Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-22, 23:34   #691
Agrafka86
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Melduje się na posterunku wreszcie po wróciłam z egzaminów 1 już wiem że na pewno zdałam a drugiego wyniki dopiero w czwartek ale też mam nadzieje że jakoś to poszło.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Gratulacje zdanego i trzymam kciuki za następny

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Kurcze, jednak nie idę na ślub. Nogi mi spuchły , brzuch ciągnie mocno w dół, tylko jak leżę na lewym boku czuję ulgę. Szkoda mojego szykowania paznokcie pikus, bo 20 min w sumie je robilam, ale nad fryzura troche posiedziałam

.
Trudno. Twoje samopoczucie jest najważniejsze.

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Kurcze, jaka jestem szczęśliwa. Co prawda remont łazienki jeszcze trwa, ale prysznic zamontowany i dzisiaj pierwszy raz od 13 maja będę mogła wziąć prysznic u siebie [COLOR="Silver"]

no to wielkie brawa:thumbup:

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Właśnie zabieram się za pakowanie torby. Proszę o oklaski
Brawo brawo i oklaski

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41443337]Tz mógł być na sali, ale rozwalily mu sie te ochraniacze na buty i go wywalili :P ale specjalnie nie żałuję, przez to widział dziecko i co sie z nim dzieje i potem mi wszystko powiedział. A mnie tam do szczęścia nie był potrzebny, bo wszyscy sie mną zajmowali. A Mały jest bardzo spokojny, tak jak w brzuchu, ciągle śpi, raz tylko płakał, jak mu wciskalam cyca, a nic mu nie lecialo...a tak to jest przeslodki, naprawdę jest totalnie idealny, sliczny, mały słodki i cudnie pachnie, jego widok wynagradza mi wszystko.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Słodziak taki Twój

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Jak czytam was dziewczyny to wydaje mi się że poród to pikus

Dokładnie tak samo mam

A ja wróciłam z grilla. Trochę się nasiedziałam. Teraz nadrobiłam i idę spać, bo najpierw musiałam sprawdzić czy żadna Dzidz
ia nam nie doszła. Dobranoc Brzusie i Mamusie.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 23:38   #692
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
udany ten Twój tz"_

Kurcze gorzej jakbys kichała a po cc żeby Ci szwy nie puściły:/ sama nie wiem...
Nom biedny też już świruje. Jak tak dalej pójdzie to muszę go pilnować, żeby nie pojechał do szpitala beze mnie
Na szczęście nie kicham tylko mi dosłownie woda leci z nosa Nie mam ani gorączki ani gardło nie boli tylko ten katar

Enlevee ja też dziś sobie słuchałam melodyjki z karuzeli a raczej puszczałam Antkowi chciałam żeby zapamiętał dźwięk jeszcze jak jest w brzuchu, żeby potem go dobrze kojarzył

Widzę, że śpicie i nie ma z kim spamować to ja też idę spać. Jutro mój ostatni dzień w domu z TŻ we dwójke, no dobra we dwójke i pół licząc naszą sierściulkę. W poniedziałek mam się już stawić w szpitalu więc to nasza ostatnia niedziela

Dobranoc
Stary 2013-06-22, 23:45   #693
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Ghia no to miłego wieczoru no i jeszcze chwila i Antoś powita nasz świat

A JA CHCIAŁAM TYLKO NA DOBRANOC NAPISAĆ, ŻE WŁASNIE PIJĘ DRUGĄ z 6 ZMROŻONYCH JABŁKOWYCH BAVARII, KTÓRE MAM W LODÓWCE
no, to dobranoc
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 00:15   #694
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!

Perse- Arturek jest sliczny! Caly do schrupania! Tez sie zdziwilam ze wyglada tak "dorosle"

Melduje ze walizka prawie spakowana

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 00:16   #695
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!

GHIA to już w ten poniedziałek! Ale ten czas leci będzie kolejny bobas
Miłej niedzielki, ostatniej sam na sam z TŻ

Ale porąbany ten wieczór siedzieliśmy z TŻ i oglądaliśmy sabat a tu nagle lampka zaczęła migać a z przedłużacza iskry i dym myślałam, że zawału dostanę albo urodzę na miejscu a teraz na dobranoc mężu zrzucił mi kwiatka z parapetu prosto do torby szpitalnej Idę spać, za dużo wrażeń jak na jeden wieczór
Dobranoc brzusie

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 00:21   #696
kiss12550
Zadomowienie

Uff wreszcie nadrobiłam dzisiaj spałam w dzień chyba z 2 godziny, nie wiem kiedy teraz zasne…
Ghia – gratuluje zdanego egzaminu i 3mam kciuki za kolejny

Idzia – szkoda że z tym ślubem nie wypaliło, ale z drugiej strony teraz malusze najważniejszy i skoro do końca nie czułaś się na siłach to i tak byś się pewnie za dobrze nie bawiła

Surka – ooo własna łazienka to skarb

Skylie- torba spakowana ?

Pershe- cudowny Twój szkrab , wcale się nie dziwie że jesteś nim tak zachwycona a powiedz do kogo jest podobny, bo nie wiem ani jak Ty wyglądasz ani Twój Tż

mój Tż już słodko śpi wiec uciekam do niego
słodkich snów dziewczyny i w całości przespanej nocy

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ----------

Cytat:
Perse- Arturek jest sliczny! Caly do schrupania! Tez sie zdziwilam ze wyglada tak "dorosle"

może chcesz spakowac też moją bo mi jakoś brak weny

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
GHIA to już w ten poniedziałek! Ale ten czas leci będzie kolejny bobas
Miłej niedzielki, ostatniej sam na sam z TŻ

Ale porąbany ten wieczór siedzieliśmy z TŻ i oglądaliśmy sabat a tu nagle lampka zaczęła migać a z przedłużacza iskry i dym myślałam, że zawału dostanę albo urodzę na miejscu a teraz na dobranoc mężu zrzucił mi kwiatka z parapetu prosto do torby szpitalnej Idę spać, za dużo wrażeń jak na jeden wieczór
Dobranoc brzusie

czarownice po prostu chciały pozdrowić
P.S nie ma to jak mała adrenalinka przed snem
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 01:41   #697
dzoan
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41444463]http://db.tt/vgKGS9um Moje Słoneczko będziemy w szpitalu około tygodnia, Mały ma ładna wagę i dobrze sobie radzi.[/QUOTE] Arturek jest prześliczny i wcale nie wygląda jak wcześniaczek Wasze małe cudo!

Wróciliśmy od przyjaciół o północy.. wzięłam kolejny prysznic, gdzie przed wyjściem wpół do 19 też się myłam. Wszyscy podziwiali mój brzuch, a przyjaciółka próbowała zagadać do naszego Lola przez stetoskop...przyłożyła słuchawki do mojego brzucha, a do końcówki gadał jak przez mikrofon
Dużym zaciekawieniem cieszyły się również moje stopy..napuchły jak dwa serdele.. przyjaciółka aż mi ciśnienie mierzyła z obawy o ewentualne zatrucie ciążowe.. ale ładne miałam 108/65 jak pamiętam.

Teraz już idę spać.. spokojnej nocy

p.s. u rodziców jest tak fajnie chłodnawo teraz.. czuję, że dobrze pośpię

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 05:22   #698
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry. Albo nie taki dobry... TŻ mnie tak wkurza Ma pretensje, że zajmuję dużo miejsca na łóżku. A ja się obijam o ścianę On śpi rozwalony, nie raz oberwałam z łokcia i jeszcze ja jestem zła Jeszcze wieczorem strzeliłam focha...

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Ja mam już sterylizator, ręczniki, przybornik ze szczotką/obcinaczkami/gruszką itp, butelki 2x260ml, 2x125ml+szczotka i smoczek aventu oraz karuzelę w domu nawet Tz sie zainteresował karuzelą i ją złożył (kij, że łóżeczka nie ma ) bo chciał posłuchać melodii
A ja teraz wypoczywam bo dzisiaj robotny miałam dzien i mnie brzuch w dół ciągnie
Super, że TŻ się zaangażował A ty się masz nie przemęczać

Cytat:
Widzę, że śpicie i nie ma z kim spamować to ja też idę spać. Jutro mój ostatni dzień w domu z TŻ we dwójke, no dobra we dwójke i pół licząc naszą sierściulkę. W poniedziałek mam się już stawić w szpitalu więc to nasza ostatnia niedziela
Zazdroszczę bardzo

Cytat:

Cytat:
Dobranoc brzusie
Ja bym pewnie dostała tego zawału... Spalił się tylko przedłużacz czy lampka też?

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Wróciliśmy od przyjaciół o północy.. wzięłam kolejny prysznic, gdzie przed wyjściem wpół do 19 też się myłam. Wszyscy podziwiali mój brzuch, a przyjaciółka próbowała zagadać do naszego Lola przez stetoskop...przyłożyła słuchawki do mojego brzucha, a do końcówki gadał jak przez mikrofon
Dużym zaciekawieniem cieszyły się również moje stopy..napuchły jak dwa serdele.. przyjaciółka aż mi ciśnienie mierzyła z obawy o ewentualne zatrucie ciążowe.. ale ładne miałam 108/65 jak pamiętam.

Teraz już idę spać.. spokojnej nocy

p.s. u rodziców jest tak fajnie chłodnawo teraz.. czuję, że dobrze pośpię
Przyjaciółka jest lekarzem? Wesoło musiało być
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 05:26   #699
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Jeszcze raz dzięki Dziewczyny za mile słowa Już sie nie mogę doczekać, jak ki wyjma cewnik, dziś posiedze u niego dłużej.
Artus ma raczej moje włoski, ją też mam brązowe, nie wiem jeszcze, do kogo jest bardziej podobny z buzki, ale wszystko wskazuje na to, że do mamuni tylko ma skórę ciemniejsza jak tatus, tzn. trochę ciemniejsza karnacje.
Teso Ty wcześniej pytalas - nie, nic nie mówią lekarze odnośnie ewentualnych konsekwencji, pewnie będziemy musieli obserwować.
Dziewczyny ją trzymam kciuki za Was i za Wasze małe słodkie dzieciątka, z którymi sie już wkrótce zobaczycie

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 06:53   #700
karolajn1987
Wtajemniczenie

Ja jak zwykle spac nie moge :banghead:
Tz idzie na uczelnie dzis, zrobilam mu śniadanie, sama tez zjadlam i ogladam teraz Perfekcyjna Pania Domu
Mam okna otwarte i ktos mi kurzy, bo mam jeden smród w pokoju. .
Stary 2013-06-23, 06:56   #701
Konto usunięte

Byłam u niego i ładniej chwytal pierś i już nie wrzeszczal tak bardzo, coś z tego będzie mam kupić małe kapturki, bo jest taki malusi ale jestem dobrej myśli.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 07:14   #702
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447316]Byłam u niego i ładniej chwytal pierś i już nie wrzeszczal tak bardzo, coś z tego będzie mam kupić małe kapturki, bo jest taki malusi ale jestem dobrej myśli.

Będzie dobrze zazdroszczę, ze Arturek juz z Wami ale należało Ci sie juz
Stary 2013-06-23, 07:19   #703
sarna405
Zadomowienie

Witam z rana....szwagier mnie po 6 obudził telefonem...
Pese śliczny synek
A ja wczoraj miałam doła,ryczałam coś mnie brało naczytałam się o tych bólach krocza w internecie nie potrzebnie i przeżywałam ze prze de mną jeszcze 2 miesiace a tu coś nie tak Za dużo czytam za duzo przeżywam muszę przestać a to może się rozciaga przygotowuje się nie musi oznaCZAĆ ZE SZYBCIEJ URODZE
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."

Edytowane przez sarna405
Czas edycji: 2013-06-23 o 07:21
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 07:20   #704
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Pese śliczny synek
A ja wczoraj miałam doła,ryczałam coś mnie brało naczytałam się o tych bólach krocza w internecie nie potrzebnie i przeżywałam ze prze de mną jeszcze 2 miesiace a tu coś nie tak Za dużo czytam za duzo przeżywam muszę przestać
Tym sie nie przejmuj ja takie mocne bóle też mam od dłuższego czasu juz, na koncowce troche mi sie polepszylo
Stary 2013-06-23, 07:23   #705
fiazo
Zakorzenienie

Dzień dobry, wróciliśmy wczoraj wcześniej z koncertu bo nie dałam rady przez opuchnięte nogi stać, tak mi dawały w kość, że ani stać ani siedzieć, a w autobusie to myślałam że odpłynę, potem godzinę moczyłam w wodzie i jakoś mogłam się położyć spać
opuchlizna dziś jak wczoraj czyli prawie ok moje nogi, ale pewnie jak wyjdę to znowu będzie obrzęk

najdziwniejsze jest to że to się dzieje od ostatniego pobrania krwi i strona lewa czyli ta z której mi pobrano

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
znikam - idę leżeć z nogą na wyciągu, bo opuchlizna znów uderzyła, ciśnienie dziś w normie - najwyższe 135/70 - mam pilnować czy nie przekracza 140/90.

Pleśniaczek od babuni idzie ze mną Upiekła dziś i całą blaszkę przytaszczyła
dla babci

Cytat:
FIAZO Na jakie koncerty idziesz? U nas dzisiaj Sabat Czarownic, poszłabym
HEY u mnie grało, a wcześniej jakiś suport którego nie znałam

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41444463]http://db.tt/vgKGS9um Moje Słoneczko będziemy w szpitalu około tygodnia, Mały ma ładna wagę i dobrze sobie radzi.[/QUOTE]śliczności

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Dziś rano naczczo 68, po śniadaniu 109, po obiedzie 93. Jak robiłam obciążenie to po godzinie miałam 152 a po 2 godzinach 164.

Dziś znów miałam kilka razy bóle jak w 1 dniu miesiączki,ale przeszły,czyli jeszcze nie czas jechać
bardzo ładne cukry

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
Exam poszedł mi całkiem spoko i myślę, że zaliczę, więc kolejny przedmiot odchaczony będzie... zostają mi jeszcze 3 i z tymi to już chyba gorzej będzie...
i za kolejne examy i wizytę w pracy w poniedziałek

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Kochane, może macie jakieś sposoby na pozbycie się smrodu z nowej szafy? W naszej części nie śmierdzi, ale w Filpowej masakra jest
Myłam wodą z octem, od 3 dni stoją w niej pojemniczki z sodą... dziś wsadziłam uprane ręczniki i muszę je znów prać, bo śmierdzą nowymi meblami
Nie wiem, czy saszetki zapachowe, które sobie wsadziliśmy nadają się do szafy noworodka?
ja bym zrobiła to wszystko jak Ty, ale dziwne czemu zapachy nie poszły sobie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41445690]Ghia dzięki za słowa otuchy W Małym wszyscy są już zakochani. Tak sobie myślę, że może wynagrodzono nam cierpienie takim pięknym dzieckiem
A co do cc jeszcze, powiem Ci, że chyba wybitnie dobrze reaguje na leki, bo teraz nic mnie nie boli, leze spokojnie, a nie mam nic nadprogramowego, tylko to, co dają planowo. Nie jest tak źle i nie sądzę, by było jakoś gorzej, macica sie już pewnie obkurczyla, a rany nie czuje. Jutro umyje włosy nawet [/QUOTE] Perse tak mi się przypomniało słowem otuchy, moja teściowa jest wcześniakiem, urodziła się w 7 miesiącu, aktualnie ma 55lat oprócz tego, że jest teściową nic jej nie dolega

Cytat:
Przygotowałam już na ostatni guzik łózeczko, przepakowałam torby i swoją i Antosia wymieniłam kilka bodziaków na śpioszki. Ja w końcu nie wiem w co się ubiera dziecko po porodzie. W bodziaki, pajace czy śpioszki więc wzięłam po troszku wszystkiego Dopakowałam jeszcze rzeczy zrobiłam listę takich co na ostatnią chwilę będę dopakowywać typu ładowarka kosmetyczka dokumenty. Słucham sobie nowej płytki Rudimentala i jest zaje..ista a Antoś tańczy mi w brzuchu
TŻ pojechał do kolegi na mecz i się bidny znowu zapomniał. Mówi, że ktoś go podrzuci więc szybko wróci. Ja nie skumałam i jak już pojechał to dzwonię do niego i pytam czemu nie wziął auta. A on na to no, że nie będzie mógł się przecież piwa napić jak autem pojedzie. Zapytałam czy o czymś nie zapomniał no ale się zreflektował, że jak żona ma kilka dni do porodu to może by jednak darować sobie piwko i być w gotowości w razie czego. Faceci są naprawdę z Marsa
piekne przygotowania
ja swojemu teraz wręcz pozwalam na piwo i powtarzam "bo później już Ci nie pozwolę"
ale to fakt, że czasami nie myślą i trzeba im dosadnie powiedzieć

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447316]Byłam u niego i ładniej chwytal pierś i już nie wrzeszczal tak bardzo, coś z tego będzie mam kupić małe kapturki, bo jest taki malusi ale jestem dobrej myśli.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]o widzisz idzie ku dobremu i tego się trzymajmy

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 07:28   #706
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Perse tak mi się przypomniało słowem otuchy, moja teściowa jest wcześniakiem, urodziła się w 7 miesiącu, aktualnie ma 55lat oprócz tego, że jest teściową nic jej nie dolega

A ja dzis dalej nie rodzę, bo Hanka to fikolki chyba wyczynia..
Stary 2013-06-23, 07:29   #707
Renessme1985
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

Witam sie i ja z rana...
Spałam dzisiaj jak dziecko, OMG ta noc była łaskawa

perse bardzo się ciesze, że z dnia na dzień synek ma się lepiej... No i oczywiście kciukuję za zdjęcie dzisiaj cewnika

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Pese śliczny synek
A ja wczoraj miałam doła,ryczałam coś mnie brało naczytałam się o tych bólach krocza w internecie nie potrzebnie i przeżywałam ze prze de mną jeszcze 2 miesiace a tu coś nie tak Za dużo czytam za duzo przeżywam muszę przestać a to może się rozciaga przygotowuje się nie musi oznaCZAĆ ZE SZYBCIEJ URODZE
sarna ahhh te hormonki takie bóle to normalna sprawa, bo niestety nacisk jest duży na kości i wszystko na dole... w pierwszej ciąży nie pamiętam, czy mnie bardzo bolało, ale w tej mnie mega napier.nicza gdzie od 32-34 tc normalnie jak niepełnosprawna się czuje jak dłużej w jedne pozycji posiedzę-poleże, a potem muszę wstać, bo tak mnie kapa boli... Nic się nie martw, na pewno wszystko jest dobrze

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Tym sie nie przejmuj ja takie mocne bóle też mam od dłuższego czasu juz, na koncowce troche mi sie polepszylo
ghia za dzisiejszy dzień , wykorzystajcie go dobrze, bo potem już zawsze maluszek będzie z Wami, nawet kiedy go w praktyce nie będzie, to i tak zawsze już Nam nasze maluchy beda towarzyszyly

No właśnie mam tak samo, tyl mi się nie polepszyło hihi

Wcinam na śniadanko, bułę z serkie, typu włskiego i ogóraskiem zaraz jeszcze dorobie sobie kaffffke

Hmmm... Coś bezplanowa jestem na dziś, ale pewnie znowu skończymy na plaży

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Renessme1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 07:39   #708
karolajn1987
Wtajemniczenie

A mnie zalalo..chyba mi wody odeszly wiec sie powoli zbieram
!!!!!!
Stary 2013-06-23, 07:42   #709
roxi1980
Zakorzenienie

Witam Was!

Spałam jak zabita CAŁĄ NOC (do 5:40, kiedy to Norbulek zarządził pobudkę ) i jak zwykle poranny bieg do kibla, co by się po drodze nie posiurać
Mąż mnie wkurzył wieczorem (piwko ) dostał z.☠☠☠kę i naiwnie wierzę, że do porodu już się będzie pilnował (o ja naiwna)

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447316]Byłam u niego i ładniej chwytal pierś i już nie wrzeszczal tak bardzo, coś z tego będzie mam kupić małe kapturki, bo jest taki malusi ale jestem dobrej myśli. [/QUOTE]

Perse a Ty ściągasz mleko? Nie wierz w to, że po CC trudniej - mleko masz - trzeba tylko regularnym wypływem pobudzić produkcję. Jak często małego przystawiasz? Jest dokarmiany? Trzymam mocno, żeby Wam się "współpraca" udała

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Perse tak mi się przypomniało słowem otuchy, moja teściowa jest wcześniakiem, urodziła się w 7 miesiącu, aktualnie ma 55lat oprócz tego, że jest teściową nic jej nie dolega

---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Cytat:
!!!!!!
O mamo!!! To trzymam kciukasy! Jak coś to pisz

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 07:45   #710
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
!!!!!!

OMG... jak to ?? kiedy teraz ?? wow... będzie kolejny maluszek na wątku

dotka a jak u Ciebie noc ?

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Stary 2013-06-23, 07:46   #711
roxi1980
Zakorzenienie

Tralalala będzie nowy bobas, będzie nowy bobas

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 07:58   #712
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
!!!!!!
daj jak najszybciej znać
i trzymaj się tam

Synek
Stary 2013-06-23, 07:59   #713
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Renessme1985 Pokaż wiadomość
OMG... jak to ?? kiedy teraz ?? wow... będzie kolejny maluszek na wątku

dotka a jak u Ciebie noc ?
No lezalam sobie i ogladalam tv
I przeszedk mnie taki skurcz ze az mi w pięty poszlo a potem sie posikalam
Wykapalam sie, tz pojechał podrzucic psa do rodzicow a ja pomykam z ta podpacha. Zaraz musze pranie wstawic i czekam na skurcze :p
KASIU BEDE DO CIEBIE PISAC
Stary 2013-06-23, 08:02   #714
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

Cytat:
Wykapalam sie, tz pojechał podrzucic psa do rodzicow a ja pomykam z ta podpacha. Zaraz musze pranie wstawic i czekam na skurcze :p
jak Ci wody odeszły to Ty na skurcze nie czekaj tylko na IP

Synek
Stary 2013-06-23, 08:08   #715
czarownica1
Zakorzenienie

KAROLAJN, najpierw pomyślałam, że u Ciebie tak leje jak u mnie
widać jeszcze śpię
zbieraj się i odezwij się do nas
trzymam kciuki za: "lekko, łatwo i przyjemnie"!

-----
Dzień dobry
od kilku godzin burza u nas i leje (Tż miał kosić nasz trawnik... znaczy teraz to już łąkę )

Njus dnia wczorajszego: mam umyte okna
i coraz mniej niepotrzebnych gratów w domu, powoli dom robi się domem.
Dziś ciąg dalszy, ale najpierw zakupy i Teściowa z rana, wczoraj już nie jechaliśmy nigdzie.

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

FIAZO, uhahałam się, że teściowa wcześniak, nic jej nie jest oprócz tego że jest teściową
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 08:09   #716
Renessme1985
Rozeznanie

Cytat:
Ale fajnie ahhhh ta pełnia

TŻ będzie miał wspaniały prezent na Dzień Ojca

Oliwierek 13.05.2011

Strzałeczka
Stary 2013-06-23, 08:20   #717
Konto usunięte

Karolajn kciuki !
Fiazo niezłą dolegliwość
Roxi dopiero 2 razy go dostawilam, ale będę próbować regularnie.
Ją już bez cewnika, okapana, po lewatywce i czekam na śniadanie...

Stary 2013-06-23, 08:29   #718
sarna405
Zadomowienie

[QUOTE=Renessme1985;

[B]sarna[/B] ahhh te hormonki takie bóle to normalna sprawa, bo niestety nacisk jest duży na kości i wszystko na dole... w pierwszej ciąży nie pamiętam, czy mnie bardzo bolało, ale w tej mnie mega napier.nicza gdzie od 32-34 tc normalnie jak niepełnosprawna się czuje jak dłużej w jedne pozycji posiedzę-poleże, a potem muszę wstać, bo tak mnie kapa boli... Nic się nie martw, na pewno wszystko jest dobrze :ehem
Dzięki Renessme
Dobrze ze jesteście ze jest ten wizaz. Ja właśnie w 1 ciąży tak nie mialam dlatego w tej przezywam była tak dlugo oczekiwana i to chyba dla tego.wczoraj caly dzień leżałam i dzis juz chyba lepiej. A mam nisko i będzie napíerac i dalej mnie gilgotac dzidziuś będzie.

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Karolajn trzymamy kciuki. Szybkiego p lekkiego porodu życzę:-D
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 08:31   #719
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

witam z rana!!!

karola powodzenia!! trzymaj się i pisz jak będziesz mogła

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 08:34   #720
karolajn1987
Wtajemniczenie

Popakowalam sie i jestesmy juz w drodze. Boli coraz bardziej i sie ze mnie leje..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości