|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
A ja po ognisku niewyspana Nie doczekalam do torta ( byly 2 wlasnej roboty) ale zbyt zmeczona bylam no i komary tak zarly ze myslalam ze sie wdciekne! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cześć słoneczka
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447316]Byłam u niego i ładniej chwytal pierś i już nie wrzeszczal tak bardzo, coś z tego będzie mam kupić małe kapturki, bo jest taki malusi ale jestem dobrej myśli. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Z dnia na dzień będzie coraz lepiej z karmieniem ![]() Cytat:
![]() , żeby było w miarę bezboleśnieU mnie dzisiaj ładne słonko świeci |
|
|
|
|
#723 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Ja was dziewczyny normalnie podziwiam. Zaczyna sie a wy na wizazu opisujecie. Ja to bym chyba panikowała i odrazu jechała. Bym sie chyba bała ze nie zdążę
![]()
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
Perse, myślę, że spokojnie rozbujasz laktacje. Może odciagaj pokarm? niech małego dokarmiaja Twoim mlekiem ![]() dzień dobry i od rana mokry w sensie deszczu jeżeli o mnie chodzi;-)dziś prawie nie spalam... Do ok. 1 w nocy ktoś sobie urządził imprezę w parku i niosło się na całe osiedle. A później ktoś puszczał lupanke do ok. 5 nad ranem :banghead: poza tym gorąco i duszno przed burzą, mąż chciał mnie objąć to dostał ochrzan, bo ze stanem podgoraczkowym grzal jak piec. Ale teraz się ochlodzilo to zaliczylismy przytulanki ;-) powtarzałam sobie w myślach "jesteś piękna, jesteś piękna" i tym razem udało się bez płaczu;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#725 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
A może Tż powiesi sobie karuzelkę do swojego łóżeczka?Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Normalnie jak baba w ciąży Cytat:
Cytat:
Dlatego zaraz będzie padaćDotkaaa jesteś czy Cię nie ma? Gluciątko ma coraz dłuższy okres aktywności Już nie tylko je i śpi
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII
Na poprawę humoru
i reklama świętokrzyskiego---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Witam się i karolajn- trzymam kciuki,żeby się szybko akcja rozkręciła i żebyś jak najzybciej miała Hanie w ramionach!
|
#728 |
|
Konto usunięte
|
karolajn myslalam po wpisie jak czarownica ze u Was urwanie chmury
ale juz dotarlo !!;-) - trzymam kciuki za dosc szybka akcjei w miare bezbolesna! Perse potem zobacze Artusia bo podczytuje z telefonu gratulacje z karmieniem.. powoli powoli konsekwentnie a sie uda aha naprawde nie martw sie tym ze chwile wczesniej sie malutki urodzil.. jak teraz radzi sobie super nie ma obnizonego napiecia miesniowego sam oddycha itp to cudnie i najprawdopodobniej nic mu nie dolega siostra mojego meza urodzila synka 32 tc i maly jest zdrow jak ryba rozwija sie prawidlowo i ma motorek w tylku buziaki Kochana! |
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
|
#730 |
|
Rozeznanie
|
Karolajn
![]() ![]() ![]() Perse - zrobili Ci niziutko cięcie i poziomo mam nadzieję?A powiedz mi Ty krwawisz normalnie skoro te podkłady??Bo jak ja miałam to mi zrobili drenaż i cała krew poszła do niego i ja sama nic nie krwawiłam ![]() Wiecie co...istnieją prorocze sny?? ^^ wczoraj miałam kilka skurczyków takich luźnych i jeden co mnie zgiął w pół hehe a dzisiaj w nocy śniło mi się że karmię Igorka i że jest bardzo do tatusia podobny Dziwneee to hehe
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Życzę ci, żeby się nie nauczył
|
|
|
|
#732 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
She tak, mam nisko cięcie i normalnie mi leci, jak nie ma odchodów to jest niebezpieczne..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447737]She tak, mam nisko cięcie i normalnie mi leci, jak nie ma odchodów to jest niebezpieczne..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Moja siostra po cc też krwawiła, mniej niż po sn, ale jednak
|
|
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447737]She tak, mam nisko cięcie i normalnie mi leci, jak nie ma odchodów to jest niebezpieczne..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Jak byłam na sali to jeszcze jedna dziewczyna miała cc i Ona była bez drenaża mi może z powodu anemii którą mam zawsze woleli kontrolować uchodzącą krew i stąd wszystkie resztki i krew szła nim, normalnie na zakończeniu rany miałam inne szwy takie do ściągania i tam był przymocowany drenaż. Powiem Ci że to właśnie bardziej komfortowe dla mnie było ( i tak wiercąc się na łóżku wzięłam i wszystko z niego wylałam hahaha ale co prawda nie ciekło ze mnie tylko z pudełka )
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
hejka
![]() karolajn- powodzenia!! trzymamy kciuki za szybka akcje. perse- masz pieknego synka ![]() ide na sniadanie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Z okazji Dnia Ojca Gluciątko postanowiło pokazać matce co o niej myśli i obsrało ją z góry do dołu
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
margos co tam? :-P karolajn ale Ci zazdroszcze zaraz nadrobie.u mnie spokoj eh:-(( |
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
|
|
|
|
#739 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447316]Byłam u niego i ładniej chwytal pierś i już nie wrzeszczal tak bardzo, coś z tego będzie mam kupić małe kapturki, bo jest taki malusi ale jestem dobrej myśli. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Super. A pijesz jakieś herbatki laktacyjne czy coś w tym stylu?? Cytat:
AAAAAA Karolajn ale fajowoooooo to Antoś już do ładnego przedszkola dołączy i będzie mu wesoło Cytat:
się boję, ale już bardziej się nie mogę doczekać. Strach ma wielkie oczy i już nie chcę sie nad tym zastanawiać tylko chcę już przez to przejść i opisywaćCytat:
zawsze tacy jajcarze byli ![]() U mnie rano też przeszła burza, trochę się chłodniej zrobiło tak bardzo jak zazwyczaj. Żeby jeszcze rozumiała co do niej mówię ![]() Dziś ją już odstawiam.Idę obudzić TŻta zrobię nam śniadanko poprzytulam się i mu uświadomię, że to ostatniaaaa nieeeedzieeeelaaaalalalal a
|
||||
|
|
|
#740 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Jestem rozczarowana
Bardzo chciałam urodzić w Dzień Ojca, a w nocy ani pół skurczyka Więc dzisiaj nic z tego nie będzie![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447271]Jeszcze raz dzięki Dziewczyny za mile słowa Już sie nie mogę doczekać, jak ki wyjma cewnik, dziś posiedze u niego dłużej. Artus ma raczej moje włoski, ją też mam brązowe, nie wiem jeszcze, do kogo jest bardziej podobny z buzki, ale wszystko wskazuje na to, że do mamuni tylko ma skórę ciemniejsza jak tatus, tzn. trochę ciemniejsza karnacje. Teso Ty wcześniej pytalas - nie, nic nie mówią lekarze odnośnie ewentualnych konsekwencji, pewnie będziemy musieli obserwować. Dziewczyny ją trzymam kciuki za Was i za Wasze małe słodkie dzieciątka, z którymi sie już wkrótce zobaczycie ![]() [/QUOTE] Mamusia wyleje na niego całą swoją miłość Kochana konsekwencji żadnych nie musi być, więc nie nastawiaj się na nieCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mega mocne kciuki Oby poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie. Cytat:
|
||
|
|
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.
|
||
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Niech mi ktos powie jak zdjecie zobaczyc Arturka:-((( ide wlaczyc lapka moze tam bede widzirc.
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Do mamuś, które urodziły, fajnie tak, jak już nic nie napiera na pęcherz
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
Ja na tel, też nie widzę zdjęć, ale normalnie na necie w kompie tak
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
Karolajn trzymamy kciuki aby wszystko było w porządku i życzymy szybkiego i bezbolesnego porodziku
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41444463]http://db.tt/vgKGS9um Moje Słoneczko będziemy w szpitalu około tygodnia, Mały ma ładna wagę i dobrze sobie radzi.[/QUOTE]Śliczności, wygląda cudownie |
|
|
|
#746 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447316]Byłam u niego i ładniej chwytal pierś i już nie wrzeszczal tak bardzo, coś z tego będzie mam kupić małe kapturki, bo jest taki malusi ale jestem dobrej myśli. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Super! Tak jak dziewczyny piszą- przystawiaj go regularnie, albo pobudzaj laktację laktatotrem Cytat:
Mnie tez nogi zaczęły strasznie puchnąć ![]() Lubię Hey i fajne mają koncerty Cytat:
Karolajn- mocne Cytat:
![]() Fajna. Nawet pokazali Bałtów do którego od rodziców mam rzut beretem ![]() Cytat:
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-06-23 o 09:56 |
||||||
|
|
|
#747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!! Hania- delikatnie się z Mamą obchodź ![]() Cytat:
Nie mdłe, gwarantuję, że są pyszne, ale nie oddam ich ![]() Witamy się z Tomaszkiem w 37 tygodniu ciąży Z tej okazji przyniosłam sobie na śniadania do łóżka czereśnie i truskawki i właśnie je pochłaniam
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||
|
|
|
#748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie noc tragiczna burza zaczęła się przed 3 i tak do 6 rano nie spałam....
|
|
#749 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry wszystkim
czułam ze jak tu wejde to coś będzie się działo ![]() karolajn - ogromne kciuki za lekki szybki i przyjemny poród pisz do nas w miarę możliwości bo juz nie możemy doczekać się kolejnego wątkowego brzdąca ![]() fiazo - świetne to o teściowej margosia - to się mały przywitał teraz daj tacie się wykazać ![]() uciekamy na śniadanko i czekamy na wiadomość od karolajn - niech moc będzie z Tobą ![]() |
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ghia; ładny maraton.. Wojtek jest na 1 roku i właśnie mówi, że teraz to te egzaminy rozstrzelone i że coraz łatwiej robią.. bo wasz rok już ma niemal jeden egzamin po drugim.. i to dopiero jest nauka:P hihi wczoraj zaczął ubezpieczenia i wiązanki takie lecą, jak Twój wpis:P Perse: super, że tak ładnie dochodzisz do siebie i dobrze reagujesz... a Arturek naprawdę śliczny ))sammi: klaps za nienadrabianie:PPP (tak jak to Madi przewidziała) magdalenne: jak mu w łóżku przeszkadzasz to niech sie przeniesie na kanape:PP Karolajn: !!!!!!!! Kciuki!! czarwonica: niezły news:PPP ja okna myję w poniedziałek.. coby dzisiaj przypału nie robić..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

mam kupić małe kapturki, bo jest taki malusi 

A może Tż powiesi sobie karuzelkę do swojego łóżeczka?
Ma pretensje, że zajmuję dużo miejsca na łóżku. A ja się obijam o ścianę
Dlatego zaraz będzie padać

się boję, ale już bardziej się nie mogę doczekać. Strach ma wielkie oczy i już nie chcę sie nad tym zastanawiać tylko chcę już przez to przejść i opisywać
tak bardzo jak zazwyczaj. Żeby jeszcze rozumiała co do niej mówię 
będzie kolejny bobas