Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-22, 17:29   #3091
anulka2205
Wtajemniczenie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

U nas wczoraj na wieczór tak się zebrało- chmury jak okiem sięgnął, wicher szalony, już też miałam nadzieję, a coś Ty- ani kropla nie spadła, a dziś gorzej niz wczoraj

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 18:17   #3092
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

A u Nas w nocy pada, a w dzień ukropy... W pracy mam wentylatorek to żyć nie umierać:d

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 18:37   #3093
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Śliczne

O to tydzień przede mną, ja 20 lipca Też kupiłam zwykłe białe czółenka, takie najbardziej mi się podobały. Mają około 8,5 cm bez platformy, bardzo wygodne tylko muszę białe wkładki kupić bo w rajstopach noga trochę się ślizga

Suknia, buty i dodatki w załączniku. Dodatki jeszcze nie kupione, ale jestem już zdecydowana na ten komplet.

Jak nie zapomnę aparatu to na pewno będą

Piękna suknia i dodatki teraz będziemy z niecierpliwością czekać na zdjęcia ze ślubu

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Anoooo dodaje dwie fotyszki ze ślubu i wesela
Mam nadzieję, że m.in. suknie widać
Wybaczcie za zamazane twarze, ale nie pytałam o zgodę
Przepiękna panna młoda

Nogi wchodzą mi do i kręgosłup daje o sobie znać... od południa przeglądam i segreguje ciuszki... pochowałam do worków i podpisałam "wiekowo" . Ciuszków jest cała masa, najwięcej jednak na rok, 2 latka . Oczywiście ciuszków na maluszka też mam tyle że już nic więcej kupować nie muszę . Znalazłam nawet 3 śpiworki a czaiłam się żeby jakiś kupić . Pomimo mega zmęczenia i sterty ciuchów które jeszcze muszę ogarnąć jestem przeszczęśliwa bo w końcu wiem czego ile mam
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 18:47   #3094
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Lineczka nasz Synuś w 19tc miał niecałe 250g. Raczej z tych drobniaków.

Edit:mój szanowny mnie przed chwilą bardzo wkurzył. Ech... Czasem mam ochotę mu palnąć.
:/
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2013-06-22 o 18:53
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 19:01   #3095
anulka2205
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Lineczka nasz Synuś w 19tc miał niecałe 250g. Raczej z tych drobniaków.

Edit:mój szanowny mnie przed chwilą bardzo wkurzył. Ech... Czasem mam ochotę mu palnąć.
:/
Nie jesteś sama przed chwilą u nas burza z piorunami, nie ogarniam już sama siebie

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-06-22, 19:05   #3096
Dzastin08
Wtajemniczenie

Hej

Ja tylko na chwilkę wpadłam, więc nadrobię Was później
U Nas dziś piękna pogoda... Tż w pracy do 23,a w domku mała imprezka z okazji jutrzejszego Dnia ojca, ciasta,ciasteczka i inne rarytasy

Domi a propo ciuszków to właśnie Twój post mi przypomniał,że muszę wziąść od brata worek/worki z ciuchami które mi obiecał i przejrzeć bo już sama nie wiem ile czego mam ewentualnie dokupić

Zmykam,miłego mamusie

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-06-22 o 19:06
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 19:16   #3097
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
ślub 20 lipca No właśnie obdzwaniałam te salony, w których byłam albo, albo moje koleżanki. jestem w czarnej d.upie.
Nie wiem skąd dokładnie jesteś ale ja mogę polecić Ci salon Beata na ul. Zawiszy, i samą właścicielkę Panią Betakę lub jeszcze drugą inną Panią (chyba Ewa ale ręki sobie nie dam odciąć) oby dwie mnie czesały jedna na wesele koleżanki moja na mój własny ślub. Fryzura trzymała mi się do rana, byłam zadowolona, poszłam ze zdjęciem z internetu że chce taką fryzurę i miałam. A moje włosy są nie dość że cienkie to jeszcze bardzo trudne do ułożenia bo wszystko co na nich sama zrobię długo nie wytrzymuje. A najważniejsze że cena nie była kosmiczna.
Fryzura wyglądała tak, niestety nie mogę znaleźć obecnie innego zdjęcia. Ale ogólnie to był warkocz z boku i upięte w koczka, bo miałam długi welon i ciężki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg slub wycinka.jpg (23,0 KB, 40 załadowań)

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 19:22   #3098
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
Niech mnie ktoś walnie- stwierdziłam, że dziś na obiad muszą być placki ziemniaczane a że u nas wszyscy uwielbiają, to teraz chyba do wieczora nie odejdę od patelni
to podrzuć jeszcze do mnie kilka
U mnie pierś z kurczaka panierowana z frytkami i sosem czosnkowym Własnei siedzą w piekarniku

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Siemka,
witam się w 5 miesiącu w sumie piąty od wczoraj ale caly czas albo śpię albo jestem w pracy
5 miesiąca

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Nogi wchodzą mi do i kręgosłup daje o sobie znać... od południa przeglądam i segreguje ciuszki... pochowałam do worków i podpisałam "wiekowo" . Ciuszków jest cała masa, najwięcej jednak na rok, 2 latka . Oczywiście ciuszków na maluszka też mam tyle że już nic więcej kupować nie muszę . Znalazłam nawet 3 śpiworki a czaiłam się żeby jakiś kupić . Pomimo mega zmęczenia i sterty ciuchów które jeszcze muszę ogarnąć jestem przeszczęśliwa bo w końcu wiem czego ile mam
No to świetnie

Maomami super fryzurkę miałaś
Ja na swoim ślubie miałam loki, bez żadnego upięcia
Stary 2013-06-22, 19:33   #3099
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
U mnie pierś z kurczaka panierowana z frytkami i sosem czosnkowym Własnei siedzą w piekarniku

5 miesiąca

No to świetnie

Maomami super fryzurkę miałaś
Ja na swoim ślubie miałam loki, bez żadnego upięcia
*

Sos czosnkowy też?

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-06-22, 19:36   #3100
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jesteś sama przed chwilą u nas burza z piorunami, nie ogarniam już sama siebie
E ja tam piorunami nie strzelam, szkoda mi nerwów. Ale focha mam i nie odpuszczę.

. Witaj Kochanie

Stary 2013-06-22, 19:40   #3101
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
poleciały priorytetem w kopertce zwrotnej trochę normalnej temperatury poproszę

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
E ja tam piorunami nie strzelam, szkoda mi nerwów. Ale focha mam i nie odpuszczę.
łooojjjjjj, żebym ja nie nie postrzelała, to bym dopiero nerwy miała

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-06-22, 19:40   #3102
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Jestem I ja .. W humorze paskudnym. Moje hormony chyba sie obudziły masakra jakas ..
Czemu ja musze byc z tych co tak duzo myśla ?? :bat:

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 19:49   #3103
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Jestem I ja .. W humorze paskudnym. Moje hormony chyba sie obudziły masakra jakas ..

a coś wymyśliła?

. Witaj Kochanie

Stary 2013-06-22, 20:06   #3104
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Sos czosnkowy też?
sos nabierał mocy w lodówce

Cytat:
poleciały priorytetem w kopertce zwrotnej trochę normalnej temperatury poproszę
do frytek placki jak znalazł
Leci deszczyk i 15 stopni

Cytat:

co tam znowu sobie wkręcasz??
Stary 2013-06-22, 20:08   #3105
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Nie wiem skąd dokładnie jesteś ale ja mogę polecić Ci salon Beata na ul. Zawiszy, i samą właścicielkę Panią Betakę lub jeszcze drugą inną Panią (chyba Ewa ale ręki sobie nie dam odciąć) oby dwie mnie czesały jedna na wesele koleżanki moja na mój własny ślub. Fryzura trzymała mi się do rana, byłam zadowolona, poszłam ze zdjęciem z internetu że chce taką fryzurę i miałam. A moje włosy są nie dość że cienkie to jeszcze bardzo trudne do ułożenia bo wszystko co na nich sama zrobię długo nie wytrzymuje. A najważniejsze że cena nie była kosmiczna.
Fryzura wyglądała tak, niestety nie mogę znaleźć obecnie innego zdjęcia. Ale ogólnie to był warkocz z boku i upięte w koczka, bo miałam długi welon i ciężki
O super! Zadzwonię tam w poniedziałek! Dzięki Kochana
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 20:12   #3106
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Man schiza ze nie zdarze z niczym - tak sobie ubzduralam I wybic z glowy nie moge, choc prawie wszystko juz mam .. To po pierwsze.
Moj wymarzony ogrodek I remont beda trwały trzy razy tyle i trzy razy tyle beda kosztowac I to następna rzecz ktora mi spac nie daje. !!
Wydaje mi sie ze jakbym mogla z tym wszystkim juz sama ruszyc to by bylo szybciej ale nie moge .. Nie dam rady , boje sie o dziecko I ta bezczynnosc powoduje u mnie wrecz kur.wice
Do tego kasa .. Troche nas to wszystko kosztuje , nie jestesmy na minus ale na ładne zero ..
Do tego mam mnostwo papierowej roboty zwiazanej z zalatwieniem macierzynskiego a tego nie nawidze - nie cierpie terminow I pewnie wszystko zawale no I do kompletu od tej grypy jelitowej martwie sie czy z mała wszystko ok , czy nie odczula tego jakos bo taka leniwa ostatnio znowu jest
Siedze od 15 na fotelu I palcem nie kiwnełam .. Albo mi naprawde sie wszystko sypie, albo mam jakas depreche !

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-22, 20:16   #3107
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Man schiza ze nie zdarze z niczym - tak sobie ubzduralam I wybic z glowy nie moge, choc prawie wszystko juz mam .. To po pierwsze.
Moj wymarzony ogrodek I remont beda trwały trzy razy tyle i trzy razy tyle beda kosztowac I to następna rzecz ktora mi spac nie daje. !!
Wydaje mi sie ze jakbym mogla z tym wszystkim juz sama ruszyc to by bylo szybciej ale nie moge .. Nie dam rady , boje sie o dziecko I ta bezczynnosc powoduje u mnie wrecz kur.wice
Do tego kasa .. Troche nas to wszystko kosztuje , nie jestesmy na minus ale na ładne zero ..
Do tego mam mnostwo papierowej roboty zwiazanej z zalatwieniem macierzynskiego a tego nie nawidze - nie cierpie terminow I pewnie wszystko zawale no I do kompletu od tej grypy jelitowej martwie sie czy z mała wszystko ok , czy nie odczula tego jakos bo taka leniwa ostatnio znowu jest
Siedze od 15 na fotelu I palcem nie kiwnełam .. Albo mi naprawde sie wszystko sypie, albo mam jakas depreche !

Kochana spokojnie gorszy dzien się każdemu zdarza i na pewno ze wszystkim zdążycie, tym bardzej, że już prawie całą wyprawkę masz. A z remontami to tak bywa, że zawsze coś wychodzi i kasy idzie dużo więcej niż się założyło. Ty się lepiej nie zabieraj za żadne prace - odpoczywaj a robotą niech się zajmie Tż lub fachowcy.
A Majeczka ma pewnie leniwe dni teraz
Spróbuj się zrelaksować
Stary 2013-06-22, 20:22   #3108
anulka2205
Wtajemniczenie

Trele wiem, że mogę sobie pogadać, ale wszystko będzie dobrze. To czego nie możesz zmienić, to olej, dla Majeczki jak urodzisz to zaczniesz sobie myśleć, nawet ze zdwojoną siłą a teraz tylko powiedz sobie,że wszystko jest ok i tego się trzymaj, z papierzyskami zdążysz,jak wymarzony ogród jak będzie wyglądał deko inaczej niż go wymarzyłaś, nic się nie stanie, bo nie on dla Ciebie najważniejszy, o wyprawce to nawet nie wspominam , a Maja ma raz bardziej intensywne dni, raz leniuchuje i już Ty dobrze o tym wiesz Ja oczywiście rozumiem podły nastrój i nerwy, ale tak nic nie zmienisz, a tylko za kilka dni będziesz się znów martwić czy Majce taka nerwówka nie zaszkodziła. Główka do góry, wstać z fotele, duuuużą porcję lodów na pocieszenie sobie przytargać, wszamać i już nie smutać

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-06-22, 20:26   #3109
Mya1989
Zakorzenienie

Trelciu, nie stresuj się Chyba sama sobie problemy wymyślasz Przecież Maja nie może cały czas fikać, może odczuwa Twój nastrój i tez jest jj smutno

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-06-22, 20:40   #3110
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Śliczne

Suknia, buty i dodatki w załączniku. Dodatki jeszcze nie kupione, ale jestem już zdecydowana na ten komplet.
super suknia, moja sukienka miala bardzo podobny pas-ten taki ozdobny...czekamy na zdjecia

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Anoooo dodaje dwie fotyszki ze ślubu i wesela
Mam nadzieję, że m.in. suknie widać
Wybaczcie za zamazane twarze, ale nie pytałam o zgodę
slicznie wygladalas,piekna dziewczyna,pieknie ubrana...nic tylko klaskac

Cytat:
Niech mnie ktoś walnie- stwierdziłam, że dziś na obiad muszą być placki ziemniaczane a że u nas wszyscy uwielbiają, to teraz chyba do wieczora nie odejdę od patelni
ja mialam dzis placki ziemniaczanenaszczescie nasmazyla nam babacia meza-kochana! no ale mimo,ze jestem fanka,to takie tlusciutkie placuszki smazone na oleju w taka pogode nie dla mnie...zjadlam 3 z resza walczyl maz

Cytat:

witam w klubie myslicielek

a ja,jak pewnie wiekszosc rozpuzczem sie strasznie,mamy dzis sie przejsc do miasta na jakies piwko-co wiadomo mnie nie dotyczy,wiec moje checi po cichu sa mniejsze,ale ze jutro ta rocznica idziemy ze znajomymi troche powsponinac,wiec nie zrobie i nie bede marudzic,ze mi sie nie chce,bo frajda mala...pozatym,nie mam nic letniego kryjacego brzuch,wiec dzis bedzie publiczne "ta daaam" mojego brzucha

a jutro,niestety rodzice chca nas poodwiedzac,jedni,drudzy. ..i wiecie co wam powiem.wolalabym posiedziec normalnie w dwojke,bez szopek,nie wiem co ich naszlo...mam nadzieje,ze to tak tylko przy pierwszej rocznicy

nie wiem ile to potrwa i czy uda mi sie powizazowac z wami jutro...nie piszcie za wiele jak cos
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 20:44   #3111
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Trele, niektóre rzeczy lepiej odłożyć, niżby miały Cię niepotrzebnie stresować.
A dziecku potrzebna spokojna matka i wcale nie jakaś wielka wyprawka. Na prawdę wiele rzeczy można kupić już po porodzie, jeśli okażą się niezbędne. Kiedyś czytałam, że jak Mama ma podły nastrój, to dziecko się wycisza, jakby chciało płakać z nią. No i masz. Wszystko jasne

Jak remont ma Was przerosnąć, to go odłóżcie.

. Witaj Kochanie

Stary 2013-06-22, 20:46   #3112
paulinaizabela
Zakorzenienie

Peppermint Udanego dnia Kochana Wszystkiego najlepszego z okazji I Rocznicy Ślubu Dużo szczęścia i radości na kolejne lata
Stary 2013-06-22, 20:51   #3113
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
O super! Zadzwonię tam w poniedziałek! Dzięki Kochana
nie ma za co

Trele proszę mi się tu nie dołować, Majeczka pewnie leniwe dni ma, moja Zuzia wczoraj skakała cały dzień jak szalona a dzisiaj kilka razy raptem kopnęła. No a co do remontu to chyba zawsze tak jest że jeszcze dochodzi kilka rzeczy i się suma zbiera większa. Głowa do góry, popraw sobie humorek jakimś fajnym filmem albo coś dobrego do jedzonka

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 21:05   #3114
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dziewczyny dziekuje ;***
NajgorszA w tym wszystkim jestem ja ! Bo ja nie potrafie odłozyc czegos na pozniej .. Jestem nieziemsko niecierpliwa I jak słysze - za dwa tygodnie to juz mi sie chce płakać .. ! Na starość sie juz cierpliwosci nie naucze ..

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-22, 21:15   #3115
issia88
Zakorzenienie

Nasturcja - jesteś z Krakowa? Bo jak tak to polecam mój salon gdzie chodzę "Fryzoteka" na Wawrzyńca Radek super ścina i farbuje, a Dominika czesze różne cuda na głowie

Anula - to obiad weselny będziecie mieć nie daleko nas :P my mieszkamy w Tomaszowicach, a wesele mieliśmy w Dworze w Tomaszowicach

Trele - skad ja to znam nie raz chciałabym zrobić wszystko naraz albo mieć to od razu, a zwłaszcza jak sobie cos ubzduram miałam tak przed slubem, balam się ze z niczym nie zdaze, nawet z tym, żeby przygotować pokoje dla gości ale trzeba czasem zwolnic, wszystko się zrobi tylko trochę cierpliwości a co do remontu to lepiej żeby cos trwalo dluzej, a było dobrze zrobione niż na szybko i na odwal się

Dziękuje za miłe słowa

A u nas wreszcie chłodno, polało troszkę i od razu powietrze się ochłodziło
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 21:26   #3116
Mya1989
Zakorzenienie

Trele, skąd ja to znam No cierpliwość to moja ostatnia cnota Ja bym chciała wszystko na teraz/już/zaraz a to złe no ale masz racje, ciężko się oduczyc..

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-06-22, 21:43   #3117
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

Wy tez tak kiepsko znosicie upały? Czuję się tragicznie, rozpływam się, okna pozamykane bo zaraz masa komarów w domu... Wczoraj była taka straszna burza, że niunia nie chciała iść spać tylko siedziała z tatuśkiem pod kołdrą.

Moje maleńkie już kopie jak szalone W dzień i w nocy Jeszcze 9 dni i usg i może poznamy w końcu płeć
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 22:09   #3118
budowniczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
Mówicie ze soda na zgage jest dobra, chodzi o taką sodę spożywczą? i jak się to bierze? sam proszek czy rozpuszcza się w wodzie?
Oj dobra, dobra i jak pomoglo?

[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41445190]Wy tez tak kiepsko znosicie upały? Czuję się tragicznie, rozpływam się, okna pozamykane bo zaraz masa komarów w domu... Wczoraj była taka straszna burza, że niunia nie chciała iść spać tylko siedziała z tatuśkiem pod kołdrą.

Moje maleńkie już kopie jak szalone W dzień i w nocy Jeszcze 9 dni i usg i może poznamy w końcu płeć [/QUOTE]

Strasznie i stopy puchną!

Corunia urocza!

Dzis jestem padnięta... zasnęłam o 4 nad ranem... stopy mnie bolą... oczy szczypią i wogole jest wszystko do... duszy!

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Cytat:
Trele, skąd ja to znam No cierpliwość to moja ostatnia cnota Ja bym chciała wszystko na teraz/już/zaraz a to złe no ale masz racje, ciężko się oduczyc..
Czyli nie jestem sama, jest nas trzy
budowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 22:11   #3119
paulinaizabela
Zakorzenienie

A zapomniałam się pochwalić, że kupiliśmy dziś wkład do przewijaka
Trzymajcie kciuki, żeby się jutro na wizycie córcia potwierdziła
A później ruszam na przeceny do dziecięcych sklepów

Budowniczko też źle spałam dziś

Weronisiek a masz jakieś przeczucia??
Stary 2013-06-22, 22:18   #3120
89Beatka
Wtajemniczenie

Budowiczko: soda pomogła i nawet to końca dnia mnie zgaga nie złapała, musze spróbować następnym razem, pewnie już jutro

A teraz dobrej nocy życzę, jutro kolejny egzamin i trzeba się wyspać
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości