Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. XI! - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-23, 02:40   #1771
oliwja
Zakorzenienie

Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X

Cytat:
Napisane przez Czokou Pokaż wiadomość
najgorszą rzeczą jaką ja piłam to chyba była tequila z biedry za niecałe 3 dyszki, która była na bazie spirytu i jak on właśnie smakowała oczywiście piłyśmy ją z dziewczynami na elegancko, z cytrynką i solą, w samym centrum miasta a to śmieszne było, wszystkie się tak sprułyśmy, że wbiłyśmy komuś na imprezę, zakosiłyśmy wódkę i robiłyśmy dzikie pląsy, bo przecież 'nikt nas nie zna'

Pezeta. W ogóle ona jest ostatnią osobą jaką podejrzewałabym o takie upodobania muzyczne Napijemy się! Jezusie, jak to słowo cudownie brzmi
Hahaha też piłam tę 'tequilę; U mnie najgorszą rzeczą poza tą dzisiejszą colą z orzechówką był wiejski bimber.. to dopiero poniewiera człowiekiem A najmilej wspominam wódkę pitą z flachy, popijaną sokiem grejfrutowym prosto z kartonu, potem do klubu na kamikadze a potem do knajpy na przeciwko na wesele Wszystkie ubrane byłyśmy w moro, bo taki był przewodni motyw imprezy, a że wywiało nas na weselicho to inna sprawa, tańczenie zorby z panną młodą o 3 w nocy, polecam

Nie lubię koncertów Pezeta, byłam na dwóch i za każdym razem się coraz bardziej do niego zrażam, nie mam pojęcia dlaczego, jak słucham go z płyty to jest spoko, no a na żywo nie potrafię go zdzierżyć

Mnie dziś wszyscy namawiali do zostania dłużej i wypicia większej ilości alkoholu ale dzielnie się trzymałam, szkoda, że żeby wyjść musiałam wydrzeć japę, że i tak mnie nie przekonają i nie mam ochoty z nimi dłużej zostać

---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ----------

uciekam spać

oliwja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 02:45   #1772
Czokou
Zadomowienie

Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X

Cytat:
Napisane przez oliwja Pokaż wiadomość
Hahaha też piłam tę 'tequilę; U mnie najgorszą rzeczą poza tą dzisiejszą colą z orzechówką był wiejski bimber.. to dopiero poniewiera człowiekiem A najmilej wspominam wódkę pitą z flachy, popijaną sokiem grejfrutowym prosto z kartonu, potem do klubu na kamikadze a potem do knajpy na przeciwko na wesele Wszystkie ubrane byłyśmy w moro, bo taki był przewodni motyw imprezy, a że wywiało nas na weselicho to inna sprawa, tańczenie zorby z panną młodą o 3 w nocy, polecam

Nie lubię koncertów Pezeta, byłam na dwóch i za każdym razem się coraz bardziej do niego zrażam, nie mam pojęcia dlaczego, jak słucham go z płyty to jest spoko, no a na żywo nie potrafię go zdzierżyć

Mnie dziś wszyscy namawiali do zostania dłużej i wypicia większej ilości alkoholu ale dzielnie się trzymałam, szkoda, że żeby wyjść musiałam wydrzeć japę, że i tak mnie nie przekonają i nie mam ochoty z nimi dłużej zostać

---------- Dopisano o 02:40 ---------- Poprzedni post napisano o 02:36 ----------

uciekam spać
ja jeszcze nie byłam na żadnym koncercie Pezeta lajw, w ogóle ostatnio na koncercie byłam tryliard lat świetlnych temu A ten jest darmowy i plenerowy, to taki smaczek.

mnie zawsze namawiają, a ja mam tak, że przy większej ilości gazowanego mój organizm wariuje. Więc jak wypije szybko 2-3 piwka, a potem karzą pić wódkę, to mnie mdli na samo hasło

no ja właśnie też miałam pisać, że uciekam Dobrej nocy
Stary 2013-06-23, 10:48   #1773
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. XI

Dla mnie na razie najgorszy jest gin z tonikiem ale wszelkie inne wynalazki przede mną

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 11:31   #1774
thePhantom
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94

Cytat:
jak najbardziej A nie, jak jakiś mi wyskakuje, że mam mu z gołą dupą latać, mimo że wyraźnie mam zaznaczony zakres. Amatorzy darmowych cycków, kurde

przecież orzechówka z colą mniam, mniam

no właśnie, co to ma być Ja też zaraz pójdę spać, a nie tak powinno być

co się dzieje, odezwała się moja mega psiapsióła z dawnych lat, co ze sobą nie gadałyśmy wieki. A ta nagle, że mam z nią na koncert co się dzieeeejeee
orzechówkę piłam normalnie z kielonkow, ale byla przepyszna, smakowala jak monte
Cytat:

uciekam spać
wiejski bimber najgorszy?! toż to najlepsze co może być, a może u mojego Tż taki mega robią pamiętam jakoś w październiku byla "wiejska" impreza tam u nich w swietlicy, wypiłam chyba hektolitry tego bimbru i nastepnego dnia 0 kaca 0 bólu glowy
Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Dla mnie na razie najgorszy jest gin z tonikiem ale wszelkie inne wynalazki przede mną

dla mnie tez

skonczylam wczoraj ogladac o 2:00
wlasnie w ogoloe slyszę, ze starsza dziewczynka ode mnie, ktora ma 7 lat slucha plyty.. Born This Way, Lady Gagi nie, zeby to byla moja ulubiona plyta czy cos
dół - luty 2015

Była Au pair - Niemcy 2013
thePhantom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:10   #1775
meeow
Lwiątko z Cintry

Dot.: Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94

Cytat:
Pezeta. W ogóle ona jest ostatnią osobą jaką podejrzewałabym o takie upodobania muzyczne Napijemy się! Jezusie, jak to słowo cudownie brzmi

'napijemy się' pewnie niezła popijawa będzie
ja to bym się wybrała na koncert Zeusa

Cytat:
Napisane przez thePhantom Pokaż wiadomość
wlasnie w ogoloe slyszę, ze starsza dziewczynka ode mnie, ktora ma 7 lat slucha plyty.. Born This Way, Lady Gagi nie, zeby to byla moja ulubiona plyta czy cos

podobne upodobania muzyczne

raaany, siedziałam dzisiaj do 4 chyba rozprawiając na wiele różnych tematów od rodziny i studia aż po tematy +18

meeow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:20   #1776
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

poniósł was melanż, typowo

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:33   #1777
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
wiejski bimber najgorszy?! toż to najlepsze co może być, a może u mojego Tż taki mega robią pamiętam jakoś w październiku byla "wiejska" impreza tam u nich w swietlicy, wypiłam chyba hektolitry tego bimbru i nastepnego dnia 0 kaca 0 bólu glowy
jeeeej, ja po bimbrze umierałam (ale to pewnie kwestia mieszania, wcześniej piłam piwo i wino), następnego dnia o 20 wypiłam kefir.. nie przyjął się ale żołądek to bolał mnie przez 3 dni, a ten smak.. no ale nawet kuzynka mówiła, że jakiś taki średni był, że piła lepsze
Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
raaany, siedziałam dzisiaj do 4 chyba rozprawiając na wiele różnych tematów od rodziny i studia aż po tematy +18
dlaczego mam wrażenie, że na takie tematy gadaliście najwięcej?
Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość

poniósł was melanż, typowo
to były czasy..

Stary 2013-06-23, 12:37   #1778
meeow
Lwiątko z Cintry

Cytat:
dlaczego mam wrażenie, że na takie tematy gadaliście najwięcej?

no bo tak było? o dziwo P. mi dziwnie wtedy milkł i jak przestawałam mówić to było 'mów, mów ja Cię słucham'

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

jadę na rodzinny spęd, życzcie mi powodzenia

Stary 2013-06-23, 12:50   #1779
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
no bo tak było? o dziwo P. mi dziwnie wtedy milkł i jak przestawałam mówić to było 'mów, mów ja Cię słucham'

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

jadę na rodzinny spęd, życzcie mi powodzenia
może go zawstydzałaś

niech moc będzie z Tobą

Jezusie, muszę się bujnąć do sklepu po trociny dla zwierząt
A tak w ogóle, to tylko ja nienawidzę niedziel?

Stary 2013-06-23, 12:52   #1780
thePhantom
Zakorzenienie

meeow, have fun
ja mam jeden z najnudniejszych weekendow w moim zyciu, a nie zapowiada sie, zeby to sie mialo szybko zmienic eh

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
może go zawstydzałaś

niech moc będzie z Tobą

nie tylko Ty niedziele mają ten specyficzny klimat, ze zawsze są ciulowe u mnie jeszcze pada, wiec chyba ostatecznie siądę do książki znów, może ją skończę w końcu
dół - luty 2015

Stary 2013-06-23, 13:04   #1781
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:

nie tylko Ty niedziele mają ten specyficzny klimat, ze zawsze są ciulowe u mnie jeszcze pada, wiec chyba ostatecznie siądę do książki znów, może ją skończę w końcu
Ja muszę jeszcze umyć naczynia, odkurzyć, wyprowadzić psa, obrać ziemniaki itp. Czyli ogarnąć wszystko, bo mama pracuje a ojciec ma wszystko totalnie w dupie A jak jeszcze mi oznajmią, że po obiedzie jedziemy znowu do dziadków to je.bnę na cyce

Stary 2013-06-23, 13:15   #1782
thePhantom
Zakorzenienie

Cytat:
Ja muszę jeszcze umyć naczynia, odkurzyć, wyprowadzić psa, obrać ziemniaki itp. Czyli ogarnąć wszystko, bo mama pracuje a ojciec ma wszystko totalnie w dupie A jak jeszcze mi oznajmią, że po obiedzie jedziemy znowu do dziadków to je.bnę na cyce

ja zjadlam wlasnie kolejny super obiad, juz mowie Wam dziewczyny, brzuch mnie boli od tych posilkow.. kazdy posilek jest z saszetki/puszki czy czegokolwiek innego, dzisiejsze spagetti wygladalo tak : drobno pokrojone kawalki PARÓWKI i wyciskany z tubki sos pomidorowy
dół - luty 2015

Stary 2013-06-23, 13:17   #1783
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

ja zjadlam wlasnie kolejny super obiad, juz mowie Wam dziewczyny, brzuch mnie boli od tych posilkow.. kazdy posilek jest z saszetki/puszki czy czegokolwiek innego, dzisiejsze spagetti wygladalo tak : drobno pokrojone kawalki PARÓWKI i wyciskany z tubki sos pomidorowy
Przykro że w taki sposób rodzice karmią DZIECI

Stary 2013-06-23, 13:19   #1784
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:

a tak serio to wtf oni tam nie mają czasu na gotowanie czy co?

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
o właśnie, miałam to dodać ale skoro im nie zależy na ich własnym zdrowiu, to co się będą przejmować

Stary 2013-06-23, 13:24   #1785
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94

Cytat:
Ja tam lubię niedziele

Nat, ładnie tam żywią chociaż by że względu na te dzieci mogli coś normalnego przygotowac...

Wysłaene z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

WYMIANA
Stary 2013-06-23, 13:31   #1786
oliwja
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury

Cytat:
Ja tam lubię niedziele

Nat, ładnie tam żywią chociaż by że względu na te dzieci mogli coś normalnego przygotowac...

Wysłaene z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja tam nie widzę w nich nic do lubienia Nie jestem specjalnie rodzinna, żeby się integrować z familią, koniec weekendu, zawsze(poza wakacjami) łapałam małego doła w niedzielę z tego powodu

Stary 2013-06-23, 13:37   #1787
thePhantom
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

a tak serio to wtf oni tam nie mają czasu na gotowanie czy co?

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

o właśnie, miałam to dodać ale skoro im nie zależy na ich własnym zdrowiu, to co się będą przejmować
maja wlasnie czas, jest niedziela, nic do roboty! wczoraj na obiad byla zupa - jedynym miesem w niej byla PARÓWKA, a zupa byla bez ziemniakow ani warzyw - jakas zupa/krem z proszku
chcialabym tutaj gotowac, ale to nie ma sensu - w zeszly weekend czy dwa weekendy temu zrobilam na kolacje racuchy, czyli cos co ma wiecej niz 2 skladniki.. zapowiadalam sie od kilku dni, ze bede robic, jak juz konczylam robienie, host przyszedl do domu z zakupami i oznajmil, ze dzis na kolacje HAMBURGERY! i nie, zeby sam je robil czy cos - kupiona buła, kupione "hamburgery" ktore tylko podgrzal, jedyne co sam zrobil to pokroil pomidory i polozyl na talerz salatke 2 racuchy zjadla tylko najmlodsza, bo nie umiala jesc hamburgera, a reszta dojadalam ja przez 2 dni
dół - luty 2015

Stary 2013-06-23, 13:39   #1788
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie na

Cytat:
Ja tam nie widzę w nich nic do lubienia Nie jestem specjalnie rodzinna, żeby się integrować z familią, koniec weekendu, zawsze(poza wakacjami) łapałam małego doła w niedzielę z tego powodu
O, a dla mnie to jedyny dzień, żeby moc się wylaszczyć

WYMIANA
Stary 2013-06-23, 13:43   #1789
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
maja wlasnie czas, jest niedziela, nic do roboty! wczoraj na obiad byla zupa - jedynym miesem w niej byla PARÓWKA, a zupa byla bez ziemniakow ani warzyw - jakas zupa/krem z proszku
chcialabym tutaj gotowac, ale to nie ma sensu - w zeszly weekend czy dwa weekendy temu zrobilam na kolacje racuchy, czyli cos co ma wiecej niz 2 skladniki.. zapowiadalam sie od kilku dni, ze bede robic, jak juz konczylam robienie, host przyszedl do domu z zakupami i oznajmil, ze dzis na kolacje HAMBURGERY! i nie, zeby sam je robil czy cos - kupiona buła, kupione "hamburgery" ktore tylko podgrzal, jedyne co sam zrobil to pokroil pomidory i polozyl na talerz salatke 2 racuchy zjadla tylko najmlodsza, bo nie umiala jesc hamburgera, a reszta dojadalam ja przez 2 dni

Przecież uprzedzałaś, że chciałabyś coś zrobić sama, i co oni na to? Głupio byłoby mi na miejscu hosta jeść hamburgery skoro Ty zrobiłaś coś sama, mogli chociaż po jednym zjeść, nic by im się nie stało

Stary 2013-06-23, 13:47   #1790
thePhantom
Zakorzenienie

Cytat:

Przecież uprzedzałaś, że chciałabyś coś zrobić sama, i co oni na to? Głupio byłoby mi na miejscu hosta jeść hamburgery skoro Ty zrobiłaś coś sama, mogli chociaż po jednym zjeść, nic by im się nie stało
hostka nawet tego dnia na zakupach ze mna byla po jablka!! a host nie wiem, czy zapomniał, czy to olał, on momentami eee trochę się nie przejmuje innymi, wczoraj np na kolację o 20 postanowił usmażyć kotlety i smazyl pieczarki, ale oczewiscie dodal papryke, na co hostka zareagowala
"przeciez Natalia nie moze jesc papryki" a on skwitowal to tylko "eee tam tam jest jej tylko trochę" - mi wystarczy najmniejszy kawalątek czy nawet sam posmak papryki, zeby mi sie odbijalo i zeby mnie bolal zaladek i oczewiscie do calosc spalone frytki z piekarnika

zastanawialam sie niedawno, czemu ciagle rano czuje sie taka ociężała i z bólami brzucha, a to poprostu musi byc to jedzenie - a raczej jego brak, bo sama chemia
dół - luty 2015

Stary 2013-06-23, 14:00   #1791
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
hostka nawet tego dnia na zakupach ze mna byla po jablka!! a host nie wiem, czy zapomniał, czy to olał, on momentami eee trochę się nie przejmuje innymi, wczoraj np na kolację o 20 postanowił usmażyć kotlety i smazyl pieczarki, ale oczewiscie dodal papryke, na co hostka zareagowala
"przeciez Natalia nie moze jesc papryki" a on skwitowal to tylko "eee tam tam jest jej tylko trochę" - mi wystarczy najmniejszy kawalątek czy nawet sam posmak papryki, zeby mi sie odbijalo i zeby mnie bolal zaladek i oczewiscie do calosc spalone frytki z piekarnika

zastanawialam sie niedawno, czemu ciagle rano czuje sie taka ociężała i z bólami brzucha, a to poprostu musi byc to jedzenie - a raczej jego brak, bo sama chemia
ale do dupy z tym, no ale nic nigdy nie może być idealnie

to na pewno od tego, a na śniadania czy obiady jak robisz sobie dla siebie i małej to pozwalają przygotować Ci coś normalnego czy do dyspozycji też masz same chemiczne śmieci?

Stary 2013-06-23, 14:04   #1792
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. XI

Zmiana jedzenia na gorsze tym się objawia pewnie ech, takim rodzicom to nie wiem co bym zrobila:banghead:

WYMIANA
Stary 2013-06-23, 14:10   #1793
cheri_magda
Rozeznanie

Współczuję z tym jedzenie.
Kurczę, zawsze myślałam, że tylko ja nie lubię bardzoo niedzieli, a widzę, że inni też.
cheri_magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 14:22   #1794
oliwja
Zakorzenienie

Cytat:
Zmiana jedzenia na gorsze tym się objawia pewnie ech, takim rodzicom to nie wiem co bym zrobila:banghead:

Znam lepszy przypadek... głupia, tępa dzida paliła całą ciążę, żeby 'mała nie była gruba' Jak się maluszek urodził to ważył niewiele ponad 2kg, a jak miał pół roku to karmiony był głównie parówkami
Cytat:
Napisane przez cheri_magda Pokaż wiadomość
Kurczę, zawsze myślałam, że tylko ja nie lubię bardzoo niedzieli, a widzę, że inni też.
no, nie jesteś sama

Stary 2013-06-23, 14:40   #1795
minthema
Zakorzenienie

Nat, w życiu nie mogłabym jeść tak jak oni tam Plus nie cierpię ludzi których obchodzi jedynie czubek własnego nosa co odbija się na osobach z jego otoczenia, tym bardziej bliskich.
W ogóle nie widzę sensu jedzenia samej chemii. Dla smaku? Zaspokojenia głodu? Bo jakichkolwiek wartości to to nie ma a je się po to aby ja dostarczać organizmowi żeby funkcjonował prawidłowo Tak jakby na lekcji biologii nie słuchali.
Już powiedzmy że jak ktoś odpowiada sam za siebie i je w taki sposób bo faktycznie, może nie mieć czasu (co wg mnie też nie jest usprawiedliwieniem bo DA SIĘ, wcale to tyle go nie zajmuje ale no już nieważne), głowy do gotowania czy nie obchodzi go to co je to ok, jego życie, jego zdrowie, ale żeby karmić tak dzieci? Wpajać im złe nawyki żywieniowe przez co potem w przyszłości, jedząc tak jak ich tego nauczyli rodzice mogą nawet nie wiedzieć czemu chorują, tyją itepeitede.. No nie ogarniam.
A jaki szum robią wokół wegetarian czy wegan, którzy mają dzieci i karmią je w taki sposób... że źle, że nie dostarczają odpowiednich składników, blablabla. Ci właśnie ludzie bardziej koncentrują się na zdrowiu dzieci i na pewno je monitorują, czy reagują dobrze na taki sposób jedzenia. Ci, którzy tak się bulwersują powinni zainteresować się bardziej tymi co na zabierają dzieci na obiad do maków, kefców czy serwują zdrowe i pełnowartościowe jedzonko instant, którzy na przyszłość pociech chyba w ogóle nie patrzą

sory za ten monolog ale siem zbulwersowałam Ja pewnie próbowałabym troszkę, delikatnie hostów moralizować, nie nachalnie ale właśnie oferując ugotowanie czegoś czy coś ale to ja

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Znam lepszy przypadek... głupia, tępa dzida paliła całą ciążę, żeby 'mała nie była gruba' Jak się maluszek urodził to ważył niewiele ponad 2kg, a jak miał pół roku to karmiony był głównie parówkami

no, nie jesteś sama
Żeby dziecko nie było grube wystarczy do 3 roku życia nie faszerować go słodkim żeby nie znało jego smaku, potem nawet jak je pozna to nie będzie miało na nie aż takiej ochoty i wpajać zdrowe nawyki żywieniowe. Ale tak, lepiej robić dziecku komorę gazową i robić z niego żywą wędzonkę

Stary 2013-06-23, 15:17   #1796
meeow
Lwiątko z Cintry

Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94

Cytat:
może go zawstydzałaś

niech moc będzie z Tobą

watpie po prostu ja lubie duzo gadac, a on mi nie chce przeszkadzac

wlasnie sie wkur.wilam i sie zrujnowalam na pakiet neta.. nie wytrzymam tu

Cytat:
meeow, have fun
ja mam jeden z najnudniejszych weekendow w moim zyciu, a nie zapowiada sie, zeby to sie mialo szybko zmienic eh

nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze

Stary 2013-06-23, 15:54   #1797
oliwja
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury

mówiłam już, jak bardzo NIENAWIDZĘ niedziel.. pojechałam z lenistwa do sklepu rowerem po trociny i warzywa dla zwierząt, jak pakowałam do koszyka warzywa coś mnie tknęło i sprawdziłam kieszenie- zapomniałam hajsu, więc zostawiłam zakupy, wróciłam do domu po pieniądze, pojechałam do sklepu, stoję przy kasie a tam mój były z czasów gimnazjum, przez 3 lata mnie ignorował(nawet 'cześć' mi nie mówił) a teraz naglę łaskawie się ze mną przywitał i swoją paszczą popsuł mi humor
dzięki bogu, że nie poszłam pieszo, bo zajęłoby mi to z godzinę chyba

ale na pocieszenie na obiad mam gołąbki z indyka i młodej kapusty

meeow
czym się wku.rwiłaś?

Edytowane przez oliwja
Czas edycji: 2013-06-23 o 15:55
Stary 2013-06-23, 16:14   #1798
meeow
Lwiątko z Cintry

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie na

Cytat:

meeow
czym się wku.rwiłaś?

moja matka mnie wkurzyla podobno razem z siostra jestesmy starymi ciotami
powiedziala mi i mojej siostrze, zebysmy wziely ze soba K. (corka mojej bratowej), zeby nie siedziala sama. no spoko, tylko jak sie jej cos pytalysmy to ona, ze nie. a potem do mnie pretensje, ze ignorujemy K. i w ogole.. i dlatego zostalysmy starymi ciotami co ja poradze, ze z siostra mam wieksza wiez, tak samo wieksza wiez mam z bratowa niz jej corka

Stary 2013-06-23, 16:40   #1799
oliwja
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na ło

Cytat:
moja matka mnie wkurzyla podobno razem z siostra jestesmy starymi ciotami
powiedziala mi i mojej siostrze, zebysmy wziely ze soba K. (corka mojej bratowej), zeby nie siedziala sama. no spoko, tylko jak sie jej cos pytalysmy to ona, ze nie. a potem do mnie pretensje, ze ignorujemy K. i w ogole.. i dlatego zostalysmy starymi ciotami co ja poradze, ze z siostra mam wieksza wiez, tak samo wieksza wiez mam z bratowa niz jej corka

Mam tak samo zawsze z jedną z kuzynek, no ale to co wysram jest ciekawsze od niej, więc ciężko się spodziewać, że będę ją zagadywała na imprezach I zawsze mnie mama i babka o to tyrają, a idź pan fhui

Stary 2013-06-23, 16:41   #1800
Czokou
Zadomowienie

Cytat:
'napijemy się' pewnie niezła popijawa będzie
ja to bym się wybrała na koncert Zeusa
pewnie tylko z piwko, dwa, bo alko nie będzie można wnosić. A piwo z wodą za 6zł to ja sobie podaruję

Cytat:
jeeeej, ja po bimbrze umierałam (ale to pewnie kwestia mieszania, wcześniej piłam piwo i wino), następnego dnia o 20 wypiłam kefir.. nie przyjął się ale żołądek to bolał mnie przez 3 dni, a ten smak.. no ale nawet kuzynka mówiła, że jakiś taki średni był, że piła lepsze
mój znajomy miał kiedyś urodziny i schlał się jak świnia, to moi inteligentni koledzy stwierdzili, że wywołają u niego wymioty, to się trochę ogarnie. Dali mu kapustę kiszoną, którą popijał maślanką Nie muszę mówić, że koleś to zjadł i dalej zadowolony chodził spruty

Cytat:
Nat, w życiu nie mogłabym jeść tak jak oni tam Plus nie cierpię ludzi których obchodzi jedynie czubek własnego nosa co odbija się na osobach z jego otoczenia, tym bardziej bliskich.
W ogóle nie widzę sensu jedzenia samej chemii. Dla smaku? Zaspokojenia głodu? Bo jakichkolwiek wartości to to nie ma a je się po to aby ja dostarczać organizmowi żeby funkcjonował prawidłowo Tak jakby na lekcji biologii nie słuchali.
Już powiedzmy że jak ktoś odpowiada sam za siebie i je w taki sposób bo faktycznie, może nie mieć czasu (co wg mnie też nie jest usprawiedliwieniem bo DA SIĘ, wcale to tyle go nie zajmuje ale no już nieważne), głowy do gotowania czy nie obchodzi go to co je to ok, jego życie, jego zdrowie, ale żeby karmić tak dzieci? Wpajać im złe nawyki żywieniowe przez co potem w przyszłości, jedząc tak jak ich tego nauczyli rodzice mogą nawet nie wiedzieć czemu chorują, tyją itepeitede.. No nie ogarniam.
A jaki szum robią wokół wegetarian czy wegan, którzy mają dzieci i karmią je w taki sposób... że źle, że nie dostarczają odpowiednich składników, blablabla. Ci właśnie ludzie bardziej koncentrują się na zdrowiu dzieci i na pewno je monitorują, czy reagują dobrze na taki sposób jedzenia. Ci, którzy tak się bulwersują powinni zainteresować się bardziej tymi co na zabierają dzieci na obiad do maków, kefców czy serwują zdrowe i pełnowartościowe jedzonko instant, którzy na przyszłość pociech chyba w ogóle nie patrzą
ja właśnie myślę, że dla smaku. Ten glutaminian sodu czy co to tam ładują, żeby podkręcić smak. No bo taka zupka chińska niewiele Ci da, a ja np czasem lubię sobie ją zjeść, właśnie dla smaku (ser w ziołach, odlatuję). Ale mimo wszystko nic nie zastąpi dobrego obiadku. Czasem w głowie odzywa się taki głosik 'ale bym zjadła to i to', często niezdrowe, bo raczej ludzie nie jedzą dajmy na to hamburgerów przez 7 dni w tygodniu, więc co jakiś czas nabiera cię ochota pod tytułem 'ale dawno tego nie jadłam' Ja tam uważam, że można sobie od czasu do czasu zjeść jakiś śmieć, żeby zaspokoić mózg ale żywienie się takim jedzeniem na co dzień to przeginka.

ja np kiedyś obżerałam się praktycznie tylko słodyczami, bo z racji że nie tyję to mogę prawda No i ładowałam sobie wysoki bilans kaloryczny, ale co z tego jak 3/4 było ze słodyczy. Teraz już się opamiętałam i jem tego zdecydowanie mniej, a coraz częściej bierze mnie na sałaty i mięso. Trochę gorzej z bilansem, no ale przynajmniej nie są to puste kalorie

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości