tak nie zmęczyły jak ten gorąc

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf

Edytowane przez Carolajn
Czas edycji: 2013-06-21 o 14:11
Stary 2013-06-21, 14:17   #1745
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolajn Pokaż wiadomość
Mój też lubi czasem porozpieprzać jak to facet a ja w tak małych pomieszczeniach czuję się przytłoczona i przynajmniej muszę mieć wszystko poukładane na swoim miejscu bo inaczej mam ochotę walnąć jakimś granatem żeby rozwalić pokój w cholerę pospinamy się chwilę ale grzeczny jest póki co bo się zbiera i sprząta ale to tak jak grochem o ścianę.. dziś go opierdzielę sprzątnie i jutro nie wiadomo skąd znowu jest wszystko na ziemi dodatkowo teraz te upały dają w kość nic Nam się nie chce ja chodzę poirytowana Daniel znowu znudzony też się nie możemy dotrzeć. Za dużo stresu... Na kawalerkę narzekać nie będę bo w Naszej sytuacji to marzenie mieć własną kuchnię łazienkę i sobie rządzić po swojemu a później to już się poszuka czegoś większego co do biegania ja miałam zrobić dziś Ewkę ale odpuściłam... wczoraj jak robiłam to byłam mokra jakbym z wanny ledwo wyszła i jeszcze 10 min po treningu tak ze mnie parowało że po prostu ociekałam... słabo mi się zrobiło a resztę dnia chodziłam jak zwłoki ćwiczenia mnie tak nie zmęczyły jak ten gorąc
Ja juz trzy razy przerabiałam kawalerke, wiec wiem jak to sie je
pamietam,że jak kupowałam mieszkanie w GW to byl szczyt marzen i w ogole, dopiero pozniej wszystko zaczelo wychodzic.
Jak opisujesz swojego to jak bym o moim czytała
oni wszyscy maja jakis defekt mozgu,autentycznie
on by tylko w gry grał, czołgiem jezdzil i zdjecia obrabial
nie widzie, ze kredens trzeba zetrzec, pranie z balkonu sciagnac, bo burza no jak male dziecko
a mi sie marza 2-3 pokoje i mam nawet juz zaplanowane jak je urzadze i w jakich kolorachwszystk o juz wiem
Sypialnia na pewno bedzie malinowo-kremowa z cieplym dolnym swiatlem w kątach pokoju, białe dodatki a na jednej scianie biała cegła...ahhhh sie rozmarzyłam
Stary 2013-06-21, 14:21   #1746
shizaxa
Wtajemniczenie

My mieszkamy w kawalerce (wynajmowanej) ale po tym horrorze u teściowej to mnie to bardzo cieszy na szczęście jest oddzielna kuchnia a nie aneks i można iść odreagować do drugiego pomieszczenia za jakiś czas pomyślimy o swoim i pewnie min 2pokojowym
Kylie Bunny dobrze mówi, trzeba siąść i gadać, wałkować. Mój tż strasznie nie lubi gadać, muszę go zmuszać na rozmowę o "problemach" ale z każdym razem jest lepiej

Bunny super tost będzie

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Ja w ramach sportu wyciągam tż na rower, pierwszy raz za nim ostatnio, teraz dłuższa trasa

Kylie a Ty w taki skwar dajesz radę biegać?? bo ja zaczynam biegać ale chyba tylko rano i wieczorem jak taka pogoda dam radę...

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:26   #1747
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
Ja juz trzy razy przerabiałam kawalerke, wiec wiem jak to sie je
pamietam,że jak kupowałam mieszkanie w GW to byl szczyt marzen i w ogole, dopiero pozniej wszystko zaczelo wychodzic.
Jak opisujesz swojego to jak bym o moim czytała
oni wszyscy maja jakis defekt mozgu,autentycznie
on by tylko w gry grał, czołgiem jezdzil i zdjecia obrabial
nie widzie, ze kredens trzeba zetrzec, pranie z balkonu sciagnac, bo burza no jak male dziecko
a mi sie marza 2-3 pokoje i mam nawet juz zaplanowane jak je urzadze i w jakich kolorachwszystk o juz wiem
Sypialnia na pewno bedzie malinowo-kremowa z cieplym dolnym swiatlem w kątach pokoju, białe dodatki a na jednej scianie biała cegła...ahhhh sie rozmarzyłam
Hahahaha mój by tylko w rising cities grał siedział na fb i robił muzykę nie daj Boże Go zawołam przy myciu garów żeby mi pomógł i powycierał to szybciej będzie.. nastęka się tyle jakbym Mu myć kazała ale zrobi tylko że czasem to mi się odechciewa Go o coś prosić tak to marudzenie demotywuje Nam to by dwa pokoje siadły chociaż żeby każde miało swój kąt będzie chciał siedzieć w bajzlu to będzie siedział ja u siebie będę miała błysk. Ja od dłuższego czasu choruję na takie jasne wnętrza (pewnie przez to że mam jagodowe ściany i mnie już przytłaczają) podobają mi się białe/kremowe meble w stylu Marii Antoniny ahh...

Zapuszczam włosy

blond <3

Alfaparf

Edytowane przez Carolajn
Czas edycji: 2013-06-21 o 14:27
Stary 2013-06-21, 14:39   #1748
exclusivee
Zakorzenienie

Ja to mam pecha... Miałam dzis zamawiać te sandały-lity jak tylko kaska pojawiłaby się na koncie, 12cm obcas, 4,5cm platforma, czarna skórka, więc idealnie jak dla mnie Niestety (a może stety) będąc na zakupach obiadowych dostałam sms z kodem rabatowym 40% w butiku (a rano oglądałam tam rzeczy i dodałam kilka pozycji do ulubionych!)... Te lity chyba nie są mi pisane, teraz mnie korcą zakupy w butiku, no bo kurna, 40% zniżki to trochę jest A bluzki miałam zamawiać stamtąd pod koniec miesiąca i teraz sama nie wiem co robić Doradzicie coś? Lepsze buty czy bluzki?

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

A tak poza tym to dzisiaj robię pierwszy raz zupę-krem czosnkowy, życzcie mi powodzenia

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-06-21 o 14:41
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 15:29   #1749
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Ja to mam pecha... Miałam dzis zamawiać te sandały-lity jak tylko kaska pojawiłaby się na koncie, 12cm obcas, 4,5cm platforma, czarna skórka, więc idealnie jak dla mnie Niestety (a może stety) będąc na zakupach obiadowych dostałam sms z kodem rabatowym 40% w butiku (a rano oglądałam tam rzeczy i dodałam kilka pozycji do ulubionych!)... Te lity chyba nie są mi pisane, teraz mnie korcą zakupy w butiku, no bo kurna, 40% zniżki to trochę jest A bluzki miałam zamawiać stamtąd pod koniec miesiąca i teraz sama nie wiem co robić Doradzicie coś? Lepsze buty czy bluzki?

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

A tak poza tym to dzisiaj robię pierwszy raz zupę-krem czosnkowy, życzcie mi powodzenia
Ja tam sandalkowe lity mam wiec, bluzki bym brala
popatrz co tak na prawde potrzebujesz...
czy faktycznie nie masz butow do chodzenia czy to jest kaprys po prostu
a jesli brakuje Ci bluzek to bluzki kup
trzymam kciuki za zupke
Byłam biegać...ale hardcore

teraz Wy mi doradzcie:
kupila taki zegarek:
http://pasooje.pl/pl/zegarki/36-zlot...rovskiego.html
i mysle zeby to polaczyc z taka bransoletka na rece:
http://pasooje.pl/pl/damska/146-bial...a-kotwica.html
Jak myslicie?
albo taka:
http://pasooje.pl/pl/damska/84-niebi...-chanelka.html

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2013-06-21 o 15:30
Stary 2013-06-21, 16:46   #1750
milka_m
Rozeznanie

Cześć laski, wreszcie lato fajnie prawda?
(dobra nie dobijam )

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Dziewczyny zamelduje tylko że na dłuższy czas znikam z wątku, bede może czasem w weekend czy coś wpadać, czy odpowiem na post czy dwa. Póki co życie mi sie rozpada na kawałki i izoluje sie od wszystkiego i od wszystkich.

Trzymam kciuki za was wszystkie
Ojej Czeko, oby Ci się wszystko ułożyło po Twojej myśli i zniknęły problemy. Trzymaj się mocno

Cytat:
Ehhhh...caly czas
nie mozemy sie dotrzec od jakiegos czasu, ja o jednym ten o drugim, bo ty zrobilas tak,tak i siak, a ty w zeszłym roku....
I tak w kolko, w jakas matnie wpadlismy.
Kazda rozmowa odbierana jest jak atak na siebie.
Juz na prawde mysle o najgorszym....
Nam z Tż też tak się czasami zdarza ale na szczęście raczej szybko przechodzi, pogadamy, wygarniemy sobie wszystko co nam leży na sercu i jest ok. Tak w ogóle to chyba nie ma związków idealnych, ludzie docierają się przez całe życie

Cytat:
Ojej... mam nadzieję,że jeszcze się wam poukłada a rozmawialiście ze sobą tak normalnie? Żeby każde z Was wyrzuciło swoje żale? Może idźcie gdzieś razem na kolacje czy wyjedźcie gdzieś na kilka dni i pogadajcie na spokojnie
Mnie mój TŻ też ostatnio wkurza, u nas w domu ja go "wychowałam po swojemu" a jak jesteśmu u teściów to zaczyna się zachowywać tak jak oni i jak ja coś powiem to jeszcze jego mamuśka się wtrąca "Jak Ci przeszkadza to sama to zrób, on jest zmęczony po pracy" a ja to ☠☠☠☠a nie jestem

Czeko za Ciebie kochana też trzymam kciuki daj znać co u Ciebie
Synuś mamusi? Mieszkacie u niej, więc wiadomo, że on jest dla niej najważniejszy. Nie ma to jak mieszkać osobno, choćby w małej kawalerce ale tylko we dwoje

Cytat:
tort czekoladowy z biala polewa i owocami na wierzchu- truskawki, borowki, maliny, jezyny.
ja ogólnie za tortami nie przepadam ale te owoce na wierzchu mniam

Blog

milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 16:48   #1751
milka_m
Rozeznanie

Cytat:

Chyba nikt tego nie lubie, od razu mi się ciśnienie podnosi i zawsze muszę coś odpowiedzieć, no i zawsze jestem ta zła, bo nie przytakuje i nie chwalę każdej głupoty, tylko prawdę mówię
Tak sobie czasem myślę, że trzeba by się do każdego fałszywie przymilać to wtedy byłoby najlepiej. Trudno, ja tak nie potrafię, nie wszyscy muszą mnie kochać

Z tym mieszkaniem to prawda, jak my wynajmowaliśmy mieszkania, które nie były w za ciekawym stanie, to dosyć często dochodziło do spięć, najczęściej o zupełne pierdoły, nawet nam się do domu nie chciało wracać. A jak mieszkaliśmy w zadbanym, ładnie urządzonym mieszkanku, to od razu inaczej, miło, przytulnie i atmosfera od razu lepsza

My do tej pory wynajmowaliśmy prawie zawsze kawalerki i to z aneksem więc byliśmy raczej skazani na siebie ale myślę, że dobrze nam to zrobiło, nauczyliśmy się szybko rozwiązywać konflikty, bo głupio tak siedzieć w jednym pokoju i się do siebie nie odzywać
Kawalerki nie chciałabym kupować, oczywiście, że im mieszkanie większe tym lepsze ale jak się wynajmuje to kawalerka idealna, przynajmniej ja tak uważam

Cytat:

Ty wiesz najlepiej ale te buty i tak będą za Tobą chodziły jak masz taką zniżkę to może warto wykorzystać a buty zamówić pod koniec miesiąca, na odwrót po prostu

Cytat:
trzymam kciuki za zupke

teraz Wy mi doradzcie:
kupila taki zegarek:
Jak myslicie?
albo taka:
Fajny zegarek i jaki tani Ja to niezdecydowana jestem, brałabym obydwie, żeby mieć wybór w zależności od okazji Ale tak obiektywnie patrząc to wydaje mi się, że do zegarka ta pierwsza bardziej pasuje a ta druga to sama, żeby ją nosić. Zresztą, ja zawsze mam problem z wyborem

Blog

milka_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 18:17   #1752
Eveline1000
Rozeznanie

Cytat:
oj wspolczuje jeszcze teraz po lekarzach latac
wez taki szampon ktory oczyszcza czyli nie ma zbednych olejkow, silikonow i oblepiaczy- ma poprostu myc. wiec moze byc jakas ziolowa, "naturalna' tanioszka typu barwa czy pollena- ale uwaga one siekiere z wlosow robia ;( dlatego nie polecam, raczej moze np z joanny naturia ktorys? one maja lekkie sklady, dobrze domywajace i tanie sa.
tak naprawde duzo tego szamponu nie uzyjesz- raz na tydzien dwa...a nie ma co wlosow meczyc i potem tony przy czesaniu wyrywac.
ja lubilam pollene glorie do suchych aloesowa.

po garnierku do farbowanych mozesz dac co zechcesz- tylko nie maske regenerujaca. bo ona nie zadziala na 100% swoich mozliwosci.
ja dawalam garniera karite, teraz dam jutro maske z fructis color resist, potem odzywke z gliss kura zolta...i tak bede testowac z czym najlepiej wspolgra.
wazne zebys wlosow zbytnio nie obciazyla bo sie przetluszcza i znow do mycia. mozesz dac kazda odzywke jaka posiadasz

Hej wszystkim

U mnie grzało w dzień ponad 30 na termometrze a za chwilę będzie wielka burza

Bunny dziękuję.Juz kupiłam Joannę Naturię z pokrzywą i zieloną herbatąDo włosów normalnych i przetłuszczających się.Nadaje się?I tego garnierka tez kupiłam.Umyłam nim włoski i dałam maseczkę color resist

Czeko trzymaj się kochanaMam nadzieję że wszystko Ci się ułoży

Princesska gratulujęzdania egzaminu.Współczuję Ci mieszkania z teściową.Musicie rozejrzeć się za wynajmem żebyś miała spokój.

Ex bierz bluzki

Edytowane przez Eveline1000
Czas edycji: 2013-06-21 o 18:25
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 18:50   #1753
shizaxa
Wtajemniczenie

Kylie ta bransoletka pierwsza lepsza

Ty biegasz z jakimś licznikiem? bo ja mam aplikację endomondo i dziś na rowerze wgl nie chciała gps złapać

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 18:57   #1754
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
Cześć laski, wreszcie lato fajnie prawda?
(dobra nie dobijam )

Nam z Tż też tak się czasami zdarza ale na szczęście raczej szybko przechodzi, pogadamy, wygarniemy sobie wszystko co nam leży na sercu i jest ok. Tak w ogóle to chyba nie ma związków idealnych, ludzie docierają się przez całe życie

ja ogólnie za tortami nie przepadam ale te owoce na wierzchu mniam
Cytat:
Napisane przez milka_m Pokaż wiadomość
Chyba nikt tego nie lubie, od razu mi się ciśnienie podnosi i zawsze muszę coś odpowiedzieć, no i zawsze jestem ta zła, bo nie przytakuje i nie chwalę każdej głupoty, tylko prawdę mówię
Tak sobie czasem myślę, że trzeba by się do każdego fałszywie przymilać to wtedy byłoby najlepiej. Trudno, ja tak nie potrafię, nie wszyscy muszą mnie kochać

Z tym mieszkaniem to prawda, jak my wynajmowaliśmy mieszkania, które nie były w za ciekawym stanie, to dosyć często dochodziło do spięć, najczęściej o zupełne pierdoły, nawet nam się do domu nie chciało wracać. A jak mieszkaliśmy w zadbanym, ładnie urządzonym mieszkanku, to od razu inaczej, miło, przytulnie i atmosfera od razu lepsza

My do tej pory wynajmowaliśmy prawie zawsze kawalerki i to z aneksem więc byliśmy raczej skazani na siebie ale myślę, że dobrze nam to zrobiło, nauczyliśmy się szybko rozwiązywać konflikty, bo głupio tak siedzieć w jednym pokoju i się do siebie nie odzywać
Kawalerki nie chciałabym kupować, oczywiście, że im mieszkanie większe tym lepsze ale jak się wynajmuje to kawalerka idealna, przynajmniej ja tak uważam

Ty wiesz najlepiej ale te buty i tak będą za Tobą chodziły jak masz taką zniżkę to może warto wykorzystać a buty zamówić pod koniec miesiąca, na odwrót po prostu

Fajny zegarek i jaki tani Ja to niezdecydowana jestem, brałabym obydwie, żeby mieć wybór w zależności od okazji Ale tak obiektywnie patrząc to wydaje mi się, że do zegarka ta pierwsza bardziej pasuje a ta druga to sama, żeby ją nosić. Zresztą, ja zawsze mam problem z wyborem
bo prawda jest taka,że i po 20 latach sa spiny , bo jest to jednak starcie dwoch osobowosci, kazdy z innym chrakterem i kazde chce pokazac ,że rzadzi
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Kylie ta bransoletka pierwsza lepsza

Ty biegasz z jakimś licznikiem? bo ja mam aplikację endomondo i dziś na rowerze wgl nie chciała gps złapać
znalazlam tansza na allegro
http://allegro.pl/efektowna-zlota-br...329704428.html
Moj tż ma takie "cudo" jest to taki pasek na klatke piersiowa połączony z zegarkiem (bezprzewodowo of course) i to oblicza moje tetno, przebiegnięte km i cos tam jeszcze ale ja sie tylko na tym znam
Stary 2013-06-21, 19:34   #1755
zbroja
Raczkowanie

GG do zbroja Send a message via Skype™ to zbroja

Hej dziewczyny! Wiem, że na pewno już tutaj jest wzmianka o takim kolorze, ale na serio nie chcę mi się tego przeglądać -jestem leniem! x)
Bardzo chciałabym uzyskać taki beżowy blondzik jak tutaj na blogu bunny wiem, tam są podane farby, ale niestety Loreal to jednak wydatek 30 złotych myślałam nad zamiennym Joanna Naturia Beżowy Blond, bo jest piękny i tani
http://blogblondbunny.blogspot.com/2...pien-2012.html
To oto kolorek który chciałabym uzyskąc (dokładnie ten po drugiej koloryzacji)

To moje aktualne włosy (zdjęcie trochę kijowe ale lepsze trudno uzyskać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1005971_661545623875290_1146629814_n1.jpg (19,5 KB, 36 załadowań)

Zbroja ma zawsze rację, a jak Zbroja nie ma racji to patrz punkt pierwszy.
zbroja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 20:25   #1756
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

aszzzzzz tu cisza zawiewa
Stary 2013-06-22, 07:17   #1757
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Ex ja brałabym bluzki buty możesz zamówić później ja wczoraj w Sinsay kupiłam dwie bluzeczki, jednego pasiaka z baskinką i jedną taką http://img.szafa.pl/ubrania/1/014764...y-good-bad.jpg można nosić z dwóch stron ja mam czarną i z jednej strony jest bad,a z drugiej good i panterkowe oksy i w mohito kołnierzyk ten http://mohito.pl/pl/dynamic/product/298/%23298

Kylie do tego zegarka bardziej mi pasuje ta pierwsza bransoletka, wydaje mi się, że mięta ładnie z bielą właśnie wygląda

Milka synuś mamusi nie jak mieszkaliśmy sami to ona dzwoniła do niego może z raz na miesiąc? Ja ze swoją mamą rozmawiam codziennie my też wynajmowaliśmy kawalerke i jak na nią narzekałam to teraz z chęcia bym wróciła, tylko ceny strasznie podskoczyły a nie uśmiecha mi się wywalać 1200 zł za kawalerke w średnim stanie. Jakby to był jeszcze kredyt na mieszkanie to fajnie,ale takie płacenie na kogoś tymbardziej,że ja jeszcze studiuję dziennie i tyle co dorobię to max 800 zł, no w wakacje będzie więcej,ale w roku szkolnym nie daję rady,bo tam gdzie pracuję mają otwarte tylko od poniedziałku do piątku

Eveline dzięki ehh gdyby to było takie proste

Zbroja ale masz piękny kolor teraz czym robiłaś? Ten beżowy blond z joaśki będzie wpadał w rudy

Czekam na TŻ i jedziemy nad jeziorko
BLOND_PRINCESSKA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 09:07   #1758
novelove
Zakorzenienie

Cytat:
t to taki pasek na klatke piersiowa połączony z zegarkiem (bezprzewodowo of course) i to oblicza moje tetno, przebiegnięte km i cos tam jeszcze ale ja sie tylko na tym znam
Sporttestery, zarąbista sprawa dla biegających.
Mój ojczym biega z tą aplikacją endomondo i też zadowolony. Zaraz po biegu leci do kompa i się podnieca ile już łącznie przebiegł i te inne bajery. Fajne, motywujące.

Ex
Bluzki. Na lity i tak teraz za gorąco, a później pewnie też okazja będzie.
Do butiku zapraszam do Mielna, tam w sezonie jest wieczna promocja, chyba z -50%.

Princesska
Kurna, fajna ta koszulka z Sinsay. Kupię też
Co do kołnierzyków, to nie wiem, jak to się nosi nawet. :c

W New Yorkerze są teraz promocje fajne, dużo bluzek po 2 dyszki.

Edytowane przez novelove
Czas edycji: 2013-06-22 o 09:14
novelove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 10:08   #1759
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Sporttestery, zarąbista sprawa dla biegających.
Mój ojczym biega z tą aplikacją endomondo i też zadowolony. Zaraz po biegu leci do kompa i się podnieca ile już łącznie przebiegł i te inne bajery. Fajne, motywujące.

Ex
Bluzki. Na lity i tak teraz za gorąco, a później pewnie też okazja będzie.
Do butiku zapraszam do Mielna, tam w sezonie jest wieczna promocja, chyba z -50%.

Princesska
Kurna, fajna ta koszulka z Sinsay. Kupię też
Co do kołnierzyków, to nie wiem, jak to się nosi nawet. :c

W New Yorkerze są teraz promocje fajne, dużo bluzek po 2 dyszki.
Fajna, fajna kupuj
Kołnierzyki to do bluzeczek jakiś jednokolorowych,żeby urozmaicić strój

Wyprzedaże dopiero od kilku dni,a ludzi w sklepach multum

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 10:36   #1760
zbroja
Raczkowanie

GG do zbroja Send a message via Skype™ to zbroja

Cytat:
Zbroja ale masz piękny kolor teraz czym robiłaś? Ten beżowy blond z joaśki będzie wpadał w rudy
A wiesz co, zajżyj do mnie na bloga, tam napisałam jak zeszłam z rudego brązu do takiego
https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=1079201

A skąd wiesz, że będzie wpadała w rudy ta joanna? Kurczę, bo jest piękna

Zbroja ma zawsze rację, a jak Zbroja nie ma racji to patrz punkt pierwszy.
zbroja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 10:41   #1761
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:

i chyba by mi pasował...
mysle ze by pasowal o ile nie poczujesz sie jakbys miala mokra ściere na glowie
bo te poziomy wygladaja wdziecznie na foto a w realu roznie bywa- popiel moze ostro zlapac i bedziesz szara jakbys miala robicto bym mowila 9.1 z 8 pol na pol z loreala ( wellaton na bank zlapie na ścierkę ;/)
na 3% dlugosci, odrosty na 9%.
albo profesjonalne...majirel? kolestony? alfe odradzam bo moze byc zbyt chlodna i podglonuja wlosy
Cytat:

ja bym brala bluzki bo w litach teraz nie nachodzisz

Cytat:
trzymam kciuki za zupke

teraz Wy mi doradzcie:
kupila taki zegarek:
Jak myslicie?
albo taka:
chanelka

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Hej wszystkim

U mnie grzało w dzień ponad 30 na termometrze a za chwilę będzie wielka burza

Bunny dziękuję.Juz kupiłam Joannę Naturię z pokrzywą i zieloną herbatąDo włosów normalnych i przetłuszczających się.Nadaje się?I tego garnierka tez kupiłam.Umyłam nim włoski i dałam maseczkę color resist

Czeko trzymaj się kochanaMam nadzieję że wszystko Ci się ułoży

Princesska gratulujęzdania egzaminu.Współczuję Ci mieszkania z teściową.Musicie rozejrzeć się za wynajmem żebyś miała spokój.

Ex bierz bluzki
nadaje sie jak najbardziej ale licz sie z sieczka z wlosow- ja mialam mega tępy koltun i jak ta mieszanka garnier plus fructis?
ja wlasnei ja uczynilam, ale jestem po zmyciu farby z odrostow i wlosy jeszcze mokre... moze nie byc genialnei od razu za pierwszym podejsciem ale czuje ze jest niezle- wlosy sliskie, lalkowate

Cytat:
Napisane przez zbroja Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Wiem, że na pewno już tutaj jest wzmianka o takim kolorze, ale na serio nie chcę mi się tego przeglądać -jestem leniem! x)
Bardzo chciałabym uzyskać taki beżowy blondzik jak tutaj na blogu bunny wiem, tam są podane farby, ale niestety Loreal to jednak wydatek 30 złotych myślałam nad zamiennym Joanna Naturia Beżowy Blond, bo jest piękny i tani
http://blogblondbunny.blogspot.com/2...pien-2012.html
To oto kolorek który chciałabym uzyskąc (dokładnie ten po drugiej koloryzacji)

To moje aktualne włosy (zdjęcie trochę kijowe ale lepsze trudno uzyskać
obawiam sie ze ta joanna nie uzyskasz tego efektu... ani innymi farbami- moze garnier dalby cos podobnego
Stary 2013-06-22, 10:59   #1762
exclusivee
Zakorzenienie

Chyba jednak zamawiam lity. Mam drugi kod rabatowy -30% w butiku ważny do końca czerwca, więc sprawa się sama rozwiązała Teraz kupię lity (zostały już tylko 4 pary z 21), a jak przyjdzie mi drugi przelew to zamawiam w butiku bluzki

Princesska cudna ta bluzka Ja chcę sinsay koło siebie Za ile była?

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Kylie ja bym brała chanelkę

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-06-22, 14:10   #1763
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez zbroja Pokaż wiadomość
A wiesz co, zajżyj do mnie na bloga, tam napisałam jak zeszłam z rudego brązu do takiego
https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=1079201

A skąd wiesz, że będzie wpadała w rudy ta joanna? Kurczę, bo jest piękna
zaraz poczytam bo beżowy kolor jest ciepły i właśnie takie rudawy, na wizażu jest chyba cały wątek o tym odcieniu, musiałabyś poszukać
Cytat:
Chyba jednak zamawiam lity. Mam drugi kod rabatowy -30% w butiku ważny do końca czerwca, więc sprawa się sama rozwiązała Teraz kupię lity (zostały już tylko 4 pary z 21), a jak przyjdzie mi drugi przelew to zamawiam w butiku bluzki

Princesska cudna ta bluzka Ja chcę sinsay koło siebie Za ile była?

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Kylie ja bym brała chanelkę
za 19,99 i to normalna cena bez żadnej przeceny jak chcesz mogę Ci kupić i wysłać, tylko musiałabyś dobrać sobie rozmiar, bo ja z tej bluzeczki np. mam XS
Stary 2013-06-22, 15:06   #1764
lepiejbycblond
Przyczajenie

Cytat:
Jesli chodzi o drogeryjne to najlepszy blondy ma Palette.
A10 i 219 maja 12 % oxy, C10 ma 9%.
Moge spytac czemu boisz sie Palett?
Jesli nie chcesz sklepowych i boisz sie wody 12 to Alfa zostaje.
boję się Palette - jak wiele dziewczyn boję się, że zniszczy mi włosy, spali je
lepiejbycblond jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 15:29   #1765
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Napisane przez lepiejbycblond Pokaż wiadomość
boję się Palette - jak wiele dziewczyn boję się, że zniszczy mi włosy, spali je
chyba każda dziewczyna z tego wątku farbowała włosy Palletką, Kylie, Bunny robią nią regularnie i mają piękne włosy

Siedzę z Londą na włosach
Stary 2013-06-22, 16:17   #1766
exclusivee
Zakorzenienie

Zamówiłam lity I to w dodatku za jedyne 59,99zł Zrobiłam interes życia

Cytat:
chyba każda dziewczyna z tego wątku farbowała włosy Palletką, Kylie, Bunny robią nią regularnie i mają piękne włosy

Siedzę z Londą na włosach
Dokładnie, na moje włosy lepiej wpływa "niszczycielska" palette aniżeli osławiony cudowny loreal A do tego kolor jest trwalszy i ładniejszy

Czekamy na efekty PO

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
zaraz poczytam bo beżowy kolor jest ciepły i właśnie takie rudawy, na wizażu jest chyba cały wątek o tym odcieniu, musiałabyś poszukać

za 19,99 i to normalna cena bez żadnej przeceny jak chcesz mogę Ci kupić i wysłać, tylko musiałabyś dobrać sobie rozmiar, bo ja z tej bluzeczki np. mam XS
Kochanie byłabym Ci mega wdzięczna tylko ja większy przypływ kasiorki będę miała dopiero koło 27 Miałabyś możliwość kupić mi ją szybciej żeby nie wykupili i wysłać jak Ci kaskę przeleję na konto po 27? Dla mnie rozmiar S tak myślę Na codzień noszę S/M Bluzek, a ona i tak jest taka trochę oversize nie?

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Princesska zobaczę na bloga sinsay, jeśli jakaś bluzka jeszcze wpadnie mi w oko podesłałabym Ci link to byś mi może więcej kupiła, za taką cenę nie ma co sobie żałować Jak coś to dam Ci jeszcze znać, ale tą good/bad chcę napewno

Jasny popielaty brąz

Edytowane przez exclusivee
Czas edycji: 2013-06-22 o 16:14
Stary 2013-06-22, 17:18   #1767
BLOND_PRINCESSKA
Magda ;)

Cytat:
Zamówiłam lity I to w dodatku za jedyne 59,99zł Zrobiłam interes życia

Dokładnie, na moje włosy lepiej wpływa "niszczycielska" palette aniżeli osławiony cudowny loreal A do tego kolor jest trwalszy i ładniejszy

Czekamy na efekty PO

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Kochanie byłabym Ci mega wdzięczna tylko ja większy przypływ kasiorki będę miała dopiero koło 27 Miałabyś możliwość kupić mi ją szybciej żeby nie wykupili i wysłać jak Ci kaskę przeleję na konto po 27? Dla mnie rozmiar S tak myślę Na codzień noszę S/M Bluzek, a ona i tak jest taka trochę oversize nie?

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Princesska zobaczę na bloga sinsay, jeśli jakaś bluzka jeszcze wpadnie mi w oko podesłałabym Ci link to byś mi może więcej kupiła, za taką cenę nie ma co sobie żałować Jak coś to dam Ci jeszcze znać, ale tą good/bad chcę napewno
Spoko, tylko kupię jak coś w przyszłym tygodniu, bo dostanę wypłatę, teraz też już nam prawie nic zostało zobacz jeszcze na fejsie ich, tam też wstawiają ciuchy
Tak jest taka oversize i opada na jedno ramię. Myślę, że ich nie wykupią, bo nie są przecenione
pokaż lity

Ex tutaj możesz jeszcze zobaczyć http://www.cogdziezaile.pl/index.php?c=sp&sea_kol[]=1158

Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA
Czas edycji: 2013-06-22 o 17:20
Stary 2013-06-22, 19:26   #1768
piiz
Raczkowanie

DROGA BLOND BUNNY

Piszę do Ciebie z prośbą doradzenia optymalnej kąpieli rozjaśniającej.Pisałam do Ciebie,że przyciemniałam platynę,wyszedł mi zielonkawy ciemny blond.Ostatnio farbowałam tydzień temu farbą yellow 8.0 z dodatkiem 6,56,włosy wyszły za ciemne.Chciałabym je troszkę rozjaśnić do typowego średniego blondu,myślę że to będzie 1-1,5 tonu.Zakupiłam rozjaśniacz joanna intensiv blond do całych włosów z oksydantem 9%,ale mam też w zapasie oksydant 3% i 6%,więc w razie czego mogę podmienić.Planuję użyć połowę saszetki rozjaśniacza i właśnie,któryś ze słabszych oksydantów.Na jak długo nałożyć i masować tą mieszankę na włosy aby rozjaśnić tak o 1 ton.Czy taka kąpiel może dodatkowo zlikwidować ciągle tkwiący we włosach zielonkawy refleks?Proszę odpisz,z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź.

piiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 21:43   #1769
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piiz Pokaż wiadomość
DROGA BLOND BUNNY

Piszę do Ciebie z prośbą doradzenia optymalnej kąpieli rozjaśniającej.Pisałam do Ciebie,że przyciemniałam platynę,wyszedł mi zielonkawy ciemny blond.Ostatnio farbowałam tydzień temu farbą yellow 8.0 z dodatkiem 6,56,włosy wyszły za ciemne.Chciałabym je troszkę rozjaśnić do typowego średniego blondu,myślę że to będzie 1-1,5 tonu.Zakupiłam rozjaśniacz joanna intensiv blond do całych włosów z oksydantem 9%,ale mam też w zapasie oksydant 3% i 6%,więc w razie czego mogę podmienić.Planuję użyć połowę saszetki rozjaśniacza i właśnie,któryś ze słabszych oksydantów.Na jak długo nałożyć i masować tą mieszankę na włosy aby rozjaśnić tak o 1 ton.Czy taka kąpiel może dodatkowo zlikwidować ciągle tkwiący we włosach zielonkawy refleks?Proszę odpisz,z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź.
tak kapiel sciaga zielone tony i wszystkie inne do rudego.
rob na 9% na 20 minut. przy tak ciemnym odcieniu stosowanie 6 to za malo...i moze byc tak ze za malo ci pojasni...a kapiela az tak nie poniszczysz.
Stary 2013-06-22, 22:40   #1770
Skarb90
Zadomowienie

GG do Skarb90

wykorzystałam Tż do podcięcia końcówek tak -3 poszło ale i tak za 2 tyg ide do fryza, nie chce cieniowanych kudłów ;/
Skarb90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości