|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X
Cytat:
A najmilej wspominam wódkę pitą z flachy, popijaną sokiem grejfrutowym prosto z kartonu, potem do klubu na kamikadze a potem do knajpy na przeciwko na wesele Nie lubię koncertów Pezeta, byłam na dwóch i za każdym razem się coraz bardziej do niego zrażam, nie mam pojęcia dlaczego, jak słucham go z płyty to jest spoko, no a na żywo nie potrafię go zdzierżyć ![]() Mnie dziś wszyscy namawiali do zostania dłużej i wypicia większej ilości alkoholu ale dzielnie się trzymałam, szkoda, że żeby wyjść musiałam wydrzeć japę, że i tak mnie nie przekonają i nie mam ochoty z nimi dłużej zostać ---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ---------- uciekam spać
|
|
|
#1772 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X
Cytat:
A ten jest darmowy i plenerowy, to taki smaczek. mnie zawsze namawiają, a ja mam tak, że przy większej ilości gazowanego mój organizm wariuje. Więc jak wypije szybko 2-3 piwka, a potem karzą pić wódkę, to mnie mdli na samo hasło no ja właśnie też miałam pisać, że uciekam Dobrej nocy
|
|
|
#1773 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. XI
Dla mnie na razie najgorszy jest gin z tonikiem
ale wszelkie inne wynalazki przede mną![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1774 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94
Cytat:
Cytat:
pamiętam jakoś w październiku byla "wiejska" impreza tam u nich w swietlicy, wypiłam chyba hektolitry tego bimbru i nastepnego dnia 0 kaca 0 bólu glowy![]() Cytat:
![]() skonczylam wczoraj ogladac o 2:00 wlasnie w ogoloe slyszę, ze starsza dziewczynka ode mnie, ktora ma 7 lat slucha plyty.. Born This Way, Lady Gagi
|
|
#1775 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94
Cytat:
'napijemy się' ![]() ja to bym się wybrała na koncert Zeusa ![]() Cytat:
podobne upodobania muzyczne raaany, siedziałam dzisiaj do 4 chyba rozprawiając na wiele różnych tematów od rodziny i studia aż po tematy +18
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poniósł was melanż, typowo
|
|
#1777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale żołądek to bolał mnie przez 3 dni, a ten smak.. no ale nawet kuzynka mówiła, że jakiś taki średni był, że piła lepsze ![]() Cytat:
to były czasy..
|
|
|
#1778 |
|
Lwiątko z Cintry
|
no bo tak było? ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- jadę na rodzinny spęd, życzcie mi powodzenia
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niech moc będzie z Tobą ![]() Jezusie, muszę się bujnąć do sklepu po trociny dla zwierząt A tak w ogóle, to tylko ja nienawidzę niedziel?
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
meeow, have fun
![]() ja mam jeden z najnudniejszych weekendow w moim zyciu, a nie zapowiada sie, zeby to sie mialo szybko zmienic eh ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
niedziele mają ten specyficzny klimat, ze zawsze są ciulowe u mnie jeszcze pada, wiec chyba ostatecznie siądę do książki znów, może ją skończę w końcu
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zjadlam wlasnie kolejny super obiad, juz mowie Wam dziewczyny, brzuch mnie boli od tych posilkow.. kazdy posilek jest z saszetki/puszki czy czegokolwiek innego, dzisiejsze spagetti wygladalo tak : drobno pokrojone kawalki PARÓWKI i wyciskany z tubki sos pomidorowy
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak serio to wtf oni tam nie mają czasu na gotowanie czy co?---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- o właśnie, miałam to dodać
|
|
|
#1785 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94
Cytat:
![]() Nat, ładnie tam żywią chociaż by że względu na te dzieci mogli coś normalnego przygotowac...Wysłaene z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury
Cytat:
Nie jestem specjalnie rodzinna, żeby się integrować z familią, koniec weekendu, zawsze(poza wakacjami) łapałam małego doła w niedzielę z tego powodu
|
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcialabym tutaj gotowac, ale to nie ma sensu - w zeszly weekend czy dwa weekendy temu zrobilam na kolacje racuchy, czyli cos co ma wiecej niz 2 skladniki.. zapowiadalam sie od kilku dni, ze bede robic, jak juz konczylam robienie, host przyszedl do domu z zakupami i oznajmil, ze dzis na kolacje HAMBURGERY! i nie, zeby sam je robil czy cos - kupiona buła, kupione "hamburgery" ktore tylko podgrzal, jedyne co sam zrobil to pokroil pomidory i polozyl na talerz salatke 2 racuchy zjadla tylko najmlodsza, bo nie umiala jesc hamburgera, a reszta dojadalam ja przez 2 dni
|
|
#1788 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie na
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież uprzedzałaś, że chciałabyś coś zrobić sama, i co oni na to? Głupio byłoby mi na miejscu hosta jeść hamburgery skoro Ty zrobiłaś coś sama, mogli chociaż po jednym zjeść, nic by im się nie stało
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i smazyl pieczarki, ale oczewiscie dodal papryke, na co hostka zareagowala "przeciez Natalia nie moze jesc papryki" a on skwitowal to tylko "eee tam tam jest jej tylko trochę" - mi wystarczy najmniejszy kawalątek czy nawet sam posmak papryki, zeby mi sie odbijalo i zeby mnie bolal zaladek i oczewiscie do calosc spalone frytki z piekarnikazastanawialam sie niedawno, czemu ciagle rano czuje sie taka ociężała i z bólami brzucha, a to poprostu musi byc to jedzenie - a raczej jego brak, bo sama chemia
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to na pewno od tego, a na śniadania czy obiady jak robisz sobie dla siebie i małej to pozwalają przygotować Ci coś normalnego czy do dyspozycji też masz same chemiczne śmieci?
|
|
|
#1792 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. XI
Zmiana jedzenia na gorsze tym się objawia pewnie
ech, takim rodzicom to nie wiem co bym zrobila:banghead:Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1793 |
|
Rozeznanie
|
Współczuję z tym jedzenie.
Kurczę, zawsze myślałam, że tylko ja nie lubię bardzoo niedzieli, a widzę, że inni też. |
|
|
|
#1794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się maluszek urodził to ważył niewiele ponad 2kg, a jak miał pół roku to karmiony był głównie parówkami ![]() Cytat:
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Nat, w życiu nie mogłabym jeść tak jak oni tam
Plus nie cierpię ludzi których obchodzi jedynie czubek własnego nosa co odbija się na osobach z jego otoczenia, tym bardziej bliskich.W ogóle nie widzę sensu jedzenia samej chemii. Dla smaku? Zaspokojenia głodu? Bo jakichkolwiek wartości to to nie ma a je się po to aby ja dostarczać organizmowi żeby funkcjonował prawidłowo Tak jakby na lekcji biologii nie słuchali. Już powiedzmy że jak ktoś odpowiada sam za siebie i je w taki sposób bo faktycznie, może nie mieć czasu (co wg mnie też nie jest usprawiedliwieniem bo DA SIĘ, wcale to tyle go nie zajmuje ale no już nieważne), głowy do gotowania czy nie obchodzi go to co je to ok, jego życie, jego zdrowie, ale żeby karmić tak dzieci? Wpajać im złe nawyki żywieniowe przez co potem w przyszłości, jedząc tak jak ich tego nauczyli rodzice mogą nawet nie wiedzieć czemu chorują, tyją itepeitede.. No nie ogarniam. A jaki szum robią wokół wegetarian czy wegan, którzy mają dzieci i karmią je w taki sposób... że źle, że nie dostarczają odpowiednich składników, blablabla. Ci właśnie ludzie bardziej koncentrują się na zdrowiu dzieci i na pewno je monitorują, czy reagują dobrze na taki sposób jedzenia. Ci, którzy tak się bulwersują powinni zainteresować się bardziej tymi co na zabierają dzieci na obiad do maków, kefców czy serwują zdrowe i pełnowartościowe jedzonko instant, którzy na przyszłość pociech chyba w ogóle nie patrzą ![]() sory za ten monolog ale siem zbulwersowałam Ja pewnie próbowałabym troszkę, delikatnie hostów moralizować, nie nachalnie ale właśnie oferując ugotowanie czegoś czy coś ale to ja ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
|
|
#1796 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94
watpie po prostu ja lubie duzo gadac, a on mi nie chce przeszkadzac ![]() wlasnie sie wkur.wilam i sie zrujnowalam na pakiet neta.. nie wytrzymam tu Cytat:
nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury
mówiłam już, jak bardzo NIENAWIDZĘ niedziel.. pojechałam z lenistwa do sklepu rowerem po trociny i warzywa dla zwierząt, jak pakowałam do koszyka warzywa coś mnie tknęło i sprawdziłam kieszenie- zapomniałam hajsu, więc zostawiłam zakupy, wróciłam do domu po pieniądze, pojechałam do sklepu, stoję przy kasie a tam mój były z czasów gimnazjum, przez 3 lata mnie ignorował(nawet 'cześć' mi nie mówił) a teraz naglę łaskawie się ze mną przywitał
![]() dzięki bogu, że nie poszłam pieszo, bo zajęłoby mi to z godzinę chyba ![]() ale na pocieszenie na obiad mam gołąbki z indyka i młodej kapusty meeow czym się wku.rwiłaś?
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2013-06-23 o 15:55 |
|
|
|
#1798 |
|
Lwiątko z Cintry
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie na
moja matka mnie wkurzyla podobno razem z siostra jestesmy starymi ciotami ![]() powiedziala mi i mojej siostrze, zebysmy wziely ze soba K. (corka mojej bratowej), zeby nie siedziala sama. no spoko, tylko jak sie jej cos pytalysmy to ona, ze nie. a potem do mnie pretensje, ze ignorujemy K. i w ogole.. i dlatego zostalysmy starymi ciotami co ja poradze, ze z siostra mam wieksza wiez, tak samo wieksza wiez mam z bratowa niz jej corka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na ło
Cytat:
|
|
|
#1800 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie muszę mówić, że koleś to zjadł i dalej zadowolony chodził spruty Cytat:
(ser w ziołach, odlatuję). Ale mimo wszystko nic nie zastąpi dobrego obiadku. Czasem w głowie odzywa się taki głosik 'ale bym zjadła to i to', często niezdrowe, bo raczej ludzie nie jedzą dajmy na to hamburgerów przez 7 dni w tygodniu, więc co jakiś czas nabiera cię ochota pod tytułem 'ale dawno tego nie jadłam' Ja tam uważam, że można sobie od czasu do czasu zjeść jakiś śmieć, żeby zaspokoić mózg ale żywienie się takim jedzeniem na co dzień to przeginka. ja np kiedyś obżerałam się praktycznie tylko słodyczami, bo z racji że nie tyję to mogę prawda No i ładowałam sobie wysoki bilans kaloryczny, ale co z tego jak 3/4 było ze słodyczy. Teraz już się opamiętałam i jem tego zdecydowanie mniej, a coraz częściej bierze mnie na sałaty i mięso. Trochę gorzej z bilansem, no ale przynajmniej nie są to puste kalorie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.

oczywiście piłyśmy ją z dziewczynami na elegancko, z cytrynką i solą, w samym centrum miasta 

ale wszelkie inne wynalazki przede mną

Ja też zaraz pójdę spać, a nie tak powinno być 

oni tam nie mają czasu na gotowanie czy co?

Plus nie cierpię ludzi których obchodzi jedynie czubek własnego nosa co odbija się na osobach z jego otoczenia, tym bardziej bliskich.